Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian - arkisto 2

Päivitetty 16.3.2011

savelivesinmay.com -saitti kertoo 25.5.2006 mereen iskeytyvästä komeetasta, joka aiheuttaa valtavan hyökyaallon. Tätä saittia Harri Veijonenkin suositteli!


Päivitys 4.1.2008: profetoidaanpa, että Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi profetoidaan vielä Mike Huckabeetä, sen jälkeen kun hänen valintansa republikaanien ehdokkaaksi on varmistunut ja kun hän johtaa mielipidemittauksissa, tai viimeistään sen jälkeen kun hänet on valittu presidentiksi ainakin jo löytyy profetioita aiheesta.


Päivitys 4.1.2009: ihmeellinen, hämmästyttävä ennaltatieto on jälleen tiedetty yliluonnollisella tavalla etukäteen! Useampikin profeetta on ennaltatiennyt Israelin puolustuksellisesta maahyökkäyksestä Gazaan. Kohta nämä etukäteen hämmästyttävästi selvänäetyt ennaltatiedot jo tulevat näkyviin profeettojen web-sivuillekin!

Gorban paluu valtaan on tarkentunut entistäkin tarkemmaksi! Paluupäivä on 2 vuotta ja yksi viikko päivämääristä 21.-22.1.2009. Eli, Gorba palaa valtaan ehdottoman varmasti viimeistään 29.1.2011. Laskuri siis pystyyn.

Suomi24 Keskustelusta:

Tammikuun 21-22.
Kirjoittanut: Basker 2.1.2009 klo 11.43
Entinen ministeri ja kenraali Colin Powell ilmoitti eräässä haastattelussaan taannoin, että tammikuun 21-22 päivinä 2009 tapahtuu merkittävä kriisi, josta ei vielä, haastattelun ajankohtana, tiedetä mitään. On se jännää, miten poliitikko ryhtyy yht´äkkiä profeetaksi, liekö hänellä jotain perustaa käsitykselleen... No, kolmisen viikkoa vielä, niin sittenhän sen näkee.
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=10655
Oletettu ylösottoaika
Kirjoittanut: Harri Veijonen 4.1.2009 klo 18.00

2 vuotta ja yksi viikko tuosta

Odotan tunnetusti tapahtumasarjaa Venäjälle, jonka lopputuloksena Gorba olisi Googinmaansa johtaja.

Baskerin aloitus tallennettu

Päivitys 6.1.2009: hämmästyttävää ennaltatietoa taas tullut! Profeetat ovat ennaltatietäneet Yellowstonen suuren maanjäristyksen! Järistyksen jälkeen nämä yliluonnollisella tavalla jo vuosia etukäteen tulleet ennaltatiedot jo varmasti tulevat profeettojen sivuillekin näkyviin!


Päivitys 7.1.2009: profetiasivu http://www.heinola.org/~patato/, ei kuulemma ole profetiasivu, koska sen profetiat ovat Raamatusta sovellettuja toteutuvia arviointeja. Ne eivät siis tule Jumalalta tai Jeesukselta suoraan kuten muut profetiat, ja siksi tähän tapaukseen ei voida myöskään mitenkään soveltaa Raamatun kohtaa 5.Moos.18:22. Näille profetioille ei myöskään anneta tarkkaa päivämäärää. Eli kyseessä ei siis ole profetiasivusto, ja sitä ei saa tällä sivustolla mainita. Tieto tästä tuli luotettavan tuntuiselta nimimerkiltä Suomi24.fi -palstoilta:

Höpön löpön!
Kirjoittanut: Olli-R 7.1.2009 klo 11.36

Miksi Cutting Edge Finland -sivusto mainitaan profetiasivustolla? Me (David Bay ja kumppanit) emme ole ennustaneet Herran nimissä. Olemme vain esittäneet arvioita, jotka myöhemmin voivat toteutuakin. Harri Veijosen "profetiat" päivämäärineen ovat kyllä asia erikseen. Hän on mennyt liian pitkälle.

On siis väärin soveltaa meihin 5. Mooseksen kirjaa, 18. lukua, jaetta 22: "Jos se, mitä profeetta puhuu Herran nimissä, ei toteudu, se ei ole Herran sanaa vaan väärän profeetan röyhkeää puhetta. Älkää kuulko häntä." Emme sitäpaitsi elä enää Vanhan Liiton aikaa, jolloin Jumala puhui selvästi omilleen. Meillä on nyt Raamattu, jota sovellamme.

Päivitys 17.1.2009: Barack Obama ei astu virkaansa 20.1.2009. Tämä on nyt täysin varmaa, useampikin luotettavan tuntuinen profetiasivu varmistaa tämän nyt jo täysin varmaksi. Tapahtuu jotain, joka estää Obamaa astumasta virkaansa.

1.Tapahtuu Tammikuussa. Tulee "ongelmia", Obama ei vanno valaa seuraavana presidenttinä. Hän ei koskaan ota tätä virkaa. Miksi? En tiedä. Tämä on puuttuva pala palapelistä. Meidän on odotettava nähdäksemme mikä tämä "ongelma" voi olla.
2.Bush on pakotettu jatkamaan presidenttinä kunnes tämä "ongelma" on ratkaistu. Muista, että Jeesus kertoi minulle, "Presidentti jonka tunnet nyt (tarkoittaa Bushia) tulee olemaan viimeinen presidentti jonka tunnet tempauksen aikaan".

Tämä ongelma, josta Jeesus itse henkilökohtaisesti siis on kertonut, aiheuttaa myös kolmannen maailmansodan.

4.Kolmas maailmansota puhkeaa. Kaikki kansat kääntyvät tätä kansaa vastaan, syyttäen Bushia tästä "ongelmasta", jonkin ajan kuluttua maailma ymmärtää että Bush ei ole syyllinen, mutta liian myöhään.

Tämä on nyt siis selkeä, täysin varma ja yksiselitteinen profetia, joka aivan täysin ehdottoman varmasti toteutuu, koska sen on luotettavan tuntuinen profetiasivusto täydellä varmuudella vahvistanut varmaksi. Lisäksi tällä kertaa asian on Jeesus itse henkilökohtaisesti kertonut! Eli tämä ei mitenkään voi olla saatanan vallassa olevien kyykäärmeiden sikiöiden kaksihaaraisella kielellä kertoma valeprofetia yhtään lainkaan!


Päivitys 23.1.2009: Barack Obama ei astu virkaansa 22.1.2009 mennessä, koska hän teki valan vannoessaan perustuslaillisen rikoksen, eikä uskalla ottaa virkaa vastaan. Tämä on nyt täysin varmaa, koska luotettavan tuntuinen profetiasivu varmistaa tämän nyt jo täysin varmaksi.

Kun Obama vannoo valan, se johtaa perustuslailliseen rikokseen

Tänään ei tapahdu vielä mitään, vaan Obama vannoo valan ja pitääkin vannoa, mikäli ymmärrän oikein vastustajien petoksen ja kiristyksen. Vala ei vielä tarkoita sitä, että hän ottaisi virkansa käytännössä vastaan, vaan hän on vannonut vasta virkavalansa. Kun Obama on tehnyt valan, hän on tehnyt myös perustuslaillisen rikoksen ja ei yksinkertaisesti uskalla ottaa virkaansa vastaan, jos joku sen paljastaa, siten kun hänelle se esitetään vasta valan jälkeen. Tästä alkaa sotku ja kaaos USA:ssa ja siksi Obama on saanut rauhassa edetä tähän saakka ilman murhayritystä. Tämä selittää Colin Bowelin varoituksen 21-22.1. eli valan jälkeen tapahtuvista skandaalinsävyttämistä päivistä.

Mielenkiintoinen kolme päivää alkaa nyt taas.

USA:n viimeiselläkin aikavyöhykkeellä vuorokausi vaihtuu 13 tuntia Suomen ajan jälkeen, mutta laitetaan varalta 14 tuntia, eli laskuri lopettaa 23.1. klo 14:00 Suomen aikaa. Silloin koko maailmassa on vuorokausi vaihtunut, ja suuri käänne on täydellä varmuudella tapahtunut!

Obama sai suukon Bushilta? Ei voi olla muistuttamasta erästä tapausta Getsemanessa
Kello on nyt 13:45 joten USA nukkuu vielä. Kohta, alkuillasta tapahtuu suuri käänne?

Päivitys 30.1.2009: kesällä tapahtuva ylöstempaus ei olekaan mahdollinen ylöstempaus. Kaikkein luotettavimman tuntuisen profeetan mukaan ensimmäinen mahdollinen ylöstempaus voi tapahtua aikaisintaan 28.1.2011, ei ikinä koskaan mitenkään yhtään ennen sitä!

28. 1. 2009 PÄIVÄN VIERAILIJAT
Tämä on päivä, josta olisi noin KAKSI VUOTTA lähimpään mahdolliseen seurakunnan ylösoton päivään. HV

Päivitys 2.2.2009: seuraava auringonpilkkuhuippu on vuonna 2012. Se aiheuttaa massiivisen maahan suuntautuvan koronapurkauksen (Coronal Mass Ejection), joka tuhoaa kaikki maapallon sähkölaitteet. Ja tämä tapahtuu tietenkin 21.12.2012. Tällainen purkaus on muuten ihan tieteen todistama fakta, ja sellainen on jo tapahtunutkin vuonna 1859. Lennätinkeskukset saivat silloin niin kovia sähköiskuja, että lennätinpaperitkin syttyivät tuleen. Kuubassa pystyi lukemaan keskellä yötä sanomalehteä revontulten loisteessa. (Jäitä hattuun aurinkomyräkässä - MicroPC-lehden kolumni, Pekka Tolonen)


Päivitys 9.2.2009: täydellisellä varmuudella on nyt varmistunut, että Medvedev väistyy varmasti Venäjän johdosta, sitten varmuudella Venäjä ja Valko-Venäjä yhdistyvät liittovaltioksi, jonka johtoon tulee varmuudella antikristus Gorba. Tämä on nyt täysin varma tieto, eli täysin luotettava, varma profetia, joka varmasti toteutuu. Muutenhan kyseessä olisi 5.Moos.18:22, ja sehän ei tietenkään mitenkään yhtään voi olla kyseessä koskaan ikinä! Luotettava pelastussanoma.fi -sivustokin sanoo, että antikristus on Osama Bin Laden, joten varmaahan tämä on.

TULEVIA TAPAHTUMIA ovat vielä siis mm. Venäjän presidentti Medvedevin väistyminen, Venäjän ja Valko-Venäjän liitto, syntyneen liittovaltion johtoon tulee vanha tuttu merkkipäinen Gorba, Gorba vahvistaa Jerusalemin valerauhasopimuksen yhdessä monien kanssa ja monet ylistävät syntynyttä rauhaa. Silloin meidät pelastetaan yläilmoihin niinkuin jo 30 vuotta olen kirjoittanut! Ole mukana! Harri Veijonen

Päivitys 2.3.2009: on aivan täysin ehdottoman varmaa, että Osama Bin Laden ilmestyy 22.4.2009, klo 14:11:56 Suomen aikaa! Tämä varma profetia on saatu pelastussanomasivuilla selville tutkimalla astrologisia karttoja ja planeettojen liikkeitä! Minkäänlaiselle sattumalle ei ole mitenkään yhtään sijaa tässä varmassa tiedossa.

Nämä kaksi planeettaa ja kuu, ovat mielenkiintoisessa asemassa 22.4.2009 eikä se voi olla tarkoittamatta mitään, eikä siis ole sattumaa.


Laitan hieman mail keskusteluamme:

Markku:
Mielenkiintoisesti pohdiskelit tuota kuuta sivullasi. Tuli mieleen tuosta islamin kuu symbolista, että se on pienenevä (alakuu jakso) sirppi. Onko antikristuksen kuu pienenevä ja Kristuksen kuu kasvava (yläkuu jakso)...siitäkö ne erottaa?

Jarmo:
Eilen tosiaan näin nämä kaksi aivan rinnakkain ja samalla tavalla oli uutena vuotena. Mutta silloin kuu oli suurempi ja nyt paljon pienempi. Juttelin jokin aika sitten suomi24 sivustolla jonkin astrologin kanssa, vaikken ymmärtänyt sen junktioista ja muista termeistä mitään. Sen ymmärsin, että Venus kirkastuu lisää vielä ilmeisesti parikin kuukautta. Se pitäisi selvittää, että miten lähelle kuu ja Venus kohtaavat vielä tänä keväänä ja missä asennossa kuu on kun ne ovat lähimmillään ns. konjunktiona maahan nähden. Nimittäin jos ne kohtaavat toisensa ihan rinnakkain ja kuu on täysi sirppi silloin, niin että tähti on paljon kirkkaampi kuin sirppi. Siitä ymmärrän täydellisesti antikristuksen hengen tulevan ihmiseksi. Pedon ilmestymisen. Toisaalta kuu ei voi olla ihan sirppi kun tuo tapahtuu, koska eihän Venus silloin voisi loistaa auringon säteitä. Ellei maan varjo tee kuusta sirpin muotoista. En ole varma.

Markku:
Mielenkiintoinen hetki 22.4. klo 14 Venus Kuu ja Mars vierekkäin ja Kuu ja Venus toistensa päällä.
Jos tuossa 22.4 olisi jonkinlainen kuun ja Venuksen yhtymiskohta niin kuu olisi silloin pienentynyt 7 prosenttiin eli hyvin pieneksi sirpiksi..
katso liite Markku ***** kirjoitti 01.03.2009 kello 12:21

Jarmo:
OHHOOH!!! Niinkö? Tuo tietohan jo ennustaa:
No mutta Mars on mies! Osama Bin Laden
Venus on nainen - muslimi (kuten kristitty) Kuu /kuun sirppi on se antikristus. Uskova (nainen/alamainen) katoaa antikristuksen hengen taa ja mies (perheen pää) nousee rinnalle/tilalle???
Jeesus oli karitsa, joka teurastettiin 14. päivä kuuttoman kuun laskutavalla pääsiäisenä. Se on nyt 9.4. täysikuu.

Tuosta päivästä laskettuna 13. päivä on tuo kyseinen päivä ja ilmestyskirja 13. luku kertoo siitä koko luvussa. Kun ajatellaan että Jeesus kuoli ristillä 14. päivä kuuttomasta, niin antikristus syntyy 13. päivä täydestä kuusta alaspäin ihan sirpin muodolla 22.4. Ihmeellinen yhtälö ja vaikuttaa aidolta/mahdolliselta.

Markku:
No onpas tosiaan melkoinen yhteensopivuus HUH HUH! Ilmankos nuo kuut ja tähdet on meitä vaivannutkin tämän talven! Ihmeellisesti uudetkin merkit viittaa tuohon samaan... kesäkuun ensimmäiseen päivään. Melkein pelottavaa, muttei kuitenkaan! Morsiamen lähtöhetki tarkentuu koko ajan.

Jarmo:
ARVAA MITÄ? Siitä päivästä 22.4. on tasan 40 päivää 1.6. HUUHHHHUUH!!! Jeesus vaelsi 40 päivää vielä maan päällä, ennen poistumistaan taivaaseen. Yhtälö täsmää 1 000 000% sti

Markku:
Näin on! Selvästi vaikuttaa siltä ettei tuo päivä ole salattu, niin kuin monet väittävät... vain tarkka kellonaika salassa... mutta voi hurja... päivämääränkin näkeminen on jotain ihan mieletöntä. Ei ole muuten paljon miettimisaikaa jäljellä niille, jotka eivät tahdo nähdä näitä asioita. Viime päivät olen ajatellut juuri tuota asiaa... miksi muut eivät näe sitä mitä esim. sinä minä näemme? Eihän tuossa tarvitse olla edes mitenkään uskonnollinen. niin pitäisi joku lamppu päässä syttyä..."aika on erilainen!"

Jarmo:
Niinpä. Se vanha Mooseksen kirjan kummitus alkaa kirkastua, joka mua on parisen vuotta kolkuttanut. En itsekään aina ymmärrä sitä kunnolla. Sitten me yhdessä teimme sitä viimeistä juttua, jossa laskin palmusunnuntaille Jeesuksen toisen näkyvän paluun. Sekin osoitti kummallisesti 1. ylösoton osuvan 1.6.2009 kohtaan ja nyt vielä tämä, joka ei pitäisi millään tavalla olla enää sidoksissa siihen. Niin sitten pomppaa tuo 40 päivää ja juuri siitä edellistä PDF tiedostosta tuo Jeesuksen vaellus ja ilmestymisaika itsestään 1.6.2009 kohtaan, jolloin hän nousi taivaaseen. Voi hyvänen aika Markku :D nyt jännittää.

Todistus on siis ehdottoman varma ja selkeä ja tarkka. Myöskin 1.6. varmistui nyt aivan uskomattoman tarkalleen täysin varmaksi. Mikään ei yhtään voi enää muuttaa näitä todistettuja, totisia totuuksia ja varmaa profetiaa, joka täysin selvästi on annettu. Yhtälö täsmääkin miljoonan prosentin varmuudella, joten mitään epäselvyyttä ei kerta kaikkiaan yhtään voi enää kenenkään mielestä olla!

Tempauksen viikonpäiväksi on myös ehdottomalla, täydellä varmuudella varmistunut maanantai. Mikään muu päivä ei voi tulla edes kysymykseen. 1.6.2009 on tietysti maanantai, kuten oli jo ennaltatiedetty.

Tempausvalmiuteen kilvoitteleville tämä on mukava uutinen, sillä enää ei tarvitse olla tempausvalmiudessa kuin maanantaisin. Muut päivät voi käyttää aivan miten huvittaa.


Päivitys 6.3.2009: Osama Bin Ladenin ilmestymisen varma ja ehdottoman tarkka ajankohta on astrologisten karttojen mukaan tarkentunut vieläkin tarkemmaksi, ollen Suomen aikaa tarkalleen 16:12:00, 22.4.2009. Eli tarkkuus tarkentui kaksi tuntia ja neljä sekuntia.


Päivitys 20.3.2009: olkaapa tarkkana, sillä lappeen Rannan maailmankaikkeuden paras profeetta sanoo nyt ehdottomalla varmuudella, että jos ei tunnista Antikristusta tarkalleen täsmälleen oikein etukäteen, ei pääse ylöstempaukseen mukaan! Mikäli joku ei siis tunnista vain ja ainoastaan ja pelkästään juuri nimenomaan Gorbaa Antikristukseksi, häntä ei ikinä ylöstemmata. Tunnistus on myös tehtävä heti kerralla suoraan, eikä yhtään ole arvailtava Antikristukseksi lainkaan mitään muuta henkilöä ikinä edes ajatuksissaan! Tempautumiseen pääseminen on siis todella tarkkaa hommaa - kuten sananlasku sanoo, "kuin ripulin parantamista pieremällä".

EI VOI PÄÄSTÄ YLÖSOTTOON,
ELLEI TUNNISTA ANTIKRISTUSTA

Profeetta myös mainitsee, että hän on ainoa oikeaoppinut Suomessa.


Päivitys 23.3.2009: jälleen aivan uskomaton ennaltatieto on jo ennaltatiedetty ja hyvin pian se jo varmasti päivitetään profeetan sivuille! Obama on nimittäin tavannut Gorbatshovin Washingtonissa Yhdysvalloissa 20.3.2009! Tämä on aivan päivänselkeä merkki lappeen Rannan maailmankaikkeuden parhaan profeetan profetian toteutumisesta. Mutta se, mikä on erityisen ihmeellistä on se, että profeetta on ennaltatiennyt tämän salassa pidetyn tapaamisen ennalta! Vaikkei sitä toki vielä profeetan sivuilla näkynyt, mutta eiköhän kohta jo ennaltatiedetysti tieto siitä, kuinka Obama tapasi ennaltatiedetysti Gorban 20.3.2009, päivity profeetan sivuille.


Päivitys 3.4.2009: ennaltatiedetysti päivittynyt ennaltatieto kertoo ilmeisesti, että koska ei 9.1.2009 vaan 8.8.08 niin siksi 9.9.09 on toisinpäin 666 ja siksi Gorba 21 vuotta aiemman tapahtuman kutakuinkin 9.9.1988 takia Antikristus tulee 9.9.2009. Tämähän on jo sen verran tarkka ja selkeä ja varma profetia, että laskuri on ilman muuta laitettava pystyyn. Kuuminta hottia profetioinnin alalla onkin siis kai nykyisin odotella hartaasti rukoillen nimenomaan Antikristusta eikä sitä oikeaa. Pitää myös muistaa, että jos uskoo väärään Antikristukseen eikä usko hänen tulevan juuri ennaltatiedettynä päivänä, se on Pyhän hengen pilkkaa ja johtaa automaattisesti Helvettiin!

VEIJO VEIJO VEIJO TOISINPÄIN 666

Gorba ei siis tullutkaan Veijon päivänä 9. 1. 2009 vaan vasta tulonsa sikisi ja kolmiyhteinen varas, veijo, saavutetaan 9. 9. 2009. Toisinpäin 666. Daniel 10:13 sanoi 21 vuotta aiemman tapahtuman ja kutakuinkin se oli 9. 9. 1988, kun USA:kin kävi Israelia vastaan. Kirjoitin tätä profetiat ryhmään ja eräs vastaus oli, että onhan tämä vitsi, että kun Venäjä ennaltatiedetysti 8. 8. 08 iski niin nyt iskettäisiin Gorban tulo 9. 9. 09. Mutta vitsihän tämä ei ole vaan tuota pikaa ennaltatiedetysti ennaltatiedettyyn aikaan Antikristus tulee. Vitsi on yksi Moskova!

Harri Veijonen isänsä kuoleman 2 vuotispäivänä 3. 4. 2009.

Päivitys 6.4.2009: HÄMMÄSTYTTÄVÄ UUSI ENNALTATIETO! Maailmankaikkeuden paras profeetta on jo ennaltatiennyt Italian maanjäristyksen ennalta! Eiköhän tämä ennaltatieto jo kohta ilmesty profeetan sivuillekin näkyviin...


Päivitys 7.4.2009: tarkalleen ennaltatiedetysti tieto ennaltatiedosta ilmestyi profeetan sivuille! Profeetan profetioiden profetiointi jatkuu siis attosekunnin tarkkana aina kaikkien lopullisten vihoviimeisten vuosiviikkojen loppuun asti!

Paavi kuoli ennaltatiedetysti hautajaispäivänä auringonpimennys 8. 4. 2005. Siitä neljä vuotta niin oli mahdollista odottaa Italiaan uutta maanjäristystä, jollaisessa kuolikin yli 100 ihmistä. Tarkempaa ennaltatietämistä asialle kuin neljän vuoden periodini tuskin missään tapahtui. HV

Tosin ennalta tiedetty ennaltatieto lipsahti vahingoissa väärään päivämäärään, koska maanjäristys tapahtui 6.4. Mutta onhan tämä silti kerrassan uskomattoman hämmästyttävää, että vain päivä maanjäristyksen jälkeen tulee jo tieto sen tarkasta ennaltatietämisestä!


Päivitys 22.4.2009: tänään se Osama bin Laden sitten ilmestyy, tai sitten ei tapahdukaan mitään merkillistä eikä merkittävää, mutta se on kuitenkin hyvin merkittävää, tai ainakin näin on oletettu, tai sitten se on hämärän peitossa, tai jopa Venäjä tai Nato yhdistyy ja Kiinakin siihen vielä, tai sitten ei, ja Islamin symboli syntyy taivaalle, ja se ON merkittävä päivä, se on selvä, mutta ei ole tietoa, onko se kuinka merkittävää, tai sitten Saatana lentää alas, tai voidaan olettaa jotain suurta salamaa, jopa ehkä ufoa tms. Mutta mitään merkittävää ei kuitenkaan. ( Tiivistelmä tämän sivuston kohdasta "Spekuloidaanpa mitä huomenna voi tapahtua ja mitä ei ainakaan voisi tapahtua".)

Profetia on ihmeellisellä tavalla tarkentunut tarkkaakin tarkemmaksi! Osama bin Ladenin täysin aivan takuuvarma ilmestyminen on 25.4.2009, koska pedon nousu seuraa käänteistä parodiaa 3 päivän marginaalilla kuuttomasta kuusta 26.3. alkaen josta lasketaan ensin 10 päivää ja 14 päivää täyden kuun hetkeen josta vertaus Jeesuksen kuolemaan mistä lepo 3 päivää ja yötä josta seuraa, että 25.4.2009 on tarkentunut nyt täysin varmaksi päiväksi Osama bin Ladenin ilmestymiselle!

Mikäli pedon nousu seuraa käänteistä parodiaa 1:1 Jeesuksen kuolemasta ja ylösnousemuk-sesta, niin meidän on syytä huomioida kolmen päivän marginaali. Hieman arveluttaa kirjoittaa näin, koska tämä kuulostaa hieman tekaistulta ja ns. backup suunnitelmalta. Kirjoitan sen silti, ennen kuin mitään ehtii tapahtua. Eli jos pedon synty noudattaa samaa kaavaa. Kuuttomasta kuusta alkaen 26.3.2009 joka oli siis raamatullinen vuodenvaihde, josta alettiin laskea ensin 10 päivää, jolloin Israelin kansa ottaa itselleen karistan ja 14. päivän iltahämärässä täyden kuun hetkellä he teurastavat sen. Tämä oli vertaus Jeesuksen kuolemasta ristillä, mutta Jeesushan lepäsi haudassa kolme päivää ja kolme yötä, jolloin Hän nousi haudastaan. Kun katsomme 22.4.2009 kohtaa, se on 13. päivää täydestä kuusta, mutta samalla 10. päivä Jeesuksen ylösnousemuksesta, joka toisaalta olisi sama kohta, jossa saatanan kansa ottaisi itselleen antikaritsan ja se päinvastoin, ei teurasteta, vaan se nousisi esiin pimeimmän kuun hetkellä 25.4.2009 joka on kolme päivää ja kolme yötä tästä päivästä lukien.

Päivitys 26.4.2009: USKOMATTOMAN TARKKA ENNALTATIETO paljastuu jo aivan kohta! Nimittäin, profeetta on ennaltatietänyt sikainfluenssan ennalta ja jo piakkoin tämä ennaltatiedetysti tiedetty ennaltatieto varmasti jo ilmestyykin profeetan tai profeettojen sivuille!


Päivitys 4.5.2009: oikealla on havainnollinen kaaviokuva maapallolle asettuneista galaktisista sivilisaatioista. Se, mikä on kaikkein hämmästyttävintä on se, että jokainen galaktinen sivilisaatio on kotoisin tähdeltä, joka näkyy erityisen näyttävästi maapallolta! Ja kuitenkin näiden tähtien etäisyydet ja tyypit ovat hyvinkin erilaisia. Huomiota herättää myös se, että kaikkein yleisimpiä tähtiä eli pieniä M-spektriluokan tähtiä ei joukossa ole lainkaan. Ilmeisesti niille sivilisaatiota ei ole voinut tulla, mutta lyhytikäisten superjättiläisten planeetoille kyllä. M-tyypin tähdissä täytyy siis pitkäikäisyydestään huolimatta olla jonkin salaperäinen ominaisuus, jonka takia älykäs suunnittelija ei ole voinut luoda niille sivilisaatiota.

On joukossa sentään pari Auringon kaltaista keltaista kääpiötäkin, Zeta Reticulin (Verkon tähdistön) kaksoistähdet. Mikä hämmästyttävintä, näille sivilisaatio on ilmeisesti matkustanut siten, että he ovat lähteneet Vegalta, matkustaneet Rigeliin, ja sitten sieltä Zeta Reticuliin. Orion-tähtikuvio liittyy myös jotenkin asiaan, varmaankin siksi, että sekin näkyy erittäin hyvin maapallolta. Galaktisten sivilisaatioiden matkareititkin on suunniteltu maapallolta näkyviksi!

Kaikki tämä todistaa siis selvästi, että maapallolla on aivan uskomaton erityisasema - galaktisten (Linnunradan) sivilisaatioiden on yhteistuumin täytynyt valita juuri maapallo, jolta kaikki nämä galaktisten sivilisaatioiden tähdet nimenomaan näkyvät erityisen selkeästi. Ja kuinkahan monta galaktista sivilisaatiota on täytynyt tylysti jättää pois maapallolta, koska heidän tähtensä ei näy maapallolta?

Alkuperäinen galaktinen sivilisaatio on siis luotu "Lyrae":en, mikä tarkoittanee Lyyran tähtikuviota. Ja koska tiedämme, että galaktinen sivilisaatio on aina tähdellä, joka näkyy erityisen hyvin maapallolta, on alkuperäisen galaktisen sivilisaation kotitähden oltava Alpha Lyrae, eli Vega. Se ei tarkalleen ottaen selviä, miksi tai miten alkuperäisen galaktisen sivilisaation jäsenet ovat matkustaneet niinkin kauas kuin Rigelille, Antarekseen tai Plejadeille, jotka ovat tavattoman kaukana, mutta jotenkin se on onnistunut, koska he ovat sitten kuitenkin matkanneet näiltä tähdiltä taas takaisin maapallollekin.

TähtiTyyppiEtäisyys Aurinko-
kunnasta noin
AntaresM1.5Iab-b190 pc
ArcturusK1.5IIIFe-0.511,24 pc
Beta Draconis (Rastaban)G2Iab111 pc
Gamma Draconis (Eltanin)K5 III45,2 pc
Nordos (Plejadit)O?135 pc
ProcyonF5 IV-V3,496 pc
RigelB8Iab210..280 pc
SiriusA1V2,64 pc
Tau CetiG8 V3,65 pc
VegaA0V7,76 pc
Zeta ReticuliG2.5 V / G1 V12,1 pc

"Eradanus"-nimen yhteys Tau Cetiin ei kuvasta oikeastaan selviä. Ehkä se tarkoittaa Eridanuksen tähtikuviota - kenties Tau Cetiläiset ovat syystä tai toisesta jossain vaiheessa muuttaneet esim. Achernarille (Alpha Eridani), tosin sen etäisyys on noin 44 parsekia.

Jännittävää on myös se, että Abenaki-heimo - sitä kai tuossa tarkoitetaan - onkin kotoisin Andromedan galaksista asti. Heidän matkansa maapallolle on 3000 kertaa muita pidempi. Lisäksi he ovat sieltä asti havainneet, että heidän galaksinsa näkyy nimenomaan maapallolle hyvin! Eli ko. sivilisaation teknologian on täytynyt olla tavattoman paljon kehittyneempää kuin yhdenkään muun. Onhan heidän täytynyt myös sopia yhteistuumin Linnunradan galaktisten sivilisaatioiden kanssa, että heidän täytyy tuolta asti tulla juuri maapallolle, koska heidän galaksinsa näkyy tänne niin hyvin.


Päivitys 7.5.2009: sikainfluenssa näyttää näennäisesti muka olevankin lievä jne. mutta kyseessä on varmasti salaliiton tarkoitushakuinen propaganda. Sillä luotettavan tuntuinen profeetta on jo ehdottomalla varmuudella varmistanut, että sikainfluenssaan kuolee 1/16 koko maapallon väestöstä eli 375 miljoonaa ihmistä. Kannattaa siis varautua taudin tuloon. Se nimittäin varmasti tulee ja tappaa, koska muutenhan luotettavan tuntuinen profeetta olisi väärässä, ja näinhän ei tietenkään yhtään mitenkään voi koskaan olla!

Otetaan tähän aluksi Johanneksen ilmestyksen luku 6 ja jae 8 Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.
Eli miten lasketaan tämä?
Kuolleita 150 ja tartuntoja 1600
Ensinnäkin miekka, nälkä, rutto ja pedot, on neljä eri ihmisen tappajaa. Kukin saa tappaa sen verran, että neljäs osa tulee vallalle.
Jos 1600 tartuntaa, niin siitä neljäs osa on 400 kpl, mutta koska neljäs osa on valta rutolla, niin aika lähelle menee tuo 150 kpl kuolleita 1600 sadasta kokonaisuudessaan. Lopulta kun tuo luku tasaantuu koko maailmassa, niin veikkaanpa, että joka 1600 tartuntaa vaatii sen 100 uhria.
Toissailtana kun uutinen tuli ensimmäisen kerran, laskin tyttäreni kanssa tuon tismalleen saman kaavan lopputuloksen, 1600:100 eli joka kuudestoista kuolee tähän ruttotautiin nimeltä H1N1 virus, joka ilmeisesti on uusi muunnos 1918 vaiheilla riehuneesta espanjantaudista.

Päivitys 10.5.2009: Lappeenrannan maailmankaikkeuden kaikkein paras profeetta ennusti jostain syystä vain ja pelkästään luotettavan tuntuisella suomi24.fi -palstalla, että "Mikael-antikristus ilmestyy" 9.9.2009. Profeetan itsensä sivuilla tätä ennustusta ei kuitenkaan näy, joten vielä emme voi laittaa laskuria pystyyn, koska näin ollen profetiaa ei ole varmistettu profetiaksi. Varsinkin kun profeetta on aivan täysin ehdottomalla varmuudella jo kuitenkin ennaltatiennyt aiemmin, että Gorba palaa täysin varmasti Googinmaan johtoon 29.1.2011. Siinäkin mielessä tämän täytyy olla valheellinen vale-ennustus, jonka joku rienaaja-pilkkaaja on tehnyt.

09/09/09/ tapahtuu
Kirjoittanut: Harri Veijonen 10.5.2009 klo 17.08
Ennen aikakauden loppua suuri Mikael- Antikristus ilmestyy valerauhaa vahvistamaan ja sitä ennen tulee. Ilmeisesti on kysymys Mikael merkkipäisen Gooogin tulosta jälleen valtaan

Päivitys 1.6.2009: runsaasti uutta tietoa ylöstempauksesta - joka siis tapahtuu jo klo 10:00 maissa Suomen aikaa - ja sitä seuraavista tapahtumista on ilmestynyt luotettavan tuntuisen profeetan taholta!

Tarkentuu koko ajan - tehdään sään yhteenveto olemassa olevien profetioiden pohjalta
Olav Rodgen näyssä kirjoitetaan monta kuvaavaa esimerkkiä. Päivä on maanantai. Kello on jossain 10:00 Suomen aikaa ja on kesä, jolloin ruusupensasta leikataan.
Pihon sivuilla oli kuvaus jossa itäsuomessa eräs kykeni kuvailemaan ylösoton hetkeä. Siellä oli taas pilvinen päivä ja kun me katsomme sääkarttaa, niin voimme vain ihmetellä osumaa.
Palaan Olav Rodgen näkyy, niin vaistosin oikeasti ymmärtämättä ja tietämättä ennalta mitään. Ymmärsin että lukemani ajatus tapahtuu aamulla, jonka aamu on juuri muuttumassa päiväksi, joka on taas muuttumassa helteiseksi päiväksi. Taivas on pilvetön ja täysin aurinkoinen. Kyseessä on Oslon seudun sää, jonka ympäristössä on erilaisia lomamökkejä jne. joka viittaa aikaan. Näyssä eräs henkilö oli saamassa ylitöitä, joten se ei voi olla kesäloma-aikaakaan. Lapset ovat jo päässeet koulusta kesälomalle.
Lisäksi Tukholman profetia vuonna 1984 kertoo kaiken tapahtuvan kesällä ja lopuksi on vielä laulujen laulu 2:10-13 jossa puhutaan kesästä, joka on juuri tullut ja sateet ovat väistyneet. Raamattu puhuu uutisviljasta, joka on myös kevään sato, uutissato joka korjataan touko-kesäkuun vaihteessa. Niinpä siis ylösotto tapahtuu vain ja ainoastaan kesän kynnyksellä. Kaikenkukkuraksi saatana tekee omaa työtään. Naapurini tuli eilen muina miehinä sanomaan, ymmärtämättä mistään mitään, että maanantai on muuten sitten viikon kylmin päivä ja heti tiistaina lämpenee taas.
Huomisen päivän sää näyttää ainakin siis osuvan. Vuosina 2007 ja 2008 odotin tätä ihan samaa tapahtumasarjaa, helluntain jälkeisenä maanantai aamuna. Kummankaan päivän sää ei vastannut silloin tätä vaadittavaa säätilaa, missä sen tietysti pitääkin olla, jotta profetiat toteutuvat. Lisäksi synkät pilvet on tultava idästä, p-korean uhittelut sodalla, ydinkoe ja Anton-nootti. Pilviäkin on siis ihan kotitarpeiksi.
Toteutumaton profetia on siis vielä jäljellä ja ne ovat: 1. ylösotto, Wilkersonin hätäviesti katastrofista, joka koskisi kaikkia maailman ihmisiä, aamu tv:n kuuluttajat alkavat itkeä suorassa lähetyksessä luettuaan hätäviestiä. Lisäksi moni muu profetia nivoutuu yhteen, mm. Niilo Ylivainion laivat lakkaavat saapumasta Euroopan satamiin, koska somalimerirosvot kaappailevat niitä jatkuvasti, sekä EU:n satamat ovat tyhjillään vientiä koskeneen laman takia, joka on karuudessaan jo -70% laskenut parissa vuodessa. Tämä profetia liittyy siis herätykseen, joka on ennustettu tulevan Suomeen ja leviten sitten koko maailmaan. Minä voin sanoa, että tuntien Jumalan toimintatavat, mitään herätystä ei tule ilman ihmettä ja nykyiseltä maailmalta Jeesus Kristus ei odota muuta kuin Uskoa häneen, joten on pakko tapahtua jotain perin juurin mullistavaa, jonka vain ne huomaavat, jotka ovat herätykselle otollisessa asemassa. Morsiamen ylösotto herättäisi kaikki länsimaat ihmettelemään yhtälöä, miksi vain uskovat katosivat. He tekevät nopeasti kadonneista analyysin, joka viittaa vain tosiuskovien katoamiseen. Kaikkeen liittyy vielä pikkulasten katoaminen, vaikka itse en usko niidenkään kaikkien osalta, vaan kaikki kristittyjen lapset katoavat, koska heissä on pelastuksen siemen, veri. Heidän vanhempansa saattavat jäädä hyvinkin tänne puhdistautumaan tulessa, mutta heissä lapsissa oli silti pelastuksen avain. Siinähän sitten luterilaiset ihmettelevät kastamattomien lastensa kelpaamista, ilman minkäänlaista hätäkastetta. Roskiin meni koko luterilainen sakramenttioppi. Sen sijaan muslimilapset, hindujen jne. ja kaikki ateistien lapset jäävät, koska heissä ei ole pelastuksen siementä kylvetty. Vain se jolla on poika, voi olla isä. Toisin sanoen, vaikka he saisivat elämänsä elääkin, he eivät kaikesta huolimatta koko aikana löytäisi Jumalaa, koska heillä ei olisi koskaan poikaa. Jumala yksin tietää tämän salaisuuden. Tämä on vain minun näkemys, eikä se ole mistään Raamatun lehdiltä suoraan. Vain Paavalin oppien mukaan tämä olisi mahdollista, koska Paavalihan opetti, että Jumalan suunnitelma on pelastaa sukuja, eikä vain yksittäisiä ihmisiä. Katoamisen toinen puoli antaa kristillisyyden vihaajille, jotka keksivät kyllä katoamisille toisen puolen. Heidän teoriansa antaisi vihalle siivet kristittyjen verenvuodatukseen.
Sitten menemme jälleen huomiseen päivään ja siihen, kun ylösotto on tapahtunut siinä klo 10:00 paikkeilla. Olav Rodgen näyssä maailmansotaa koskeva hirveä uutinen tulisi samana päivän aikana kun ihmiset ovat järkyttävän katoamiskatastrofin keskellä. Siellä mainitaan mm. koreassa kadonneiden tuhatpäinen luku, joka viittaisi pakotettuun pelastuvaan joukkoon, joissa olisi paljon YK:n jäseniä. Kyseessä on siis Eteläkorea, jossa olisi YK:n edustajia. Pohjoiskorea on taas maailman pahimmin kristittyjä vainonnut maa, jossa on jopa vankiloissa tuhansia kristittyjä. Nämä katoaisivat kaikki pois alta. Minkä alta? Länsimaiden tiedustelu on pannut merkille, että Pohjoiskorea valmistautuu laukaisemaan pitkän matkan ohjuksen. Kukaan ei voi tietää, onko ohjuksessa ydinkärki vai ei. Tämä on se oikea paikka Pohjoiskorealta pystyttää valmis ydinase uhaksi lännelle. Uskon että ylösoton kanssa samana päivänä länsi tekee iskun Pohjoiskorean laukaisualustoja vastaan, uraania rikastavaa käynnistellä olevaa ydinvoimalaa vastaan, jotta Pohjoiskoreasta ei kyettäisi enää uhkaamaan naapureita ydiniskuilla. Samana päivänä saatetaan tehdä isku myös Iranin ydinvoimalaan, jossa rikastetaan uraania. Nämä iskut olisivat aika luonnollinen jatke toinen toiselleen, mutta niiden hinta olisi kova mutta silti lähestulkoon välttämätön maailman turvallisuudelle. Olav Rodgen näyssä sanotaan selvästi, että idän ja lännen diplomaattiset suhteet ovat katkenneet ja kolmas maailmansota saattaa syttyä milloin tahansa. Jos länsi tekee ennalta ehkäisevän iskun Pohjoiskoreaan ja Iraniin, niin näiden luonnolliset liittolaiset, ainakin Kiina ja Venäjä katkaisevat suhteensa länsimaihin, USA, NATO-maat, Eteläkorea, Japani jne... Siitä alkaisi melkoinen mylly, jossa Suomi ja koko pohjoinen kalotti on vaarassa joutua Venäjän puolustus-strategian hampaisiin. Olemme siis aika 1:1 tilanteessa, jossa voisi tapahtua täsmälleen kirjoittamani skenaario. Myöhemmin ja aika pian astuu esiin rauhanruhtinas, joka onnistuu "pelastamaan" maailman, "pientä palvontaa" vastaan. Kristillisyys katoaa jälleen maan alle.

Eli tiivistettynä siis:

Viimeisin tieto kertoo, että ylöstempaus on edelleen täysin varma ja että se tapahtuu varmasti ensi maanantaina eli 8.6.2009!


Päivitys 7.6.2009: hirvittävä maanjäristys iskee luotettavan tuntuisen profetian mukaan USA:han 9.6.2009! Heti laskuri pystyyn! Koska Amerikan Samoan aikavyöhyke on 13 tuntia Suomen aikaa edellä, maanjäristys toteutuu viimeistään 13:59:59.

Ote Matthew Stephenin saamasta profetiasta:
Revelation Factor-1

"In 1998 the Lord spoke to me. He took my hand and pointed to the calendar on June 9th and said the words Judgment, Judgment, Judgment; he then said the words Earthquake, Earthquake, Earthquake.
I received a word from the Lord in December 2008 and He said He was bringing a great shaking and a large earthquake will hit very soon. In February 2009 the Lord told me that in the late spring, and that it was going to be a late spring, it will come in the month of June.
It will happen on June 9th 2009. I know He said that in late spring the great massive shaking will hit America and it would be a large earthquake. The understanding of this is in two month cycles and the third sixty day cycle stops on June 9th 2009. The beginning of the middle of the week for America a mighty shaking will take place so in the two month- two year cycle of the time line I wrote about in 1993 which started in June 1994 to June 1996. Each two year cycle would start and the June 2009 and July 2009 would start a two month cycle. So now that you do not understand what I am saying I would ask you to go back and read all the letters from the beginning and the time line and it will explain most of what I am taking about."

Päivitys 13.6.2009: valtava uutinen! OSAMA BIN LADEN SAADAAN IHAN PIAN KOHTA KIINNI JA ARMAHDETAAN! Näin kertoo varma tieto luotettavan tuntuisen profeetan taholta. Valitettavasti vain se tarkka päivämäärä jäi ihmeen kaupalla tällä kertaa tarkentamatta, mutta eiköhän se piakkoin tarkennu. Silloin tulee heti välittömästi laskuri pystyyn - onhan sentään kyseessä kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta!

Osama bin Laden saadaan ihan pian kiinni ja alkaa samanlainen tuomio kuin oli Jeesuksen kanssa ja tuomio on jälleen Barabbaalle vapauttava ja Pyhä maa, Jerusalem, Juudea ja Galilea ovat tässä Jeesus. Barabbas muistuttaa hyvin paljon Osama bin Ladenia, joka oli aikanaan myös julkisvallalta piilossa toimiva terroristi. Tässäkin mallissa viedään myös syytön teloitettavaksi ja Osama armahdetaan kansan vaatimusten, koko muslimimaiden painostuksesta ja heidän huutojensa vuoksi kaikista syytteistä ja vapautetaan vapaana miehenä lähtemään taas johtamaan omaa petolaumaansa.
Tämä toteutuu, koska Obama on taustalla vaikuttamassa ja kansa vaatii Osama bin Ladenin vapautusta Lähi-idän rauhaa vastaan ja Hamas ja muut luopuvat väkivallasta ja tunnustavat Israelin valtion. Tämän suuruista tarjousta ei kukaan jätä käyttämättä, joka johtaa Palestiinan valtion syntyyn. Lähi-idän rauhan saavuttaminen vangittua Osamaa vastaan, on melkoinen saavutus länneltä ja kaiken hintansa väärtti. Näin Osamasta tulee suuri mies, jota tämä jo tietysti onkin, mutta tällä kertaa ei enää laiton vaan vapaa kuin Barabbas jälleen kokoamaan omaa petolaumaansa ja joukkojaan Israelia vastaan.

Vaakakupissa kaksi poikaa: Bar-Abbas = isän poika --- Jeesus Kristus = Isän Poika

Ajatuksia ja nimispekulaatiota:
Barack Hussein Obama ja Mahmud Abbas = pojan isä (bar=poika) ja (Abba=isä
Isän poika = Jerusalem ---- Osama bin Laden = Barabbas ----> Palestiina (Abbasin poika)
Obama ja Biden - Osama bin Laden = petovalta ja ihminen/laiton/peto

Päivitys 17.6.2009: ylöstempauksen varma päivä on tarkentunut! Luotettavan tuntuinen profeetta on todistanut, että 20.7.2009 varmasti tapahtuu! Ja ei kun laskuri pystyyn. Nyt se totisesti ihan varmasti tulee - muutenhan kyseessä olisi 5. Moos. 18:22 tai jotain, ja sehän ei voi olla kyseessä, kun puhutaan luotettavan tuntuisista profeetoista!

Pääsiäisestä laskettuna puolet tästä ymmärryksestä osuu päivälle 31.5.2009 ja toinen puoli selvästi jatkaa viisikymmentä päivää eteenpäin. Mikäli pilkku otetaan pois lauseen "viikon jälkeen, viisikymmentä päivää" välistä niin se alkaa kuvastamaan jo + 50 päivää lisää, eli se osuisi toisen kakun kohdalla päivälle 20.7.2009 joka on myös maanantai. Eikä laulujen laulu 2:10-13 myöskään menisi pieleen, koska jos poisnukkuneet morsian nousi 31.5. niin silloin se menee kohdalleen, eikä kesä ole ohi 20.7.2009

Päivitys 15.7.2009: varmuus varmentuu entistäkin varmemmaksi! Laskuri on tarkalleen sekunnilleen millilleen asetettu juuri varmaan ylöstempausajankohtaan, joka sai nyt jo täyden varmuuden päälle myös lisävarmistuksen.

Mutta no niin, nyt päästiin asiaan, eli pidättäjään. Se on morsian, joka lähtee kahdessa osassa, ensin kuolleet 1.6.2009 ja sitten 50 päivän kuluttua siitä, elossa olevat.

Ja kun laskemme päivästä 1.6.2009 eteenpäin 50 päivää, niin sehän on aivan sekunnilleen millilleen tarkalleen juuri tasan maanantai 20.7.2009 eli se jo aiemmin täysin varmaksi toki tiedettykin ylöstempauspäivä. Mutta tämä todistaa nyt totisesti, että totinen profetia on varmasti kyseessä ja erittäin luotettavan tuntuinen profeetta!


Päivitys 25.8.2008: jostain ihmeen kumman omituisen merkillisen syystä joka ikinen päivä päivittyvä "Päivittäiset uutiset" sivusto ei ole päivittynyt! On esiintynyt myös jotain huhua, että profeetan sivuilla olisi annettu väärä todistus lähimmäisestä. Näinhän ei voi olla, koska se olisi kuolemansynti, rikkoen yhtä tärkeimmistä Raamatun käskyistä, ja eihän maailmankaikkeuden paras profeetta voisi mitenkään sellaiseen syyllistyä. Jokuhan voisi pian yhtä hyvin vaikka luulla, että profeetta olisi joskus erehtynyt jossain ennaltatiedossaan! Tai ties vaikka mitä vielä! Eli tämän siis täytyy olla täysin mahdotonta. Oliskohan joku hakkeri krakkeroinut profeetan sivustoille, koska nyt siellä lukee myöskin, että profeetta ei tietäisikään päivää tarkalleen päiväntarkasti vaan vain viikon tarkkuudella. Näinhän ei voi olla, koska kaikki aiemmatkin oikeaan osuneet ennustukset on ilmoitettu ja ne ovat toteutuneet nimenomaan timantintarkasti ehdottomasti päivän tarkkuudella tai jopa tarkemminkin! Tuo siis kumoaisi kaikki profeetan aiemmat päiväntarkat ennustukset, eli se ei voi olla niin.

No, onneksi erittäin luotettavan tuntuiset nimimerkit ovat ehdottomalla varmuudella ennaltatietäneet erittäin luotettavan tuntuisilla suomi24.fi -palstoilla, että 25.10.2009 ihan varmasti tapahtuu se, että USA devalvoi dollarin ja että Israel pommittaa Irania. Tämä toteutuu nyt täydellä varmuudella, koska kyseessä ovat erittäin luotettavan tuntuiset nimimerkit! Laitamme siis laskurin pystyyn.


Päivitys 7.9.2009: tunnetusti erittäin luotettavilla suomi24.fi -palstoilla Nimimerkki "-Jumalan mies-" on saanut varman tiedon, että Suomen yllättää syyskuussa 2009 verinen hyökkäys, joka valloittaa puolet maasta. Suomi hukkuu vereen idästä käsin. Emme toki lähde spekuloimaan sitä, mikä Suomen itäinen naapurimaa mahdollisesti voisi olla hyökkäyksen takana, koska siellähän on vain rauhaa rakastava suuri rauhanvaltio, mutta laskuri pitänee pystyttää. Laitamme sen siis osoittamaan syyskuun 2009 loppuun. Hyökkäyksenhän on alettava viimeistään sekunti ennen kuun loppumista; aikavyöhykkeet tietysti voivat vaikuttaa asiaan, mutta niitä ei voi nyt ottaa huomioon koska emme tiedä hyökkääjän aikavyöhykettä. Joka tapauksessa, koska nyt asialla on Jumalan mies, niin tämä on täysin varma ennustus!

Suomi hukkuu vereen, syyskuu 2009.
-Jumalan mies- 27.8.2009 18:58

Unessa Herra puhutteli minua. Hän näytti seinällä olevan kuukausikalenterin. Siitä putosi pois päällimmäinen sivu, jossa luki Elokuu 2009. Irtoavalla sivulla oli valokuvana maahan putoilevia värikkäitä vaahteran lehtiä. Alta paljastui Syyskuu 2009, mutta siinä ei ollut seinäkalentereille tyypillistä neutraalia maisemakuvaa, vaan kuva syksyiseltä hautuumaalta risteineen. Kun katselin, kalenterin oikeasta reunasta alkoi levitä vasemmalle paksua, punaista väriä, joka lopulta peitti koko sivun oikean puolen - mieleeni nousi väkevänä ajatus, joka kuullosti kuin ulkopuolelta tulleelta puheääneltä: "Lapseni. Syyskuussa 2009 Suomi hukkuu vereen idästä käsin. Enää ei ole aikaa rukoilla. Enää ei Herra, Herra siirrä tuomiotansa tälle kansalle. Vuosikymmeniä kansalle tarjottiin parannuksen ja pelastuksen sanomaa, mutta kansa ei tehnyt parannusta. On tullut aika lyödä maata ja sen kansaa tuomiolla". Koetelkaa sanoma. Minä olen ymmärtänyt sen niin, että idän suunnalta Suomen yllättää syyskuussa 2009 verinen hyökkäys, joka valloittaa puolet maasta.

Päivitys 10.9.2009: antikristus eli Gorba on eilen siis palannut Googinmaan (ts. Venäjän) johtoon, Medvedev ja Putin on syrjäytetty (tai ovat "pudonneet" tai jotain). Pian siis alkavat Lähi-Idän valerauhaneuvottelut!


Päivitys 19.9.2009: nyt on uutta, täysin varmaa tietoa erittäin luotettavan tuntuisen profeetan taholta! Sikainfluenssarokotteet tuovat iankaikkisen RFID-mikrosirurannekkeen jokaiselle rokotteen ottaneelle, jota heidän tulee pakosta kantaa jatkossa. Jokainen, joka yrittää pakoilla rokotetta, joutuu valitsemaan joko keskitysleirin tai rokotteen ottamisen. Tätä varten USA:ssa on jo valmiina satoja FEMA:n keskitysleirejä. Luotettavan tuntuisen naissotilaan mukaan kuitenkin rokotteen ottaminen on tavallaan myöskin silti varma itsetuho. Infrapunalähetin kiinnitetään myöskin kaikkiin ajoneuvoihin. Netissäkin on tästä asiasta kiertänyt tieto jo toista viikkoa, joka vahvistaa varmuutta tiedosta entistäkin varmemmaksi! Oklahoma-video on lisäksi täysin varma todiste asiasta.

Nainen manitsee että kaikki tämä alkaa 15.10 2009.
Totean että tästä samasta aiheesta on netissä kiertänyt tietoa jo toista viikkoa.

Päivitys 27.9.2009: nyt löytyi täysin ristiriitaista profetiaa, tai tarkemmin sanoen, luotettaviin bioenergia- ja värähtelytutkimuksiin perustuvaa tietoa nykytilanteesta. Esko Jalkasen kirjassa "Uusi ajatus löytyy luonnosta" (Pilot-Kustannus Oy, Tampere 2006; ISBN 952-99018-5-2) on havainnollinen kaaviokuva, jossa näkyy saatananpalvonnan määrä vuodesta 0 aina vuoteen 2000 asti. Valitettavasti kirjassa ankarasti kielletään lainaamasta tai edes yhtään mitään ilman kustantajan kirjallista lupaa (ja vaikka väite on vastoin tekijänoikeuslaki 22 §) en laita ko. kaaviokuvaa tähän. Jokainen voi katsoa sen itse kirjan sivulta 504. Kuvasta näkyy, että saatananpalvonta on käynyt 90 % lukemissa vuoden 1900 tienoilla, mutta sen jälkeen käyrä osoittaa erittäin jyrkkää saatananpalvonnan vähenemistä - vuonna 2000 sitä on ollut alle 10 % ja käyrää jatkamalla näkee, että tällä hetkellä saatananpalvontaa ei ole enää lainkaan jäljellä. Nyt haluaisinkin kuulla luotettavan tuntuisilta profeetoilta selityksen, että miksi luotettavilla bioenergia- ja värähtelytutkimuksilla on osoitettu täysin päinvastaista kuin mitä luotettavan tuntuisten profeettojen mielestä on tällä hetkellä tekeillä!


Päivitys 28.9.2009: kaikkein luotettavimman tuntuinen profetiasivusto kertoo, että ylöstempaus on tänään, Jom Kippurin päivänä! Äkkiä laskuri pystyyn ja kaikki heti ylöstempausvalmiuteen! On varauduttava myös siihen, että ylöstempaus voi vielä tulla vielä jopa klo 13:59:59 huomenna, 29.9., koska vasta silloin 28.9. on päättynyt kaikkialla maapallolla, sillä profetiassa ei tällä kertaa tarkennettu, että lasketaanko päivä vain Suomen ajassa, eli silloin tietysti on aina oletettava, että vaikkei Suomessa sitä tulisikaan vielä tänään, niin kuitenkin muualla maapallolla on vielä päivämäärä 28.9. ja sen takia se voi yhä tulla. Näin on usein aiemminkin tapahtunut, kun jonkin tapahtuman ajankohta muka näennäisesti olisi mennyt ohi, koska ei muistettu aikavyöhykkeiden vaikutusta.


Päivitys 30.9.2009: tsunamit alkavat pian! Ne tuhoavat kaikki rannikot täysin. Tämä on nyt täysin luotettava tieto, tuleehan se kaikkein luotettavimmalta profeetalta. Valitettavasti vain päivämäärä vielä puuttuu, mutta eiköhän sekin jo kohta ole ennaltatiedossa. No, täällä Suomessa on jo tänään paljon muutakin ajateltavaa, sillä Jumalan mies sanoi, että syyskuun loppuun mennessä eräs valtio valloittaa Suomen verisesti puoliksi. Tässä kuvassa näkyy alue, joka valloitetaan. Asia on myös ennaltatiedetty pihon ja maailman luotettavimman lappeenRannan profeetan sivuilla, joten tämä on totista, raikasta profetiaa!

Pian alkavat tsunamit, joiden mittasuhteita ei enää kukaan voi käsittää. Ne vievät kaiken elollisen alleen ja tuhoavat kilometritolkulla rantoja. Ei puhuta enää muutamista metreistä, eikä sadoista, vaan jopa kymmeniä kilometrejä syvään maahan ulottuvia hyökyaaltoja. Sellaisia on tosiaan tulossa, eikä kannata asua siksi rantahuviloissa.

Päivitys 6.10.2009: perjantaina se sitten alkaa! Tulee suuri maanjäristys (eli se tarkoittaa, että tulevat myös ennaltatiedetyt tsunamit), aurinko menee mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, kuu muuttuu kokonaan kuin vereksi, taivaan tähdet putoavat maahan jne. Syynä on viides sinetti taivaalla, eli NASA:n LCROSS-ohjelman iskeytyjän osuminen kuuhun, ja siksi kuu muuttuu vereksi. Näin kertoo kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta. Tässä on se hyvä puoli, että tiedämme luotaimen iskeytymisajan lähes sekunnin tarkkuudella, joten saamme erittäin tarkan laskurin! Iskeytymiset tapahtuvat Suomen ajassa perjantaina 9.10.2009 klo 14:31 ja 14:35. Laitamme laskurin varalta tuohon jälkimmäiseen ajankohtaan, jos tuo ensimmäinen iskeytyjän osuminen ei vielä riitäkään toteuttamaan profetiaa. Se, mikä tässä nyt vain on erikoista, on se, että ylöstempausta ei kuitenkaan ole vielä tapahtunut, vaikka kuukin jo muuttuu vereksi. Eikös sen pitänyt tapahtua vasta 3½ vuotta tempauksen jälkeen? No, ehkä olemme kuitenkin sittenkin posttribulationismissa - en tosin osaa ihan tarkalleen sanoa, mikä profeetan ennaltatieto tämän suhteen nyt tällä hetkellä on.

Kysymys kuuluukin vain että tietävätkö tiedemiehet mitä tekevät ja mitä seuraamuksia tästä kokeesta on tulossa?
...
Niinpä viides sinetti on näkymätön Taivaassa näkyvä tapahtuma, jonne saapuu eläviä olentoja ruumiissaan.

Tarkka ajankohta löytyi NASA:n sivuilta:

The LCROSS Centaur impact is scheduled for 4:31 a.m. PDT or 7:31 a.m. EDT (11:31 UTC) on October 9, 2009. The sheparding spacecraft will impact at 4:35 a.m. PDT or 7:35 a.m. EDT (11:35 UTC). Mission scientists estimate that the Centaur impact debris plume should be in view several seconds after Centaur impact and will peak in brightness at 30 to 100 seconds after impact.

Päivitys 9.10.2009: eräät luotettavan tuntuiset profeetat saavat kuulemma visionsa olemalla ensin 30 vuorokautta mehupaastolla ja sen jälkeen polvirukoilemalla vähintään 4 tuntia. En kuitenkaan suosittele menetelmää, koska se on epäterveellinen.

Luotettavimman tuntuinen profeetta on tänään myös vahvistanut ennustuksensa, että kuu muuttuu vereksi. Se siis todellakin tapahtuu ja toteutuu tänään!


...
Kuu on erittäin hyvä vertaus Jeesuksesta ja siksi kuu muuttuu vereksi, koska antikristus seisoo jo kynnyksellä ja se tarkoittaa kuun muuttumista vereksi. Kuu lakkaa antamasta valoaan, eikä se enää loista pimeässä, vaan se on verenruskea. Maailma on valinnut herransa, jota se kumartaa ja palvoo.

Päivitys 20.10.2009: 25.10.2009 on nyt jo useiden eri profeettojen toimesta vahvistumassa suurimmalla mahdollisella varmuudella päiväksi, jolloin tapahtuu ihan vaikka mitä! Tässä muutamia ennustuksia, joita jo nyt on tuolle päivälle varmistunut:

Valitettavasti vain Suomessa ei näytä tapahtuvan tuona päivänä yhtään mitään. Laskuri on siis nyt säädetty siten, että se osoittaa hetkeen, jona 25.10.2009 on kokonaisuudessaan ohi USA:n aikavyöhykkeillä.


Päivitys 5.11.2009: nyt on uutta, täysin luotettavaa ja ehdottoman varmaa tietoa ylöstempauksesta! Ylöstempaus tulee aivan täydellä varmuudella ennen kuin Lissabonin sopimus astuu voimaan 1.12.2009. Tämän ilmoitti erittäin luotettava "helluntailainen" nimimerkki aina kaikkein luotettavimpana tunnetulla suomi24.fi:n profetiapalstalla. Tempausvalmiudessa siis kannattaa terävän tarkasti olla 30.11.2009! Nyt meillä kerrankin on vihdoin täysin luotettava tieto suoraan Jumalalta, koska kyseessä on helluntailainen. Ylöstempaus on siis varma!


Päivitys 8.11.2009: nyt on erittäin epäluotettavaa tietoa, koska sen on ilmoittanut tiedemies. Hehän ovat kaikki salaliitossa mukana, joten yhdenkään tiedemiehen mihinkään sanaan ei voi yhtään luottaa koskaan ikinä. Laitetaan kuitenkin laskuri sinne 208 vuoden päähän, joka tämän tiedemiehen (varmasti valehtelee) ilmoituksen mukaan on se Mayaintiaanien ja lukemattomien profeettojen (varmasti luotettavia) vuosi 2012 tämän tiedemiehen mukaan.

Fuls on toista mieltä. Tutkittuaan mayoilta säilyneitä tietoja talvipäivänseisauksista, uusista kuista ja Venuksen liikkeistä hän on tullut siihen tulokseen, että kalenteri on runsaat 200 vuotta nuorempi kuin tähän asti on luultu ja mayat ennustivatkin meneillään olleen ajankierron päättymistä vuonna 2220.


Päivitys 10.11.2009: nyt on aivan täysin varmaa tietoa kaikkein luotettavimman tuntuiselta profeetalta!!! PETO ILMESTYYY 21.11.2009!!! Heti välittömästi nyt laskuri lähtee pystyyn, koska kyseessä on se kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta, jonka ennustuksista ei koskaan ikinä yksikään ole yhtään mitenkään millään tavalla lainkaan mennyt piiruakaan sekuntiakaan vikaan millään lailla! Tämä on lisäksi fyysisesti todistettu oikeaksi koska punainen olento ja lumiukko ovat saman näköisiä kuin googlen sivuilla näkynyt punainen olento (lumiukkoa ei näkynyt koska tausta oli valkoinen niin se hukkui taustaan)!

Ystäväni Markku löysi kalenterin, jossa lapsi on piirtänyt kuvan punaisesta olennosta ja lumiukosta. Googlella on samanlainen hahmo maskottina sivuston tutulla logolla. Tämä merkitsee tosiaan sitä, että peto ilmestyy tässä kuussa. Osama bin Laden katosi 21.11.2001 ja siitä tulee kuluneeksi nyt pian tasan kahdeksan vuotta, joka on myös merkittävä luku, 8. Luvulle kahdeksan on lukuisia merkityksiä, mm. Raamatun paikkoja.

Johanneksen ilmestys 17:11 Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas, ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen.

Päivitys 18.11.2009: nyt on vihdoinkin maailman kaikkein luotettavimman profeetan joka ikinen päivä aina päivittyvät "Päivittäiset uutiset" -sivusto päivittynyt ja tarkentanut ylöstempauspäivät sekunnilleen timantintarkoiksi! Ne ovat nyt tällä kertaa tarkalleen millilleen 23.1.2011 sekä 6.2.2011! Eli uudet laskurit pystyyn. Kuten muistamme hyvin, kaikkein luotettavimman profeetan mukaanhan ylöstempauspäiviä voi olla jopa kahdeksan, joten selvästikään ei nyt olla tarkennettu niitä jo aiemmin tarkasti varmoina ylöstempauspäivinä ennustettuja päiviä: 8.1.2011, 20.1.2009 28.1.2009 sekä 15.8.2011, vaan nämä uudet ovat uusia tarkkoja tempauspäiviä! Sillä eihän mitenkään voisi edes kuvitella, että joku päivä olisi ennustettu kaikkein luotettavimman profeetan toimesta ikinä missään vaiheessa väärin! Silloinhan kyseessä olisi Raamatun mukaan valehteleva valeprofeetta, jos hän olisi mitenkään erehtynyt missään piirunkaan verran, ja sellaista ei pitäisi ikinä enää koskaan uskoa lainkaan!

Vuonna 2011 vuodesta on jäljellä 328 päivää 6. helmikuuta. Siihen osuu ylösotto.

Vuodenvaihde Rosh HaShanah 2014 on 25. syyskuuta 2014. Siitä 1335 päivää taaksepäin on 23. tammikuuta 2011, lähin mahdollinen seurakunnan ylösoton ajankohta.

Päivitys 14.12.2009: Sana ja ylistys -forumilla kielletään että kirjoitusta maailmanlopun tarkasta vuodesta olisi koskaan ollutkaan.

Web archive on myös näköjään tarkoitushakuisesti estetty arkistoimasta tärkeitä profeetallisia viestejä ko. sivustolta. Sieltä tuokin viestiketju muuten löytyisi. Miksi näin? Onko heillä jotain salattavaa? Ja onkohan tuollainen valehtelu kovin kristillistä?


Päivitys 19.12.2009: vihdoinkin on täydellä varmuudella ennustettu kaikkein luotettavimman tuntuisella profetiasivustolla, että ylöstempaus tapahtuu 25.12.2009! Se tapahtuu, koska Painajainen ennen joulua toteutuu silloin, ja vapaamuurarien aina luotettavan tuntuiset laskennalliset kaavatkin sen osoittavat!

Eräs veli lähetti tämän linkin ja minulle heräsi ajatus, että ilmestyy Illuminatien puuttuva linkki, pyramidin huippu 25.12.2009 kuten he ovat ennustaneet omissa laskennallisissa kaavoissaan tapahtuvan vuonna 2009 puolella.
...elokuva, painajainen ennen Joulua toteutuu, koska seurakunta otetaan pois tuon tapahtuman alta, ennen Joulua.

Päivitys 2.1.2010: USKOMATON, YLILUONNOLLINEN ENNALTATIETO!!!!!!!! Kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta on ENNALTATIENNYT tapahtumat Espoossa 31.12.2009! (Toki ennaltatietoa ei ole vielä päivitetty profeetan sivuille, mutta piakkoin se jo tulee.) Kyseessähän on jo Eveliina IV, koska ensin oli Eveliina, sitten Eveliina II (Jokela) ja sitten Eveliina III (Kauhajoki), joista kaikista selvisi jo pian tapahtumien jälkeen, että profeetta oli ne sekunnintarkasti ennaltatiennyt!!! Voimme vain ihmetellä, miten profeetta VOI aina tietää ennalta kaikki nämä tapahtumat näin TARKASTI! Kyseessä totisesti on aito profeetta! Tästä ennaltatiedetysti uudesta tragediasta saadun päivämäärän perusteella myös varmasti tarkentuu tempauspäiväkin entistäkin tarkemmaksi!


Päivitys 8.1.2010: nyt on erittäin luotettavan tuntuinen profetia, että Yellowstonen supertulivuori purkautuu 12.4.2010. Tämän on ilmoittanut joku Mark Richardson. Ja eikun laskuri heti pystyyn! Yellowstonen aikavyöhykkeellä 12.4.2010 päättyy Suomen ajassa 13.4.2010 klo 8 aamulla. Viimeistään silloin siis pamahtaa.

Yellowstonen supertulivuori purkautuu 12.04.2010, ihmiskunnan alasajo alkaa.
Ulkoavaruuden humanoidit näyttäytyvät ensimmäistä kertaa avoimesti ihmiskunnalle 23.06.2010.
19.10.2010 Australia aloittaa sotilaalliset toimet maahan pyrkiviä pakolaisia vastaan jotka yrittävät pelastautua Yellowstonen supertulivuoren aiheuttamilta massiivisilta tuhoilta.
Yhdysvallat lakkaa olemasta.
Siperiassa tapahtuu maailmanhistorian suurin maanjäristys, maankuoreen repeää 4500 km pitkä ja 200 km leveä "railo".
Vuoteen 2012 mennessä 95% maailman ihmisistä on kuollut supertulivuoren aiheuttaman ns. ydintalven seurauksena nälkään, kylmyyteen ja sairauksiin.
Vuoteen 2020 mennessä ihmiskunta on kuollut sukupuuttoon.
Vuoden 2300 paikkeilla ulkoavaruuden olennot kansoittavat maan.

Päivitys 13.1.2010: USKOMATON ENNALTATIETO! Profeetta on ennaltatiennyt sekunnintarkasti Haitin maanjäristyksen, joka on jälleen taas kerran yksi eräistä selkeistä merkeistä tiellä kohti ylöstempausta! Ennaltatieto ei tosin vielä näy profeetan sivuilla, mutta eiköhän se kohta sinne päivitetä, koska kyllä hän sen varmasti on jo etukäteen ennaltatiennyt suorastaan paranormaalilla tavalla kuten niin monta muutakin tapahtumaa!


Päivitys 23.1.2010: profeetan profetioiden profetiointi osui JÄLLEEN TAAS KERRAN TÄYSIN TARKALLEEN SEKUNNILLEEN PIIRULLEEN OIKEAAN!!!!!! Profeetta on laittanut sivuilleen nyt jo näkyviin ennaltatietonsa Haitin maanjäristyksestä! Uskomatonta, että sekä profeetan ennustus, että profeetan profetioiden profetiointi osuivat näin käsittämättömän hämmästyttävällä tavalla kohdalleen!

Ajattelin, että "yksi vuosi jäljellä" merkki tulisi noin 28. 1. 2010. Sellainen on jo saatu Haitissa.

Myös ylöstempauksen päivämäärä on yhä vain tarkentumassa aina vaan joktosekunnilleen tarkempaakin tarkemmaksi! Varmaa on jo täysin se, että tempaus on tammikuussa 2011, ja sen on aivan täysin pakko tulla viimeistään 28.1.2011. Tämä on jo nyt kerta kaikkiaan kaikkien tarkkojen ennaltatietojen mukaan niin aivan täysin äärettömän varmaksi varmistunut, että se ei mitenkään enää voi yhtään lainkaan koskaan siirtyä millään! Muutenhan kyseessä olisi valehteleva kyykäärmeen sikiö ja Saatanan vallassa oleva valeprofeetta, ja näinhän ei mitenkään millään voi olla, kuten on jo totisesti todistettu täydellisesti lukemattomat kerrat.

Yksi vuosi viimeiseen merkkiin olisi ollut enkeli-ilmestys, vuosi Jerusalemin valerauhaan, vahvaan sopimukseen (ruotsiksi: ett starkt förbund). Jos niin, niin ylösotto tapahtuisi jo noin 12. - 22. 1. 2011. Enkeli-ilmestys ei maailmalla ole tunnettu, joten todennäköisemmin Haitin maanjäristys oli vuosi jäljellä viimeiseen merkkiin. Silloin ylösoton aika olisi noin 22.-28. 1. 2011. Näkyvä paluu ei tapahdu ennen oiketa vuodenvaihdetta 2014, ja sitä edeltää 1335 päivän mittaiset Karitsan häät/vihan aika.

Päivitys 26.1.2010: nyt on totista profetiaa tälle vuodelle. Nämä ovat niin luotettavan tuntuisesta lähteestä, että ovat täysin varmaa kamaa. Nämä toteutuvat!


Päivitys 31.1.2010: Kolmannen Temppelin rakentaminen alkaa täydellä varmuudella Jerusalemissa 16.3.2010. Tästä on nyt täysin varma tieto "Nokialaisen" profeetallisissa ajankohtaisuuksissa. Laskuri siis pystyyn, ja otetaan varalta oleellinen teksti talteen, ettei se vain pääse jotenkin vahingoissa epähuomiossa onnettomuuden tai jonkin muun omituisen syyn takia häviämään tai muuttumaan tuosta alkuperäisestä.

Vuosisatoja vanhan rabbiinisen profetian mukaan, joka käy toteen, Israel aloittaa maaliskuun 16. päivänä 2010 Kolmannen Temppelin rakentamisen Jerusalemissa.

Päivitys 15.2.2010: ylöstempauksen varma päivä on varmistunut, se on 15.3.2010! Laskuri lähti heti välittömästi pystyyn!

Lähestymme yhdeksännen hetken vaihtumista, Matteus 27:45-46 Maaliskuun 15. päivä maanantaina alkaa uusi kuu, uusi vuosi Raamatullisen kalenterin mukaan. Tämä on verrattavissa Matteus 27:45-46 sanoihin, jossa kuvataan neljää tuntia. Ne alkavat kuudennen hetken alusta, päättyen yhdeksännen hetken vaihtumiseen. Itse ajattelin ensin että ne olivat vain kolme vuotta, mutta tarkemmin ajateltuani ja profetian mentyä mättäille, ymmärsin ettei kyse ole kolmesta, vaan neljästä. Puretaanpas tämä siis kolmen muunkin ajanlaskun kautta:
Markus 15: 25 Oli kolmas hetki, kun he hänet ristiinnaulitsivat.
Markus 15:33-34 Ja kuudennella hetkellä tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. Ja yhdeksännellä hetkellä Jeesus huusi suurella äänellä: "Eeli, Eeli, lama sabaktani?" Se on käännettynä: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?
Luukas 23:44-45 Ja oli jo noin kuudes hetki. Niin yli kaiken maan tuli pimeys, jota kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen, sillä aurinko oli pimentynyt. Ja temppelin esirippu repesi keskeltä kahtia.
Johannes ei mainitse aikoja... Näin ollen vain merkitystä on noin kuudennen hetken alusta, hamaan yhdeksänteen hetkeen, eli yhdeksännen hetken loppuun. Vuoden 2006 keväästä hamaan 2010 vuoden kevääseen... jonka vaiheilla... "eeli, eeli lama sabaktani".
Raamatullinen vuodenvaihdehan on 15.3.2010, jonne saakka pimeyttä kestäisi tämän profetian mukaan. Mitä sitten tarkoittaa jossain yhdeksännen hetken vaiheilla? Kuinka laaja on vaihtuminen, eli jos se on vaikka kaksi kuukautta, niin olemme varmaan edelleen vaiheilla.

Pihon sivuilla oli erään henkilön saama sanoma: "Ole valmis, sillä vain vähän aikaa sinun pitää olla sellissäsi, vain viisi minuuttia, sitten Minä tulen noutamaan sinut Karitsan häihin." Tämän henkilön mies laski 3,5 vuotta olevan tuo 5 minuuttia. Hyvä! Kyse on Karitsan häihin kutsusta, eli kohta alkaa se viisi minuuttia. Onko se 50 päivää, vai jotain muuta, sen me näemme. Hääkutsu on eräs toinen seikka kuin morsiamen poisotto. Morsian on ensin ja ahdistuksen jälkeen häävieraat. Ahdistus on kuin selli, jossa häävieraat kypsyvät pois turhista maallisista asioista, kuten mammonan palvonta ja muut haureelliset tarpeet. Morsian on jo valmis siinä työssä, koska ylkä on valmistanut morsiamensa ja kutsunut tämän jo kauan sitten. Eikä se riitä että on kutsuttu, vaan morsian on antautunut kutsulle koko sielustaan ja nöyrtynyt Herransa edessä, mennyt kammioonsa, kuin selliinsä jossa hän odottaa ylkää.

Päivitys 27.2.2010: tempauspäivä tarkentuu aina vain tarkkaakin tarkemmaksi! Nyt tiedetään aivan täysin varma, lopullinen takaraja, johon mennessä on PAKKO toteutua kaikki profetioitu, koska sanoma menettää muuten aivan täysin lopullisesti kaiken merkityksensä! Nyt meillä on siis todellinen ultimatuumi, eli mitään epäselvyyttä ei kerta kaikkiaan yhtään millään voi enää mitenkään koskaan ikinä olla! Tämä toteutuu siis aivan täydellisen varmasti! Tämä viimeinen, pakollinen ja lopullinen takaraja, jonka ylitys tarkoittaisi kaiken merkityksen menetystä, on 16.3.2010 plus 70 päivää. Se on nyt sekunnilleen ja millilleen tarkasti ja lopullisesti sanottu, ja lukko päälle. Mikään ei yhtään enää mitenkään voi millään tavalla muuttaa tätä täyttä varmuutta! Nyt se ON kerrassaan näin!

On ehkä nyt hyvä vain tarkkailla Israelin säätilannetta ja Suomen lumitilannetta, mihin ne kevään aikana etenevät, koska yhdeksäs hetki lakkaa olemasta 16.3. ja silloin täyttyy pelastussanoman peruskivi, joten uskon että jos ei sen jälkeen +70 päivää tapahdu saamani profetian mukaan tapahtumat, niin pelastussanoma menettää merkityksensä. En minä halua ketään eksyttää, vaan saamani sanoma on uskomattoman aito ja siksi pelastussanoma on arvoisensa. Henki meitä yhdistää ja siksi voin kysyä, miksi vilpittömälle Jumalan Henki valehtelisi, tai miksi Hän Suuressa viisaudessaan antaisi sielunvihollisen valehdella? Siinäpä sitä on mietittävää, joka minut tuntee perin juurin, koska enhän minä voi kenellekään sanoa, että olen uskottava.

16.3.2010 plus 70 päivää, eli tapahtumien ehdottomasti viimeisin takaraja, on tarkalleen ja millilleen 25.5.2010. Nyt meillä on kerrankin täysin varma takaraja kaikelle, ja se ei millään voi ylittyä yhtään! Laskuri siis lähtee aivan välittömästi nyt heti tikittämään!


Päivitys 27.2.2010: USKOMATTOMAN YLILUONNOLLINEN ENNALTATIETO!!!!! Profeetta on TIENNYT ENNALTA Chilen maanjäristyksen tapahtumisen! Tämä ennalta ennaltatiedetty ennaltatieto jo varmasti kohta lisätäänkin profeetan sivuille! Kerrassaan hämmästyttävää, miten profeetta VOI tietää ennalta nämä asiat! Ei voi kuin nöyrästi ihmetellä ja ylistää tätä lähes käsittämättömältä tuntuvaa ihmettä!


Päivitys 28.2.2010: aivan täysin ehdottoman lopullisella ja varmalla ja lukkoon lyödyllä takarajalla ei olekaan yhtään minkäänlaista merkitystä lainkaan millään tavalla! Se onkin vain yksi mitättömän surkean naurettavan mikroskooppisen pieni juttu, jolla ei ole pienintäkään arvoa millään tavalla ja joka koskeekin ainoastaan pelkästään vain yhdeksättä hetkeä eikä millään päivämäärilläkään ja ajoillakaan ole yhtään minkäänlaista merkitystä nyt kuitenkaan sitten taaskaan! Mutta koska kolme erilaista tapahtumaa kuitenkin on täydellisellä ehdottomalla varmuudella tulossa, niin joka tapauksessa silti täytyy olla, että 16.3. + 70 päivää eli 25.5.2010 on sittenkin varma, ehdoton takaraja, joka ei mitenkään yhtään silti voi kuitenkaan muuttua!

Eli koska meillä on varmassa ennaltatiedossa kolme tapahtumaa, jotka ihan täysin varmasti tapahtuvat, niin 25.5.2010 täytyy silti kuitenkin olla yksi näistä kolmesta tapahtumasta, koska se varmasti kuitenkin oli aivan ehdoton takaraja. Ja koska kaksi ensimmäistä täysin varmaa tapahtumaa ovat ylösottoja, niin 25.5.2010 laskuri osoittaa silti kuitenkin loppuviimeksi ylösottoon täysin ennaltatiedon mukaisesti.

Korjaan hieman eilistä sanomaani, olin ajattelematon Huomasin itse vasta myöhemmin, että kyseenalaistin Pyhän Hengen tuotoksen, eli pelastussanoman. EI NIIN! Eli alla olevassa jutussani mainitsen, että pelastussanoman peruskivi menettää merkityksensä jos ei ylösotto tapahdu tänä kuluvana keväänä. No, siis vain yhdeksännen hetken osalta, koska pelastussanoma koostuu pääasiassa kolmesta erilaisesta tapahtumasta, joista kaksi ensimäistä ovat ylösottoja ja kolmas, viimeinen on Jeesuksen näkyvä paluu. Se on pelastussanoman peruskivi, eikä ajat milloin ne tapahtuvat. Sen sijaan kun ensimmäinen on tapahtunut, niin siitä hetkestä pelastussanoma astuu voimaan ja on tarpeellinen. Pelastussanoma ei ole tässä ajassa eläville oikeastaan minkään arvoinen.
Pelastussanoman peruskiviä ovat:
1. morsiamen ylösotto, joka tapahtuu hiljaa, varkain yhtäkkiä huomaamatta. Morsiamen joukko on hyvin pieni ja mitätön, jopa Kristittyjenkin keskuudessa. Myös syyntakeettomat lähtevät, joita on yllättävää kyllä huomattavasti enemmän kuin morsian itse. mm. pikkulapset.
2. häävieraiden ylösotto, suuri sadonkorjuu, joka tapahtuu 1335 päivää Israelin rauhasta, joka on juuri myös rikottu ja pakanainajat ovat silloin päättyneet. Israel on miehittänyt koko Jerusalemin ja maailmaa uhkaa suuri ydinsota ja viimeiset vitsaukset.
3. Jeesuksen näkyvä paluu, Sakarja 14 mukaan, joka sekin on melko pitkä ajanjakso, eikä suinkaan yksi päivä. Silloin tapahtuu monia eri asioita, mm. henkimaailman vangitseminen.

Kuitenkin siis varmassa tiedossa joka tapauksessa loppujen lopuksi meillä oli nämä tapahtumat ja koska yksi aivan täysin ehdoton takarajakin on jo varmassa ennaltatiedossa, niin kuitenkin siis laskuri oli aivan täysin paikallaan laittaa! Mutta missään nimessä silti ei mitenkään voi kukaan sanoa, että mikään menettäisi merkitystään lainkaan yhtään hitustakaan vaikka ehdoton takarajapäivä 25.5.2010 meneekin kuitenkin ohi ilman, että mitään sittenkään missään lainkaan yhtään näennäisesti edes tapahtuisi. Koska tuo ensimmäinen tapahtuma ennaltatiedetään niin täysin naurettavan näkymättömäksi ja huomaamattomaksi, että kukaan ei voi edes millään sanoa ilman yliluonnollista ennaltatietoa, että menikö se jo ohi vaiko eikö mennyt, joten sitä vastaan puhuvat ovat ilman muuta väärässä joka tapauksessa ja valehtelevat kaksihaaraisella kyykäärmeen sikiön kielellä!


Päivitys 4.3.2010: aivan täysin varmasti tapahtuva ylösoton ajankohta eli tammikuu 2011, joka ei enää koskaan voi ikinä yhtään koskaan mitenkään milään tavalla mitenkään enää muuttua, koska muuten kyseessä olisi valehteleva valeprofeetta, on nyt tarkentunut vieläkin tarkemmaksi! Sekunnintarkalla tarkkuudella kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta on tarkentanut tätä täysin varmaa ylöstempaushetkeä helmikuuhun 2014!!!! Nyt meillä siis on vihdoin täysin tarkka, varma tieto ylöstempauksesta!

When is Rosh HaShanah in 2017? Rosh HaShanah in 2017 will start on Thursday, the 21st of September and will continue for 2 days until Friday, the 22nd of September. - When is Sukkot in 2017? Sukkot in 2017 will start on Thursday, the 5th of October and will continue for 7 days until Wednesday, the 11th of October. Näkyvä paluu olisi 21. 9. ja 11. 10. 2017 välillä.

Jo vuoden 1995 kirjassani sanoin Karitsan häiden kestävän 1335 päivää. Tuo 1335 päivää vähennetään näkyvän paluun ajankohdasta ja päästään tammi-helmikuuhun 2014, jolloin valerauha on tehty ja seurakunnan ylösotto tapahtuu.

Näkyvä paluu ei toteudu syksyllä 2014 ja ylösotto tammi-helmikuussa 2011. Mielenkiinto kohdistuu nyt lähinnä mahdolliseen kolmannen temppelin rakentamiseen ja antikristuksen tuloon. HV

Nyt vain enää tarvitsemme tarkennusta laajennettuihin ennaltatietokaaviokuviin, jotka eivät aivan vuosilleen enää tarkalleen näytä nyt tätä uutta, entistäkin varmempaa ennaltatietoa, mutta emmeköhän vielä saa tarkennetun kaaviollisen kuvan, onhan meillä nyt vihdoin niin varma tieto, että kaavion on pakko tarkentua siihen sopivaksi! Vain profeetan profetiointien profetioinnin perusteella muodostettu ekstrapoloitu kaaviokuvan laajennus osoittaa vuosiviikolleen kuukaudelleen sekunnilleen millilleen tarkalleen tempauksen uuteen ajankohtaan - profeetan profetiointien profetiointi osui siis uskomattomalla tavalla jälleen taas kerran aivan tarkalleen sekunnilleen kohdalleen!

Aiempi kaaviokuva:Aiempi päivitetty kaaviokuva:

Profeetan profetiointien profetioinnin perusteella ekstrapoloitu kaaviokuva:


Päivitys 9.3.2010: profeetan profetioiden profetiointi osui jälleen taas aivan millilleen sekunnilleen tarkalleen kohdalleen! Havainnollinen kaaviokuva on päivittynyt pikokandelalleen profetioidulla tavalla!


Lisäksi profeetta on vahvistanut toisenkin profeetan profetian vieläkin varmempaakin varmemmaksi: Kolmannen temppelin rakentaminen totisesti varmasti alkaa tänä vuonna! Muutenhan kyseessä olisivat valehtelevat valeprofeetat ja kyykäärmeen sikiöt, ja näinhän ei tietenkään mitenkään ikinä koskaan yhtään millään voi olla!

Daniel12.jpg on päivitetty. Siinä oli jo sana temppeli viimeisen vuosiviikon alkaessa, mutta temppelin rakentaminen on vuonna 2010. Se alkaa 16. 3. 2010. Vuosiviikon katsoisin loppuvan vasta syys-lokakuussa 2017.

Päivitys 13.3.2010: temppelin rakentamisen ajankohta on tarkentunut vielä tarkempaakin tarkemmaksi! Edellinen timantintarkka, varma päivämäärä 16.3. on tarkemmin tarkentaen syys-lokakuussa 2010! Temppeli valmistuu aivan sekunnilleen tarkalleen 9.5.2011 - 8.7.2011, jona aikavälinä millilleen 250 päivää on kulunut syys-lokakuusta 2010.

Odotan temppelin rakentamisen alkavan syys-lokakuussa 2010 ja tämän mukaan temppeli valmistuisi 250 päivässä. HV

Päivitys 15.3.2010: nyt meillä viimeinkin on ne AIVAN TÄYSIN VARMASTI LOPULLISET 7 vuotta ja niiden sekunnintarkka aikataulu tarkalleen tiedossa! Nyt ei enää voi mitenkään yhtään sekuntiakaan muuttua aikataulu koskaan millään mitenkään! Tämä on nyt jo niin varma!

THE LAST 7 YEARS

2010 October: Temple in 250 days ______ 2012: Antichrist _____ 2014 January: Covenant and Rapture ____ 2014 March: Antichrist in Jerusalem ____ 2017 October: Messiah in Jerusalem

Eli Kolmas temppeli valmistuu nyt aivan täysin varmasti 8.7.2011 mennessä, jolloin lokakuun lopusta 2010 on kulunut se varmaksi varmistunut 250 päivää. Temppelin rakentamisen on aivan täysin pakko alkaa lokakuun 2010 loppuun mennessä - muutenhan kyseessä olisi valehteleva valeprofeetta, ja näinhän ei mitenkään millään voi kukaan edes kuvitella olevan!


Päivitys 19.3.2010: nyt se on AIVAN IHAN TÄYSIN 100% KERRASSAAN VASTAANSANOMATTOMASTI LOPULLISESTI VARMAA!!!! TEMPAUS TULEEEEEEEEEEEEEEEE KEVÄÄÄLLÄ 2010! Tätä ei enää kukaan mitenkään voi yhtään millään koskaan ikinä lainkaan kiistää, koska nyt jopa KAKSI täysin luotettavan tuntuista profeettaa on sen täydellisellä varmuudella täysin varmaksi varmistanut. Tempauksen on aivan pakko tulla keväällä 2010, koska muutenhan nuo luotettavan tuntuiset profeetat olisivat valehtelevia valeprofeettoja ja kyykäärmeen sikiöitä, ja totisesti vain SAATANA voisi sellaista iljettävää, kieroutunutta SONTAA heistä väittää!

http://www.reinosav.net/tempaus2010.htm: Riemuvuosijaksojen kanssa vuodesta 1917 laskien 1947+50=1967, jolloin Itä-Jerusalem tuli Israelille. 1967+50=2017 on sama kuin 70+1947=2017. Jos vähennetään tuosta 2017-7v vaivanaika pois, tullaan tähän vuoteen 2010, joka on Kalervo Syvännön arvelema tempausvuosi, syksyllä juutalaisjuhlien aikaan!
http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Paivittain.html: Tässä kohtaa päästään siihen arvioon että vuosiviikko 62 on (x7) luku joka on Jumalan pojan luku, eikä se ole ihmiselle tarkoitettu. Israel siis syntyi, itsenäistyi toukokuussa 14. päivä vuonna 1948, josta on ensi toukokuun 14. päivä kulunut se 62 vuotta. Nyt on se vuosi 2010.
Menemme siis katsomaan uudelleen näitä 3. Mooses 23 luvun rituaaleja ja pääsiäisrituaaleja, joista löytyy päivämäärälle vahvistus. Katsos kun ensi toukokuun 14. päivä on uudenkuun hetki ja siitähän voidaan alkaa laskea suoraan 10. päivää, joka tarkoittaa sitä että jokainen juutalainen perheenisäntä ottakoon itselleen karitsan. Se tarkoittaa 24. toukokuuta. Karitsa uhrataan 28. iltahämärässä ja se nousee kolmantena päivänä kuolleista.
Keväällä tulee tempaus!

Päivitys 10.4.2010: KÄSITTÄMÄTTÖMÄN USKOMATON ENNALTATIETO!!! Miten tämä VOI olla mahdollista, että luotettavimman tuntuiset profeetat OVAT TIENNEET ENNALTA Puolan presidentin kuoleman! Voimme vain nöyränä polvistua ja kumartaa maahan asti näiden käsittämättömän ihmeellisten profeettojen edessä, jotka suorastaan YLIMAALLISESTI taas tiesivät tulevat tapahtumat! Piakkoin varmasti jo näemme nämä aivan hämmästyttävät ennaltatiedot kaikkein luotettavimpien profeettojen sivuilla, jonne ne päivitetään. Toki nämä asiat oli nähty ennalta vaikka niitä ei oltu ehditty päivittääkään silloin jo hyvissä ajoin aiemmin profeettojen sivustoille, mutta hyvä, että ne nyt tulevat julki, jotta voimme ihailla näitä suuria profeettoja!


Päivitys 24.4.2010: VARMUUS VARMISTUI JÄLLEEN VARMAAKIN VARMEMMAKSI! Ylöstempaus on nyt TOTISESTI VARMA, kuukauden päähän osoittava laskuri on nyt se LOPULLINEN, varma päivämäärä. Takaraja täyttyy, ja MITKÄÄN selittelyt eivät voi enää MITENKÄÄN yhtään koskaan muuttaa profetiaa enää millään! Ylöstempaus ON 25.5.2010. Tämä on nyt varma fakta, ehdottoman tarkasti varmistettu. Muutetaanpa laskurista siis tämän tapahtuman otsikkokin ilmoittamaan VARMAA ylöstempausta, koska se kerta kaikkiaan ON nyt kaikin puolin ehdottoman varma.

Odotus-kalenteri
Kuukauden kuluttua täyttyy tämän kevään 3. Moos. 23:15-17 mukainen ylösoton odotus. Tuolloin kajahtaa käskyhuuto, avautuu kuudes ja seitsemäs sinetti, sitten kuuluu ensimmäisen pasuunan ääni, joka tarkoittaa ahdistuksen alkua.

Päivitys 19.5.2010: TARKKUUS TARKENTUU TARKKAAKIN TARKEMMAKSI!!!11!! Nyt ehdottoman, lopullisen finaali, tarkka ylöstempauspäivä, joka aivan ehdottoman varmalla varmuudella on aivan pakko olla 25.5.2010, on päivittynyt ja tarkentunut entistäkin tarkemmaksi jonnekin vuoteen 2014, kuten erittäin luotettavan tuntuisen profeetan selkeästä kaaviollisesta kuvasta sekunnin tarkkuudella voi heti ensisilmäyksellä sokeakin nähdä!Päivitys 27.5.2010: kaikkein luotettavimman tuntuisen profeetan AINA joka ikinen päivä päivittyville "PÄIVITTÄISET UUTISET" -sivustolle on päivittynyt varma todistus siitä, että nyt on täysin varmaa tietoa Temppelin rakentamisen varmasta alkamisesta! Asia on pikkutarkasti ennaltatiedetty pikkutarkassa profetiasarjassa, jossa joka ikinen tapahtuma on pikkutarkalla tarkkuudella toteutunut täydellisesti juuri ennustetussa aikataulussa ja järjestyksessä. Todennäköisyys sille, että näin olisi sattumalta voinut tapahtua, on 1:100000000000000000000000! On siis todistettu täysin selvästi, että kyseessä on aito, oikea profetia, eikä valehteleva valeprofeetta, joka valehtelisi hunajaa tiukkuvalla kaksihaaraisella kyykäärmeen sikiön kielellä.

Meillä siis on jälleen taatusti varma päivämäärä, joka täydellä varmuudella toteutuu! Laskurihan tälle aivan ihan pikkutarkkaan täysin varmalle päivälle olikin jo laitettu. Profeetan profetioiden profetiointi jatkuu siis pikosekunnin pikkutarkkana aina lopulliseen ylöstempaukseen asti!

Harri Veijosen profetia on pitkä pikkutarkka profetiasarja, jossa seuraava tapahtuma ei voi tapahtua ennenkuin edellinen on tapahtunut. Ennen valerauhaa ylösottoineen siihen kuuluu suuri lyhyt hesteerinen herätys. Herätyksen oli sanottu alkavan silloin kun antikristus tulee, mutta jos ja kun temppeli rakennetaan, herätys alkaa jo temppelin rakentamisen alkaessa! Täällä on pikkutarkkaan selitetty missä vaiheessa temppelin rakentaminen pitäisi alkaa ja vieläpä montako päivää rakentaminen kestäisi. Herätys alkaa täältä, missä tapahtumat oli ennaltatiedetty!

Päivitys 23.6.2010: USA:n kansalaiset ovat sanoneet mielipiteensä siitä, mitä varmasti tapahtuu ennen vuotta 2050. USA:ssa onkin tunnetusti eniten profeettoja, jotka tulkitsevat tarkasti nimenomaan Raamatun profetioita. Kun USA on tätä mieltä, siinä on aivan täysin varmasti perää.

Pew Research Centre -tutkimuslaitos selvitti, millaiseksi maailman uskotaan muuttuvan vuoteen 2050 mennessä. Kyselyä varten haastateltiin 1 500 21-26 vuotiasta nuorta amerikkalaista aikuista. Vastaajista lähes 60 prosenttia on sitä mieltä, että uusi maailmansota syttyy ennen vuotta 2050. 41 prosenttia taas paljastaa uskovansa siihen, että Jeesus palaa maan pinnalle. Kolmannes vastaajista on puolestaan vakuuttunut siitä, että lähitulevaisuudessa maahan iskeytyy asteroidi.

Tämä osoittaa, että luotettavan tuntuiset suomalaiset profeetat ovat varmasti oikeassa, koska kaikkein myöhäisimmäksikin ennustettu lopun aikojen ajankohta on - nimimerkki TJT2:n mukaan - vuoden 2028 lopussa.


Päivitys 24.6.2010: TUOMIOPÄIVÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se TULEE nyt täysin varmasti 23.6.2010, koska LASKELMAT OVAT KIISTATTOMAT! "Illut" paljastavat London Telegraph -sanomalehden verkkosivuilla slide show'na esitetyssä sarjakuvassa heksakoodatun salakoodin, joka, yhdistettynä toiseen uutisartikkeleihin kappaleihin jaettuna ja dekoodattuna osoittaa täysin varmana tietona selkeästi päivään 23.6.2010. Silloin alkavat ns. false-flag -terrori-iskut (ydiniskut) kaikissa länsimaisissa suurkaupungeissa. Tämähän tarkoittaa myös sitä, että ylöstempauksen on tultava 23.6. koska uskovat eivät jää maan päälle Vihan ajan ajaksi.


Päivitys 2.7.2010: VARMA PÄIVÄMÄÄRÄ! Nyt on vihdoinkin ehdottomalla varmuudella varma päivämäärä 17.9., jolloin tapahtuu! Tälle on aivan heti välittömästi nyt pistettävä laskuri pystyyn! Varma tieto on aina täydellisellä tarkkuudella oikein ennustaneella pelastussanoma-sivustolla, eli nyt ei voi olla mitään epävarmuutta, virhettä tai valehtelua kyseessä!

Nyt lehti ilmoittaa että Toivo on kadonnut oudosti! Tämä on varmasti viimeisiä varoituksia koska lusteen toivo tosiaan katoaa ainakin hetkeksi, jonka jälkeen syntyy Ivaloon suuri Profeetta, joka on aluksi pieni ja hauras, arka ja heikko. Sen jälkeen syyssateet siunaavat Suomen maata, antaen valoa lusteen elämään. Mutta saamani tiedon mukaan 17.9. tapahtuu jotain kauheaa. En tiedä mitä? Ystäväni sai tämän sanoman ja hän alkaa myös työnsä pian.

Päivitys 15.8.2010: Maailman kaikkein parhaan lappeen Rannan profeetan mukaan kaikkien aikojen kolmanneksi paras profeetta Kalervo Syväntö on sanonut, että ylöstempaus tulee syyskuussa 2010! Ehdottomasti kannattaa laittaa laskuri tähän tempaukseen heti pystyyn, kun onhan sentään kyseessä maailman parhaan lappeen Rannan profeetan mukaan maailman kolmanneksi parhaan profeetan profetia!!! Sen toteutumisen mahdollisuushan on silloin 33,333 prosenttia!

Lisäksi nyt varmistui täysin varmaksi se, että Temppeli tulee syys/lokakuussa 2010. Se ei siis yhtään millään mitenkään enää koskaan lainkaan piiruakaan voi muuttua! Muutenhan kyseessä olisi väärä profeetta ja kyykäärmeen sikiö, joka valehtelee kaksihaaraisella kielellä, ja näinhän ei kerrassaan mitenkään voi olla kuten jo katkeamattomasta täydellisellä sekunnintarkkuudella toteutuneesta profetiasarjasta näemme, joka on toteutunut vaikka sen mahdollisuus olisi ollut vain 1:10600! Lisäksi, ennen temppelin rakentamisen aloittamisen toteutumista on pakko myös välttämättä ehdottomasti vielä ehtiä tulla jokin sota jossain päin maailmaa. Jokin jo meneillään oleva sota luultavasti täyttää tämän uskomattoman tarkasti ennaltatiedetyn profetian, joten se on totta!

Mieleen tulevaa "Kalervo Syväntö-sivulta".

0. Sukkot Lehtimajajuhla 23.9.. 30.9. 2010

1. Ylöstempaus. Palestiinan turkkilaisen vallan päättymisvuoteen 1917 lisätään kaksi riemuvuotta 50+50 vuotta. Näin päädytään vuoteen 2017. Silloin pakanuuden luku on täynnä. Koska viimeiset 7 vuotta ovat vihan aikaa, seurakunnan ylöstempaus tapahtuu vuonna 2010, lehtimajajuhlan aikaan. (Kalervo Syväntö).

HV: Kolmanneksi parhaita profeettoja Kalervo Syväntö ja kumppanit, jotka väittävät ylösoton tulevan syyskuussa 2010 jos näkyvä paluu tulee syys/lokakuussa 2017.

2. Rauha. Pieleen meni, koska alkutekstissä lukee "vahvistaa liiton" tai "tekee liiton vahvaksi".

HV: Tässä on kysymys valerauhan vahvistamisesta, mutta ilmeisesti se ei tapahdu 7 vuoden aluksi vaan 7 vuoden aikana lähellä puoltaväliä.

3. Temppeli. HV: Toiseksi parhaita profeettoja, jotka uskovat temppelin ja ylösoton tulevan 7 vuotta ennen näkyvää paluuta, jos tulkinta temppelin tulosta on oikea.

4. Sota. HV: Ainakin tulkinta ylösoton tulosta syys/lokakuussa 2010 on väärä, mutta temppeli tulee erään tulkinnan mukaan ja hyvinkin sitä edeltää sota.

Profeetan profetioinnissa tärkeä luotettavalta suomi24.fi -forumilta löytyvä varma tieto on jostain syystä linkitetty oudon hankalasti web archiven kautta, tässä suora linkki.


Päivitys 22.8.2010: TARKALLEEN VARMA ENNALTATIETO ON NYT VARMISTUNUT! Valerauhansopimus TÄYSIN VARMASTI solmitaan tammikuussa 2014. Tämä on nyt kerrankin täysin vankkaa faktaa, pomminvarma tosiasia joka EI MITENKÄÄN, EI KERRASSAAN MITENKÄÄN VOI ENÄÄ TARKENTUA MILLÄÄN TAVALLA YHTÄÄN. Nyt on lopultakin se lopullinen varma, tarkka tieto, ja mikään ei enää voi mitenkään muuttaa tätä ennaltatietoa muuksi. Muutenhan kyseessä olisi valehteleva valeprofeetta, ja näinhän ei mitenkään tietenkään voi olla koska selvästi ei voi olla näin!

Valerauha on niiiin tärkeä asia, että ehdottomasti laitamme nyt laskurin pystyyn. Valerauhan toteutuminen tapahtuu siis aivan takuuvarmuudella viimeistään 31.1.2014 klo 23:59:59. He tietävät sen, kuten alla oleva lainaus todistaa. Nyt otetaankin koko alkuperäinen lainaus tarkasti talteen, ettei se jotenkin hakkerien tai jonkun toimesta vain pääse jotenkin ihmeen kummallisesti oudosti muuttumaan.

RAUHA YLÖSOTTOINEEN TULEE

"Israel on jo hyväksynyt kutsun Yhdysvaltojen johdolla Washingtonissa järjestettäviin suoriin rauhanneuvotteluihin. Syyskuun toisena päivänä alkavissa neuvotteluissa tapaavat kasvotusten palestiinalaisten presidentti Mahmoud Abbas sekä Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu. Neuvottelukutsun saivat myös Egyptin presidentti Hosni Mubarak ja Jordanian kuningas Abdullah. Edellisen kerran Lähi-idän rauhasta on neuvoteltu joulukuussa 2008." (MTV3)

Parhaimmat profeetat tietävät, että "rauha ylösottoineen tulee". Vuosikymmeniä opetettiin, että rauha ylösottoineen tulee seitsemän vuotta ennen näkyvää paluuta. Ei olekaan ihme, jos tuhannet odottavat ylösottoa syyskuussa 2010 etenkin kun Lähi-Idän rauhaa on taas tarkoitus hieroa Yhdysvalloissa.

Me kuitenkin tiedämme rauhan edelle vielä Antikristuksen tulon ja ilmestymisensä on sitten mukana olo rauhaa vahvistamassa. Tiedämme siis kyseisestä rauhastakin sen, että Antikristus on siinä mukana ja Jerusalemista sovitaan. Vielä eivät rauhanneuvottelut ole "konfirmaatiovaiheessa."

Harri Veijosen vuoden 1995 kirjasta lähtien karitsan häiden pituudeksi on tiedetty 1335 päivää, ja rauhansopimuksen "oikea" tulohetki on hieman ennen sitä eli näkyvän paluun tullessa syksyllä 2017 se hetki on tammikuussa 2014. Niilo P. näyttää kokoavan sivuilleen minun vanhoja selityksiä, mutta ne eivät todista muuta kuin Raamatun sanaa, että "ymmärrys lisääntyi". On viisasta seurata ja toistaa viimeisimpiä tekstejäni! Harri Veijonen

Myös pelastussanoma.fi tukee lappeen Rannan profeetan ennaltietämisiä ja on täydellä sielulla ja sydämellä niiden takana! Pelastussanoma-sivusto kannattaa mm. näitä profetiasivuja ja kertoo, että juuri niillä on oikeaa, raitista ja raikasta profetiaa eikä ummehtunutta ja tunkkaista:

Täydellisen kännykän kauppiaita mm:

http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/

http://www.raunohelppi.com/index.php

http://www.patmos.fi/fi/etusivu/?id=2

http://israelupdate.achlak.net/

http://opsti.japo.fi/

http://wwnet.fi/users/veijone/ (haittaohjelmavaara, käyttää kaupallista palvelinta)

Päivitys 26.8.2010: nyt on uusi varma tempauspäivä ennaltatiedossa!!! Se on 11.9.2010 tai siitä 10 päivää eteenpäin eli 21.9.2010. Silloin kuluu tarkalleen yhdeksän vuotta umpeen WTC torneista, ja 25.12.2004 oli vedenpaisumuksen ajankohta, mistä seuraa, että yhdeksäs hetki on ajallisesti ja vertauskuvallisesti ja varmasti 9/2010! Heti välittömästi nyt laskurit lähtevät pystyyn näihin tärkeisiin päivämääriin! Muistamme tietysti myös lisäksi, että varmana tietona olimme jo saaneet ennaltatiedon siitä, että jotain kauheaa tapahtuu 17.9.2010! Tämäkin viittaa siihen, että ylöstempaus on oltava ennen sitä, koska ahdistuksen ajat eivät voi alkaa ennen tempausta, paitsi toisen profeetan mukaan tempaus tulee vasta ahdistuksen ajan puolivälissä tai lopussa, mutta tämä varmasti vielä tarkentuu.

Yhdeksäs hetki = ylösotto +10 päivää vanhan 2006 pelastussanoman mukaan tulkintaa

WTC torneista laskettuna 11.9.2001 on nyt kulumassa yhdeksän vuotta umpeen, eli hamaan yhdeksänteen. Tornithan kuvaavat Adamia ja Eevaa, heidän kuolemaansa vajaa tuhatvuotisen elämänsä päätteeksi. Tuosta hetkestä laskettuna kun ajattelee Raamattua kolmiulotteisena kirjana, niin ahdistusta kestäisi siis (ilm. 2:10) kymmenen päivää, 10 th. vuotta? Missä laskuvirhe?? En tiedä. Mutta joka tapauksessa kun se siirretään meidän käsitettävään aikaan, niin se siirretään 2000 luvulle vuoden hetkissä kuvattuna. Vuosi 2001 ja syyskuun 11. päivä olisi se hetki jolloin Adam ja Eeva kuolivat ja tsunami tarkoittaisi vedenpaisumuksen ajankohtaa 25.12.2004. Tällä tavalla voimme ajatella yhdeksännen hetken olevan sekä kalenterillisesti että myös vertauskuvallisesti 9/2010. Minun TK-amneesissani lähetteen liitteenä mielentilatutkimuksiin luki että olen vakaasti sitä mieltä että loppu tulee 9/2006 jne. joka olikin vasta kuudennen hetken alku, josta pimeys vasta alkoi laskeutua. Yhdeksännen hetken loppu on nyt käsillä eli noin neljän vuoden jälkeen. Kaikki muu erehdytti valtavasti, koska toiset laskentatavat olivat huomattavasti selkeämmät.

Sitten kun Johanneksen ilmestyksessä hän mainitsee ne 10 päivää, jotka joudumme olemaan ahdistuksessa. Mistähän laskettuna me olemme sen 10 päivää ahdistuksessa? Ilmestyskirja 2:10 Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää. Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun.

Nuo kymmenen päivää varmasti tarkoittavat sitä Paavalin lausetta .te ette suinkaan ehdi ennen heitä, jotka ovat pois nukkuneet..

Matteus 27:45-46 kertoo Jeesuksen kuoleman hetkistä, jolloin pimeys laskeutuu alkaen kuudennesta hetkestä ja sitä kestää hamaan yhdeksänteen, eli lähes tulkoon täydet neljä hetkeä kestävä tapahtuma. .muuttoahdistuksen aikaa..

Mielenkiintoista koska nyt tällä kaavalla sekä pelastussanoma 2006 ja sen hetken kuudes hetki, sekä tämän suuren merkin 2001/911 hetki täyttyy samoilla numeroilla 9.11.2010 (2001) välissä on yhdeksän täyttä hetkeä ja alkaen kuudennesta (sen alusta) hetkestä 2006/syyskuu, laskeutui pimeys 2007-2008-2009 ja hamaan 2010 syyskuun alkuun.

Syksyllä 2006 jouduin Peijakseen mielentilatutkimuksiin juuri tämän saman asian takia, pelastussanoman, 30.8.2006 ja odotin sieltä pois päästyäni 4.9. aamulla syyskuussa pikku tihkusateessa ylösottoa aidosti ja lapsenmielisen vilpittömästi. Silloin oli kuudes hetki alkanut ja nyt se yhdeksäs onkin vasta päättymässä, jonka vaiheilla Jeesus huusi ristillä "eeli, eeli, lama sabaktani", "Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit". Tuossa Matteus 27:45-46 vertauksessa Jeesus errataan Laodikean Joh.ilm. 3:14-22 seurakuntaan.

Hamaa yhdeksättä, syyskuun alkua kun verrataan tuohon ilmestyskirjan 2:10 jakeeseen kymmenestä ahdistuksen päivästä, niin eikös 1-11 olekin 10 päivää. Samat numerot kaikissa tapauksissa... WTC ja nyt pimeyden päättymishetki 11.9. , sitten on vielä 11.9.2010 (7. kuun 1. päivä) Pasuunan soitonjuhla. Tämä on nyt pelottavan hyvin osuvaa!!! Tärkeä pointti tuossa on että 9. hetki päättyy 11.9. paikkeilla ja silloin viimeistään lähdetään, vai siitä se 10 päivää?

Vanhassa pelastussanomassa olin muistellut myös armeijan ajoilta mielestäni profeetallista kokemustani yhden päivän syyttömänä jättämisestä kasarmille kun muut lähtivät. Olin saanut anteeksi tekoni mutta silti jouduin jäämään siksi yhdeksi päiväksi. Meille tulee 10 päivää kestävä ahdistus, joka pitää vielä kestää?!

Päivitys 1.9.2010: varma tempauspäivä varmistuu varmaakin varmemmaksi! 11.9.2010 alkaa näyttää nyt yhä enemmän todennäköisemmältä; siitä on nyt jo toinenkin varmistava ennaltatieto ennaltatiedossa! (Joskin 31.8. tullut ennaltatieto puhuu 10 päivästä, joka viittaisi kyllä päivään 10.9. eikä 11.9., mutta koska aiemmin jo varmistui 11.9. niin uskomme että se kuitenkin on kyseessä. Varmuuden vuoksi kannattaa kuitenkin olla tempausvalmiudessa jo heti 10.9. alkaessa!) Lisäksi on syytä huomata, että nämä 10 päivää (1.9.-10.9.) ovat jo osa ahdistuksen aikaa! Nyt pitäisi alkaa ahdistaa rajusti.

Tänään on Titanicin löytämisen 25v muistopäivä ja tänään myös maailma kääntää lehden. Uskon että tämä on se päivä jossa alkaa yhdeksäs hetki ja ahdistuksen aika. Kymmenen päivää olemme ahdistuksessa ja toivon ja rukoilen että olisin edes tällä kertaa oikeassa ja lähdemme siivin pois kymmenen päivän ahdistuksen jälkeen.

Päivitys 4.9.2010: nimimerkin "Hilipatipippam" suomi24.fi -palstoilla antamat profetiat ovat kaikki toteutuneet kirjaimellisesti. On siis muitakin profeettoja kuin lappeen Rannan profeetta ja pelastussanoma joilla ennaltatiedot ovat millintarkasti toteutuneet!

Kaikki toteutuivat!
Hilipatipippam
4.9.2010 16:44

Espoo ja muut rannikkokaupungit olivat rankkojen sateiden alla heinäkuussa - eli veden alla.

Lapissa hyökkäsivät hyttysjoukot ihmisten kimppuun suurella joukolla. Eli, joukot, joita vastaan emme olleet sodassa, hyökkäsivät.

Entinen nyrkkeilijä ja kansanedustaja Tony Halme kuoli 6.1.2010. Suomalainen julkkis siis kuoli.

Suomessa tapahtui myös maanjäristys kesäkuussa: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2202852

"Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla koettiin keskiviikon vastaisena yönä maanjäristys, joka oli Suomen oloissa harvinaisen voimakas. Järistyksen keskus oli Ruotsissa, mutta tärinä tuntui myös usean sadan kilometrin alueella Pohjanmaan rannikolla. Maa järisi Suomen aikaa puoli kahdeltatoista yöllä."

Seismologi Jari Kortström Seismologian instituutista kertoo, että järistyksen voimakkuus eli magnitudi oli alustavien tietojen mukaan 3,6 Richterin asteikolla.

Aurinko laski samana päivänä kahdesti: Utsjoella 31.7.2010 aurinko laski klo 0:06 aamulla sekä toisen kerran klo 23:57 illalla.

JOKAINEN profetiani toteutui kirjaimellisesti ja tarkasti! Totisesti, voiko kukaan enää väittää, etteikö tällä palstalla olisi yhtään oikeaa profeettaa?

Päivitys 4.9.2010: MAANJÄRISTYS JA HAUTAVAJOAMA TULEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!11!!! Nyt on KAKSI luotettavan tuntuista profeettaa saanut TARKALLEEN saman ennaltatiedon! Jukka T. Nieminen sai Kouvolan keskuskirkossa profetian 7.2.1990 ja lisäksi Ari Dyster sai keväällä 2010 AIVAN MILLILLEEN SAMAN PROFETIAN! Tämän varmempaa ennaltatietoa EI SIIS VOI MITENKÄÄN YHTÄÄN MISSÄÄN KOSKAAN LAINKAAN OLLA! Suomessa tapahtuu siis vääjämättömän täydellä varmuudella maanjäristys, josta tulee tasan yhden vakomitan (192 metriä) levelä repeämä, jonka leveys tosin kolminkertaistuu rajan toisella puolella, eli siellä se on millilleen 576 metriä leveä! Tämä repemämä alkaa Nastolan eteläpuolitse, josta se ohittaa Kouvolan, sitten Luumäen etelästä, menee Lappeenrannan lähelle (nyt vain IHMETTELEMME, miksei KAIKKEIN LUOTETTAVIN lappeen Rannan profeetta ole sanonut MITÄÄN!!?) ja josta se kääntyy 90 astetta oikealle, menee läpi Ylämaan ja jatkaa idän puolelle rajaa. Tällä tavalla rangaistaan kansaa ja suojellaan hänen omansa. Alla on havainnollinen, tarkka kaaviokuva tästä varmasta ennaltatiedosta. Kuvassa näkyy myös punaisella varjostuksella Venäjän tulevassa sodassa miehittämä alue.Päivitys 10.9.2010: laitetaanpa vaihteeksi hieman vähemmänkin dramaattinen tapahtuma, joka on nyt täysin varmassa ennaltatiedossa. Nimittäin, sammakkoprofessorin mukaan tulee AIVAN VARMASTI VALTAVA lumipyry 9.11.!!! Ensilumi sataa 25.9. Ylä-Kainuuseen, mutta sen todennäköisyys on vain 90 %. Sen sijaan valtava lumipyry 9.11. on 100 % täysin varma!

Heikkisen mukaan ensilumi sataa 25. syyskuuta Ylä-Kainuuseen.

Sammakkoprofessori on 90-prosenttisen varma ennustuksensa pitävyydestä. Jossain päin Suomea sataa lunta jo syyskuussa.

- .Vanhat merkit viittaavat siihen, että toinen pakkastalvi saattaa olla tuloillaan. Lumimäärä tulee olemaan 50-60 senttimetrin luokkaa, Heikkinen ennustaa.

Marraskuun 9. päivä kannattaa Heikkisen mukaan jäädä kotiin, jos suinkin mahdollista. Luvassa on nimittäin valtava lumipyry.

-.Tästä on varmat merkit, että silloin ampuu lunta. Lunta tulloo koko maassa niin, että hujahtaa.

Päivitys 27.9.2010: YLÖSTEMPAUKSEN TARKKA PÄIVÄ ON TAAS TARKENTUMASSA TARKKAAKIN TARKEMMAKSI!!!!!111!!! Nyt on uutena varmana päivänä 1.10. tasan kolmen vuoden päästä, eli toisin sanoen 1.10.2013. Tämä on nyt uusi, tarkentunut ylöstempauspäivä kaikkein luotettavimman tuntuisen profeetan mukaan! Päivä on profeetankin mielestä sekunnilleen millilleen tarkalleen oikea, vain tasan tarkalleen kolmen vuoden päästä. Nyt on vihdoinkin täysin varma tempauspäivä ennaltatiedossa! Laskuri sille lähtee heti välittömästi nyt pystyyn!

RAPTURE

Reino Savola 27. syyskuuta Harri Veijoselle:
Ollaanko siellä valmiina, jos tempaus on 1.10.? - Eeva Lampin uni, Lappajärvellä. Tänä vuonna.

Näin Reino Savola kehottaa ylösottovalmiuteen ja sai myöntävän vastaukseni. Olethan sinäkin valmis, vaikka vielä kolme vuotta menee.

Päivitys 8.11.2010: SAMMAKKOPROFEETAN ENNUSTUS TOTEUTUI!!!!1111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 9.11. KOKO MAASSA tulee hirvittävä lumimyrsky! Sammakkoprofessorin ennustus osui siis täsmälleen millilleen tarkalleen kohdalleen!!!!11!!


Päivitys 23.11.2010: MIELETÖN ENNALTATIETO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Profeetta on TAAS sekunnilleen millilleen tarkalleen tiennyt ennalta tulevat tapahtumat uskomattomalla varmuudella! Pohjois-Korean hyökkäyksestä YLILUONNOLLISELLA TAVALLA saatu ENNUSTUSTIETO tulee jo varmasti aivan pian kohta näkyviin profeettojen web-sivuillekin! Emme voi kuin vain hämmästellä, kuinka JEESUS itse heille jälleen taas kerran kaiken ennalta kertoi!


Päivitys 26.11.2010: TARKKUUS TARKENTUU TARKKAAKIN TARKEMMAKSI!!!!!!!!!!! Nyt on kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta, joka on ennaltatietänyt varmasti myös Pohjois-Korean hyökkäyksen, Tampereen rasistisen tuhopolton sekä Haitin koleraepidemian, kunhan nämä tarkat, varmat ennaltatiedot jo kohta tulevat profeetan sivuille näkyviin, on myös äärimmäisen tiukan tarkasti määritellyt OIKEAN profetian lopullisesti ja ehdottomalla tarkkuudella.

OIKEAN "JEESUS TULEE" PROFETIAN TUNTOMERKKEJÄ

"Jeesus tulee" profetiat aikamäärineen ovat yleensä huuhaata. Oikeassa profetiassa Herran tulemus liitetään oikeisiin tapahtumiin kuten Tuleva Lähi-idän rauhansopimus JA uskovien katoaminen, Daniel 9:27 aikamme paljastin: Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin, Palestiina maan päälle JA seurakunta yläilmoihin. Totta tietenkin on, että pian myös tapahtumavuoden esittämisellä sitomatta vuotta tapahtumaan osutaan oikeaan, mutta sellaisista vuoden heitoista ei ole oikeaksi profetiaksi oikeaan osuessakaan. Oikeassa profetiassa aika tapahtumineen tiedetään noin viikon tarkkuudella.
Toiseksi oikea ylösoton profetia sisältää myös perustelut Messiaan näkyvän paluun tuloajaksi ja löytää Danielin kirjan lopusta laskelman, millä ylösoton tulon ja näkyvän paluun tulon eroaika tunnistetaan.
Kolmanneksi oikea profetia pyrkii selittämään muutkin ylösoton ympärillä tapahtuvat tapahtumat kuten "silloin kun pimeimmät ylistävät valerauhaa" (1 Tess 5:3) ja hyvä on osata tietää Temppelinkin tulemisesta vaikkapa vain hyvänä huonona selityksenä, ellei sitä tulekaan.
Neljänneksi Antikristus sekä tulee että ilmestyy ensin ja mitä sillä tarkoitetaan. Tapahtumiin kuluu aikaa vielä vuosia, vaikka vain muutama. Oikea profetia ei heittele huuhaata eikä muutenkaan leiki Jeesuksen paluulla, joka pian on toteutunut!
Harri Veijonen
Seurakunnan Tiedotuskeskus

Eli sellainen "profeetta" joka KOSKAAN on antanut yhdenkään tarkan päivämäärän, on ilman muuta täysin varmasti VALEHTELEVA VALEPROFEETTA, jollaista ei ikinä, koskaan pidä kuunnella! (5.Moos.18:22) Nyt tiedämme vihdoinkin TARKALLEEN, millainen on oikea profetia ja oikea profeetta! Eikä kukaan muu olisi tietenkään edes VOINUT määritellä oikeaa profetiaa paitsi oikea profeetta, joten tämä TODISTAA sen oikeaksi!


Päivitys 22.12.2010: maailman kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta ennustaa terävän viiltävän tarkasti millilleen, että Venäjän ja Valko-Venäjän valtioliitto ja siitä eteenpäin jatkuva integraatiokehitys johtaa täydellä varmuudella Gorban palaamisen johtoon. Tätähän profeetta on aina sanonut, että Gorba tulee. Aluksi Venäjä, Valko-Venäjä ja Kazakstan menevät tulliliittoon ja myös Ukraina on himokas lähtemään siihen mukaan. Sitten Venäjä ja Valko-Venäjä yhtyvät liittovaltioksi ja yksi kerrallaan muut naapurivaltiot yhtyvät uuteen Äiti-Venäjään. Sitten Gorba syrjäyttää valtioiden erilliset johtajat ja nousee taas tarkalleen ennustuksen mukaan valtaan. Koska ylöstempaus on aivan täysin varmasti viimeistään elokuussa 2011 (jopa erittäin luotettavan tuntuinen profeetta Pusa sanoo ylöstempauksen tulevan varmasti vuonna 2011!) valerauhan ja Gorban paluun on myöskin tultava 2011. Tai sitten 2013, jolloin on kaikkein luotettavimman tuntuisen profeetan virallisesti vahvistama lopullinen ja viimeinen ylöstempauspäivä, joka ei voi mitenkään yhtään siirtyä enää ikinä. Tosin ylöstempaus voi silti edelleen tulla myöskin 2011, mikäli profeetta palaa midtribulationismista takaisin pretribulationismiin. Tällä hetkellä profeetat ovat yleisesti kyllä siirtymässä midtribulationismiin, koska lukemattomat ainutlaatuisen lopun ajan ennusmerkit ovat jo täysin toteutuneet ja silti vielä suurta tempausta ei ole näkynyt. Mikäli tempauksia ei kohta tule, profeetat varmasti tarkentavat ennustuksiaan posttribulationistiseen suuntaan. Tempauksella alkaa jo olla kova kiire, jos näin ei käy, sillä kaikki profeetat ovat täysin yksimielisiä siitä, että nyt on toteutunut tai toteutumassa niin paljon ennusmerkkejä, että sen pitää olla aivan tavattoman lähellä.


Palaa "Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian" -sivustolle