Tatuoinnit ja lävistykset ovat saatananpalvontaa!

24.4.2007

Ajatelkaapa, että joku nuori alkaisi tahallaan venyttää jotakin ruumiinosaansa. Venytys tehdään erilaisilla levittimillä, painoilla tai muilla keinoilla. Tällainen venytys aiheuttaa ruumiinosaan jatkuvia pieniä vammoja, jotka täyttyvät sitten arpikudoksella, ja näin ruumiinosa venyy. Toinen nuori puolestaan ottaa neuloja, ja hakkaa niillä ihoonsa haavoja, joihin hän sorhii kaikenlaista likaa, jotta haavasta jää elinikäinen näkyvä merkki. Ja kolmas nuori puolestaan iskee metallipiikin nenänsä, poskensa tai huulensa läpi - tai jonkin muun ruumiinosan läpi, ja ujuttaa sitten reikään metallirenkaan tai -tangon. Näin reikä ei ikinä parane. Jotkut nuoret jopa viiltelevät itseensä pysyviä arpia tai tekevät polttomerkkejä hehkuvalla raudalla!

Monen aikuisen voi olla vaikea uskoa tätä, mutta ei ollut kyse afrikkalaisten primitiivien pakanallisista tavoista. Ehei, vaan kaikkea yllä mainittua - ja vielä pahempaakin! - tekee Suomen nuoriso nykyään aivan yleisesti. Monet vanhemmat eivät edes ajattele asiaa, kun heidän lapsensa pyytävät saada itseensä elinikäiset merkit, usein vieläpä näkyvälle paikalle. Ja tätä nuo lapset sitten tulevat katumaan koko loppuelämänsä. Ei tuollaisilla "koristeilla" ole ikinä asiaa mihinkään kunnolliseen työpaikkaan, eikä edes malliksi, missiksi eikä - edes - näyttelijäksi! Meillä Suomessa ja myöskin Euroopassa ihmisen antama ensivaikutelma on sosialisissa tilanteissa usein ratkaiseva tekijä. Kun nuorella aikuisella onkin kirkuvia tatuointeja tai lihaan iskettyjä metallikilluttimia näkyvillä paikoilla, se ei totisesti vie heitä eteenpäin elämässä. Näkyykö meillä muka esimerkiksi kansanedustajia, joilla roikkuu killuttimia naamassa tai joiden kesävaatteet paljastavat tatuoituja töherryksiä? Näkyykö?!

Vain harva taho on millään tavalla huomioinut näitä asioita tähän mennessä. Itse olen tietysti viitannut tatuointeihin, lävistyksiin ja muihin sairaisiin tekoihin aiemmin, mm. Oikeissa Mielipiteissäni "Huumetestit ovat hyvä alku!" (tatuointi on suonensisäisten huumeiden kanssa aivan yhtä paha HIV-riskitekijä), "Nuoriso Tiellä Turmioon!" (jossa huomioidaan roolipelausta harrastavien nuorten tatuointeja), ja "Saatanallinen kuppikultti leviää nuorten naisten keskuudessa!" (ko. kulttiin liittyy usein tatuointia tai kehon muutakin turmelemista). Vain harva media on rohjennut tuoda tätä asiaa julki. Tässä pari löytämääni mainintaa:

"Tytöissä alkoi näkyä saatananpalvontaan liittyviä merkkejä, kuten uudenlaista pukeutumista ja itsensä viiltelemistä, kertoo Kukkonen."
- Sosiaalijohtaja Pirjo Kukkonen Iltalehti Onlinen mukaan 17.9.2005
"Jo muusikoiden ulkoinen olemus on pelottava: mustat vaatteet, saatananpalvonnan tunnusmerkit, maskeeraukset, tatuoinnit, aggressiivinen esitystapa ja terveydelle vaarallinen melutaso."
- Kirkko & Kaupunki -lehden julkaisema mielipide

Tatuointi, viiltelyt, lävistykset jne. liittyvät siis myös saatananpalvontaan, kuten hevimusiikkikin. Mitä kiihkeämmin nuori kieltää kuulusteltaessa tämän yhteyden, sitä todennäköisempää on, että kultin johtajat ovat harjoittaneet häntä kieltämään asian tiukimmissakin oloissa.

Seuraava osio voi jo järkyttää herkempiä lukijoita. Heidän ei kannata siis lukea eteenpäin. Jotkut nuoret nimittäin eivät tyydy esimerkiksi kasvojensa häpäisyyn, vaan he hankkivat tatuointeja, venytyksiä, lävistyksiä, polttomerkkejä, arpimerkkejä jne. jopa sellaisiinkin ruumiinosiin, joita luontainen siveellisyytemme estää tässä mainitsemasta! Tämä asia on aivan täysin verrattavissa muslimien harjoittamaan ns. naisen ympärileikkaukseen. Paradoksaalisesti tällaista harrastavat nuoret ovat kuitenkin yleensä kiihkeästi vastustamassa tuota tapaa. Nuorille naisille kuitenkin tiedoksi, että miesten mieleen on kyllä sellainen ihan luonnollinen ja tatuoimaton nainen. Metallikilluttimet ja pysyvät mustetahrat eivät ketään normaalia miestä todellakaan innosta.

Nuorille pitäisi graafisen tarkasti kuvailla kehon pilaamisen vaaroja. Monet nuoret luulevat, että kaikki tämä on täysin turvallista. Niinhän asia ei ole. Nuorille pitäisi laittaa vaikka irkkiin tai jonnekin nuorison suosimaan paikkaan näkyville runsaasti värikkäitä kuvia niistä kaikista tulehduksista, sairauksista, korjausleikkauksista ja jopa amputaatioista, joita tästä "harrastuksesta" seuraa. Vielä pahempana kuitenkin jokainen psykologiaan vähänkin perehtynyt ihminen tietää asian henkiset seuraukset. Pysyvä tahra kehossa on vääjäämättä pysyvä arpi myös nuoren henkisessä tilassa. Miettikääpä, miksi kautta aikojen erityisesti vangeilla on ollut kaikkein eniten tatuointeja ja miksi juuri vankilassa harrastetaan paljon tatuointia?

On erittäin huolestuttavaa, että lähes alaikäiset tytöt ovat erityisesti viime aikoina alkaneet harrastaa näitä asioita juuri intiimeille alueilla. Se on merkki siitä, että yhteiskuntamme on kerta kaikkiaan menettämässä otteensa kaikesta moraalista ja siveellisyydestä! Ei tarvitse kuin mennä irkkiin ja siellä nuoret tytöt ovat levittelemässä tatuointejaan ja lävistyksiään härskisti kenen tahansa katseltavaksi. Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä syitä, eikä niitä tarvitse tässä sen kummemmin lähteä puimaan. Sanomattakin on selvää, että kyse ei ole pelkästään nykynuorten vanhempien saamattomuudesta, vaan kyllä siinä on taustalla myös yleinen moraalin rappio ja ennen kaikkea tämän hetkisen nuorisoaineksen tavaton kehnous. Moni nuori tyttö on myös vailla isällisen, miehisen miehen ankaraa mutta lempeää ohjausta.


(Mr. Niilo Paasivirta)