Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian - arkisto 7

Päivitetty 26.4.2015

Takaisin "Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian" -sivulle.


Päivitys 1.2.2014: NYT EHKÄ SAATTAA OLLA JOKU PÄIVÄMÄÄRÄ MAHDOLLISESTI! Yhtään mitään varmaa tietoa tai ennustusta ei ole mistään! Nämä kaikki päivämäärät ovat siis täysin 0 % epävarmoja luuloteltuja skenaarioita! Mikään niistä ei ennusta yhtään mitään eikä varmasti voi toteutua, koska ne eivät ole faktaa eikä kukaan ota niitä ikinä missään tosissaan yhtään lainkaan! Laskuri laitetaan siis heti pystyyn kaikille näille täysin epävarmoille päivämäärille jotka ehkä mahdollisesti saattavat voida olla skenaarioita äärettömän pienellä todennäköisyydellä. Mitään ei siis kannata yhtään odottaa koskaan tapahtuvaksi ja aina ja iankaikkisesti täytyy korostaa, että profeetta ei yhtään sano ikinä mitään varmaa mistään päivämäärästä lainkaan eikä ota mitään niistä mitenkään edes ollenkaan tosissaan eikä ennusta tai profetioi vaan skenaarioi!

LUKEKAA SIIS TÄMÄ TARKKAAN! TÄMÄ ALLA OLEVA EI OLE FAKTAA, VAAN SKENAARIOITA.Päivät: 26.2. ja 8.3.
Temppelinhävityspäivästä 2017 loppukesästä, Tisha be´av:sta kun lasketaan vielä 1290 päivää ahdistuksen ajan alkuun on 26.2.2014. Siitä jos lasketaan 10 päivää ahdistuksessa, niin tempaus voi olla 8.3.2014

Päivä 13.3. ja 23.3.
Videossa todistetaan, että Joh.ilm. 12:1 suuri merkki näkyy taivaalla 23.9.2017 josta vähennettynä 1290 päivää osuu 13.3.2014, joka voi taas merkitä ahdistuksen aikojen alkua. Siitä taas 10 päivää, joten tempauspäivä saattaisi olla 23.3.

Ennen päivää 5.4.
Kirja kertoo miehestä, joka oli kuolla viidesti ja hän kohtasi "rajalla" Jeesuksen. Tuolle miehelle kerrottiin, että jos hän eläisi 70 vuotiaaksi hän kohtaisi tempauksen ennen sitä. Takaraja 5.4.2014

Pääsiäinen 14.-15.4.
Titanic osui 14.4. klo 23 jälkeen jäävuoreen. Ensimmäinen kuunpimennys harvinaisesta Tetrad juutalaisen juhlien aikana tapahtuvasta pimennyssarjasta ensimmäinen pääsiäisenä 15.4. ja 8.10. lehtimajajuhlana tänä vuonna 2014 sekä 4.4. pääsiäisenä ja 28.9. lehtimajajuhlana ensi vuonna 2015

Ennen päivää 14.5.
Israelin 65v itsenäistymispäivä, joka on Rodyn teorioiden, Eenok 365 v kun lähti pilviin.... Westphalian sopimuksesta 300 vuotta +65 vuotta ennen tuota päivää joka siis olisi esikuva Filadelfian seurakunnan takarajana tempauspäivälle.

Päivä 9.6.
Omerin laskenta 3. Moos 23:15-17 laskenta päättyy 9.6. päivään, joka on kahden uutisleivän uhraamisen päivä. Symboloi morsiamen ylösottoa.

On itseasiassa hvyin hauskaa että näitä päiviä on vaikka lampaat söis, koska kuka jaksaa näitä enää pilkatakaan, koska niitä on näin monta. Kuka jaksaa laittaa laskureita pystyyn, koska kukaan ei enää ota tätä tosissaan. Kerron hauskan ajatuksen, jota Raamatusta olen löytänyt ja jonka Jyrkikin vasta toi esille. Lause kuuluu "Herra tulee hetkenä jona ette luule".. Mitähän sekin mahtaa tarkoittaa? ...jona ette luule... Emme siis luule, siis tiedämmekö? Vai mitä!?

Päivitys 4.2.2014: VARMUUS VAHVISTUI EDELLEEN YHÄ VAHVEMMAKSI!!! YLÖSTEMPAUS ON TAMMI-, HELMIKUUSSA 2016!!!!!!

VALERAUHAAN YLÖSOTTOINEEN KAKSI VUOTTA

Varoitan eksytyksestä, että seurakunnan ennalleenasettaminen ennen seurakunnan ylösottoa ehtii niin valmiiksi kuin Keijo Lindeman ja minä toivovat. Toki seurakunnan ennalleenasettaminen sopii edetä niin pitkälle kuin suinkin ja nyt jo nopeasti!

Jo pitkään ja edelleen olen siinä käsityksessä, että seurakunnan ylösotto tulee tammi-, helmikuussa 2016.

Päivitys 5.2.2014: LUOTETTAVIMMAN TUNTUINEN PROFEETTA ON PELÄNNYT HIRVITTÄVÄN KAMALASTI YLÖSTEMPAUSTA TAUKOAMATTA JO YLI 40 VUODEN AJAN!!!!!!! Ylöstempaus on niin hirvittävän kaamean kauhea tapahtuma, että "minä-en-pelkää-yhtään-höpisijät" eivät voi edes mitenkään päästä millään siihen mukaaaaaan!!11!!!!!! Jokaisen tempausvarmuudessa elävän on lakkaamatta oltava hirvittävässä pelossa pikkutarkasti joka ikisen sekunnin ajan koko elämästään!!!

Minä en pelkää yhtään-höpisijöitä minä säälin, sillä ei heitä pelottaisi leijonien luolassakaan, koska eivät tajua olevansa leijonien luolassa. Ylösotto on pelottavampi tapahtuma kuin kuolema. Siitä ei ihmisillä vielä juurikaan ole kokemusta. Nykyinen ruumiimme vaihtuu silmänräpäyksessä ylösnousemusruumiiksi. Meitä siinä pelottaa juuri se, että tiedämme ajan niin tarkkaan!
Veijoselta löytyy pitkä pikkutarkka profetiasarja alkaen jo vuodelta 1972, jolloin hän 17-vuotiaana osui miesten keihäällä lukuun 60.00.

Päivitys 7.2.2014: YLÖSTEMPAUSVAATIMUKSET KOVENIVAT!!!! Muistattehan vielä, että ylöstempaukseen mukaan pääsemiseen aivan pakollisen välttämättömiä asioita olivat Bepanthen-ihmevoide, täysvalkoinen vaatekerta ml. jalkineet, kulta, sekä kuuleva korva (kuuro EI pääse!). Nyt kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta pisti vielä rajummat vaatimukset!!! Ylöstempaukseen pääsee vain jos järkyttyy niin, että menettää mielensä maltin kokonaan täysin ja KESKIYÖLLÄ KADULLA HUUTAA, ETTÄ "KATSO YLKÄ TULEE, LÄHTEKÄÄ HÄNTÄ VASTAAN"!!!! Mitenkään muuten ei ole asiaa mukaan ylöstempaukseen yhtään millään koskaan ikinä!

Järkyttykää niin että menetätte mielenne maltin

UUSI PIPLIA PILKKAA SEURAKUNNAN YLÖSOTTOA

Uuden piplian tekijät poikkeuksetta katsovat, että Danielin kirja kirjoitettiin toisella vuosisadalla. Perustelukin on selvä: Danielhan kertoo toisen vuosisadan tapahtumista Antiokuksesta Jerusalemin temppelissä. Tosiasiassa Daniel profetoi Antiokuksenkin toimet.

Kun uuden piplian tekijät näkevät Raamatussa jotakin profetiaa, he kaikin tavoin koittavat poistaa sen. Heidänkin korviinsa oli mennyt valerauha ylösottoineen ja niinpä Raamatun ilmaus ylösoton hetkellä vallitsevasta tilasta "sanovat: rauha ja turvallisuus" muutettiin muotoon "Kaikki on hyvin, ei mitään hätää".

Toinen pahasti harhaan mennyt käännös on 2 Tess 2:2 alussa. Oikein on: "ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä."

Kohdassa aletaan kertoa seurakunnan ylösoton viimeisiä edeltäviä tapahtumia, eikä saa minkään antaa järkyttää itseään ennen kuin sellaiset Antikristuksen tulo ja ilmestyminen, Jerusalemin valerauha, ovat näköpiirissä.

Sellainen järkyttävä sana tuli ensimmäisten joukossa minulle ja niinpä minua on seurattava siinäkin, että lähtee kadulle huutamaan keskiyön huutoa: "Katso Ylkä tulee, lähtekää Häntä vastaan", jos meinaan on oikeanlaisen järkytyksen ja mielen maltin menetyksen kokenut!

En ole aikaisemmin tätä kohtaa näin tarkkaan selittänyt, sillä se varmasti vaatii hieman sulattelemista. Jaa että lähteä nyt kadulle huutamaan keskiyön huutoa. Eivät sitä enkelit tee vaan ylösoton tulosta järkyttyneet ihmiset. Sitten rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne.

Eivät tietenkään kaikki järkyttyneet lähde kadulle huutamaan, mutta hyvin voimakas voi olla ylösoton tulon tiedostaminen. Silloin on lupa menettää mielensä malttikin! Uuden piplian tekijät jäivät pilkkaajan tasolle. HV

Päivitys 9.2.2014: HIRVITTÄVÄ FALSE FLAG -ISKU 11.2.2014 VENÄJÄN MAAPERÄLLÄ LAUKAISEE HIRVITTÄVÄN LOPPUTULOKSEN MAAILMASSA!!! ehkä mahdollisesti saattaa siis olla tämmöisen skenaarion pieni mahdollisuus spekuloiden äärettömän epävarmana olla olemassa!!!!! Koskaan profeetta ei ikinä yhtään mitään lainkaan sano eikä ennusta eikä väitä eikä profetioi vaan kaikki on vain skenaarioita joilla ei ole yhtään lainkaan mitään merkitystä koskaaan!!!!

Ajatelkaapas, että Ariel Sharonin kuoleman ennustettiin olevan merkki että Jeesuksen paluu on oleva todella lähellä. Sitä ennen saksalainen urheilija, Michael Shumacher, seitsenkertainen F1 kuninkuusluokan mestari,(täydellisyyden luku), kaatuu hiihtomäessä, jota talviurheiluksi kutsutaan ja vaipuu myös koomaan. Myös Angela Merkel kaatui heti perään lasketellessa talviurheilun parissa. Onko tämä enne? Onko Michael Shumacherin tilanne jokin tärkeä seurattava asia?

Olli Nokialainen lähetti mietittäväksemme aamulla laskelmia, koska ystävämme Markku huomasi että Olympiarenkaiden lukumäärä Kaksi Kreikan lippuaviisi, tarkoitti aikoinaan päivien lukumäärää, ilmeisesti kuvannollisesti kellotaulun ympyrää, joita oli viisi päivää jonka olympialaiset aina kestivät. Nyt tuossa avajaisseremoniassa puuttui yksi päivä, eli tarkoittaako tuo neljää päivää. Silloinhan tuo päivämäärä osuu ensi tiistaille 11.2. jonka Olli ymmärsi olevan Venäjän hätänumero, kuten 911 oli New Yorkissa 11.9.2001 ja nyt onnettomuuden luku 13 vuotta myöhemmin Venäjällä 112 eli 11.2.2014 Tarkoittaako tämä siis nyt False Flag iskua Venäjän maaperällä, joka laukaisee hirvittävän lopputuloksen maailmassa.

Päivitys 16.2.2014: VEIJONE SANOO, ETTÄ HÄNTÄ EI OLE SEURATTAVA SIINÄ ASIASSA MISTÄ HÄN SANOO ETTÄ HÄNTÄ ON SEURATTAVA!!! Muistakaakin siis tarkkaan lukea aina että mitä Veijone sanoo että osaatte sanoa milloin hän ei sano sitä mitä hän sanoo!!!

Sellainen järkyttävä sana tuli ensimmäisten joukossa minulle ja niinpä minua on seurattava siinäkin, että lähtee kadulle huutamaan keskiyön huutoa: "Katso Ylkä tulee, lähtekää Häntä vastaan", jos meinaan on oikeanlaisen järkytyksen ja mielen maltin menetyksen kokenut!

HÄNTÄ EI SIIS OLE SEURATTAVA TUOSSA MISSÄ HÄN SANOO ETTÄ HÄNTÄ ON SEURATTAVA jos on ylöstempauksen skenaarioista järkyttynyt oikealla tavalla!!!!! Että muistakaapas!


Päivitys 20.2.2014: PELASTUSSANOMA SANOO TÄYSIN VARMANA PROFETIANA ETTÄ SUOMI VOITTAA OLYMPIAKULTAAAA JÄÄKIEKOSSAAA!!!!!! Nyt on kerrankin TÄYSIN varma, 100 % VIP-tieto! Ja tämä on nimenomaan selkeän tarkasti määritelty PROFETIAKSI eikä miksikään epämahdolliseksi skenaarioksi! Eli NYT TOTEUTUU PROFETIA.

Nyt Suomen maajoukkueella on ensimmäistä kertaa risti rinnassa! Enää ei ole leijonan kuvia, puhumattakaan karkkipaketin leijonasta -80 luvulla. Nyt Suomen jääkiekkomaajoukkue pelaa sininen risti rinnassaan ja juuri sininen on Jumalan väri. Se on niin merkittävä väri, ettei sitä ole edes Raamatussa mainittu sanalla sininen. Siksi minulla on merkittävä "VIP tieto" profetoidessani että tänä vuonna siniristijoukkue voittaa olympiakultaa.

Lisäksi nyt profetioiminen taas jälleen kerran muutenkin on oikein, enää ei siis jatkossa anneta tyhjänpäiväisiä skenaarioita joista oikein varta vasten aina erikseen mainitaan että eivät toteudu, eivät merkitse mitään, vain skenaario, vain skenaario, vaan nyt alkaa taas oikeat PROFETIAT!

Raamattu ei sitävastoin missään kohtaa kiellä päivämäärien profetoimista, vaan päin vastoin:

Aamos 3:7 Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille.

Tuo Raamatunpaikka kertoo suoraan että Jumala tulee kertomaan kaiken ja silti ylivoimaisesti yleisin "heitto" sen suusta, joka pelkää Jeesuksen paluuta, sanoo että sitä päivää ei tiedä kukaan, ei edes Taivaan enkelit tai Poika, vaan yksin Isä ja se lukee:

Matt. 24:36 Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.

Tällä Raamatunpaikalla lyödään kuin vierasta sikaa ja kovaa. Lyödään koska Jeesuksen tulo oikeesti pelottaa monia. Kaikki ei ole kunnossa siis!

Päivitys 22.2.2014: LUOTETTAVIMMAN TUNTUINEN PROFEETTA EI OLEKAAN PELÄNNYT MIELETTÖMÄSTI YLÖSTEMPAUSTA 30 VUODEN AJAN!!!! Sen sijaan on ohjeiden mukaan menetettävä järjen valo tilapäisesti ja on HUUDETTAVA SUURI TAULU KAULAAN RIPUSTETTUNA TORILLA TARKALLEEN JUURI NÄIN: YLKÄ TULEE LÄHTEKÄÄ HÄNTÄ VASTAAN!!!! ja TILAPÄISESTI pelättävä hirvittävän kammottavasti! Joidenkin on jatkettava tätä huutoa aina ylösottoon saakka mutta toisten ei!!!! NYT MEILLÄ ON VIHDOINKIN SELKEÄN TARKAT OHJEET MITÄ PITÄÄ TEHDÄ ETTÄ PÄÄSEE YLÖSTEMPAUKSEEN MUKAAAN!!!!! Tietenkin sen lisäksi, että on oltava Bepanthen-ihmevoide, täysvalkoinen vaatekerta ml. jalkineet, kulta, sekä kuuleva korva (kuuro EI pääse!). Näiden lisäksi siis tärkeä SUURI TAULU kaulaan ripustettuna ja tarkalleen ohjeiden mukainen huuto TORILLA tilapäisesti järjen valo menetettynä!!!!

Tuo järkyttävä sana tuli minulle keväällä 1986. Silloin menetin mieleni maltin ja tein suuren taulun ja menin se kaulassa torille huutamaan keskiyön huutoa: Katso Ylkä tulee lähtekää Häntä vastaan. Tulee huutaa juuri noin eikä menkää häntä vastaan. Ihmisiä pyydetään meidän kanssamme lähtemään Karitsan häihin.

Minä oletin valerauhan ylösottoineen tulevan kesällä 1986. Huutoni tapahtui noin 3 kk aikaisemmin kuin ylösoton tulevan pelkäsin. Raamatun mainitsema keskiyön huuto tapahtuu todella keskimäärän 3 kk ennen kuin rauha ylösottoineen tulee. Toki huuto joidenkin toimesta jatkuu ylösottoon saakka, mutta tuskin monikaan montaa kertaa käy huutamassa. Sitten rauhoittuu, rohkaisee itsensä ja nostaa päänsä.

Minä profetoin rauhan ylösottoineen tulevan ennen kuin sellaista valerauhaa alettiin suunnitellakaan Reykjavikissa joulukuussa 1986. Pitkin matkaa joku on voinut kokea järkytyksen, että nyt valerauha ylösottoineen tulee. En minä eikä kukaan muukaan pelkää ylösottoa järkytykseen saakka vuosikausia. Se on tilapäinen ilmiö niinkuin Matteuksen evankeliumikin opettaa: keskiyöllä kuului huuto!

Päivitys 5.3.2014: PROFETIOIDEN TILANNEKATSAUS PÄIVITETTY!!! Oheinen kaaviollinen kuva sisältää nyt myös Jorma K. Piirosen ennustaman 300×300 km turva-alueen sekä ennaltatiedetyn "metsämökin tontun" eli Lapista nousevan profeetan valumareitin Turkuun, josta herätys RÄJÄHTÄÄ hirvittävällä voimalla kaikkialle ympäri maailmaaa!Päivitys 8.3.2014: UUSI MIEHITYSKARTTA TULOSSA!!! Olen laatimassa uutta, ainutlaatuisen tarkkaa karttaa miehitysalueesta. Sen tiimoilta lähetin uskovaisille kristityille tarkoitetulle suomi24-profetiapalstalle kysymyksiä, jotka liittyvät Jorma K. Piirosen ennaltanäkemään viimeisimpään profetiakarttaan (oikealla). Eräät metafyysiset seikat osoittavat tämän kartan olevan kiistatta kaikkein merkittävimpiä karttoja miehitysalueesta!

Alla lähettämäni kysely. Rukoilkaamme, että kristityt saavat paljon ennaltatietoa jolla vastata näihin äärimmäisen tärkeisiin yksityiskohtiin! Ratkaiseehan se monien ihmisten elämän - nyt on mahdollisuus ennaltatietää jokaisen pienen kylänkin tilanne, että joutuuko se miehitetyksi vai ei.

Nyt kun meillä on uusi ennaltatiedetty (Jorma K. Piirosen piirtämä) kartta miehitysalueesta ja turva-alueesta niin aloin tutkia tarkemmin, mitkä tulevat olemaan näiden alueiden tarkat rajat. Niiden pohjalta laadin uuden, ainutlaatuisen tarkan kartan, jossa näkyy jokainen paikkakunta ja jopa jokainen kylä! Jokainen voi sitten tarkistaa, jääkö oma asunto tai vaikka kesämökki miehitysalueelle vai onko se jopa turva-alueen sisällä. Kartta pohjautuu 1963 autoilijan tiekarttaan; se on tietysti teiden yms. osalta hiukan vanhentunut mutta kaikki kylät ja kaupungit ovat kohdallaan.

Piirosen karttaa tutkiessani huomasin hämmästyttävän ilmiön, jota ei voi selittää muu kuin yliluonnollinen ennaltatieto, joten sen kartan täytyy olla tähän astisista paras! Nimittäin, turva-alueen jokaisessa kärjessä sijaitsee L-kirjaimella alkava paikkakunta!!! Tämä ei mitenkään voi olla sattumaa!

Turva-alueen pohjoiskärjessä on Liminka, länsikärjessä Laihia ja eteläkärjessä Lohja! Ainoa outo poikkeus on turva-alueen itäkärki. Se osoittaa tällä hetkellä lähimmäksi Pieksämäkeä, jonka nimi ei ala L-kirjaimella. Pieksämäen lähistöllä on kyllä kylät nimeltään Längelmäki ja Lahnalahti. Miksi tässä kohdassa on poikkeus? Tietääkö kukaan, onko Längelmäellä tai Lahnalahdella jokin erityinen merkitys? Tilanne tuolla on muutenkin erityisen jännittävä, koska Piirosen kartan mukaan turva-alueen itäkärki on miehitysalueen rajan sisäpuolella! Tällä on oltava jokin merkitys. Miksi turva-alue ulottuu miehitysalueen sisään asti Varkauden eteläpuolella?

Turva-alueiden lisäksi myös tuleva miehitysalueen raja poikkeaa jonkin verran aiemmin ennaltatiedetyistä. Kouvola olisi näillä näkymin jäämässä miehitysalueen ulkopuolelle, samoin Oulu. Kuitenkin profetia sanoo, että Venäjän sotilas marssii reippaasti Kuopioon ja siitä Ouluun ja siitä Kemiin ja Tornioon. Jääkö Oulu tästä huolimatta kuitenkin miehitysalueen ulkopuolelle? Onko tästä mielipiteitä? Tunteeko joku esimerkiksi Oulun ja Tornion satamien tilannetta, onko jokin syy miksi Venäjän sotilas nimenomaan jättäisi Oulun miehittämättä?


Päivitys 9.3.2014: KAIKKIEN AIKOJEN TARKIN MIEHITYSALUEKARTTA on nyt tehty. Tästä kartasta voit tarkistaa, jääkö asuntosi tai vaikka kesämökkisi miehitysalueelle. Esimerkkinä voi mainita, että Muhos jää miehitysalueelle vaikka Oulu ei. Kartasta näemme myös erittäin tärkeää tietoa mm. rautatieliikenteen uudelleenjärjestelyistä miehityksen jälkeen. Esimerkiksi Kouvola-Pieksämäki -rataosuus on poikki koska Mikkeli on kaikkien ennaltatietojen mukaan miehitysalueella. Nyt siis kannattaa jo aloittaa suunnittelu ja varautuminen miehitykseen! Sen me jo varmuudella tiedämme, että Suomessa on 300×300 km turva-alue, jonka kärjissä on ihmeellisellä tavalla L-kirjaimella alkavat paikkakunnat: Liminka, Laihia, Lohja ja Längelmäki - viimeinen on tavattoman mielenkiintoinen sillä se sijoittuu miehitysalueen sisäpuolelle! Pieksämäen lähellä on kolmion muotoinen, sivuiltaan noin 10 kilometrin alue, joka on sekä turva-alueella (turvana körttiläiset ja evankeliset) mutta silti samalla myös miehitysalueella. Täällä tapahtuu siis jotain äärimmäisen merkittävää. Ehkä siellä on niin väkevä herätys, että jopa venäläisetkin kääntyvät runsain joukoin kristinuskoon! Tai ehkä sinne muodostuu rajanylityspaikka, jolla pakolaiset pääsevät turvassa ylittämään rajan ilman että heidät ammutaan kuten varmasti kaikkialla muualla.

Tästä linkistä voit ladata kuvan "miehitysalue-4281x4479.jpg". Huomaa, että tiedosto on yli 6 megatavua kooltaan! Kuvan koko oli silti pienin mahdollinen, josta vielä jokaisen kylän ja paikkakunnan nimi selkeästi erottuu. Tässä miehityskartassa on ainoastaan Etelä-Suomi Ouluun asti. Ehkäpä laadin myöhemmin vielä Oulu-Tornio -seudun miehitysalueen tarkan rajakartan, jos sille näyttää olevan tarvetta. Näyttäisi vahvasti siltä, että Haukipudas Oulun pohjoispuolella ei olisi miehitysalueella mutta Ii ja sen tärkeä satama kyllä. Kaikki Iistä pohjoiseen on siis miehitysalueella; Kemi, Tornio jne.

Kuvaa saa käyttää vapaasti profetioinnin apuna ei-kaupallisiin tarkoituksiin.


Lisäys: kuvassa Längelmäen ihmeellinen ennaltatiedetty alue: kolmio noin 10 km sivuiltaan, joka on osa TURVA-ALUETTA mutta sijaitsee silti miehitysalueen sisäpuolella!!! Odotamme ennaltatietoja profeetoilta tämän ihmeen merkityksestä! Mitä tällä salaperäisellä alueella tulee tapahtumaan?!?


Kuvaa saa käyttää vapaasti profetioinnin apuna ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Lisäys: miehitysalue Oulusta pohjoiseen. Kuvassa on käsitelty vain Suomen alue, mutta ennaltatietojen mukaisesti miehitys jatkuu Ruotsin puolelle ainakin Kiirunaan asti sekä Norjaan Narvikiin. Venäjän sotilaan reippaan marssilinjan antama ennaltatieto vihjaa siihen, että Haukipudas jää miehitysalueen ulkopuolelle mutta kaikki Iistä ja Iin satamasta pohjoiseen miehitetään.


Kuvaa saa käyttää vapaasti profetioinnin apuna ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Oulun osalta tilanne voi muuttua, sillä ei ole vielä varmaa ennaltatietoa siitä, miksi Oulu varjeltuu miehitykseltä Jorma K. Piirosen kartan mukaan ja kuitenkin Tukholman profetia sanoo, että Venäjän sotilas marssii reippaasti Ouluun. Odotamme tarkempia ennaltatietoja profeetoilta tässä asiassa. Oululaisten ei siis pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa! Oulu saattaa joutua vielä miehitysalueelle.


Päivitys 10.3.2014: KÄSITTÄMÄTTÖMÄN IHMEELLINEN UUSI TIETO MIEHITYSALUEEN SISÄLLE JÄÄVÄSTÄ TURVA-ALUEESTA!!! Kun tarkistin uudempia karttoja, kävi ilmi, että aivan miehitysalueelle jäävän turva-alueen keskellä on Hyväjärvi, jonka rannalla on Hurskaalan kylä!!! Vieläkö joku väittää, että profetiakartta ei olisi ennaltatiedettyä profetiaa? Kaikki tarkastelut osoittavat, että Jorma K. Piirosen kartassa on käsittämättömiä yksityiskohtia, joita siinä ei voisi olla ilman yliluonnottomia ilmiöitä!


Kuvaa saa käyttää vapaasti profetioinnin apuna ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Se, jonka usko on heikko, voi vahvistaa asian itse vaikka internetin puolelta tästä Google Maps -linkistä.


Päivitys 13.3.2014: LISÄÄ TÄRKEÄÄÄ TIETOA TURVA-ALUEESTA!!! Turva-alue suojaa väestön pakkosiirroilta sekä tappavalta radioaktiiviselta laskeumatla. Ja nyt meillä on LOPULLISET TARKAT AJANKOHDAT! Sota käynnistyy 2016-2019, ja EHDOTTOMASTI VIIMEISTÄÄN LOPULLISEN TÄYSIN VARMA TAKARAJA väestönsiirroille Suomesta Venäjälle on ennen syksyä 2017! Jokainen voi nyt alkaa valmistautua sotaan ja lopun aikoihin. Turva-alue on se, minne kannattaa pyrkiä. Nyt kannattaa jo ryhtyä valmistelemaan muuttoa sinne. Pääkaupunkiseutu esimerkiksi ei ole lainkaan turvallinen. Sinne tulee radioaktiivinen laskeuma ja sieltä siirretään ihmiset Venäjälle (luultavasti Siperiaan). Kaikkein turvallisin paikka turva-alueen keskellä on Jyväskylä. Nyt kannattaa nopeasti muuttaa - täällä varmasti asuntojen hinnat nousevat kohta valtavasti kun profetiaa kuunnelleen uskovaiset pakenevat turva-alueelle jo hyvissä ajoin ennen sodan alkua. Olen aina tiennytkin, että täällä Jyväskylässä on parhaiten seurattu profetiaa ja täällä on syvä ja harras usko. Tietenkin juuri Jyväskylä on nimenomaan tarkalleen turva-alueen keskeinen keskuspaikka!

Uninäky keskiviikon vastaisena yönä 12.3.2014. Unessa olin Helsingissä konepajakoulun oppilaana, jossa olin ollut oikeassa elämässäni 1960- luvulla. Koulu lakkautettiin noin 40 vuotta sitten. Unessa luokanopettaja kertoi meille oppilaille, että vielä yksi kirja on jokaisen luettava ja sen jälkeen koulu on lopussa. Sanoin opettajalle: "Se on hyvä se."

Otin kirjan käteeni ja avasin sen. Se oli ensiapuohjekirja, jossa kuvin ja sanoin kerrottiin yksityikohtaisesti loukkaantuneen henkilön auttamisesta, kuten raajojen lastoittamisesta.

Uni päättyi. Aamulla mietin näkemääni. Elämme vaikeita aikoja, sota ja nälänhätä ovat jo melkein suomalaiskotien kynnyksellä. Jokaisen suomalaisen on nyt opeteltava auttamaan itseään ja muita kriisitilanteessa. Netistä löytyi laaja jokamiehen ensiapuopas hakusanalla: Suojele itseäsi ja muita. Kodin turvaopas. Teksti on julkaistu 2008.

Tekstistä kuitenkin puuttuvat ohjeet siitä, miten suojaudutaan ydinasesodan aikana. 1970-luvulla julkaistiin ja jaettiin jokaiseen kotiin ilmaiseksi samanniminen kirjanen, jossa kuvataan ydinasesodan seurauksia ja annetaan yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten toimia radioaktiivisen laskeuman uhatessa sekä säteilysairaan henkilön auttamisessa.

Aiemmin lähettämässäni karttakuvassa oli vinoneliön muotoinen suoja- alue, jonka sivujen pituudet olivat 300 km x 300 km. Alue sijaitsee Lahti-Mikkeli-Kuopio -linjan länsipuolella ja sen pohjoiskärki on Oulun eteläpuolella. Se kattaa lähes koko Keski- ja Luonais-Suomen. Ne ihmiset jotka ovat välttyneet väestön pakkosiirroilta ja ovat vielä Suomen alueella, heidän kannattaa pyrkiä tälle alueelle suojaan tappavalta radioaktiiviselta laskeumalta sen jälkeen, kun Yhdysvallat ja Venäjä ovat iskeneet rajusti toisiaan vastaan ydinaseilla. Suurimman vaaratekijän muodostavat ydinvoimalat, jotka ovat käynnissä ydinasesodan puhjetessa. Tämä aluksi perinteisin asein käynnistyvä 3. maailmansota ajoittunee vuosiin 2016-2019. Suomen kaupunkien ilmapommitukset toteutunevat jo lähivuosina ja syksyllä 2013 saamani uninäyn perusteella väestönsiirrot Suomesta Venäjälle tapahtuvat syyskesällä, sorsalintujen parveutumisen aikoihin. Ja voimme odottaa niiden tapahtuvan lähimmän 3,5 vuoden sisällä, kuitenkin viimeistään ennen syksyä 2017.

Ne uskossa olevat ihmiset, jotka ovat pyytäneet ja saaneet Jeesukselta henkikasteen, pelastetaan maan päältä ennen vaivanaikaa, suuren Lähi-idän sodan aikoihin, jota kutsutaan Raamatussa nimellä Googin sota. Seurakunnan ylösotto tapahtunee sen sodan aikana tai pian sen jälkeen. Kesäkuussa 2013 Jeesus puhui henkeeni tiedon sanat: "Saavutat iankaikkisen perheesi vuoteen 2020 mennessä." Ennen tätä tietoa olin nähnyt unessa seurakunnan ylösoton, jossa olin mukana nousemassa kohti korkeuksia iloa täynnä.

Päivitys 14.3.2014: KAIKKEIN LUOTETTAVIMMANKIN TUNTUINEN PROFEETTA SEURASI HERKEÄMÄTTÖMÄN TARKASTI PROFEETALLISTEN KARTTOJEN ANTAMAA NEUVOA JA MUUTTI POIS MIEHITYSALUEELTA TURVA-ALUEELLE!!!

MUUTIN POIS MIEHITYSALUEELTA

Sattumaa tai seurattavaa asiaa: muutin pois miehitysalueelta. http://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.html Niilo Paasivirta maailmanloppu-sivullaan on tehnyt useita pikkutarkkoja karttoja siitä miten Tukholman wwnet.fi/users/veijone/profetia.htm:ssa venäläisjoukot miehittävät Suomen.

Sattumaa tai seurattavaa: olen muuttanut pois miehitysalueelta. En enää seiso Valtatie 13:n varrella estämässä venäläistankkereita: "tästä ette tule!" Nyt joukoilla on vapaa pääsy Suomeen ellen sitten estä pelkällä olemassaolollani: Seison edelleen hengessä sanomassa: Stop! Pääsy kielletty kunnes seurakunnan ylösotto on tapahtunut.

Ukrainan tapahtumat eivät olisi kolmannen maailmansodan alkua vaan alkua Antikristuksen tulolle. Onko Putinissa uusi Hitler tai Stalin, ehätti Ben Zyzkowicz kysyä eduskunnassa. Todellakin uusi Hitleriä ja Staliniakin pahempi on tulossa, muttei vielä Putinissa vaan seuraavassa, joka olisi Gorba!

Onko sinulla tarvetta muuttaa miehitysalueelta? Minun tarpeeni olivat etupäässä siinä, että uudella paikkakunnalla asuu, asui rakas äitini. Tuskin tämä Tamperekaan välttyy antikristuksen ydinpommilta, mutta olisi toki turvassa jos Venäjä miehittää Suomen ennen ylösottoa ja tapahtumat etenevät niinkuin Niilo Paasivirta karttoihinsa piirtää. HV

Vahva epäilys on silti heti herännyt siitä että onkohan Tampere sittenkään kuitenkaan turva-aluetta! Kuten tunnemme, Tampere on jo vapaussodan ajoista asti ollut kommunistien eli ateistien kaupunki eli se saattaa hyvinkin mahdollisesti olla poikkeus turva-alueen kaupungeista siinä mielessä ettei se kuitenkaan sittenkään varsinaisesti ole turvallinen. Ainoa varmuudella turvallinen suuri kaupunki siis edelleen on vain ja ainoastaan ja pelkästään Jyväskylä.


Päivitys 17.3.2014: Tärkeä kartta pohjoisesta miehitysalueesta. On varmaa ja selvää ja kaikki aiemmatkin profetiat sen kertovat, että Venäjä miehittää Ruotsin puolelta Kiirunan tärkeän kaivoksen takia ja Norjasta varmuudella Narvikin. Ainoastaan miehityksen suoja-alueiden laajuus on vielä epävarmaa, kunnes profeetat ennaltatietävät tarkempaa tietoa näilta alueilta. Esim. Haaparannassa ei siis kannata vielä ruveta juhlimaan miehitykseltä välttymistä, koska kartta ei varmastikaan ole vielä läheskään lopullisella tarkkuudella ennaltatiedetty.


Kuvaa saa käyttää vapaasti profetioinnin apuna ei-kaupallisiin tarkoituksiin.


Päivitys 18.3.2014: KRISTUKSEN YLITUOMARIEN JA -PAPPIEN VIRAT OVAT JO JAETUT!!! Nämä muita sieluja ylevämmät ja paremmat hallitsevat Tuhatvuotiskaudella Jeesuksen kanssa. Heitä ovat:

  1. morsiamesta (Kristuksessa kuolleet)
  2. morsiamesta (me elossa olevat Kristuksen omat, ensimmäinen tempaus)
  3. vaivanaikaan jääneet (Kristuksen tähden marttyyrinä kuolleet)
  4. häävieraat (elossa olevat, jotka ovat vielä jääneet, toinen tempaus)

Raamatun jakeet 1. Tess. 4:14-18, Joh.ilm. 20:1-6, 1. Korinttolaiskirje 6:1-3, Joh.ilm. 6:9-11 ja Juudas 1:14-19 kertovat, että tempauksia on useita ja että ketkä ovat nimenomaan näitä yleviä, kunnioitettuja, suuria, mahtavia, tärkeitä, rakastetuimpia, suitsutetuimpia ja parhaita sieluja, jotka hallitsevat Jeesuksen rinnalla ylipappeina ja -tuomareina tavallisten tavis-sielujen yli. Ketään yhtään muita kuin mainitut neljä ryhmää ei tule!

Näistä jakeista päätellen voidaan todeta että kun sanotaan että Jeesus tulee kaikessa kirkkaudessaan, kaikkine Pyhinensä, Hän tarkoittaa sillä tuota joukkoa, jonka kanssa tämä tuhatvuotiskausi hallitaan.
Tuo ryhmä koostuu seuraavista:
1. morsiamesta (Kristuksessa kuolleet)
2. morsiamesta (me elossa olevat Kristuksen omat, ensimmäinen tempaus)
3. vaivanaikaan jääneet (Kristuksen tähden marttyyrinä kuolleet)
4. häävieraat (elossa olevat, jotka ovat vielä jääneet, toinen tempaus)

Jeesuksen näkyvään paluuseen ei tule enempää ihmisiä, joten tässä ovat kaikki Pyhät ja loput maan päällä elossa olevat jäävät asumaan autuaina tänne jääneenä tuhatvuotiskauteen, kunnes kuolevat vanhuuden kautta pois ja jäävät odottamaan toista ylösnousemusta. Tuo aika on autuas aika koska siinä he voivat rauhassa ymmärtää mitä oikein tapahtui ja miksi.

Päivitys 21.3.2014: MIEHITYSKÄSKY ANNETAAAN 16.5.2014!!!!!1111! Venäjän presidentti Putin antaa käskyn Suomen miehittämisestä (puoliksi) 16.5. tänä vuonna! SOTA ALKAA TOUKOKUUSSSA!!!!! Nyt kaikkien kannattaa katsoa miehityskartasta, onko koti miehitysalueella. Kannattaa myös tarkistaa, onko esim. kesämökki turva-alueella tai edes miehitysalueen ulkopuolella. Jos näin on, niin kannattaa varmasti lähteä mökille jo torstaina 15.5. Joutuu ottamaan torstain ja perjantain vapaaksi töistä mutta se kannattaa! Lisäksi torstain ja perjantain välinen yö 15.-16.5. kannattaa varmasti viettää armontilassa hartaasti synnit anteeksiannettuna rukoillen, sillä ylöstempauksen mahdollinen skenaario on varmasti myös suuri! Armeijoiden hyökkäys tapahtuu tavallisesti klo 4 aamuyöllä, mutta laitetaan varmuuden vuoksi laskuriin 16.5. päivän viimeinen hetki. Silloin se viimeistään siis alkaa! NYT ON VARMA SKENAARIO!

sota 16.5.2014 kun 96 vuotta on kulunut sisällissodasta ja 69 vuotta 27.4.2014 Lapin sodasta. Näiden päivämäärien sisällä, esim. lopullinen provokaatio 27.4. ja miehityskäsky 16.5.

Päivitys 23.3.2014: MYÖS LAPISTA ON PALJASTUNUT TURVA-ALUE!!! Näin on! Profeetan ihmeellisessä ennaltatiedetyssä kartassa näkyy Lapin turva-alue, JOKA SÄÄSTYY MYÖSKIN VENÄJÄN MIEHITYKSELTÄ!!!!!!!11!!!!!!!!! Syynä on aivan täysin takuuvarmasti kuuluisa erämaista pian nouseva herättäjä, ns. "Metsämökin tonttu", joka aloitettuaan kutsumustyönsä valuu Turkuun ja räjähtää sieltä ympäri maailmaa kunnes tapetaan Jerusalemin kaduille!!! Alla tarkin tunnettu kartta pohjoisesta miehitysalueesta ja uudesta turve-alueesta. Huomatkaa, että Ivalon ja Inarin taajama-alueet EIVÄT OLE TURVA-ALUEEELLA!!!!! Sen sijaan esimerkiksi Pielpajärven erämaakirkko on!!!


Kuvaa saa käyttää vapaasti profetioinnin apuna ei-kaupallisiin tarkoituksiin.


Päivitys 29.3.2014: Nyt on tarkasti määritelty ennustuksen, profetian ja skenaarion ero! Nyt ei millään kellään voi yhtään olla epäselvää enää mikä on ennustus, mikä on profetia ja mikä on skenaario!!!

-jarmo-  27.3.2014 14:59

1. joku saa unen tai näyn tai viestin ja tunnistaa sen tulleen päänsä ulkopuolelta, kyseessä on silloin yliluonnnollinen ilmoitus jostain. Tämä ei vielä kerro mistä on kyse, mistä saatu asia on peräisin.

2. profetia kirjataan ja punnitaan, mistä hengestä se on lähtöisin ja mikäli se ei kumoa Raamatun ilmoitusta, sen sanoma edistää evankeliumin leviämistä ja sanomassa on pelastustie. Lisäksi profetian saaja ei sanomaa tuodessaan etsi itsellensä hyötyä tai kunniaa korottamalla itseään, vaan tuo perofetian sellaisenaan punnittavaksi. Tällöin sanoma täyttää aidon profetian tunnusmerkit.

3. profetian toteutuminen ei ole meidän käsissämme, koska emme ymmärrä aikaa. Profetiat ovat varoitusta ja ilmoitusta tulevasta ja tulevaisuus on aina aikamääreinen käsitys, joten meidän tehtävämme ei ole profetian toteutumisen takia tuomita profetiaa, koska se voi toteutua vaikka vasta kuolemamme jälkeen.-jarmo-  27.3.2014 15:05

Eli on profetioita jotka ovat saatu eri aikakausina ja eri ihmisiltä mutta selvästi profetoivat samaa tulevaa tapahtumaa. Tällöin profetian aitoushan on erityisen todennäköinen.

Skenaarion luominen tapahtuu jonkin selvästi havaitun nykytilanteen peilaamisena menneisyydessä nähtyyn profetiaan tai useampaan niitä, muodostaen nykytilan ja profetian kanssa ajallisen yhteensopivuuden, eli mahdollistaa luodun skenaarion kautta toteutumisen. Näin syntyy skenaario, jossa on profetia esikuvana.

Päivitys 6.4.2014: Luotettavan tuntuisen profetian mukaan Oulu saattaa edelleen sittenkin mahdollisesti ehkä olla miehitysalueskenaarion sisäpuolella toisin kuin mitä Jorma K. Piirosen miehitysalueskenaarion mukaan ei ollut. Odotamme lopullisesti tarkentuvaa tarkkuutta tälle skenaariolle! Oulun tilanne on nyt kiikkerällä vaakalaudalla! Oulun alueella asuu kuitenkin lähes 200000 ihmistä. He varmasti haluavat mahdollisimman aikaisin tietää, joutuuko Ouluun jäämällä Venäjän miehitysalueelle!

Jarmo jatkaa: lopun arvaatte itsekin, sen verran kaikki on jo tätä toistellut. Se mitä Putin haluaa, on Jäämeren ja pohjoisen kalottialueen kokonaisvaltainen haltuunotto, veikkaan että ainakin Narvikista ylöspäin Murmanskiin ja etelästä alkaen Pietarista Oulun kautta Narvikiin.

Päivitys 12.4.2014: UUSIA TARKKOJA TIETOJA TULEVASTA PROFEETASTA ELI SÄKKIPUKUISESTA TODISTAJASTA!!! Hänen nimensä on Ari, hän asuu jossain Iranissa päin ja hänellä on harmaat silmät, harmaa parta ja hiukset ja hän on lyhyentanakka.

Sanoma sisälsi erään tuntemani henkilön tulevaksi profeetaksi. Hänen persoonansa ja taustansa on aivan kuin nenä päähän tuohon tehtävään mutta muuten en aluksi uskonut. Mutta kun asia nyt vain on niin... että hän se on!

Säkkipukuinen todistaja Hänen nimensä on Ari ja hän aloittaa työnsä Inarin kunnan alueelta, sieltä jostain? En tiedä sitä sen paremmin... En tiedä missä hän asuukaan, mutta sen tiedän että hän on erakkoluonne ja viihtyy erämaassa pitkiä aikoja.

Herätys ei siis kerta kaikkiaan voi lähteä mistään muualta kuin Inarin kunnan alueelta. Kyllä hän sieltä sitten saapuu Turkuun, jossa alkaa valtava herätys! Hänen ympärilleen kasvaa sanajulistajien armeija, vaikka heistä vain 12 itse profeetta mukaan luettuna ovat herätyksen kärki ja henki, joka kaikilla on sama.

No millainen profeetta sitten voi olla? Säkkipukuinenko, vai valtavat salit täyttävä langattomalla mikrofonilla estradilla "geegoileva" julkkis, vai tavallisiin vaatteisiin pukeutuva ja tavallisesta tavallisin mutta nöyrimmistä nöyrin ja astioista halvin suunnatonta surua rinnassaan kärsinyt riutunut mies, jonka katumus Jumalaa ja lähimpiään kohtaan on kestämätön? Sellainen on tuo suuri profeetta, hän ei ole omissa silmissään yhtään mitään enää. Ette voi nöyrempää ihmissielua enää löytää, kuin hän on ja siksi hän on se profeetta.

Ari (....) = juutalainen nimi Ari tarkoittaa 'leijonaa'
Pohjolan profeetta on alunperin syntyjään osuvasti vieläpä Pohjanmaalta.

Israeliin nousee profeetta ja Suomeen nousee profeetta, jossa he yhdessä muodostavat tuon kaksikon josta ilmestyskirja on puhunut. He ovat ne säkkipukuiset todistajat ja siksi heistä on puhuttava varoen.
Kaikki olennainen on tullut jo sanotuksi, joten taitaa olla aika päästää harmaasilmäinen, harmaapäinen ja partainen lyhyentanakka profeetta itse kertomaan mistä tulee ja minne menee.

Päivitys 17.4.2014: YLÖSOTON SKENAARIO TULEE MITÄ ILMEISEMMIN TAPAHTUMAAN OMERIN LASKENNAN MUKAAN 5.6.2014 TAI EHDOTTOMASTI VIIMEISTÄÄN LÄNSIMAISEN LASKENNAN MUKAAN 9.6.2014!!!! Mikään aikaisempi profetia ei ole näennäisesti toteutunut joten nyt on ainoastaan enää vain jäljellä se SUURI YLLLÄTYS!!!! Se tulee kun ette luule ja se tulee varkain niin että kukaan ei yhtään mitään siitä voi mitenkään millään lainkaan tietääÄÄÄÄÄÄ!!!!!!! Eli OMERIN LASKENTA 5.6.2014 on siis VAHVIMMALLA SIJALLA! Asiasta on nyt myös KAAVIOLLINEN KUVA joka todistaa sen!

Se mitä ilmeisimmin tapahtuu, on että ylösotto tulee tapahtumaan joko 5.6.2014 Omerin laskennan juutalaisen kalenterin mukaan tai 9.6.2014 länsimaisen laskennan mukaisesti. Molemmat on siis mahdollisia sikäli. Näyttää siltä että nuo kaikki aikaisemmat profetiat, vaikka kuinka uskottavilta ne kuulostivatkin, eivät toteutuneet. Jäljelle jää nyt sitten joko suuri yllätys, joka on sekin mahdollista. "se päivä tulee kun ette luule" ja "se päivä tulee varkain", eli mitä tahansa mutta vahvimmalla sijalla nyt on kuitenkin tuo Omerin laskenta.


Päivitys 18.4.2014: UKRAINAN KRIISI TÄYDELLÄ VARMUUDELLA VAIN KIRISTYY JA PAHENEE EIKÄ HELPOTA!!! Kaikkein luotettavimman tuntuinen profetia on nyt, että homma ei ole ohi ja kriisiä EI ole vältetty! Kaikki tilapäisen väliaikaiset näennäiset helpotukset kriisiin ovat vain VAHVISTUS profetialle!!!!!11!!!!!!!1!

17.4.2014

Kaikki luulee nyt että homma on ohi ja kriisi vältetty...

Uutisissa sanotaan että kriisikokous oli antoisa ja tuloksia saatiin. Tämä on vain vahvistus sille Hesekielin profetialle, joka on jo 2300 vuotta sitte annettu, sillä nyt ne koukut juuri asetetaan Googin leukaperiin.

LISÄKSI SUOMESSA YLÖSOTETTUJA ON ENITEN vaikka heitä toki on myös mahdollisimman VÄHÄN koska ylöstempaukseen voivat päästä mukaan vain tarkalleen profetioita uskoneet uskovaiset joita pitääkin olla erittäin vähän mutta toisaalta kuitenkin sopivan paljon jotta VENÄJÄ KIINNOSTUU ylösoton jälkeen ja jotta maan päälle jääneillä on hirvittävä paniikki! Äärimmäisten tarkkaa ja hankalaa on siis valita juuri sopiva ylösotettujen määrä jotta kaikki tähän lukumäärään annetut ennusteet ja muistiin tulleet profetiat juuri sopivasti toteutuvat tarkalleen mutta ei kumpaankaan suuntaan piiruakaan liian paljon tai vähän!!!

18.4.2014

Muistiini tulee vielä profetia, jossa puhutaan että ylösoton jälkeen Venäjä kiinnostuu Suomesta Tämä johtuu siitä että Suomessa on kadonneita ylivoimaisesti maailmassa eniten. Se kiinnostaa.

Päivitys 15.5.2014: OMERIIIN 25 PÄIVÄÄÄÄÄÄÄÄäÄÄÄ!!!!!11! Pelästyssanoma sanoi 13.5. että Omeriin on 27 päivää eli se TULEEE 9.6.2014!! Nyt varmuus alkaa olla varmistunut varmaakin varmemmaksi ja VIHDOIN kaikki TAPAHTUU!!! LASKURI ON EDELLEEN PYSTYSSÄ!

13.5.2014 (Omeriin 27 päivää)

LISÄKSI HELSINGIN SUURET TULIPALOT ALKAVAT 3.6.2014!!!! Tarkempaa tietoa profetian ALKUPERÄSTÄ ei voi antaa koska se liittyy niin henkilökohtaisiin asioihin, mutta tämä on LUOTETTAVAN TUNTUISEN ENKELIN sekä pelastussanoman varmuudella varmaksi vahvistama!!!!

Tauski 15.5.2014 00:26

Näin tänään päivällä torkkuessani unta, jossa Suomen kristillisen valtion nykyinen pääkaupunki Helsinki oli ilmiliekissä. Katselin ylhäältä päin miten ensin syttyi yksi rakennus, sitten toinen, sitten kolmas. Ja näistä kolmesta rakennuksesta tuli levisi kaikkialle. Luotettavan oloiselta tuntuva enkeli, ei siis paha henki tai muu eksyttäjä laskeutui viereeni ja sanoi minulle: "Näin pyyhitään Suomen synnit pois, tulella ja verellä, jos syntisiä juhannusnoituusmenoja ei lopeteta."

Nyt on siis hyvä hetki ruveta esirukoilemaan sen puolesta että harhautetut, Saa__nan pauloissa olevat itseään noidiksi kutsuvat tekevät parannuksen ja kutsutaan pelastukseen.
-jarmo- 15.5.2014 01:29

Kiitos aloittajalle hyvin mielenkiintoisesta profetiasta.
Itselläni on tuohon varsin hyvä ja omakohtainen kokemus profetiallesi eräänlaiseksi sisareksi ja esikuvaksi tosielämästä vuodelta 2009 jossa eräs pako ja muutto pois tuhon edeltä tapahtuu puolelta kuulta kuukauden loppua jolloin sidos kyseiseen paikkaan katkeaa kokonaan ja siitä menee vielä kolme päivää, kun tuo palo syttyi ko. paikassa.
Tänään on juuri se puoli kuu eli 15. päivä, joten profetialle annoit vielä tismalleen oikean päivänkin ja sekin tuli ikäänkuin puun takaa. Palot voisivat tuon mukaan siis alkaa 3. kesäkuuta.
Tarkempaa tietoa profetian alkuperästä en voi antaa, koska se liittyy niin paljon henkilökohtaisiin asioihin.

Päivitys 23.5.2014: Kaikki on nyt sanottu. Kenelläkään ei nyt enää ole yhtään ainuttakaan sanaa sanottavana. Nyt se kaikki alkaa ja Omerin mukaan varma ylösotto on lopullisesti 9.6. Tämä on lopullisesti useita kertoja nyt varmistettu ja mitenkään ei voi piiruakaan tarkentua ikinä enää lainkaan koskaan yhtään! Nyt ollaan siinä pisteessä joka on tässä ja nyt. Kyllä nyt on kaikki sanottu. Sanat on käännelty ja väännelty ja ne asiat mitä haluttiin kertoa on nyt kerrottu. Muuta ei ole eikä tule! Lopullinen ylösottopäivä 9.6. on 100 % varmaksi varmistunut ja nyt on vain odotusta.

Kun tulee se hetki että asemat vaihtuvat, vartiovuorot vaihtuvat, pilkka vaimenee ja muuttuu hiljaisuuden kautta todelliseksi peloksi jota seuraa nöyrtymisen jälkeen avunpyynnöt, niin silloin sanottavat on sanottu ja tapahtumat seuraavat enää profetian jalanjälkiä. Kenelläkään ei ole enää sanoja, ei minulla eikä muilla, koska osat ovat vaihtuneet. Jäljelle jää enää ylösotto ja sen kautta mykistävä hiljaisuus, jota onneksi seuraa pian uusi herätys, joka onkin sitten suuri ja palava, jollaista maailmanhistoria ei koskaan vielä ole nähnyt.

29.5. me odotamme Helatorstain, joka on Jeesuksen taivaaseenastumisen päivä, joka kuvastaa kuolleiden ylösnousemisen päivää ja Omerin laskenta taas elävien 9.6. ylösottoa kymmenen päivää siitä. Tämän laskukaavan mukaan ahdistus alkaa jo 29.5. jos peilaamme sitä ilmestyskirjan 2. luvun jakeen 10 mukaan, jossa elävät olisivat sen kymmenen päivää ahdistuksessa. Joku nopeasti sanoo että toukokuussa on 31 päivää, joten luku on 11 päivää mutta sitä yhdettätoista ei lasketa, koska maailmassa on käynnissä aina kaksi vuorokautta samaan aikaan.

On tullut aika jäädä vain odottamaan ja katsomaan, koska ei ole enää oikein mitään sanottavaa. Kaikki sanominen on kerrottu jo moneen kertaan, aina kyllästymiseen saakka, eikä jää enää sanomattomia sanoja tai varoittamattomia varoituksia. Etsikkoaikaa ei enää ole, ennen uuden herätyksen alkua. Öljyä voi pyytää ja antaakin haluaisin, mutta en voi, koska omastani ei ole mistä ottaa saati antaa sitä, koska se ei ole kauppatavaraa.

Päivitys 31.5.2014: HETI KUN LUMI SULAA KILPISJÄRVELLÄÄÄ NIIIN VENÄJÄ MIEHITTÄÄÄÄ!!!!!!! Nyt on äärimmäisen tarkka, varma unitieto siitä että kun Kilpisjärjvellä lumi sulaa tänä keväänä nyt pois niin Venäjä aloittaa heti miehityksen. Tämä sopiikin jo kiivaasti loppua kohti kovalla vauhdilla pyöriviin laskureihin! Miehityskäskykinhän on jo annettu 16.5., kuten muistamme!

Aamu alkoi olla jo pitkällä ja kasan pinta oli jo ihan sulaa, joten keräsin kaikki voimani ja otin koko kasan syliini ja kaadoin sen asvaltille. Siihen se sitten suli hetkessä ja sain portin auki.
Samassa ystäväni tulivat Venäjän lippuja heilutellen ja venäjän kielisiä iskulauseita toistellen paikalle iloisina ja hyväntuulisina. Venäjän liput olivat sellaisia valtavan suuria, ns. oikeita usean metrin kokoisia lippuja ja niitä oli enemmän kuin puolen kymmentä.
Mietin että pitikö lumi sulaa itärajalta vai mistä, koska ysträväni tuli heti kun lumi suli. Sitten mietin että tulimme Kilpisjärven kautta Norjasta ja siellä on ollut tänä talvena miehen korkuiset hanget. Sen täytyy siis tarkoittaa tuota Kilpisjärven rajaa. Siellä näyttää nyt tältä.

Nyt jokainen silmä mielettömän kovana seuraamaan herkeämättömänä Kilpisjärven kelikameroita ja rukoilemaan taukoamatta syntien anteeksiantoa jotta ylöstempausvalmius säilyisi koska ennen Venäjän miehitystä se tulee!


Päivitys 2.6.2014: Helsingin suuri tulipalo alkaa huomenna! Suomi24-sivuilla oli osuva kirjoitus aiheesta. Miten olette varautuneet?

Varautuminen Helsingin suuriin tulipaloihin

Tuho alkaa 2.6.2014 06:51

Huomenna Helsingin suuri tulipalo sitten alkaa. Miten olette varautuneet? Itse lähden varmuuden vuoksi veneelläni kauas Suomenlahdelle. Asuntoni ei ole Helsingissä mutta mistä sitä tietää kuinka pitkälle suurpalo leviää.

Helsingissä ei välttämättä selviä vaikka menisi ulos kadulle odottamaan. Näin suuri tulipalo synnyttää tulimyrskyn. Tuleen päin puhaltaa myrskynomainen tuuli joka voi olla niin voimakas että se nostaa ihmiset ilmaan ja heittää nämä pätsiin. Muistuttaa meitä helvetin liekeistä, joissa profetioita vastaan puhuneita rangaistaan iankaikkisessa loputtomassa kidutuksessa.

Tämähän on myös vain lievä esinäytös sille kaikelle, mitä 9.6. alkaa tapahtua, kun tulee ylöstempaus. Paniikki ja kauhu huomenna alkavasta suurpalosta on lievä verrattuna siihen, mitä ylöstempauksesta seuraa. Meilläkin ehtii tulla poliisivaltio voimaan ennen kuin Venäjä edes miehittää. Jäljellä olevat uskovat viedään keskitysleireille ja kaikki Raamatut tuhotaan.

Huomasitteko, että Räsänen kaipaili eilen uutisissa sprinklereitä kaikkiin Helsingin kerrostaloihin? Joku Jumalan ilmoitus tässä oli varmasti takana, mutta tietysti aivan liian myöhässä, koska Räsänen ei ole totisessa uskossa siten kuin pitäisi - muuten hän varoittaisi jo tempauksesta kuten kaikki luotettavan tuntuiset profeetat.

Päivitys 9.6.2014: EHDOTTOMASTI LOPULLISESTI TARKALLEEN VIIMEINEN SKENAARIO, MINKÄ KUKAAN IKINÄ ENÄÄ KOSKAAN YHTÄÄN JOUTUU LAINKAAN MITENKÄÄN LASKEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!! Nyt on täysin viimeinen skenaario tänään. Laskentapiste on tarkalleen täysin varmasti varmistettu varmuudella millilleen oikein eikä mikään yhttäään voi koskaan mitenkään millään enää tarkentaa tempauspäivää. Se ei yksinkertaiseswti voi enää mitenkään muuttua lainkaan. TEMPAUS ON NYT HETI TÄNÄÄÄN. TÄMÄ ON NYT LOPULLINEN HETKI JA KAIKKI LASKENTA VOIDAAN TÄMÄN PÄIVÄN JÄLKEEN HYLÄTÄ JA LOPETTAA JA POISTAA 100% TARPEETTOMANA!!!!!! Tämä on viimeinen skenaario, jonka joudun laskemaan ja huomenna pääsemme kotiin. Matkamies on väsynyt.


Kaaviossa koko ajatushan lähtee siitä että Matteus 24:15-22. Eli tuo tapahtuma on pakko olla temppelinhävityspäivä Tisha be Av juutalaisessa kalenterissa ja sen päivän me voimme laskea joka vuosi. Tuo Tisha be Av päivähän lähti siitä esikuvasta mikä erottaa morsiamen häävieraista, eli Filadelfian seurakunnan Laodikeasta (Ilm. 3:7-22.) Tuossa tarinassa Mooses lähetti 12 miestä, jokaisesta sukukunnasta vakoilemaan luvattua maata, ennen kansan sinne menemistä ja noista kahdestatoista vain kaksi halusi mennä sinne. Loput Jumala ajoi vielä uudelleen erämaahan, jonne he lähtivät jopa omavoimaisena, langeten sitten ylpeydessään. Tämä oli Tisha be Av esikuva, eli luvattu maa ei kelvannut heille jonka takia he saivat sitä mihin halusivatkin ja vain kaksi meni sisälle luvattuun maahan. Lisäksi Matteus 24:20 lukee näin: "Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina". ja siitä tietää nuo kaksi asiaa, tuo päivä on kesällä, eikä se ole sapatti, koska moni on niin rukoillut.. tiedän! Ja Raamatussa luvataan että uskova saa sen mitä rukoilee ja siksi tuo rukous ei petä, vaan tuo päivä on arkipäivä ja kesäaikaan. Tisha be Av on sitä paitsi aina kesällä, joten se ei voi muu päivä olla ja siksi meillä on laskennan kiintopiste. 9.6.2014 ja viides sinetti puolestaan kertoo kronologisen paikan ylösotolle ja sen jälkeen kuudes ja seitsemäs sinetti ja ensimmäinen pasuuna heti perään, jonka jälkeiset tapahtumat nuo raamatunpaikat kertovat.

Päivitys 7.7.2014: OMER 2 TULEE JUURI NYT HETI VÄLITTÖMÄSTI TÄNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄN!!!!!!!!! Uusi kiireeellinen laskema osoittaa Omer 2:n numerologisistesti osoittamaan 7+7=14 ja 2x7=14:eljääntoistaaa!!!! HETI LASKURI!

7.7.2014

(7+7=14 ja 2x7 =14) joku merkillinen yhtälö tälle päivälle - Omer 2. pakanakansoille

Sain tästä sanan. Luin aluksi palstoilta Hesekielin ajasta ja muistin talvella saamani unen, jossa Hesekiel piteli kädessään Johanneksen ilmestyksen kirjakääröä. Käärön sinettejä oli auki jokunen mutta Hesekiel ei avannut, eikä lukenut sitä, vain piti kädessään. Sanoma kuului että nyt alkaa Hesekielin aika, profetiat alkavat toteutua. Lopuksi kuten arvata saattoi, veljeni Markku laittoi mailin ja muistutti että pakanakansojen joukossa eläville voitiin järjestää toinen pääsiäinen kuukausi oikean pääsiäisen jälkeen. Eli nyt tulee Omer 2.
2. pääsiäinen oli 18.5.2014 plus 50 päivää on 7.7.2014

Päivitys 7.7.2014: JOTAIN EHKÄ SAATTAAA MAHDOLLISESTI TAPAHTUA 27.7.2014!!!!!!!!!!!111!!! Uskomaton, ihmeellinen ja yliluonnollinen ENNALTATIETOO ON NYT TULLU 27.7.2014 PÄIVÄMÄÄRÄÄ KOSKIEN!!! SILLOIN VOI EHKÄ MAHDOLLISESTI SAATTAA TAPAHTUA JOTAIN JOSSAIN! Mielettämön tarkka ennustus jonka todistaa iphonen jonkun tieto sana kirja sovel luksen joku kysymys ja vahvistaa Nostradamuksen pii rustus kolmesta kuun sirpistäääÄÄÄ!!!!!!!!

i-phone puhelimissa on jokin Siri sovellus, tietääkö kukaan siitä mitään? Tuo sovellus on ilmeisesti jonkinlainen tietosanakirja sovellus, jolta voi puhumalla kysyä mitä vain?! Nyt on huomattu, että kun kysyy "mitä tapahtuu 27.7.2014?" Puhelin vastaa "tuonelan portit aukeaa"

Toinen video, missä joku oli tulkinnut Nostradamuksen piirustusta ja löytänyt saman päivän 27.7.2014 tapahtuu jotain!

Videon lopussa myös kerrotaan samasta Siri sovelluksesta mistä löytyi sama päivä. Lopussa havaittiin myös, että kun Siriltä kysyy "mitä 3.9.2014 tapahtuu" ohjelma vastaa "tuonelan portit sulkeutuu".
Tuossa välissä 27.7-3.9 on kolme kuun sirppiä jotka löytyy myös Nostradamuksen piirustuksesta.

27th July 2014, Gates of Hades

Päivitys 6.9.2014: LAPPEEN RANNAN PROFEETTA SANOO VARMANA ENNALTATIETONA ETTÄ PUTIN PUTOAA SALAMURHAATTUNA 11.9.2014 JA GORBA TULEE!!!!!! Nyt se tapahtuu ja kaikki alkaa! Varmuudella tästä seuraa myös ennaltatiedetty Venäjän hyökkäys Suomeen, mikä on yli kolmen profeetan voimalla täysin varmaksi ennustettu!"!!!!1111!!!!

Saksalainen Der Spiegel on otsikoinut: Pysäytä Putin nyt! Keskustelua käydään puolesta ja vastaan. Olennaista on huomata, että Putinia vastaan löytyy kiihkoilijoita tai terroristejä, jotka ovat valmiita Putinin vastaiseen iskuun ennen muuta 11. 9. 2014. Profetiassa olen jo saanut iskun ulkoministeriä vastaan 11. 9. 2003, mikä silloin toteutuikin pilkulleen. Kaksikin ulkoministeriä joutui tulisille hiilille, ../profetiat.htm, ruotsalainen murhattiin ja suomalainen sitä itki. Nyt olemme profetiassa siinä tilanteessa, että on hyvinkin mahdollista Putinin päästä hengestään juuri 11. 9. 2014. Löytyy ulkoministeriprofetia esimerkkinä ja Daniel 10:13 opastamassa mahdollisuutta, että 13. 9. 2014 olemme jo siirtyneet aikakauteen "Gorban taas tulla." Gorba ei voi tulla milloin tahansa vaan 13. 9. 2014 alkavana vuotena. Todennäköisimmin hyvinkin pian 21 vuoden mentyä Oslon sopimuksesta. Putinin putoaminen on mitä todennäköisemmin salamurha, sillä tuskin Putin vapaaehtoisesti väistyy virasta. Antiokuksen esimerkkiä noudattaen Gorbakin palaa juonilla ja Putinin poismenon jälkeisessä tilanteessa tuskin käytetään vaaleja. Sitäpaitsi Gorba on juuri niin vanha mies, että juuri vanhempi hän ei voisi olla palatakseen valtaan. Harri Veijonen 4. 9. 2014

Päivitys 24.9.2014: JOS JEESUS TULEE 1.2.2022 NIIN SIITÄ 45 PÄIVÄÄ ON KUIN HÄVITYKSEN KAUHISTUKSESTA 1335 PÄIVÄÄ JOKA OSUU SUORAAN PURIM SUSANIIN 18.3.2022 JOSTA ALKAEN -1290 PÄIVÄÄ RAUHAN RIKKOMISESTA JUUTALAISKALENTERIN MUKAAN JA LOPPUUN VIELÄ +1290 PÄIVÄÄ DANIELIN ANTAMIEN PÄIVIEN MUKAAN JEESUKSEN NÄKYVÄN PALUUN PÄIVÄKSI!!!!1!11!! Eli nyt meillä on TARKAT PÄIVÄMÄÄRÄT SELVILLÄ VIHDOIN! Yhtään mitään näistä ei ollenkaan kuitenkaan lainkaan VOI päätellä kuten sitä että valerauhan päiviksi on listattu 9.1.2015, 29.1.2016, 17.7.2017, 5.1.2018 sekä 25.1.2019 ei mitenkään varsinkaan voi nähdä tuosta listasta joten emme saa ylösoton laskureita käynnistymäääään!!! MUTTA SILTI VARMAT PÄIVÄT OVAT:

Eli se hetki kun "hävityksen kauhistus asetetaan" joka mm. lukee:

Matteus 24:15-20: kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa-joka tämän lukee, se tarkatkoon- silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille; joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on, ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä! Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.

Israelin pako ja temppelin häväistys tapahtuvat molemmat tuolloin, joten se päivä ei voi olla mikään muu kuin Israelin temppelinhävityspäivä Tisha be Av, joka on joka vuosi ennalta juutalaisessa kalenterissa.
Lisäksi tuossa Matteuksen jakeissa lukee että rukoilkaa ettei se tapahtuisi talvella eikä sapattina. No se on selvä vihje ettei se siis voi tapahtua kumpanakaan, koska moni on sitä rukoillut heidän puolestaan ja Tisha be Av on aina kesällä.

Nämähän rajoittavat siis joka vuosi meidät kykenemään laskemaan Israelin rauhan, koska me tiedämme että rauhasta 1290 päivän kohdalla se rikotaan. Mutta tästä alkaa toinen 1290 päivän laskeminen, eli se toine 3,5 vuotisjakso, jonka tunnemme Jumalan vihan ajaksi.

Daniel 12:8-9 Ja minä kuulin, mutta en ymmärtänyt, ja minä sanoin: "Herrani, mikä on oleva näitten päätös?" Niin hän sanoi: "Mene, Daniel, sillä ne sanat pysyvät lukittuina ja sinetöityinä lopun aikaan asti.

Israelin rauha 09.01.2015 +1290pv on sunnuntai 22.7.2018 Tisha B'Av +1290pv = 1.2.2022

Daniel 12:11-12 Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää. Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

Jos Jeesus tulee 1.2.2022 niin siitä 45 päivää on sama kuin hävityksen kauhistuksesta 1335 päivää, joka osuu suoraan Purim Susaniin, Adar II:lle eli 18.3.2022

1. rauha? 9.1.2015 +1290 pv = Tish'a B'Av Su 22.07.2018 +1290 pv = 1.2.2022 +45 pv 18.3.2022

Laitan tähän vielä päivämääriä alkaen -1290 päivää mahdollisesta rauhan rikkomisen päivästä juutalaiskalenterin mukaan ja lisään loppuun vielä toiset +1290 päivää, joka olisi laskennallisetsi Jeesuksen näkyvän paluun päivä Danielin antamien päivien mukaan.

Päivitys 11.10.2014: GORBA TULEEEEE 20.3.2015!!"!!!!!!! VIIMEINEN LOPULLINEN VARMA TAKARAJA ON LYÖTY LOPULLISESTI TÄYSIN LUKKOON PERÄTI KAHDEN PROFEETAN VARMUUDELLA VARMISTAMANA PAKANAAKIN KOSKETTAVANA JA MIKÄÄN EI YHTÄÄN VOI KOSKAAN MILLÄÄN SITÄ ENÄÄ MUUTTAA LAINKAAAN!!!!!! Antikristus on Gorba ja hän tulee ja Putin putoaa!

Missä viipyy Antikristus? Gorbatshovia parempaa ehdokasta ei tiedetä ja hän ei ole vielä saanut raivattua Putinia tieltään. Antikristus ilmestyy valerauhaa vahvistamaan monien kanssa ja hänen täytyy olla sellaisessa asemassa, jossa hänellä on oikeus sopimiseen osallistua. Venäjän presidenttinä asia olisi luonnollinen.

Kaksi kuunpimennystä on mennyt ja seuraavana sarjassa tulee auringonpimennys. Auringonpimennys on yleensä huono enne koko maailmalle. Juuri sellainen sopisi Antikristuksen tulon enteeksi, merkiksi. Mistä löytyy koko maailman johtaja ellei Gorbasta? Ennemminkin saa tulla, mutta takarajana pitäisin 20. 3. 2015. HV

Pääsiäisenä oli verikuu, nyt lehtimajanjuhlilla on verikuu ja raamatullinen vuosi 20.3.2015 alkaa auringonpimennyksellä sama ensi vuonna. Nooan ajan uusi vuosi alkaa 20.3. auringonpimennyksellä ja jatkuu heti 4.4. pääsiäisenä verikuulla ja sama syksyllä lehtimajanjuhlilla 28.9.2015. joka näkyy vielä Jerusalemissa "superkuuna".
Eikö tämä pakanaakin jo pikkusen luulis jo koskettavan, et mitä jos kumminkin? Niin kuin oli Nooan päivinä, niin on oleva myös Ihmisen Pojan tullessa. (Matt. 24:37)

Päivitys 12.10.2014: LOPULLINEN YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ ON VARMISTUNUT!!! OMERIN LASKENNAN LOPULLINEN PÄÄÄTÖS ON 25.5.2015!!!!!!!!!!!!! TÄmä on nyt siis VIIMEINEN PÄIVÄ ja laskeminen LOPPUU LOPULLISESTI! YLÖSTEMPAUS ON TÄYSIN PAKKO TULLA KOSKA LASKENTA PÄÄÄTTYY!!!!!! Tälle ehdottoman viimeiselle takarajalle laitamme nyt laskurin päälle. Oikeastaan kaikki sen jälkeen laskettavat laskurit pitäisi POISTAA koska nyt on LOPPU mutta jätetään vielä niitä näkyviin koska ne voivat tänne maan päälle jääville SYNTISILLE jotakin lohtua tuoda.

Siirrämme katseet siis Omeriin ensi keväälle:

Raamatullinen vuodenvaihde 20.3.2015 alkaa auringonpimennyksellä
Pääsiäinen 4.4.2014 alkaa verikuulla
3.Mooses 23.15-17 pääsiäissapatin jälkeen lasketaan 7 viikkoa 50. päivään saakka joka on Omerin laskennan päätös. Se päivä on 25.5.2015

Päivitys 13.11.2014: LOPULLISESTI VARMAKSI VARMISTUNEEN AINOAN, VIIMEISEN MAHDOLLISEN YLÖSTEMPAUSPÄIVÄN LASKELMAT VARMISTUIVAT TÄYSIN 100% VARMAKSI!!! NYT SE TULEEEEE!

Viimeinen vuosiviikko alkaa 20.3.2015 auringonpimennyksellä, jota seuraa 4.4.2015 pääsiäisen verikuu ennen tempausta, joka on sen 50 päivää pääsisäisestä 25.5.2015 Omer. Viiden sinetti, jota seuraa heti kuudes sinetti:

Ilm. 7:1-3 Sen jälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun.

...ja ensimmäinen pasuuna, johon kaikki ikäänkuin jäätyy paikoilleen.

Tähän puolivuotiseen väliin sopii erinomaisesti seitsemäs sinetti ilm. 8:1-6 jossa mainitaan puolen hetken hiljaisuudesta Taivaassa.

Sitten syksyllä Tetrad viimeinen verikuu 28.9.2015 joka näkyy Jerusalemissa, ennen Israelin rauhan julistusta, joka puolestaan julistettaisiin laskukaavan mukaan 29.1.2016

Siitä lasketaan 3 ja puoli vuotta, eli 1290 pv on Tish'a B'Av Su 11.08.2019 jolloin rauha rikotaan ja hävityksen kauhistus asetetaan.

Siitä vielä 1290 pv jonka Jumala joutuu lyhentämään maapallon kiertokulun kasvattamisen kautta, koska muutenhan päiviä ei voisi lyhentää. Sen jälkeen tullaan Jeesuksen näkyvän paluun ajankohtaan, joka olisi 21.2.2023

Tästä menee vielä 45 päivää, eli laskukaava Daniel 12 luvun lopussa 1335 päivää siitä kun hävityksen kauhistus asetetaan, vasta alkaa tuhatvuotiskausi.

Päivitys 15.11.2014: JARMO JA LAPPEEN RANNAN PROFEETTA PÄÄTUIVÄT SAMAAAAAN PÄIVÄMÖÄÄÄÄÄÄRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÅN!!!! TEMPAUS VARMA 29.1.2016!!!!!!!!!1!!11!!! Nyt on LOPULLINEN VARMA KAKSINKERTAISESTI KAHDEN PROFEETAN VARMISTAMA YLÖSTEMPAAUSPÄIVÄ!!! NYT on vihdoin niin varma päivä tiedossa, että IHAN VARMASTI tempaus nyt tulee. MIkään ei yhtään voi TÄTÄ päivää enää millään muuttaa lainkaan koskaan! Onhan KAKSI luotettavimman tuntuista profeeettaa SEN SULASSA SOVUSSA, RAKKAUDESSA YHDESSÄ VARMISTANUT VARMAKSI! Laskuri lähtee nyt aivan välittömästi heti pystyyn ja se laskee SEKUNNINTARKASTI milloin on oltava tempausvalmiudezssa!

Jarmo kirjoittaa näinkin: "ennen Israelin rauhan julistusta, joka puolestaan julistettaisiin laskukaavan mukaan 29.1.2016". Yllättävää kyllä ajankohta on sama johon minä olen laskenut - jos Gorba tulee - en vain Israelin valerauhaa vaan myös seurakunnan ylösottoa.

Päivitys 22.11.2014: LUOTETTAVAN TUNTUINEN PROFEETTA SANOO ETTÄ LUOTETTAVAN TUNTUISEN PROFEETAN PROFETIA ON EKKSYTTÄVÄÄÄÄ JA VÄÄÄRÄÄÄ OPETUSTAAA JA LUOTETTAVAN TUNTUINEN PROFEETTA KORJAA ETTÄ LUOTETTAVAN TUNTUISEN PROFEETAN VÄITE ON VÄÄRÄSSÄÄ!!!! VAROKAA NYT VÄÄÄRÄÄÄ OIPETUSTA!!!!!!!!

Jarmon selitysten lukeminen voi olla eksyttävää. En suosittele ottamaan Jarmon tekstiä kovin vakavasti. Aivan väärää opetusta lopussa, että hävityksen kauhistus asetettaisiin vihan ajan lopussa kun se asetetaan seitsenvuotiskauden puolivälissä.
Jarmo jatkaa:
Harri siis käsitti kirjoituksestani että "hävityksen kauhistus" joka mainitaan sekä Matteus 24 että Daniel 12 luvuissa olisi 45 päivää ennen Jeesuksen näkyvää paluuta, jonka hän ilmeisesti olettaa olevan sanoin "aivan lopussa".
Näin ei kuitenkaan ole, vaan nimenomaan Danielin 12 luvussa sanotaan että kun te näette hävityksen kauhistuksen pyhällä paikalla, siitä on oleva 1335 päivää mutta kysymys kuuluu mihin? No tuhatvuotiskauden alkuun. Sakarja 14 luvussa kerrotaan Jeesuksen tuleminen ja Hesekiel 47 kertoo myös mitä heti sen jälkeen tapahtuu. Jeesus ei perusta heti samana päivänä tuhatvuotista valtakuntaansa, vaan sotii ensin, ajaa piirittäjät, sitoo saatanan ja sen joukot sekä elvyttää maan Jerusalemin alta lähtevillä vesillä. Nämä hän siis laittaa alulle tuon 45 päivän aikana ja sitten vasta sanotaan "autuas on se joka odottaa ja kestää 1335 päivää". Tämä laskenta 1335 päiväähän alkaa nimenomaan siitä päivästä, joka on vaivanaikojen puolessa välissä kun Israelin rauha rikotaan ja hävityksen kauhistus asetetaan.
Ylösotto ei sen sijaan ole sidoksissa siihen päivään, vaan Israelin rauhan sopiminen ja Palestiinan perustaminen.
Ylösotto tapahtuu aivan varmasti jo hyvän aikaa ennen kun Palestiina perustetaan.

Päivitys 30.11.2014: AIVAN TÄYSIN LOPULLINEN, VIIMEINEN VUOSIVIIKKO ALKAA 100% VARMUUDELLA 20.3.2015!!!!!!!!11!! Vihdoinkkin saatiin täysin lopullinen, selvä varmistus tarkalle päivämäärälle! Nyt ei yhtään voi millään lainkaan koskaan muuttua piiruakaan! MITÄÄN EPÄSELVYYTTÄ EI ENÄÄ OLE OLLENKLAAAN!

Laki meni siis sitten läpi ja menee vielä suureen valiokuntaan päätettäväksi, jossa on riittävästi sen puolestapuhujia ja kaikenlisäksi eduskunta äänesti melko selvästi lopulta 105 - 92 eli ei enää epäselvyyttä. Laki tulee hauskasti juuri siihen kohtaan jossa alkaa profetoiotu uusi ja viimeinen vuosiviikko (7-vuotiskausi) 20.3.2015
Tämän jälkeen Jumalan pinna katkeaa ja maapallo saa tuta kaiken pahuutensa tulikuuman ja liekehtivän saastaisen hedelmän.

Päivitys 3.12.2014: KOLMINKERRTAISESTI VARMISTETTU PROFETIA!!! SUOMELLE TULEVASN TUOMION JA RANGAISTUKSEN PÄÄTTÄMISPÄIVÄMÄÄRÄ ON TÄYSIN VARMASTI 11.3.2015!!!!!!1!!!! Nyt on MONINkertaisesti varmistettu ennustus! Piho julkaisi varmana tietona Veli-Pekka Kortelaisen profetian ja jarmo vielä vahvisti sen! Koska eduskunta hyväksyi 105 äänellä HOMOSEKSILIITOT 28.11.2014 ja TALVISOTA kesti tarkalleen 105 päivää, ON VARMAA ETTÄ 11.3.2015 TAPAHUU! NYT ON 100 % VARMA PÄIVÄ TIEDOSSA!!!!!!!!!!

Paitsi jos hartaimpien kristittyjen nöyrä rukous ja paasto kumoaa Jumalan tuomion ja he pelastavat ylevän mahtavina suurmiehinä taas jälleen kerran Suomen ja istuvat puhtaimman jaloimpina ylhäisinä Kristuksen ylipappeina ja ylituomareina Jeesuksen valtaistuimella tuomitsemassa profeettojen vastustajat iankaikkiseen kidutusrangaistukseen Helvettiin!

1.12.2014

Veli-Pekka Kortelaisen profeetallinen kirjoitus 105 kunnian päivää vs. 105 Sodoman ääntä Talvisodan syttymisestä tulee näinä aikoina kuluneeksi seitsemänkymmentäviisi vuotta. Talvisota kesti 105 päivää ja oli kansakuntamme kiivas olemassaolotaistelu idästä tullutta vihollista vastaan. Se oli tuhosta huolimatta siunauksellinen maallemme, sillä sen luoman yhteenkuuluvuuden ja yhteishengen avulla selvittiin pitkälle sotien jälkeiseen aikaan.

Nyt Eduskunta on alustavasti päättänyt 105 äänellä antautua lännestä tulleelle viholliselle, kulttuurimarxilaiselle mädännäisyydelle ja rappiolle. Asia jakaa syvästi kansakuntaamme ja tuhoaa sitä arvopohjaa, jolle maamme on rakennettu. Ja pahinta on, että näin lainsäätäjämme vetävät Jumalan tuomion kansamme ylle.

Viikolla tuli kuluneeksi 75 vuotta Mainilan laukauksista. Ne olivat tykistöisku ja provokaatio, jonka varjolla NL aloitti sodan Suomea vastaan.
Jännästi nyt viime viikolla alkoi medioissa SeTa:n vetämä massiivinen kampanja homolakialoitteen läpimenon varmistamiseksi. Medioiden homotykitys yhteiskuntamme perusinstituutiota eli luomisjärjestyksen mukaista avioliittoa vastaan jatkui joka tuutista kansakuntamme päättäjiä vastaan aina viime perjantaiseen äänestykseen saakka. Tuolloin vihollisen mediarumputuli mursi puolustuksen Eduskunnassa.

Koen hengessäni vahvasti, että tässä ei ole kyseessä sattumat, vaan Jumalan varoittavaa puhetta Suomen kansalle. Olen ollut yhteydessä moniin muihin uskoviin, heillä on ollut samansuuntaiset tuntemukset hengessään. Katsotaanpa asiaa seuraavasti:

Talvisota kesti 105 päivää. Se alkoi marraskuun viimeinen päivä 1939 ja loppui 13. maaliskuuta 1940. Tuolloin Suomi säästyi sinnikkään puolustuksen ja ennen kaikkea kansakuntamme rukousten ansiosta. Nyt marraskuun viimeinen päivä oli sunnuntai, jolloin Eduskunta ei ole koolla, joten isku rajan yli tuli jo perjantaina 28.11.2014. 105 päivää tästä eteenpäin tullaan maaliskuun 11. päivään. Luku 11 on raamatullinen symbolinen Jumalan tuomion, kaaoksen ja rangaistuksen luku.

Koen, että kansakuntamme on vakavan, koko sen olemassaoloa uhkaavan hengellisen vaaran alla. On syttynyt Hengellinen Talvisota. Jos tämä pimeyden voimien aloittama hengellinen ja henkinen "anti-talvisota" onnistuu, edessä on 105 kunnian päivän sijasta 105 Sodoman päivää. Tulos riippuu siitä, herääkö tarpeeksi moni rukoilemaan ja paastoamaan ja tekemään parannusta.

13. maaliskuuta 1940 astui voimaan aseleposopimus NL:n kanssa. Koen, että ellei ratkaisevaa käännettä kansakuntamme hengellisessä tilassa tapahdu, 11. maaliskuuta 2015 tulee olemaan Suomelle tulevan tuomion ja rangaistuksen päättämispäivämäärä.

Kehotan kaikkia vakavasti: herätkää, rukoilkaa ja paastotkaa.

Päivitys 15.12.2014: REAUHA SOLMITAAAN 9.1.2015!!!!!! !UUSI KAAVIOLLINEN KUVA TODISTAA TARKAN PÄIVÄMÄÄRÄN TARKALLEEN 100 % VARMAKSI!!!!!!!!!!!111!! Nyt meillä on varma tieto varmasta viimeisen vuosiviikon tarkasta alkamispäivästäää!!!!! SE ALKAA 9.1.2015! NYT ON LOPULLISESTI LUKKOON LYÖTY VIIMEINEN MAHDOLLINEN PÄIVÄ TIEDOSSA! YHTÄÄN EI VOI ENNUSTUS MILLÄÄN KOSKAAN MITENKÄÄN LAINKAAN MUUTTUA PIIRUAKAAN!


Kaaviollinen kuva todistaa väkevästi myös, että pretribulationistisen ylöstempauksen on oltava 9.1.2015 tai 45 päivää ennen sitä eli 26.11.2014 tai ehkä 45 päivää sen jälkeen eli 23.2.2014 ja midtribulationistisen ylöstempauksen on oltava 22.7.2018 tai 45 päivää ennen sitä eli 7.6.2018 tai ehkä 45 päivää sen jälkeen eli 5.9.2018 ja postttribulationistisen ylöstempauksen on oltava 1.2.2022 tai ehkä 45 päivää ennen sitä eli 17.12.2021 mutta jonkun luotettavan tuntuisen profeetan on tietenkin varmistettava näitä päivämääriä ennen kuin niille voidaan asettaa varmat lastkurit.


Päivitys 20.12.2014: LOPULLISET PÄIVÄMÄÄRÄT ON LYÖTY LUKKKOOOON!!!!!!! LOPUN AJAN JOKAINEN PÄIVÄMÄÄRÄ ON NYT VARMISTETTU JA TARKISTETTU EIKÄ YHTÄÄN MIKÄÄN VOI IKINÄ ENÄÄ MITENKÄÄN LAINKAAN PIIRUAKAAN SIIRTÄÄ, TARKENTAA EIKÄ MUUTTAA NÄITÄ PÄIVIÄ! Ylösotto on 25.5.2015, rauha solmitaan 29.1.2016 ja Jeesus palaa 21.2.2023. Nyt kaikki on viimeistä päivää myöten tarkentunut aivan lopulliseen, varmaan muotoonsa. Viimeinen vuosiviikko alkaa.

tuo rauha solmitaan ensi alkukesän (Omer 25.5.2015) ylösoton jälkeen noin puolen vuoden päästä 29.1.2016 ja siitä 1290 pv on Tish'a B'Av 11.08.2019 ja sen jälkeen 1290 pv (joka tullaan luhentämään maapallon kirtokulun nopeutuksen kautta) jonka jälkeen Jeesus palaa näkyvällä tavalla 21.2.2023. Eli kaikella on noin puoli vuotta aikaa tasaantua, ennen kuin alkavat varsinaiset ahdistuksen ajat ja Israelin rauha solmitaan, peto nousee valtaan ja maailma todella muuttuu. Tuohon mennessä Suomi on jo miehitetty ja herätys on jo pitkällä menossa.

Päivitys 21.12.2014: VARMUUS VARMENTUI VARMAAKIN VARMEMMAKSI!!!! TOTISESTI LOPUN AJAT VARMASTI ALKAVAT NYT !!!! Nyt ei MIKÄÄÄN voi MILLÄÄN YHTÄÄN TARKENTAA ENÄÄ AJANKOHTIA. LOPULLINEN, VIIMEINEN TAKARAJA ON TÄYDELLISESTI, KOKONAAN LUKKOON LYÖTY ILMAN MINKÄÄNLAISIA MAHDOLLISUUKSIA YHTÄÄN MIHINKÄÄN MUUTOKSIIN!!!!

Lopunajat alkavat tietenkin ja mielestäni viimeistään 2017 mutta kun nyt kuunkierrossa on erikoinen Tetrad kuun pimennys (juutalaisten juhlapyhinä) menossa, jonka keskellä 20.3.2015 joka on raamatullinen vuoden vaihde ja sen perään heti 4.4.2015 kolmas noista kuunpimennyksistä pääsiäisenä ja kun ilmiönä tuo on tosi harvinainen ja lisäksi kun viimeksi silloin oli 1967 kuuden päivän sota jne. niin on aika odotettavaa että tuleva vuosi on merkittävä. Lisäksi kun vuonna 1948 ovat jo eläkeiässä ja Jeesuksen ennustukseen kuuluu myös se 7 vuoden lopunaika, joten 1948 +67 vuotta (2015) +7 vuotta, jolloin he ovat jo 74 vuotiaita ja Raamatussa puhutaan että ihmisen ikä on siellä 72 vuodessa. Sukupolvi ei ole poistunut kokonaan mutta alkanut selkeästi jo poistua vuonna 2023 jonne uumoilisin Jeesuksen näkyvän paluun ajoittuvan.

Päivitys 7.1.2015: PUTIN PUTOAAAAA 20.3.2015 JA SUUURI HERÄTYS ALKAAAAAAA 4.4.2015!!!1111!11! NYT on VARMAA TIETOA kaikkein luotettavimmatun tuntuisimmalta profeetalta joka sanoo, että jarmo ja Piho ovat VÄÄRIÄ PROFEETTOJA!!! Suuri profeettojen kolmitaistelu päättyy lopulliseen voittoon asti! Roikkuen siitä, kuka profeetoista tarkentaa lopulliset päivämääränsä tarkimmin oikeiksi!

SUURI HYSTEERINEN HERÄTYS ALKAA SUOMESTA

Olen suurimman herätyksen aikaansaaja, jos ja kun Gorba tulee takaisin. Muualla kuin Suomessa, muualla kuin minun sivuillani ei opeteta Gorban paluuta herätyksineen. Tuhannet pilkkaajat ja sadat uskovatkin ovat pilkanneet tai halveksineet profetiaani "Gorba tulee takaisin". Päivämääräkin tiedossa, 4. 4. 2015, kun Putin putoaa mustan auringon aikaan 20. 3. 2015. HV

Päivitys 29.1.2015: VIIIMEISEN VUOSIVIIKON AIKATAULU ON LOPULLISESTI LUKKOON LYÖTY!!! GOOGIN SOTA: VENÄJÄ-EUROOPPA-USA ALKAA 25.5.2015!!! 3. maailmansodassa YDINSOTA alkaa puolestaan 11.8.2019!!!! Nyt on vihdoinkin lopulliset, varmistetut päivämäärät. Mitenkään ei millään voi yhtään mikään enää ikinä tarkentua! Sehän tarkoittaisi, että profeetan profetiat eivät toteutuneeet ja niin ei VOI käydä!!!Päivitys 27.2.2015: VIIMEINEN TIETO LOPULLISISTA PÄIVÄMÄÄRISTÄ ON VIHDOINKIN TARKENTUNUT VARMAKSI!!!!!! GORBA TULEEE 4.4.2015 JA ANTIKRISTUKSEN TULO ALKAAAAA PUTININ PUTOAMISELLLA 20.3.2015!!!!!!!111!! Tämä on VIIMEINEN tieto. Enempää ei MILLÄÄN YHTÄÄN VOI TARKENTUA LAINKAAN KOSKAAN! Muuten profeetan ennustukset olisivat menneet PIELEEEEN ja niin ei MITENKÄÄN VOI tapahtua!

Viimeisimmän tiedon mukaan siis Gorba tulee 4.4. 2015 ja Antikristuksen tulo alkaa Putinin putoamisella 20. 3. 2015.

Päivitys 13.3.2015: PUTIN ON KADONNUT MUTTA PUTOAA EHDOTTOMAN VARMANA PÄIVÄMÄÄRÄNÄ 20.3.2015! Tapahtumien vyöry on jo alkanut rullata! Putin on ollut jo viikon kadoksissa. Mutta 100 % varmistunut, oikeaksi varmistettu ennustus kaikilta luotettavimman tuntuisilta profeetoilta on lopullinen eli virallinen putoamispäivämäärä voi ainoastaan pelkästään olla vain 20.3.2015!!!! MITENKÄÄN MUUTEN EI IVOI OLLA KOSKA NYT PROFEEETAT OVAT TÄYSIN VARMASTI LUVANNEET ENNUSTUKSEN OLEVAN TÄYSIN SATAPROSENTTISESTI VIIMEINEN JA LOPULLINEN JA OIKEA PÄIVÄMÄÄRÄ! Enää ei mitenkään voi yhtään mitenkään päivämäärä muuttua eikä tarkentua KOSKAAN lainkaan! Muutenhan profeetta olisi VALEHTELIJA ja puhunut aina täyttä läpiä päähänsä! Näinhän ei mitenkään voi olla koska katkeamaton profetiasarja TODISTAA kristallinkirkkaasti ja päivänselvästi täysin päinvastaista!


Päivitys 15.3.2015: TUOMION PÄIVÄ LÄHESTYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY! SE ON IHAN AIVAN JUURI PIAN KOHTA! Luotettavimman tuntuiset profeetat ovat YHDESSÄ HELLÄSTI vahvistaneet 100 % varman päivän 20.3.2015 USEITA KERTOJA TODISTAEN VÄKEVÄSTI!!! NYT ON EHDOTTOMASTI VIIMEINEN, LOPULLINEN PÄIVÄ TULOSSA! Mitenkään ei YHTÄÄN voi enää profeettojen päivät TARKENTUA millään tavalla lainkaan koskaan! Muuten kyseessä olisivat VALEHTELEVAT VALEPROFEETAT, joten ENNUSTUKSET EIVÄT TOTEUDU ja näinhän ei mitenkään voi yhtään millään olla kuten jo kaikista aikaisemmista ennustuksista kristallinselkeästi NÄEMME! Enää VIISI VUOROKAUTTA ja sitten TODISTUU LOPULLISESTI profeettojen oikeamielinen ylevyys ja varma asema TUOMARINA JEESUKSEN VALTAISTUIMELLA päättämässä siitä ketkeä laitetaan HELVETIN IANKAIKKISEEN KIDUTUSRANGAISTUKSEEN!


Päivitys 18.3.2015: PÄIVÄMÄÄRÄ ALKOI RUPEAMAAN TARKENTUA!!!!! Nyt on VAHVAT merkit siitä, että päivämäärä alkaa rupeamaan tarkentua pääsiäisen JÄLKEISEKSI AJAKSI!!! KATKEAMATON ENNUSTUSTEN SARJA JATKUU KATKEAMATTOMANA!!!!1!11!!!!!!

Nyt odottelemme vaan koska tämä kaikki alkaa. Merkit ovat nyt erityisen vahvat että 20.3. jälkeen alkaa tapahtua. Oma näkemykseni on että vasta pääsiäisen jälkeen.

Päivitys 19.3.2015: NETAYANHUAHUN ANSION SYYSTÄ PUTININ PUTOAMISEN PÄIVÄMÄÄRÄ ALKOI TARKENTUA POIS HUOMISEN PÄIVÄN VARMASTA PÄIVÄSTÄ!!!1!!!! Selkeästi TODISTETUSTI nyt TAWRKENTUU päivämäärät jälleen taas kerran entistäkin timantintarkemman oikeammaksi!!!! NETANYHAHU aiheuttaa Issraelin VALERAUHAN siiträmisen!

NETANYAHU ESTÄNEE ISRAELIN VALERAUHAN TOISTAISEKSI

Israelissa pääministeri Benjamin Netanjahu toivoo saavansa hallituksen kokoon 2-3 viikossa.
Netanjahun kovaa linjaa edustava Likud-puolue voitti vaalit ja on saamassa parlamenttiin kolmisenkymmentä paikkaa.
Netanjahun kerrotaan aloittaneen keskustelut pienpuolueiden kanssa hallitusyhteistyöstä jo yön aikana. Joukossa on muun muassa kiistanalaisia siirtokuntia ajava puolue sekä pieniä uskonnollisia puolueita. (MTV)

Päivitys 22.3.2015: PUTININ PUTOAMISEN PÄIVÄ TARKENTUI!!!! PUTIN PUTOAA VARMUUDELLA 4.4.2015!!!! GORBA PALAAAAA 28.9.2015 jonka todistaa 4.4.2015 oleminenkin juutalainenkin päääsiäinenkin ja jo 5.1.1992 kirjoituksessakin sanottiin että vaikka pääsiäisenä Tokiossa joten Gorban paluu ALKAAAA 4.4.2015!!! TÄMÄ VAHVISTAVAT HELLÄSTI YHDESSÄ RAKKAUDELLA SEKÄ LUOTETTAVIMMAN TUNTUINEN ETTÄ MYÖS LUOTETTAVIMMAN TUNTUINEN PROFEETTA! Nyt meillä on vihdoin TÄYSIN VARMA PÄIVÄ!

Mitä tapahtuu 4. 4. 2015? Vielä todennäköisempää profeetallinen tapahtuma on verikuina 4. 4. 2015 ja 28. 9. 2015. Vanhastaan tapahtuma pitäisi olla Israeliin liittyvä. Minun mukaani siihen sopisi Gorban paluu. 4. 4. 2015 on juutalainenkin pääsiäinen ja jo 5. 1. 1992 kirjoituksessani "Gorba tulee takaisin" sanoin "vaikka pääsiäisenä". 1992 pääsiäismatkallaan Tokiossa Gorba ilmoittikin halustaan palata valtaan. Mutta Gorba ei voi tulla ellei Putin putoa ensin. Alkaako Gorban paluu Putinin putoamisella 4. 4. 2015?

Mitä tapahtuu 28. 9. 2015? Auringonpimennyksen aikaan suurin ennustus ei ollut Putinin putoaminen vaan monet odottivat jopa seurakunnan ylösottoa. Ylösottokaan ei ole mahdollinen ennen kuin Antikristus tulee ja ilmestyy Jerusalemin valerauhaa vahvistamaan. Periaatteessa verikuu 28. 9. 2015 sopisi ylösoton ajankohdaksi! Silloin pitäisi tapahtua erikoista Israeliin liittyen. Mahdollisesti alkaakin Kolmannen temppelin rakentaminen. HV 21. 3. 2015

Vuosi ei vaihdu vielä, vaan vasta kun uusikuu näkyy Jerusalemissa Tämä on raamatullinen vuodenvaihteen kohta. Uusikuu ennen pääsiäistä.

2. Mooseksen kirja 12:1-6 Ja Herra puhui Moosekselle ja Aaronille Egyptin maassa sanoen: "Tämä kuukausi olkoon teillä kuukausista ensimmäinen; siitä alottakaa vuoden kuukaudet. Puhukaa koko Israelin kansalle ja sanokaa: Tämän kuun kymmenentenä päivänä ottakoon kukin perheenisäntä itsellensä karitsan, yhden karitsan joka perhekuntaa kohti. Mutta jos perhe on liian pieni koko karitsaa syömään, niin ottakoon lähimmän naapurinsa kanssa yhteisen karitsan, henkilöluvun mukaan. Karitsaa kohti laskekaa niin monta, että voivat sen syödä. Ja karitsanne olkoon virheetön, vuoden vanha urospuoli; lampaista tai vuohista se ottakaa. Ja pitäkää se tallella neljänteentoista päivään tätä kuuta; silloin Israelin koko seurakunta teurastakoon sen iltahämärässä.

Tämä tarkoittaa että jos huomenna näkyy uusikuu, niin siitä lasketaan 10 päivää, jossa tämä karitsa hankitaan, jokaista perhekuntaa kohden. Tämä karitsa kuvastaa siis Jeesusta.
Sitten neljäntenätoista päivänä uuden kuun hetkestä, joka juuri nyt on käsillä, teurastetaan karitsa ja syödään sen liha kokonaan. Tämä on erityistä vertauskuvaa Jeesuksen uhrista karitsana ja hänen lihansa on omaksua hänen sanansa täydestä sydämestä, eli tulla ravituksi hänen sanastaan. Jeesuhan sanoi, ettei yksin leivästä tule kylläiseksi, vaan Jumalan sanasta.
Pääisiäistä siis vietetään nyt 4.4. joka on kaksi viikkoa uuden kuun hetkestä.

Päivitys 5.4.2015: Ylöstempauksen päivä TARKENTUI TARKKAAKIN TARKEMMAKSIII!!!!!! 2017 ON UUSI YLÖSTEMPÅAUSVUOSI!!

Koska Antikristus ei vielä ole päässyt tulemaan, pidän todennäköisenä, että rauha ylösottoineen ei ehdi tulla vielä tammikuussa 2016.

28.9. 2015 verikuineen ja lehtimajanjuhlineen on erinomainen ajankohta Messiaan näkyvälle paluulle, mutta mahdollisesti siinä tuleekin Antikristus ellei sitten temppelin rakentaminen ala. Messiaan näkyvä paluu tapahtuu tasavuosia esimerkiksi viisi myöhemmin.

Vuosi 2017 on erinomainen riemuvuosi, jolloin odotetaan jotakin suurinta sitten Jerusalemin vapautusten 1917 ja 1967. Sanooko kolmas kerta toden seurakunnalle? Rauha ylösottoineen voisi tulla tammikuussa 2017, mutta milloin valerauha sitten tuleekin tulee myös ylösotto. HV

Päivitys 6.4.2015: OMER ONJ LOPULLISESTI VARMISTUNUT 25.5.:KSI!!!!!!!!z NYT ON VARMA PÄIVÄ!

Joten kun Paavali puhui sanoin: "te ette suinkaan ehdi enne heitä, poisnukkuneet, niin on mahdollista että kuolleiden ylösnousemus oli eilen, 4.4. ja siitä lasketaan Omer 25.5. päivään saakka, jolloin on vuorossa ne, joista sanotaan, "sitten vasta te jotka olette jääneet tänne". Asian voi käsittää toisinkin, jolla tavalla olisin itse taipuvainen ajattelemaan, että ne jotka ovat "te jotka olette jääneet tänne", ovat ne pelastussanoman mukaiset häävieraat ja morsian lähtee poisnukkuneiden kanssa yhdssä samaan aikaan viidennen sinetin mukaan. Kuolleet voisi hyvin tarkoittaa samalla myös tälle maailmalle kuolleita elikkä nyt uudestisyntyneitä, joten tässä kohtaa Omer 25.5. olisi se ensimmäinen ja vasta ehkä neljän vuoden kuluttua 2019 syksyllä olisi se toinen, josta sanotaan "te jotka olette jääneet tänne".

Päivitys 19.4.2015: Luotettavan tuntuinen nimimerkki kertoo Iltapäivälehden keskusteluforumilla, että POHJOLAN MIEHITYS ON JO ALKANUT!!!!!!11!! Se tapthtuu NYT, toukokuussa 2015 aletaan UHRATA sotilaita VEnäjän Pyhäjoen tukikohdasta johdetussa MAAAILMANSODASSA!!!

Suomi-SA aloittaa suurkutsunnat toukokuussa 2015.
=================================

* En olisi uskonut, että 1920 MA. Gustafsonin ennustuksen mukaan piirretty kartta nyt (2013), etenemään alkaneesta Suomen ja koko Pohjolan venäläisten Pyhäjoelta johdetun miehityksen hankkeesta. Saa nettien SA- kybersotayksiköt silmittömään raivoon.

OupS Mahdoinkohan paljastaa JÄLLEEN etuajassa jotain sellaisia heidän hankkeitaan. Joista ei olisi saanut vielä julkaista näin julkisesti materiaalia? Alkaa menemään niin jännäksi. Että taidan nykäistä aiheesta virkeän videoinnin maansa ydinvoimasekoiluillaan myyneitten SA- ydinsotalordien harmiksi!.. .

Armeijan sotaa ennakoiva kirje lähdössä 2015 toukokuussa liki miljoonalle Suomen tapettavalle uhrille! Suomen asetehtaissa samaan aikaan nähdysti menossa konetuliaseitten ja ammusten massatuotannot tulevaan globaaliksi suunniteltuun III-maailmansotaan. Tykkien ammuksia Suomessa sorvaillaan tätä kirjoittaessani kiivaasti ylitöinä tulevaan sotatantereeseen.

Suomen hallinto kartoittaa KOKO reservinsä ja potentiaalisesti etniset tarkoituksella jatkossa tuhottavat vähemmistönsä sotilas potentiaalit. Jotka aikoo surutta jatkossa uhrata Venäjän Pyhäjoen tukikohdasta johdetun Maailmansodan aikaan.

Ruotsi ja Norja hermostuivat syystä lopullisesti. Suomen rahalla ostetun ja syvästi korruptoidun hallituksen luovuttaessa Viron lailla 1939 taisteluitta sotilaallisen ensi- iskujen tukikohdat Venäläisille sotilasjoukkioille Pyhäjoen ohjustukikohdiksi.

Norja vaati tilanteen takia nopeutetun aikatauluin suoran uhkan takia koko Pohjoismaiden yhteisen sotilasyhteistyön allekirjoituksen. Mutta ydinalallaan Suomi on pettänyt Pohjolan kansat. Allekirjoittamalla Pohjolan tuhon alkutahdit täydellisiin Venäläisten miehityksiin allekirjoituksin 2013!

Jonka jälkeen tarvittaisiin enemmän kuin suurimittainen IHME, jotta Pohjolaa nyt odottava täystuho ja maamme miehitys voitaisiin välttää. USA suostui hankkeeseen, koska laskee, että Venäjä jatkaa Norjan ja Ruotsin miehitettyään.

Tuhoamaan USA:n hyväksymänä tekona koko Euroopan ja sieltä ykköskohteenaan ydinalan pääuhkaajan Saksan. Globaali ydinala on valmis surutta myös kolmanteenkin - maailmansotaan kyetäkseen estämään Saksan ydinvoiman vastaiset energiantuotannon hankkeet. Luoja meitä auttakoon näistä tulevista IAEA ydinrikollisten hankkeista!0Suomen hallinto kartoittaa KOKO reservinsä ja potentiaalisesti etniset tarkoituksella jatkossa tuhottavat vähemmistönsä sotilas potentiaalit. Jotka aikoo surutta jatkossa uhrata Venäjän Pyhäjoen tukikohdasta johdetun Maailmansodan aikaan.

Takaisin "Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian" -sivulle.


Aiemmin oli mahdollista keskustella profetioista vieraskirjassani, mutta Suomen nykyinen laki asettaa keskustelupalstojen ylläpitäjät vastuuseen kaikista kirjoituksista, joten vieraskirjassa ei enää sallita uusia kirjoituksia. Vieraskirja poistettaneen tarpeettomana lähiaikoina.
(Mr. Niilo Paasivirta)

(Laskuri käynnistetty 26.6.2006)