Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian - arkisto 9

Päivitetty 27.6.2016

Takaisin "Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian" -sivulle.


Päivitys 2.7.2016: ENNUSTUS MUISTIN VIRKISTÄMISEKSI LYÖ NYT LOPULLISESTI LUKKOON VIIMEISET, 100 % VARMAT PÄIVÄMÄÄRÄT!!!!!!!!1!!! MILLOINKAAN, ei KOSKAAN voi enää MIKÄÄN päivä YHTÄÄN lainkaan tarkentua! Nyt KAIKKI on VARMISTETTU. Mikään päivä ei muutu piiruakaan, ei sekuntiakaaan!

ENNUSTUS MUISTIN VIRKISTÄMISEKSI

Putin putoaa ja Gorba tulee valtaan 11.9.2016
Jerustalemin rauhan VALMISTELUT 11.9.2017
Jerusalemin rauhan sopiminen 15.-21.1. 2018
Seurakunnan ylösotto 25. - 28. 1. 2018
Gorba HYÖKKÄÄ Jerusalemiin 11.3.2018
Jeesus tulee maapallolle! 11.9.2021

Päivitys 23.8.2016: TUKHOLMAN PROFETIAN TARKOITTAMA PROFEEETTTA ON VAIN JA AINOASTAAN JA PELKÄSTÄÄN JA YHTÄÄN KOSKAAN HARRI VEIJONE!!!!!111!!! Jouko Piho EI OLE JUMALAN PROFEEETTA!!!!!11!! Ja asiahan on mielettömän HELPPPO tarkistaa: se profeetta, jonka ennustukset TOTEUTUVAT, on oikea profeetta!!!

JOUKO PIHO EI OLE JUMALAN PROFEETTA

Jouko Piho mainitsi jälleen, että minä en olisi Tukholman profetian tarkoittama profeetta. Itse hän väitti olevansa Jumalan profeetta. Jouko Piho EI OLE profeetta lainkaan ja minä olen Tukholman profetian tarkoittama profeetta! http://wwnet.fi/users/veijone/profetia.htm Harri Veijonen, http://wwnet.fi/users/veijone/JOUKO PIHO EI OLE JUMALAN PROFEETTA

Päivitys 2.9.2016: JOUKO PIHO KERTOO 20 ASIAA JOTKA VARMASTI TULEVAT TAPAHTUMAAAN SUOMESSSAa!!!!!11!!

1.9.2016 Jouko Piho: 20 asiaa, jotka tulevat tapahtumaan Suomessa
 1. Venäjä miehittää osan Suomesta.
 2. Suomessa syttyy suuri hengellinen herätys.
 3. Voimakas profeetta nousee Suomessa.
 4. Suomessa syttyy suuri kansallinen herätys.
 5. Suomen hallituksessa on paljon uskovia ministereitä ja eduskunta säätää vanhurskaita lakeja.
 6. Kouluissa ei opeteta enää evoluution satua.
 7. Vapaamuurarien salajärjestö kielletään.
 8. Oikeuslaitos puhdistuu mädännäisyyksistä.
 9. Media vapautuu viherkommareista, suvakeista ja vinoutuneesta uutisoinnista.
 10. Abortit kielletään lapsenmurhina.
 11. Haittamaahanmuutto ja elintasopakolaisuus lopetetaan ja suomalaisten tarpeet asetetaan etusijalle.
 12. Suomen presidentiksi tulee uskova mies. Niinistö ei jatka presidenttinä.
 13. Suomi eroaa eurosta ja EU:sta. Suomen markka tulee takaisin.
 14. Suomi eroaa kansainvälisten pankkien velkaorjuudesta ja alkaa laskea itse liikkeelle tarvittavan rahan.
 15. Suomi ei liity NATOon.
 16. Venäjän armeija poistuu Suomesta.
 17. Suomi saa menetetyt alueet eli Petsamon, Sallan, Karjalan ja neljä Suomenlahden saarta takaisin.
 18. Sen lisäksi Suomi saa Itä-Karjalan, Kuolan niemimaan ja Inkerinmaan. Viro tekee valtioliiton Suomen kanssa.
 19. Suomi vastustaa yhdessä Venäjän kanssa Uutta maailmanjärjestystä, yhtä maailmanhallitusta, homoseksuaalisuutta, arvoliberalismia ja tulevaa Antikristusta.
 20. Muutokset ovat niin suuria ja ihmeellisiä, että koko maailma seuraa Suomea ihmetellen, mitä siellä oikein tapahtuu.

Päivitys 17.9.2016: Profeettamarkkinoille on noussut vahvasti UUUSI profeetta joka ennaltatietää että kummastakaan, ei Trumpista eikä Hillarystä tule USA:n presidenttiä vaan Obama on VIIMEINEN USA:n presidentti!!!! Lisäksi nyt on VARMA TIETO siitä, kuka on kolmas antikristus. Se on vahvistunut ja se paljastetaan 30.12.2016. Antikristus on juutalainen homopoliitikko.

Nämä tiedot on SUORAAAAN Jumalan hänelle antamay syksyllä 2015 joten se EI VOI OLLA VÄÄRÄÄ!!! (Muussa tapauksessahan kyseessä olisi valehteleva valeprofeetta ja eksyttäjä eli näin EI VOI OLLA.) Odotamme vielä Pihon, veijose ja Jarmon lausuntoja näistä varmoista tiedoista miksi ne eivät sovi heidän ennustustensa kanssa yhteen! JONKUN on PAKKKO olla siis eksyttävä valeprofeetta!!!!!!1!!!!

Nyt on sellainen tilanne, että voisin sanoa rauhallisesti kaikille, että tilanne on MAYDAY! Kyseessä on hätätilanne, Raamatun Ilmestyskirjan ajat jotka menevät vauhdilla eteenpäin. Viime syksynä 2015 minulle näytettiin paljon asioita, ja koska olen Jeesuksen veren alla suojassa, niin voin kertoa edes jotain mitä tulee tapahtumaan: Kummastakaan, ei Trumpista, eikä Hillarysta tule enää presidenttiä. Obama on USA:n viimeinen, 44 presidentti. Tiedän myös kuka on kolmas antikristus, se näytettiin minulle myös viime syksynä, mutta en halunnut millään uskoa. Nyt se on vahvistunut, se tullaan paljastamaan 30.12.2016 hyvin todennäköisesti, tai viimeistään ensi vuoden alussa (epätodennäköisesti.)

Kyseessä on politiikasta tuleva mies, jolla on juutalaiset sukujuuret ja hän on homoseksuaali.Valtaenemmistö ei tosin tiedä hänen olevan homo. Juutalaiset sukujuuret hänellä on siksi, että hän pääsee Jerusalemiin nostamaan itsensä maailman valtiaaksi. Hänen suojelinsa ovat pahoja henkiä, jotka ovat kytköksissä Ufoihin, ja ne ovat myös demoneja. Tiedän, että tämä on pelottavaa tekstiä. Mutta aikaa on jäljellä enää HYVIN VÄHÄN!!!!! Uutta presidenttiä ei enää tule Amerikkaan. Sinne tullaan julistamaan poikkeustila, ja mikrosiru tulee pakolliseksi kaikille, mutta siitä pitää ehdottomasti kieltäytyä; muistakaa, että Iänkaikkinen Jumala pitää huolen ja huolehtii myös ruuasta, vaikka ilman sirua ei voi enää ostaa eikä myydä. Kyseisen hirviön tukijoina toimivat mm. Rooman paavi sekä prinssi William. Donald Trump on pieni kiltti lammas verrattuna tähän henkilöön josta puhun, jos nyt edes henkilöstä voi puhua.

Päivitys 18.9.2016: SHOKEERRAAAVAA LISÄTIETOA!!! ANTIKRISTUKSEN NIMI ON JO VARMASSA ENNALTATIEDOSSA!!!!11!! Nyt vain odotamme, antavatko eräiset uskovat LUVAN JULKAISTA NIMEN!!!!!!1!!!!! Tämä tieto TODISTAISI VÄKEVÄSTI Johannan AIDOKSI PROFEEETAKSI!!! Silloin joutuisivat HÄPEÄÄN kaikki muut väärät valheprofeetat, jotka vat sanoneet että antikristus on tuolla, antikristus on siellä, ja ovat kaikki olleet VCÄÄÄRÄSSÄ oikeasta nimestä!!!! Lisäksi nyt on VARMISTUNUT, ETTÄ KAIKKI TULEE jULKISUUTEEN ESILLE TÄMÄN VUODEN 30.PVÄ!!! JA TÄYSIN VARMASTI EHDOTTOMASTI VIIMEISTÄÄN ENSI VUODEN ALUSTA! SEN ON JUMALA ITSE SANONUT JOHANNALLE!!!!!11!!!!!!!!!!

VARMISTETUT, VARMAT, PYHÄN HENGEN VALLASSA JA JUMALAN HENKILÖKOHTAISESTI PROFEEETALLE ANTAMAT TIEDOT:

MIKÄÄÄN näistä tiedoista EI SIIS MILLÄÄN VOI OLLA VÄÄRÄÄ YHTÄÄN!!!!! Silloinhan kyseessä olisi RAAMATUN SANAN MUKAAN VAROITETTU VÄÄÄRÄ PROFEETTA JOKA PUHUU RÖYHKEYTTÄÄN JA JULKEUTTAAAN!!!! Mutta näin ei voi tietenkään olla, sitä emme USKO, koska Johanna SANOI, että hän puhuu Jeesuksen veren suojissa Jumalan hänelle itselleen SUORAAN puhumia asioita ja että hän on Pyhän Hengen vallassa ja Jeesuksen käsivarsilla! JUMALA ON ITSE HÄNELLE SUORAAN HENKILÖKOHTAISESTI ASIAT PUHUNUT!

Olen tavallinen ihminen, jolle Jumala puhuu. Kaikki Ilmestyskirjan tapahtumat tulevat menemään kirjaimellisesti kuten on kirjoitettu. Raamattu on Pyhä Kirja, Jeesus on oikeasti Jumalan poika joka istuu tällä hetkellä Jumalan oikealla puolella taivaassa, Monet, jotka ovat paljastaneet totuuksia, heille on käynyt huonosti, tosin Jenkeissä heidät on siis surmattu ja kuolemat on lavastettu itsemurhiksi. Mutta kuten kirjoitin, Jumala on minulle puhunut ja Hän sanoi, että olen Hänen turvassaan ja Hän kannattaa minua käsivarsillaan.

Juttelen ensin eräisen uskovien kanssa, jotka ovat olleet paljon kauemman aikaa uskossa kuin minä, että kannattaako sitä tässä nyt yhtään julkaista, kun se tulee kuitenkin esille tämän vuoden 30.pvä. Täyttä 100% varmuutta pvämäärästä ei ole, mutta ensi vuoden alussa se on ihan varmaa.

Päivitys 18.9.2015: Profetioiden hedelmä on niin valtavan runsas, että ennustuksia on jälleen siirretty arkistoihin, viimeisin arkisto on jo kahdeksas.


Päivitys 20.9.2016: PROFETIOIDEN LOPPUSARJAN VARMAT PÄIVÄMÄÄRÄT ON NYT 100% LOPULLISESTI, TÄYDELLISESTI TÄYSIN VARMISTETTU JA LUKKOON LYÖTY! Nyt ei MITENKÄÄN voi MIKÄÄN enää YHTÄÄN muuttua eivätkä ENNUSTUKSET VOI TARKENTUA LAINKAAN KOSKAAN MILLÄÄN!!!!11!!! Nyt kaikki on lopullisesti lopullista. Mikäli YHTÄÄN LIPSUU mistään näistä päivämääristä, on VALEPROFEETTTA LOPULLISESTI PUHUNUT ITSENSÄ TÄYSIN PUSSIIN, mutta näinhän ei onneksi VOI OLLA koska ennustukset ovat VARMAT JA TOTEUTUVAT!

Gorban paluusta varmistuu se, että hän on viimeinen suuri Antikristus ja lopun profetian loppusarja toteutuu ennalta sanomassani ajassa, valerauha ylösottoineen tammikuussa 2018, Gorba Jerusalemiin 11. 3. 2018 ja Messias seurakuntineen maapallolle 11. 9. 2021. (Harri Veijonen 28. 4. 2016)

Tässä vielä muistin VIRKISTÄMISEKSI VARMOJEN PÄIVIEN 100 % VARMISTUNUT, VARMA JA LOPULLISESTI LUKKOON LYÖTY LISTA!!!!11!

ENNUSTUS MUISTIN VIRKISTÄMISEKSI

Putin putoaa ja Gorba tulee valtaan 11.9.2016
Jerustalemin rauhan VALMISTELUT 11.9.2017
Jerusalemin rauhan sopiminen 15.-21.1. 2018
Seurakunnan ylösotto 25. - 28. 1. 2018
Gorba HYÖKKÄÄ Jerusalemiin 11.3.2018
Jeesus tulee maapallolle! 11.9.2021

Päivitys 30.9.2016: NYT ON VARMISTUNUT, että VENÄJÄ HYÖKKÄÄÄ NORJAAN JA SUOMEEN 17.2.2016!!11!!!! Varmistus on saatui peräti VIIIDEN luotettavan tuntuisen profeetan voimin ja sen on VAHVISTANUT sekä Pelastussanoma että Piho!!!11!!! Eli kyseessä on TÄYDELLISEN VARMA päivämäärä!!!

1. Juha Saaren 17.3.2016 näkemä näky:
Ajoin 17.2.2016 jumalanpalvelukseen lumikelkalla ja kellahdin kumoon kirkolle saavuttuani. Oikeanpuoleinen kehoni oli seitsemästä nivelestä kipeä yli kuukauden, ja ranne on vieläkin arka.
Tarkalleen kuukausi tästä, 17.3.2016, sain silmieni eteen näyn päivämäärän 17.2.2017. Viimeinen luku vilkkui hälyttävästi ja tarkoitti ensi vuotta.
Hengessä tunsin, että asia koskee Venäjän suorittamaa Pohjois-Norjan miehitystä, ja sitä seuraa Venäjän Suomeen tunkeutuminen heti sen jälkeen.

2. Juha Gabel kuuli aamulla 28.02.2015 seuraavat sanat:
"Kaksi vuotta tästä päivästä ja rauha otetaan pois maasta."

Todella yllättävää, sillä Juha Gabelin sanoma on päivämäärän osalta yhtenevä Juha Saaren kanssa.

3. Helmikuun puolivälissä 2017 Venäjän hyökkäys Pohjois-Norjaan ja helmikuun lopussa Pohjois-Suomeen. Mikäli ensi talvi olisi kova pakkastalvi, niin myös porilaisen miehen profetia vuodelta 1981 pitäisi paikkansa.

4. Porilaisen miehen v. 1981 saama profetia

1. Neuvostoliitto muuttuu Venäjäksi ja rajat aukeavat.
2. Eurooppa saa yhteisen valuutan.
3. Homolaki menee läpi (28.11.2014 ja astuu voimaan 1.3.2017)
4. Seuraavana kovana pakkastalvena Venäjä hyökkää.

5. Ukrainan matkalla huonekaverina ollut eräs mies kertoi nähneensä lyhyen unen 1993 (tarkka vuosi selvisi myöhemmin). Unessa oli ollut Pohjolan kartta, ja kartalla oli ollut vihollisen hyökkäyskiila Suomen puolella idästä Inarinjärven kaakkoispuolta vanhaa Jäämeren tietä pitkin. Toinen hyökkäyskiila oli tullut Norjan puolelta joko Utsjoelta tai Inarinjärven koillispuolelta Näätämöstä. Hyökkäyskiila oli mennyt Ivalosta arviolta 50 km etelään ja kääntynyt sieltä lännen suuntaan. Tähän uni oli loppunut.

Päivitys 3.10.2016: JUUTALAINEN HOMOSEKSUAALI ANTIKRISTUS ON PALJASTETTUNUT!!!!11 Nyt se KYLLÄ SE NYT ON NIIIN!!! Nyt on viimeinkin lopullinen, 100 % VARMA paljastus että antikristus on Obama. Aivan juuri kohta tulee MIKROSIRU ja Ilmestyskirjan jokainen sana toteutuu tarkalleen niin kuin se oli kirjoitettu!

Kolme antikristusta on ollut maanpäällä: Napoleon, Hitler ja kolmas on itse Lusifer eli paholainen ihmisen muodossa. Hän on tällä hetkellä valtion suuressa virassa, hänen henkivartijansa murhattiin ja lavastettiin ne itsemurhaksi, hänen nykyiset henkivartijansa ovat demoneja, hänen ympärillään pyörii kärpäsiä minne tahansa hän meneekin, hän on Israel vastainen, hän ei halua USA:n olevan kristitty maa, hän ei ole tehnyt terroristeille mitään vastaiskuja, hän on paras ystävä paholaispalvoja Paavin kanssa, hänellä on juutalaiset sukujuuret, hän on homoseksuaali josta on tehty eräs järkyttävä vale koko maailmalle ja jonka eräs jenkkinainen paljasti televisiossa jonka jälkeen hänet murhattiin. USA:n viimeinen presidentti on nro 44, ja hän on Obama. Hänen jälkeensä ei tule enää uusia presidenttejä. Kyseinen paholainen laittaa "Uuden maailmanjärjestyksen" toimimaan vauhdilla, ja hyvin pian mikrosiru tulee pakolliseksi kaikille ihmisille, ja siitä PITÄÄ KIELTÄYTYÄ ellei halua helvettiin. Raamatun Ilmestyskirja menee sanatarkasti juuri niin kuin sinne on kirjoitettu! TÄMÄ ON AIVAN USKOMATONTA!!!!!! En meinaa itsekään millään tätä uskoa!!!! On tulossa valtava talousromahdus, kaikki vitsaukset kuten Zika virus yms ovat Raamatun Ilmestyskirjan mukaisia tapahtumia.
Johanna Mia Tukiainen kyllä se nyt on niin kuten mulle näytettiin viime syksynä 2015 Jenkeissä, että Obama on se antikristus. Kirjoitan tästä, koska uskovien on hyvä varautua tähän nyt.
Nostradamus ennusti sekä Napoleonin että Hitlerin nimet oikein muutamilla kirjainvirheillä. Hänen mukaansa kolmas ja juuri se pahin, käyttää tämäntyylistä nimeä kuin "Mabush". Nimen kirjaimet laitettuna eritavalla tulee taas sama nimi esille. Obaman asuessa Chigagossa, hänen postinumeronsa tai talon numero tms. oli 666, en muista enää kaikkia näitä asioita. Ja monet kouluttautuneet ja älykkäät ihmiset ovat osanneet laskea tietyistä numerosarjoista, luvuista ja kielistä, että mikä tässä on kyseeessä.

Päivitys 9.11.2016: LUOTETTAVIMMAN PROFEETAN PROFETIA ALKOIJO HETI VÄLITTÖMÄSTI TARKENTUA!11!!1 Tammikuun 2018 VARMA ylöstempaus uhkaa TARKENTUA TARKEMPAAN AJANKOHTAAAN!!!11

Clinton-profetia ennustaa ylösottoa Clintonin ensimmäisen kauden alkupuoliskon aikana. Nyt pitää ottaa uudelleen käsittelyyn myös näkemys valerauhasta ylösottoineen tammikuussa 2018. Sitä ei enää voida pitää varmana.

Päivitys 30.11.2016: UUSI VARMA PÄIVÄ ON TARKENTUNU!T!!1!!!! luotettavan tuntuinen profeetta ENNUSTAAAA että Lähi-Idän rauha ALKAA 17.1.2017!!!! JA rikotaan 30.7.2020 JA Jeesus palaa 10.2.2024!!!! NYT ON VARMAT PÄIVÄT! VIHDOINKIN MEILLÄ ON TÄYSIN LOPULLISET PÄIVÄT, JOTKA EIVÄT MILLÄÄN KOSKAAN ENÄÄ YHTÄÄN VOI TARKENTUA LAINKAAN KOSKAAANM!!!!!1

Lähi-idän rauha alkaisi siis 17.1.2017 ja siitä laskettuna +1290 pv on Tish'a B'Av To 30.07.2020 jolloin "hävityksen kauhistus asetetaan" ja rauha rikotaan. Israeliin hyökkää kaikki arabimaat ja saavat niskaansa Israelin ydinkeskityksen. Silloin katoaa Damaskos maailman kartalta ja siitä hetkestä alkaa Jumalan vihan maljojen kaataminen mutta samalla myös suuri sadonkorjuu, jolloin tänne jääneet, elikkä häävieraat pääsevät myös pois. Siitä on siis vielä +1290 pv Jeesuksen näkyvään paluuseen, jonka laskennallinen päivä 10.2.2024. Siitä tosin on vielä 45 päivää, jolloin vasta täyttyy Danielin 12. luvun 1335 päivää hävityksen kauhistuksesta. Silloin Jeesus vasta perustaa tuhatvuotisen valtakunnan. Tuo väliaika menee Jerusalemin piirittäjien pois karkottamiseen, mutta toisaalta myös uskovien kokoamiseen.

Päivitys 3.1.2017: PROFETIAN TOTEUTUMISVUOSI ON ON TARKENTUNUT VUOTEEN 2028!!!!11! Muistattehan nämä kaikki EHDOTTOMAN TÄYDELLÄ VARMUUDELLA, TÄYSIN VARMASTI JUMALAN ITSENSÄ PROFEETALLE ILMOITTAMAT ENNNNUSTUKSET, JOTKA TOTEUTUVAT TARKALLEEN ANNETTUINA PÄIVÄMÄÄÄRINÄÄ!!!!?! Kaikkien tapahtumien TAKARAJA on nyt TARKENTUNUT VUOTEENE 2028 HÄMMÄMÄSTYTTÄVÄN IHMEELLISELLÄ TARKKKUUDELLA! Uskomaton JUMALAN IHME on tämä, että PYHÄ HENKI varmasti on mukana tällaisissa ENNUSTUKSISSA jotka NÄIN TARKASSTI TARKENTUVAT AINA!

"Obama on VIIMEINEN USA:n presidentti", "Hillary Clintonista EI tule presidenttiä", "Donald Trumpista EI tule presidenttiä", "Amerikkaan julistetaan POIKKEUSTILA", "Mikrosiru tulee (Amerikassa) PAKOLLISEKSI KAIKILLE", "Johanna TIETÄÄÄ kuka on kolmas antikristus", "Johanna TIETÄÄÄ jo NIMEN", "Antikristus JULKISTETAAN 30.12.2016", "Antikristus tulee julki VARMASTI viimeistään 2017 alussa", "Antikristus tulee POLITIIKASTA", "Antikristus on MIES", "Antikristus on JUUTALAINEN", "Antikristus on salaisesti HOMO", "Antikristusta suojelevat pahat henget, UFOT ja demonit", "Antikristuksen tukijoina ovat ROOMAN PAAVI sekä PRINSSI WILLIAM!" NÄMÄ KAIKKI ENNNUSTUKSET NYT TARKENTUIVAT TARKKAAKIN TARKEMMAKSI TAKARAJAKSI VUOTEEN 2028 ASTI!Päivitys 3.1.2017: JOUKO PIHON PROFEETALLISEN ILMOITUKSEN MUKAAN SAULI NIINISTÖ EI JATKA PRESIDENTTTINÄÄÄ!!!!!!!!!!1!!!! Nyt on siis VARMAAA, että presidentiksi tulee 2018 joku MUUUU!!!Päivitys 14.1.2017: RAUHA 17.1.2017 ON 100 % TÄYDELLISESTI LOPULLISESTI VARMISTETTU JA LUKKOONLYÖLTY!!!11! Nyt ei MILLLÄÄÄÄN VOI ENÄÄ YHTÄÄN TARKENTUA PIKOSEKUNNINN MURTO-OSAAAKAAAN!!! Nyt, LOPUYLTAKIN, on TÄYSIN VARMA ennustus, joka ei IKINÄ VOI MILLÄÄN YHTÄÄN TARKENTUA ENÄÄ KOSKAAN! 17.1.2017 on LOPULLINEN, VIIMEINEN päivämäärä täydellisesti KAIKKIEN PROFEEETTOJEN VARMEWNTAMANA ja 100% yksimielkisesti hyväksymänä! Jos nyt TÄMÄ päivämäärä alkaa tarkentua, on kyseessä petoksellinen valeprofeetta, joka valehtelee kaksihaaraisella kielellä eksytyksiään saatanan ja paholaishenkien hirvittävästi riivaamana eksyttäen ihmisiä HELVETTIIIN! Mutta onneksi TIEDÄMME, että näin ei VOI olla koska LOPULLINEN PÄIVÄMÄÄÄÄÖRÄ ON TÄYSIN VARMA! RRauha TEHDÄÄÄN SYYRIAN ALUEELLA 17.1.2017. MIKÄÄÄÄN ei voi yhtään millään koskaan ikinä lainkaan millään tavalla mitenkään muuttaa tätä enääää! Nyt tiedämme VARMUUUDELLA että NYT se ALKAAAaaaAaaaa!!!!

rauha tosiaan tehdään 17.1.2017 Syyrian alueella, johon Israel komeasti osallistuu ja siinä sisällytetään sen kanssa solmittu 7-vuotinen sopimus. Siitä tiedämme varmuudella että nyt se alkaa.

Päivitys 1.2.2017: VENÄJÄN MIEHITYS TAPAHTUU 17.2.2017!!!1!! Nyt on VARMA TIETO, että Venäjä miehittää Suomen helmikuussa 2017!!!!!! Tämä on KOLMINKERTAISESTI varmistettu profetia UISEIDEN USKOVAISTEN NÄKYJEN PERUSTEELLA! Jouko Piho TAKAA JUMALAN JA JEESUKSEN NIMEN VERESSÄ 100 % VARMUUDELLA HENKILÖKOHTAISESTI VANNOEN näkyjen VARMAN OIKEELLISUUDEN!


Päivitys 28.2.2017: 5.6.2017 ON VARAMANA YLÖSTEMPAUUS!!!!!11!!!!! Nyt on VARMA päivämäärä!!! Omerin laskenta PPÄÄÄTTYY MAANANTAINA 5.6 JA SE ON varma YLÖSTEMPAUSPÄIVÄÄÄÄÄ!!!

Huomenna on kuun pimein hetki ja viimeinen hetki löytää kevätohra Israelissa, mikäli uusi vuosi vaihtuisi nyt raamatullisen Nooan ajanlaskun mukaan. Kevätpäivän tasauskin on vasta neljän viikon päässä, joten aikataulumme on melkeinpä nyt kiveenhakatussa kunnossa. Omeri on siis 5.6.2017 tänä vuonna ja kevätohra löytyy tässä muutaman viikon sisällä.
Vuosi siis vaihtuu tuossa 29-30.3. paikkeilla ja pääsiäinen siitä kahden viikon päästä.
Siitä sitten pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä lasketaan 7 viikkoa, eli 50 päivää, jolloin päästään vuoden 2017 Omeriin. Se yksi päivä tulee siitä koska maailma on 24h marginaalissa, niin kun määräajan täytyy täyttyä, niin siinä on oltava 24h ohimenoaika ja siksipä tämä yhden päivän ylimenoaika on sinne säädetty. Omer siis päättyy maanantaina 5.6.

Raamatullisesti meille on annettu kaksi ajankohtaa, jotka selvästi molemmat viittaavat ylösottoon. Tämäkin selittää miksi ylösottoja on todellakin kaksi, ensin morsian ja 3,5 vuoden päästä häävieraat.
Nämä kaksi aikaa ovat tämä Omer, jossa on selvät morsiamen ja kevään tunnusmerkit, mm. Laulujen laulu 2:10-13 Daavidin pojan laulu morsiamelleen, "nouse sinä kaunokaiseni ja tule". Sama pätee sitten pasuunasoiton päivään, jossa on selvästi eri merkit ja selkeästi häävieraiden ja suuren sadonkorjuun syksyn tunnusmerkit, jotka tulevat siitä suuresta ahdistuksesta. Joh.ilm. 7 luku

Päivitys 1.3.2017: ENKELIVARTIO ON POISTUNUT RAJOILTAMMME!!!!111!!!!!!!!

1.3.2017

Nyt se raja sitten meni, jossa aito avioliitto poljettiin maahan ja rikottiin Jumalan liitto

Tästä eteenpäin voimme odottaa Jumalan sallimia seuraamuksia ja varjellus katoaa Suomelta.
Älkää valittako sitten, se on oma valinta ja varoitettukin oli - SITÄ SAA MITÄ TILAA!


17.2.2017

JUURI NYT!!!

Eduskunta hylkäsi Aito avioliitto -aloitteen - tasa-arvoinen avioliittolaki astuu voimaan!!!

Tämä tarkoittaa että 1.3.2017 Suomi hylkää lopullisesti liittonsa Jumalan kanssa.

SITÄ SAA MITÄ TILAA!!!! Se sitten tapahtuu, että enkelivartio poistuu rajoiltamme.

Päivitys 30.3.2017: HIRVEÄ VAHVA SANOMA TULI ETTÄ YLÖSTEMPAUS ON KOKONAAN ENNEN 7 VUODEN AHDINGON AIKAA SIIIS!!!!!!!! JA MAX. SEURAAVAN 4 VUODEN SISÄLLLÄ!!!!!11!!! Nyt on JUMALA ITSE sanonut AIVAN TÄYSIN SUORAAN että ylöstempaus on PAKKKO olla 4 vuoden sisällä tästä päivästä alkaen lukien!!! SE on siis AIVAN VÄLTTÄMÄTTÄ VIIMEISTÄÄN 30.3.2021! LOPUULLINEN PÄIVÄ ON SELVILLÄÖ sekä JUMALKAN HENKILÖKOHTAISESTI ITSE SANOMANA että myös RAAMATULLISTEN LASKUTOIMENPITEIDEN PERUSTEEELLLA!!!!!11!!! Nyt ei profetia MITENKÄÄN voi YHTÄÄN tarkentua enää KOSKAAN!

Päivitys 4.4.2017: JEEESUKSEN OIKEA NIMI ON YAHUSHUA, YAHSHUA ELI YASHUAW!!!!!!11 VAIN TÄMÄ ON OIKEA NIMI, KAIKKI MUUT NIMET KUTEN JEESUS OVAT SSAAATANAN PERKELEESTÄÄ!!!! Vain SAATANA käyttää JEESUS-nimeä YAHUISHUASTA!!!
Päivitys 5.4.2017: NÄMÄ YAHAYUAYAH-NIMET JOIHIN SEKOILLAAN OVAT SAATANAN PERKELEEENNM EKSYTYKSIÄ!!!! JA JOKAINEN JOKA NIITÄ KÄYTTÄÄÄÄ ON SAATANAN PERKELEEN PAHOLAINEN!!!!!!!!!!!! TÄMÄ on nyt OIKEA, JUMALAN ITSENSÄ ilmoittama VARMA LKOPULLINEN VCIIMEINEN OIKEA KÄSITYS SAATANA PERKELE!!! Taas olivat saatanan perkeleet sekoittamassa ja sotkemassa aidosti oikean perhekunnittain varmuudella PELASTUNEEEN saatana perkele asioita!! Nämä eivät TULLEEETKAAAN JUMALATLA vaan HIRVITTÄVÄN PERKEELEELLISESLTÄ "ALLMIGHTY WIND" MUKANA OLEVALTA TRYTÖLTÄ SAATANA PERKELE!!! ETTEKÖ TE SAAATANAT Osaa lukea EDES suomenkieltä MITÄ KIRJOITIN!!!!??? SAATANAN PERKELE SAATANA PERKELE!!!
Päivitys 9.4.2017: UUSI TARKENTUNUT ENNUSTUS SANOO, ETTÄ USKOVIA EI TEMPAISTAKAAN ENNEN AHDISTUKSIA TAI PUOLESSA VÄLISSSÄ!!!!!!!11!!! Jumala ITSE henkilökohtaisesti ILMOITTI VALITULLEEEN, että näin ON! SAATANA myös vei hänet HELVETTIIN ja näytti kaiken!!!! Hän TULEE SAAMAAN YLILUONNOLISTA VOIMAAA!!!! Muistammehan, kuinka JEESUKSEN KASVCOT ilmestyivät HÄNEN HIUKSIINSA ja PATONKIIIN!!! Nämä ovat aivan MIELIPUOLISIA asioita! Ennustus on JÄRJETTÖMÄN ÄLYTÖN ihme!
Päivitys 9.4.2017: IRANIN MIES ALOITAAA IHAN VARMASTI HERÄTYKSEN KESÄLLÄ 2017!!!!!!!!!!!1111!!!!!!!!!! Nyt ON TÄYSIN VARMA PROFETIA!!! MIKÄÄN EI KOSKAAN MILLÄÄN YHTÄÄN IKINÄ VOI TARKENTAA LAINKAAN! Iraniun järveltä lähtee pROFEETTA herättämään KAIKKI ja SE ON NYT VARMA, LUKKOON LYÖTY, LOPULLISESTI VARMISTETU 100% VARMUUUDELLLAAAAAAA!!!!!!!!

Inarin mies nimittäin on nyt 57 vuotta ja vuoden 1977 herätyksestä on kesällä kulunut 40 vuotta joka on kansallinen Jumalan määräämä luku. Inarin mies siis varmaanki aloittaa ensi kesänä 2017

Päivitys 22.5.2017: 5.6.2017 ON VARMUUDELLA VARMISTUNUT!!!!!!!!1! Päivä pitää PÄIVÄLLEEN PAIKKANSA! Nyt ei MIKÄÄÄN voi YHTÄÄN KOSKAAN ENÄÄ MUUTTAA PÄIVÄÄÄ!!! Tämä on LOPULLINEN, 100 % TÄYDELLISESTI VARMISTETTU PÄIVÄ. Nyt, JOS joku MUKA muuttuiisi, niin kyseessä olisi VALEHTELEVA VALEPROFEETTA JOSTA RAAMMATTU VAROITTAAA!!!!! Lisäksi profeetan mukaan Jumala herättää OSAMA BIN LADENIN HENKIIN!!!!

Tämä on oikea Jeesuksen takaisin tulemuksen pelkääjän painajainen ja osuu niin kohdalleen etten ole eläissäni nähnyt mitään vastaavaa.

Ilmeni uuden laskutoimituksen myötä myös se että häävieraat laskevat myös Omerin (50 päivää) Tisha be Avsta syksyllä Ros Hashanaan.

Laskin siis uudelleen raamatullisen eskatologian päivät morsiamen poisotosta aina tuhatvuotisen valtakunnan perustamispäivään saakka, siten kuin olen sen Raamatusta tulkinnut. Hämmästystä herätti niin paljon ettei meinannut into laantua ollenkaan, koska päivät suorastaan loksahtelivat täydellisesti yhdeksi kokonaisuudeksi. Kaikki nivoutui yhteen, niin päivinä kuin sitten juutalaisten pyhienkin mukaan. En muista että koskaan olisin saanut näin hienosti asiat "stemmaamaan" ja niinhän se menee, että jos ne ovat raamatullisella pohjalla oikein, niin kaiken on "stemmattava", muutoin ne eivät ole Jumalan suunnitelmia.

Morsian katoaa 5.6.2017 ja sitä seuraa suuren hädän hetki, maanjäristys, taloudet kaatuu, maailmansota on syttymäisillään jne. sellainen katastrofi jossa maan ylimykset ja kuninkaatkin pelkäävät.

Tätä seuraa se että Jumala lähettää neljä enkeliä maan neljälle kulmalle pitämään kiinni sodan tuulia siihen saakka, kunnes kaikki Jeesuksen omat ovat valittu ja merkitty, joilla on osa ns. ensimmäisessä ylösnousemuksessa. Ensimmäinen oli siis ensimmäinen jo Hanokille, Elialle, Moosekselle ja niillekin, jotka nousivat kun Jeesus antoi henkensä ristillä. Samoin se on/olisi myös morsiamelle ja samoin siis häävieraille. Eli vasta kun pakanakansojen täysi luku on sisälle tullut, on ensimmäisten ylösnousemusten aika ohi. Näin minä sen käsitän, elikkä loput pyhittyy sitten tuhatvuotiskaudella, kuten siellä Raamatussa sanotaan.

Mutta mikä jännä asia oli tänään kun laskin uudelleen tuon vanhan Tisha be Av 9. luvun sovituksen Matteus 24:15-20 raamatunpaikkaan, jossa rauha rikotaan ja se voidaan sovittaa suoraan Daniel 12. luvun lopussa kerrottuihin päivälaskentoihin, josta selviää nämä kaikki luvut.

Tämä laskelma osoitti että mm. heti ilmestyskirjan 6-7. lukujen tapahtumat pitävät täysin päivälleen paikkansa tässä laskelmassa.


(Laskuri käynnistetty 26.6.2006)