Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian - arkisto 9

Päivitetty 13.11.2021

Takaisin "Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian" -sivulle.


Päivitys 2.7.2016: ENNUSTUS MUISTIN VIRKISTÄMISEKSI LYÖ NYT LOPULLISESTI LUKKOON VIIMEISET, 100 % VARMAT PÄIVÄMÄÄRÄT!!!!!!!!1!!! MILLOINKAAN, ei KOSKAAN voi enää MIKÄÄN päivä YHTÄÄN lainkaan tarkentua! Nyt KAIKKI on VARMISTETTU. Mikään päivä ei muutu piiruakaan, ei sekuntiakaaan!

ENNUSTUS MUISTIN VIRKISTÄMISEKSI

Putin putoaa ja Gorba tulee valtaan 11.9.2016
Jerustalemin rauhan VALMISTELUT 11.9.2017
Jerusalemin rauhan sopiminen 15.-21.1. 2018
Seurakunnan ylösotto 25. - 28. 1. 2018
Gorba HYÖKKÄÄ Jerusalemiin 11.3.2018
Jeesus tulee maapallolle! 11.9.2021

Päivitys 23.8.2016: TUKHOLMAN PROFETIAN TARKOITTAMA PROFEEETTTA ON VAIN JA AINOASTAAN JA PELKÄSTÄÄN JA YHTÄÄN KOSKAAN HARRI VEIJONE!!!!!111!!! Jouko Piho EI OLE JUMALAN PROFEEETTA!!!!!11!! Ja asiahan on mielettömän HELPPPO tarkistaa: se profeetta, jonka ennustukset TOTEUTUVAT, on oikea profeetta!!!

JOUKO PIHO EI OLE JUMALAN PROFEETTA

Jouko Piho mainitsi jälleen, että minä en olisi Tukholman profetian tarkoittama profeetta. Itse hän väitti olevansa Jumalan profeetta. Jouko Piho EI OLE profeetta lainkaan ja minä olen Tukholman profetian tarkoittama profeetta! http://wwnet.fi/users/veijone/profetia.htm Harri Veijonen, http://wwnet.fi/users/veijone/JOUKO PIHO EI OLE JUMALAN PROFEETTA

Päivitys 2.9.2016: JOUKO PIHO KERTOO 20 ASIAA JOTKA VARMASTI TULEVAT TAPAHTUMAAAN SUOMESSSAa!!!!!11!!

1.9.2016 Jouko Piho: 20 asiaa, jotka tulevat tapahtumaan Suomessa
 1. Venäjä miehittää osan Suomesta.
 2. Suomessa syttyy suuri hengellinen herätys.
 3. Voimakas profeetta nousee Suomessa.
 4. Suomessa syttyy suuri kansallinen herätys.
 5. Suomen hallituksessa on paljon uskovia ministereitä ja eduskunta säätää vanhurskaita lakeja.
 6. Kouluissa ei opeteta enää evoluution satua.
 7. Vapaamuurarien salajärjestö kielletään.
 8. Oikeuslaitos puhdistuu mädännäisyyksistä.
 9. Media vapautuu viherkommareista, suvakeista ja vinoutuneesta uutisoinnista.
 10. Abortit kielletään lapsenmurhina.
 11. Haittamaahanmuutto ja elintasopakolaisuus lopetetaan ja suomalaisten tarpeet asetetaan etusijalle.
 12. Suomen presidentiksi tulee uskova mies. Niinistö ei jatka presidenttinä.
 13. Suomi eroaa eurosta ja EU:sta. Suomen markka tulee takaisin.
 14. Suomi eroaa kansainvälisten pankkien velkaorjuudesta ja alkaa laskea itse liikkeelle tarvittavan rahan.
 15. Suomi ei liity NATOon.
 16. Venäjän armeija poistuu Suomesta.
 17. Suomi saa menetetyt alueet eli Petsamon, Sallan, Karjalan ja neljä Suomenlahden saarta takaisin.
 18. Sen lisäksi Suomi saa Itä-Karjalan, Kuolan niemimaan ja Inkerinmaan. Viro tekee valtioliiton Suomen kanssa.
 19. Suomi vastustaa yhdessä Venäjän kanssa Uutta maailmanjärjestystä, yhtä maailmanhallitusta, homoseksuaalisuutta, arvoliberalismia ja tulevaa Antikristusta.
 20. Muutokset ovat niin suuria ja ihmeellisiä, että koko maailma seuraa Suomea ihmetellen, mitä siellä oikein tapahtuu.

Päivitys 17.9.2016: Profeettamarkkinoille on noussut vahvasti UUUSI profeetta joka ennaltatietää että kummastakaan, ei Trumpista eikä Hillarystä tule USA:n presidenttiä vaan Obama on VIIMEINEN USA:n presidentti!!!! Lisäksi nyt on VARMA TIETO siitä, kuka on kolmas antikristus. Se on vahvistunut ja se paljastetaan 30.12.2016. Antikristus on juutalainen homopoliitikko.

Nämä tiedot on SUORAAAAN Jumalan hänelle antamay syksyllä 2015 joten se EI VOI OLLA VÄÄRÄÄ!!! (Muussa tapauksessahan kyseessä olisi valehteleva valeprofeetta ja eksyttäjä eli näin EI VOI OLLA.) Odotamme vielä Pihon, veijose ja Jarmon lausuntoja näistä varmoista tiedoista miksi ne eivät sovi heidän ennustustensa kanssa yhteen! JONKUN on PAKKKO olla siis eksyttävä valeprofeetta!!!!!!1!!!!

Nyt on sellainen tilanne, että voisin sanoa rauhallisesti kaikille, että tilanne on MAYDAY! Kyseessä on hätätilanne, Raamatun Ilmestyskirjan ajat jotka menevät vauhdilla eteenpäin. Viime syksynä 2015 minulle näytettiin paljon asioita, ja koska olen Jeesuksen veren alla suojassa, niin voin kertoa edes jotain mitä tulee tapahtumaan: Kummastakaan, ei Trumpista, eikä Hillarysta tule enää presidenttiä. Obama on USA:n viimeinen, 44 presidentti. Tiedän myös kuka on kolmas antikristus, se näytettiin minulle myös viime syksynä, mutta en halunnut millään uskoa. Nyt se on vahvistunut, se tullaan paljastamaan 30.12.2016 hyvin todennäköisesti, tai viimeistään ensi vuoden alussa (epätodennäköisesti.)

Kyseessä on politiikasta tuleva mies, jolla on juutalaiset sukujuuret ja hän on homoseksuaali.Valtaenemmistö ei tosin tiedä hänen olevan homo. Juutalaiset sukujuuret hänellä on siksi, että hän pääsee Jerusalemiin nostamaan itsensä maailman valtiaaksi. Hänen suojelinsa ovat pahoja henkiä, jotka ovat kytköksissä Ufoihin, ja ne ovat myös demoneja. Tiedän, että tämä on pelottavaa tekstiä. Mutta aikaa on jäljellä enää HYVIN VÄHÄN!!!!! Uutta presidenttiä ei enää tule Amerikkaan. Sinne tullaan julistamaan poikkeustila, ja mikrosiru tulee pakolliseksi kaikille, mutta siitä pitää ehdottomasti kieltäytyä; muistakaa, että Iänkaikkinen Jumala pitää huolen ja huolehtii myös ruuasta, vaikka ilman sirua ei voi enää ostaa eikä myydä. Kyseisen hirviön tukijoina toimivat mm. Rooman paavi sekä prinssi William. Donald Trump on pieni kiltti lammas verrattuna tähän henkilöön josta puhun, jos nyt edes henkilöstä voi puhua.

Päivitys 18.9.2016: SHOKEERRAAAVAA LISÄTIETOA!!! ANTIKRISTUKSEN NIMI ON JO VARMASSA ENNALTATIEDOSSA!!!!11!! Nyt vain odotamme, antavatko eräiset uskovat LUVAN JULKAISTA NIMEN!!!!!!1!!!!! Tämä tieto TODISTAISI VÄKEVÄSTI Johannan AIDOKSI PROFEEETAKSI!!! Silloin joutuisivat HÄPEÄÄN kaikki muut väärät valheprofeetat, jotka vat sanoneet että antikristus on tuolla, antikristus on siellä, ja ovat kaikki olleet VCÄÄÄRÄSSÄ oikeasta nimestä!!!! Lisäksi nyt on VARMISTUNUT, ETTÄ KAIKKI TULEE jULKISUUTEEN ESILLE TÄMÄN VUODEN 30.PVÄ!!! JA TÄYSIN VARMASTI EHDOTTOMASTI VIIMEISTÄÄN ENSI VUODEN ALUSTA! SEN ON JUMALA ITSE SANONUT JOHANNALLE!!!!!11!!!!!!!!!!

VARMISTETUT, VARMAT, PYHÄN HENGEN VALLASSA JA JUMALAN HENKILÖKOHTAISESTI PROFEEETALLE ANTAMAT TIEDOT:

MIKÄÄÄN näistä tiedoista EI SIIS MILLÄÄN VOI OLLA VÄÄRÄÄ YHTÄÄN!!!!! Silloinhan kyseessä olisi RAAMATUN SANAN MUKAAN VAROITETTU VÄÄÄRÄ PROFEETTA JOKA PUHUU RÖYHKEYTTÄÄN JA JULKEUTTAAAN!!!! Mutta näin ei voi tietenkään olla, sitä emme USKO, koska Johanna SANOI, että hän puhuu Jeesuksen veren suojissa Jumalan hänelle itselleen SUORAAN puhumia asioita ja että hän on Pyhän Hengen vallassa ja Jeesuksen käsivarsilla! JUMALA ON ITSE HÄNELLE SUORAAN HENKILÖKOHTAISESTI ASIAT PUHUNUT!

Olen tavallinen ihminen, jolle Jumala puhuu. Kaikki Ilmestyskirjan tapahtumat tulevat menemään kirjaimellisesti kuten on kirjoitettu. Raamattu on Pyhä Kirja, Jeesus on oikeasti Jumalan poika joka istuu tällä hetkellä Jumalan oikealla puolella taivaassa, Monet, jotka ovat paljastaneet totuuksia, heille on käynyt huonosti, tosin Jenkeissä heidät on siis surmattu ja kuolemat on lavastettu itsemurhiksi. Mutta kuten kirjoitin, Jumala on minulle puhunut ja Hän sanoi, että olen Hänen turvassaan ja Hän kannattaa minua käsivarsillaan.

Juttelen ensin eräisen uskovien kanssa, jotka ovat olleet paljon kauemman aikaa uskossa kuin minä, että kannattaako sitä tässä nyt yhtään julkaista, kun se tulee kuitenkin esille tämän vuoden 30.pvä. Täyttä 100% varmuutta pvämäärästä ei ole, mutta ensi vuoden alussa se on ihan varmaa.

Päivitys 18.9.2015: Profetioiden hedelmä on niin valtavan runsas, että ennustuksia on jälleen siirretty arkistoihin, viimeisin arkisto on jo kahdeksas.


Päivitys 20.9.2016: PROFETIOIDEN LOPPUSARJAN VARMAT PÄIVÄMÄÄRÄT ON NYT 100% LOPULLISESTI, TÄYDELLISESTI TÄYSIN VARMISTETTU JA LUKKOON LYÖTY! Nyt ei MITENKÄÄN voi MIKÄÄN enää YHTÄÄN muuttua eivätkä ENNUSTUKSET VOI TARKENTUA LAINKAAN KOSKAAN MILLÄÄN!!!!11!!! Nyt kaikki on lopullisesti lopullista. Mikäli YHTÄÄN LIPSUU mistään näistä päivämääristä, on VALEPROFEETTTA LOPULLISESTI PUHUNUT ITSENSÄ TÄYSIN PUSSIIN, mutta näinhän ei onneksi VOI OLLA koska ennustukset ovat VARMAT JA TOTEUTUVAT!

Gorban paluusta varmistuu se, että hän on viimeinen suuri Antikristus ja lopun profetian loppusarja toteutuu ennalta sanomassani ajassa, valerauha ylösottoineen tammikuussa 2018, Gorba Jerusalemiin 11. 3. 2018 ja Messias seurakuntineen maapallolle 11. 9. 2021. (Harri Veijonen 28. 4. 2016)

Tässä vielä muistin VIRKISTÄMISEKSI VARMOJEN PÄIVIEN 100 % VARMISTUNUT, VARMA JA LOPULLISESTI LUKKOON LYÖTY LISTA!!!!11!

ENNUSTUS MUISTIN VIRKISTÄMISEKSI

Putin putoaa ja Gorba tulee valtaan 11.9.2016
Jerustalemin rauhan VALMISTELUT 11.9.2017
Jerusalemin rauhan sopiminen 15.-21.1. 2018
Seurakunnan ylösotto 25. - 28. 1. 2018
Gorba HYÖKKÄÄ Jerusalemiin 11.3.2018
Jeesus tulee maapallolle! 11.9.2021

Päivitys 30.9.2016: NYT ON VARMISTUNUT, että VENÄJÄ HYÖKKÄÄÄ NORJAAN JA SUOMEEN 17.2.2016!!11!!!! Varmistus on saatui peräti VIIIDEN luotettavan tuntuisen profeetan voimin ja sen on VAHVISTANUT sekä Pelastussanoma että Piho!!!11!!! Eli kyseessä on TÄYDELLISEN VARMA päivämäärä!!!

1. Juha Saaren 17.3.2016 näkemä näky:
Ajoin 17.2.2016 jumalanpalvelukseen lumikelkalla ja kellahdin kumoon kirkolle saavuttuani. Oikeanpuoleinen kehoni oli seitsemästä nivelestä kipeä yli kuukauden, ja ranne on vieläkin arka.
Tarkalleen kuukausi tästä, 17.3.2016, sain silmieni eteen näyn päivämäärän 17.2.2017. Viimeinen luku vilkkui hälyttävästi ja tarkoitti ensi vuotta.
Hengessä tunsin, että asia koskee Venäjän suorittamaa Pohjois-Norjan miehitystä, ja sitä seuraa Venäjän Suomeen tunkeutuminen heti sen jälkeen.

2. Juha Gabel kuuli aamulla 28.02.2015 seuraavat sanat:
"Kaksi vuotta tästä päivästä ja rauha otetaan pois maasta."

Todella yllättävää, sillä Juha Gabelin sanoma on päivämäärän osalta yhtenevä Juha Saaren kanssa.

3. Helmikuun puolivälissä 2017 Venäjän hyökkäys Pohjois-Norjaan ja helmikuun lopussa Pohjois-Suomeen. Mikäli ensi talvi olisi kova pakkastalvi, niin myös porilaisen miehen profetia vuodelta 1981 pitäisi paikkansa.

4. Porilaisen miehen v. 1981 saama profetia

1. Neuvostoliitto muuttuu Venäjäksi ja rajat aukeavat.
2. Eurooppa saa yhteisen valuutan.
3. Homolaki menee läpi (28.11.2014 ja astuu voimaan 1.3.2017)
4. Seuraavana kovana pakkastalvena Venäjä hyökkää.

5. Ukrainan matkalla huonekaverina ollut eräs mies kertoi nähneensä lyhyen unen 1993 (tarkka vuosi selvisi myöhemmin). Unessa oli ollut Pohjolan kartta, ja kartalla oli ollut vihollisen hyökkäyskiila Suomen puolella idästä Inarinjärven kaakkoispuolta vanhaa Jäämeren tietä pitkin. Toinen hyökkäyskiila oli tullut Norjan puolelta joko Utsjoelta tai Inarinjärven koillispuolelta Näätämöstä. Hyökkäyskiila oli mennyt Ivalosta arviolta 50 km etelään ja kääntynyt sieltä lännen suuntaan. Tähän uni oli loppunut.

Päivitys 3.10.2016: JUUTALAINEN HOMOSEKSUAALI ANTIKRISTUS ON PALJASTETTUNUT!!!!11 Nyt se KYLLÄ SE NYT ON NIIIN!!! Nyt on viimeinkin lopullinen, 100 % VARMA paljastus että antikristus on Obama. Aivan juuri kohta tulee MIKROSIRU ja Ilmestyskirjan jokainen sana toteutuu tarkalleen niin kuin se oli kirjoitettu!

Kolme antikristusta on ollut maanpäällä: Napoleon, Hitler ja kolmas on itse Lusifer eli paholainen ihmisen muodossa. Hän on tällä hetkellä valtion suuressa virassa, hänen henkivartijansa murhattiin ja lavastettiin ne itsemurhaksi, hänen nykyiset henkivartijansa ovat demoneja, hänen ympärillään pyörii kärpäsiä minne tahansa hän meneekin, hän on Israel vastainen, hän ei halua USA:n olevan kristitty maa, hän ei ole tehnyt terroristeille mitään vastaiskuja, hän on paras ystävä paholaispalvoja Paavin kanssa, hänellä on juutalaiset sukujuuret, hän on homoseksuaali josta on tehty eräs järkyttävä vale koko maailmalle ja jonka eräs jenkkinainen paljasti televisiossa jonka jälkeen hänet murhattiin. USA:n viimeinen presidentti on nro 44, ja hän on Obama. Hänen jälkeensä ei tule enää uusia presidenttejä. Kyseinen paholainen laittaa "Uuden maailmanjärjestyksen" toimimaan vauhdilla, ja hyvin pian mikrosiru tulee pakolliseksi kaikille ihmisille, ja siitä PITÄÄ KIELTÄYTYÄ ellei halua helvettiin. Raamatun Ilmestyskirja menee sanatarkasti juuri niin kuin sinne on kirjoitettu! TÄMÄ ON AIVAN USKOMATONTA!!!!!! En meinaa itsekään millään tätä uskoa!!!! On tulossa valtava talousromahdus, kaikki vitsaukset kuten Zika virus yms ovat Raamatun Ilmestyskirjan mukaisia tapahtumia.
Johanna Mia Tukiainen kyllä se nyt on niin kuten mulle näytettiin viime syksynä 2015 Jenkeissä, että Obama on se antikristus. Kirjoitan tästä, koska uskovien on hyvä varautua tähän nyt.
Nostradamus ennusti sekä Napoleonin että Hitlerin nimet oikein muutamilla kirjainvirheillä. Hänen mukaansa kolmas ja juuri se pahin, käyttää tämäntyylistä nimeä kuin "Mabush". Nimen kirjaimet laitettuna eritavalla tulee taas sama nimi esille. Obaman asuessa Chigagossa, hänen postinumeronsa tai talon numero tms. oli 666, en muista enää kaikkia näitä asioita. Ja monet kouluttautuneet ja älykkäät ihmiset ovat osanneet laskea tietyistä numerosarjoista, luvuista ja kielistä, että mikä tässä on kyseeessä.

Päivitys 9.11.2016: LUOTETTAVIMMAN PROFEETAN PROFETIA ALKOIJO HETI VÄLITTÖMÄSTI TARKENTUA!11!!1 Tammikuun 2018 VARMA ylöstempaus uhkaa TARKENTUA TARKEMPAAN AJANKOHTAAAN!!!11

Clinton-profetia ennustaa ylösottoa Clintonin ensimmäisen kauden alkupuoliskon aikana. Nyt pitää ottaa uudelleen käsittelyyn myös näkemys valerauhasta ylösottoineen tammikuussa 2018. Sitä ei enää voida pitää varmana.

Päivitys 30.11.2016: UUSI VARMA PÄIVÄ ON TARKENTUNU!T!!1!!!! luotettavan tuntuinen profeetta ENNUSTAAAA että Lähi-Idän rauha ALKAA 17.1.2017!!!! JA rikotaan 30.7.2020 JA Jeesus palaa 10.2.2024!!!! NYT ON VARMAT PÄIVÄT! VIHDOINKIN MEILLÄ ON TÄYSIN LOPULLISET PÄIVÄT, JOTKA EIVÄT MILLÄÄN KOSKAAN ENÄÄ YHTÄÄN VOI TARKENTUA LAINKAAN KOSKAAANM!!!!!1

Lähi-idän rauha alkaisi siis 17.1.2017 ja siitä laskettuna +1290 pv on Tish'a B'Av To 30.07.2020 jolloin "hävityksen kauhistus asetetaan" ja rauha rikotaan. Israeliin hyökkää kaikki arabimaat ja saavat niskaansa Israelin ydinkeskityksen. Silloin katoaa Damaskos maailman kartalta ja siitä hetkestä alkaa Jumalan vihan maljojen kaataminen mutta samalla myös suuri sadonkorjuu, jolloin tänne jääneet, elikkä häävieraat pääsevät myös pois. Siitä on siis vielä +1290 pv Jeesuksen näkyvään paluuseen, jonka laskennallinen päivä 10.2.2024. Siitä tosin on vielä 45 päivää, jolloin vasta täyttyy Danielin 12. luvun 1335 päivää hävityksen kauhistuksesta. Silloin Jeesus vasta perustaa tuhatvuotisen valtakunnan. Tuo väliaika menee Jerusalemin piirittäjien pois karkottamiseen, mutta toisaalta myös uskovien kokoamiseen.

Päivitys 3.1.2017: PROFETIAN TOTEUTUMISVUOSI ON ON TARKENTUNUT VUOTEEN 2028!!!!11! Muistattehan nämä kaikki EHDOTTOMAN TÄYDELLÄ VARMUUDELLA, TÄYSIN VARMASTI JUMALAN ITSENSÄ PROFEETALLE ILMOITTAMAT ENNNNUSTUKSET, JOTKA TOTEUTUVAT TARKALLEEN ANNETTUINA PÄIVÄMÄÄÄRINÄÄ!!!!?! Kaikkien tapahtumien TAKARAJA on nyt TARKENTUNUT VUOTEENE 2028 HÄMMÄMÄSTYTTÄVÄN IHMEELLISELLÄ TARKKKUUDELLA! Uskomaton JUMALAN IHME on tämä, että PYHÄ HENKI varmasti on mukana tällaisissa ENNUSTUKSISSA jotka NÄIN TARKASSTI TARKENTUVAT AINA!

"Obama on VIIMEINEN USA:n presidentti", "Hillary Clintonista EI tule presidenttiä", "Donald Trumpista EI tule presidenttiä", "Amerikkaan julistetaan POIKKEUSTILA", "Mikrosiru tulee (Amerikassa) PAKOLLISEKSI KAIKILLE", "Johanna TIETÄÄÄ kuka on kolmas antikristus", "Johanna TIETÄÄÄ jo NIMEN", "Antikristus JULKISTETAAN 30.12.2016", "Antikristus tulee julki VARMASTI viimeistään 2017 alussa", "Antikristus tulee POLITIIKASTA", "Antikristus on MIES", "Antikristus on JUUTALAINEN", "Antikristus on salaisesti HOMO", "Antikristusta suojelevat pahat henget, UFOT ja demonit", "Antikristuksen tukijoina ovat ROOMAN PAAVI sekä PRINSSI WILLIAM!" NÄMÄ KAIKKI ENNNUSTUKSET NYT TARKENTUIVAT TARKKAAKIN TARKEMMAKSI TAKARAJAKSI VUOTEEN 2028 ASTI!Päivitys 3.1.2017: JOUKO PIHON PROFEETALLISEN ILMOITUKSEN MUKAAN SAULI NIINISTÖ EI JATKA PRESIDENTTTINÄÄÄ!!!!!!!!!!1!!!! Nyt on siis VARMAAA, että presidentiksi tulee 2018 joku MUUUU!!!Päivitys 14.1.2017: RAUHA 17.1.2017 ON 100 % TÄYDELLISESTI LOPULLISESTI VARMISTETTU JA LUKKOONLYÖLTY!!!11! Nyt ei MILLLÄÄÄÄN VOI ENÄÄ YHTÄÄN TARKENTUA PIKOSEKUNNINN MURTO-OSAAAKAAAN!!! Nyt, LOPUYLTAKIN, on TÄYSIN VARMA ennustus, joka ei IKINÄ VOI MILLÄÄN YHTÄÄN TARKENTUA ENÄÄ KOSKAAN! 17.1.2017 on LOPULLINEN, VIIMEINEN päivämäärä täydellisesti KAIKKIEN PROFEEETTOJEN VARMEWNTAMANA ja 100% yksimielkisesti hyväksymänä! Jos nyt TÄMÄ päivämäärä alkaa tarkentua, on kyseessä petoksellinen valeprofeetta, joka valehtelee kaksihaaraisella kielellä eksytyksiään saatanan ja paholaishenkien hirvittävästi riivaamana eksyttäen ihmisiä HELVETTIIIN! Mutta onneksi TIEDÄMME, että näin ei VOI olla koska LOPULLINEN PÄIVÄMÄÄÄÄÖRÄ ON TÄYSIN VARMA! RRauha TEHDÄÄÄN SYYRIAN ALUEELLA 17.1.2017. MIKÄÄÄÄN ei voi yhtään millään koskaan ikinä lainkaan millään tavalla mitenkään muuttaa tätä enääää! Nyt tiedämme VARMUUUDELLA että NYT se ALKAAAaaaAaaaa!!!!

rauha tosiaan tehdään 17.1.2017 Syyrian alueella, johon Israel komeasti osallistuu ja siinä sisällytetään sen kanssa solmittu 7-vuotinen sopimus. Siitä tiedämme varmuudella että nyt se alkaa.

Päivitys 1.2.2017: VENÄJÄN MIEHITYS TAPAHTUU 17.2.2017!!!1!! Nyt on VARMA TIETO, että Venäjä miehittää Suomen helmikuussa 2017!!!!!! Tämä on KOLMINKERTAISESTI varmistettu profetia UISEIDEN USKOVAISTEN NÄKYJEN PERUSTEELLA! Jouko Piho TAKAA JUMALAN JA JEESUKSEN NIMEN VERESSÄ 100 % VARMUUDELLA HENKILÖKOHTAISESTI VANNOEN näkyjen VARMAN OIKEELLISUUDEN!


Päivitys 28.2.2017: 5.6.2017 ON VARAMANA YLÖSTEMPAUUS!!!!!11!!!!! Nyt on VARMA päivämäärä!!! Omerin laskenta PPÄÄÄTTYY MAANANTAINA 5.6 JA SE ON varma YLÖSTEMPAUSPÄIVÄÄÄÄÄ!!!

Huomenna on kuun pimein hetki ja viimeinen hetki löytää kevätohra Israelissa, mikäli uusi vuosi vaihtuisi nyt raamatullisen Nooan ajanlaskun mukaan. Kevätpäivän tasauskin on vasta neljän viikon päässä, joten aikataulumme on melkeinpä nyt kiveenhakatussa kunnossa. Omeri on siis 5.6.2017 tänä vuonna ja kevätohra löytyy tässä muutaman viikon sisällä.
Vuosi siis vaihtuu tuossa 29-30.3. paikkeilla ja pääsiäinen siitä kahden viikon päästä.
Siitä sitten pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä lasketaan 7 viikkoa, eli 50 päivää, jolloin päästään vuoden 2017 Omeriin. Se yksi päivä tulee siitä koska maailma on 24h marginaalissa, niin kun määräajan täytyy täyttyä, niin siinä on oltava 24h ohimenoaika ja siksipä tämä yhden päivän ylimenoaika on sinne säädetty. Omer siis päättyy maanantaina 5.6.

Raamatullisesti meille on annettu kaksi ajankohtaa, jotka selvästi molemmat viittaavat ylösottoon. Tämäkin selittää miksi ylösottoja on todellakin kaksi, ensin morsian ja 3,5 vuoden päästä häävieraat.
Nämä kaksi aikaa ovat tämä Omer, jossa on selvät morsiamen ja kevään tunnusmerkit, mm. Laulujen laulu 2:10-13 Daavidin pojan laulu morsiamelleen, "nouse sinä kaunokaiseni ja tule". Sama pätee sitten pasuunasoiton päivään, jossa on selvästi eri merkit ja selkeästi häävieraiden ja suuren sadonkorjuun syksyn tunnusmerkit, jotka tulevat siitä suuresta ahdistuksesta. Joh.ilm. 7 luku

Päivitys 1.3.2017: ENKELIVARTIO ON POISTUNUT RAJOILTAMMME!!!!111!!!!!!!!

1.3.2017

Nyt se raja sitten meni, jossa aito avioliitto poljettiin maahan ja rikottiin Jumalan liitto

Tästä eteenpäin voimme odottaa Jumalan sallimia seuraamuksia ja varjellus katoaa Suomelta.
Älkää valittako sitten, se on oma valinta ja varoitettukin oli - SITÄ SAA MITÄ TILAA!


17.2.2017

JUURI NYT!!!

Eduskunta hylkäsi Aito avioliitto -aloitteen - tasa-arvoinen avioliittolaki astuu voimaan!!!

Tämä tarkoittaa että 1.3.2017 Suomi hylkää lopullisesti liittonsa Jumalan kanssa.

SITÄ SAA MITÄ TILAA!!!! Se sitten tapahtuu, että enkelivartio poistuu rajoiltamme.

Päivitys 30.3.2017: HIRVEÄ VAHVA SANOMA TULI ETTÄ YLÖSTEMPAUS ON KOKONAAN ENNEN 7 VUODEN AHDINGON AIKAA SIIIS!!!!!!!! JA MAX. SEURAAVAN 4 VUODEN SISÄLLLÄ!!!!!11!!! Nyt on JUMALA ITSE sanonut AIVAN TÄYSIN SUORAAN että ylöstempaus on PAKKKO olla 4 vuoden sisällä tästä päivästä alkaen lukien!!! SE on siis AIVAN VÄLTTÄMÄTTÄ VIIMEISTÄÄN 30.3.2021! LOPUULLINEN PÄIVÄ ON SELVILLÄÖ sekä JUMALKAN HENKILÖKOHTAISESTI ITSE SANOMANA että myös RAAMATULLISTEN LASKUTOIMENPITEIDEN PERUSTEEELLLA!!!!!11!!! Nyt ei profetia MITENKÄÄN voi YHTÄÄN tarkentua enää KOSKAAN!

Päivitys 4.4.2017: JEEESUKSEN OIKEA NIMI ON YAHUSHUA, YAHSHUA ELI YASHUAW!!!!!!11 VAIN TÄMÄ ON OIKEA NIMI, KAIKKI MUUT NIMET KUTEN JEESUS OVAT SSAAATANAN PERKELEESTÄÄ!!!! Vain SAATANA käyttää JEESUS-nimeä YAHUISHUASTA!!!
Päivitys 5.4.2017: NÄMÄ YAHAYUAYAH-NIMET JOIHIN SEKOILLAAN OVAT SAATANAN PERKELEEENNM EKSYTYKSIÄ!!!! JA JOKAINEN JOKA NIITÄ KÄYTTÄÄÄÄ ON SAATANAN PERKELEEN PAHOLAINEN!!!!!!!!!!!! TÄMÄ on nyt OIKEA, JUMALAN ITSENSÄ ilmoittama VARMA LKOPULLINEN VCIIMEINEN OIKEA KÄSITYS SAATANA PERKELE!!! Taas olivat saatanan perkeleet sekoittamassa ja sotkemassa aidosti oikean perhekunnittain varmuudella PELASTUNEEEN saatana perkele asioita!! Nämä eivät TULLEEETKAAAN JUMALATLA vaan HIRVITTÄVÄN PERKEELEELLISESLTÄ "ALLMIGHTY WIND" MUKANA OLEVALTA TRYTÖLTÄ SAATANA PERKELE!!! ETTEKÖ TE SAAATANAT Osaa lukea EDES suomenkieltä MITÄ KIRJOITIN!!!!??? SAATANAN PERKELE SAATANA PERKELE!!!
Päivitys 9.4.2017: UUSI TARKENTUNUT ENNUSTUS SANOO, ETTÄ USKOVIA EI TEMPAISTAKAAN ENNEN AHDISTUKSIA TAI PUOLESSA VÄLISSSÄ!!!!!!!11!!! Jumala ITSE henkilökohtaisesti ILMOITTI VALITULLEEEN, että näin ON! SAATANA myös vei hänet HELVETTIIN ja näytti kaiken!!!! Hän TULEE SAAMAAN YLILUONNOLISTA VOIMAAA!!!! Muistammehan, kuinka JEESUKSEN KASVCOT ilmestyivät HÄNEN HIUKSIINSA ja PATONKIIIN!!! Nämä ovat aivan MIELIPUOLISIA asioita! Ennustus on JÄRJETTÖMÄN ÄLYTÖN ihme!
Päivitys 9.4.2017: IRANIN MIES ALOITAAA IHAN VARMASTI HERÄTYKSEN KESÄLLÄ 2017!!!!!!!!!!!1111!!!!!!!!!! Nyt ON TÄYSIN VARMA PROFETIA!!! MIKÄÄN EI KOSKAAN MILLÄÄN YHTÄÄN IKINÄ VOI TARKENTAA LAINKAAN! Iraniun järveltä lähtee pROFEETTA herättämään KAIKKI ja SE ON NYT VARMA, LUKKOON LYÖTY, LOPULLISESTI VARMISTETU 100% VARMUUUDELLLAAAAAAA!!!!!!!!

Inarin mies nimittäin on nyt 57 vuotta ja vuoden 1977 herätyksestä on kesällä kulunut 40 vuotta joka on kansallinen Jumalan määräämä luku. Inarin mies siis varmaanki aloittaa ensi kesänä 2017

Päivitys 22.5.2017: 5.6.2017 ON VARMUUDELLA VARMISTUNUT!!!!!!!!1! Päivä pitää PÄIVÄLLEEN PAIKKANSA! Nyt ei MIKÄÄÄN voi YHTÄÄN KOSKAAN ENÄÄ MUUTTAA PÄIVÄÄÄ!!! Tämä on LOPULLINEN, 100 % TÄYDELLISESTI VARMISTETTU PÄIVÄ. Nyt, JOS joku MUKA muuttuiisi, niin kyseessä olisi VALEHTELEVA VALEPROFEETTA JOSTA RAAMMATTU VAROITTAAA!!!!! Lisäksi profeetan mukaan Jumala herättää OSAMA BIN LADENIN HENKIIN!!!!

Tämä on oikea Jeesuksen takaisin tulemuksen pelkääjän painajainen ja osuu niin kohdalleen etten ole eläissäni nähnyt mitään vastaavaa.

Ilmeni uuden laskutoimituksen myötä myös se että häävieraat laskevat myös Omerin (50 päivää) Tisha be Avsta syksyllä Ros Hashanaan.

Laskin siis uudelleen raamatullisen eskatologian päivät morsiamen poisotosta aina tuhatvuotisen valtakunnan perustamispäivään saakka, siten kuin olen sen Raamatusta tulkinnut. Hämmästystä herätti niin paljon ettei meinannut into laantua ollenkaan, koska päivät suorastaan loksahtelivat täydellisesti yhdeksi kokonaisuudeksi. Kaikki nivoutui yhteen, niin päivinä kuin sitten juutalaisten pyhienkin mukaan. En muista että koskaan olisin saanut näin hienosti asiat "stemmaamaan" ja niinhän se menee, että jos ne ovat raamatullisella pohjalla oikein, niin kaiken on "stemmattava", muutoin ne eivät ole Jumalan suunnitelmia.

Morsian katoaa 5.6.2017 ja sitä seuraa suuren hädän hetki, maanjäristys, taloudet kaatuu, maailmansota on syttymäisillään jne. sellainen katastrofi jossa maan ylimykset ja kuninkaatkin pelkäävät.

Tätä seuraa se että Jumala lähettää neljä enkeliä maan neljälle kulmalle pitämään kiinni sodan tuulia siihen saakka, kunnes kaikki Jeesuksen omat ovat valittu ja merkitty, joilla on osa ns. ensimmäisessä ylösnousemuksessa. Ensimmäinen oli siis ensimmäinen jo Hanokille, Elialle, Moosekselle ja niillekin, jotka nousivat kun Jeesus antoi henkensä ristillä. Samoin se on/olisi myös morsiamelle ja samoin siis häävieraille. Eli vasta kun pakanakansojen täysi luku on sisälle tullut, on ensimmäisten ylösnousemusten aika ohi. Näin minä sen käsitän, elikkä loput pyhittyy sitten tuhatvuotiskaudella, kuten siellä Raamatussa sanotaan.

Mutta mikä jännä asia oli tänään kun laskin uudelleen tuon vanhan Tisha be Av 9. luvun sovituksen Matteus 24:15-20 raamatunpaikkaan, jossa rauha rikotaan ja se voidaan sovittaa suoraan Daniel 12. luvun lopussa kerrottuihin päivälaskentoihin, josta selviää nämä kaikki luvut.

Tämä laskelma osoitti että mm. heti ilmestyskirjan 6-7. lukujen tapahtumat pitävät täysin päivälleen paikkansa tässä laskelmassa.

Päivitys 4.6.2017: TEMPAUSPÄIVÄ ON LOPULLISESTI TÄYSIN VARMA! NYT ei MIKÄÄN ENÄÄ KOSKAAN MILLÄÄN YUHTÄÄN VOI PERUA TEMPAUSTA! Jopa SEKUNNILLEEN TARKKA KELLONAIKA ON TARKASTI TIEDOSSA! Huomenna klo 10 tempaus tulee. Nyt, kun kellonaika on tiedossa, on tarkistettava milloin maapallolla on VIIMEINEN paikka, jossa tämä kellonaika voi olla. Tämä paikkahan on Honolulu, joka on tällä hetkellä 13 tuntia Suomen aikaa jäljessä (kesäajan takia). Havaijilla on siis 5.6.2017 klo 10 kun Suomessa kello on 23. Siirrämme siis laskuria TUNNILLA taaksepäin!!! Ylöstempaus tulee EHDOTTOMALLA VARMUUDELLA viimeistään KLO 22:59:59 SUOMEN AIKAA HUOMENNA 5.6.2017!!!!! Muutenhan kyseessä olisi valeprofeetta joka valehtelee ja jonka ennustukset eivät toteudu, näistä Jumalan sana, Raamattu, varoittaa! Mutta näin ei tietenkään voi mitenkään yhtään millään koskaan olla! Ennustus voi sitäpaitsi myös TARKENTUA tarvittaessa jos se ei toteudu.

Jarmo__EiKirj
31.5.2017 13:53

Ei tule ei, vaan se tulee paljon aikaisemmin, ensi maanantaina 5.6.2017 klo 10:00 vaiheilla.

Päivitys 5.6.2017: YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ TARKENTUI 10 PÄIVÄÄ ETEENPÄIN!!!!!1!!! Vihdoinkin meillä on VARMA LOPULLINE PÄIVÄ! NyT SE TULEEE!!!!!!!!!EEEEE!!!!!!11!!!! Profetia EI VOI ERETHYTÄ! EI MILLÄÄN! Muuten kyseessä oli SAAATANAN PERKELEEN VALEHTELEVA VALEPROFEETTA eikä mitenkään näin yhtään saata millään voida olla! EI voi kerta kaikkiaaan! VARMA; TEMPAUS SIIS ON 15.6.2017!!!

Jarmo__EiKirj
5.6.2017 11:27

Odotellaan nyt vielä ne 10 päivää, jonka ilemstyskirja on maininnut. Katsotaan sitten mikä on tilanne.

Päivitys 16.6.2017: YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ TARKENTUI PÄIVÄÄN 23.7.2017 Vihdoinkin meillä on VARMA LOPULLINE PÄIVÄ! NyT SE TULEEE!!!!!!!!!EEEEE!!!!!!11!!!! Profetia EI VOI ERETHYTÄ! EI MILLÄÄN! Muuten kyseessä oli SAAATANAN PERKELEEN VALEHTELEVA VALEPROFEETTA eikä mitenkään näin yhtään saata millään voida olla! EI voi kerta kaikkiaaan! VARMA; TEMPAUS SIIS ON 23.7.2017!!!

Kun ylösottoa ei tunnu tapahtuvan omerina, eikä se tunnu tapahtuvan vielä sen vanhan kaavan, 10 päivän jälkeenkään, niin aina syntyy mietintä siitä että onko omer 3. Mooses 23:15-17 taipuvainen irtoamaan aikajänteestä? Mutta vielä hurjempaa on ymmrtää se että Laulujen laulu 2:10-13 olisi taipuvainen menemään syvemmälle kesään kuin se antaa ymmärtää.

Laulujen laulu sanoo varsin selkeästi että talvi on väistynyt, mennyt menojaan, kesä on tullut, nouse sinä kaunokaiseni ja tule! Eikö?

Tämä on erittäin selvää tarinaa. vai.? Onko sittenkään?

Kesä on tullut. nouse sinä kaunokaiseni ja tule! Ei se kuitenkaan määrää mitään tarkkaa aikaa, muuta kuin ettei ennen kesää. Omer puolestaan antaa ymmärtää jopa sen että ensin lasketaan 7 viikkoa pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä, vai mitä? Ja sitten lasketaan 50 päivää. No sehän tarkoittaa 99 päivää omerin lähtölaskennasta.

Sitten siellä on vielä häiritsemässä pakanakansojen pääsiäinen, joka on kuukauden päästä oikeasta ja se onkin jännä koska me olemme ns. pakanoita.

Nyt ei tästä päivästä lähtien taaskaan tarvitse ihmetellä muuta kuin maailman menoa ja katsoa nyt ensimmäisenä että mikä oli se 99. päivä?

No se on 23.7.2017 sitten!

Päivitys 25.6.2017: TOTISESTI SAATANA ITSE ON RIEHUMASSA SELVÄSTI NYT LOPUN AIKOJEN KESKELLÖÄ MAAILMAASSA SILLÄ JOHANNA TUKIAISEN KUVAAN ILMESTYI JÄLLEEN UUDESTAAN JUMALAN PYHÄ VALKOINEN SUOJELUSENKELI!!!!11!! Tämä on aivan täysin suoraan MIELIPUOLINEN, JÄRJETÖN ihme! TOtisesti, KAIKKI RAAMATUN ENNUSTAMAT ARMOLAHJAT ovat nyt JOhannalla! TÄmä ennustaa myös, että perkeleelliset LOPUN AJAT ovat TÄYSIN SUORAAN NYT MENOSSA! Muuten Halla-ahoa ei olisi valittu hallituksen presidentiksi yms. jne.!


Päivitys 26.6.2017: JARMOHAN ON JO MONEEN KERTAAN SELITTÄNYT, ETTÄ TEMPAUKSIA TÄYTYY OLLA KAKSI KAPPALETTAA!!!! TEMPAUS TULEE 26.6.2017!!!! Nyt on VARMA TIETO siitä, että KAKASI TEMPAUSTA TULEE JA SE TULEEE NYT TÄNÄÄN 26.6.2017!!!! TIETO ON ULKOLAISELTA PALSTALTA! JOTEN SE ON ÄÄRETTTTÖMÄN LUOTETTTAVAAAA!!!!

Markku mailaa:
Ulkolaisella palstalla puhuttiin kuinka nyt oli 70. helluntai Israelin perustamisesta asti. Luku 70. viittaa Danielin vuosiviikkoihin. Sieltä löytyi yksi mielenkiintoinen kohta PERSIAN ENKELIRUHTINAS seisoo estämässä asioiden etenemistä 21. päivää.
Daniel 10
13 Persian valtakunnan enkeliruhtinas seisoi vastustamassa minua kaksikymmentäyksi päivää, mutta katso, Miikael, yksi ensimmäisistä enkeliruhtinaista, tuli minun avukseni, sillä minä olin jäänyt yksin sinne, Persian kuningasten tykö.
14 Ja minä tulin opettamaan sinulle, mitä on tapahtuva sinun kansallesi päivien lopulla; sillä vielä tämäkin näky koskee niitä päiviä..
5.6 + 21 pv = 26.6
Mä uskon hyvin loogisella tavalla että koska tempauksia täytyy olla 2 kappaletta, että on myös kaksi profetiaa molemmille erikseen. Siksi näiden tempauksien ero on hämärä ja vaikea ymmärtää. Toinen kertoo varkaasta, joka tulee ilman kelloja ja toinen tulee kello kaulassa. Näissä on iso ero!
Niinpä, näiden täytyy olla kaksi eri tapahtumaa, kuten olen sen selittänyt moneen kertaan.

Päivitys 27.6.2017: Ennaltatietojen ja profetioiden runsas hedelmä on käynyt jo niin MIELETTÖMÄN runsaaksi, että osa aiemmin sekunnilleen oikein ennaltatiedetyistä tapahtumista on siirretty ARKISTOON talteen, missä ne säilyvät iankaikkisesti!!!!11!


Päivitys 8.7.2017: UUSI AIVAN MIÄLETÖN ENNALTATIETO!!!!!: MMAAILMAN LOPPU TULEE 22.9.2017!!!11! Nyt meillä on LUOTETTAVIMMAN TUNTUISEN PROFEETAN VARMA päivämäärä!!!!!!!!! VIRGO PLANEETTA ASTUU ESIIIIN JA SYNTYMÄ KESTÄÄ 9 KK!!! MARS PLANEETTA JOKA ON SODAN PLANEETTA TULEE ESIIN!!!! TGämä on vain yksi SADOISTA asioista joita MAAILMA SALAILEE!!


Päivitys 19.7.2017: YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ ON JÄÖLLEEEN TARKENTUNUT!!! 24.7.2017 ON TARKKA TEMPAUSPÄIVÄ!!!!!!!!!!!!! MARKKU on MAILANNUT TÄNÄ AAMUNA ja TARKERNATANUT TARKAN PÄIVÄN TARKAKSI!!!! Nyt meillä VIHDOIN on TARKKA tempauspäivä!!! NYT SE TULEE! Mitenkään ei YHTÄÄN voi KOSKAAN enää TARKENTUA MIHINKÄÄN SUUNTAAN PÄIVÄ YHTÄÄN LAINKAAAN!!!

Markku mailaa tänä aamuna:

    Message from the LORD JESUS! The great .COMMISION. has begun!

    Herran JEESUKSEN viesti! Suuri .TEHTÄVÄ. on alkanut!

    https://www.youtube.com/watch?v=A40waVI78QA

    Kerro väelleni suuri tehtävä on alkanut. Trumpetti soi, Kristuksessa kuolleet nousevat ensin sitten te elossa olevat tulette luokseni pilviin minä tulen nyt!
 viesti saatu 17.7 illalla
Viesti on siis saatu 7 päivää ennen Omer II:sta! Ollaan siis tarkkoina ensi maanantaina 24.7.2017 koska .varaslähtö. tulee monille yllätyksenä.

Päivitys 2.8.2017: AIVAN MIÄLETÖN ENNALTATIETO ON TARKENTUNUT!!!! JÄRKYTTÄVÄ MUUTOS PLANEETOISSA TAPAHTUU 23.9.2017!!! Rooman paave PETAA jo PATJAA ANTIKRISTUKSELLE jolta voi suojautua vain Jeesuksen VERENALLE!!!! SUURIMMISTA SUURIN PROFEETTA SADHU SUNDAR SELVAJAR on ITSE ilkmoittanut JOhannalle tämän että mikrosiru tulee ensin VAPAAEHTOISENA ja sitten PAKOLLISENA!!!!!!!


Päivitys 10.9.2017: YLÖSTEMPAUSPÄIVÄN ON TARKENTUNUT!!!! TEMPAIUS TULEEE 11.9.2017!!!! Nyt on ERITTÄIN VARMAN TUNTUINEN PÄIVÄ!!!1!11!! Koska MARKKUKIN MAILAS!!! Sille HETI NYT laitamme laskurin!!!!! Muistakaamme, että MAAANANTAI päättyy Suomen ajassa kokonaan kaikkialla maapallolla vasta klo 13 tiistaina 12.9.2017 joten LASKURI PANNAAN SINNE! Muuutenhan esimerkiksi Kiribatilla OLISI JO TULLUT TEMPAUS TÄHÄN AIKAAN MENNESSSÄ!!!!

8.9.2017

Näyttäs olevan paineita ylösotolle myös 11.9. maanantaina

Markku tuossa mailas mulle:

Tässä nainen sai 2015 syyskuussa unen, missä hänelle unessa kerrottiin, että tempaus tulee kun Miami saa isku.

No tuolloin ei mitään tapahtunut, mutta nyt näyttää, että Irma myrsky voisi osua Miamiin. Olisikohan tuo kohtaaminen sunnuntai-maanantai aikoihin (oma veikkaus)

https://www.youtube.com/watch?v=xzXe6tuAP44

Lisäksi huomasin erikoisen yhtälön että aikoinaan kun muutin pois talosta vuonna 2009 syksyllä, se paloi 18 päivää muuttoni jälkeen. Se jäi mieleen väkisinkin siunauksena.

No nyt laskin tämän yhtälön: Jos meidät temmataan 11.9. joka on USA:lle hyvin tuttu .suuren hädän päivä. kun kaksi tornia katsoi maan päältä kuin tuhka tuuleen. Niin katoaa myös omerin kaksi kakkua (3. Mooses 23.15-17), kaksi, elävät ja kuolleet. Siitä kun lasketaan 18 päivää, se osuu juuri tuon näyn vuonna saadun verikuun päivään 29.9. jolloin tyttäreni poika syntyi, jonka nimeksi annettiin Eeli ja tämän isän nimi on Joonoa. (Joonaan merkki)

Suunnilleen kolmisen viikkoa sitten törmäsin videoon jossa näytettiin kaksi suurta reikää taivaalla, jossa pyöri tulipalloja sen kehää ympäri. Siinä on samat elementit!

https://www.facebook.com/vikmanciniofficial/videos/1857543720929339/

Päivitys 23.9.2017: LOPULLINEN LOPPU TULEE!! VIIMEINEN MAHDOLLINEN PÄIVÄ ON 3.10.2017!!!! Nyt ei enää MILLÄÄÄN VOI YHTÄÄN KOSKAAN TARKENTUA! SE ON NYT TÄYSIN 100% VARMAA!!! AINOASTAAN 10 PÄIVÄÄ TÄSTÄ TAI HUOMISESTA VOI ENÄÄ MILLÄÄN KOSKAAN OLLA LAINKAAN MITENKÄÄN AIKAA!

22.9.2017

Kymmenen päivää tästä tai huomisesta

Mehän muistetaan ilmestyskirjan toisessa luvussa mainittu lause että joudutte olemaan 10 päivää ahdistuksissa. Jos nyt huominen tai tämä päivä oli se Jumalan silmissä laskettu aika, vuosiviikkovaihde, koska juutalaiset alkoivat niiden vuoden, niin ensi kuun vaihde on sitten myös tärkeä seurantakohde. Mutta mikäli se menee vielä ohi, niin on enää vaikeaa löytää tälle vuodelle uusia otollisia päiviä.

Päivitys 26.9.2017: HIRVITTÄVÄ SOTA SYTTYI PROFEEETTOJEN VÄLILLE!!!!!!1!!! harriveijonen KUMOAA Pelastussanoman Jarmo Forströmin skenaariot ja sanoo että hän VESITTTÄÄÄ SANOMAA YLÖSOTON TULOSTA!! Jarmo Forström puolestaan sanoo, että harriveijonen VALEHTELEE JA VÄÄRISTELEE KUIN PIRU RAAAMATTUA koska hänen odotussanomansa eivät oikeasti ole LAINKAAN vuorenvarmoja ilmoituksia vaan SKENAARIOITA JA PÄIVIÄMÄÄRIÄ JOTKA EIVÄT MISSÄÄN NIMESSSÄ TOTEUDU! Siksi niiden pilkkkaaaminen on PAHINTA JEESUKSEN PILKKAAA MITÄ ON OLEMASSA!!!!!!!!


Päivitys 6.12.2017: VIIMEINEN VUOSIVIIKKO ON ALKANUT!!! 23.9.2017!!!!!!11!!! Myös ennustukset ovat tarkentuneet samalla niin, että Putin putoaa kesken virkakauden mutta hänet valitaan uudestaan 2018, sen jälkeen Gorba palaa valtaan 2019 tai 2020. Joka tapauksessa nyt on VARMA, että viimeinen vuosiviikko on vihdoinkin lopullisesti täydellä varmuudella MENOSSA!!! Jeesus tulee siis PAKOLLISESTI SYKSYLLÄ 2024!!!!! MITENKJÄÄÄN EI YHTÄÄN VOI KOSKAAN ENÄÄ TARKENTUA! NYT VIHDOIN ON LUKKOON TÄYSIN LYÖTY, VIIIMEINEN ENNUSTUS JOkA EI KOSKAAN ENÄÄN MUUTU!!!!!

Mikä on vuoden 2017 merkittävin profeetallinen tapahtuma? Se liittyy kyllä noihin riemuvuosiin 50 vuoden välein. 100 ja 50 vuotta Jerusalemin vapautuksista olivat merkkinä myös vuodelle 2017! Ylösottoa odotettiin tai saatettiin odottaa syksyyn 2017 sillä perusteella, että jotakin suurta oli tapahduttava. Vanhan selityksen mukaan viimeinen 7 vuotta alkaa valerauhasopimuksella seurakunnan ylösottoineen. Tämä käsitys on kuitenkin myöhemmin ymmärryksen lisääntyessä saanut tarkennusta.

Mutta siihen liittyykin suurin merkkitapahtuma. Se oli VIIMEISEN VUOSIVIIKON ALKAMINEN! Juutalaiskalenterissa vuosi vaihtui 23. 9. 2017, ja siinä alkoi viimeinen vuosiviikko. Asian vahvistukseksi Jumala antoi suuren auringonpimennyksen Yhdysvaltoihin samaan aikaan.

Tässä käsityksessä nyt olemme. Syksystä 2017 ei menisi kuin 7 vuotta Messiaan näkyvään paluuseen! Mutta seurakunnan ylösotto tapahtuu jo runsas 3,5 vuotta aikaisemmin. Ei vuosiviikon puolivälissä, silloinhan Antikristus jo rikkoo valerauhan hyökkäämällä Jerusalemiin. Danielin kirjan lopusta löytyvä 1335 päivää ilmoittaa tarkimmin ylösoton ajankohdan. 1335 päivää ennen Messiaan näkyvää paluuta.

Kuitenkin Daniel 9:27 on tarkin ajan ilmaus ilmoittamallaan tapahtumalla Antikristus vahvistaa Jerusalemia koskevan valerauhan monien kanssa. Valerauha tätyyy tulla ensin ja sitä "rauhaa" ylistettäessä seurakunta lähtee.

Valerauha on viimeinen merkki ja välttämätön edellytys ylösoton tulolle. Viimeinen vuosiviikko 23. 9. 2017 alkaneena varmistuu jo aikaisemmin. Antikristuksen täytyy tulla ennen valerauhaan ilmestymistään. Jos Antikristus on Gorba, hän tulee eli palaa valtaan 2019 tai 2020. Putinin täytyisi väistyä kesken virkakauden ennen sitä ja tulla uudelleen valituksi 2018. Antikristusta on turha ainakin toistaiseksi odottaa mistään muualta kuin Venäjältä. Siinäkin niin, että pitäisi syntyä ensin valtioliitto Venäjä ja Valko-Venäjä tai vielä kolmaskin valtio mukana.

Päivitys 17.12.2017: VENÄJÄ ELI GOOK HYÖKKÄÄ NYT IHAN HETI SUOMEEN JA MIEHITTÄÄ POUOLET SUOMESTA JA LOPUT MIEHITTÄÄ MAAHANMUUTTAJAT!! Luotettavan tuntuisen julkkisprofeetta-evankelistan armolahjoina saamat ennustukset ovat tarkentuneet!!!! Kaiken todistaa varmaksi ympäri Suomea tehtävät ruokavarastot ja kuitit viime vuosilta!!!!!11!

Suomalaisilla on kohta paljon suurempiakin ongelmia kuin yksi "Tuksu" ja se on mm; Venäjän tulo maahamme. Sen ovat KAIKKI uskovat profetoineet; yksi kuuluisimpia on ns. "Tukholman profetia." Venäjä ottaa puolet Suomesta; koko Itä osan ja loput valloittavat maahanmuuttajat. Että herjatkaa siellä netissä yhtä suomalaista naista; kun on edes vähän aikaa vielä! Sitten iskee pommit!

Oletko tyhmä? Gook eli Venäjä on hyvin vakava uhka Suomelle johon ihmisten pitäisi varustautua. Yksi on ympäri Suomea tehtävät ruokavarastot, kuitit viime vuosilta, jne. Historia toistaa itseään.

Päivitys 21.12.2017: PROFATIA ON LOPULLISESTI TARKENTUNUT LUKKOON LYÖTYIHIN PÄIVÄMÄÄRIIN!!!!11!! NYT! NYT EI MITENKÄÄN VOI YHTÄÄN ENÄÄ MIKÄÄN PÄIVÄ MUUTTUA KOSKA VARMA PÄIVÄ ON TARKENTUNUT LOPULLISESTI!!!! VALERAUHA RIKOTAAN 3½ VUODEN KOHDALLA TISHA BE AV KUUN 9. PÄIVÄ KESÄLLÄ 2021!!!!!!! Tarkoittanee siis Tiša be'avia, Av-kuun 9. päivää. Gregoriaanisen kalenterin mukaan 18.7.2021. Näin VARMALLE päivälle laitamme ehdottomasti heti laskurin!!!!11!!

Me elämme nyt jännittävien asioiden ja päivien keskellä. Nyt aivan tässä hetkessä ratkeaa monta yksityiskohtaa, jotka tulevat olemaan suuntaviitat viimeiselle 7-vuotiselle ajanjaksolle, jota kutsutaan lopunajoiksi. Ensimmäinen 3 ja puoli vuotta on ns. ahdistuksen aikaa ja toinen 3 ja puoli vuotta menee Jumalan suurena vihan aikana, jossa täyttyy ne kaikki kauheat vitsaukset, jotka iilmestyskirjaan on kirjoitettu.

Mutta tänä päivänä me saamme ihmetellä kun 2500 vuotta vanhat profetiat alkavat täyttyä ja Jerusalemista tulee jälleen Israelin pääkaupunki jossa aletaan uhrata, aivan kuten tehtiin Jeesuksen aikana.

Mutta tämä rauha mikä sinne alueelle saadaan sopimuksella aikaan, on kestoltaan 7-vuotinen ja se rikotaan kolemn ja puolen vuoden kohdalla Tisha be Av kuun 9. päivä, kesällä 2021. (Matteus 24:15-20)

Nyt, kun Lopun aikojen 7 vuoden puoliväli on tarkalleen varmassa ennaltatiedossa, tiedämme automaattisesti heti myös lopun aikojen tarkan alkamispäivän!!!!11!! Se on tasan tarkalleen 3½ vuotta ennen puoliväliä joka on 18.1.2018! Ja nuo 7 vuotta päättyvät 18.1.2025. Millaisia skenaarioita näihin päiviin lie onkaan tulossa! Sen kuulemme varmasti pian luotettavimman tuntuisilta profeetoilta ja skenaarioitsijoilta!!!!!!!!!!!!!


Päivitys 29.12.2017: PROFEETTA ON ERI MIELTÄ KUIN SKENAARIOITSIJA!!!!11!!!!! Kaikkein luotettavimman tuntuisen profeetan mukaan tuleekin ANTIKRISTUS GORBA joka luotettavimman tuntuisen skenaarioitsijan mukaan EI OLE IHMINEN!!!! Lisäksi skenaarioitsija sanoo, että ajankohjtakin on vasta KESÄLLÄ 2021 mutta profeetta sanoo, että JO HETI 2019!!!!! PUHKEAAKO TRAAS JÄLLEEN KERRAN HIRVITTÄVÄ SOTA PROFEETTOJEN VÄLILLE?!!!!!!

Huomaamme vaan, että laskelma Messiaan kuolemasta 2000 vuotta ei osu yksiin sen kanssa, että sukupolvi alkoi jo ensimmäisestä maailmansodasta. 2000 vuotta täyttyy vasta 2030-luvulla, ja vihan aika on 3,5 vuotta sitä ennen, jolloin ylösotoksi päästään noin vuoteen 2028. Mutta pidän siis epätodennäköisenä sitä ja eihän se Gorbakaan eläisi niin pitkään. Tuskin mistään saisimme hänen veroisen antikristuksen. Hän on jo täyttänyt suurimman osan antikristusprofetioista! http://wwnet.fi/users/veijone/gorba.htm

Suuri ruhtinas Mikael tulee mitä ilmeisemmin 2019. Gorbassa nimetkin Mikael ja Goog. Emme voi ohittaa sitä tosiasiaa, että synnytystuskien alku oli ensimmäinen maailmansota. Vuosisata siitä on kulunut nyt, ja nyt odotamme viimeisiä lopputapahtumia!

Päivitys 31.12.2017: IHAN PIHON VIIIIMEINEN TÄYTÄNTÖÖNPANOVCUOPSI ON VARMISTUNUT 2028:KSI!!!11!!!! Siitä vähennettynä 7 vuotta on 2021 jolloni AIKAA VARASTOIDA RUOKAA KUTEN HERNEKEITTOA ON VAIN AINOASTAAN PELKÄSTÄÄÄN KOLME VUOTTA!!!!!11!!!!Päivitys 7.1.2018: GORPAN TOINEN KAUSI ON VUOSINA 2019-2024!!!!!11!!!!!!! Nyt meillä on VARMAA ENNALLTATTIETOA VENÄJÄN SEURAAVAN PRESIDENTIN TOISESTA VIRKAKAUDESTA JOKA ON TÄYSIN VAREMASTI Mihail Sergejevitš Gorbatšov!!!!!!11!!!!!!

Ensinnäkin on selvää, että seitsemäs johtaja eli "pieni sarvi" on sama kuin viimeinen suuri Antikristus. Hänelle annetaan kolme ja puoli aikaa eli 3,5 vuotta kuten Antikristukselle Ilmestyskirjassa, Ilmestyskirjan pedolle.

Neuvostoliitto nielaisi toista kymmentä pikkuvaltiota. Se oli erilainen kuin edelliset ei-sosialistiset pedot. Antikristus "kukistaa" on huono käännös, hyvä ei ole syrjäyttääkään, mutta on se parempi kuvaamaan sitä miten seitsemäs johtaja tulee takaisinkin kolmen johtajan mentyä. Jeltsin, Medvedev ja Putin. Kymmenen johtajaa on siinä valtiossa alkaen 1917 ja päättyen Gorban toiseen kauteen 2019-24.


Päivitys 28.1.2018: FAKTUAALINEN SKENAARIO ENNUSTAA, ETTÄ OMERIN LASKENTA PÄÄÄTTYYY 21.5.2018 TÄYSIN VAREMASTI!!!!1!!


Päivitys 29.1.2018: VALERAUHA SOLMITAAAN 15.1.2021!!!!1!!! JOTEN YLÖSOTTO ON 22.1.2021!!!!!! Nyt meillä VIHDOIN on TÄYSIN VARMAAN PÄIVÄMÄÄRÄÄÄÄN TARKENTUNUT PROFETIA!!!! MIKÄÄÄN EI KOSKAAN ENÄÄ YHTÄÄN VOI TARKENTAA NÄITÄ VARMOJA PÄIVIÄ MIHINKÄÄN SUUNTAAN LAINKAAAN!!!!!!! TÄmä EI ole mitään tuuelsta temmattua arvelua vaan FAKTAAAA!!!!1!!!!!!!!
Aiemmin pidin todennäköisenä, että viimeinen vuosiviikko alkaa kolmannen juutalaistemppelin rakentamisen aloittamisesta. Mutta eikö sen rakentaminen silloin pitäisi alkaa syksyllä juutalaisesta vuodenvaihteesta? Nyt on pidetty todennäköisenä viimeisen vuosiviikon alkaminen 23. 9. 2017 riippumatta siitä tuleeko kolmas temppeli ja milloin.

Vuosi 2017 piti olla merkittävä profeetallisesti ja sitä se oli vain mikäli viimeinen vuosiviikkoa alkoi 23. 9. 2017. Jos ja kun viimeinen vuosiviikko alkoi 23. 9. 2017, Messiaan näkyvä paluu seurakuntansa kanssa yläilmoista toteutuu syksyllä 2024. Ilmeisesti olen oikeassa Karitsan häiden pituudesta eli 1335 päivää. Niin muodoin valerauha voisi toteutua noin 15. 1. 2021, ja ylösotto noin viikkoa myöhemmin. Tämä ei ole mitään tuulesta temmattua arvelua vaan faktaa, mikäli olemme oikeassa viimeisen vuosiviikon alkamisesta.

Vain kolme vuotta aikaa! Jonkun mielestä se on paljon, mutta ajattele kolmea vuotta taaksepäin. Sehän menee yhdessä hujauksessa! Niin myös tulevat kolme vuotta. Ylösotto varmistuu Antikristuksen tulolla ja ilmestymisellä Jerusalemin valerauhaan. Nyt kannattaa taistella tosissaan pääsystään Karitsan häihin!

Keijo Lindeman edellä kirjoitti, että morsian pelastuu varmasti. Niin kannattaakin olla pyhitetyn Jumalan seurakunnan, kirkkoihin kuulumattomien joukossa ylösoton hetkellä. Kymmenen neitsyttä ovat morsiusneidot kirkkokunnista, joista vain puolet pelastuu hallussaan öljyä lampuissaan. Eipä muuta kuin HYVÄÄ KOLMEA VUOTTA!

Päivitys 29.1.2018: VIIMEISTEN AIKOJEN LOPULLISESTI TÄYSIN VIIMEISET PÄIVÄT ALKAVAT TÄYSIN VARMASTI! Tämähän tarkoittaa sitä, että 7 viimeisen vuoden on VÄLTTÄMÄTÖN PAKKO OLLA MENOSSSA EIKÄ MITENKÄÄN VOI ENÄÄ TARKENTAAAA MITÄÄN ENNUSTUSTA MYÖHEMMÄKSI AJANKOHDAKSI! Vain enää vajaa kuukausi ennen kuin on lopullinen päivämäärä 18.3. jolloin kaikki profetiat ALKAVAT täyttyä lopullisesti viimeinkin!!!!!!1!!!

Lopunajan viimeiset päivät alkavat . Bill Graham on kuollut

Tässä on tulossa viimeinen kevät meille uudestisyntyneille, luulisin nyt erityisen vahvasti niin. Tässä konkretia täyttyy kun profetiat alkavat täyttyä, yksi toisensa jälkeen. Jännä kun Putinkin on kadoksissa ainakin julkisuudesta ja maailma huokaa kun suuri sivu kääntyy.

Tässä on enää vajaa kuukausi raamatulliseen vuoden vaihteeseen 18.3. paikkeille, joka on Jumalan kellon aikamerkki. Profetiat alkavat täyttyä!

Päivitys 28.2.2018: PROFETIA ALKAA VIHDOIN TARKENTUA LOPULLISEKSI!!!11!! Nyt on VARMAA TIETOA siitä, että Girba tulee valerauhaa vahvistamaan 15.1.2021 eli Gornba tulee VALTAAAN takaisin 1.1.2019!!!! Tämä TARKENTAA aiempia päivämääriä JÄLLEEN TARKKAAKIN TARKEMMAKSI! Sitä ennen PUTIN PUTOAA!

Mietin taas Antikristuksen tulon ja "rauhaan" ilmestymisen väliä. Tulin siihen johtopäätökseen, että koska Kristuksen tulon (syntymän) ja (yläilmoihin) ilmestymisen väli on runsas 2000 vuotta, Antikristus parodioi eli todistaa sitä omalla kahdella vuodellaan. Jos Gorba on antikristus ja ilmestyy valerauhaa vahvistamaan noin 15. tammikuuta 2021, hän tulisi eli uudelleen valtaan kaksi vuotta aikaisemmin noin 1. 1. 2019. Olisi enää 10 kk Antikristuksen tuloon. Sitä ennen Putinin pitäisi pudota ja nyt keväällä valita uudelleen presidentiksi. Kukaan muu kuin Putin ei voi tulla presidentiksi, sillä viimeisessä petovaltiossa on vain 10 kuningasta, 10 presidenttiä Leninistä Putiniin, ja seitsemäs, Gorba tulisi jälleen.

Päivitys 18.3.2018: NYT EI MILLÄÄN VOI OLLA PELKKÄÄ SATTUMAAAAAAAaaA!!!!! Pääsiäissapatin 1.4. jälkeisestä päivästä lasketaan 50 päivää joka osuu maanantaille joka on seuraavana päivänä SIITÄ!!!!!11!!!!! AIVAN MIELETÖN ENNALTATIETO JÄLLEEEN!

Pääsiäissapatti on 1.4. ja sitten sen jälkeisestä päivästä lasketaan 50 päivää joka osuu maanantaille 21.5.2018 joka on samalla heti seuraavana päivänä kun Israel täyttää tuon 70 vuotta. Voiko tämä enää olla pelkkää sattumaa? Ei voi!

Päivitys 2.4.2018: WINCAPITA EI TUOTTANUTKAAN RAHAAA!!! Kunpa joku PROFEEETTA olisi ajoissa ENNALTATIENNYT, että Wincapita on HUIJAUS. Silloin kukaan ei VARMASTI olisi sijoittanut siihen rahaa. Harmi, että YHTÄÄN PROFEETTAA ei löytynyt jolla olisi ollut tällaista yliluonnollista ennaltatietoa. Seuraava lainaus ei siis varmastikaan VOI olla kenenkään PROFEETAN sivuilta, koska PROFEETTTA olisi tiennyt kaiken ennalta.

WINCAPITA

Suurin munaukseni oli laittaa perintörahojani Wincapitaan. Nyt odotetaan edes osan rahoista saatavan takaisin. Milloin? Kysymykseeni vastattiin näin:

Oikeusrekisterikeskus tiedotti nettisivuillaan 20.9.2017 WinCapita-korvaushakemusten käsittelystä ja aikataulusta. Tiedote on edelleen ajantasainen, ja se löytyy osoitteesta http://oikeusrekisterikeskus.fi/fi/index/tiedotteet/2017/09/wincapita-korvaushakemustenkasittelyoikeusrekisterikeskuksessa.html.

Kuten tiedotteessa todetaan lähetämme täydennyspyyntöjä niille korvauksenhakijoille, joiden korvausvaatimuksissa on Oikeusrekisterikeskuksen näkemyksen mukaan tarvetta lisäselvitykselle. Jos Oikeusrekisterikeskus kuitenkin hyväksyy asiassa esitetyn korvausvaatimuksen pääoman osalta ja asiassa ei esimerkiksi ole esitetty vaatimusta viivästyskoron maksamisesta valtion varoista, ei asiassa ole tarvetta täydennyspyynnön lähettämiselle ennen varsinaista korvauspäätöstä. Edellä mainitsemani tiedotteen mukaan korvauspäätösten antamiselle on edellytyksiä aikaisintaan syksyllä 2018.

Päivitys 20.5.2018: YLÖSTEMPAUKSEN TARKKA AIKA ON TARKENTUNUT!! TEMPAUS TULEE NORJASSSA 21.5.2018 KLO 9 JOKA ON SUOMESSA KLO 10!!!!!1!!!

Omerin laskenta päättyy nyt klo 18:00 Israelin (sama kuin Suomi) aikaan ja siitä 14 tunnissa se on saavuttanut maapallon kaikki pituusakselien aikavyöhykkeet aina sinne -12 saakka.

Omer on 50 päivää kestävä laskenta pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä alkaen 7 viikkoa. Eli siis 7 viikkoa on tietysti 49 päivää mutta laskenta on 50 päivää koska viimeinen 24h kestävä laskennan päätyttyä on jo tuo 50. päivä.

Omer on siis 7 viikkoa elikkä 49 päivää kestävä laskenta, joka päättyy 20.5. klo 18:00 ja siitä +24h on se viideskymmenes 21.5. aina sinne klo 18:00 saakka. Tällä laskennalla ainoastaan saadaan järki tuohon laskentatapaan.

No mistä tulee se aamupäivällä klo 10:00 sitten? Olav Rodgen norjalaisnäystä vuodelta 1952 neljä vuotta ennen Korean sotaa ja neljä jälkeen Israelin itsenäisyyden.

Olav Rodge näki sanoman että kello oli neljä minuuttia yli 9 aamulla, siis Norjassa, kun radiossa tuli hätäviesti, uutiset, jossa mainittiin että valtavasti ihmisiä olisi kadonnut yhtäkkiä ja hätäkeskukset menneet tukkoon puheluista.

Kello 9:00 Norjassa olisi siis meillä klo 10:00 aamupäivällä.

Päivitys 9.6.2018: TEMPAUSPÄIVÄ ON TAREKENTUNUT JUHANNUKSEKSI!!!!!!1!! UUSI TEMPAUSPÄIVÄ ON 20.6.2018!!!!11!!!!!!!!!!!!!! Täysin MAHDOTON bussimatka VUOKATTTIIIN TODISTAA ASIAN koska bussikuski oli vuoden 2014 uNESTA TUTTU VUONNA 2016 ja hän TAIKOI viereensä PENKIN jolla sai ISTUA BUSSIN EDESSÄ!!!


No nyt sitten Omer on mennyt ja olen miettinyt että miten tämä vielä kääntyisi tempaukseksi, niin muistin tämän raamatunpaikan joka sopii syntiseksi itsensä tunnustavan ihmisen pääsiäisen viettotavaksi, eli morsian, .sika jolla on nenärengas. saastainen mutta luottaa täysin Herraan ylkäänsä Jeesukseen. Tämä pääsiäisen vietto on nimenomaan kuin tehty minulle ja sinulle joka ajattelet syntisyydestäsi samoin kuin minä:

4. Mooseksen kirjan 9 luku, jakeet 10-11 .Puhu israelilaisille näin: Jos joku teistä tai teidän jälkeläisistänne on saastunut kuolleesta tai on kaukana matkalla, viettäköön kuitenkin pääsiäistä Herran kunniaksi; viettäkööt sitä toisen kuukauden neljäntenätoista päivänä, iltahämärässä. Happamattoman leivän ja katkerain yrttien kanssa he syökööt pääsiäislampaan.

Siitä alkaa samoin pakanakansojen Omerin laskenta ja yllä oleva laskelma siis täsmää ja kaiken lisäksi istun Onnibussissa matkalla pohjoiseen 20.6. aamusta klo 8:30 päivään klo 15:00 koska olen menossa lomalle äitini kanssa Vuokattiin.

Jännäksi menee kun astuu tuohon bussiin. Sattui tietysti tämä matkakin joka suuntautuu ihan samaan suuntaan kuin edellinen ja noudattaa samaa kaavaa. Tämäkin matka oli ennalta suunnittelematon ja lähti yhtäkkiä ideana, aivan kuten siinä unessakin.

Juhannus on tulossa ja pakanakansoille se on juuri hääjuhlien aikaa!

Samoin kesäpäivän tasaus noudattaa samaa kaavaa Paavalin sanojen kaunssa. Te olette valon lapsia, se päivä ei yllätä teitä ja te olette päivän lapsia, ette yön ettekä pimeyden. Yötön yö! Juhannus!

Päivitys 27.6.2018: PEDON MILLINTARKKA ILMESTYMISPAIKKA ON SELVCINNYT!!!!1!!!!!!!!!!!! Nyt TIEDÄMME äärettömän luotettavan skenaarion todistamana, missä kohdassa AIVAN PILKULKLEEN TARKALLEEN ILMESTYY PETO!!!! Se on LINKKI, missä annettiin MILLINTSARKAT KOORDINAATIT 36°20'05.1"N 37°16'40.6"E!!!!!!!!1!!!!!!!!!!! Paikka on keskellä PELTOA Dabiq:n ja Aleppon lähellä!!!111!!11!! Muuten ISLAMIN ENNUSTUKSET EIVÄT OLISI USKOTTAVIA ja niihin JOKAINEN luotettava profeetta USKOO TÄYDELLISESTI!!11!
Tämä (linkki) on se paikka missä peto ilmestyy! Pedolla on oma eskatologiansa ja siksi sen on ilmestyttävä juuri siellä mihin se on ennustettu tulevan. Muutenhan Islamin ennistukset eivät olisi uskottavia.

Päivitys 31.7.2018: ANTIKRISTUKSEN TULO VALTAAAN ON TARKENTUNUTT!!!!!!!!!!! UUSI PÄVÄ ON 1.1.2019!!!11!1111 Laskurei lähtee VÄLITTÖMÄSTI HETI PYSTYYN! Nyt on LOPULLINEN, TARKKA ja LUKKOON LYÖTY ennustus, joka ei YHTÄÄN MILLÄÄN KOSKAAN VOI MENNÄ PIELEEN LAINKAAN! Muutenhan kyseessä olisi valehteleva valeprofeetta ja näinhän ei mitenkään voi olla.
Gorba on antikristus ja ilmestyy valerauhaa vahvistamaan noin 15. tammikuuta 2021, hän tulisi eli uudelleen valtaan kaksi vuotta aikaisemmin noin 1. 1. 2019.

Päivitys 13.9.2018: Jeesuksen sanaa VASTUSTAVASTA LASTENTARHANOPETTAJASTA TULEE VALTIOVARAINMINISTERI MESSIAAN KUNINGASKUNNASSA!!!11!! Matt. 24:45-46: Mutta cuca ombi nyt wskolinen ia nopsa Paluelia/ ionga Herra pani Perehense päle / andamahan heille rooca aigallans. Autuas on se Paluelia / ionga Herra leute nin tehneexi / coska hen tule. (Se Wsi Testamentti, 1548)

VARHAISKASVATUS ON HUIJAUSTA - LASTENTARHANOPETTAJA HARRI VEIJONEN

Nid. 30 sivua. 7 euroa kuluineen. Seurakuntalaisille ILMAINEN paitsi toimituskuluina 3,90 laskuun. harriveijonen@yahoo.com

Lastentarhanopettaja Harri Veijosen puheenvuoro varhaiskasvatuksesta. Mikä lopunajan ilmiö tämä todellisuudessa on? Onko se pahan yhteiskunnan viimeisiä jumalattomia tekoja? Veijonen paljastaa varhaiskasvatuksen huijaukseksi. Tämä on suurelta yleisöltä salattu asia. Kukaan ei enää ajattele lasten parasta. Varhaiskasvatusta tulee arvostaa kunhan sillä tarkoitetaan lasten ja heidän vanhempiensa yhteistä kasvamista eikä lasten riistoa päivähoitolaitokseen. Veijonen ei kiellä päivähoitoa vaan tarjoaa päiväkotia parempia vaihtoehtoja kuten hoitaja kotiin ja hyvä perhepäivähoito. Alle 3-vuotiaan vieminen päiväkotiin 9 tunniksi on lasten pahoinpitelyä. Toivottavasti tämä asiantuntijan kannanotto saa lukijankin ajattelemaan asioita tarkemmin ja lasten edun mukaisesti.

VASTUSTAMANI JEESUKSEN SANA

Matteus 24:45-46 kertoo, että henkilö joka jakaa Herramme tulee ruokaa oikeaan aikaan tulee Kristuksen koko omaisuuden hoitajaksi. Siitä olen vetänyt johtopäätöksen, että tulisin vielä valtionvarainministeriksi Messiaan Kuningaskunnassa.

Päivitys 11.11.2018: GORBAN PALUU VALTAAN ON TARKENTUNUT TAMMIKUUHUN 2019!!!!11!!! Eli tämä tarkoittaa, että paluu 1.1.2019 voi jopa ollakin VASTA 31.1.2019!!! Tarkennamme laskurin tuohon vihoviimeiseen päivään, joka enää voi millään tulla koskaan yhtään kysymykseen!!! Huomattava kuitenkin on, että Gorba voi palata silti KOKO tammikuun 2019 aikana koska tahansa!


Päivitys 16.11.2018: VARMAT PÄIVÄT ON PRTOFETIOITU!!11!!! ARMONAIKAA on jäljellä 2 vuotta LUKIEN 2019 eteenpäin!!!!!!!! VUONNA 2021 ALKAA 7-vuoden KÄRSIMYS!!!!!11!!!! VIIMEINEN VUOSI ON TÄYSIN VARMASTI 2028! Nyt on OIKEA PROFETIA jonka on esittänyt PROFEETTA PROFETIOIDEN JEESUKSEN NIMISSÄ! Siksi EI VOI OLLA VÄÄRIN koska muuten kyseessä olisi VALEHTELEVA VALEPROFEETTA Raamatun mukaan.Päivitys 24.11.2018: ANTIKRISTUKSEN HENKILÖLLISYYS ON TARKENTUNUT!!111!!!! KUten tiedämme, Jarmo kannatti Osama bin Ladenia, Harri "Anne" Veijonen kannatti Gorbaa, Jouko Piho Maitreyaa ja JOhanna Barack Obamaa antikristukseksi!! ANtikristuksen henkilöllisyys TODISTAA VÄKEVÄSTI kuka profeetoista tai skenaarioitsijoista on OIKEASSA sitten kun Hän astuu esiiin!!! Sen verran on nyt tarkennusta tullut, että Jarmo kannttaa nykyisin ISIS:n johtajaa Abu Bakr al-Baghdadia ja JOhanna sanoo, että Antikristus on Ranskan presidentti Emmanuel Macron. Harras, väkevä ja muuttumaton ja taipumaton oman Antikrsituksen kannattaminen on oikean profeetan tärkeä tunnusmerkki!!!!!! Koskaan profeetta ei voi vaihtaa tietenkään antikristusta koska silloin aiempi profetia olisi ollut VALETTA. Eli antikristus ainostaan TARKENTUU, ei muutu!


Päivitys 29.1.2019: UUUSI ANTIKRISTUS LISTA ON ILMESTYNTYY! Erittäin luotettava voideltu ja kasteltu EVANKELISTA ilmoittaa KIELILÖLÄPUHUVASTI uuden ANTIKRISTUS LISTAN!!!

Mun Antikristus listalla ovat ainakin nama henkilot: Rooman Paavi, Obama, Ranskan presidentti Emmanuel Macron, Maitreya tai sitten se on joku taysi yllatys. Nuo kaikki mainitsemani ovat jokatapauksessa saatanallisia. En voi uskoa; miten joidenkin uskovien mielesta tuleva Antikristus ei ole konkreettinen ihminen!!!! .. Tottakai se on konkreettinen ihminen: paholainen ihmisen muodossa! Saatana imitoi kaiken kristinuskosta: Kun on olemassa kolmiyhteinen Jumala (Jumala, Jeesus ja Pyha Henki) niin paholaisella on: Antikristus, Peto ja Vaara profeetta.

Päivitys 10.2.2019: VARMA MAAILMANLOPUN ENNUSTUS ON ILMESTYNYT! Planeettojen asento osoittaa vääjäämättä lopun aikojen tulevan 14.10.-28.12.2019. David Montaignen tarkat laskelmat perustuvat astrologiaan, Raamattuun, maya-intiaanien ennustuksiin, muinaisen Egyptin hieroglyfeihin, maailman mytologiaan ja moniin muihin asioihin. Asia on siis tieteellisesti täysin todistettu!!!


Päivitys 13.3.2019: OMERIN LASKENTA ON NOPEUTUNUT!!!1!!!! YLÖSTEMPSUAUS TULEEE 13.5.2019!!!1!!!!!!!

Mutta sanokaa ja punnitkaa, kun löysin tuossa omituisen yhtälön: kolme ja puoli vuotta verikuusta 28.9.2015 tämän vuoden pääsiäisen alle, eli joka tapauksessa raamatulliseen vuodenvaihteeseen 2019 joka on sitten juutalaisessa kalenterissa 5779. Vuosi siis vaihtuu 6.4.2019 ja 1290 päivää verikuusta osuu tarkalleen 10. huhtikuuta 2019 elikkä jälkeen uuden vuoden vaihtumisen. Kolme ja puoli vuottahan ei ole tarkka 1290 pv. Nyt on taas käynyt niin, kuten jo arvatakin saattoi, että Jumala yllättää ihmisen ja ajanlaskussa Adar 2 kuukausi ei alakkaan, vaan Pääsiäinen onkin käsillä jo puolentoista viikon päässä ja Omeria lasketaankin jo 24. päivästä alkaen, aina sinne 13.5. saakka, jolloin laskenta päättyy.


Päivitys 25.3.2019: UUSI VARMA ENNUSTUKSEN TARKENTUMINEN SANOO: MAAILMANLOPPU ALKAA 21.12.2019!!!1!!!! Seuraavassa suomeksi käännettu lainaus sivulta "Totally serious prophecy says the apocalypse will occur in 2019 (for real this time, guys)" jonka on kirjoittanut David Montaigne, End Times Prophecy -blogin ylläpitäjä.
Joulukuun 21. päivänä 2019 on napojen siirtymisen ensimmäinen päivä. Koko maanpinta siirtyy pois paikaltaan ja liikkuu kuoren alla olevien nestekerrosten päällä.

Muutaman seuraavan päivän aikana tästä aiheutuu maanjäristyksiä, tsunameja ja tulivuorenpurkauksia jotka tuhoavat koko sivilisaatiomme melkein täydellisesti.

Tästä tapahtumasta on valtavasti historiallisia, geologisia ja biologisia todisteita jotka näyttävät kiistatta toteen että napasiirtymiä on tapahtunut aiemminkin. Jopa Raamattu kuvailee niitä toistuvasti.

Koemme toisen napasiirtymän joka alkaa 21.12.2019 ja kestää viikon joka päivä pahentuen, kunnes katastrofit huipentuvat 28. päivään joulukuuta — Tuomiopäivään.

Maailmanlopun ajankohta on nyt siis täydellä varmuudella selvillä!!!!!1!! Loppu alkaa 21.12.2019!


Päivitys 18.4.2019: YLÖSTEMPÅAUS TULEEE 23.4.2019!!!!1!!! Kaikkein LUOTETTWAVIMPIENI TIETOJEN MUKAAN NIBIRU JA YLÖSTEMPAUS TULECAAT 23.4.2019!!!! Näin sanovat EREHTYMÄTÖN Fox News sekä Daily Express!!!11!!!!


Päivitys 19.4.2019: YLÖSTEMPAUKSEN TARKKA AIKATAULU ON TARKENTUNUT SEKUNINTARKAKSI!!!!1!!!! TARKENNAMME laskurin VÄLITTÖMÄSTI heti oikeaan kellonhetkeen jolloin VIIMEISTÄÄN EHDOTTOMALLA VARMUUDELLA TEMPAUS TULEEE!!! VIIIMEINEN mahdollinen SEKUNTI jolloin PAKKO on tulla tempaus on 13.5. klo 17:59:59!!!!

Omer laskenta päättyy 12.5. klo 18:00 ja siitä eteenpäin 24h on aikaa, jolloin me voimme odottaa tempauksen tapahtuvan.

Päivitys 30.4.2019: YLÖSTEMPAUS ON NYT PAKKKO OLLA!!!!!!111!!!!! NYT VIHDOIN on EHDOTTOMAN VARMASTI, PAKOSTA TARKENTUNUT YLÖSTEMPAUKSEN OIKEA PÄIVÄMÄÄRÄ!!! MITENKÄÄN, EI SIIS MILLÄÄÄN VOI YHTÄÄN ENÄÄ MITENKÄÄN MIKÄÄN KOSKAN MUUTTUA TAI TARKENTUA! Nyt se ON! Omerin NOPEUTUNUT laskenta ja LAUPIAS SAMARARIALAINEN osoittavat EHDOTTOMAN TARKALLA VARMUUDELLA NYT AINOASTAAN JA PELKÄSTÄÄN JA VAIN JA YHTÄÄN 13:MANTEENTOISTA TOUKOKUUTA! LASKURI osoittaa SEKUNNILLEEEN ylöstempauksen VIIMEISEEN, PAKOLLISEEN MAHDOLLISEEEN hetkeen 13.5.2019 klo 17:59:59, jottaJOKAINEN voi olla YLÖSTEMPAUSVALMIUDESSSA JUURI SILLOIN! Muistakaa, että muita ETUKÄÖTEEEN ylöstemmatut, jotka ENNUSTIVAT oikein, ovat taivaassa PALJON MUITA YLEMPÄNÄ olevia PAREMPIA sieluja, jotka toimivat KRISTUKSEN YLIPAPPEINTA ja -TUOMAREINA, VALTAVAN IHAILUN, suitsutuksen, palvonnan ja yLISTYKSEN kohteina! PALKINTO ON SIIS VLATAVA!!!!!

Eräs korealainen saarnamies oli miettinyt Jeesuksen takaisintulon ajankohtaa laupiaan samarialaisvertauksen kautta.

Luukas 10:33-35

Tuossa Jeesus on laupias samarialainen ja hän palatessa maksaa 2 denaria joka tarkoittaa vanhaa tuttua ilmaisua päivän toimeentulosta ja yksi päivä on Jumalalle 1000 vuotta joten samarialainen palaa siis 2000 vuoden kuluttua.

No tämähän meille oli jo tiedossa ja myös sekin että kuningas Herodes, joka aikoi surmata kaikki alle kaksi vuotiaat poikalapset, elikkä vauva Jeesuksen. Herodes kuitenkin kuoli 4v ennen ajanlaskumme alkua, elikkä Jeesus syntyi joskus vähintään 5-6 vuotta ennen ajanlaskumme alkua.

Tällä laskuopilla kun me tiedämme Jumalan vihan kestävän 1290 päivää ja Israelin rauhankin pitäisi tulla jne. joten 7 vuotta menee vähintään morsiamen ylösoton jälkeen, ennen kuin Jeesus palaa. Niinpä jos nyt on vuosi 2019 ja Jeesus kuoli kaiketi 33-vuotiaana ristillä, niin ajankohana me olemme siinä pisteessä että aika on pakko jo viimein olla.

Omeriin on enää 14 yötä, viidennenkymmenennen päivän aamuun.

Päivitys 10.5.2019: TENPAUS ALKAA TARKENUA VUOTEEEN 2021!!!!1!!!!!!

YLÖSOTTO 2021?

Kirjoitusten mukaan uskon vakaasti, että tämä on vuosi 2021 tapahtumien skenaario, jota odotamme. bruce warner.

7-Year Covenant with Death (2021-2027?) http://www.euprophecynews.com/2017/03/7-year-covenant-with-death.html

According to an evangelical theologian, the apocalypse is coming and the end of the world will occur around 2021. https://www.hellystar.com/en/the-apocalypse-will-take-place-in-2021/

"Second Coming Jesus before May 16, 2022!" http://www.dezonengods.com/second-coming-jesus-before-may-16-2022/

On March 6, 2021, the Anti-Christ will be revealed!! https://www.youtube.com/watch?v=lxGvh2kVmJ0

Apocalypse prediction: End of the world to begin in 2021 https://www.express.co.uk/news/weird/1025684/end-of-the-world-apocalypse-jesus-christ-return-f-kenton-beshore&prev=search

Rapture Pentecost 2021 https://www.facebook.com/pg/RapPent2021/posts/

2021 : Rapture ? http://tenhorns.com/europeinprophecy2/id66.html

2021 F. Kenton Beshore https://en.wikipedia.org/wiki/Predictions_and_claims_for_the_Second_Coming_of_Christ

Rapture in 2021? - YouTube

Päivitys 12.5.2019: TEMPAUSSKENAARION PÄÅIVÄ ON TARKENTUNUT 10.6.2019 KLO 18:AAN!!!!!!!!

Mutta koska kevätohra oli löytynyt Israelissa, niin en oikeen ymmärrän miksi se voisi muuksi muuttua. No mutta se myöhempi omerin laskentapäivä osuu siis 9.6.2019 klo 18:00 jälkeiselle päivälle elikkä maanantai 10.6.2019.

Päivitys 19.5.2019: HERRALTA ITSELTÄÄN ON SAATU VÄKEVÄ PROFETIA!!!11!! Nyt on raikasta profetiaa joka varmuudella toteeutuu, JARMO sanoo.

Haluan tuoda nyt tuonne palstalle tuodun profetian:

Uskovan miehen 28.7.2015 Herralta saama ilmoitus

Perussuomalaiset tulevat jakaantumaan ja syntyy uusi puolue vanhan rinnalle. Uusi puolue tulee olemaan radikaalein puolue eduskunnassa. Siihen liittyvät kovimmat oikeistovoimat. Hallitus hajoaa ja järjestetään uudet vaalit. Suomi eroaa EU:sta.

Päivitys 8.6.2019: TEMPAUTIVIEN MÄÄRÄN ARVIO ON TARKENTUNUT 0,2 PROSENTTIIIIN!!!!!!!! Luotettavan tuntuisilla suomi24-sivustoilla JarmoEklund-nimimerkillä kirjoittava henkilö skenaarioi, että 0,2 % väestöstä tempaistaan. Nyt on hyvä lukema, jolla saadaan se vaadittava maailmanlaajuinen huomio tempaukselle, mutta määrä on myöskin niin pieni, että temmatuksi tulemisen arvo ei kärsi vaan temmatut voivat edelleen tuntea olevansa harvoja ja valittuja, muita parempia ja hartaampia sieluja.

JarmoEklund
7.6.2019 9:58

Mikä on TEMPAUSPÄIVÄ?
Yleisesti sitä luullaan, että se päivä on Matteuksen 24:36 jakeessa mainittu päivä, josta ei tiedä kuin yksi isä. Eräille se on maailmanloppu ja toisille joku maailmankaikkeuden hirvein päivä tms. eivätkä nämä kukaan tunnu osaavan tuota päivää oikeen asettaa sille ominaiseen asemaan aikajanalla. Se on monille kuin joku päätepiste, jonka jälkee ei enää ole mitään tai jos on, niin se on yhtä helvettiä.

Tempauspäivä ei ole kuitenkaan aikajanalla muita päiviä kummempi, eikä maailma silloin radallaan pysähdy, eikä siinä kohdassa ole mitään kauheaa muuta katastrofia, kuin se, että ihmisiä katosi valtavat määrät, vaan ei kuitenkaan kuin ehkä joku 0,2% väestöstä ehkä. Maailma jatkuu siitä noin vain helposti ja ihmiset alkavat selitellä syitä katoamisille, vaan ei kaikki. Siksi juuri tämä tempaus on tärkeää, koska ainakin kaksi kolmesta jäljellejääneestä joutuu puntaroimaan mielessään syntyjä syviä ja omaa tilaansa. Se on Jumalalle suuri hetki!
Tempauksen jälkeen alkaa VALTAVA HERÄTYS, koko ihmiskunnan suurin herätys, joka päättyy siihen, että peto on saanut kaiken vallan ja näitä käännynnäisiä aletaan vainota. Siihen hetkeen tulee toinen tempaus, viisaat ja tyhmät neitsyet/häävieraat ja silloin enkelit hankkiutuvat pasuunoille ja vitsaukset vuodetaan maailman päälle. Sen jälkeen vasta alkaa se paha aika josta puhutaan.

Päivitys 21.7.2019: YLÖSTEMPAUSVUOSI ON TARKENTUNUT VUOTEEEN 2024!!!!11!!!!


Vasta tämän kaiken jälkeen, täyttyy vuoteen 2024 mennessä tuo 1335 päivän ennustus. Silloin tulee toinen ylösotto ja autuaita ovat he, jotka odottavat, pääsevät ja jaksavat niin pitkälle.

Päivitys 3.9.2019: SKENAARIO ON TARKENTUNUT!!!!1!11!!!!! Tisha b'Av -kuun 11. päivä vuonna, eli gregoriaanisen kalenterin mukaan 15.8.2024 ILMESTYSKIRJAN PETO SEISOOO PYHÄLLÄ PAIKALLA JA JULISTAAA OLEVANSA JUMALA!!!!1!!!!!!!!!!! Tällä ei ole YHTÄÄN MITÄÖÄN TKEEMISTÄ MORSIAMEN TEMAPUKSEN KANSSA!!!!!!!

JarmoEklund
22.8.2019 12:06

Täytyy tässä ilmoittaa, että kertomani vuosi 2024 ei ole mikään morsiamen tempausvuosi, vaan esittämäni laskukaavan mukaan se vuosi jolloin ilmestyskirjan peto seisoo pyhällä paikalla juutalaiskalenterin mukaisena Tisha be Av kuun 11. päivänä ja julistaa olevansa Jumala. Tämä lukee Matteus 24:15-20 jakeissa ja Danielin 12:10-12 jakeissa.

Elikkä tällä ei ole mitään tekemistä morsiamen temapuksen kanssa, kuten täällä annetaan ymmärtää.

Päivitys 12.9.2019: PROFETIA ON MELKEIN TOTEUTUNUT!!!!1!11!!!!! SCHUMACHER ON TAJUISSAAAN!!!!! Le Parisienin mukaan sairaalan työntekijä olisi nyt vahvistanut kollegalleen, että Schumacher olisi tajuissaan. Muistammehan JARMON PROFETIAN vuodelta 2018!

Olen profetoinut Michael Schumaherista, saatuani kaksi unta hänestä keväällä 2014 ehkä parin viikon välein ja siis vain lyhyen unen kummallakin kerralla.

Ensimmäisessä unessa olin vain hänen vierellään, hän oli vaipunut koomaan ja koitin herättää kutsumalla häntä nimeltä. Yhtäkkiä Michael heräsi ja siihen uni päättyi.

Toisessa unessa olin ihan samassa paikassa, Michaelin sängyn vieressä mutta tällä kertaa hän oli pirteämpi ja maksasi puoli-istuvassa asennossa. Sitten hän sanoi, että hän on miettinyt paljon, koska oli nähnyt jotain todella omituista siellä rajan takana missä hän kävi. Siihen uni päättyi.

Näiden unien jälkeen kun ne julkaisin, sain paljon pilkkaa osakseni ja kaikki sanoi ettei Schumaher enää siitä nouse. On aivokuollut. Mutta sitten eräänä päivänä hän heräsi koomasta, aivan kuten unessa olin nähnyt. Mutta pilkka jatkui, koska ei sekään vielä ketään kiinnostanut. Ihmiset sanoivat että Michael on vegetatiivisessa tilassa ja vaikka hengittää, niin hän ei ole enää tässä maailmassa, eikä näin koskaan enää sano sanaakaan.

Tuon jälkeen sydämeeni on tullut sanomaa että kadonnut lentokone MH-340:n löytyminen on merkki, samoin kuin tämä Michaelin puhuminen tai jopa jonkinlainen haastattelu, jossa hän mainitsee tästä käymisestään rajan takana. Tai voihan se informaatio tulla jonkun häntä puhuttaneenkin suusta. Silloin profetiani olisi 100%:sti toteutunut.

Päivitys 19.12.2019: AMMATTILAINEN VARMISTI MAAILMANLOPUN TÄYSIN VARMASTI TULEVAN VUONnA 2040!!!!!!1!

YLEn uutinen kertooo: "Kauneimmat joululaulut sai kirkossa yllättävän käänteen: kirkkoherra julisti maailmanlopun tulevan vuonna 2040"!!!! Lauritsalan seurakunnan kirkkoherra Pentti Berg sanoi, että KAIKKI ENNUSMERKIT osoittavat KIISTATTA maailmanlopun tulevan TARKALLEEN vuonna 2040!!!! Kirkkoherra VAHVISTAA, että NÄIN ON ja sanoo, että Raamatussa on 120 asiaa, joiden pitää toteutua ennen kuin Jeesus tulee toisen kerran JA NYT NE OVAT JO MELKEIN KAIKKI TAPAHTUNEET!!!! Esimerkiksi joka puolella maailmaa on kylissä radioita, joiden kautta evankeliumi on LEVINNYT joka paikkaan!!! Kirkkoherra NÄKEEE kaikkialla asioita, jotka viestittävät maailmanlopusta!! Myös KAIKKI TIEDEMIEHET ovat TÄYSIN YHTÄ MIELTÄ KIRKKOHERRRAN KANSSA!!!!


Päivitys 21.12.2019: JARMO KÄÄNTYY ATEISTIKSI JOS VENÄJÄ EI OLE HYÖKÄNNYT SUOMEEN VASTA 2010-LUVUN OIKEASTI LOPPUESSSA!!!111! Vuosikymmen EI VAIHDU 1.1.2020 VAAN VASTA 1.1.2021!!!!11!! Näinhän se oikeasti on, sanoo Helsingin yliopiston Almanakkatoimiston almanakkapäällikkö Heikki Ojakin! Seikka johtuu siitä että ajanlaskussa EI OLE VUOTTA NOLLA!!!


Päivitys 31.12.2019: YLÖSTEMPAUKSEN PÄIVÄ ON TARKENTUNUT 1.6.2020 KLO 10 AIKAAN SEKUNNILLEEEN!!!!1!! Viimeinkin meillä on TARKKA tieto varmasta päivästä!!! Harmi kyllä, vaikka päivä osuisikin oikeaan, Jarmo ei KOSKAAN PROFETIOI MITÄÄN joten hän ei SILTI olisi oman itsensä mukaan lainkaan PROFEETTA koska hänen profetiansa ovat vain SKENAARIOITA joten hänestä ei tulekaan taivbaassa muita parempaa, ylempää sielua ja Jeesuksen ylipappia jota kaikki kunnioittavat ja hännystelevät. Vain OIKEIN ENNUSTANEISTA PROFEETOISTA voi Jarmon mukaan tulla näitä, ei SKENAARIOITSIJOISTA.

Vuosi 2020 on siis alkamassa ja minä ainakin odotan ensi kevään omerilta sitä viimeistä odottamista, joka viimein eskalloituu aitoon morsiamen tempaukseen.

Tämän kevään Omerin laskentahan alkaa pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä. Sen laskennan päätöspäivä 24h vuorokausi on 31.5. klo 18 ja 1.6. klo 18 välinen aika.

Olav Rodgen näyssä tempauksen tullessa kello olisi Norjassa 9:00 joten meillä se olisi silloin siis 10:00 elikkä aamupäivällä 1.6. klo 10 aikaan.


(Laskuri käynnistetty 26.6.2006)