Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian - arkisto 4

Päivitetty 14.8.2013


Päivitys 4.3.2012: MAAAPALLO TUHOUTUUUUU 15.2.2013!!!!1!!!!! TAPPAJA-ASTEROIDI DA14 OSUU NASAN MUKAAN MAAHAN JA TUHOAA SEN!!!!!!!!!!1!!!!!!! Tiedemiehet sanovat, että asteroidia ei ehditä enää millään keinolla torjua ja että tuho on varma. Se osuu maapalloon ja valtava räjähdys tuhoaa KAIKEN! Törmäys tapahtuu 19:26 UT, eli Suomen aikaa klo 21:26.


Päivitys 7.3.2012: USKOMATON ENNNALTATIETO!!!11!!! Aivan nanomillisekunnilleen tarkalleen oikeaan osunut pelastussanoman ennustus varuskuntien lakkauttamisesta näyttää viivasuoran viivan, jolla lakkautettavat varuskunnat tarkalleen ovat Venäjän miehittämän alueen rajalla!!!!! Näin mielipuolisen tarkkaa ennustusta ei voi edes sanoin kuvitella! Miten se onkin voinutkin osua NÄIN oikeaan!?!! Totisesti, nyt jokainen ennaltatiedetty päivämäärä vahvistui vielä 5000 % tarkempaakin tarkemmaksi ja vahvistetummaksi! Profetioiden tilanneseurantakarttaa (klikkaa kuvaa niin näet kuvan täydessä koossa) on nyt päivitetty entistäkin oikeammaksi tarkasti millilleen aivan viimeismmän ja kuumimman tarkan tilanteen mukaiseksi! Kartassa näkyvät nyt myös Venäjän sotilaan HYÖKKÄYSSUUNNAT ja LEIRI Tukholman profetian (1984) ja pelastussanoman tarkalleen ennaltatietämänä sekä tärkeä HAUTAVAJOAMA, jonka maanjäristys aiheuttaa!


Päivitys 20.3.2012: ERITTÄIN LUOTETTAVAN TUNTUISTA LISÄTIETOA TAPAHTUMISTA ENNEN YLÖSTEMPAUSTA JOKA TULEE AIVAN TÄYSIN TÄYDELLÄ VARMUUDELLA TODISTETUSTI KAIKKIEN ENNUSMERKKIEN JA LASKELMIEN MUKAAN LUKKOON LYÖTYNÄ TASAN TARKKAAN 28.5.2012!!!!! Nyt, TÄNÄ keväänä, aivan kohta pian, koska näiden PITÄÄ ja ON PAKKO tapahtua ennen 28.5. tulee IRANIN POMMITUKSET, TALOUSROMAHDUS sekä SUURIN MAANJÄRISTYS MITÄ IKINÄ ON MAAILMASSA KOSKAAN OLLUT! Näitä seuraa VALTAVA ahdistuksen aika, jollaista ei milloinkaan ikinä ole koettu yhtään! Vain tarkat päivämäärät näille varmuudella varmistuneille, luotettavasti ennustetuille tapahtumille puuttuvat, mutta aikaahan tässä on enää vajaa 70 päivää, joten hyvin pian nämä tapahtuvat! Onpa hyvä, että meillä on nyt VARMAA ennaltatietoa, joten Iranissa ja kaikkialla pystytään jo etukäteen ennalta valmistautumaan!

Nyt olemme taas tulossa siihen kevääseen ja sitä vielä pitääkin seurata Iranin pommitukset, talousromahdus ja suurin maanjäristys jota koskaan on maailma kokenut. Näitä seuraa suuri ahdistuksen aika, jota ei kukaan ole ennemmin kokenut myöskään.

Päivitys 12.4.2012: VARMUUUS ON VARMISTUNUT VARMAAKIN VARMEMMAKSI!!!!!!!! YLÖSTEMPAUS TULEE 28.5.2012 SADAN PROSENTIN VARMUUUUDELLAAAAA!!!!!!!!!!! Pelastussanoma TODISSTAA, että tempaus TOTISESTI on TÄYSIN JA LOPULLISESTI VARMISTUNUT kerta KAIKKIAAN! YKSI KAHDESKYMMENESOSA uskovista TEMPAUTUU 28.5.2012! Se on PIKKU HIPPUNEN mutta TEMPAUS ON NYT LOPULLISESTI TÄYSIN, TÄYSIN VARMA!

Kaiken pohjana on morsiamen ylösotto, joka on äärimmäisen pieni ryhmä, joka on ilmoitettukin tuossa 28.5. tänä vuonna olevassa profetiassa, joka tapahtuu
Se on uskovien osalta 1:20 osaa uskovista, eli hippusen pieni määrä.

On siis aivan täysin MAHDOTONTA, että ei tulisi tempausta. Se tarkoittaisi, että profeetta olisi VALEHTELEVA KYYKÄÄRMEEN SIKIÖ ja näin ei voi olla. Sellaista ei voi edes AJATELLA, koska profeettojen pilkka on PYhän hengen pilkkaa ja sitä ei IKINÄ voi MITENKÄÄN saada anteeksi. Nyt meillä VIHDOIN on TÄYDELLINEN tempausvarmuus. Tämä on ensimmäinen kerta IKINÄ kun missään ja koskaan ihmiskunta on voinut olla täydellisessä tempausvarmuudessa ja -valmiudessa. Nyt tempausvalmiuden voi ajoittaa täydellisesti. Jokainen, joka himoaa, voi tempautua 28.5.2012 eikä MIKÄÄN voi sitä estää PAITSI jos kuuntelee kaiken maailman SAATANOITA vaikka Oikea Profeettakin on nyt vihdoin noussut Täydellisen totuuden kera Lapista, kuten Raamattukin ennusti!

nimittäin jo parikymmentä vuotta tuntemaan ja tietämään tämän henkilön, joka tulee olemaan tuo ko. mainittu profeetta, jopa niin voimakkaana ja kirkkaana että kyynelet tuli silmiin. Minulle annettiin ymmärtää, että tämä Suomen profeetta on niinkin suuri ja suurempi kuin kukaan koskaan on edes luullut... hän on toinen niistä Raamatussa mainituista säkkipukuisista todistajista ja he tulevat kuolemaan Jerusalemin kadulle. Heidät nostetaan kolmantena päivänä henkiin ja ylös, niin että kaikki näkevät sen. Heistä tulee Taivaassa suuria ja arvostettuja miehiä.
Kuvassa vasemmalla hän on, enkä voi antaa alkuperäistä tunnistettavaa kuvaa, koska hän tietää kyllä että hän se on, vaan ei tunnusta sitä. Lisäksi hän on entinen Vapaakirkon kävijä ja menettänyt osapuilleen kaiken ja pian lisää. Hän lähestulkoon vihaa kaikkia uskovia, varsinkin meitä tosiuskovia. Hän on Paavalin entisen elämän, Saulin täydellinen esikuva. Hän on hyvinkin lukenut ja varsinkin esiintymistaitoja, mutta on silti täysin erakoitunut Lapin juntti, suoraan erämaasta, jossa hän on viettänyt jo yli 20 vuotta. Sanalla sanoen, hän on juuri oikeanlainen profiililtaan tuon vaativan tehtävän alkuun. Hänet Jeesus Kristus tulee pudottamaan hevosensa selästä ja hänestä tulee nöyrempi kuin meistä kukaan voisi koskaan olla. Hän ei asettaudu profeetaksi, vaan hänet asetetaan siihen tehtävään. Hän on valmis tehtävään osapuilleen tasan 40 vuorokautta siitä, kun kaikki kauhea alkaa, ahdistus ja Suomen tuska. Hän on jäyhä janttura, kuin Lapin juurakko, joka lopulta putoaa hevosen selästä ja nousee sitten julistamaan väkevästi tätä pelastussanomaa, jota olen rivien välistä puhunut jo vuodesta 2006.

Päivitys 16.4.2012: Jouko Pihon profetia TODISTAA VÄKEVÄSTI VENÄJÄN VALLOITUSPROFETIAN TODEKSI!!!!!!11!!!!!!!! Ihmeellisellä tavalla maalisuikaleisiin ilmestyi Venäjä, Norja ja Ruotsi ilman Suomea ja sitten ilmestyi Venäjän valloittama, jaettu Suomen kartta!!!!!!! TÄMÄ TODISTAA USEIDEN LUOTETTAVIMMAN TUNTUISTEN PROFEETTOJEN PROFETIAT OIKEIKSI!!!! Venäjän valloitus ei enää ole pelkkä ennustus tulevasta, se on nyt VARMA FAKTA! Muuten monet luotettavan tuntuiset profeetat paljastuvat valehteleviksi valeprofeetoiksi, ja sitähän ei kukaan rehellinen ihminen voi mitenkään millään koskaan yhtään uskoa lainkaan missään nimessä! Niin ei VOI olla!Päivitys 20.5.2012: ENÄÄ REILU VIIKKO VARRMAAAAAAAAN YLÖSOTTOON! Mutta tarkempi tieto kertoo nyt, että tempautuvia on vieläkin vähemmän kuin mitä aiempi ennaltatieto tiesi tietää! Kun lasketaan heilutuslyhteen tuomisen päivästä 7 täyttä vikkoa ja ruokauhreiksi on 2 kakkua jotka on leivottava happamena 2:10 lestyjä jauhoja, on laskutoimituksen lopputulos matemaattisesti laskien vain kaksi sadasta!!!!!!!!!!11!!! "He" ovat kertoneet tämän nyt ennalta joten herätys tapahtuu kuitenkin kuin kulovalkea!

3. Mooseksen kirja 23:15-17 Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa, laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri. (OMERIN LASKENTA) Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi (elävät ja kuolleet) kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi. =morsian.

Kahdesta kymmenyksestä, eli siis ei 20:100 vaan ylösoton määrä onkin 02:100 eli sadasta vain kaksi. Tämä on sikäli ymmärrettävä luku, että vain tuon verran Suomi24 palstakin sisältää kutsun vastaan ottaneita. Ymmärtääkseni jokin profetia mainitsi tuon jakoluvun jossain.

Hurjaa luvussa on se, että ylösoton huomaaminen suurelle maailmalle on vielä pienempi asia. Toiseksi katoamisen syyn keksintöjen määrä helpottuu uskovien salaliittoina. Sen sijaan herätys tapahtuu kuin kulovalkea, koska "me olemme kertoneet jo tämän".

Nyt, kun tarkalleen tiedämme, mikä murto-osa tempausvalmiudessa olevista uskovaisista temmataan, voimme myös ekstrapoloida sen määrän uskovaisia, joka tempautuu. On omituista, että luotettavan tuntuiset profeetat eivät ole tätä määrää lainkaan tuoneet esille. Perustana on tempausvalmiiden uskovaisten määrä, joka täytyy vain arvioida.

Ensinnäkin on täysin päivänselvää, että lapset eivät voi tempautua. Lapsethan ovat heti hedelmöityshetkestä asti perisynnin inhottavan saastaiseksi likaamia. Vasta sellainen lapsi, joka osaa puhua ja jolla on ymmärrystä sen verran, että pystyy ottamaan Jeesuksen vastaan, voi olla tempausvalmiudessa. Tähän vaadittaneen vähintään 5 vuoden ikä, ehkä vähän enemmänkin kun puhumme suomalaisista lapsista. Toiseksi, todellisia uskovaisiahan ei ole valtionkirkossa juurikaan lainkaan. Sehän on huora- ja luopiokirkko, jossa on naispappeja ja joka suosii homoutta. Meidän täytyy siis oletuksena laskea vain ei-luterilaiset, ei-ortodoksit uskovaiset. Käytännössä heitä voinee löytyä lähinnä adventisteista, helluntailaista ja baptisteista. Näitä on yhteensä noin 8500. Osa näistä toki silti elää synnissä, mutta kun oletamme, että kunnollisia uskovaisia löytyy joitakin jopa myös muualta, niin 8500 on aika hyvä lopullinen arvio tosiuskovaisten määrästä Suomessa.

Näistä 8500 ylösottopäivänä 28.5.2012 tempausvalmiudessa ennaltatiedon ja Raamatun mukaan voi olla ainoastaan noin 2 %. Se tekee 170 tempautujaa! Se on todellakin pieni hippunen. Koko Suomessa oli 5 406 018 henkeä 31.3.2012, eli tempautuvia on vain 0,00314 % koko väestöstä. Suomessa ilmoitetaan kadonneeksi vuodessa noin 2000 ihmistä, joista noin 10 jää pysyvästi kadoksiin. Tempaus voi siis kokonaan jäädä jopa huomaamatta. Luotettavan tuntuiset profeetat itse eivät välttämättä edes tempaudu, vaikka ilman muuta ovatkin herkeämättä täydellisessä tempausvalmiudessa, koska heillä voi olla tehtäviä, joiden takia he eivät voi lähteä ylösottoon mukaan. Esimerkiksi pitää olla Tukholman profetian ennustama Suomesta nouseva armoitettu ja voideltu profeetta, joka antaa Tukholman profetian jatkon ja saa aikaan ennennäkemättömän herätyksen.

Kun tarkastelemme suomalaisten tilastotietoja, voimme tehdä oletuksia 170 tempautuvasta henkilöstä. Yleisesti suomalaista on naispuoleisia noin 50,9 %. Nythän on kuitenkin niin, että naiset ovat tunnetusti uskonasioissa heikompia (vrt. Eeva) joten ei voi olla mahdollista, että naisia olisi enemmistö. Tässä kohdassa siis täytyy olettaa, että miehiä on enemmistö.

 Osuus 170 tempautuvasta
Miehiä87
Naisia83

Ruotsinkielisiä on 5,39 % väestöstä, saamenkielisiä 0,03 %, venäjänkielisiä 1,08 % sekä muita 3,45 %. Voimme olettaa, että nämä suhdeluvut pätevät myös tempautuvilla.

 Osuus 170 tempautuvasta
Suomenkielisiä153
Ruotsinkielisiä9
Venäjänkielisiä2
Muunkielisiä6

Luonnollisesti suurimmista asutuskeskuksista tempautuu eniten väkeä. Tässä muutaman väkiluvultaan suurimman kunnan tempausmäärät.

 Osuus 170 tempautuvasta
Helsinki595384/5406018*170=19
Espoo252439/5406018*170=8
Tampere215168/5406018*170=7
Vantaa203001/5406018*170=6
Turku178630/5406018*170=5
Oulu143909/5406018*170=5
Jyväskylä132062/5406018*170=4
Lahti102308/5406018*170=3
Kuopio97433/5406018*170=3
Kouvola87567/5406018*170=3
Pori83113/5406018*170=3
Joensuu73758/5406018*170=2
Lappeenranta72133/5406018*170=2
Hämeenlinna67270/5406018*170=2
Rovaniemi60637/5406018*170=2
Vaasa60398/5406018*170=2
Seinäjoki58703/5406018*170=2
Salo55283/5406018*170=2
Kotka54831/5406018*170=2
Mikkeli48907/5406018*170=2
Muu Suomi =86

Työttömiä oli viime vuoden lopulla 7,8 % väestöstä. Tästä seuraa:

 Osuus 170 tempautuvasta
Työssäkäyviä157
Työttömiä13

Voimme tehdä näistä tiedoista monia mielenkiintoisia johtopäätöksiä. Mikäli et elä väkiluvultaan suuressa kunnassa ja äidinkielesi on muu kuin suomen kieli, on erittäin vaikeaa päästä mukaan ylösottoon. Tällaisten henkilöiden tulee siis olla aivan erityisen tunnollisia tempausvalmiudessa pysyttelemisessä. Ja jos olet työtön, on mukaan pääsy ylösottoon hyvin epätodennäköistä.


Päivitys 23.5.2012: AIVAN TÄYSIN VIIMEINEN, LOPULLINEN VARMA TAKARAJA TEMPAUKSELLE ON VARMISTUNUT TÄYSIN 100 % VARMAKSI!!!!!! EIKÄ MIKÄÄN VOI KOSKAAN MILLÄÄN MITENKÄÄN ENÄÄ YHTÄÄN PIIRUAKAAN MUUTTAA TÄTÄ RAJAA, se on nyt varmistunut niin täydellisesti, että mikään ei KOSKAAN tule enää olemaan yhtään näin varmaa!!!! Viimeinen takaraja ylöstempaukselle voidaan nyt tarkentaa täydellisellä tarkkuudella! Luotettavan tuntuinen nimimerkki -jarmo- kirjoitti suomi24.fi -palstalla:

Jeesuksen oman ennustuksen vuoksi. Israelin pitää nousta suuruutaeensa ja ylipäätään syntyä ensin uudelleen kuin tyhjästä. Eli Israelin itsenäisyyden päivästä laskettuna tämä sukupolvi ei katoa, kun kaikki loppu on jo tapahtunut.

Siksi vuonna 1948 syntyneet pitää olla vielä hengissä, eli sinun miljoonaseitsemänsataakahdeksankymmentäkaksituhatta ja reilut yhdeksänsataa vuotta ovat aivan liikaa.

Voisihan tässä ajassa joku elää jopa 120 vuoitiaaksi, mutta kun ottaa huomioon, kuinka pahat ajat ovat tulossa, ei kovin moni vanhus ole silloin enää hengissä, kun Jeesus tulee näkyvällä tavalla.

Joku saattaa elää ehkä 70 vuotta vanhaksi, eli vuoteen 2018 asti voidaan maksimissaan mennä. Siitä kun vähennetään 7 vuoden vihan ja ahdistuksen ajat, saadaan luku 2013 jolloin ensimmäinen ylösotto on jo melkeinpä tapahduttava.

SIKSI!!!

Tänä vuonna tuo ylösotto mitä suurimmalla todennäköisyydellä osuu 28.5. kohtaan, jolloin vanhin ihminen karun lopun kokeneessa maailmassa olisi iältään maksimissaan reilut seitsemänkymmenen. Ottaa huomioon, että ne ajat viimeiset lopunajan vuodet ovat niin kauheita, että ihmiset pelosta kuolevat jaloillensa, sanoo Pyhä Raamattu. Joten aika sissi täytyy olla, että päälle 70 v pysyy hengissä.
Anteeksi paha laskumoka/virhe. Ollaan tietenkin jo yliajalla, eli 72 vuotiaan kohdalla ollaan jo nyt menossa. Eli 72 vuotias täytyy löytyä maan päältä hengissä, kun Jeesus tulee näkyvällä tavalla.

1948 + sukupolvi on oltava jäljellä vielä (vähennä 7 vuotta vihan aikaa)

1948 syntyneet ovat tänään jo eläkeiässä, 64 vuotiaita (lisää nuo 7 vuotta siihen)

Lopullinen ylöstempauksen viimeinen takaraja, joka ei MILLÄÄN keinolla VOI enää YHTÄÄN ylittyä, on siis 1948 + 72 (Jeesuksen näkyvällä tavalla tuleminen) miinus 7 vuotta vihan aikaa, ja kun yliaika yli 70 vuoden iän yli otetaan huomioon, niin silloin on VARMISTUNUT, että ylöstempauksen on PAKKKO OLLA TÄNÄ VUONNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jotkut puhuivat että sukupolvi olisi 72 vuotta. Israel perustettiin vuonna 1948 ja Jeesus puhui hänen tulemuksestaan, että se sukupolvi ei katoa, kun kaikki loppu tapahtuu. Eli jonkun vähintään 72 vuotta vanhan ihmisen täytyy olla elossa täällä tämän laskutoimituksen mukaan: 2012 - 1948 = tänään vähintään 64 vuotta, joka jää kaikkien vihan aikojen loppuun saakka tänne, eli siihen tähän päivään pitää lisätä vihan ja ahdistuksen ajat, luku 7 vuotta. Silloin 64 vuotias on jo 71 vuotta vanha vihan aikojen päättyessä. Eli pitää olla todellinen teräsvaari, joka siihen kykenee ja niiden aikojen läpi, jolloin ihmiset pelosta kuolevat seisaalleen.
Eli jos 72 vuotta vanha on yksi sukupolvi, niin silloin meillä ei ole enää yhtään vuotta morsiamen katoamiseen aikaa. Näin ollen ylösoton olisi pakko tapahtua tänä vuonna.

YLÖSTEMPAUKSEN ON PAKKO TAPAHTUA TÄNÄ VUONNA! PAKKO! Nyt ei ole MINKÄÄNLAISTA tarkennuksen varaa enää YHTÄÄN. VUOSI 2012 ON VARMISTUNUT. MIKÄÄN keino EI voi enää MILLIÄKÄÄN muuttaa tätä vARMAA FAKTAA!!!!! Lukko on lyöty kiinni lopullisesti ja avaimet ovat taivaassa! Profetia toteutuu NYT! Mitään muutoksia EI VOI TULLA ENÄÄ! PERÄTI 170 suomalaista ylösotetaan! Nämä tulevat tuhatvuotiskaudella olemaan kaikkein ylivertaisesti rakastetuinta, ihailluinta, kunnioitetuinta, ylevintä, suurinta, ylistetyintä ihmistä, Kristuksen ylipappeja ja -tuomareita, joiden jalkoja naiset kiihkeästi suutelevat!!!!!11!!!!11!!!

YLÖSTEMPAUS ON 28.5.2012!


Päivitys 24.5.2012: ENÄÄ 4 päivää ylöstempaukseen! Siitä alkaakin sitten kovat hulinat, Venäjä valloittaa puolet Suomesta. Tämän ennaltatiedon ovat jo antaneet niiin monet luotettavan tuntuiset profeetat, että siitä ei voi olla pienintäkään epäilystä kenelläkään lainkaan yhtään millään! Ja, kuten luotettavan tuntuinen profeettakin on sanonut: "Suomenlahti on kuin kortsu, joka ruikkaa Antikristuksen siemenet Pietariin". Suomenlahdella siis pitäisi aivan juuri kohta tapahtua vielä jotain ennen ylösottoa.

Ilmestyskirjan 3. luvussa on kirje Laodikean seurakunnalle, jonka luotettavan tuntuinen profetiasivusto korostaa koskevan tapahtumia juuri välittömästi ennen ylöstempausta. Luopiokirkko on sen mukaan penseä ja rikastunut, joka ei mitään tarvitse. Tempausvalmiuteen haluavien on ostettava kultaa ja valkeat vaatteet, joihin pukeutua, sekä silmävoidetta jolla pitää voidella silmät. Lisäksi on oltava korva, jolla kuunnella.

Apteekista saa ilman reseptiä silmävoidetta, joka soveltuu myös terskan alueen hoitoon! Tämän täytyy olla Raamatussa mainittu silmävoide, joka on välttämätöntä tempausvalmiuteen kilvoitteleville. Tämän salaperäisen voiteen nimikin selvisi, se on "Bepanthen" ja se on todellinen ihmevoide! Se sai jopa uskovaisen ihmisen suorastaan kiroamaan, kun hän oli joutunut kärsimään limakalvoistaan (ts. synneistä) vuosikaudet.

Tästä profetiasta kirkastui se, että voideltu henkilö kestää ympärileikkauksen eli ylösoton ihmevoiteen eli Pyhän Hengen voitelemana! Mutta mikä mahtaa olla Suomenlahden Anti-Bepanthen, epäpyhä voitelu, joka suojelee Pietariin ruikkaavan Antikristuksen limakalvoa? Sen täytyy tietysti olla raakaöljy.

Joka tapauksessa, tempautuvien on nyt syytä muistaa ostoslista:

Valitettavasti täysin kuuroilla ei ole mahdollisuutta tempautua, näin todistaa Raamattu. (Ilm. 3:22: Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.) Ei myöskään muilla, joilla on jokin vamma. Raamattu sanoo (3. Moos. 21:18-20): Älköön lähestykö kukaan, jossa on joku vamma, älköön kukaan sokea tai ontuva, kukaan kasvoiltaan tahi jäseniltään muodoton, kukaan, jolta on katkennut jalka tai käsi, jalkansa tai kätensä taittanut, joka on kyttyräselkäinen tai kitukasvuinen, jonka silmäterä on samentunut tai jolla on ihottuma, rupitauti tai vialliset kivekset, kyttyräselkäinen tai surkastunut, silmävikainen tai ihotautinen tai rupinen tai kuohittu.

Eli vain täysin terveet ovat valitettavasti tempauskelpoisia. Raamatun sana on näin ja sitä ei voi kumota.

Maailmalta tulee koko ajan yhä hälyttävämpiä uutisia! Tämä on selvä merkki, että tempaus on nyt totisesti aivan lähellä!!! Juuri tänä aamuna tuli uutinen, että Italia ryhtyy sotilasliittoon Kiinan kanssa ja aikoo julistaa sodan Venäjää ja USA:ta vastaan!!!! Neuvottelut Iranin ydinaseesta ovat kaatumassa erimielisyyksiin! Oluen juonti on romahtanut! Venäjällä on uusi ohjus, joka läpäisee sekä NATO:n että heidän oman ohjuskilpensä!


Päivitys 25.5.2012: YLÖSOTON PÄIVÄ ALKAA TARKENTUA TARKEMMAKSI!!!!!!! Nyt on selvinnyt, että 6.6.2012 on erittäin todennäköinen päivä!!!!!

KAIKKI PERUSTUU SIIS RAAMATTUUN

Tarkemmin: http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Paivittain.html

Omerin laskenta perustui päivämäärään, jossa tuodaan Herralle kaksi kakkua. Tätä minä pidän suoraan vertauskuvana eläviin ja kuolleisiin. 3. Mooses 23:15-17 Perustelut löytyy tästä linkistä: http://www.pelastussanoma.fi/Jumalan%20lasten%20kalenteri/Luukku50.htm

Kakkuja on kaksi, elävät ja kuolleet (morsian). Jos Paavali sanoo, ettette suinkaan ehdi ennen heitä, siis kuolleet, vaan tulette perässä, niin mitä tämä tarkoittaa????

Raamattu ei ole epälooginen ja jos siellä puhutaan jostain vakavasta ja huomioitavasta sanoin "muistakaa että..." tms. niin sen täytyy olla jotain minkä meidän on huomioitava. Me emme siis ehdi ennen kuolleita, he menevät ensin.

Koskas sitten elossa olevat? On hyvä kysymys, johono vastaus löytyy Johanneksen ilmestyksestä, eli 10 päivää.

3. Mooses 23:15-17 laskee päivään 28.5. mutta 28. päivä on jo ahdistuspäivä, eli alamme laskea 10 päivää edellisestä, eli 27.5. alkaen, joka tulee 6.6.2012

Siellä saattaa olla vasta toinen tapahatuma, elävien katoaminen, joka näkyy maailmassa selvästi kadonneina henkilöinä.

Tämä on vain spekulaatio silti... ja huomioitavaa lähinnä siksi että mikäli nyt lähtisimme maanantaiaamuna, niin mikä merkitys noilla kahdella Raamatun merkityksellisellä maininnoilla on? Kaikki nämä tapahtuvat edessämme kun sen aika tulee, joten kerron vain mitä mietin ja mikä tuli sanottavakseni teille, jotka ymmärrätte nämä asiat. Ollaan rauhallisia ja katsotaan valveilla tätä odotuksen aikaamme.
----
Olli varoittaa, että voi mennä kesäkuulle, mutta sekin sopisi, jos ajatellaan 10 päivän vankeutta. 27 plus 10 päivää antaa tulokseksi 6.6.2012, silloin olisi tuo Ollin mainitsema Venuksen siirtyminen auringon yli.
----
Markun ja Ollin laskemana lähtö olisikin vasta 6.6.2012 joka ei rikkoisi Omerin ennustusta, eikä kuolleiden ylösottoa. Se päivä on tasan kuusi vuotta pedon päivän 6.6.2006 jälkeen joka taas silloin aloitti oman kuuden "päivän" vuoden sotani, kiirastuleni, ainakin henkilökohtaisen oma sotani, koska juuri tuona päivänä kaikki kauheus ja suuri ahdistus itselläni alkoi, joka johti aluksi 40 päivän suureen ahdistuksen aikaan, jota seurasi profetioita toisen perään, jossa syntyi tämä pelastussanoma. Juuri ennen sitä 6.6.2006 Suomen Lordi juhli Euron viisuvoittoa Kreikassa, joka on vasta tämän päivän vihje lopulle ja pedon ilmestymiselle.
Tässä kohtaa sanon vielä että Kreikkalaisille sitten paluu saattaa hyvinkin olla Wilkersonin profetian alkupamaus, ahdistuksen ajan ensimmäinen päivä. Kreikka ilmoittautuu maksukyvyttömäksi ja irtoaa Eurosta. Elossa oleva morsian odottaa vielä 10 päivää??

Päivitys 28.5.2012: tempaushetken odottamisessa ongelmaksi muodostuu ennaltatiedetty tempauspäivä. Kaikkialla maailmassa on sama päivämäärä ainoastaan sillä hetkellä kun kello on 13 (Suomen kesäaikaa). Tuo ajankohta meni juuri ohi! Eli mikäli ylöstempaus on kaikkialla maanantaina, sen täytyi juuri tapahtua. Tosin tempauksen päivämäärään on lisätty 10 päivän vankeusaika, joten varsinainen elävien tempaus tapahtuu vasta 6.6.2012. Mutta tämä päivämääräasia on syytä pitää tarkkaan mielessä.

Rukoilkaamme, että luotettavan tuntuiset profeetat pian tarkentavat sitä, tapahtuuko tempaus samanaikaisesti kaikkialla maapallolla, vai seuraako se esimerkiksi aikavyöhykkeitä. Vain silloin voimme tarkentaa laskurit aivan sekunnilleen!


Päivitys 29.5.2012: ENNALTATIETO OSUI IHMEELLISELLÄ TAVALLA TÄYSIN TARKALLEEN KOHDALLEEEEN!!!!!1!!!!!!!!!!! PROFEETAT NÄKIVÄT JO 54 MINUUTTIA ETUKÄTEEN ENNALTA ETTÄ TEMPAUSTA EI TULEKAAN 28.5.2012! Tämän täytyy olla todellinen ihme! TARKKA ENNUSTUS, JOKA TOTEUTUI! Tämä todistaa äärettömän väkevästi varmimman tempauspäivän eli 6.6.2012 puolesta! NYT SEN ON PAKKKO TAPAHTUA!!!!

28.5.2012 klo 23:06

Jep, ei sitten lähdetty tänään, kuten aavistimmekin

Nyt oletamme ahdistuksen päivien alkaneen... odotamme siis sen kymmenen päivää vielä.

Profeetta ei toki halua ottaa yksin kunniaa tästä uskomattoman tarkasta ja oikeaan osuneesta ennaltatiedosta, vaan kertoo aavistuksen tulleen useammalta henkilöltä (Marku, Olli, jne.).

Kysymys aikavyöhykkeistä on nyt entistäkin polttavampi!

Kukaan kaikkein luotettavimmankaan tuntuisista profeetoista ei vielä ole kertonut, miten tempauspäivän päivämäärä suhtautuu maapallon aikavyöhykkeisiin. Kaikkialla maailmassa on sama päivämäärä vain yhtenä hetkenä päivässä, muuten osa maailmasta on menossa eri päivämäärässä.

Koska aikaa on vain 10 päivää, niin nyt olisi kiireesti tiedettävä, tapahtuuko tempaus kaikkialla maailmassa yhtäaikaa. Silloin sen on pakko tapahtua tarkalleen kun kello on Suomessa 13. Kesäaika huomioon ottaen vain tuona hetkenä koko maapallolla on sama päivämäärä. Ja otetaanko kesäaika huomioon vai ei?

Muussa tapauksessa tempaus ei tulekaan kaikkialla 6.6.2012 ja olisi tiedettävä tarkempi ajankohta. Mikäli tempaus tulee vasta viime hetkellä, silloin kun viimeisessäkin maailman kolkassa 6.6. on vaihtumassa seuraavaksi päiväksi, niin se tarkoittaa että Suomessa tempaus tuleekin vasta 7.6.2012 klo 10:59:59! Jos taas puolestaan tempaus tulee heti, kun missä tahansa alkaa päivämäärä 6.6.2012, niin Suomen ajassa se on 5.6.2012 klo 9:00:00! Ja mikäli tempaus tulee klo 12 GMT, niin Suomessa kello on silloin 15. (Näissä ajoituksissa oletetaan, että kesäaika on voimassa.)

Tempausvalmiuden ajoittamisen kannalta tämä on äärimmäisen tärkeä tieto. Harva uskovainenkaan pystyy pysyttelemään herkeämättömänä armontilassa tempausvalmiina ja synnittömänä 24 tunnin ajan. Ilman tarkkaa ajoitusta jopa ennaltatieto 2 sadasta uskovaisesta jotka pääsevät mukaan, on melko rohkea. Nyt profeetoilla olisi tilaisuus pelastaa mukaan paljon uskovaisia.

Onhan toki selvä, että vain ylevimmät ja hurskaimmat saavat päästä mukaan, eli tämä saattaa olla Jumalan tahto, että Hän ei ole profeetoille ilmoittanut tarkkaa kellonaikaa. Se ikään kuin himmentäisi temmattavien kunniaa, jos mukana olisi kovin helposti mukaan päässeitä. Eihän se kävisikään päinsä, jos tuhatvuotiskaudella kaikkein ylistetyimpiä, rakastetuimpia ja kunnioitetuimpia Kristuksen ylipappeja ja -tuomareita olisi kymmeniä tuhansia. Näin korkea-arvoisia sieluja on luonnollisesti oltava vain vähän. Siksi varmaankin tempausvalmiudessa kilvoittelu on epätarkennettu 24 tunnin mittaiseksi.


Päivitys 30.5.2012: TÄYSIN MAHDOTON KAHDEN AURINGON ILMIÖ TODISTAA TEMPAUSPÄIVÄN OIKEAKSI!!11!!!!! Tällainen käsittämätön valoilmiö on nyt nähty ihmeellisen nukkujan toimesta, joka ylösnousi kuitenkin näyttämään todisteet mahdottomasta. Nibiru-planeetta on siis jo valokuvattukin. Tähtitieteilijät, NASA ja viranomaiset kuitenkin ovat täysin hissunkissun ja hiljaa, eikä perinteinen mediakaan luonnollisesti yhtään puhu näistä käsittämättömän mahdottomista, ennenäkemättömistä ilmiöistä taivaalla. Silti kuvat kahdesta auringosta leviävät internetissä joka puolella!

joku oli sammunut vaan, eikä henkilökunta saanut tuota nukkujaa enää hereille, joten mepäs sitten heräteltiin mies ja saatettiin matkoihinsa. Ulkona ravintolan edustalla mies alkoi esittelemään minulle kalastuskuvia ja muita saaristokuviaan ja joukossa oli hänen mukaansa harvinainen kahden auringon ilmiö. Hän kertoi että se oli ensimmäinen kerta elämässä kun hän näki tuon. Katsoin kuvaa kummissani ja totesin että kyllä, siellä oli kaksi aurinkoa ihan selvästi. Kuva ei ollut feikki.
Näitä kaksoisaurinkokuviahan on levinnyt nyt ympäri maailmaa ja niissä on usein ollut kyse Nibiru planeetasta, joka olisi tulossa. Tuo sana Nibiruhan tulee ilmeisesti sanasta paholainen tai jotain?? Saatanahan kutsuu itseään kaiken maailman okkultistisien oppien mukaan valon tuojana. Kysehän on Raamatun mukaan itsensä Jumalaksi korottaneesta saatanasta, joka haluaa olla Jumala ja hänen hedelmänsä sen lopulta paljastavat. Tuo aurinko joka on tullut toisen maailman valon rinnalle, tahtoo olla vaihtoehto toiselle, vaan onkin vain heijastus ja täynnä pimeyttä.
Jumala on lähettävä suuren eksytyksen niille jotka eivät hänen poikaansa ole haluamassa ottaa vapahtajakseen ja ottavatkin ilomielin helpoimman vaihtoehdon, feikkiauringon, jonka lupaukset mukailevat tätä maailmaa ja sen antamia palkintoja.
Valinta on tehtävä, sillä aikaa ei enää ole.

Luotettavimman tuntuinen profeetta myös todistaa väkevästi, että tempaus tulee kaikkialla maailmassa yhtäaikaa ja se kestää vain sekunnin. Tämä puolestaan varmistaa lopullisesti sen, että tempauksen on tultava tarkalleen klo 13 Suomen aikaa (kesäaikaa) 6.6.2012! Se on ainoa hetki, kun kaikkialla maailmassa on sama päivämäärä joten mikään muu hetki ei ole MAHDOLLINEN! Laskuri on nyt säädetty sen mukaiseksi. Viimeinkin meillä on VARMA ja LOPULLINEN tempauspäivä ja TARKKA AJANKOHTA! Näin tarkkaa ja moninkertaisesti varmistettua ennaltatietoa meillä ei KOSKAAN ole ikinä ollut yhtään missään!

-jarmo- 29.5.2012 12:370 SULJE
luotettavan tuntuisen profetian mukaan se tapahtuu kaikkialla alle sekunnissa.

Päivitys 3.6.2012: TEMPAUS PÄIVÄ ON TARKENTUMASSA TARKKAAKIN TARKEMMAKSI!!!! Tarkentunut päivämäärä on ensi vuoden (2013) keväällä!!!!!!!! Ihmeellisen tarkka ennustus on jälleen saatu ja nyt ylöstempaus ihan VARMASTI jo tuleekin!

Minun isoisäni Aarne Vartija ja hänen isänsä Axel olivat odottaneet Jeesusta omalla tavallaan jo viime vuosisadan alusta. Äitini on odottanut sitä päivää omalla tavallaan myöskin puoli vuosisataa ja minä omalla tavallani jo yli 30 vuotta. Vasemmalla kuvassa isoisäni 5v isänsä vieressä Suomen Adventtiseurakunnan kuvassa Tampereella 1913 eli 99 vuotta odotusta.

Ai että kuinka kauan jaksan??? Sait varmaan jo vastauksen.

Ostan uudet saappaat ensi talveksi, tarkkailen aikaa, lasken tarvittaessa Omeria taas ensi keväänä ja tarkkailen koko vuoden mitä maailmassa tapahtuu. Näin minä!

Päivitys 6.6.2012: miten profeetat selittävät sen, että Esko Jalkasen tarkkojen mittausten mukaan saatananpalvonta ja pahuus ovat maailmansotien jälkeen suorastaan romahtaneet täysin ja paholaisen valta on nyt lähellä 0 %. Esko Jalkasella oli lähes 70 vuoden kokemus bioenergiakenttien ja värähtelyjen mittaamisesta. Onko profeetoilla tarjota mitään omia tieteellisiä tutkimustietojaan, joiden mukaan saatananpalvonta olisi nyt erityisen laajaa tai merkittävää? Esko Jalkasen mittaustulokset yhdistettynä profetioiden jatkuvaan tarkentamisen tarpeeseen antavat helposti kuvan, että luotettavimman tuntuiset profeetat voisivat muka olla väärässä. Näinhän ei tietenkään mitenkään voi yhtään koskaan olla missään lainkaan! Eli nyt on kerta kaikkiaan pakostakin löydyttävä niitä vastakkaisia tutkimustuloksia ja selitys tälle ilmiölle. Alkakaahan selittää.


Hyvän ja pahan taistelu ihmiskunnassa. Esko Jalkasen kirjasarjasta "Uusi ajatus löytyy luonnosta". Kaaviollinen kuva.


Päivitys 10.6.2012: TEMPAUS TULEEE TÄYDELLÄ VARMUUDELLA ENNEN JUHANNUSTA!!!!!!!!!!!11!!!!!! 8-vuotias POIKA näki JEESUKSEN ja sai TIEDON, että ENNEN KESÄPÄIVÄN SEISAUSTA tempauksen on PAKKKO TULLA!!!!!! Vihdoinkin meillä on TÄYSIN VARMA TIETO LOPULLISESTA TAKARAJASTA! Tempaus tulee LÄHIPÄIVINÄ!!! Koska tempauksen mahdolliseksi viikonpäiväksi on jo varmistunut ainoastaan ja pelkästään ja vain maanantai ja kesäpäivän seisaus on 21.6.2012, mahdollisia temauspäiviä ovat enää 11.6.2012 ja 18.6.2012! Nyt se on TODELLA LÄHELLÄ!!!!!!! (Muistakaamme myös, että koska tempaus tulee kaikkialla samana päivänä sekunnissa, on sen tultava tasan tarkalleen juuri sekunnilleen klo 13 Suomen kesäaikaa.) Lisäksi SOTATOIMET ALKOIVAT! Lentotukialus Enterpriselle on atpahtunut JOTAIN! Ja se tarkoittaa ANTIKRISTUKSEN tuloa!!!!

Mahdollisesti jotain tapahtunut Enterprise lentotukialukselle: videossa epävirallinen tieto, että Enterprise lentotukialus persianlahdella ollut hyökkäyksen kohteena juuri nyt!!!

Mielenkiintoista myös että USS Liberty tapaus (1967) oli täsmälleen samana päivänä kuuden päivän sodassa. Sitähän myöhemmin epäiltiin mahdollisena valheiskuna amerikkalaista alusta kohtaan, jotta USA olisi päässyt mukaan sotaan.

Tilanne johtaa maailman-rauhan äärimmäisen tiukkaan räjähtämispis-teeseen, jossa maailman rauhoittaja ilmestyy syvin pahuus sydämessään ja valmiina ottamaan maailman herruus ja jumaluus vastaan palvottuna messiaana.
8 VUOTIAS POIKA NÄKI JEESUKSEN JA SANOI TEMPAUS TULEE ENNEN KESÄÄ

(USA:ssa usein sanotaan talven alkavan talvipäivän seisauksesta ja kesän taas kesäpäivän seisauksesta)

Ola Ilori 8 kesäkuuta 2012
Hei Doves
Tämä on viesti Ritalta, tämä on lisävahvistus sille, että meidän päivämme maassa on loppumaisillaan.
Ola
------------------------------
"...Olen tuntenut vahvaa masennusta viimeiset kaksi päivää vaikka olen kuitenkin iloisin ihminen jonka voit koskaan tavata. Sitten tuli ulospääsy alakulosta, Jumala antoi minulle rauhan lapseni kautta. Kuuntelehan tätä.. .

Minun kahdeksanvuotias poikani sanoi "minä näen enkeleitä." Odota... Mitä?... Poikani peitti silmänsä ja sanoi, "kun minä suljen silmäni näen neljä enkeliä, ne ovat Jeesuksen ja Jumalan ympärillä ja ne ovat tulossa alas. Heidän vaatteensa lepattavat tuulessa ja heillä on kultaiset nauhat. Ne ovat hyvin kiiltäviä ja kultaisia. Voin nähdä myös Jeesuksen hyvin selvästi. Jumalalla on hyvin kirkas kruunu ja hänen kasvonsa on niin kirkkaat että niitä on vaikea katsoa ja ne ovat kuin tähti. Jos yritän katsoa kasvoja ne ovat selvemmät mutta silti hyvin kirkkaat. He ovat tulossa hakemaan meitä...

En kysynyt pojalta enempää, koska hän alkoi itkemään. Hän sanoi että hän on surullinen koska me lähdemme ja niin moni ystävistämme ei pääse mukaan. Olen ihan shokissa nyt, tunnen tyyneyttä, hiljaisuutta... se muistuttaa minua kuvauksesta missä kaikki taivaassa hiljeni puoleksi tunniksi.

Me olemme katolilaisia ja meillä ei ole näkyjä tai unia kodissamme. Me rakastamme Jumalaa Isää Poikaa ja Pyhää Henkeä. Kaikesta sydämestämme rukoilemme ja luemme Sanaa päivittäin. Voin sanoa että olemme valmiit (ilmeisesti tempaukseen)

Eilen illalla olimme lähdössä baseball harjoituksista ja yksi vanhemmista kysyi minun 8 vuotiaalta pojaltani: "Johnny mitä aiot tehdä tänä kesänä? "Poikani kertoi suunnitelmista mitä perheemme oli tehnyt kesän varalle.
Kun tulimme autollemme, poikani sanoi minulle: "minusta tuntuu, että minä valehtelin "Kysyin että " miten niin? "Poikani vastasi: "koska me emme ole täällä enää silloin" Vastasin: "missä me sitten olemme? "Poikani sanoi: "Me olemme taivaassa"

Mitenkä Omerin laskenta liitetään tähän, jotta se olisi myöskin jotenkin oikein tulkittu?
Paavalin sanat ovat merkittävät "te ette suinkaan ehdi ennen heitä, jotka ovat kuolleet".

Se on siksi merkittävää, koska Omerin laskentahan vain tarkoittaa laskentaa, jonka jälkeen tapahtuu kahden kakun luovuttaminen Herralle uutislahjaksi.

Markku löysi vielä lisää aiheeseen liittyvää. Eli Mehän synnytään uudesti ylhäältä ja meistä tulee morsiamia. Morsiamen syntyminen ikään kuin tyttölapsen syntyminen....

3. Mooseksen kirja 12:5 Mutta jos hän synnyttää tyttölapsen, olkoon hän saastainen kaksi viikkoa, samoinkuin kuukautisissaan, ja pysyköön kotona kuusikymmentä kuusi päivää puhdistavan verenvuotonsa aikana.

Noh.. mikäli lähdetään lähipäivinä, jääköön koko selvitystyö tänne jääville. Vai mitä?

Päivitys 1.7.2012: VARMA YLÖSTEMPAUKSEN PÄIVÄ ON VARMISTUNUT TÄYSIN VARMAKSI!!!!!11!!! 16.7.2012 tapahtuu täydellä varmuudella jotain erittäin merkittävää! Joko kuolleet ylösnousevat tai muuten alkaa AHDISTUS ja siitä 10 päivää on VARMA TEMPAUS!!!!!!!! 26.7.2012 on nyt siis VARMA PÄIVÄ!

28.6.2012

Voidaan löytää vielä ainakin yksi tai kaksikin päivää

Sanoin keväällä tutkimustulosteni osoittavan 28.5. tai sitten 6.6. mahdollisiin ylösottopäiviin. Nyt ilmeni ystäväni kanssa käydyn keskustelun jälkeen, että kuten viimekin kesänä, 3. Mooses 23-15-17 jakeita voidaan lukea vielä toisellakin tavalla. Siinä sanotaan että odota 7 viikkoa pääsiäissapatin jälkeisestä päivästä ja laske 50 päivää. Tämä osuu siis 17.7.2012 ja hämmästyttävintä on se, että alkuperäisessä pelastussanomassa vuodelta 2006 minä tulkitsin Matteus 27:45-46 jakeiden tarkoittavan silloisia kuukausia, jotka saavat nyt uuden merkityksen.

On siis mahdollista että 16.7. on yksi päivä jossa tapahtuu jotain merkittävää, lähtevätkö kuolleet silloin ja onko siitä 10 päivää ahdistusta, vai miten homma lasketaan. Saa nähdä!
Jos kymmenen päivää menee, niin se 26.7. voi olla näkyvä lähtö, jos sitä siksi kutsuisi.
Matteus 27:45-46 mukaisella "yhdeksännen hetken vaiheilla", lause vie lähelle Av kuun vaihtoa.
Mutta kaiken kaikkiaan, se päivä ei ole Jumalalle mitenkään valtavan merkitsevä. Vertaan sitä juuri tuohon heilutuslyhteen tuomiseen. Tuo päivähän on vasta näytteen tuomisen päivä. Toki varmaan Jumalalle mieleinen, koska hän voi nähdä minkälainen sato onkaan tulossa, kunhan se kypsyy. Suuri sadonkorjuu 1335 päivää rauhasta on vasta Jumalan suuri päivä, kun pakanain täysi luku on sisälle tullut, puhumattakaan siitä päivästä, kun Jeesus itse kaikkine Pyhineen astuu alas maan päälle hallitsemaan täällä.

JOKA tapauksessa 2012 on AIVAN TÄYDELLISELLÄ VARMUUDELLA 100 % VARMISTUNUT VUODEKSI JOLLOIN SE TULEE! MITENKÄÄN, EI MILLÄÄÄN, VOIDA NYT ENÄÄ KUMOTA TÄTÄ VARMAA FAKTAAA YHTÄÄN! Nyt on kaikkein luotettavimman tuntuiset profeetat saaneet suoraan Jumalalta VARMAN tiedon tästä. VIhdoinkin meillä on TÄYSIN VARMA VARMUUS asiasta. Profeettojen pilkka on Pyhän hengen pilkkaa ja EPÄILY on profeettojen pilkkaa, eli siitä on säädetty iankaikkinen kidutusrangaistus helvetissä ilman mitään toivoa enää katua ja pelastua! Luotettavimman tuntuiset profeetat ovat tuhatvuotiskaudella kaikkein ylevimpiä, kunnioitetuimpia, rakastetuimpia, ihailluimpia ja tärkeimpiä ihmisiä, Kristuksen ylipappeja ja -tuomareita, joita kaikki palvovat ja joiden jalanjälkiäkin naiset suutelevat! Meillä on myös VIIMEINEN RAJAPÄIVÄ, JOHON MENNESSÄ VARMASTI ON TAPAHTUNUT! SE ON 18.8.2012!!!!!! Nyt ei MIKÄÄN, ei KOSKAAN, eikä YHTÄÄN MILLÄÄN voi enää ESTÄÄ tai KUMOTA tätä VARMAA päivämääräää!!!!! Lopullisesti, totisesti SE ON NYT LUKKOON LYÖTY! VIIMEINEN MAHDOLLISUUS ON 18.8.2012!!!!

1.7.2012

Nyt tuli hurja vahvistus, mailaa ystäväni Markku

Muistatko vanhan Rabbi Yitzhak Kadurn joka sanoi että on nähnyt Messiaan ja tietää hänen nimensä...Yeshua Jeesus. Sitten vielä hän sanoi, että Messias tulee kun Sharon kuolee.

No nyt on tullut tarkennusta Rabbin sanomasta, hän sanoi oikeasti tarkan vuoden ja kuukauden.

Juutalaisessa julkaisussa "Or Elyon" lokakuussa 2011 Rabbin läheinen seuraaja kertoi mitä Rabbi tarkalleen sanoi.

Rabbilta kysyttiin milloin Messias tulee ja Rabbi vastasi ensin: "En voi paljastaa sitä"

Kysyjä toisti kysymyksen uudestaan ja Rabbi sanoi kaksi sanaa "vuonna 5772". Rabbi toisti uudestaan "vuonna 5772"

Vuosi 5772 on nyt meneillään oleva vuosi!!!

Kaksi viikkoa myöhemmin Tevet kuukautena vuonna 5766. Kysyttiin Rabbilta sairaalassa uudestaan: "Rabbi, missä kuussa ja minä vuonna Messias tulee?"

Rabbi vastasi: "Av kuussa vuonna 5772". Rabbi toisti uudelleen: "Av kuussa vuonna 5772".

1. av näyttäisi olevan 20.7. ja viimeinen päivä 18.8.

Päivitys 3.7.2012: tempauksen PÄIVÄ ON TARKERNTUNUT TARKKAAKIN TARKEMMAKSI!!!!!! VIIMEINEN PÄIVÄ ON 27.7.2012! Nyt on varma tieto!

Tämä saattaa vielä tarkentaa - Markku mailaa

Nyt saattoi löytyä jotain, 28.5. plus 50 päivää= 17.7.2012
http://calendarhome.com/cgi-bin/date2.plmonth1=5&date1=28&year1=2012&wd=Monday&month2=7&date2=17&year2=2012&wd2=Tuesday

17.7 plus 10 vankeuspäivää= 27.7.2012
http://calendarhome.com/cgi-bin/date2.plmonth1=7&date1=17&year1=2012&wd=Tuesday&month2=7&date2=27&year2=2012&wd2=Friday

Vankeuden viimeinen päivä siis 27.7.2012

28.7.2012 on juutalaisen vuoden surullisin päivä. Tälle päivämäärälle osuvat eräät juutalaisen historian suurimmista onnettomuuksista:
Babylonian kuningas Nebukadressar tuhosi kuningas Salomon rakentaman Jerusalemin Temppelin vuonna 586 eaa.
Rooman armeija Tituksen johdolla tuhosi toisen Temppelin vuonna 70 jaa Zeloottikapinan jälkeen.
Rooman keisari Hadrianus rakensi oman kulttinsa temppelin Jerusalemin tuhotun pyhäkön paikalle ja rakensi Jerusalemin uudelleen pakanakaupunkina vuonna 135 jaa Simon bar-Kochban kapinan jälkeen.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Ti%C5%A1a_be%27av http://www.chabad.org/calendar/view/month.asp?tDate=7/29/2012

Alkaako siis vuoden surullisimmalla päivällä 7 vuoden ahdistus ja silloin myös morsian lähtee...tai päivää ennen?! -Markku

Jarmo:
Sain pelastussanoman päivälleen kuusi vuotta sitten 27.7.2006 joten ehkä ei ihan sattumaa.
Lisäksi Lontoon Olympialaiset alkavat 27.7.2012 josta tuli mieleen näky "stadion valmis".
Kaiken lisäksi 27.7. on Unikeon päivä, joka kuvastaa seurakunnan tilaa "varkaan tullessa".

Lisäksi KAIKKEIN LUOTETTAVIMMMAN TUNTUINEN PROFEETA TODISTAA 26.7.2012 PÄIVÄN VÄÄÄÄRÄKSI PROFETIAKSI!!!!!! ENSIMMÄISTÄ KERTAA IKINÄ TOINEN ERITTÄIN LUOTETTAVAN TUNTUINEN PROFEETTA ENNALTATIETÄÄ TOISEN LUOTETTAVAN TUNTUISEN PROFEETAN VÄÄÄRÄKSI!!!!!!!!!!!!!!111!!!!!! 16.7. sekä 26.7.2012 ovat VÄÄÄRIÄ PROFETIOITA!!!!!!!!!!!!

KOMMENTTI: Paljon tulee profetioita tempauksen tapahtumisesta näihin aikoihin, mutta kaikki ne ovat vääriä elleivät sisällä viimeistä tapahtumaa, joka on Antikristuksen ilmestyminen. Vaikka Antikristus olisi jo tullut esimerkiksi palaamalla politiikkaan, hän oletuksella Gorba pitäisi ilmestyä vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa yhdessä monien kanssa. Epäilen ehdimmekö saada valerauhaa ylösottoineen edes otollisena pitämänäni ajankohtana tammikuussa 2014. Tämä kesä ei vielä tuo tempausta kohtalaisen hyvistä profetioista huolimatta! Harri Veijonen. PS. Juutalaiset vastaanottavat Antikristuksen Messiaana. Tämä profetia on väärä, mutta vaikuttaa siitä huolimatta varsin hyvältä. Av-kuu kesällä 2012 voi olla merkittävä muulla tavoin esim. Antikristuksen tuloon liittyen. Sama.

Päivitys 14.7.2012: ylöstempauksen päivä on VAHVISTUNUT TÄYDELLÄ VARMUUDELLA! YLÖSOTTO ON 27.7.2012!!! NYT MEILLÄ ON LOPULTAKIN AIVAN TÄYDELLISEN VARMA YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ JOKA EI IKINÄ VOI ENÄÄ MILLÄÄN YHTÄÄN MUUTTUA!!!!. Nyt se on siis lopullisesti varmistunut. Viimeiset seitsemän vuotta alkavat sekunnilleen, millilleen ja tarkalleen 27.7.2012. Kun tutkimme pelästyssanoman kaaviollista kuvaa, näemme, että tämä on ensimmäinen ylösotto, jolloin korjataan kypsät rypäleet. Sitten, juuri ennen viimeisten 3½ vuoden alkua on vielä toinen ylösotto, jolloin temmataan häävieraat ennen itkun ja hammastenkiristyksen ajan alkua. Sitten Jeesus tulee ja voittaa Harmageddonin taistelun ja alkaa ihana tuhatvuotiskausi, jolloin oikein ennustaneet profeetat ovat kaikkein ihailluimpia, rakastetuimpia, suitsutetuimpia, ylistetyimpiä, kunnioitetuimpia, ylevimpiä, armollisimpia, mukavimpia, raittiimpia, suurimpia ja mahtavimpia ihmisiä, Kristuksen ylipappeja ja -tuomareita, joiden jalkoja naiset suutelevat. Silloin nämä nykyään tässä Saatanan hallitsemassa maailmassa täysin ansiotta kaikkein halveksituimmat, vihatuimmat, poljetuimmat ja köyhimmät saavat totisesti ansaitun ja suuren palkkion, ja voivat suuresti tyydyttyen katsella, kun jokaista yhtään poikkipuolista sanan puolikastakin heitä vastaan sanonutta kidutetaan helvetissä iankaikkisesti Pyhän hengen pilkkaajina vailla toivoa hirvittävissä kidutustuskissa lukemattomilla mitä mielikuvituksellisimmilla kidutusmenetelmillä joita missään on koskaan kukaan ikinä keksinyt ja vielä lukemattomilla niitäkin vielä paljon kekseliäämmillä kidutusmenetelmillä joita ei vielä osata edes kuvitella, ja näihin mielipuolisiin kidutustuskiin ei milloinkaan voi tulla mitään helpotusta mistään koskaan yhtään nanosekunniksikaan ja jotka jatkuvat täysin ansaitusti ilman sääliä ja armoa iankaikkisesti eivätkä koskaan, ikinä lopu!

Alkaa ylösoton päivämäärä taas kulminoitua (Omer II laskun mukaan)

Ystäväni Markku mailaa:

vahvistus!

Tiedät varmaan raamattukoodit, joiden avulla jakeista löydetään piilotettuja Sanan tasoja:Tuossa tuore löytö raamattukoodeista: Messias av kuussa vuonna 5772. http://www.realbiblecodes.com/blog/judaism-and-kabbalah/mashiach-in-av-5772/

En saanut tuosta videosta selvää (huonoa englantia juutalaiselta rabbilta), mutta onneksi humminbird vähän selosti mitä siinä on löytynyt: http://youtu.be/dTbb7tCL70Q
Aika huikea, vahvistaa aikaisemman yli 100 vuotiaan Rabbin sanoman!! -Markku

Aikaisemminhan tulimme jo siihen samaan minkä huomasimme jo kaksi vuotta sitten, että Omerin laskentaa voidaan tulkita myös 7 viikkoa pääsiäisen jälkeisestä päivästä + 50 päivää. Tuon laskennan mukaan se osuukin 17.7. eikä 28.5. (+ne 10 päivää oli 6.6.) eli ylösotto muidenkin Raamatun paikkojen mukaan olisi aiemmin poimitun kaavan mukaan näin:
Pääsiäisen jälkeisestä 7 viikkoa on 28.5. plus 50 päivää = 17.7.2012 ja siitä 17.7 lasketaan plus kymmenen vankeuspäivää, jossa Paavalin sanat toteutuisivat, "ette ehdi ennen poisnukkuneita", eli ne 10 vankeuden päivää = 27.7.2012 niin että saas nähdä nyt sitten!

Alla oleva havainnollinen kaaviollinen kuva esittää maailmaa Tuhatvuotiskaudella, jonka nyt siis täydellisellä varmuudella tiedämme alkavan vuonna 2019! (Klikkaa kuvaa niin näet sen isompana.) Kuvaa (kuten aiempiakin karttoja yms.) saa käyttää kristillisissä sekä opetustarkoituksissa vapaasti. Kaupallinen käyttö kielletty.Päivitys 15.7.2012: jännittävä ENNUSTUS varman ylöstempauspäivän 27.7.2012 tiimoilta! Silloin ovat myös Lontoon olympiakisojen avajaiset ja Jouko Piho on ennaltatiennyt, että silloin tapahtuu massiivinen ns. False Flag -terrori-isku avajaisiin!!!! Jouko Piholla on tarkassa ennaltatiedossa myös tekijät ja motiivi - joka on Uuden maailmanjärjestyksen aloittaminen. Onko iskun ajankohta siis myös samalla YLÖSTEMPAUKSEN HETKI!!!? Se alkaa näyttää nyt erittäin todennäköiseltä! Ovathan nyt jo kaikkiaan siis peräti kolme erittäin luotettavan tuntuista profeettaa päätyneet samaan päivään!!!!

http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/111320-lontoon-olympialaisissa-massiivinen-false-flag-tuhoisku:

kahden viikon kuluttua pidettävissä avajaisissa 27.7.2012, on suunnitteilla suorittaa kaikkien aikojen suurin ja tuhoisin false flag -isku eli lavastettu valehyökkäys, jossa teon tekee eri taho, mutta iskusta syytetään toista tahoa.

Murskaava hyökkäys suoritettaisiin eri puolilla Lontoota, mutta pääisku kohdistuisi Lontoon olympiastadionille, jolloin arviolta kymmenettuhannet tai kenties sadattuhannet ihmiset saisivat surmansa. On jopa puhuttu miljoonan ihmisen kuolemasta.

Tekijöinä olisi lännen raha- ja valtaeliitin eli vapaamuurari-illuminaattien palkkaamat salaisten palvelujen miehet CIAsta, M16:sta ja Mossadista, mutta teosta syytettäisiin Irania, Al-Qaidaa ja islamisteja. Myös Kiinaa ja Venäjää epäiltäisiin jonkinlaisesta osuudesta asiaan.

Motiivina ja syynä hirmuiseen massatuhoon olisi tekosyyn saaminen USAn, NATOn ja Israelin hyökkäykselle Irania vastaan ja sen myötä Kolmannen maailmansodan aloittaminen, jotta vanha maailma voitaisiin tuhota, jotta sen tilalle voitaisiin rakentaa Uuden maailmanjärjestyksen mukainen uusi maailma. Lisäksi suuret määrät ihmisten massakuolemia palvelevat maailman harvainvallan pyrkimystä vähentää oleellisesti maapallon väkilukua, jolloin ruokittavia on vähemmän ja jäljellä olevia on helpompi hallita ja orjuuttaa.

Päivitys 31.7.2012: YLÖSTEMPAUKSEN PÄIVÄ ON VARMISTUNUT VARMUUDELLA VARMAKSI!!!!!! Tarkentunut tempauspäivä on tarkasti laskettu, se on 3.8.2012! Nyt meillä vihdoin on varma, lopullinen tieto ylöstempauksen varmasta päivästä! Edellistä päivistä tuli nyt myös hämmästyttävä ennaltatieto, että ne oli jo ETUKÄTEEN TIEDETTY VARMASTI sellaisiksi, että sillä aikavälillä EI MITÄÄN TAPAHDU!!!!! Uskomattoman tarkkaa ennustamista, tämä osoittaa että nyt meillä on todella raikasta, tuoretta profetiaa!

Tupsahtipa paljon viitteitä siitä, että morsian otetaan Av 15 = 3.8.2012

Siis! Markku aloitti kuvaamalla Pääsiäistä, jolloin Jeesus ilmoitti temppelin hajoamisesta ja tekevänsä sen kolmessa päivässä uudelleen. Tuostahan alkaa ns. Omerin laskenta, Helluntai ja se 50 päivää joka sekin oli ja meni... Aikamoista koettelemusta kristityn elämässä joka asettaa uskolleen koettelemuksia luottamalla luotettavaan lähteeseen jolla ei ole heilläkään aikomusta pettää, vaan hekin antavat saamansa vilpittömin mielin. Silti kaikki menee pieleen ja usko joutuu todella koetukselle. Sitten tuli tieto 3. päivälle siirtyneestä Av. 9:stä ja sekin oli ja meni juuri.
Tiesimme että tuo päivä on juutalaisille perinteen mukaan surullisin koko vuonna ja sitten tuli ilmi että 15. päivä on iloisin koko vuonna. Noiden kahden päivämäärien välissä ei saa kukaan mennä naimisiin, eikä kihlautua. Näin ollen on melko varmaa, ettei tuona aikana tapahdu mitään. Väitetään että Jeesus on syntynyt juuri Av 9. päivänä, josta heille tuli raskas kompastuskivi.

Päivitys 3.8.2012: VARMUUUDELLE ON TULLUT VAHVISTUS!!!! NYT SE TOTISESTI, 100 % VARMMUDELLA ALKAAA!!!!!!!!11!!!

3.8.2012

Nettiraamatun päivän jae:
2. kirje Timoteukselle 1:6 Siitä syystä minä sinua muistutan virittämään palavaksi Jumalan armolahjan, joka sinussa on minun kätteni päällepanemisen kautta.

Herätys alkakoon vihdoin ja viimein, voimallisena kaikkivaltiaan Jumalan hengessä ja hänen Poikansa kautta väkevänä kuin polttava ja puhdistava tuli yli kaiken maanpiirin...

TEMPAUS ON SIIS TÄNÄÄÄN!!!! Nyt on syytä ruveta alkamaan spekulalatiot siitä, miten hallitukset tulevat reagoimaan ylöstempaukseen ja mistä lähtee mailmanhallituksen muodostaminen. Onko maailmanhallituksen muodostaja antikristus? Näinhän on ennustettu. Kuka paljastuu vääräksi profeetaksi? Ja milloin aloittavat kaksi säkkipukuista todistajaa toimintansa? Tämä päivä jää kuitenkin aivan joka tapauksessa maailmanhistoriaan eräänä kaikkein eniten merkittävimmistä, alkoivathan tänään Lopun aikojen seitsemän vuotta! Ensimmäiset 3½ vuotta menevät vielä hyvän näköisesti, mutta sitten alkavat kauhistuttavat itkun ja hammastenkiristysten 3½ vuotta. Ja joka ei TÄNÄÄN ollut tempausvalmiudessa, hän jää tänne maan päälle hirvittävän kauhistuttaviin kärsimyksiin. Vain ylempiarvoiset sielut, jotka ovat uskoneet profeettojen jokaista sanaa, tempautuvat. Profeetat luonnollisesti kaikkein ylimpinä ja arvokkaimpina sieluina, jotka ovat kaikkein rakastelluimpia, kunnioitetuimpia, ylistetyimpiä ja parhaita sieluja, joiden jalkojakin naiset suutelevat ja jotka toimivat Kristuksen ylimpinä ylipappeina ja ylituomareina!


Päivitys 4.8.2012: Muistakaa, että Hawaijilla 3.8. päivä vaihtuu seuraavaksi vasta klo 13 Suomen aikaa! Tempausvalmius on siis herkeämättä säilytettävä vähintään siihen asti. Tänään vielä lähdetään, se on varma!


Päivitys 24.8.2012: YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ ON VARMISTUNUT!!!! 100 % VARMUUDELLA YLÖSTEMPAUS TAPAHTUU 3.9.2012!!!!!!!! Vihdoinkin meillä on 100 % VARMA TIETO asiasta! Nyt se totisesti varmuudella tapahtuu!

Käynnissä on kummallinen radiohiljaisuus - kestänee "puoli hetkeä" ?

Moni odotti vielä 18.8. ylösottoa, jota ei sitten tullut. Pettymyksiä varmasti monilla muttei toivon sammumista. Viimeinen sinetti vielä 1. pasuunan soidessa: Joh.ilm. 8:1 Ja kun Karitsa avasi seitsemännen sinetin, tuli taivaassa äänettömyys, jota kesti noin puoli hetkeä.
Puoli hetkeä voisi tarkoittaa 18.-31.8. välistä kuunkiertoa? Siitä kolmanteen päivään, on maanantai 3.9. joka on tasan se sama päivä jonka itse uskoin saaneeni tasan 6 vuotta sitten. Silloin odotin 100% varmuudella ylösoton tapahtuvan, pettymys oli suuri.

Päivitys 15.9.2012: YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ ON TARKENTUNUT!!! UUSI VARMA PÄIVÄ ON ÄÄRETTÖMÄN POIKKEUKSELLISESTI TIISTAI VAIKKA YLÖSTEMPAUS EI AIEMMIN MITENKÄÄN VOINUT KOSKAAN MILLÄÄN YHTÄÄN TULLA KUIN MAANANTAINA!!!!1!!!!! Tarkentunut ylöstempauspäivä on 25.9.2012.

Taitaa olla vielä yksi päivä ilmassa ja ne 10 päivää ahdistuksessa

Ensin pasuunansoittojuhla joka on syyskuun 17 päivä. Siitä kymmenen päivää eteenpäin (syysk. 26.) on suuri Sovituspäivä.
Rosh Hashanan toisena päivänä 18.9 sirppi leikkaa vehnä lyhteestä...
Markku teki videonkin: http://youtu.be/tw_jRtZoqv0
Sovituspäivästä viisi päivää eteenpäin on viikon kestävät Lehtimajajuhlat, joihin liitetään vielä kahdeksas juhlapäivä. Sovituspäivään liittyy termi "päivä jolloin portit suljetaan", niinhän käy tyhmille kun he tulevat takaisin.
Johanneksen ilmestys 2:10 Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää. Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun.
Tuo 10 päivän ahdistus sopisi pasuunoiden ja sovituspäivän väliin. Portti auki pasuunajuhlassa ja lopulta kiinni sovituspäivänä 26.9. (eli tiistai 25.9. voisi olla se päivä) Tiistai on muuten juutalaisessa kulttuurissa suosituin hääpäivä.

Kuten erittäin luotettavan tuntuisilla suomi24.fi -keskustelupalstoilla huomautettiin, ennen tempauspäivää on 10 päivän mittainen AHDISTUKSEN AIKA!!!!!!!11!!! JA SE ON JO LÄHES MELKEIN ALKANUT!!!!!!! Koska tempaukseen on alle 10 vuorokautta aikaa. Nyt JOKAINEN ENNUSMERKKI ja MELLAKKA, ONNETTOMUUS, KATASTROFI, TULIVUORENPURKAUS, MAANJÄRISTYS, METEORI, TULVA, TERRORI-ISKU, TSUNAMI, KOULUHIERONTA, TAUTIEPIDEMIA, KUIVUUS, RAESADE, RANKKASADE, MYRSKY, HURRIKAANI, TORNADO, ja kaikki mahdolliset tapahtumat ovat TODISTE tempauspäivästä!!!!


Päivitys 1.10.2012: YLÖSTEMPAUS ON 7.10.2012!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111!!!!!! ERITTÄIN luotettavan tuntuinen profeetta ennustaa web-sivuillaan, että Markku on sanonut, että joku on uskonut tempauksen olevan 7.10.! TEMPAUS ON VARMUUDELLA 7.10.2012 KOSKA NOKIAN LUMIA-PUHELIMET ANTOIVAT VIIMEISEN MERKIN TAPAAMISAJAN TULOSTA JA KOSKA JOM KIPPUR PÄÄTTYY SUUREEN PASUUUNAAAN!!!!!!!!! Taas poikkeuksellisen epätavallisen harvinaisesti tempauspäivä ei olekaan maanantai, joka on aina ollut AINOA mahdollinen tempauspäivä, vaan nyt tempauspäivä on SUNNUNTAI!

Israelissa siirryttiin juuri normaaliaikaan, jota suomalainen Lumia älypuhelin seurasi

Ystäväni Markku mietti että kyseessä voi olla merkki siitä, että Jerusalemin ja Suomen kohtalo menee nyt käsi kädessä, ahdistus tulee samalla hetkellä. (pelastussanoman perusajatuksia on ollut juuri Israelin ja Suomen samansuuntainen kohtalo, jossa Suomi näyttää esimerkkiä maailmalle miten sille käy ja Israel on sen esikuvana, kuin vanha ja uusi testamentti. Suomi haluaa näyttää että se ei seuraa pedon muuttamaa lakia Dan. 7:25 ja aikaa)

Huomenna alkaa Jom Kippur sovituspäivä ja tuo voi olla muistutus Jumalan tapaamisajan tulosta ja tämä tapaaminen koskee myös meitä. Jumalan ajat menee auringon ja kuun mukaan ja nyt meidän kesäaika on tunnin pielessä verrattuna Jumalan kelloon.
Jom kippur päättyy suureen pasuunaan ja jos kello on pielessä ei ole oikeaan aikaan hereillä.
Olisiko (kaukaa haettu) vaikka?.. "tapahtuu ennen lumia" ja (enne, Lumia) Lumian enne:
Lumia varoittaa talvesta ja tuo talvi varoitus löytyy jakeesta:

Jotkut uskovat että tempaus on 7.10 ja nimen anto 8.10. tänä vuonna. -Markku

Jarmo jatkaa: Itse koen vielä tärkeänä muistaa Matteus 27:45-46 jossa mainitaan tuo hetki, jolloin maailma huutaa omalla ristillään "joskus yhdeksännen hetken vaiheilla" Herrani miksi hylkäsit minut? Nämä huutajat eivät ole pedon alaisia, vaan tyhmän neitsyen roolissa ja pelastuvat sillä hetkellä, kun täyttyy Room. 11 kun pakanain täysi luku on sisälle tullut.

Päivitys 5.10.2012: NIBIRU-ILMOITUS TULEEE!!!!!1!!!! NYT on erittäin luotettavan tuntuisilta Zetatalk-sivuilta tullut VARMA tieto, että Nibirusta ilmoitetaan julkisesti sunnuntaina 30.9.2012!!!!!!! Nyt se on pakko tehdä, koska Nibiru näkyy jo täysin selvästi ja siitä on lukemattomia harrastajien ottamia valokuvia.

Ilmoituksesta alkaa kolmen viimeisen kuukauden jakso ennen napasiirtymäää! Oheinen kaaviollinen kuva näyttää nämä viimeiset tapahtumat.Päivitys 11.10.2012: Luotettavan tuntuinen profeetta sanoo, että KOLMAS MAAILMANSOTA EI OLE SYTTYMÄSSÄ LOKAKUUSSA!!! Koska kolmannen maailmansodan pitäisi norjalaisnäyn 1968 mukaan syttyä täysin odottamattomalla ja yllätyksellisellä tavalla, ja Syyrian ja Iranin tilanne eivät ole yllätyksellisiä Verkkomedian lukijoiden mukaan, niin tämä tarkoittaa että profeetan ennustuksen mukaan kolmas maailmansota EI siis ole syttymässä!!!

Yleistilanne ei kuitenkaan ollut keväällä länsivalloille ja sen liittolaisille suosiollinen suurhyökkäyksen käynnistämiseksi, joten varoiteltujen päivämäärien lähestyessä uudesta aikaikkunasta vuodettiin tietoa, ja helmikuun lopussa ilmestyikin ensikertaa otsikoihin mystinen viittaus "lokakuun yllätykseen". Nykyinen tilanne on siis kaikkea muuta kuin "yllättävä", jonka Verkkomedian lukijat ovat oppineetkin huomaamaan.

Norjalaisnäky 1968 puolestaan sanoo näin:
Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.

Syyria ja Iran eivät tosin ole mitään yllätyksellisiä suuntia sodan aloittamiseen.

Tällä hetkellä tosin tilanne on muutenkin sellainen, että maailman salaisilla johtajilla on paljon muita kiireitä eivätkä he ehtisikään juuri nyt aloittaa kolmatta maailmansotaa. Onhan nimittäin Obaman Nibiru-ilmoitus estetty jo KAHTENA viikonloppuna peräkkäin ja se varmasti uhkaa vielä ensi viikonloppunakin! Nyt netissä jo mietitään, miksei Obama esimerkiksi lipsauta jonkin muun puheen joukkoon Ilmoitusta "Nibiru tulee - valmistautukaa napasiirtymään!". Eihän presidenttiä sentään voi aina estää pitämästä puheita live-yleisölle, jolloin ne eivät voisi edes poistaa lähetyksestä Ilmoitusta.


Päivitys 15.10.2012: TARKALLEEN ENNALTATIEDETYSTI NIBIRU-ILMOITUS SIIRTYY PRESIDENTINVAALIEN JÄLKEEN TAPAHTUVAKSI! "Ne" estivät täysin ennustetulla tavalla valmiiksi nauhoitetun ilmoituksen julkaisemisen. Tälle ei edes Maailmojen Neuvosto voi yhtään mitään!

Uusi ZetaTalk sanoo, että Ilmoitus siirtyy nyt vasta presidentin vaalien jälkeen pidettäväksi.

Onneksi on ilmestynyt aivan uunituoretta uutta profetiointia!!!! Kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta ennustaa, että 21.12.2012 lähestyy ja että KOLME VALTAVAA UFOA TULEVAT JO 27.11.2012!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VIHDOINKIN saamme lappeen Rannan profeetalta uuden, varmuudella varmistetun sekunnilleen tarkan ennustuksen joka toteutuu pikometrilleen oikein ja ennustetusti!!!!!! HETI VÄLITTÖMÄSTI LÄHTEE LASKURI PYÖRIMÄÄÄÄN!

KOLME VALTAVAA UFOA - PÄIVITYS

Päivän viesti: Malmi Markus: 21.12.2012 lähestyy, oletko valmis - ?

Vastaus: Kolme valtavaa ufoa tulevat jo 27. 11. 2012!


Three giant alien spaceships are getting closer Earth! They are on track to strike Earth on November 27th, 2012.

As reported previously by WWN, three giant spaceships are headed for earth and are on track to arrive here on November 27th, 2012.

http://weeklyworldnews.com/aliens/39010/aliens-to-attack-in-november-update/


3 giant spaceships near Pluto will reach Earth in December 2012? http://english.pravda.ru/science/mysteries/22-12-2010/116314-giant_spaceships-0/

Mikä kaikkein hämmästyttävintä on, että Zetatalk ei ole kertonut näistä ufoista!!!!!!! Ovatko "ne" tämän takana, että Zetatalk ei pysty antamaan Ilmoitusta kolmesta VALTAVASTA ufosta! Vai onko Zetatalk sittenkin HUIJAUSTA JA VALEHTELUA? Ei, ei niin varmasti voi olla koska Zetatalk on aina tarkalleen ja sekunnilleen aina osunut oikeaan joka ikisessä ennustuksessaaaan. NE estävät nyt Ilmoituksen!


Päivitys 17.10.2012: EPÄUSKON HIRVITTÄVÄ PEIKKO KALVAA NIBIRU-ILMOITUKSEEN USKOVAAA! Nyt on hirvittävän kammottavaa tekstiä ennen niin luotettavan tuntuisen Nibiruun uskoneen sivuilla! Hän EI USKO ENÄÄ ILMOITUKSEEEN JA SANOO ETTÄ SE ON   H U I J A U S T A !  Miten tällaiseen profeettaan VOI enää luottaa joka ei luota täydellisellä varmuudella tulevaan Nibiru-ilmoitukseen!?!? Kyllä Nibiru-ilmoituksen on TULTAVA sillä itse Maailmojen Neuvosto on sen Nancy Liederille ilmoittanut ja Nancy Lieder ei KOSKAAN voi erehtyä! Emme kai millään sitten vaan nyt enää voi muuta kuin olla yhtään koskaan luottamatta lainkaan tähän Nibiru-sivustoon joka ei enää usko. Sitäpaitsi LUOTETTAVAN tuntuinenkin profeetta on jo sitä mieltä, että KOLME VALTAVAA UFOA TULEVAT 27.11.2012!

16.10.2012

Tämä ilmoituksen peruuntuminen useamman kerran sai melkoista luottamuksen laskua tähän asiaan varmaan melko monella lukijalla. Kun ilmoitus epäonnistuu uudestaan ja uudestaan, saattaa kieltämättä tulla epäilyksiä, siitäkin huolimatta, että meille on kerrottu todelliset syyt ilmoitukset epäonnistumisille. Ja jos noiden vaalien jälkeen sama epäonnistumisten rumba jatkuu niin tulee mieleen, että aliarvioidaanko tässä ihmisten älykkyyttä tai halutaanko vedättää vain mahdollisimman pitkään syystä tai toisesta.

Näkyvyyden parantelusta huolimatta en ole onnistunut itse vielä näkemään Nibirua kuista puhumattakaan. Toivon, että nuo havainnot eivät jäisi vain lähinnä Alberton kuviin, sillä silloin tulee pakostakin mieleen pelkästään vain huijaus.

Jos tietyt luvatut asiat jäävät toteumatta kerta toisensa jälkeen, muuttuu usko todellakin vain epäuskoksi. Kun se näyttö puuttuu ei pelkkien sanojen voimalla ole silloin enää merkitystä, sama mistä lähteestä ne tulevat.

Päivitys 23.10.2012: TÄRKEÄÄ TIETOA YLÖSTEMPAUSTAPAHTUMAN KÄYTÄNNÖN KOKEMUKSESTA JA LIITONARKUSTA!!! Ylöstempaantuvat näkevät ensimmäiseksi arkkienkeleitä, jotka kuljettavat liitonarkkua (liiton arkki) maan päälle. Tämä on erittäin merkittävä tieto, sillä monet arkeologit etsivät vielä nykyäänkin liitonarkkua maan päältä. Uusien tietojen mukaan se EI OLE SIIS MAAN PÄÄLLÄ! Sen väitetään olevan Etiopian Aksumissa yms. mutta kaikki tällaiset väitteet ovat siis valheita! Meillä on nyt varmat todisteet siitä, että liitonarkku on taivaassa. Sen etsinnät ja muut spekulaatiot kannattaa nyt lopettaa.

Toiseksi, tempautuneet eivät tapaa henkilökohtaisesti Jeesusta. Se onkin ymmärrettävää, koska Jeesuksella on varmasti paljon kiireitä. He eivät myöskään pääse Raamatussa kuvailtuun taivaalliseen kaupunkiin, vaan eräänlaisiin asuntoihin, joista Jeesus vasta myöhemmin heidät hakee. Nämä huoneistot eivät edes sijaitse taivaassa vaan jossain välimaastossa (limbossa). Tungoskin niissä on hirvittävä. Onneksi tempautuvia kuitenkin palvelevat kaikin mahdollisin tavoin ihanat enkelit, jotka toteuttavat kaikki heidän toiveensa.

Hyvä, että nämä asiat ovat nyt ennaltatiedossa. Ei tarvitse pettyä vaikka tempautuessa ei heti pääsekään taivaaseen Jeesuksen luokse. Kyseessä on vain väliaikainen varasto, josta Jeesus varmasti myöhemmin hakee.

Sitten näin jotain arkkienkeleitä, tärkeitä hahmoja, erilaisia kuin muut enkelit, (Kerubeja) joilla oli mukanaan kultainen esine, arkki. Mietin hetken ylös, ohi mennessämme, ennen kuin tajusin, että se oli liiton arkki. Ymmärsin aika heti liiton arkkia taidettiin siirtää maan päälle... Sitten menimme ylöspäin ja vastassa oli Jeesus... Sitten kuitenkin kävi niin että emme kohdanneetkaan Jeesusta kuin vilaukselta, tai voi olla että tulkitsin joksikin muuksi ja ymmärsin että koko homma olisi vielä kesken.

Meidät vietiin tilaan, jossa oli jotain kauniita ja viihtyisiä asuntoja. Tunsin sisimmässäni olevani jonkinlaisessa kammiossa, josta Jeesus minut hakee, yläilmoissa. Kammio sijaitsi jossain taivaan ja maan välitilassa ja siellä oli niin paljon ihmisiä, etten voinut käsittää niiden lukumäärää. Enkelit palveli meitä ja tunsin että saan aivan vapaasti etsiä, jos haluan, omat isovanhempani jne. kenet tahdon ja siellä oli kaikki synti ja pahuus poissa. Aika ei siellä merkinnyt mitään. Silti tunsin itseni täysin ihmiseksi ja sinne piti/halusi jäädä, muttei kauaksi aikaa, sen ymmärsin. Paikka oli kuin jokin turvakoti.

Päivitys 30.10.2012: LUOTETTAVAN TUNTUISTEN PROFEETTOJEN ENNUSTUKSIEN MUKAISESTI LOPUN AJAT OVAT ALKANEET! Suomi24-palstoilla rukoillaan nyt, että luotettavan tuntuiset profeetat ilmoittaisivat KIIREELLISESTI tarkan tempauspäivän! Päivämäärä 21.12.2012 on niin monien luotettavan tuntuisten profeettojen ennustama, että tempauksen on kaiketi PAKKKO tulla ennen sitä!

Lopun ajat alkoivat! 30.10.2012 05:55

Hurrikaani Sandy on aiheutettu tahallaan HAARP-järjestelmällä! Tarkoituksena on estää USA:n presidentinvaalien läpivienti. Obama ottaa "hätätilassa" itselleen täyden hallitus- ja määräysvallan. Romney myös pian "katoaa" salaperäisesti. HAARP-järjestelmä aiheutti sivuvaikutuksena myös rajut maanjäristykset ja tsunamit Kanadan rannikolle.

Kolme valtavaa ufoa tulevat luotettavien profeettojen ennustuksen mukaan 27.11.2012. Tämä liittyy varmasti ylöstempaukseen, koska uuden maailmanhallituksen on pakko selittää tempaus ufosieppauksina. Myös tämä liittyy ennaltatiedettyyn ufojen valehyökkäykseen, jonka avulla "sankari Obama" torjuttuaan "hyökkäyksen" saa vallan koko maailmassa maailmanhallituksen pääministerinä.

NYT SE ON ALKANUT!Huom! 30.10.2012 08:09

Millilleen, piirulleen, sekunnilleen ja timantintarkasti totta, sillä Suomen kuntavaaleissa käytettiin samaa menetelmää!
Persut käytti hankkimaansa HAARP:ia luoden ihanteellisen ilmaston vaalipäiväksi joka sai erityisesti heidän omat äänestäjänsä liikkeelle. Tulos onkin nähtävissä, eli 7%PS:n kannatuksen kasvu edellisiin kuntavaaleihin verrattuna!
Odottelemme vain Sauli Niinistön "katoamista" salaperäisesti ja Soinin astumista valtaan!
Kolmen valtavan ufon liittyminen tähän on täsmälleen samalla tavalla järjestetty kuin mitä esitit kirjoituksessasi, ja "sankari" Soini tulee torjumaan "hyökkäyksen" ja liittyy maailmanhallitukseen!SE ON ALKANUT30.10.2012 13:06

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012103016265862_ul.shtml

OBAMA ALOITTI VALLAN SIIRTÄMISEN ITSELLEEN! Hän on jo julistanut "hätätilan". Seuraavaksi senaatti antaa poikkeusvaltuudet, sitten annetaan "pelastajalle" ensi kuun ufohyökkäyksen jälkeen seitsemäksi vuodeksi täydet diktaattorin valtuudet. Muistakaa myös Mayojen ennustama kohtalokas päivämäärä 21.12.2012. Silloin tapahtuu erittäin merkittävä ennusmerkki.

JOKA TAPAUKSESSA: ANTIKRISTUS ON ALOITTANUT TOIMINTANSA JA LOPUN AJAT OVAT ALKANEEET!!!!!!

Rukoilkaamme luotettavan tuntuisia profeettoja, että nämä KIIREESTI ilmoittaisivat piakkoin koittavan tempauspäivän. Onhan varma ennaltatieto, että ylöstempaus tulee ENNEN seitsemän vuoden lopun aikoja, jotka todennäköisesti virallisesti lopullisesti alkavat päivästä 21.12.2012. Tempauksen on siis PAKKO tulla marras- tai joulukuussa ennen 21. päivää!

Muistakaamme myös NIBIRU-ILMOITUS! Obaman on nyt pakko ottaa valta koska muuten Nibiru-ilmoitus OLISI TEHTÄVÄ koska Maailmojen neuvosto sanoi VARMANA TIETONA että se TULEE 100 % varmuudella USA:n presidentinvaalien JÄLKEEN! Eli ainoa keino estää Ilmoitus on se, että presidentinvaaleja EI TULE LAINKAAN!


Päivitys 1.11.2012: NIBIRU-ILMOITUKSEN LASKURI ON ALOITETTU PYSTYYN! Koska TIEDÄMME VARMUUDELLA, Maailmojen neuvoston Nancy Liederille ilmoittamana faktana, että Ilmoitus Nibirusta TULEE täysin 100 % varmasti Yhdysvaltain presidentinvaalien jälkeen, ja että presidentin valitsevat virallisesti valitsijamiehet 17.12.2012, niin Nibiru-Ilmoituksen on TULTAVA aivan täysin lopullisena aikarajana viimeistään pakostakin tiistaina 18.12.2012. Tämä on nyt TÄYSIN VARMAA, eikä MIKÄÄN voi enää millään yhtään mitenkään muuttaa tätä vääjäämätöntä pakkoa. Nibiru-Ilmoitus on jo niin erittäin pahasti myöhässä, kun Nibirukin näkyy jo kirkkaasti taivaalla, että sitä EI voi mitenkään yhtään lykätä koskaan lainkaan. Hawaijin aikavyöhykkeellä 18.12.2012 päättyy Suomen ajassa vasta 19.12.2012 klo 10, joten se on viimeinen, LOPULLINEN takaraja Nibiru-Ilmoitukselle. Tähän ajankohtaan siis on laskuri. Toki jo ennen tätäkin mm. kolme valtavaa ufoa tulevat (27.11.2012) VARMASTI joten sinänsä Nibiru-Ilmoitus ei enää ole niin hämmästyttävä asia, vaikka se toki onkin hämmästyttävä asia!

Lisäksi TÄYSIN VARMAN KOHTALONPÄIVÄN 21.12.2012 laskuria on tarkennettu, koska Hawaijilla 21.12.2012 päättyy Suomen ajassa vasta 22.12.2012 klo 10 aamulla. Tämä on siis viimeinen takaraja IKINÄ joka YHTÄÄN MILLEKÄÄN TAPAHTUMALLE VOI KOSKAAN ENÄÄ LAINKAAN OLLA!!!!!!!!!! Silloin KAIKKIEN profetioiden on pitänyt täyttyä, jäljellä on OLTAVA enää LOPUN AIKOJEN SEITSEMÄN ITKUN JA HAMMASTENKIRISTYSTEN VUOTTA! Kaikki luotettavan tuntuiset profeetat ovat jo niin monia vuosia hartaasti odottaneet Antikristusta, kolmatta maailmansotaa, hirvittäviä tauteja ja nälänhätiä että niiden on VIIMEISTÄÄN 21.12.2012 TULTAVA! Mitenkään muuten EI VOI olla!


Päivitys 6.11.2012: ERITTÄIN LUOTETTAVAN TUNTUINEN PROFETIASIVUSTO, CUTTING EDGE MINISTRIES, joka ei aiemman väitteensä mukaan ole profetiasivusto, koska he eivät koskaan esitä tarkkoja päivämääriä ennustuksilleen, kertoo ANTIKRISTUKSEN NOUSUN TARKAN PÄIVÄMÄÄÄRÄN!!!!!! ANTIKRISTUS NOUSEE 11.12.2012! Nyt on vihdoin varmaa, tarkkaa tietoa! Laskuri siis lähtee välittömästi liikkeelle!

Antikristuksen ilmestyminen -- 11.12.2012 -- on toteutuminen profetialle Dan. 7:7-8:

"...Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea. Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä, ja kolme edellisistä sarvista reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui." (RK-38)

Tämä kohta sanoo, että Antikristus nousee sen jälkeen, kun maailmanjohtajat ovat uudelleen järjestäneet valtiot täsmälleen kymmeneksi supervaltioksi -- profeetallinen tosiasia, jota selitämme uutisessa 2363.

Päivä 11.12.2012 päättyy Havaijilla vasta kun Suomessa on 12.12.2012 klo 10, joten laskuri on luonnollisesti asetettu tähän ajankohtaan. Siihen mennessä ANTIKRISTUS ON TÄYSIN VARMASTI NOUSSUT! Näin sanoo Cutting Edge Ministries, joka ei ole profetiasivusto, joten se on VARMASTI OIKEASSA!!!!!


Päivitys 11.11.2012: JEESUS ITSE ON ILMOITTANUT YLÖSTEMPAUKSEN VARMAN AJANKOHDAN!!!!!!!! Nyt meillä on vihdoin JUMALAN ITSENSÄ ILMOITTAMA TARKKA TIETO TEMPAUSPÄIVÄSTÄ! Luotettavan tuntuinen profeetta Marjatta (adv) sai henkilökohtaisesti JEESUKSELTA tiedon, että ylöstempaus on varmuudella 1335 päivää juhannuksen jälkeen!!!!!!! USKOMATONTA! JUMALA ITSE HÄNELLE SEN ILMOITTI, HALLELUJA! Tämähän ylittää KAIKEN, mitä muut profeetat ovat sanoneet. Kun JUMALA ITSE on tämän asian ilmoittanut, niin MITENKÄÄN EI VOI OLLA MITÄÄN EPÄILYSTÄ ENÄÄ! Kohta saanemme siis laskuriin JUMALAN HENKILÖKOHTAISESTI ILMOITTAMAN TEMPAUSPÄIVÄMÄÄRÄN! VIIMEIN MEILLÄ TULEE OLEMAAN TÄYDELLINEN, LOPULLINEN VARMUUS TEMPAUKSEN AJANKOHDASTA! Sen jälkeen täytyy kyllä ihmetellä muita profeettoja - miten he ovat voineet sanoa vääriä päivämääriä? Keneltä he ovat ne kuulleet, kun Jumala ITSE on sanonut, että tempaus on tasan 1335 päivää juhannuksen jälkeen? Tuohan tarkoittaa, että tempaus tapahtuu helmikuun loppupuolella. Mitkä tahansa muut päivät ovat VÄÄRIÄ!

Lopun aika on lähellä

Marjatta (adv) 6.11.2012 01:47

Jeesus viittasi usein Danielin kirjaan avaimena, lopun aikojen tapahtumiin:

24:15 Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa - joka tämän lukee, se tarkatkoon -
24:33 Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä.

Uskovaiset tietäisivät Pyhässä Hengessä ajan jolloin tempaustapahtuisi. Mutta luopumis tuli ensin. Oletteko huomanneet luopumuksen omassa seurakunnassanne?

Tämä kaikki on viittausta siihen ajankohtaan jonka olen Jeesukselta saanut. Juhannuksesta on oleva 1335 päivää ylösottoon.

Dan
12:11 Ja siitä ajasta, jolloin jokapäiväinen uhri poistetaan ja hävityksen kauhistus asetetaan, on oleva tuhat kaksisataa yhdeksänkymmentä päivää.
12:12 Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa tuhat kolmesataa kolmekymmentä viisi päivää.

"Nuo 1335 päivää alkoivat siitä kun Jumala ilmoitti minulle Juhannuksen jälkeen oman aikataulunsa. Juhannuksesta 3,5 vuotta on ylösotto. Autuaat ne jotka kuulevat tämän profetian sanat."

Palstalla selvisi, minä vuonna Jumala ilmoitti Marjatta (adv) -nimimerkille tempauspäivän! Se oli tämä vuosi, 2012. Toisin sanoen, VARMA, JUMALAN ITSENSÄ ILMOITTAMA YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ ON TORSTAI, 18.2.2016!!!!!!!!!!!!!!!!!! LASKURI ON VÄLTTÄMÄTTÄ HETI LAITETTAVA PYÖRIMÄÄÄN!!!! Tietenkin otamme huomioon sen, että 18.2.2016 päättyy Havaijilla vasta 19.2. klo 10 Suomen aikaa.

Kyseliä 11.11.2012 21:52

Juhannuspäivä 2012 oli lauantai, 23.6. Siitä tasan 1335 päivää eteenpäin on torstai, 18.2.2016.

Tuo ei muuten ole 3½ vuotta, vaan hiukan enemmän: 3 vuotta, 7 kuukautta ja 26 päivää. Mutta 1335 päivää on varmaankin nyt se oikea määrä.

Ylöstempaus tulee siis 18.2.2016 ja sen on nyt tällä kertaa Jumala Jeesus itse ilmoittanut.

Päivitys 21.11.2012: EI TULLUTKAAN VALERAUHAA!!!! Luotettavan tuntuinen profeetta onkin sen siasta julistanut SODAN!!!

November 17, 2012 Marraskuun 17. 2012
SOTA ON JULISTETTU

http://wwnet.fi/users/veijone/sotaonjulistettu.txt

Päivitys 4.12.2012: Aina luotettavan tuntuisilla suomi24-palstoilla oli hyvä tiivistys ennustetuista ennustuksista, joita ennustajat ovat ennustaneet. Veijone, -jarmo- ja Jouko Piho ovat totisesti kaikkein luotettavimman tuntuiset profeetat, päivänselvästi juuri tätä ylivertaista valiojoukkoja ja paljon muita ihmisiä hurskaampia ihmisiä jotka ovat Tuhatvuotiskaudella ylistetyimpiä.

Tapahtumien kuvaus
4.12.2012 07:44

Kyllä ne ovat. Kuten Veijone, -jorma- ja Jouko Piho ovat kertoneet, aivan kohta tulee Israelin valerauha. Sen jälkeen Venäjä miehittää Suomen. Venäjän sotilaat raiskaavat ja kiduttavat suomalaisia silmittömästi. Onneksi tämä tapahtuu vain Kotka-Mikkeli-Kuopio-Iisalmi-Oulu -linjan itäpuolella. Länsi-Suomessa ollaan siis turvassa, mutta vain hetki. Antikristus aloittaa toimintansa ja jokaisen on otettava mikrosiru käteen tai otsaan tai muuten ei voi enää ostaa ruokaa tai mitään muutakaan. Niitä, jotka eivät ota sirua, kidutetaan kunnes joko ottavat sirun - mikä tarkoittaa varmaa iankaikkista kidutusrangaistusta helvetissä - tai sitten kuolevat kidutukseen. Sitten alkavat valtavat luonnonkatastrofit: maanjäristykset, meteoriitit ja hyökyaallot, tulivuorenpurkaukset jne. Jokaisessa jättiläiskatastrofissa kuolee hirvittävissä tuskissa aina 1/3 jäljellä olevasta ihmiskunnasta. Tätä seuraa valtava sota, jossa käytetään ydinaseita ja biologisia aseita, ja jälleen 1/3 ihmiskunnasta kuolee mielipuolisiin tuskiin hirvittävässä kidutuksessa. Armeijat kohtaavat Harmageddonissa ja sitten Jeesus tulee ja tappaa kaikki vihollisarmeijan puolella olevat.

Vasta tämän jälkeen alkaa ihana Tuhatvuotiskausi, jolloin profeetat ovat kaikkein rakastetuimpia, ylistetyimpiä, kunnioitetuimpia, palvotuimpia ja suurimpia ihmisiä, Kristuksen ylipappeja, joiden jalkojakin naiset suutelevat.

Päivitys 7.12.2012: NYT MEILLÄ EHKÄ SAATTAA OLLA MAHDOLLISESTI VARMA YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ JOS HYVIN KÄY!!!! SE VOI OLLA 28.1.2014!!! LAITAMME EHKÄ LASKURIN PYSTYYN!

JOS TEMPPELI JA ANTIKRISTUS TULEVAT KEVÄÄLLÄ 2013, YLÖSOTTO TULEE NOIN TAMMIKUUN 28. 2014
Oletuksella, että ylösotto tapahtuu jo tammikuussa 2014, temppelissä uhraus ei välttämättä kestä 2300 päivää vaan oletuksena on syksyyn 2017 saakka.
JOS TEMPPELIN RAKENTAMINEN ALKAISI keväällä 2013

Jos ylösotto tulee 28. 1. 2014 oletuksella temppeli ehtii tulla, uhraaminen pitäisi alkaa ennen joulua 2013 ja se siis keskeytyisi jo 1390 päivää ennen Messiaan näkyvää paluuta. Vähimmäiskestoaikaa temppelissä uhraamiselle ei siis ole kuin muutamia päiviä. Se yli rakennusajan 250 päivää tullaan kevääseen 2013, jolloin temppelin rakentaminen aloitettaisiin.

Jos näyttäisi siltä, että ylösotto ei ehdi tapahtua vielä tammikuussa 2014 eikä näkyvä paluu vielä syksyllä 2017 - niin temppeliä ei aleta rakentaa kevään 2013 aikana!

Jos taas temppeliä aletaan rakentaa kevään 2013 aikana pitäisi samaan yhteyteen tulla myös antikristuksen tulo, jotta hän ehtisi ilmestyä Jerusalemin valerauhaan tammikuussa 2014 ja ylösotto ehtisi silloin tulla. HV

Päivitys 13.12.2012: YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ ON VARMISTUNUT!!!!!! TEMPAUS TULEEE 13.5.2013!!!!!! VIHDOINKIN MEILLÄ ON TÄYSIN 100 % VARMA PÄIVÄ!!!!!!!!! Tämä on SUORAAAN Raamatusta, Laulujen laulu 2 10-13. JEESUS TULEE VIHDOINKIN OIKEASTI HAKEMAAN MEIDÄT HÄNTÄ ODOTTANEET POIS MAAN PÄÄÄLTÄ!!!!!!!!!!

En henkilökohtaisesti usko 21.12. päivän kummallisuuteen, epäraamatullisena ja kaikenlisäksi Maya, eli pakanauskonnollisena ilmoituksena. Uskon mieluummin siihen, mihin uskoin jo kauan sitten, eli Omerin laskentakaavaan, jolla on pitkät raamatulliset perinteet odottaa Jeesusta Kristusta, joka oikeasti tulee hakemaan meidät häntä odottaneet pois maan päältä.
Tämä vuosi on tänä tulevana alkavana vuonna seuraavan kaltainen odotus... tätä tukee myös Laulujen laulu 2 10-13 jossa kerrotaan tempauksesta ja siihen liittyvästä vuodenajasta.

Niille, jotka eivät profeettojen sanaa usko, sanoo nimimerkki -jarmo- luotettavan tuntuisilla suomi24-profetiapalstoilla:

Täysin tarpeeton keskustelu... eikö teillä ole muuta tekemistä? Menkää pornosaiteille ja vetäkää handuunne, saatanan epäsikiöt käärmeen pennut.

Päivitys 1.1.2013: Reutersin uutinen kertoo, että ISON-komeetta on SUUREMPI KUIN KUU ja että kun se kohtaa maapallon, maapallo HÖYRYSTYY!!!! MAAILMANLOPPU TULEE MARRASKUUSSA 2013!!!!!!!!


Päivitys 4.1.2013: YLÖSTEMPAUKSEN PÄIVÄ ON TARKENTUMASSA!!!!!!!! UUSI YLÖSTEMPAUKSEN VUOSI ON 2023!!!! Vihdoinkin meillä on lopullinen vuosi tiedossa, koska AINOAT VAIHTOEHDOT jota VOI MITENKÄÄN olla ovat 2000 vuotta syntymästään tai 2000 vuotta kuolemastaan! NYT EI VOI ENÄÄ TARKENTUA TÄMÄN TARKEMMAKSI! NYT ON LOPULLISESTI 100 % VARMA TIETO! Hämmästyttävän ihmeellisellä tavalla ennaltatieto myös osoitti, että extrapoloitu profeetan profetioiden profetiointiin perustuva KAAVIO osoittaa jo valmiiksi myös vuoteen 2023 mikäli profetia olisi sinne tarkentunut ja SEHÄN OLISI! IHMEELLINEN VARMISTUS TEMPAUKSEN TARKENTUMISEN TARKKUUDESTA!!! Tämä vahvistaa ja todistaa yhä vahvemmin, että nyt meillä on oikea ennaltatieto! Tulemme jatkamaan ekstrapoloitua kaaviota myöhemmin vielä varmuuden varalta tulevia profetioiden tarkentumisia varten jos niin käy mutta eihän niin voi käydä koska nyt meillä on luotettavimman tuntuisen profeetan LOPULLINEN TAKARAJA varmana tietona!!!


OSUIN MAAILMANLOPPUUN ENSINNÄ KEIHÄÄLLÄ

Yksi päivä on Herralle kuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta kuin yksi päivä. Raamatun mukaan sen sisältö ei ole meille salassa. Nähtiin, että Herra ei tullut 2000 vuotta syntymästään. Vielä on kaksi mahdollisuutta. Herra tulee 2000 vuotta elämästään tai 2000 vuotta kuolemastaan.
Elämästään. Etsitään keskikohta Jeesuksen elämästä ja päädytään noin vuoteen 2017, jolloin olisi näkyvä paluu.

Kuolemastaan. Kovin kauas ei enää päästä, vaikka pitäisi laskea 2000 vuotta kuolemastaan. 2030 noin. Vihan aika olisi ehkä tuolloin 7 vuotta eli valerauha ylösottoineen noin 2023.

Jeesus syntyi, eli tai kuoli 4000 vuotta Aadamista. 6000 vuotta on tämän aikakauden loppu ja minä olen pitkään tiennyt saaneeni Herralta ensi kosketuksen tähän asiaan 17-vuotiaana heittäessäni miesten keihäällä lukuun 60.00.

Laitoin tämän kuvan Facebookiin ja tykkääjiä tuli melkoinen määrä. Kiitos siitä! HV

Päivitys 7.1.2013: NYT SE ON!!!! Nimittäin nyt itse JUMALA on henkilökohtaisesti nimittänyt Suomen vapauttajan ja Johtajan. Hän johtaa Suomen eroon eurosta, EU:sta ja pankkien velkaorjuudesta!!!!!!! Tämä myöskin osoittaa TÄYDELLISELLÄ, 100 % VARMUUDELLA, ETTÄ PROFETIA SUOMEN LAILLISUUSPUOLUEEN YLIVOIMAISESTA VOITOSTA VUODEN 2015 EDUSKUNTAVAALEISSA ON TOTTA!!!! Suomen Laillisuuspuolueesta tulee Suomen suurin Puolue! Kun Jumala ITSE on mukana, ei VOI hävitä perkeleen voimille!!!! Nyt kaikki keräämään kannattajakortteja. 2015 se sitten nähdään. Muistakaahan, että myötämieliset ja kannattajat jäävät mieleen kuten myöskin vastustajat. Tiedämme nyt jopa PÄIVÄNKIN, milloin SE tapahtuu. Eduskuntavaalien vaalipäivä on huhtikuun kolmas sunnuntai, eli 19.2.2015. Äänestysaika päättyy klo 20, mutta laittakaamme LASKURI ko. vuorokauden loppuun, jotta tuloskin on vastaansanomattomasti jo varmuudella selvinnyt.

http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/129170-mika-sina-olet-tiedatko-sita

Mikä sinä olet - tiedätkö sitä?

6.1.2013 22:36

En siis kysy, kuka sinä olet, vaan mikä sinä olet.

Minä tiedän, mikä minä olen.

Pitkään en tiennyt.

Nyt tiedän.

Minä olen Suomen vapauttaja ja johtaja. Sain ylhäältä sanat "You are the leader of Finland".

Minun tehtäväni on johtaa Suomi eroon eurosta, EU:sta ja pankkien velkaorjuudesta.

Tämän tehtävän aion tehdä yhdessä muiden kanssa.

Mutta kuten sanoin aiemmin, tiedätkö sinä, mikä sinä olet ja mikä on sinun tehtäväsi?

Jouko Piho

Suomen Laillisuuspuolueen
puheenjohtaja

http://www.suomen-laillisuuspuolue.fi

Päivitys 16.1.2013: VARMUUS VARMISTUI VARMAAKIN VARMEMMAKSI!!!!! Kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta on vahvistanut lopullisesti ennustamansa ylösoton ajankohdan. Nyt se EI VOI MITENKÄÄN YHTÄÄN ENÄÄ TARKENTUA LAINKAAN KOSKAAN MILLÄÄN vaan tämä on LOPULLINEN tieto!

Mutta oikea keihäsprofeetta olen siis silläkin, että ylösotto tulee tammikuussa 2014 ja näkyvä paluu syksyllä 2017. HV

Päivitys 23.1.2013: VARMUUS ON VARMISTUNUT TÄYDELLISESTI! NYT SE TOTISESTI LOPULLISESTI ON LYÖTY LUKKOON JA MITENKÄÄN EI YHTÄÄN VOI ENÄÄ TARKENTUA TARKEMMAKSI! YLÖSOTON AJANKOHTA ON LOPULLINEN JA MUUTTUMATON!!!!!

ylösoton on tultava tammikuussa 2014!

Koskaan aikaisemmin seurakunnan ylösotto ei ole ollut niin todennäköinen kuin nyt on!

Päivitys 27.1.2013: JOUKO PIHO PROFETIOI VARMANA TIETONA ETTÄ VENÄJÄ HYÖKKKÄÄÄ SUOMEEN 13.6.2013!!!!!! NYT se kauan profetioitu ja ennustettu Venäjän hyökkäys sitten TÄYDELLÄ VARMUUDELLA tapahtuu ja päivä on VARMA! Onhan asialla itse Jouko Piho, jolle JUMALA henkilökohtaisesti puhuu ja välittää tiedot!!!!

Sapattina 19.1.2013 istuskelin kiitoksessa, rukouksessa ja ylistyksessä, välillä Raamattua lukien. Yhtäkkiä minä näin silmieni edessä tummanvihreitä kangaspäällysteisiä kypäriä silmänkantamattomiin. Se neliönmuotoinen kuva, joka silmieni eteen tuli, oli täynnä kypäriä kuvattuna päältäpäin. Minulta kysyttiin: "Mitä näet?" Vastasin: "Paljon vihreitä kypäriä." Sen jälkeen tuli sanat: "Suomi varustautuu sotaan Venäjää vastaan. Venäjä hyökkää Suomeen kesäkuun 13. päivä tänä vuonna."

Monesti on Isä puhunut jo viime syksystä asti, että Hänen vihanmaljansa on nyt tullut täyteen Suomen syntien tähden.

Tämä tarkoittaa, että Venäjä miehittää puolet Suomesta ennustetun rajalinjan kohdalta! Kotka-Kouvola-Mikkeli-Iisalmi-Oulu-Tornio -linja ja kaikki siitä itään päin MIEHITETÄÄN! Tälle alueelle koittaa uusi ISON VIHAN AIKA. Venäläiset säälimättä kiduttavat ja teurastavat kaikki suomalaiset ja ryöstävät kaiken, loput väestöstä viedään orjiksi Siperiaan!!!!!!!!!!


Päivitys 9.2.2013: JOUKO PIHO VARMISTI PÄIVÄN 13.6.2013 TÄYSIN VARMAKSI!!! Venäjä totisesti hyökkää varmuudella Suomeen 13.6.2013. Nyt se on lopullisesti lukkoon lyöty asia.

Pohjanmaalla asuva uskova mies kertoi minulle tänään 9.2.2013 puhelimessa, että hänelle annettiin 8.2.2013 näky, jossa ei näkynyt muuta kuin päivämäärä, joka oli 13.6.2013.
Nyt meillä on tästä samasta päivästä kahden eri ihmisen todistus. He ovat toisistaan ja toisen sanomasta tietämättä saaneet saman päivämäärän 13.6.2013. Raamatun mukaan jokainen asia tulisi vahvistaa kahden tai kolmen todistajan sanalla. Nyt meillä on jo kaksi todistajaa mikä riittää.

MAAILMAN LUOTETTAVIMMAN TUNTUINEN LAPPEEN RANNAN PROFEETTA VAHVISTAA PIHON NÄYN OIKEAKSI!!!!!!!! HÄN SANOO, ETTÄ KOLMAS MAAILMANSOTA ALKAA ENSIN!!! Kolminkertainen varmistus on siis saatu. NYT TODELLAKIN TOTEUTUU! Muuten nämä kaikki ovat valehtelevia kyykäärmeen sikiöitä ja valeprofeettoja, ja niinhän ei ikinä mitenkään koskaan millään voi olla yhtään!

PIHO SAANUT VAHVISTUKSEN PÄIVÄMÄÄRÄLLE 13. 6. 2013
http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/132329-vahvistus-paivamaaralle-1362013
Minun profetiani on, että Venäjä ei hyökkää Suomeen 13. 6. 2013. Voisitko Piho lisätä tämän profetiasivullesi! Pihon omakin esitys on sisäisesti ristiriitainen, sillä hyökkäys Suomeen edellyttää profetian mukaan kolmannen maailmansodan olemassaoloa, eikä sellaisestakaan ole mitään merkkiä nyt eikä vielä 13. 6. 2013:kaan. Olennaista Pihon ja minun esitysten välillä on
ENNEN VAIKO JÄLKEEN YLÖSOTON
Gorba hyökkää Suomeen, jos hän tulee takaisin. Olennaista on ennen vaiko jälkeen ylösoton. Minut kutsuttiin profeetaksi sanomalla, joka löytyy jo 1986 kirjastani: jälkeen. HV

Päivitys 17.2.2013: MIELETTÖMÄN TÄRKEÄ ENNALTATIETO!!!! MAAILMAN KAIKKEIN LUOTETTAVIMMAN TUNTUINEN LAPPEENRANNAN PROFEETTA VAHVISTAA 100 % VARMAKSI, ETTÄ UUTTA PAAVIA EI VALITA LAINKAAAAN!!!!! SIJAINEN Kardinaali Tarcisio Pietro ON VIIMEINEN PAAVI SEKÄ ENNUSTETTU JA ENNALTATIEDETTY VÄÄRÄ PROFEETTA!!!!!!!!!! SIJAISEN TILALLE EI VALITA SIIS UUTTA VAAN HÄN JATKAA PAAVINA SUORAAN!!!!!!!!!!!! Kerrankin meillä on TÄYDELLINEN varmuus asiasta, nyt on NIIN VAHVA VARMISTUS. Tämä ei enää ole edes mikään ENNUSTUS, vaan nyt profeetta sanoo, että tämä on TIETO!

Katolinen piispa Malacy on saanut Herralta 1100-luvulla hyvin merkittävän profetian 111 tulevasta paavista ja profetia on toteutunut tarkasti. Nyt paavin tehtävää hoitava Benedictus on listan viimeinen. Mutta kaardinaali Simoncel ujutti 1500-luvulla tähän profetiaan yhden paavin (112.) perään lisää. Se kertoo viimeisestä paavista Pietari Roomalaisesta (Petrus Romanus).

Tuo paavi ei enää ole nykymuotoisen katolisen kirkon johtaja, vaan hänestä nousee porttokirkon johtaja. Tuohon kirkkoon liitetään muut isot kristilliset kirkkokunnat ja myös muut uskonnot. Jumalan todellinen kirkko piiloutuu "maan alaiseksi" seurakunnaksi, joka kokoontuu kodeissa Jumalan nostamien todistajien johdolla.

Kaardinaali Tarcisio Pietro (=Pietari, Petrus) Evasio Bertone on tällä hetkellä paavin varahenkilö ja Vatikaanin 2. henkilö. Hän on syntynyt ja kotoisin Romano (=Roomalainen, Romanus) Canavesesta, jotka kutsutaan kansan kielessä Romanoksi.

Bertone nousee Benedictuksen varahenkilönä paaviksi heti Benediktuksen kuoltua siksi ajaksi, kun Vatikaani saa valittua uuden paavin, mutta nyt tiedetään se, ettei sellaista enää valita, vaan Bertone jatkaa porttokirkon johtajana loppuun asti.

Viimeinen armotalouskauden herätys voimistuu, kun Gorba tulee takaisin, mutta alkaa jo nyt kun viimeinen paavi tulee valtaan. Näin ennen muuta siellä, missä ymmärretään uuden paavin olevan viimeinen.

Päivitys 26.2.2013: TOUKOKUUSSA TAPAHTUU NELJÄ YLÖSTEMPAUSTA!!!! Omerin laskennalla on todistettu, että näin VARMUUDELLA ON! Nyt VIHDOIN tulee tempaus ja luste niitetäään ylös ja sitten alkavat hirvittävän kammottavat itkun ja hammastenkiristyksen ajat!!!!! Tempaus on 1.5., 15.5., 23.5. ja 25.5.2013!

Yllä kuukalenteri 2013 joka taas näin keväällä alkaa saada oman roolinsa pelastussanoman sivustolla, koska Omerin laskenta alkaa jälleen. Tänä vuonna ns. raamatullinen vuosi alkaa maaliskuun 11. päivän jälkeen ja pääsiäinen on viikolla 13 joten taas voidaan virittää 3. Mooses 23 luvun jakeet: "Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa, laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri. Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi."
Moni varmaan ei huomaa miksi noissa jakeissa on selvästi mainittu ylösottotapahtuma ja kaikenlisäksi määritelmä kuinka monta ja kenestä on kyse. Siinä se silti vertauksen sisällä on ja kaikenlisäksi siinä on seissyt Mooseksen ajoilta asti ajankohta, jolloin tuo tapahtuu. Tänä vuonna se osuu Juliaanisen kalenterin mukaan 13.5. ja juutalaisen 15.5. ja kun meillä on Paavalin sanat jotenkin näin, "te ette suinkaan ehdi ennen poisnukkuneita" ja Ilmestyskirjassa Johanneksen näyssä sanat joudutte olemaan kymmenen päivää ahdistuksessa ja joitakin teistä vangitaan sen kymmenen päivän aikana". No noihin 13. ja 15. päiville kun laskee nuo kymmenen päivää, saadaan neljä mahdollista päivää 1.5. 15.5. 23.5. ja 25.5. Noh, siinäpä vasta toukokuu.

Päivitys 4.3.2013: KAIKKEIN SUURIN PROFEETTA ALKAA RUVETA PALJASTUA!!!! Eräs henkilö on kirjoittanut KIRJEEN joka osoittaa, että eräs henkilö on kaikkein suurin profeetta mitä ikinä on koskaan missään yhtään milloinkaan ollut lainkaan!!!!! HÄN ON TULOSSA ERÄMAAN SOPESTA! Viesti on jo mennyt perille ja se ainoastaan ihan pikkuisen hieman vain enää vähän odottaa! KAIKKI ON VALMISTAA!!!!!!!!!11!!!!! NYT TOTISESTI ALKAA IHAN JUURI VÄLITTÖMÄSTI MELKEIN HETI TÄLLÄ SEKUNNILLA JO TAPAHTUA KAIKKI!!! KAIKKI TODENNÄKÖISIMMIN TOTEUTUU JOPA TÄNÄÄÄÄN!!!!!!

-jarmo-
4.3.2013 02:40

Eräs henkilö, joka kirjoitt kirjeen eräälle toiselle henkilölle, jonka uskoo tulevaksi suurimmaksi profeetaksi joka on maan päällä ikinä kävellyt, saavan sanoman olla se! Tämä viesti on mennyt perille ja odottaa sitä hetkeä, kun mies sieltä erämaan sopesta lähtee. Hän on valmis jo.

Päivitys 11.3.2013: TÄYSIN 100 % VARMA LOPULLINEN PELASTUMISEN TAKARAJA ON VARMISTUNUT!!! VIIMEINEN MAHDOLLINEN PÄIVÄ ON 21.4.2013!!!! SEN JÄLKEEN EI VOI ENÄÄ PELASTUA EIKÄ PÄÄSTÄ MILLÄÄÄN MUKAAN TEMPAUKSEEN MITENKÄÄN YHTÄÄÄN KOSKAAN!!!!!! Tässähän on se erittäin hyvä puoli, että 21.4.2013 jälkeen on joko sitten pelastunut tai ei, eikä enää ole millään synninteoilla tai yhtään millään väliä. Pelastuneet uskovaisetkin voivat tehdä tuon päivän jälkeen ihan mitä huvittaa ja rypeä kaikenlaisissa irstaissa synneissä, koska päätös on jo varmuudella tehty! Lisäksi tietenkin voi pelastua maksamalla paljon rahaa kaikkein luotettavan tuntuisille profeetoille ja ostaa heiltä kultaa jolla saa öljyä, luotettavan tuntuinen profeetta voi toki erivapaudella erikseen vielä sallia pelastumisen niille jotka oikeasti etsivät Jumalaa ja nöyrtyvät tosissaan ristin juurelle ja rukoilevat itkien armoa ja jotka menevät ja vuodattavat Jeesuksen Kristuksen lunastusveren päälleen ja itkevät syntejään ja ovat näin nöyriä ja elävät näin ja ennen kaikkea uskovat luotettavan tuntuisten profeetttojen tempauspäivälaskelmiin ja ostavat rahalla kultaa luotettavan tuntuisilta profeetoilta.

Jos verrataan noita Nooan ajan aikajanaa tähän tilanteeseen Omerin laskennan päällä, niin jotain on laskennassa pielessä tai sitten nämä ei liity tällaisenaan toisiinsa. Toisaalta taas, me olemme olleet arkissa jo hyvän tovin, joten Jumalan käsi panisi luukun arkin ovet kiinni tänä vuonna 21. päivä huhtikuuta. Siitä päivästä eteenpäin käsittääkseni morsiamen rooliin tie katkeaa ja mahdollisuus siihen junaan on mennyt. Jäljelle jää enää kutsu, ostakaa minulta kultaa, tulessa puhdistettua ja menkää ostamaan öljyä sitä myyviltä kauppiailta.

Päivitys 16.3.2013: HIRVITTÄVÄ MAAANJÄRISTYS TAPAHTUU VARMUUDELLA 25.3.2013!!!!!! Markun sähköpostin mukaan ollin vieraskirjaan kirjoitetun marraskuulta 2012 olevan näyn mukaan tiedettiin ihmeellisesti ennalta heti paavin välinnan jälkeen, että jotain merkittävää olisi varmasti tullut tapahtumaan 13.3.2013!!!!!!! USKOMATTOMAN TARKKA ENNALTATIETO JOKA YLILUONNOLLISELLA TAVALLA TIEDETTIIN ETUKÄTEEEEEEN!!!!!! NÄIN OLLEN MYÖS ENNUSTETTU MAANJÄRISTYS VARMUUDELLA TOTEUTUU 25.3.2013!!!

Markulta tuli vielä yksi sähköposti, joka liittyi aiheeseen

laitoin ollin vieraskirjaan tämän:

Tämän linkin uninäky on siinä mielessä mielenkiintoinen että se on marraskuulta 2012. Siinä kerrotaan, että jotain merkittävää tapahtuu 13.3.2013. No nyt tiedetään että kyse oli uudesta paavista. Näyssä oli vielä että 25.3. tapahtuu jotain.

http://www.fivedoves.com/letters/nov2012/robertr1129.htm

uninäky siis jo marraskuussa ja päivämäärä 13.3 meni oikein. Näyssä Herra osoitti vielä almanakan kohtaa 25.3. mutta ei sanonut mitään. Unen näkijä huomasi kuitenkin että siinä luki maanjäristys. 25.3. on muuten 14. Nisan

-Markku

Aiemmin oli mahdollista keskustella profetioista vieraskirjassani, mutta Suomen nykyinen laki asettaa keskustelupalstojen ylläpitäjät vastuuseen kaikista kirjoituksista, joten vieraskirjassa ei enää sallita uusia kirjoituksia. Vieraskirja poistettaneen tarpeettomana lähiaikoina.
(Mr. Niilo Paasivirta)

(Laskuri käynnistetty 26.6.2006)
Z