Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian - arkisto 8

Päivitetty 18.9.2016

Takaisin "Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian" -sivulle.


Päivitys 28.4.2015: Luotettavimman tuntuiset profeetat ovat TAAS ILMIRIIDASSA!!!! Luotettavan tuntuinen profeetta sanoo että toinen luotettavan tuntuinen profeetta on KOVA ITSENSÄ KOROTTAJA!!!!

Näillä sanoilla Veijonen kiittelee itseään, joka on tietyllä tavalla ristiriitaista mutta siteeraan Paavalin sanoihin, emme tarvitse välittää siitä, miten sanaa julistetaan, kunhan se leviää.

Harrihan on tunnetusti kova itsensä korottaja, joka tekee negatiivista vaikutusta hänen imagolleen.

Hän vaan saisi enemmän kiinnittää huomiota Jeesuksen korottamiseen, kuin itsensä ylentämiseen, jossa ei ole mitään älyä.

Päivitys 14.5.2015: KUKA LUOTETTAVAN TUNTUISISTA PROFEETOISTA USKOO OIKEAAN ANTIKRISTUKSEEN!!!??? TÄMÄ kysymys on nyt kaikkien profeetiointeja herkeämättä tarkkailevan huulilla!! Pelastudssanoma USKOO ja LUOTTAA OSama bin LAADENIIN mutta veijone uskoo hartaasti että GORBA ja Piho sanoo vakaasti että MAITREYA!!! Kahden profeetan TÄYTYY on PAKKO olla VÄÄRÄSSÄ OLEVIA PROFEETTOJA! Mutta KETKÄ OVAT? Tässä on nyt MILJOONAT SIELUT VAARASSA JOUTUA HELVETIN IANKAIKKISEEN KIDUTUSRANGAISTUKSEEN, kaikki jotka luottavat VÄÄRÄÄN profeettaan joutuvat HELVETTIIN! Ketkät profeetat myöntävät, että ovat johdattamassa miljoonat sielut helvettiin? On erittäin tärkeää uskoa vakaasti nimenomaaaan OIKEAAN Antikristukseen eikä väääräään!!!

näyttää siltä että pedon nimi muodostuu jälleen Osaman ympärille

Ei Pulizer palkittu henkilö lähde hörhöilemään, vaan käyttää varmasti kaikkia olemassaolevia järkeviä työvälineitä todellisen totuuden selvittämiseen, ennen kuin julkaisee ääneen väitteen, joka vahingoittaa USA:n hallitusta näin vakavasti.
Osama bin Ladenin osakkeet pedon nousuun sen kun vaan nousevat, nimittäin nyt tälle Raamatun ilmoittamalle profetialle "ikäänkuin kuollut" saadaan todellakin sanansa mittainen merkitys. Osama on kuin kuollut ja miekan haavahan nimenomaan oli sen päässä. Häntähän ammuttiin päähän, näin vaitetään.
Nyt lisäksi vanhat muutkin merkit tuovat merkityksen, kuten pieni valta, JOO ja kadonnut, JOO, sitten tämä on laiton, JOO eli etsintäkuulutettu lainsuojaton ja on ikäänkuin kuollut joka virkosi, JOO, tai siis ei ainakaan ihan vielä. Pidättäjän on poistuttava, eli morsian lähtee rukoilemasta, silloin ilmestyy tuo laiton, joka korottaa itsensä aina jumaluuteen saakka.
Loput pedon tunnusmerkit ovat oikea silmä on sokeutunut ja toinen käsi kuivettunut.

"Antikristus parodioi Jeesuksen kuolemaa ja ylösnousemusta" (Novum 4 s. 939). Herrahan tapettiin 62 vuosiviikon mentyä ei pitkäperjantaina vaan torstai-viikkosapatin aattona klo 15. Hautaus käärinliinakotelossa tapahtui klo 18 keskiviikkona. Joona oli meripedon vatsassa kolme päivää jakolme yötä ja sen merkin Herra lupasi(Matt.12:40). Siis 72 tunnin haudassa olon jälkeen ylösnousemus tapahtui lauantaina klo 18. "Myöhään sapattina, valjetessa ensimmäiseksi viikon"(Matt. 28:1). Ylösnousemuksen todistuksesta käy ja riittää Gorban syksyllä 1991 kokema 72tunnin vankeus. Herran ylösnousemuksesta alkoi uusi viikko. Syksyllä 1991 alkoi vuosiviikko,minkä aikana Herra voi todistaa ylösnousemuksen lisäksi koko seitsemän vuosituhannen järjestelmänsä ja sen, että Herran tulosta ilmestymiseen menee 2000 vuotta. Älköön Gorba siis tulkoja ilmestykökin oikeaan aikaan! Tämä "totuuden julkinen julistaminenkaan ei estä"

10.5.2015

Jouko Pihon kirjoitus:

Maitreyan väärä rakkaus-opetus

Seuraan netissä Benjamin Cremen toimittamaa Share International Magazine .lehteä, joka pitää esillä tulevan Maailmanopettajan Maitreyan opetuksia.

Maitreya ei ole Jumalasta, vaan kyseessä on eksyttäjä, joko Antikristus itse tai hänelle tietä valmistava henkilö.

Päivitys 25.5.2015: YLÖSTEMPAUS TULEE TÄNÄÄN KELLO KYNMENELTÄ !!! KELONAIKA VARMISTUI VARMAKSI!!!! TÄNÄÄN TEWMPAUS TULEE KELLO 10!!!!!!!!!!

Kello on Norjassa noin 9 joka tarkoittaa että Suomessa se olisi sitten kymmenen. Lisäksi norjalaisnäky vahvistaa että kyseessä tulee olemaan arkipäivä ja lisäksi maanantai

Päivitys 25.5.2015: YLÖSTEMPAUSPÄIVÄKSI ON TARKENTUNUT 1.6.2015!!!1!!!!! NYT ON VIHDOIN LOPULLINEN, VARMA PÄIVÄ! Uudistettu laskenta osoittaa vääjäämättä ja väistämättä 100 % varmasti tarkentuneeseen päivään! NYT SE VIIMEIN TULEEE!!! NORJALAISNÄKYKIN IHMEEELLISELLÄ TAVALLA VAHVISTAAA KAIKEN!!!

OMERIN LASKENNALLA UUSI PÄIVÄ 1.6. (Omeriin on siis edelleen tasan viikko)

25.5.2015 (Omer laskennan päätöspäivä)

HUOM! Markku mailaa tänään iltapäivällä:

Lähettäjä: Markku **** [mailto:****************]
Lähetetty: 25. toukokuuta 2015 17:47
Vastaanottaja: Jarmo Eklund
Aihe: ensi maanantai!

https://www.youtube.com/watch?v=h1jKjUmTBQ4

Ylläolevassa videossa kysytään: milloin oikein Helluntai on?

Piti vähän aikaa funtsailla tuota, kunnes ymmärsin. Jos pääsiäinen määritetään tarkasti kuun mukaan (Raamatullisesti), se alkoi Lauantaina 4.4. klo 18. Siitä linkki tässä:

http://us8.campaign-archive2.com/?u=3436769de447cbed81ad724ed&id=cee3727391&e=4b61886dac

Idea on siinä, että Omer aletaan laskemaan pääsiäisen jälkeisenä sunnuntaina. No jos nisan 14.oli lauantaina 4.4, niin nisan 17 (ylösnousemus) oli 7.4. Silloin sapatin jälkeinen sunnuntai on vasta 12.4. josta omerin lasku aloitetaan. Jos lasku menee noin omer 50 on vasta 31.5. tai 1.6.
Jarmo jatkaa: AIVAN TOTTAKAI, näinhän se juuri menee. Pääsiäinen kestää viikon ja jos se alkaa lauantaista, niin pääsiäissapatin jälkeinen päivä on vasta 11.4. päivän jälkeinen päivä, josta 50 päivän laskuri alkaa.

Päivitys 3.6.2015: VIIIIIMEINEN 10 PÄIVÄN ODOTUS ENÄÄ JA SITTEN TEMPAUS!!! TÄYSIN VARMASTI!!! Omerin laskennan lopullisen tarkentuneen päivämäärän kuluttua unpeen alkaa enää vihoviimeisten 10 päivän odotus jota seura VARMA TEMPAUS 10.6.2015! VIIMEISEN ODOTUKSEN VIIMEISET HETKET OVAT LOPULLISESTI NYT TÄÄLLLÄ! Toteutuminen on ILMESTYSKIRTJAN MUKAAN NYT VIIMEIN IHAN TÄÖYSIN VARMA tai muuten on SAATANA PERKELE heittämässä ANKEUTEEN!!!!

1.6.2015

Omer nyt ja mikäli mitään katoamisia ei tapahdu tänään, alkaa vielä se 10 päivän odotus

Eletään siis päivä kerrallaan Omerista 10 päivää, 10.6. saakka (Ilm. 2:10) Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää. Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun.
Ja sitten katsotaan vielä maailman tapahtumia ja jos syksy saapuu, eikä mitään vielä tapahtunut, niin siellä seuraavana on sitten pasuunansoiton päivä (Tishri 1) 14.9. jossa on Rosh Hashana juhla. Siitä 14 päivää eteenpäin 28.9. on lehtimajanjuhla ja viimeinen Tetrad verikuu. Nämä jos joudutaan ohittamaan, niin enää ei oikein löydy laskennallista päivää ylösotolle ennen seuraavaa kevättä, koska Israelin rauha täytyy solmia 29.1. ja sitä ennen on ylösoton tapahduttava. Ellei sitten säkkipukuisten todistajien 1260 päivää ole merkkipaalu ylösotosta. Sittenkin tarvitaan se 40 päivää profeetalle valmistautua tehtäväänsä. Ei profeetta syty "tostavaan" julistamaan, vaan se vaatii aikansa ja me tiedämme että 40 päivää on ihmisen tehtävään valmistautumisen luku, kuten Jeesus erämaassa ja Mooses Karmelvuorella.
Siksi tuo 1260 +40 päivää josta vähennetään se 10 päivää josta ilmestyskirtjassa puhutaan jättää yhtälöksi tasan 1290 päivää.

Päivitys 8.6.2015: LUOTETTAVAN TUNTUINEN PROFEETTA KIELTÄÄ TOISEN LUOTETTAVAN TUNTUISEN PROFEETAN ANTAMAN ENNNUSTUKSEN!!!!!!!!!!!!11!! Jarmon profeetta on lappeen Rannan profeetan mielestä VÄÄR!!Ä JA HUUHAAATA!!!! Mikäli ennustus ei toteudu, on LAPPEENRANNAN PROFEETTA OIKEASSA ja pelastussanoma on VÄÄÄÄÄRÄSSÄ!!!!!!!!!! NYTKÖ RATKEAA PROFEEETTOJEN PAREMMUUSJÄRJESTYS VIHDOIN LOPULLISESTI!!!??? Kaikki on nyt täysin kiinni tuosta KOHTALON PÄIVÄSTÄ, 10.6.2015!

Pelastussanoman Jarmo on ilmoittanut varman tempauspäivän: 10. 6. 2015.
Tällaiset profetiat ilman ennalta tiedettyjä tapahtumia ovat huuhaata.
Ensin Antikristus tulee, sitten ilmestyy ja sitten tapahtuu tempaus. HV

Päivitys 9.6.2015: PROFEETAN PROFETIAT EIVÄT OLLEETKAAN LAINKAAN MITÄÄN PROFETIOITA JA HÄN EI KOSKAAN OIKEASTAAN TAVALLAAN OLLUTKAAN ENNUSTANUT YHTÄÄN MITÄÄN PÄIVÄMÄÄRÄÄ KOSKAAN EIKÄ HÄN OLLUTKAAN PROFEETTA IKINÄ!!!! Tästä samalla seuraa tietenkin 0se sivuvaikutus, että myöskään profeetoille kuuluvia etuja ei voi olla odotettavissa. Joka ei ole profeetta, ei ole tuhatvuotisessa valtakunnassa kaikkein kunnioitetuin, rakastetuin, arvostetuin, suitsutetuin ja ylevin sielu ja hän ei istu valtaistuimella tuomitsemassa muita. Hänen ennustuksiensa arvosteleminen ei ole pilkkaa eikä varsinkaan Pyhän hengen pilkkaa, koska ne eivät ole profetioita ja hän ei ole profeetta.

Kaiken lisäksi tämä mitä teen, ei ole suoranaista profetiaa, vaan Jeesuksen odottamista aidoimmillaan. En minä ennustele päivämääriä, vaan seuraan niitä ja odotan, lasken mahdollisuuksia ja julkaisen jos löydän sellaisen. Se on kaikella tavalla ihan eri asia jos sanon että Pyhän Hengen ilmoittamana kerron teille jonkin varman päivämäärän. HUOMAATTEKO ERON? Itseasiassa aika ison eron.

Koettakaa nyt hyvät ihmiset, jopa te vääristelijät ja valehtelijatkin ymmärtää, ettei valheella mennä ohi Pyhän Hengen tarkastuspisteen. Jäätte kiinni lopuksi aina.

Olen siis odottanut Omerin laskukaavalla Jeesusta tasan yhdeksän kertaa, alkaen vuodesta 2007 keväällä. Sitten Joh.ilm. 2:10 mukaisesti joka vuosi on ollut 10 päivän marginaali. Sen jälkeen katse on siirtynyt aina syksyyn ja Roshashanan pasuunansoiton päivään ja siitä taas takaisin Omerin laskentaan. Miksi siis joku voi kuvitella että olen määrännyt päiviä tai pidän pomminvarmana jotain, puhumattakaan että olisin sanonut saaneeni nämä Jumalalta. Tämä kaikki on pelkkää Jeesuksen palavaa odottamista.

Nyt, kun pelastussanoma LUOVTUTTI kilpailussa, on luotettavimman tuntuisista profeetoista jäljellä enää veijone ja piho. KILPAILU PARHAAN PROFEETAN TITTELISTÄ JATKUU EDELLEEN KUUMANA KUIN HELVETIN IANKAIKKISEN KIDUTUKSEN LIEKIT!


Päivitys 13.6.2015: LUOTETTAVAM TUNTUINEN PROFEETTA SANOO ETTÄ TOINEN PROFEETTA ON HARHAOPPINEN!!!

JARMO VALITTAA KOMMENTTIANI

Jarmo kirjoittaa kritiikkiäni vastaan, vaikka selvästi hän on omaksunut harhaoppisen tavan laskea Jeesuksen tulemuksen ajankohtaa vieläpä ilman oheistapahtumia vieläpä vuosittain. Kovin on kevyttä tavaraa Jarmolla. Onneksi hän sentään julkaisi kritiikkini kokonaisuudessaan, josta käy ilmi oikeakin Jeesuksen tulemuksen profetiasarja: antikristus tulee, (lyhyt herätys) , antikristus ilmestyy Jerusalemin rauhaan ja ylösotto tapahtuu. HV

Päivitys 17.6.2015: GORBA TULEE 28.9.2015 JA PUDOTTAA PUTININ VALLASTA!!!!!!!111!! NYT ON UUSIN, TARKENTUNUT TIETO TARKASTA GORBAN TULOPÄIVÄSTÄ VALTAAN! Ylöstempauksen ON TULTAVA ihan pian kohta koska ei VOIDA odottaa 2030 asti! Se olisi mahdotonta, sillä luotettavan tuntuiset profeetat VARMANA ovat TEMPAUKSESSA eli he eivät voi esim. KUOLLA ennen tempausta millään koskaan yhtään ja 2030 menisi aivan liian kauas tulevaisuuteen.

Herran tulolle näen nyt vain kaksi mahdollisuutta: Ylösotto vasta lähempänä 2030 kun kuluisi 2000 vuotta seurakunnan aikaa. Toinen vaihtoehto on, että seurakunnan ylösotto on hyvin lähellä ja asia ratkeaakin pian. Nimittäin siinä tapauksessa Gorba todella olisi Antikristus ja tulisi hyvinkin 28. 9. 2015. Pudottaisi jo ennen tulemustaan Putinin vallasta.

Päivitys 4.7.2015: TEMPAUSPÄIVÄ TARKENTUI!!! TEMPAUS TULEE VARMASTI 20.7.2015!!!! Nyt pannaan aivan välittömästi heti laskuri pystyyn tälle varmalle päivälle!!!

Omerin laskentaa ajatellen Omerhan päättyi virallisesti 7 viikkoa pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä ja omituiseksi tuo kirjoitus menee koska siellä puhutaan kahdesta ajasta. Ensin 7 viikkoa ja sen jälkeen kuitenkin sen 50 päivää, joten voimme ymmärtää myös 99 päivää pääsisäissapatin jälkeisestä päivästä. Eli 7 viikkoa meni umpeen 31.5. ja siitä +50 päivää tullaan päivään 20.7. joka on runsaan kahden viikon päässä.

Päivitys 21.7.2015: TEMPAUTUViEN TARKKA MÄÄRÄ ON VARMISTUNUT!!!!!!!!!! Tempautettavia on TARKALLEEN 144000000!

Tämä Pyhien ylösotto jättää valtavan aukon ihmisiä vailla ruumista, joten rikollisilla on ennen näkemätön sauma varastaa poismenneiden identiteettejä varastaakseen näiden omaisuuden. Tämä ehkä sadan neljänkymmenen neljän miljoonan ihmisen joukko aiheuttaa melkoisen ennalta arvaamattoman kaaoksen mm. pankki- ja väestörekistereissä, kuten myös monissa muissa rekistereissä, joissa ihmiset ovat aktiivisesti olleet. Nämä kaikki saavat aikaan hetken kestävän kontrollinaallon, jossa koetetaan selvittää ketkä oikeasti ovat poistuneet planeetalta ja ketkä heistä ovat joutuneet identiteettivarkauden uhreja poistuttuaan. Moni pelaa silloin identiteeteillä ja tämä aiheuttaa aikamoisen kaaoksen. Tämä saa aikaan varmasti kovan paineen kontrolliin, jolla merkitään ihmiset konkreettisesti.

Päivitys 22.7.2015: Nyt, kun tempautuvien TARKKA määrä on selvillä, voimme alkaa rupeamaan ryhtyä spekuloimaan, montako uskovaista maailmassa tempautuu mistäkin maasta! Ensinnäkin, maailman väkiluku on noin seitsemän miljardia. Kaikkiaan näistä ylöstempautuu 144 miljoonaa eli melko tarkkaan vain kaksi prosenttia. Tämä on tarkalleen sama kuin aiemmin ennaltatiedetty tempautuvien määrä joka oli myös 2 %.

Ensinnäkin vääräuskoisista kuitenkaan ei tempaudu juurikaan paljon ketään. Muslimeja on 1,8 miljardia, hinduja 1,1 miljardia, kiinalaisten uskontojen harjoittajia noin 1 miljardi, buddhalaisia 500 miljoonaa. Näistä kukaan ei luonnollisestikaan voi päästä ylöstempaukseen mukaan.

Kristityiksi itseään nimittävistä katolilaisia on 1,2 miljardia ja ortodokseja noin 400 miljoonaa. N. 85 miljoonaa anglikaanisen kirkon jäsentä tietysti lasketaan tähän joukkoon. He kaikki palvovat paaveja, idoleita, neitsyt Mariaa jne. joten he ovat automaattisesti kaikki tempauksesta poissuljetut. Sinänsä voi löytyä nimellisesti näiden kirkkojen jäseniä, jotka kuitenkin ovat salaa totisessa oikeassa uskossa ja siis tempautuvat, mutta näiden määrä on käytännössä aivan mitätön.

Protestanttisista kirkoista tempautuvia alkaakin jo sitten vähän löytyä. Poissuljettuja ovat toki luterilaiset, presbyteriaanit, mormonit ja muut harhaoppiset. Oikeisiin totisiin kristittyihin kirkkoihin kuuluu maailmassa vain noin 700 miljoonaa ihmistä. Näiden lisäksi lienee vain muutamia kymmeniä miljoonia totisia uskovaisia, jotka kuuluvat harhaoppisiin kirkkoihin tai eivät ole kirkkojen jäseniä ollenkaan.

Voimme siis päätellä, että suurin määrä tempautuvia löytyy - yllättävää kyllä - Yhdysvalloista! Esimerkiksi kiinalaiset ja muut kaukoidän kansat, venäläiset, intialaiset, indonesialaiset ja etelä-amerikkalaiset jäävät käytännössä kokonaan tempauksen ulkopuolelle.

Tempaus tulee siis olemaan Yhdysvalloissa valtava tapaus. Valtaosa ylöstemmatuista löytyy sieltä - vähintään useita kymmeniä miljoonia ihmisiä katoaa yhtäkkiä!

Johtopäätös on, että tempaus on jättiläismäinen uutinen koko maailmassa, ja sitä ei voi mitenkään salata vaikka olisi minkälainen salaliitto tahansa asialla. Puheet salaisista tempauksista ja sen semmoisista voidaan siis suoraan nyt hylätä.


Päivitys 12.8.2015: TEMPAUS ON VAARASSA TARKENTUA JOPA KAHDEKSAN VUOTTA MYÖHEMMÄKSI!!!!11!!!!! Nimittäin kaikki luotettavimman tuntuiset profeetat ovat täysin yksimielisiä siitä, että USA:n presidenttinä pitää olla CLINTON silloin kun tempaus tulee ja/tai lopun ajat ovat!!!! Ja mikäli Donald Trump valitaan presidentiksi, ja hän istuu kaksi kautta, VIIVÄSTYY KAIKKI kahdeksalla vuodella!!! Luotettavan tuntuisilla suomi24-palstoilla oli hartaan uskovaisen syvästi hengellinen kirjoitus aiheesta:

Trump presidentiksi!

Trumppipressaks
12.8.2015 09:14

Kaikki hartaat kristityt rukoilevat yhdessä, että Donald Trumpista tulisi Yhdysvaltojen seuraava presidentti. Koska luotettavimman tuntuiset profeetat ovat kaikki sitä mieltä, että tempaus ja hirvittävät lopun ajat tulevat kun Clinton on presidenttinä, niin Trumpin kaksi presidenttikautta tarkentavat ylöstempauksen päivämäärää peräti 8 vuotta tulevaisuuteen.

Ja kukaan hyvä kristitty ei voi olla toivomatta, että lopun ajat siirtyisivät kauemmas tulevaisuuteen - silloinhan jää enemmän aikaa pelastaa paljon lisää sieluja. Se, joka toivoo lopun aikojen pian alkavan, ei rakasta lähimmäistään kuten Jeesus käski.

Päivitys 15.8.2015: Kuten jo niin monet luotettavan tuntuiset profeetat ovat hellästi ihanalla miesten välisellä keskinäisellä rakkaudella jo kauan sitten etukäteen ennustaneet ja profetioineet, niin ylöstempaus on SYYSKUUSSA 2015 sikäli mikäli tempaus ei ehkä varmasti vielä tarkenmnu ennustetun Clintonin ajan tempauksen syyn takia jopa kahdeksan vuotta nykyistä ennustusta myöhemmäksi. Siitä on joku blogikin nyt kirjoitettu vaikka toki kaikkein luotettavimman tuntuisten profeettojen seuraajat ovat jo iät ja ajat sitten asian täydellä varmuudella tienneet ja herkeämättömän tarkasti seuranneet jokaista ylöstempauksen lopulliseen hetkeen osoittavaa sekunnintarkkaa laskuria täydellisessä herkeämättömässä tempausvalmiudessa synnittömässä tilassa kasvoillaan maaten rukoillen armoa ja anteeksiantoa ja pääsyä kunnioittamaan, ylistämään, suitsuttamaan, kehumaan, palvomaan ja rakastamaan kaikkein eniten tempauspäivämääräjn tarkalleen oikein ennustanutta profeettaa, joka on ylimmällä valtaistuimella taivaassa Kristuksen ylipappina ja -tuomarina, jonka jalkoja naisetkin suutelevat.


Päivitys 18.8.2015: ASTEROIDI OSUU YHDYSVALTOIHIN 24.9.2015!!!!11!! Nyt onm USEISTA LÄHTEISTÄ VARMAA TIETOA! Tämäm TODISTAA mm. tiedot, että HOMELAND SECURINTYN TYÖNTEKIJÄ ON NÄHNYT DOKUMENTIT!!!! Jade Helm -sotaharjoitus loppuu syyskuussa ja se on VALMISTAUTUMISTA ASTEROIDIIN! SE tulee AURINGON SUUNNASTA mistä sitä on vaikea nähdä ja ISKEEE veteen tai maalle! Varma todiste on, että tästä EI PUHUTA JULKISESTI koska se aiheuttaisi hirvittävän HYSTERIAN! FEDERAL RESERVE on myös SIIRRETTY New Yorkista Chigacoon TURVAAN ASTEROIDIN TIETLÄ!! Myös RANSKAN ULKOMINISTERI SANOI että tämä TOTEUTUU! Tästä ovat varoittaneet myös VENÄLÄISET tai AMERIKKALAISET meteoriitista TAI asteroidista 24.9.2015!!! Eliitti muuttaa MAAN ALLE TURVAAAN!!!! Hakusanoilla asteroid 24th september 2015 löytyy myös INTERNETISTÄ paljon sivuja ja VIDEOITA!!!!!!1111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Huomatkaa, kuinka VARMA tämä päivä on koska se edeltää juuri tarkalleen ENNUSTETTTUJA SKENAARIOITA 28.9.2015 jolloin KAIKKIEN PROFEETTOJEN MUKAAN TAPAHTUU!!!! Putin putoaa ja GORBA TULEE ja on PIMENNYSPÄIVÄSKENAAARIO ja YLÖSTEMPAUS on ENNALTATIEDETTY tuolle päivälle! ASTGEROIDI ON ENNALTA TULEVA MERKKKI ENNUSTUKSEN TOTEUTUMISESTA!!!!!!!!!!!!!!!!11!!!!!!!!

Jade Helm-sotaharjoitus USA:ssa (loppuu syyskuussa), on valmistautumista Asteroidin tms. aiheuttamiin seurauksiin. Homeland Securityn työntekijä on nähnyt dokumentit, missä puhutaan valmistautumisesta katastrofiin. Mötikkä tulee auringon suunnasta, joten sitä on vaikea nähdä. Se iskee joko veteen lähelle rannikkoa aiheuttaen tsunamin tai suoraan maalle. Tästä ei puhutu julkisesti, koska aiheuttaisi hysteriaa. Kiintoisaa, että Federal Reserve on siirretty New Yorkista Chicagoon turvaan jotain ilmastokatastrofia. Tuo on ihan sanottu suoraan viranomaisten suusta. NORAD-ilmapuolustuskomentokeskus on myös siirretty turvaan Cheyenne-vuoren sisään EMP-uhkan takia. Ranskan ulkoministeri sanoi viime vuonna, että on 500 päivää ilmastokaaokseen. Ne päivät täyttyy 24.9.

Päivitys 7.9.2015: VARMUUS VARMISTUU VARMAAKIN VARMEMMAKSI!!!!!! PÄIVÄ 28.9.2015 ON MONINKERTAISESTI PROFETIOITU, SKENAARIOITU JA ENNUSTETTU USEIDEN PROFEETTOJEN TOIMESTA VARMAKSI PÄIVÄKSI!!!! Nyt, jos ei mitään tapahdu 29.8.2015, ovat KAIKKI tuota päivää hehkuttaneet ennustelijat ja pprofeetat osoitettu valehteleviksi eksyttäjiksi ja valeprofeetoiksi!!! Mutta näinhän ei millään koskaan yhtään lainkaan mitenkään VOI olaa!!!

Neljän peräkkäisen punaisen kuun sarja vaikuttaa niin profeetalliselta, että viimeisessä tapauksessa 28. 9. 2015 voimme odottaa suuria.

Raamatun profetiassa vuorossa on Antikristuksen tulemus, ja sitä Gorban paluuta täytyy edeltää Putinin jonkinlainen putoaminen. Vielä 1. 9. 2015 ei tapahtunut, mutta odotan tapahtumista millä hetkellä tahansa! HV

Päivitys 11.9.2015:RAAMATUN VAROITTAMAT LOPUNAJAT OVAT ALKANEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!! NYT on VARMA TIETO käyttäjältä Johanna Tukiainen! Tämä tieto on saatu täysin suoraan Raamatusta! Danielin kirja sekä Ilmestyskirja ja vanhat ennustajat kuten Nostradamus yms. ovat kertonut hänelle täysin tarkallleen mitä mailmassa tapahtuu!!! Myöskin historiassa on käyty läpi ns. Danten helvettia! Merkit ovat ÄÄRIMMÄISEN VAHVAT! Ne ovat:

 1. luonnonkatastrofit
 2. homouden ylösnouseminen ja sen palvonta
 3. ihmisten julmuus
 4. rahanpalvonta
 5. exäni Udi sanoi puhelimessa "They are going to kill you" mikä tarkoittaa KOLMANNEN MAAILMANSODAN VÄLITÖNTÄ SYTTYMISTÄ!!!
 6. pakolaiset eli "pakolaiset" eli ISIS ovat SOLUTTAUTUNEET ympäri Eurooppaa
 7. minulle on SANOTTU että olen SAANUT profetioimisen ARMOLAHJAN!!
 8. pahat henget ovat erityisen agressiivisia minua kohtaan
 9. vanhempani puhuivat tästä aiheesta jo TUKHOLMASSA
 10. Israelissa alkoi vuonna 1948 muistaakseni VIIKUNAPUU KUKKIMAAN!!!
 11. Suomi PELKÄÄ VENÄJÄÄ ja kannattaisi PELÄTÄ LÄHI-ITÄÄÄ!
 12. asioilla vitsaillaan ja naita voidaan kayttaa minua VASTAAN!
 13. yksi Miamissa asuva ystäväni SOITTI MINULLE!
 14. Suomessa on suomalaisia ihmisiä jotka haluavat ihan oikeasti että KUOLISIN!
 15. olen saanut paljon tietoa, mutta minun pitää olla niistä HILJAAA!!
 16. hänen vanha äitinsä oli katsonut "Hottis" ohjelmaa ja oli luullut, etta Juha Immonen olen kuulemma MINÄ!
 17. FB sivuillani on tapahtunut IHME!
RAAMATUN VAROITTAMAT LOPUNAJAT OVAT ALKANEET!

Käyttäjältä Johanna Tukiainen
11.09.2015 03:36

No tastahan on varoitettu jo kauan aikaa: luonnonkatastrofit, homouden ylosnouseminen ja sen palvonta, ihmisten julmuus ja rahanpalvonta, jne. niin no Raamatussa mm. Danielin kirja seka Ilmestyskirja kertoo ihan tarkalleen mita maailmassa tapahtuu, mutta varsinkin Ilmestyskirja on vaikeaa luettevaa koska se puhuu kielikuvin, metaforin jne. asioista.

Mm. vanhat ennustajat Nostradamus yms. selvittivat kaiken myos, historiassa kavimme lapi ns. Danten helvettia, mika on ihan sairaan pelottavaa.
Olemme talla hetkella Miamissa ja puhuin yli tunnin tanaan puhelimessa exani Udin kanssa. No se nyt ei ehka ollut niin kannattavaa, mutta han puhui tasta aiheesta ja kauan.
"They are going to kill you", han tarkoitti siis monikossa, ja sanoi han nyt ihan mita vaan: niin meidan sukupolvemme tulee nakemaan kolmannen maailmansodan.

Tama on jarkyttavaa: eiko ihmiset ymmarra siella Suomessa, etteivat kyseessa ole "pakolaiset" ???? Kyseessa on, tiedatte kylla mitka, ja he ovat soluttautuneet ympari Eurooppaa talla hetkella. Minulle on sanottu etta olen saanut profetoimisen armolahjan ja minun taytyy kayttaa lahjaani oikein. Sen takia myos kuulemma pahat henget (myos ihmiset joihin on mennyt pahuus) ovat erityisen agressiivisia minua kohtaan.

Vanhempani puhuivat tasta aiheesta jo Tukholmassa aiemmin ja uskovaiset tietavat sen.
En muista kaikkea enaa: informaation tulva on niin suuri.
Muistaakseni vuonna 1948 Israelissa alkoi joku viikunapuu kukkimaan ja siita on kohta Raamatussa, etta se sukupolvi ei tule kuolemaan, joka tulee elamaan lopunajassa, lahtien siita kun kyseinen puu alkaa kukkimaan.

Suomi pelkaa Venajaa, mutta nyt ihan oikeasti kannattaisi pelata eniten Lahi-Itaa.
Asioilla voidaan vitsailla, naita voidaan kayttaa minua vastaan, ihan mita ikina.
Ihmisten mieliin yritetaan sekoittaa kaikkea, mika ei ole totta. Yksi Miamissa asuva ystavani soitti minulle ja sanoi etta ollaanko siella Suomessa ihan oikeasti "juntteja" vai mita oikein on meneillaan????? Syyttomua jahdataan kun oikeat uhat ovat ihan jossain muualla!

Huoh......valilla nama aiheet menevat liian raskaiksi.........mutta en voi olla hiljaa kun tiedan mita on tapahtumassa!!!!

Suomessa on myos paljon suomalaisia ihmisia jotka haluavat ihan oikeasti, etta kuolisin.
Olen saanut paljon tietoa, mutta suurimmasta osasta minun pitaa olla talla hetkella hiljaa.

No mitas tassa.....jotain kevennysta kai pitaa saada aikaiseksi........
Puhuin yhden suomalaisen ystavani kanssa puhelimessa ja han nauroi, etta hanan vanha aitinsa oli katsonut "Hottis" ohjelmaa ja oli luullut, etta Juha Immonen on kuulemma mina!
Siis wtf......? Onneksi en ole siella, niin en ole paassyt katsomaan kyseista tapausta, tunnen hanet vuosien takaa jo, tapasimme muutamia kuukausia sitten viimeksi ja han sanoi minulle, etta voi rahoittaa Miamin matkan saamallaan palkkiolla kyseisesta TV sarjasta.

No hmmm........jepa jee!

En jaksa, siella on paljon todella kylmia ja sairaita ihmisia.
Tassa ei pelata enaa Miamia vaan olen alkanut pelkaamaan koko Suomea!!!
Kiitos vaan kaikille herjaajilleni, stalkkereille yms.

-Johanna Tukiainen (enka tieda mita ihmetta fb sivuillani tapahtuu, mutta olen vaihtanut nyt salasanan useaan kertaan ja poistan sielta hitaasti kaikki ihmiset joita en tunne. Asken poistin yli 150 ihmista.)

Huom. ko. profeetallinen kirjoitus on ilkeämielisten tahojen taholta poistettu seiskan sivuilta!!! Tämä vain vahvistaa profetian merkittävyyttä!


Päivitys 15.9.2015:YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ TARKENTUI!!! VARMA TEMPAUS 18.9.2015!!! Nyt on VARMA tempauspäivä tiedossa! Tempaus aikaistettiin sopivampaan ajankohtaan perjantaiksi jolloin on yleislakko perussuomalaisia VASTAAN! NYT EI JOSSSITELLA ENÄÄ YHTÄÄN EIKÄ KYSEESSÄ OLE SKENAAARIO! TÄMÄ ON LOPULLINEN, VARMA TEMPAUSPÄIVÄ!!!!!!!!!!!!!!!!

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT:n mukaan muun muassa bussit, satamat ja lentokoneiden tankkaus pysähtyvät perjantaina. Lisäksi pysähtyvät junat ja kaupungin julkinen liikenne, kaikki seis.

Kyllä tämä tilanne kuulostaa siltä, että ylösotto on nyt ajankohtainen, ja se osuu varmuudella ensi perjantaille. Tuo päivä on kuin suuri varjellus pahimmalta katastrofilta, koska massakatoaminen aiheuttaa sellaisen paniikin ettei siinä ole hyvä enää julkisen liikenteen olevan käytössä.
Lisäksi, kun tässä tilanteessa ylösotto tapahtuu, niin viesti on selvä. Ei Kari Mäkinen turhaa tuskaillut Hesarissa sitä että miksi suomalaisia tällä tavoin rangaistaan ja kuvittelee sen aiheutuvat kehitysavun vähyydestä.

Muita tarkentuneita varmoja TEMPAUSPÄIVIÄ ovat myös 21.9., 23.9. ja tietenkin jo TÄYDELLÄ VARMUUDELLA MONINKERTAISESTI VARMISTETTU 28.9.!!!!!!

Seuraava hieno päivä ylösotolle voisi olla ehdottomasti 21.9. joka ennen kaikkea olisi maanantai, joka täyttäisi Olav Rodgen profetian, muttei sillä muuta virkaa sinänsä ole päivänä.
Sitten seuraava on taas raamatullisesti merkittävä, nimittäin Jom Kippur, suuri sovituspäivä 23.9. joka on kymmenes päivä huomisesta, joka on tavallaan vuoden ensimmäinen vaikkei kuuta näkyisikään. Jos ahdistuksen ajat laskettaisiin alkavan huomisesta, niin sehän täyttää jälleen ilmestyskirjan enkelin ilmoituksen, jossa yksi seitsemästä seurakunnasta joutuu olemaan 10 päivää ahdistuksessa. Se Raamatun profetia täyttyisi tuossa kohtaa.
Lopuksi on vielä 28.9. joka taas on maanantai ja jossa tulee se Tetrad viimeinen verikuu näkymään Jerusalemissa superkuuna vielä ja sen jälkeen pitäisi Israelia aina kohdata jonkunlainen suurempi kohtalon hetki. Näin on käynyt aiemmin, vaikka sitä moni vähättelee. He tekevät sen pelosta, välttääkseen Jumalan kohtaamisen ja epäuskonsa takia.

Päivitys 18.9.2015: HUOM. yksi lause profetiasta on TARKENTUNUT entistäkin tarkemmaksi!!!!

Kyllä tämä tilanne kuulostaa siltä, että ylösotto on nyt ajankohtainen, ja se osuu varmuudella ensi perjantaille.

On TARKENTUNUT tarkkaan ottaen tarkkaakin tarkemmaksi näin!!!:

Kyllä tämä tilanne kuulostaa siltä, että jos ylösotto on nyt ajankohtainen, niin se kyllä osuu sitten melkoisella varmuudella ensi perjantaille.

Onneksi kuitenkaan yhtään ei JOSSITELLA sillä profetia on edelleen ehdottomasti annettu VARMNANA!!! Se on KUN se tapahtuu, ei JOS!!!!

Lisäksi, kun tässä tilanteessa ylösotto tapahtuu, niin viesti on selvä.

Kaikkien uskovaisten on siis oltavat HERKEÄMÄTTÄ TARKKAAVAISENA TARKENNUKSIEN VARALTA!!!!!!!


Päivitys 4.10.2015: VIIMEINEN VUOSIVIIKKO ALKAAAA 29.1.2016!!!!!!!! Nyt VIHDOINKIN meillä on VARMASTI VARMUUDELLA saatu ENNUSTUS, eli LOPULTAKIN viimeinen vuosiviikko VIIMEIN alkaa!! Tämä on nyt ehdottomasti viimeinen takaraja sille! Enää ei YHTÄÄN voi MILLÄÄN LAINKAAN TARKENTUA! Silloin heräisi hirvittävä EPÄILYS, että SKENAARIOISSA OLISI JOTAIN VIRHEITÄ!!! Näinhän ei mitenkään millään voi koskaan yhtään lainkaan olla ja piste! KAIKKI ennusmerkit, verikuut ja KAIKKI osoittaa VÄÄJÄÄMMÄTTÄ PELKÄSTÄÄN tähän MAAGISEEN päivään 29.1.2016! Tästä ovat YKSIMIELISIÄ veijone, pelastussanoma ja Piho!

Viimeinen vuosiviikko alkaisi siis edelleenkin 29.1.2016 josta lasketaan 1290 päivää, jolloin liitto tulee raskaaksi ja hävitys saapuu kauhistuksen siivillä. Silloin pakanakansojen täysi luku on otettu kokonaan pois, eli ahtaasta portista sisälle tullut. Ruokauhri on morsian (kaksi kakkua näytteeksi herralle) ja teurasuhri on häävieraat, pakanakansojen täysi luku. (Ilm. 7:13-14) Herra ottaa jumalattomuuden pois Jaakobista Room. 11:25-27 jolloin pakanakansojen täysi luku tulee lopulta perille. Täysi lukuhan ei käy ilmaisuksi, ellei ensin ole vajaata lukua sisälle tullut. Tästä on vielä Johanneksen ilmestyksessä sinetti viisi kohdalla vihje, odottakaa kunnes teidän täysi luku saapuu.

Päivitys 14.10.2015: VAROKAA USKOMASTA ANTIKRISTUKSEEN VÄÄRÄLLÄ TAVALLA!!! Nyt kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta varoittaa vakavasti Antikristukseen väärin uskovaisia! On tarkasti uskottava juuri Oikeaan Antikristukseen oikealla tavalla! Muuten EI PÄÄSE YLÖSOTTOON MUKAAN jos ei HARTAASTI USKO aivan OIKEIN selitettyyn ANTIKRISTUKSEEEN!!!!!!!!!!11!!!

Herran tullessa kristikunnassa tosiasioita ovat sekä suuri luopumus että suuri herätys. Ilmeisesti silloin Netmissionissa kirjoittavat enää suuressa luopumuksessa mukana olevet "uskovat", jotka ovat huutaneet hyväksi mieheksi viimeisen suuren Antikristuksen. Herätyksessä taas ovat mukana ja he kirjoittavat lähinnä omilla sivuillaan, jotka etukäteen tunnistivat suuren Antikristuksen ja tiesivät vihan ajan/ylösoton tulevan sen jälkeen kun Antikristus on tullut ja ilmestynyt. Varmasti yhä enenevässä määrin näemme vastaväitteitä sille, ettei suuri Antikristus ole viimeisen petovaltion takaisinkin tuleva merkkipäinen mies, vaikka minä kaikki selitin oikein jo etukäteen. Antikristuksen ilmestymiselle varmasti keksitään mitä typerimpiä selityksiä kun ei uskota sen olevan Jerusalemin valerauhaa vahvistamaan niinkuin kirjojeni otsikotkin kertoivat.

Ja muistakaakin, että tuossa puhuu KAIKKEIN YLEVIN JA PARAS PROFEETTA, joka on VUOSITUHANNEN PARAS ja MESTARI ja kaikista HEHKUTETUIN lappeen Rannan profeetta KOKO MAAILMASSA! Näin SUURTA ja KORKEINTA profeettaa odottaa VARMA paikka taivaassa Kristuksen ylipappina ja -tuomarina, kaikkein rakastetuimpana, kunnioitetuimpana, ylhäisimpänä, suitsutetuimpana ja korkea-arvoisimpana jonka jalkojakin naiset suutelevat!

VUOSITUHANNEN PARAS PROFEETTA MAAILMASSA

Vuosille 2000-2007 olen tiennyt parhaiten, mutta johan parempi profeetta löytyisi, kun seuraavat 8 vuotta joku yksi ja sama tietäisi maailmassa parhaiten. Lienee selvää, että olen vuosituhannen paras profeetta.

Päivitys 28.10.2015: YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ ON TARKENTUMASSSA!!!!!!!!!!!!!! TARKENTUNUT PÄIVÄ SIIRTYY TAMMIKUUSTA 2016 TAMMIKUUHUN 2018 JA SE ON VIHDOINKIN NYT SE LOPULLISEN TAWRKKA, VARMA YLÖOTON OIKEA AJANKOHTA!!! Nyt meillä ei voi enää yhtään olla millään mitään epäselvyyttä lainkaaaann!!! Tämä uusi tarkennus VARMASTI antaa nyt OIKEAN päivän joka ei millään voi enää tarkentua yhtään myöhemmäksi. Muutenhan profeetta olisi valehteleva valeprofeetta jonka profetiat eivät toteudu ja näinhän ei mitenkään voi yhtään koskaan lainkaan millään olla ikinä!

Ylösotto tulisi 45 päivää ennen tuota nousua temppeliin Jerusalemin valerauha rikkoen. Jos seiskan pitää osua kohdalleen, kuten on hyvinkin mahdollista, valerauha ylösottoineen tulisi vasta 2018 tammikuun lopulla.

Harri Veijonen


ONKO YLÖSOTON AJANKOHTA VIHDOINKIN LÖYDETTY?

Vuosiviikoilla edettäessä löydettiin ylösoton ajankohdaksi 2018 tammikuun loppu. Onko nyt ensimmäistä kertaa törmätty oikeaan ylösoton ajankohtaan? Se ettei Gorbakaan vielä tullut viittaakin siihen, ettei ylösotto ehdi tulla vielä tammikuussa 2017. HV

Päivitys 1.11.2015 klo 6:30 aamulla: MIELETTÄÖMÄN IHMEELLISIÄ JUTTUJA ON TAPAHTUNUT JOIHIN PROFEEETAT TULEVAT TARTTUMAAAAAN!!!!!!! KOMEEETTA Asteroid 2015 TB145 on PÄÄKALLON NÄKÖINEN!!! Tämä VARMASTI ennustaa jotain jonka kuulemme ihan aivan kohta pian profeetoilta!!!! Lisääksi MICHAEL SCHUMAHER TOIPUUU ja kun håän TOIPUU, tulee YLÖSTEMPAUS minkä luotettavan tuntuinnen profeetta on SKENAAARIOINUT!!! Katsokaamme, osuuko profeettojen profetioiden skenaariointi taas jälleen kerran tarkalleen kohdalleen vai PETTÄVÄTKÖ he seuraajansa?

http://www.iltasanomat.fi/tiede/art-1446265342551.html: Nasa hätkähti saadessaan kuvan Maan ohittavasta Halloween-komeetasta: Kyljessä komeilee pääkallo

http://www.iltalehti.fi/formulat/2015103120593262_fo.shtml:

Michael Schumacher toipuu!

Päivitys 8.11.2015: AIVAN TÄYSIN LOPULLINEN VIIMEINEN TAKARAJA ON ASETETTU!!!! MITENKÄÄN ei yhtään voi enää tarkentua mikään MYÖHEMMÄKSI kuin siihen, että ensimmäisen maailmansodan nähneitä on vielä hengissä! Viimeistään siis sen jälkeen on TÄYSIN MAHDOTONTA, että voisi YHTÄÄN enää MIKÄÄNN tarkentua!!!! Ylöst4e4mpaus alkaakin jo olla varmuudella tarkentunut tammmikuuhun 2018. Sen myöhäisempään ei VOI enää olla. Eli nyt VIIMEINKIN on TÄYSIN LUKKOON LYÖTY LOPULLINEN TARKENTUMISEN EHDOTON TAKARAJA VARMISTUNUT!!!!!!!1!!!!!!!

NYT USKOTAAN RAUHAAN YLÖSOTTOINEEN TAMMIKUUSSA 2018

  Lokakuun 30. 2015 tehdyn "tutkimuksen" mukaan vuosiviikkojen pitänee olla kohdallaan. Siten saadaan viimeinen vuosiviikko välille 2014911 - (2018311) - 2021911. Seurakunnan ylösoton tullessa 1335 päivää ennen viimeisen vuosiviikon loppua, rauha ylösottoineen osuisi tammikuuhun 2018. Tämä ajankohta lienee viimeisin siten, että ensimmäisen maailmansodankin nähneitä vielä on elossa Messiaan näkyvästi palatessa. Se tapahtuisi syksyllä 2021. HV

Päivitys 9.12.2015: TAPAHTUI JÄLLEEN IHME!!!11!!! Muistattehan Johanna Tukiaisen, jonka tukkaan ilmestyi olympiastadionilla Jeesus ja joka profeetallisesti täysin suoraan Raamatusta saadun tiedon perusteella VAROITTI lopun ajoista!!!????? IHME ON TAPAHTUNUT TAPAHTUNUT HÄNELLE JÄLLEEN TAAS!!! Tukiaisen instagram-tilillä oli kuva, jossa hän on marketin leipäosastolla ja LEIPAÄÄÄN ON ILMESTYNYT JEESUKSEN KASVOT!!!!!! Muistammehan, miten tärkeä asia leipä oli Jeesuksen elämässä ja teoissa! Tämä on SUURI ENNUSMERKKI JA TÄYSIN SUORAAN IHME!!!!!!!!111!Päivitys 13.12.2015: HALLEJULIAAA!!! UUSI M;IÄELETÖN ILMESTySIHME ON TAPAHJTUNUT!!!!!!! ja LUSIJAN PÄIVÄNÄ!!! Johanna Tukiaisen hiuksiin ilmestyi 11.12.2015 NEITSYT MARIA! Tarkoittavatko nämä ilmestykset nyt sitä, että lopun ajat ovat todellakin lähellä!!!?==?????Päivitys 14.12.2015: USKOMATONTAA!! JÄLLEEN UUSI IHME!!! Jeesus TÄYSIN SELVÄNÄ ilmestyi joulukuuseen Johannan viereeemn!!!!!!! Nyt ei KUKAAN voi millöään väittää YHTÄÄN etteikö muka olisi AITO ilmestys - katsokaaa itse! Aivan kristallinselvät Kristuksen kasvot ovat varmana kuusessa!!!!!Päivitys 2.1.2016: AHDISTUKSEN AJAT ALKAVAT IHAN VARMASTI NYT!!!!!!!!! Nyt meillä VIHDOINKIN on TÄYSIN VARMA TIETO!!!!!! KAIKKEIN luotettavimman tuntuinen profeetta sanoo että VARMA ON VARMISTUNUT VARMAKSI JA VARMAAAAN ALKAA!!!! Nyt on LOPULLINEN, VIIMEINEN TAKARAJA KAIKELLE ASETETTU 100% TÄYDELLISELLÄ VARMUUDELLA JA MIKÄÄÄN EI YHTÄÄN MILLÄÄN VOI LAINKAAN MITENKÄÄN ENÄÄ TARKENTUA MILLÄÄN VERUKKEELLA KOSKAAN!!!!!!!!!!!! Muutenhan kyseessä olisi VALEHTELU ja se ei millään voi olla kyseeessä!

Ahdistuksen ajat alkavat varmaan nyt ihan kesän kynnyksellä, omerin laskurin päästä. Siitä aletaan elää noin puolisen vuotta kestävää aikaa, joka näkyy ilmestyskirjassa lauseena "...ja taivaassa tuli puolen hetken hiljaisuus ja neljeä enkeliä siirtyi maan neljälle kulmalle pitämään kiinni sodan tuulia, ettei yksikään tuuli vahingoittaisi maata enne kuin häävieraiden luku olisi laskettu täysimittaiseksi (Room11.) pakanakansojen täysi luku olisi sisälle tullut.

Päivitys 16.1.2016: SUOMEN PELASTAJA ON SELVINNYT!!!!!11!!!!!! On tapahtunut MIELETTÄÖMÄN IHMEELLINEN PROFEEETALLINEN UNI joka TODISTAA VÄKEVÄSTI KUKA ON SUOMEN PELASTAJ!!!!!!!

JoukoPiho
15.1.2016 18:32

Jouko Pihon lentokoneuni

Näin viime yönä 15.1.2016 seuraavan unen. Olin lentokoneessa matkustamon puolella keskustelemassa ihmisten kanssa.

Yhtäkkiä mieleeni tuli mennä ohjaamoon. Menin ja näin suureksi yllätyksekseni, että ohjaamo oli tyhjä: pilotteja ei näkynyt missään.

Vielä enemmän ällistyin, kun huomasin, että lentokone oli syöksymässä kohti maata, joka oli jo hyvin lähellä.

Tartuin heti ohjaussauvaan ja sain lentokoneen nousemaan ylöspäin niin, että se ei törmännyt maahan eikä näkyvillä oleviin puihin ja rakennuksiin.

Heräsin välillä, mutta näin uudestaan samantapaisen tilanteen, jossa lentokone oli jo putoamassa maahan, mutta sain sen nousemaan jälleen ylös.

Kun heräsin, mieleeni tulivat sanat "Sinä olet Suomen pelastaja" sekä perään englanniksi "You are the rescuer of Finland".

Lopuksi tulivat sanat "The King Maza", joka ilmeisesti tarkoittaa "Kuningas pelastaja" tai "Kuningas vapauttaja".

Jos näin on, niin silloin lentokone kuvaa Suomea, sen puuttuvaa johtajuutta ja Suomen syöksykierrettä, josta minun tulee nostaa maamme ylös Jumalan avulla kaksi eri kertaa.

Tämä ei ole mahdollista minkään inhimillisen ajattelun mukaan. Minulla ei ole paikkaa eikä sijaa missään Suomen poliittisissa puolueissa, ja omakin puoluehanke meni penkin alle.

Jumala voi kuitenkin ottaa sen, joka ei ole mitään ja asettaa hänet mihin asemaan tahansa.

Jos näin ei käy, niin sitten minä olen erehtynyt, mitä tulen pyytämään anteeksi säkissä ja tuhkassa kieriskellen.

Valitettavasti kuitenkin SKEPTIKKO ALKOI EPÄILLÄ JUMALAN SANAA!!!! HUOM. kyseessä ei ole pelastussanoman Jarmo sillä hän on LOPULLISESTI KOKONAAN LOPETTANUT TÄYSIN KOKONAAN suomi24-palstojen seuraamisen JO AJAT SITTEN! Ja sitäpaitsi hän on itse ilmoittanut, että kaikki hänen omat ennustuksensa ovat vain kuviteltuja skenaarioita ja että hän itse ei ole koskaan profeetta yhtään lainkaan missään! Tämä keskustelia on siis välttämättä KOKONAAN ERI henkilö!

Jarmo__EiKirj
15.1.2016 20:27

Kannattaa muistaa ettei Mooseskaan kyennyt kantamaan kaikkea kunniaa Jumalalle, vaan sortui itsekeskeisyyteen. Ylpeys ja kunnia ovat ihmiselle se kaikkein pahin kompastuskivi, eikä sitä sovi vähätellä. Se on paha vastustaja, joka tuhoaa ennen kuin mikään on edes alkanutkaan.
Jarmo__EiKirj
15.1.2016 20:13

Minä haluaisin lähteä katsomaan tuota unta ihan eri näkökulmasta. Oletetaan nyt vaikka kylmän viileästi että Jouko Pihosta tulee Suomelle jonkinlainen pelastaja ja sen johtaja, koska se on täysin mahdollista. Ei koskaan kannata sanoa ei ennekuin Jumala on näyttänyt että ei se niin mene.

Nyt meidän täytyy lähteä katsomaan syytä MIKSI JUMALA NÄYTTI TÄMÄN. Lähtökohtaisena ajatuksena monille on selväksi tullut ettei ihminen kykene kantamaan kovinkaan suurta kunniaa, puhumattakaan siitä että tälle näyettäisiin ennakkoon että sinusta tulee kuningas ja maanne pelastaja. Sellainen ennaltatieto tarvitsee jonkin äärimmäisen oleellisen tärkeän syyn, miksi Jumala psyykkaisi Joukoa tässä vaiheessa tuohon suuntaan?

Lähtökohta on kuitenkin se totuus, ettei meistä kenestäkään ole kantamaan kovinkaan isoa taakkaa tätä kamaa, eli sinulle tuodaan suuren profeetan tai jopa kuninkaan viittaa ennen kuin olet tehnyt oikeastaan mitään. Sellainen johtaa kateuteen, kerskailuun, ylpeilyyn ja moniin vastakkainasetteluihin, kuten täälläkin jo asian voitte havaita.

Minä kun sain kolmen sadonkorjuutavan pelastussanoman, jota kukaan ei edes ota vakavasti ja sen Inarinjärven säkkipukuisen profeetan tulemisen sanomat, niin pelkästään näiden takia jouduin kovaan paikkaan. Oli rukoiltava yötä päivää nöyryyttä. Aluksi pidin itseäni hullunakin ja mielikuvitukseni tuotoksina, mutta Jumalan Henki näytti yhä syvemmälle ja syvemmälle, kunnes minun oli PAKKO USKOA. Sitten alkoi kauhea ahdistus ja pelko etten ylpistyisi. Tunsin luissa ja sieluni ytimissä sen että luulen kohta olevani jonkinlainen Jumalan paras kaveri, jolle tämä "morsettaa" eikä muille, että olen nyt joku "insider" tyyppi Jumalan suunnitelmissa. Tämä on kammottava taakka ja loukku. Vaatii polvilleen menemistä ja monesti.

Elikkäs... kaikki on mahdollista mutta kysyn miksi Jumala kertoisi tällaisia Joukolle ennen aikojaan? Toki tämä tapahtui Joosefille mutta se tapahtui Raamatun kirjoituksien vasta alettua. Me elämme viimeisten päivien aikoja ja Joukon elämää ei tulla kirjoittamaan tuskin mihinkään, vaikka hän olisi kuinka olisi Suomen johtaja. Seuraava maailmanhallitus kaikkien kauheuksien jälkeen on Kristuksen tuhatvuotinen valtakausi, jolloin kielilläpuhuminen lakkaa ja tieto ja profetia lakkaa. Meillä on kaikki jo silloin, emmekä mitään opuksia enää tarvitse.
JoukoPiho
15.1.2016 20:56

Olen Jarmon kanssa eri mieltä Mooseksesta. Mooses ei nähdäkseni ollut itsekeskeinen, vaan Raamatun mukaan nöyrin ihminen maan päällä. Kyllä Mooses antoi kunnian Jumalalle.

Mooseksen hairahdus oli kärsimättömyys, kun hän löi kalliota, vaikka sille olisi pitänyt vain puhua. Voidaan sanoa, että Mooseksen synti oli myös tottelemattomuus, koska hän ei toiminut tarkasti sen mukaan mitä Herra käski.

Mutta Mooseksen synti ei ollut ylpeys.
Jarmo__EiKirj
15.1.2016 21:16

Älä Jouko ole noin mustavalkoinen, vaan katso kuinka keskellä ihmiset ovat Jumalan silmissä. Moni uskova nimenomaan luokittelee ihmiset vain kelpaaviksi ja kelpaamattomiksi, hyviksi ja pahoiksi. Näin ei kuitenkaan ole. Sinäkin Jouko olet ollut aikoinasi uskostasi osaton, mutta sinusta tuli kuitenkin uskova tiettyjen sattumien ja ohjausten kautta. Mutta et edelleenkään ole Jumalalle sellaisenaan kelpaava, vaan vajavainen, syntiä tekevä kelpaamaton mutta Kristuksessa kelpaava.

Ei Mooseskaan ollut mikään jumalaton mutta olipahan omavoimainen, josta syystä hän ei päässyt näkemään luvattua maata kuin etäältä. Toki tiedämme lopun siitäkin asiasta mutta jospa tämä selvitti myös Joukolle mitä tarkoitan.
JoukoPiho
15.1.2016 20:58

Jarmo kysyi, miksi Jumala kertoisi minulle ennalta asioita.

Siksi, että se on Jumalan tapa. Jumala ei tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoilleen profeetoille.
Jarmo__EiKirj
15.1.2016 21:24

Eipä tuossa syytä ollut miksi näytti, muuten kuin että Aamos 3:7 täyttyy, kuten pitääkin. Mutta minun mielestäni jos Jumalan suunnitelmien näkökulmasta tätä ajattelee, niin tämän unen olisi pitänyt nähdä se Yle:n puheohjelman toimittaja joka sinua komppas kovasti. Siinä kohtaa asia muuttuisi ihan erilaiseksi... katsos kun itse olen saanut sellaisen viestin jota olen levittänyt... tehnyt latua kuin Johannes kastaja kun suurempi ja minä en ole kuin sanantuoja hänen voimansa rinnalla, joka saa Jumalalta sellaiset voimat ettei kuunaan nähty, ei edes raamatullisina aikoina Jeesuskaan tehnyt sellaisia tunnustekoja kuin tämä Inarin mies tulee tekemään. Eikä hänestä tule Suomelle minkään valtakunnan johtajaa, hän tulee johtamaan Jumalan alkuunpanemaa ihmiskunnan suurinta herätystä. Toinen hänen kaltaisensa nousee Israelista ja tämä toinen Inarista. Lopuksi heidät tapetaan Jerusalemin kaduille.

Uskokaa pois vaan... jos haluatte... ei tartte... mä oon jo aika sinut tämän asian kanssa.

En siis oikeen jaksa uskoa että Jumala näyttäisi kenellekään että sinusta tulee jotain suurta, nosta itsesi jalustalle. Vaan... Jumala nostaa jalustalle ja jos asiasta pitää jonkun toisen valmistaa latua, niin se ei ole asianomainen itse. TÄMÄ ON JUMALAN TAPA ja olette sen kaikki itse nähneet Raamattua luettuanne.
Jarmo__EiKirj
15.1.2016 21:31

Kukaan ei ole hyvä itseään korottamaan ja johtajaksi lukemaan. Sellainen ei koskaan ole hyvästä. Sun kannattas Jouko uskoo mua. Mä tiesin sun kohtalos jo poliittisissa pyrkimyksissäs, tiedät sen, sanoin sen, vaan et tunnusta. Mutta pysy siinä mihin Jumala sut on asettanu. Nöyrä mieli ja mitään tavoitteita et koskaan tule tarvitsemaan, mitään suunnitelmia sinun ei tarvitse tehdä, koska jos Jumala on päättänyt sinun varallesi jotain, ei hän kysy sinulta neuvoa, vaan tekee jos sinä olet hänelle se työkalu, johon hän sinut kutsui.
sami-a
16.1.2016 1:43

Jumala valitsee, kenet valitsee.

Suomen tilanne heikkenee kokoajan ja entistä enempien haluttomien joukko kasvaa. Heillä ei ole valmiutta tehdä korjausliikettä Suomen hyväksi. Piho saattaa olla se jonka Jumala on valmistanut Suomen tulevia koetuksia varten.

Jäätä sataa joka tapauksessa ja se jää on todella kylmää. Kun se tulee, kaikki jäätyy.
Jarmo__EiKirj
16.1.2016 8:17

Jep! Näin on Sami mutta tässä lentokoneunessa toteutuu Suomen pelastaminen mitä taas monessa muussa vakuuttavammassa näyssä ja unessa ei tapahdu, vaan päin vastoin, Suomi uppoaa lopullisesti. Esimerkiksi Arkkipiispa Johanssonin näky 1920 luvulla enkelistä jolla oli miekka. Mitä tämä enkeli sanoi? Suomi saa maistaa kolme kertaa tätä miekkaa ja kaksi se kyknee torjumaan mutta kolmas uppoaa kahvaa myöden. Mielestäni tässä ei puhuta Suomen selviytymisestä, ei sanallakaan, vaan täydellisestä tuhosta. Ei tätä maata enää kukaan pelasta, vaan Suomi uppoaa ja sitten tulee Harmageddon ja sitten Jeesus... thats it.
Jarmo__EiKirj
16.1.2016 8:23

Mul on ollu aina sellanen ikävä tietoisuus siitä että moni uskova ajattelee aina kuitenkin pohjimmiltaan maallisten asioiden kautta elämää ja jättää puheistaan huolimatta korkeamman taivaspaikka-ajattelun pois. Katse ja tulevaisuus on ikäänkuin koko ajan tässä maailmassa ja sen ympärillä, vaikka Raamattu selvin sanoin varoittaa tekemästä niin. Ei Suomi ole mikään maailman napa, eikä Taivas, vaan pelkkä valtio valtioiden joukossa, kuten Israelkin. Uusi Jerusalem laskeutuu maan päälle ja Jeesuksen tuhatvuotinen hallinto on tulossa, siihen pitäisi panostaa, eikä kääntää Suomen konetta yhtään mihinkään. Antakaa menää päin kalliota, niin kuuluukin. Tämä maa on hyljännyt Jumalan.

Päivitys 17.1.2016: TEMPAUSPÄIVÄ ON TARKENTUNUT 13:NNEKSITOISTA KESÄKUUTA 2016!!!!!!!! OMERIN LASKENTA TODISTAA VÄKEVÄSTI!!!!! Tempauspäivä on taaaas jälleen kerran tarkentunut tarkkaakin tarkemmaksi ja tarkentunut tarkka päivä on 13.6.2016!!!!! KUVATODISTE VAHVISTAA PÄIVÄN!!!Päivitys 20.1.2016: ERITTÄIN LUOTETTAVAN TUNTUINEN LAAJASTI INTERNETISSÄ KIERTÄVÄ HUHU PROFEETAN SAAMASTA ENNUSTUKSESTA KERTOO, ETTÄ YHDYSVALTOJEN SEURAAVA PRESIDENTTI ON DONALD TRUMP JA VARAPRESIDENTTI ON SARAH PALIN!!!!! USKOMATON ENNALTATIETO!!!!!1!!!! Pian varmasti jo heti vaalien jälkeen ainakin saamme kuulla, KUKA profeetta oli huhun mukaan kysymyksessä sillä sitä huhu EI toistaiseksi varmasti luotettavasti kerro!!! Mutta täysin varmaa on, että joku kaikkein parhaimman tuntuisista profeetoista on JO ENNALTATIENNYT TÄMÄN PROFETIAN YLILUONNOLLISEN ILMOITUKSEN KAUTTA!!!!


Päivitys 25.1.2016: LOPULLINEN, 100% VARMA YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ ON TARKENTUNUT VIIMEISTÄ KERTAA!!!! UUSI VARMA PÄIVÄ ON 28.1.2018!! NYT SE ON LOPULLISESTI LUKKOONLYÖTY!!! Tämä ei ole enää edes USKON asia, vaan TÄYSI VARMUUS, VIIMEINEN TARKENNUS LOPULLISEEN YLÖSTEMPAUSPÄIVÄÄN!!!! Nyt ei yhtään millään koskaan ikinä voi lainkaan mitenkään TARKENTUA piiruakaan mitenkään!!!!! Muuten kyseessä olisi VALEHTELEVA VALEPROFEETTA ja kuten tiedämme, näin ei MILLÄÄÄÄN VOI OLLLA!!!!! HETI lähtee laskuri pystyyn mittaamaan VIIMEISIÄ SEKUNTEJA VARMAAAN YLÖSTEMPAUKSEEEEEEEN!!!!! Onpa hyvä, että LOPULTAKIN meille VARMISTUI täysin viimeinen mahdollinen päivä! Nyt, kun VIIMEINEN VUOSIVIIKKOKIN alkaa ihan näinä päivinä, senhän ovat peräti KAKSI profeettaa HELLÄSTI RAKASTAEN YHDESSÄ TARKENTANEET, että 29.1.2016 ON nimenomaan VIIMEISEN vuosiviikon TÄYSIN VARMA ALKUPÄIVÄ.

päivämäärä ylösotolle olisi 28. 1. 2018. Tämä ei ole enää uskon asia, jos loppuhuipennus profetiasarja alkaa. Aikataulun mukaan se alkaisi viimeistään 2016 syksyllä Putinin putoamisella ja Gorban paluulla. Vuoden 2007 ennustukseni mukaan Hillary Clinton tulisi valtaan yhtä matkaa marraskuussa 2016.

Ylösottoon päättyvään loppusarjaan ennen Lähi-idän rauhansopimusta kuuluu tietenkin sopimuksen valmistelu, mutta myös lyhyt hysteerinen herätys. Lukijoille on selvää milloin ylösotto tapahtuu eikä kyydistä tahdota jäädä vaan hysteerisesti tehdään kaikki mahdollinen, että päästäisiin mukaan ylösottoon. Toisaalta missä Veijosen ennustukset ovat tuntemattomat saatetaan elää suruttomasti ja ylösottoon valmistautuvia vain pilkataan.

Mahdollisesti vain KAKSI VUOTTA rauhaan ylösottoineen! Tehkää jo nyt sen mukaisia valmisteluja. Ja teette hyvin!

LOPUN PROFETIAN TARKKUUS TÄSMENTYY

Ymmärrys lisääntyy (Dan 12:4) eli lopun profetian tarkkuus täsmentyy. Jos todella ylösottoon on aikaa vain kaksi vuotta, nyt esitetty on hyvin lähellä 100%:sta totuutta asiassa. HV

Päivitys 25.1.2016: PELASTUSSANOMAA KIRJOITTAVA JARMO TARKENTAA TEMPAUSPÄIVÄÄNSÄ TARKAN TEMPAUSHETKEN! SE ON KLO 10 AAMULLA!!! Laskuriin HETI VÄLITTÖMÄSTI tarkentui tämä TARKKA aika joka on nyt VARMISTETTU!

Jarmo__EiKirj
27.1.2016 8:40

Pitäkää kännykkäkamerat ladattuina ja aktiivisina mieluummin 13.6.2016 klo 10 paikkeilla aamulla, joka on lähitulevaisuuden oletettavin ajankohta tempaukselle.

Päivitys 4.2.2016: JOUKO PIHON PROFETIA ALKAA RUPEAMAAN TOTEUTUMAAAN!!!! PAAVO VÄYRYNEN ON PERUSTANUT UUDEN PUOLUEEEEN!!!!!! Ja kuten tiedämme, Jouko Piholle Jumala itse on kertonut: "You are the leader of Finland!". Tämä puolue on nyt SE puolue, jonka kautta HÄN tulee valtaaan!!! Se ei ollut kristillisdemokraatit, ei itsenäisyyspuolue, ei muutos 2011, ei keskustapuolue, ei laillisuuspuolue... Se on KANSALAISPUOLUE RY MEDBORGARPARTIET R.F.!!! Taas jälleen kerran EPÄILIJÄT ja SKEPTIKOT ovat osoitetut NARUN ALAISEKSI!!!!

Mutta mikä VIELÄ HÄMMÄSTYTTÄVÄMPÄÄ JA YLILUONNOOLLISEMPAA: VÄYRYNEN PERUSTI PUOLUEEN JOUKO PIHON KEHOITUKSESTA!!!!!11!!!! Kyllä, NÄIN ON! Piho LÄHETTI viestiä PAAVOLLE jo MONTA PÄIVÄÄ ENNEN kuin HÄN perusti PUOLUEEN!

26.1.2016 Jouko Piho: Paavo Väyrysen uusi alku

...
Lähetin viestiä Paavo Väyryselle onnitellen häntä rohkeasta ja oikeasta ratkaisusta ja kysyin samalla, onko hän ajatellut sitä mahdollisuutta, että hän voisi perustaa uuden puolueen.

Paavo Väyrysen perustamalla uudella puolueella voisi olla nimittäin mahdollisuuksia saada kannatusta ja kasvaa merkittäväksi puolueeksi tämän selvän puoluekentässä olevan aukon ja Paavo Väyrysen tunnettavuuden ja uskottavuuden perusteella.

Päivitys 14.2.2016: VAKAVA UHKA UHHKAA LUOTETTAVAN TUNTUISTEN PROFEETTOJEN ENNUSTUKSIEN 100% OIKEELLISUUTTA!!! Alkaa ruveta näyttää pahasti siltä, että Clintonista EI EHKÄ TULEKKKAAN PRESIDENTTIÄ!!! Koko ennustusjärjestelmä on kuitenkin rakennettu sille pohjalle. Ehkäpä näemmäe piankin ennustusten TARKENTUMISTA!? Kuten tämä suomi24-artikkeli hyvin tiivistää:

Profetiat ajautumassa katastrofiin
Clintonkatastrofi
14.2.2016 5:46

Nyt näyttää siltä, että Donald Trumpista tulee republikaanien presidenttiehdokas ja presidentti. Clintonin mahdollisuudet puolestaan näyttävät koko ajan huonommilta, hän voi jopa pudota demokraattien ehdokkuudesta.

Tämähän on valtava katastrofi luotettavimman tuntuisille profeetoille, joiden koko ennustusrakennelma pohjautuu siihen, että Clinton on presidenttinä kun tempaus tulee! Muistakaa, että Hilary on jo 68-vuotias. Trumpin kahden kauden jälkeen hän on jo 76 vuotta vanha, suorastaan ikäloppu.

Alkaa näyttää siis siltä, että "Clinton" ei tule olemaan presidenttinä vielä pitkään aikaan tai ei ollenkaan - pitäisi löytyä vielä joku uusi Clinton-niminen henkilö yrittämään.

Nyt profetioita pitäisi siis kiireesti alkaa tarkentaa! Muuten voi syntyä käsitys, että luotettavan tuntuiset profeetat olisivat ennustaneet VÄÄRIN!

Päivitys 5.3.2016: UHHKA ON VÄISTYUNYTT!!! HILLARY CLINTTONISTA TULEE VARMASTI PRESIDENTTII!!!!!!! Nyt ei ole enää huolen häivää, koska varma tarkennus tuli! Kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta ENNUSTAA täydellä varmuudella, että Yhdysvaltain seuraava presidentti on nimenomaan ja vain ja ainoastaan ja pelkästään ja lainkaan CLINTON!!! Lisäksi hänet MURHATAAAN heti ensimmäisen kauden alkupuoliskon aikanaaa!!!! Nyt on VARMA profetia, joka ei PIIRUAKAAN ENÄÄ YHTÄÄN VOI MILLÄÄN MITENKÄÄN TARKENTUA EIKÄ MUUTTUA KOSKAAN LAINKAAN YHTÄÄN! Muutenhan kyseessä olissi VALEHTELEVA kyykäärmeen sikiö ja näinhän ei TODISTETUSTI koskaan ole millään voinuyt ikinä ollaa!!!

HILLARY CLINTONIN KOHTALO PROFETIAN MUKAAN

Matti Kettusen 1992 saaman profetian mukaan kuvioihin tulee joku Clinton, hänestä tulee presidentti ja ylösotto tapahtuu Clintonin ensimmäisen kauden alkupuoliskon aikana.

Olen pitänyt Kettusen profetiaa oikeana ja jatkanut, että Clinton on Hillary ja tulee valtaan marraskuussa 2016. Tämänkin mukaan valerauha ylösottoineen tulisi jo tammikuussa 2018.

Mutta mielenkiintoisesti profetia jatkaa, että samainen Clinton surmataankin vielä ensimmäisen kauden alkupuoliskon aikana. Onko kysymys siitä, että USA saa ydiniskusta kohta ylösoton jälkeen ja Hillary menehtyy siinä. Jää nähtäväksi. Tai pikemminkin, emme jää katselemaan! HV

Päivitys 12.3.2016: PÄIVÄMÄÄÄRÄT OVAT TARKENTUNEEEEET VARMOIKSI!!!!!!!!1111!!!!! Nyt merillä on Suomí Profeetan antamat LOPULLISESTI VARMAT TARKENTUNEET PÄIVÄMÄÄÄÄRÄÄTT!!!!!! YHhtääjn ei KOSKAAN enää LAINKAAN mitenkään VOI TARKENTUa enääN KOSKAAN! Muutenhan kyseessä olisi kaksihaaraisella kyykäärmeen kielellä VALEHTELEVA VALEPROFEETTA ja näinhän ei mitenkään millään tietenkään koskaan lainkaan yhtään voi missään tapauksessa olla! Päiväämäärät ovat seuraavan laiset:

VIHDOIN meillä on AIVAN 100% LOPULLISET päivämäärät, jotka eivtä MILLLÄÄÄÄÄN voi yhtään IKINÄ tarkenuta! KAIKILLE HETI LASKURIT VÄLITTÖÖMÄSTI PYSTYYYYYYYYYYYYN!

Finland prophet Harri Veijonen
My understanding about the future:
KÄSITYKSENI TULEVISTA TAPAHTUMISTA AIKOINEEN:

2021 911 Messias on the Earth Messias maapallolla 11.9. 2021

2018 311 Gorby in Jerusalem Gorba hyökkää Jerusalemiin 11.3. 2018

2018 0125-0128 Rapture Seurakunnan ylösotto 25.-28.1. 2018

2018 0115-0121 "Peace" to Jerusalem "Rauha" Jerusalemille 15.-21.1. 2018

2017 911 The preliminaries to Jerusalem peace Jerusalemin "rauhan" valmistelut 11.9. 2017

2016 911 Putin down Gorby back Putin putoaa, Gorba palaa valtaan 11.9. 2016

MIELETTÖMÄN TARKKA PROFEEETTTA ON MYÄS TARKENTANUT PÄIVÄMÄÄÄRNÄN 13:NNEKSITOISTANNEKSI KUUDETTTA 2016 HAMA LOPPUUN!!!! Tämä on suoranmainen IHME!!! Että kuinka yliLUONNOLLISIa ennutsutuksia VOIKAAN KUKAAN KOSKAAN YHTÄÄN ANTAAAAA!! HETI lähtee laskuri pystyyn tähän VARMAAN päivämäärään! Se on HAMA LOPPU eli LOPULLIEN, VIIMEINEN, ehdottomasti TÄYSIN VIIMEISIN PÄIVÄÄMÄÄRÄN JONKA KUKAAN VOI KOSKAAN YHTÄÄN MILLÄÄN IKINÄ LAINKAAN MISSÄÄN ANTAAA!! Tai LASKURI LÄHTISO Varmaan heti pystyyn muytta me JO OLKEMME ssaneet häneltä TÄMÄN päivämäärän 100 % varmana, lopullisena!

Vuodesta 2006:sta kuudennesta hetkestä alkaen, on siis jo keväällä 2011 josta alkaen maan peitti pimeys, (maa=Levanttialue) jota kestää "hamaan", eli loppuun koko yhdeksännen loppuun, eli siis tarkemmin ihan kymmenennen kynnykselle, joka onkin jo tulevan 2016 kesäkuun puoliväliä. Syyrian rauha on siis odotettavissa kesäkuun puolessa 2016.
Mitä tuo pimeys kesästä 2011 hamaan kesäkuun puoleenväliin 2016 tarkoittaisi, niin onhan siellä mm. tsunami sekä Islamin ja Syyrian kriisin alku. Sitten siellä on ollut Inka kalenterin ennustus maailmanlopusta syksyllä 2012 joka jäi sitten limboksi mutta moni pimeyden voimien juttu alkoi juuri tuolloin.

Sitten tuo Matteus 27 jatkuu jakeessa 46 sanoilla, "Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?"
Tämä puolestaan kertoi minulle varsin vahvasti että kyseessä on morsiamen (Hanokin) poisotto ja Jeesus ristillä kuvaa, sitä kun risti on kiveen hakattu ja upotettu ja kristikunta siinä ristiin kärsimykseen tuomittuna. Naulittu ja vangittu maan päälle jäänyt seurakunta huutaa "Jumalani, miksi minut hylkäsit?" ja hakkaa ovea, päästä sisälle.
Tämä tapahtuu siis yhdeksännen hetken vaiheilla, kymmeneen mentäessä, joten Omerin laskenta vain vahvistuu tänä keväänä tällä sanomalla. Omer on laskettu tänä vuonna aiempien arvioiden mukaan alunperinkin oikein.
Vuosi ei voi vaihtua ennen kuin villiohra löytyy Israelista ja sitä ei löytynyt 9-10.3. joten vuoden vaihde menee suunnitellun mukaisesti ja omer sijoittuu alkuperäiseen paikkaansa 13.6.2016 jossa nyt täyttyy lause, "jossain yhdeksännen hetken vaiheilla..." Hanok lähtee. Haman yhdeksännen hetken tultua on tuo Joh.ilm. 2:10 kymmenes "odotuksen hetki" jo silloin mennyt ja lusittu. Morsian on silloin jo poissa.

Korjaus 12.3. klo 15:00
Kuudennen hetken alku on siis kesän kynnys 2011 ja sen hama loppu on 2012 kesän kynnys.
Yhdeksännen hetken hamaan loppuun on siis 2016 kesään.

Vasta tämä juttu sai minut hoksaamaan että kuudennen hetken alkuhan oli jo kesän kynnyksellä 2011 ja sen hama loppu oli 2012 kesän kynnyksellä ja hama yhdeksäs on siis tuo ensi 2016 kesän kynnys.

Päivitys 16.4.2016: KJÄLLEEN MIÄLETÖN ILMESTYS IHME ON TAPAHTUNUT!!!!!! Jeesus ilmestyi NYT otsaaaaan ihan OIKEASTI suurena MERKKINÄ ja VAROPITUKSENA KOKO SUAMELLE!!!!!!!!!!! Ramaattu ei sano, ettei Jeesus itse eikä enkelit tiädä milloin TARKKA ylöstempauksen ajankohta on, mutta LUOTETTAVAN TUNTUISET PROFEETAT voi sen tiätää!!!!!!!!!!!Päivitys 17.4.2016: ILLUMINAATION VARMAT TUNNUKSET ON VARMUUDELLA VBARMASTI TUNNISTETTUU!!!!!!111!! LUOTETTAVIMMATN TUNTUSEILTA TAHOLTA ON NYT TUNNISTETTU EREHTYMÄTTÖMÄSTI ILLLUMINAAAAATION MERKI!T!!!11! Jokainen näistä MERKEISTÄ osoittaa Illuminaation mukana olon!!!!

Illuminatin, eli vapaamuurareiden ja Eliitin piilottamat 10. pahinta merkkiä joita teidän tulee varoa, varsinkin uskoontulleet kristityt: 1. "Kaikennäkevä silmä", the all seying eye.Kyseessä on paholaisen silmä. Jumala loi meille kaksi silmää jotta näkisimme maailman oikein, mutta vanha käärme haluaa piilottaa taas maailman ja todellisuuden meiltä uskottelemalla, että yksi silmä on kaikennäkevä. Kyseessä on harhaanjohtava paholainen. Suomalaiset kirkot ovat jo poistaneet ristejä ja laittaneet silmejä tilalle. 2. Pyramidi; eliitti palvoo muinaista Egyptiä, epäjumalia ja kaikkia kolmion ja siksakin merkkejä, jotka ovat levinneet mm. vaatteisiin, koruihin ja muuhun muotiin. 3. The Owl, eli pöllö. Kyseinen pöllön merkki oli yli kaksi viimeistä vuotta muodissa ympäri maailmaa. 4.Tuli. Monet musiikkivideot joihin liitty tuli. New Yorkin vapaudenpatsas, jota Lusifer eli valontuoja kantaa, mukanaan tuli. 5. Pentagrammi. Sisältää Baphomet paholaiskuvion jota lähes koko Hollywood palvoo. Kyseessä on sama asia kuin Molokai, Baal ja Lusifer. Paholainen käyttää monta eri nimeä. 6. Merkki 666. Paholaisen luku joka tulee olemaan tulevassa mikrosirussa, joka tullaan laittamaan jokaiselle ihmiselle oikeaan käteen tai otsaan. Jokainen joka sen ottaa, paitsi lapset, joutuvat pahimpaan helvettiin kuolemansa jälkeen. Merkki on piilotettuna moneen paikkaan, mm. Walt Disney World merkkiin ja moneen muuhun. Kaikissa myydyissä tavaroissa on piilotettuna tällä hetkellä 666 merkki. Siitä varoittaa koko Raamattu. 7. Pääkallot. Kaikissa eri muodoissaan, olivat myös muodissa muutamia vuosia sitten mm. vaatteissa ja koruissa. 8. Käärmeet. Snakes, Dragons and Serpents. Houkuttelevat ihmisiä "tiedolla" joka heiltä vielä puuttuu. 9. Obelisk, päärakennukset ympäri maailmaa, liittyy taas vapaamuurareihin. 10. Perhonen, eli Monarch Butterfly. Mm. Uhrilampaat kauhuleffan logo, esiintyy useissa illuminaatti "tähdissä", kuten Britney Spearsin kuvissa, Rihannan ja Mariah Careyn kuvissa jne. "The buttefly effect" on järkyttävä leffa, ja monet elokuvat ovat demonisten vaikutteiden alkuperää.

Tämä kirjoitus pitää ottaa vakavasti! Sen koen voimakkaasti!

Vapaamurarit ovat järjestäneet tämän Isis hässäkän, he lavastivat New Yorkin ja Malesian lentokoneturmat jne. jne

Päivitys 27.4.2016: LISÄÄÄ ILLUMINAATION MERKKEJÄ ONM LÖYTYNYNÄ VCIELÄ PALJON MUUUTA!!

Tähän kuuluu vielä paljon muuta! MM: sininen ja punainen väri keskenään. Sakkilauta lattiana, siis mustavalkoinen ruutukuvio, muistaakseni oli Twin Peaks sarjassa, samoin kuin pöllöt ja pari muuta hahmoa! Aukinainen kijra kuuluu myös tähän, sekä useat muut eri logit. Niitä on ympärillä maailmaa, ja ainoa turva on Jeesus Kristus!!!!!

Päivitys 1.5.2016: VARMA VINKKI!! ANTIKRISTUS TULEEE 5.5.2016!!!!!1 Video TODISTAA väkevästi varmuudella että 5.5.2016 ON SE PÄIVÄ! https://www.youtube.com/watch?v=4aD3QAfZ6dA


Päivitys 4.5.2016: LOPULLIOSET PÄIVÄMÄÄRÄT OVAT VARMISTUNEEEEEEEEEEEET!!!!!!!11!!! Nyt on lopultakin viimeiset, lukkoon lyödyt tarkat päivämäärät. YHTÄÄN ei millään voi KOSKAAN enää lainkaan mitenkään muuttua ollenkaaan!!!! Muutenhan kyseessä olisi VALEHTELU! Tammikuu 2018, 11.3.2018 ja 11.9.2021 ovat VIIMEISET. Nyt ei YHTÄÄN voi enää tarkentua. Sellaista ei voi edes KUVITELLA että enään mitenkään päivät saattaisi tarkentua tarkemmiksi! Kaikille näille päiville ONKIN jo olemassa LASKURI!

Gorban paluusta varmistuu se, että hän on viimeinen suuri Antikristus ja lopun profetian loppusarja toteutuu ennalta sanomassani ajassa, valerauha ylösottoineen tammikuussa 2018, Gorba Jerusalemiin 11. 3. 2018 ja Messias seurakuntineen maapallolle 11. 9. 2021.

Päivitys 1.6.2016: NYWT SE TOTISESTI TULEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!11! NYWT Nyt on IHAN TÄYSIN 100% VARMAA ETTÄ AIVAN JUURI JUSTIINSA NYT HETI KOHTA PIAN ON YLÖSTEMpAUSSSS!!!!! Tämä on nyt VARMUSTETTU TÄYDELLISEN VARMAKSI KAIKKIEN MAHDOLLISIEN WENNUSMERKKIEN MUKAAN KAIKKIEN PROFEETTOJEN TAHOLTA TÄYDELLISESTI!!! Mitenkään ei yhtään KOSKAAN enää MILLÄÄN lainkaan YHTÄÄN muuttua MIKÄÄN millään tavalla IKINÄ mitenkkääääääääääääääÄÄÄÄÄän!!!

tempaus on tapahtumassa hetkenä minä hyvänsä!

Päivitys 4.6.2016: SUOMEN SEURAAVCA PRESIDENTTI ON VALITTTU!!1!! HÄn on PUHDISTAJA ja kansallisen puhdistuksen Johtaja! Jouko PIHO on tulevan presidentin KANSSA eikä KUKAAN voi olla mitenkään yhtään häntä VASTAAN vaikka jotkut yrittävät! Kaikki Suomen lait tullaan muuttamaan Jouko Pihon tahdon mukaisiksi ja ihmiset haluavat toimia hänen vanhurskautensa mukaaan!!!!!!Päivitys 4.6.2016: SE TAÅPAHTUI TAAAAAS!!1!! JEESUS ILMESITYI JOHANNA TUKIAISEN JUOMALASIIIN!!!! Totisesti NYT ovat LOPUN AJAT aivan pian kohta LÄHELLÄ ja tulee YLÖSTEMPAUS!!!!!!!!! Näitä JEESUKSEN PYHIÄ ILMESTYMISIÄ ei MIKÄÄN muu voi MITENKÄÄN selittää!!! Johannan mukaan jokaisen on nyt syytä muistaa, että OSA kauhuleffoista perustuu TODELLISUUTEEEN!!! Esim. "Drag me to Hell" on TOTTA koska kyseinen tyttö UPOTETAAN HELVETIN KUILUUUN JA HELVETTI ON OIKEASTI OLEMASSA!!! HYI KAUHEATA! Jokaisen kannattaa PIAN varata juhjannukseksi JÄRVENRANTA mökki, saunallinen ja oma takka, jotta saa vihdoin AIKUISKASTEEN! Suomi jakautuu kahtia. Venäjä tulee pohjoisosan kautta menemään Ruotsiin ja sieltä Norjaan! Myös PIHO on saanut 6.6.2016 SANOMAN: "Putinin päivät ovat luetut." Se tarkoittaa, että Putin ei ole enää kauaa aikaa Venäjän johdossa. Vähän aikaa enää kääntyä ja herätä, aikaa on vähän!!!! Esim. Disney leffat ovat täynnä salattua tematiikkaa, mistä jokainen on ihan kauhuissaan kun nyt tajuaa SEN! Näin tämän saman viime syksynä, olin Miamissa 2015, ja näin tmän saman näyn, olin suuren vuoren rinteellä jonka alla oli helvetti. Ja mun vierest' heitettiin sinne paljon ihmisiä, ja itkin vain. MITÄ IKINÄ TE USKOTTE TAI MITÄ TAPAHTUU NIIN ÄLKÄÄ MENKÖ TÄHÄN PAIKKAAN!!!!!!!!!!!!! SIELTÄ EI OLE MITÄÄN PALUUTA ENÄÄ TAKAISIN!!!!! DO NOT GO TO HELL, WHATEVER HAPPENS TO YOU,DO NOT GO TO THIS PLACE THAT IS FOR THE ETERNITY!!!!!!!1 In Miami with my ex boyfriend from Israel, The Continuum "paradise has an address", with my beloved sister Julia who is filming this tape. Shalom Israel, start to believe in Jesus Christ!! ÄLKÄÄ OTTAKO TÄTÄ!!!!!! DO NOT TAKE THIS! KUUNTELE NYT MUA!!!!! SE ON PALJON PAREMPI ETTÄ PYSYT NEITSYENÄ JA PÄÄSET TAIVAASEEN JUMALAN LUOKSE KUIN ETTÄ TEET SYNTIÄ ERI MIESTEN KANSSA JA PÄÄDYT HELVETTIIN!!!!!! Olen nähnyt molemmat paikat, sekä taivaan että helvetin, ja kyseessä on ikuisuus!!!!! Itse pähkäilin itsemurhaa pari vuotta sitten, mutta EI, on olemassa suurin kaikista, maailmankaikkeuden valtias, Jumala, joka tahtoo meidät luokseen, joten ÄLÄ luovuta!!!!!!!Päivitys 10.6.2016: LOPULLINEN VARMISTUS ON SAATU KAIKILLE PPÄIVÄMÄÄRILLE!!!!11!!! EHDOTTOMAN, 100 % VARMA LOPULLINEN AIKATAULU ON VARMISTETTU JA LUKKOON LYÖTY! Valerauha ylösottoineen ON tammikuussa 2018, Gorba Jerusalemiin 11.3.2018 JA Messias seurakuntineen maapallolle 11.9.2021. NYT EI VOI IKINÄ, MILLÄÄN, KOSKAAN YHTÄÄN ENÄÄ LAINKAAN TARKENTUA!!!!! Muutenhan kyseessä olisi kaksihaaraisella käärmeen kielellä valehteleva valeprofeetta, ja näinhän ei koskaan mitenkään yhtään voi ikinä OLLA! TÄMÄ ON TARKALLEEEN TIEDETTY JO 30 VUOTTA!!!!!!!!!!!!

Gorban paluusta varmistuu se, että hän on viimeinen suuri Antikristus ja lopun profetian loppusarja toteutuu ennalta sanomassani ajassa, valerauha ylösottoineen tammikuussa 2018, Gorba Jerusalemiin 11. 3. 2018 ja Messias seurakuntineen maapallolle 11. 9. 2021. (Harri Veijonen 28.4. 2016)
30 vuotta on tiedetty, että aikakausi vaihtuu Jerusalemista sovittaessa. Nyt siihen ilmeisesti on saatu päivämääräkin 15. 1. 2018! Tämä selviää siten, että jo 2007 Harri Veijonen sanoi sopimuksen tehtävän oikean kuukauden vaihteessa eli mustimman kuun aikaan. Näillä näkymin tammikuulle osuva sopimus vaihtaa kuukautta 15. 1. 2018. Siinä siis armotalouskausi päättyisi. Joka tapauksessa se päättyy Jerusalemista sovittaessa.

Jerusalemista sopiminen on viimeinen merkki ennen seurakunnan ylösottoa. Nooan aikana viimeisen merkin jälkeen oli vain 7 päivää. Ilmestyskirja lupaa seurakunnalle 10 päivää ahdistuksen ajassa. Noin 7-10 päivää olisi aikaa viimeisen merkin jälkeen. Niin muodoin ylösotto tulisi varmimmin noin 22.-25. 1. 2018.

Päivitys 10.6.2016: IHME TODISTAA PELASTUSSANOMAN PÄIVÄMÄÄRÄT TARKALLLEEN OIKEIN LASKETUIKSI!!!! KAIKKI TOTEUTUU TARKALLEEN 100% VARMAN SUUNNITELMAN MUKAISESTI TÄYSIN ENNUSTETULLA TAVALLAAA!!!!!!! Erään adventistiTUTTAVANI JOONA niminen USKOVA nuori mies - huomatkaa, MIES! - SAI VIIMEISEN SUPERVERIKUUUN PÄIVÄNÄ esikoispojan, jolle TÄMÄ antoi nimeksi Eeli!!! Koska poika ON JUURI NYTTT MELKEIN TASAN YHDEKSÄN KUUKAUTTA VANHA, OLLAAN YHDEKSÄNNEN HETKEN VAIHEILLAA!!!!!!!!!11!!!!!!! TÄLLAINEN IHME EI VOI MITENKÄÄN MILLÄÄN TOTEUTUA!!!! Nyt on siis ÄÄRIMMÄISEN VÄKÈVÄ TODISTUS PELASTUSSANOMAN KAIKKIEN PÄIVÄMÄÄRIEN OIKEELLISUUDESTA! Ylöstempaus on siis TÄYSIN TÄSMÄLLLEEEN VARMA 13.6.2016! Nyt ei MITENKÄÄN, KOSKAAN, YHTÄÄN, IKINÄ, LAINKAAN ENÄÄ MILLÄÄÄN TARKENTUA päivämäärä enää edemmäksi. NYT SE VARMASTI TUYLEE! Olisi aivan KÄSITTÄMÄTÖNTÄ, että kun JOONAS synnyttää itse henkilökohtaisesti pojan jonka NIMEKSI tulee ELIA, joka syntyy VERIKUUUN PÄIVÄNÄ ja JUMALA ITSE sanoo, että EI TARVITA KUIN JOOONAAN MERKKI!!!! että EI TOTEUTUISI tai että pitäisi vielä TARKENTUA!!!!! Me ELÄMME juuri tarkalleen täsmälleen pikosekunnilleen TUOTA HETKEÄ!!!! KAIKKI ON NYT EHDOTTOMAN LOPULLISESTI LUKKOON LYÖTY, VARMISTETTU JA KOETELTU KAIKKIEN MAHDOLLISTEN ENNUSMERKKIEN MUKAAN. MILLLÄÄÄÄÄÄÄN ei VOI yhtään tarkentua mitenkään!!!!!

Kerron nyt tositapahtuman omasta lähituttavapiiristäni jossa nämä kaikki tulevat yhdeksi kokonaisuudeksi merkittävänä merkkinä.

Eräs adventistituttavani Joona niminen uskova nuori mies sai viimeisen superverikuun päivänä esikoispojan, jolle tämä antoi nimeksi Eeli. Nyt juuri loppukuussa tuo Eeli poika täytti kahdeksan kuukautta ja on siis nyt yhdeksännellä kuulla, yhdeksännen hetken vaiheilla.

Katsokaa yllä mitkä kaikki asiat täytyivät tuohon profetiaan, jossa Jeesus huutaa ristillä, Jumalani miksi minut hylkäsit.
Tämä kuvaus on sellainen jonka vain Pyhä Henki voi avata, joten tuossa risti kuvastaa syntistä maailmaa, Jeesus kristikuntaa, joka on naulittu verissään tähän maailmaan, joka sitten huutaa, "Jumalani, miksi minut hylkäsit" joka tarkoittaa että morsian on otettu pois ja tänne jääneet vaikertaa tuota "yhdeksännen hetken vaiheilla" olevaa lausetta.

Jeesus huusi ristillä Eeli, Eeli.... joka on tuon Joonan verikuu pojan nimi.

Kun Jeesus kuoli ristillä oli verikuu, kun Hän lausui nuo sanat. Viime syksynä oli tuo verikuu ja Eeli poika syntyi, isän nimi on Joona. Siinä se on, Joonaan merkki ja Jeesushan sanoi, ettei anneta kuin Joonaan merkki. Muuta ei tarvita!

Tämän laskukaavan mukaan me elämme TÄSMÄLLEEN tuota hetkeä JUURI NYT!!!

Päivitys 13.6.2016: YLÖSTEMPAUSPOÄIVÄ ALKOI JO TARKENTUA!!!! SEURAAVQA ylöstempauspäivä on 23.6. ja sen jälkeen voidaan myös tulkita vielä tarkemmin 50 päivää vielä eteenpäin eli VASSTA 1.8.2016 päivälle!!! JOKA TAPAUKSESAS ENNUSTUKSET OVAT AINA OSUNEET TARKALLEEN, MILLILLEEN JA SEKUNNILLEEN OIKEAAAAAAAAN!!!!!11!!!!! Välittömästi lähtee LASKURIT tarkalleen pyörimään näihin hetkiin osoittaen jotta jokainen voi VARMOINA PÄIVINÄ olla tarkalleen oikealla sekunnilla YLÖSTEMPAUSVALMIUDESSSA!!!!

Hyvin vakavaksi vetää, jos huomisesta vielä joutuu lisää päiviä laskemaan, vaikka joka vuosi on ollut hieman Omerin tulkinnasta riippuen mahdollista laskea kahdellakin tavalla lisää päiviä syvemmälle kesään:
Joh.ilm. 2. luvussa mainitaan ne kymmenen päivää ahdistuksessa jolloin kuolleet saattavat nousta huomenna ja me jäämme ahdistukseen eli 23.6. vasta lähtisimme tuon laskennan mukaan.
Toinen laskenta perustuu ihan 3. Mooseksen kirjan 23:15 kirjoitettuun tekstiin, jossa voidaan myös tulkita tuota lauseella 7 viikkoa eli tähän päivään ja tästä päivästä sitten vielä 50 päivää, joka osuu yllättävän myöhään, elikkä vasta 1.8. maanantai päivälle, josta siitäkin voisi vielä soveltaa tuota +10 päivän teoriaa. Molemmat perustuvat kyllä Raamatun tulkintaan, enkä oikein ole varma onko kukaan tätä niin varmuudella koskaan ihan vedenpitäväksi tulkinnut.

Myös 13.6.2016 YLÖSTEMPAUSHETKI TARKENTUI MARKUN MAILAAMANA KLO 11:HTEENTOISSTA!!!!! HETI ÄKKIÄ SIIRRÄMME KIIREEESTI LASKURIN KLO 10:STÄ 11:EENTOISTAA!!!!! Nyt ei pidä uskaltaa ajatella OLLENKAAN HUOMISTA PIDEMMÄLLE yhtään mitään!!!!!!

Markku mailasi kello 18:10

Kirjoitit, että omer päättyy klo 18, mielestäni se päättyy klo 19, koska on kesäaika, auringon todellinen laskeutuminen määrittää kellon (Jumalalle). No onko sillä loppupelissä merkitystä, en tiedä? Kuitenkin huomenna olisi syytä odottaa klo 11 asti kesäajan vuoksi, senjälkeen onkin epävarmempaa.

Ei uskalla ajatella huomista pidemmälle...

-Markku

Huomatkaa myös, että on KIELLETTYÄ arvostella SUURTA PROFEEETAAA MILLÄÄN TAVALLA TAI EDES LUKEA Profeettaa ARVOSTELEVIA SIVUJA!!!!1!! Ne ovat KAIKKI väärässä!!! Saa lukea ainoastaan profeetan OMIA sivuja ja tarkistaa TÄLTÄ SIVULTA LASKURIT ja VIIMEISIMMÄT TIEDOT PROFETIAN TARKENTUMISESSTA!!!!!1!!!!!!

Harriveijosesta ei kannata hakea kuin Veijosen omia sivuja. Huonoja kateellisten ja muiden lahkolaisten arvosteluja ei pidä ottaa vakavasti eikä edes lukea. Jokainen näkee wwnet.fi/users/veijone/ sivuilta itse mikä mies minä olen. HV

Päivitys 17.6.2016: USKOMATTOMAN TARKKA, AIVAN MIELETÖN, YLILUONNOLLINEN ENNUSTUSS TOTEUTUI SEKUNNILLEEN TARKALLEEN KOHDALLEEEN!!!!!!11 NYT on TOTISESTI JUMALA ITSE KERTONUT TÄYSIN SUORAAN KAIKKEIN LUOTETTAVIMMAN TUNTUISAN PROFEETAN KORVAAAN ENNUSTUKSEN TULEVAISUUDESTA!!!111!!!! Ennustuksessa ennustettiin ihmeellisen yliluonnollisella tavalla, että VENÄJÄ EI HYÖKKÄÄ 13.6.2016 ja ennustus TOTEUTUI TARKALLEEN MIKÄ SELVISI JO MELKEIN HETI 13.6. JÄLKEEN ETUKÄTEEN!!! Nyt on esimerkiksi SKEPTIKKOJEN PAKKO MAKSAA 20000 EUROA YLILUONNOLISEN ILMIÖN TOTEUTUMISESTA TÄYSIN MAHDOTTOMALLA TAVALLAA!!!!11!!!!!!! Jokainen kristitty NÖYRÄNÄ nyt KUMARTAA JA MATELEE MAASSA TÄMÄN YLILUONNOLLISEN PROFEETAN EDESSÄ! MAHDOTON ON TOTEUTUNUT USKOMATTOMALLA TAVALLA JOKAA EI MITENKÄÄN VOI TULLA KUIN TÄYSIN AIVAN SUORAAN JEEESUKSELTA ITSELTÄÄN!

"Pauliina" vastasi Piholle, miksi Venäjän hyökkäystä ei tullut 13.6.2013. Vastasi puutaheinää eikä pyytänyt edes anteeksi. Minä kirjoitin Piholle, että olisit Piho laittanut sivuillesi profetiani, että Venäjä ei hyökkää Suomeen 13.6. 2013. Olen iloinen, että uskot sentään, että Venäjä vielä hyökkää Suomeen, voisit laittaa sivuillesi profetiani, että vasta Jerusalemin valerauhan ylösottoineen jälkeen. HV

Päivitys 17.6.2016: UUSI VARMA PÄIVÄ ON TARKENTUNUT!!!!11!!! Omerin laskenta olikin ehkä SAATANALLISTEN VOIMIEN TAHOLTA laskettu VÄÄÄÄRIN!!!!! OIKEA päivä onkin 20.6.2016 JA SE ON VARMA YLÖSTTEMPAUSPÄIVÄ!!!!!1!! Laskuri lähtee heti aivan välittömästi nyt pyustuyyyn!!!

Markku mailaa asiasta tänään:

Omer on laskettu väärin tänä vuonna!!

Tässä videossa juttua siitä

https://www.youtube.com/watch?v=0CqHrTjhFW4

14. Nisan oli 22.4. ja silloin pääsiäisen ensimmäinen päivä alkoi klo 18 ja kesti lauantaihin klo 18 asti.
Omer lasketaan sitten sapatin jälkeisestä päivästä lähtien eli sunnuntaista. Mutta jos pääsiäis sapatti on yhtäaikaa normaalin sapatin kanssa, niinkuin tänä vuonna kävi siirtyy omerin alku seuraavan viiko sunnuntaille!!

Siten omerin lasku alkoi vasta 1. toukokuuta ja silloin omer 50 on 20.6.

Päivitys 21.6.2016: YLÖSOTON PÄIVÄ ON TAAS TARKENTUMASSSSA!!!!11!! SEURAAVA TARKKA PÄIVÄ 1.7.2016!!!

Jarmo jatkaa: Minulle heräsi kyllä ajatus Jumalan kellosta. Onko siis tämä päivä käännekohta? Jumalan kellohan on aina selvästi noudattanut maan ja kuun suhteessa aurinkoon, sen ratoja ja merkkejä. Elikkä ksymys kuuluukin, olisiko tänään se käännekohta ja alkamassa nyt se ns. ahdistuksen aika? Voisi olla... en ole sanasta vielä varmistanut niin kauheasti, että estäisikö jokin jae tai luku tämän teorian. Mutta jos näin olisi, niin Omer kyllä taipuisi siihen, koska 3. Mooseksen kirjassa 23. luvussa annetaan selvästi ymmrätää, ettei Omerin päätyttyä tarvitse tuohon samaan hetkeen tapahtua mitään, vaan tuon Omerin laskun jälkeen vasta tapahtuu mikä tapahtuu. Ei tietenkään kuukausia, vaan lähinnä vain sen jälkeen... eli on se sitten mitä on, elikkä morsiamen tempaus.
Mutta jos ahdistuksen aika alkaisi tänään, niin tästä 10 päivää seurakunta joutuu olemaan siinä. Se kyllä lukee Joh.ilm. 2. luvussa. Näin ollen ylösottokin voisi olla vasta 1. heinäkuuta.

Päivitys 24.6.2016: KONKREETTINEN TARKENTUNUT YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ ON VAREMISTUNUT!!!!!! Nyt SE tulee! Viimeinen, varmistunut ja lukkoon lyöty tarkentuminen lopulliselle ylöstempauspäiväölle!!! on TULLUT ja päivbä on 1.7.2016!!!11!!!

Nyt siis kului umpeen tuo 10 päivää, joka oli mainittu ilm. 2. luvussa. Seuraava konkreettinen on viime maanantaista se 10 päivää, joka on ensimmäinen päivä heinäkuuta.


(Laskuri käynnistetty 26.6.2006)