Saatanallinen kuppikultti leviää nuorten naisten keskuudessa!

14.1.2005 (Päivitetty 22.3.2005)

Viime aikoina julkisuuteen on yhä enemmän noussut hämäräperäisten, mahdollisesti lesbo- yms. piirien suureen ääneen mainostama ns. "kuukuppi". Tätä luonnonvastaista välinettä on markkinoitu harmittomana apuvälineenä naisille heidän "erinäisissä vaivoissaan", mutta mitä ilmeisemmin kyseessä on kansainvälinen salaliitto, joka tähtää seksuaaliasioiden yhä laajempaan irstaaseen levittelyyn ja näin ollen saatanan palvonnan lisäämiseen.

Ns. "kuukuppi" tarkoittaa kumivälinettä, jonka nainen työntää intiimeihin ruumiinosiinsa niitä aikoja varten, jolloin hän on saastainen. Vain kristinuskoa tunnustamattomat kansat pitävät tytön ensimmäisten kuukautisten ilmaantumista juhlallisena asiana, sillä silloin nuo primitiiviset kansat pitävät tyttöä äidiksi kypsyneenä. Mutta kun muistamme, että esimerkiksi austraalialais-neekerein keskuudessa lyödään tytön suusta kaksi hammasta, Tahitissa tyttö tatuoidaan, tai Malaijan saarilla viilataan hampaat neljännestä lyhemmäksi, niin voimme selkeästi havaita, että moiset "juhlat" eivät sivistyneille kansoille kuulu.

Nainenhan on joka kuukausi puolisairaalloisessa tilassa, kun hänen koko siitinelimistöönsä tulee voimakas verentulva. Ellei voi sanoa, että nämä elimet olisivat kuukautisten aikana sairaat, ovat ne kuitenkin aivan epäilemättä aremmat kuin muulloin, onpa naisen koko ruumis tänä aikana tavallista arkatuntoisempi. Sen tähden ei ikimaailmassa voi olla terveellistä ryhtyä tunkemaan emään luonnottomia esineitä! Se olisi sama kuin paritteleminen, joka, kuten jo vaistokin sanoo, ja kokemus vahvistaa, on naiselle erinomaisen vaarallista kuukautisten aikana.

Naisen pitää kuukautisaikana käyttää niinhyvin lämmön kuin siisteyden vuoksi siis ainoastaan erikoista, pientä vaatekappaletta, jota hienompi maailma nimittää "kuukautissiteeksi", mutta jota voidaan aivan yksinkertaisesti sanoa "tukeliinaksi". "Te tahdotte rasittaa meitä liian raskailla taakoilla", sanotaan kenties. Mutta me emme sitä tahdo, vaan luomisen herra. Naisen siitinelollinen järjestys näyttää selvästi, ettei hän ole aiottu yhtä vapaaseen ulkoisen elämän toimintaan kuten mies. Hän ei ole luotu julkiseen elämään, vaan kotia varten. Tässä mielessä kaikenlaiset naisten ylläpitämät web-sivustot ovat luonnonvastaisia.

Eräässä mielessä kansainvälinen salaliitto on kuitenkin Suomen suhteen haksahtanut pahan kerran. Kuppi nimittäin loukkaa tasa-arvolakia, sillä miehille ei ole lainkaan tarjolla vastaavaa tuotetta. Mutta Suuri Saatanamme EU epäilemättä hyvinkin pikaisesti laatii taas uuden direktiivin, jolla juuri tässä tapauksessa saadaan aikaan erityinen, perkelettä miellyttävä poikkeuslaki. Siinä vaiheessa voimme vahvoin perustein olettaa, että näihin kuppivälineisiin on lisätty myös kiihoittavia mikrosiruja, joiden avulla maailmanhallitus saa yhä tiukemman otteen nuorista naisistamme.

22.3.2005: HIRVITTÄVÄ ASIA! Eräs saatanallinen sivusto kertoo: "Joillakin (muttei kaikilla) naisilla on syntyessään immenkalvo, ohut kalvo joka peittää emättimen aukkoa. Siinä on reikä kuukautisvuodon poistumista varten. Jos immenkalvo ei ole jo repeytynyt tai venynyt liikunnan tai seksin takia, se täytyy rikkoa kuukautiskupin ensimmäisellä asetuskerralla. Se saattaa olla jonkin verran kivuliasta, mutta se tarvitsee tehdä vain kerran."

Kuukautiskuppi siis TUHOAA PYHÄN NEITSYYDEN ja TURMELEE NAISEN VIATTOMUUDEN! Tämä kammottava asia on merkki siitä, että kapistus on SAATANAN suunnittelema! Eikö valtiovalta tee mitään asialle? Tällainen vekotin, joka VIE NUORILTA NAISILTA NEITSYYDEN, leviää uhkaavasti yhä laajemmalle!!! Eräs sisäinen ääni kertoo meille, että nuoren tytön neitsyyshän on pyhä, kaunis asia, joka on varattu ainoastaan aviomiehelle!


(Mr. Niilo Paasivirta)