Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian - arkisto 3

Päivitetty 23.5.2012

Päivitys 31.12.2010: NYT on AIVAN T Ä Y S I N VARMA YLÖSTEMPAUS!!!! Nyt tiedämme vihdoin tarkan päivämäärän. Nyt se totisesti varmasti tulee, mikään ei ikinä koskaan mitenkään kerrassan millään voi missään tapauksessa yhtään muuttaa tätä faktaa ja tosiasiaa, että tarkka ja varma ennustus on annettu ja lukkoon lyöty ja avaimet ovat Taivaassa! Kerrankin meillä on niin pomminvarma tieto, että kukaan ei siis voi edes USKOA mihinkään muuhun enää KOSKAAN! Ylöstempaus on nyt kaikkein luotettavimman tuntuisiin profeettoihin kuuluvan jarmon mukaan tarkalleen 13.6.2011 klo 10 aamulla. Tämä on nyt lopullinen tieto ja suuri helpotus. Kenenkään ei tarvitse olla tempausvalmiudessa kuin ainoastaan ja pelkästään ja vain 13.6.2011 klo 10! Muistakaa tämä ja painakaa se mieleenne ja älkää ikinä unohtako! Sama päiväkin on ennustuksissa toistunut aivan tarkalleen samana joka vuosi (25.5.2010 hyvänä esimerkkinä)!!! Laskuri siis laitetaan nyt aivan välittömästi heti pystyyn!

Suomi24.fi:n erittäin arvostetulla ja laadukkaalla profetiat-palstalla:

Tulevan kevään exodus profetia
-jarmo- 31.12.2010 07:53

http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Paivittain.html

Perustuu ainakin Raamatun tulkintaan, tosin päivä toistuu samana joka ikinen vuosi.

Laulujen laulu 2:10-13 Rakkaani lausuu ja sanoo minulle: "Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule. Sillä katso, talvi on väistynyt, sateet ovat ohitse, ovat menneet menojaan. Kukkaset ovat puhjenneet maahan, laulun aika on tullut, ja metsäkyyhkysen ääni kuuluu maassamme. Viikunapuu tekee keväthedelmää, viiniköynnökset ovat kukassa ja tuoksuavat. Nouse, armaani, sinä kaunoiseni, ja tule.

Päivä on siis 13.6.2011 noin klo 10 aamulla

Ja pelastussanomasivusto todistaa ja perustelee ja varmistaa tämän asian vielä varmaakin varmemmaksi!

31.12.2010

Alkavan vuoden ylösottopäivä Mooseksen kirjan perusteella on << 13.6.2011

3. Mooseksen kirja 23:15-17 Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa, laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri. Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi. = ("köyhät" ja "nöyrät") lähtee...

Aikoja me emme tunne, mutta kun alkaa tapahtua, nostakaa päänne, "Kun ilta tulee, sanotte että Tulee selkeä ilma, sillä taivas ruskottaa', ja aamulla: 'Tänään tulee rajuilma, sillä taivas ruskottaa ja on synkkä'. Taivaan muodon te osaatte arvioida, mutta aikain merkkejä ette osaa. (Matteus 16) Eli me tunnistamme kyllä vuoden merkeistä ja päivä on annettu jo kauan sitten.

Mutta keitä sitten ovat nämä kaksi happamesta taikinasta leivottua kakkua, köyhät ja nöyrät?
He ovat mieleltään köyhät, eli vauvat, pikkulapset ja osa vammaisista. Vain osa, koska heissä ei ole välttämättä läheskään kaikissa tapahtunut syntiinlankeemusta, omavoimaisuuden syntymistä, eli luopumusta luonnollisuudesta suhteessa Jumalaan.
Sitten toiseksi tulevat ns. nöyrät, eli morsian, joka on luovuttanut pois omavoimaisuutensa, syntynyt ylhäältä uudesti, eikä luule voivansa elää täällä teoissaan synnittömänä, vaan turvautuu joka ikinen päivä nöyrästi Jeesuksen Kristuksen armoon.

Päivähän ei tietenkään mitenkään voi senkään takia lainkaan muuttua millään, koska silloinhan olisi kyseessä valehteleva valeprofeetta, joista Raamattu (5.Moos.18:22) varoittaa ankarasti, ja tässä tapauksessahan ei mitenkään millään voi olla semmoisesta kyse yhtään! Lisäksi todisteena on kaaviollinen kuva, joka osoittaa asian niin perusteellisen varmasti, että edes skeptikot eivät voi enää mitenkään epäillä! Ja huomatkaa, että aivan täysin tasan tarkkaan edellistenkin ennustusten osoittamalla tavalla tempaus tulee nimenomaan maanantaina! Siitäkin tiedämme ja tunnistamme oikean, totisen, raikkaan ja hyväntuoksuisen aidon profetian!Päivitys 30.1.2011: GORBA ON PALANNUT GOOGINMAAN JOHTOON! Tämän ennustuksen oli kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta antanut täysin ehdottoman luotettavana tietona. Lisäksi ylöstempaus on tapahtunut! Kuten muistamme, ylöstempauksia voi luotettavan tuntuisten profeettojen mukaan olla jopa kahdeksan kappaletta. Nyt kuitenkin on kyseessä kaikkein luotettavimman tuntuisen profeetan ennustus ylöstempauksesta, joten vähintäänkin odotamme, että tämä profeetta ainakin on tullut täydellä varmuudella ylöstemmatuksi. Muutenhan kyseessä olisi julkea, valehteleva valeprofeetta, ja näinhän ei koskaan yhtään mitenkään millään voi olla!


Päivitys 22.2.2011: Nyt on AIVAN TÄYSIN VARMA TUOMIOPÄIVÄN PÄIVÄMÄÄRÄ SEKUNNILLEEN TARKALLEEN SELVILLÄ!!! Se on erittäin luotettavan tuntuisen profeetan, Dave Mielken, mukaan tarkalleen varmasti 21.5.2011. Laskuri lähtee nyt välittömästi heti pystyyn! Asiasta on lisäksi täysin vahvat, vastaansanomattomat todisteet, koska mm. tiedämme, että ristiinnaulitsemisen päivä oli perjantai 1.4.33 jKr, ja siitä on tarkalleen 722500 päivää päivämäärään 21.5.2011, on päivä täysin varma.


Päivitys 3.3.2011: Kuten on jo aiemminkin ollut varmassa ennaltatiedossa, että hyökyaallot peittävät suuren osan Suomea, niin nyt tämä asia on KOLMINKERTAISESTI VARMISTUNUT!!!! Ei yksi, ei kaksi, vaan KOLME luotettavan tuntuista profeettaa on jo nähnyt, kuinka meteori syöksyy Suomen eteläkärkeen ja melkein puolet eteläisestä Suomesta peittyy veden alle! Monien ennusmerkkien mukaan juuri vuosi 2012 tulee olemaan tämä kohtalon vuosi.Päivitys 6.3.2011: GORBA PALAA VALTAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3.3.2011 on kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta täysin varmana tietona ennustanut, että Gorba täydellä varmuudella palaa valtaan vuoden kuluessa! HETI VÄLITTÖMÄSTI LASKURI PYSTYYYYYN! GORBA TÄYSIN VARMASTI PALAA VALTAAN VIIMEISTÄÄN 3.3.2012! Täydellinen varmuus tästä on nyt saavutettu, eikä mikään voi tätä varmaa ennaltatietoa enää koskaan ikinä yhtään millään tavalla mitenkään lainkaan muuttaa! Muutenhan tämä olisi kaksihaaraisella käärmeen kielellä valehteleva valeprofeetta, ja näinhän ei todistetusti koskaan voi mitenkään olla yhtään!

Gorba täytti 80 vuotta 2.3. 2011. Gorba palaa valtaan vuoden kuluessa. HV

Päivitys 11.3.2011: AIVAN KÄSITTÄMÄTTÖMÄN USKOMATON ENNALTATIETO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!!! Kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta on TIENNYT ENNALTA JAPANIN MAANJÄRISTYKSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tämä täysin uskomaton, millilleen ja sekunnilleen aivan tarkalleen kohdalleen piirulleen osunut ennustus jo kohta pian laitetaan profeetan web-sivuillekin näkyviin! Taaas jälleen kerran kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta osui uskomattomalla tavalla oikeaan ennustuksissaan!!!!

Tämä on myös täysin lopullinen, varma merkki lopun aikojen varmasta alusta! Eli enää emme varmasti tule koskaan saamaan yhtään valitettavasti lisää ennustuksia luotettavimman tuntuisilta profeetoilta, koska kaikkein ensimmäinen eli NOLLAS tapahtuma on kuitenkin seurakunnan ylöstempaus, eli tässä vaiheessa ei enää mitenkään voi olla mahdollista, että kukaan totinen uskovainen edes voisi OLLA maan päällä. Kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta on siis tullut ylöstemmatuksi!

0. Seurakunta temmataan yläilmoihin
1. Monet ylistävät Jerusalemin valerauhaa sanoen "rauha ja turvallisuus" (1 Tess 5:3).
2. Jerusalemin valerauhan vahvistus Antikristus mukana ollen.
3. Jerusalemin valerauhan vahvistamisesta sovitaan mahdollisesti Roomaan.
4. Paavi tuo kirkon siunauksen Jumalan tuomion syylle, Israelin maan jakamiselle Jerusalemin rauhassa.
5. Ymmärtäväiset viisaat huutavat keskiyön huutoa: Katso, Ylkä tulee! Lähtekää häntä vastaan!
6. Antikristus palaa valtaan Googinmaassaan.
7. Antikristuksen valtakunta syntyy liittovaltio Venäjä ja Valko-Venäjä.
8. Mahdollinen Jerusalemin temppelin uudelleenrakennus.
9. Sota Lähi-Idässä mahdollisesti hajottaa Kalliomoskeijan.
10.-99. http://wwnet.fi/users/veijone/profetiat.htm

Päivitys 12.3.2011: PROFEETTA TOTISESTI NÄKI JAPANIN TSUNAMIN ENNALTA!!!!!!!!!!! Myöhään eilen illalla jo ilmestyi luotettavan tuntuisen profeetan sivuille merkintä, jossa hän kertoo ennustaneensa tsunamin etukäteen! Uskomaton, yliluonnollinen ennakkotieto! Tästä totisesti tunnistamme nyt oikean profeetan! Profeetan profetioiden profetiointi osui myös ihmeellisellä tavalla sekunnilleen tarkalleen millilleen kohdalleen!!!!!1111

11.3.2011

Minä näin viime yönä, siis 10-11.3. välisenä yönä pelottavan nopean unen suuresta aallosta

12.3.2011: ANTIKRISTUS ON TUNNISTETTU!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aivan millilleen piirulleen sekunnilleen tarkalleen kaikkein luotettavimman profeetan ennustamalla tavalla antikristus on Jerusalemissa! Asiasta kertoi ensimmäisenä suomi24-palstalla nimimerkki. Antikristus on siis profeetan mukaan USA:n uusi Israelin suurlähettiläs Daniel B. Shapiro joka nimitettiin tarkalleen ennustettuna päivänä Jerusalemiin.

Profeettojen seuraaj
12.3.2011 08:09+1

Kävi niin, että Antikristus on tiedossa. Hänen nimensä on Daniel Shapiro. Eilen tuli tiedo, että Obama on valinnut Daniel Shapiron Israelin lähettilääksi.

Antikristus on Jerusalemissa.

Obama Chooses Daniel Shapiro as Ambassador to Israel

WASHINGTON (Reuters) . President Obama has chosen Daniel Shapiro, a senior adviser who has helped shape the administration.s response to the political upheavals in the Middle East and North Africa, as the United States ambassador to Israel, the White House said Wednesday.

Mr. Shapiro, who served on Mr. Obama.s 2008 presidential campaign, is a senior director for the Middle East and North Africa at the National Security Council.

The ambassador position requires Senate confirmation.

As popular revolts toppled leaders in Egypt and Tunisia and spread to Libya and other countries, Mr. Shapiro has been part of a small group of advisers devising a policy that tries to protect American interests in the region while also supporting democratic aspirations.

Mr. Shapiro has worked closely with the president.s Middle East envoy, George J. Mitchell, on efforts to revive the stalled peace talks between Israel and the Palestinians.

Profeettojen seuraaj
12.3.2011 08:11+1

Shapiro valmistelee valerauhaa: "Achieving peace is in the interest of Israelis, Arabs, and Palestinians, and it should be pursued for its own sake, and it is also very much in our national security interests."

Päivitys 14.3.2011: PROFEETTA SELVENTÄÄ PROFETIAN SELKEÄN KRISTALLINKIRKKAAAKSI!!!!!!1!!! Nyt on kaikkein luotettavimman profeetan sivuilla eksaktin tarkka ennustus!

[19] lausunnot monet jae evankeliumin ja kirjeissään sekä jumalallisen tuomion viime En näe mitään, mutta tämä on mielestäni ylitse, ei ole tätä määrää prouoluatur liian pitkä, mutta ei mitenkään sivuuttaa apostoli Paavali, joka kirjallisesti tessalonikalaisille: me pyydämme sinua, hän sanoo, ei teitä, veljet, meidän Herramme Jeesus Kristus ja meidän kokoontumiseemme tykönsä, niin että te olla helposti liikaa häiritä mielessä tai olla huolissaan, eikä alkoholilla, eikä sana, eikä kirjeellä kuin meiltä, ??koska se oli edelleen päivinä Herra, jottei niitä, joita sinä muka olla peräisin, ja ellei ole tullut forsaker ensimmäinen, ja myös ihminen synnin paljastetaan , poika tuhoutumisen, kapinallinen ja korottaa itsensä yli kaiken, kutsutaan Jumalaksi tai palvotaan, joten istua Jumalan temppelin, esiintyen kuin jos hän olisi Jumala. Muista, ettet ole muistissa, sillä vielä, kun olin silmäsi nämä asiat kerrotaan sinulle? ja mitä nyt elävänä asiat tunnetaan, kuten ilmenee hänen aikanaan. Nyt aion vääryyden salaisuus ei toimi. Vain se, joka omistaa nyt pitää, kunnes hän pois tieltä, ja sitten jumalattomat paljastaa, jonka Herra Jeesus tappaa hengessä suunsa ja tyhjänä kirkkaus Hänen läsnäolonsa hänelle, joka on läsnä mukaan työ saatanan kaikki voima ja merkkejä ja ihmeillä, ja kaikissa viettely vääryydestä niihin, jotka ovat kadonneet, niitä asioita joita he eivät ole saaneet rakkautta totuuteen, että saatat tallentaa voitaisiin tehdä. Ja siksi Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskoisivat valheeseen, ja kaikki on tuomittu, jossa he eivät ole uskoneet totuutta, vaan ovat suostuneet vääryyden.

Päivitys 16.3.2011: NIBIRU TULEEEE!!!!!!!!!! Aina timantintarkan luotettavan Zeta-organisaation ilmoituksen mukaan Nibiru, eli komeetta Elenin, eli Planeetta X, tulee 26.6.2011 konjunktioon maan ja auringon kanssa. Näkyviin tulee ns. "toinen aurinko" ja kun ne ovat näennäisesti "päällekkäin" niin maankuori ryskyy johtuen painovoiman aiheuttamasta maankuoren venymisestä. Myös suomalainen asiantuntija on varmistanut tämän tapahtuman täysin varmaksi. Vaikka Zeta-organisaatio on kertonut tästä pitkään, kuten asiantuntija sanoo, niin asiatodisteita ei siltikään voi sivuuttaa. Eli, laitamme heti välittömästi nyt laskurin pystyyn!


Luotettavimman tuntuinen profeetta MAINOSTAA näitä sivuja!!! Ihmeellisesti ennaltatietäen jälleen profeetan sivuilla on maaliskuun 18. päiväksi 2011 tulossa päivitys, joka on jo nyt 16.3.2011 näkyvillä, jossa kehutaan ja mainostetaan nimenomaan tätä sivustoa kaikkein parhaana! Etenkin tämä kaaviollinen kuva on kehuttu! Luotettavimman tuntuinen profeetta myös kehoittaa perehtymään nimenomaan tähän sivuun erityisen tarkasti, koska täällähän ei ennusteta koskaan yhtään mitään, vaan seurataan luotettavimman tuntuisten profeettojen ennustuksia sekunnilleen millintarkasti piirulleen.


Kuvahan perustuu profeetan profetiointien profetiointiin; profeettahan on tärkentanut kaaviokuvaansa lopun aikojen tapahtumista profetian toteutuessa kohta kohdalta aina yhä alati tarkkaakin tarkemmaksi, joten ekstrapolointi näiden kaaviokuvien perusteella on ollut erittäin vaivattoman helppoa!

 Päivitys 18.3.2011: UUSI PROFETIAKARTTA! Tässä kartassa on yhdistetty kaikki kaikkein luotettavimpien tuntuisten profeettojen ennustukset samaan karttaan. Huomatkaa, kuinka hyvin kaikki profetiat sopivat yhteen ja osoittavat kiistatta täydellä varmuudella nimenomaan vuoteen 2012! Nyt meillä on useiden erittäin luotettavien profeettojen ennustamaa tarkkaa tietoa ja koska tiedot vielä sopivat tarkasti yhteenkin, meillä on erittäin selkeästi selvillä Suomen kohtalo! Nyt kannattaa katsoa kartalta luotettavan tuntuisten profeettojen suosittelemat paikat, jonne kannattaa äkkiä muuttaa ja aloittaa valmistautuminen näihin katastrofeihin. Olisivatpa japanilaisetkin tutkineet profetioita - hekin olisivat olleet paljon paremmin valmistautuneita! Meilläkin ensi vuonna hyökyaalto iskee suoraan ydinvoimaloihin tai jopa peräti peittää ne! Mitä Perussuomalaiset aikovat tehdä tämän asian eteen? Tämä pitää kuulla jo ennen vaaleja! Ja Kristillisdemokraatit tietysti, onko heillä mitään sanottavaa Jumalan antamiin tietoihin?Päivitys 19.3.2011: Hämmästyttävä IHME!!!!!!! Profeetta on ennustanut ennalta ennaltatietäen SUOMEN MAANJÄRISTYKSEN! Miten profeetta voikin osua näin tarkasti aina oikeaan!!!??! Tämä ennustus jo varmasti aivan pian jo tuleekin näkyviin profeetan web-sivulle, onhan se jo etukäteen ennaltatiedetty.


Päivitys 29.3.2011: Tempauksia tuleekin KAKSI! Ja kaikki alkaa tasan tarkalleen varmistetusti 13.6.2011, lukkoon lyötynä päivämääränä, josta profeetta jo aiemminkin oli antanut oikeaksi vahvistetun varman tiedon! Näin sanoo erittäin luotettavan tuntuinen profeetta! Nyt, jos joku profeetta koskaan missään on yhtään kertaakaan sanonut missään vaiheessa lainkaan mitenkään muuten, niin sen on oltava käärmeen kaksihaaraisella kielellä valehteleva valeprofeetta, jota ei pidä kuunnella!!! Nyt on myös lopullisesti täysin varmaa se, että vain yksikään profeettaa koskaan millään tavalla yhtään pihaustakaan pilkannut ei mitenkään voi millään yhtään pelastua vaan on täysin toivoa vailla, koska profeetan pilkka on Pyhän Hengen pilkkaa, ja sitä ei ikinä saa anteeksi! Tapahtumille on myös nyt annettu lopullisesti viimeinen, varma alkupäivä, ja kaikki alkaa millilleen tarkalleen 13.6.2011! Se on nyt siis aivan viimeisin mahdollinen takaraja ensimmäiselle ylöstempaukselle, jossa 1:20 uskovaisista lähtee! On selvää, että tälle varmalle päivälle on heti välittömästi laitettava laskuri pystyyn! Kaikkien uskovien pitää olla tempausvalmiudessa 13.6. Erinomaista, että nämä päivät tietää varmasti, koska siihen asti voi kaikessa rauhassa vielä elää. Nyt, kun lopun ajatkin jo varmasti alkavat, voi huoletta tuhlata kaikki rahat ja ottaa vielä isot velatkin ja nautiskella oikein perusteellisesti! Kiitämme profeettoja tiedoista!

25.3.2011

Muistutan jälleen mitä pitää tapahtuman seuraavien vuosien aikana (heti 13.6.2011)

1. Ensin morsiamen "varasmainen" ylöstempaus, jossa 1:20 osaa uskovista lähtee. (2.Moos 23.15-17) ensin kuolleet ja siten elävät. Viimeisen pasuunan soidessa ja käskyhuudon kuuluessa "leikkaa maa". Viimeinen pasuuna ei ole 6. tai 7. pasuuna, vaan koska Paavali oli ex. sotilas niin hän tiesi viimeisen pasuunan termin merkityksen, joka oli merkinantotorvi kaupungin muurilta, kun vihollinen hyökkää.

2. Toinen tempaus 1335 päivää rauhasta, häävieraat, ensin ahdistuksen aikana kuolleet ja sitten heidät, jotka olivat tänne jääneet (10 neitsyttä, 5 viisasta ja viisi tyhmää). Ylienkelin äänen kuuluessa, kun Miikael nousee kansansa suojaksi jolloin rauha rikkoutuu ja vihan maljat lasketaan. Osalla häävieraista ei ollut häävaatteita (Kristuksen veren suojaa, uskoa häneen) heidät heitetään takaisin maan päälle, jossa on itku ja hammasten kiristys.

3. Jeesuksen näkyvä paluu, Jumalan pasuunan kuuluessa. Mahtaneeko hän löytää palatessaan enää uskoa maan päältä. Löytää viljapellon reunoilta vielä köyhälle kulkumiehelle jätetyn viljan ja leikkaa se talteen.

Viljankorjuu: ensin viljasta otetaan kevätvilja, näyte tulevasta sadosta ja viedään se isännälle "heilutuslyhde). Sitten korjataan pääsato, mutta ei saa korjata kaikkea, koska on jätettävä pellon reunoille viljaa myös köyhälle kulkumiehelle.

Taivaassa on kolme porttia jokaiseen ilmansuuntaan. Pietarin näyssä oli kaikenlaisia eläviä liinavaatteessa, joka oli kiinni neljältä kulmalta. Liinavaate laskettiin Pietarin eteen kolme kertaa ja lopuksi se otettiin pois taivaaseen. Lisäksi Pietari kielsi Jeesuksen kolme kertaa ja kukko lauloi aamulla. Myöhemmin kun Pietari tapasi ylösnousseen Jeesuksen, oli Jeesus kysynyt Pietarilta kolme kertaa, rakastatko sinä minua, johon Pietari vastasi myöntävästi ja Jeesus käski ruokkia lampaitaan.

On siis kolme mahdollisuutta pelastautua. Ei pilkkaajatkaan jää sen ulkopuolelle, vaan tietoisesti Pyhää Henkeä pilkanneet jäävät. Heidät luovutetaan demonien haltuun.

Päivitys 31.3.2011: suomi24-palstalle ilmestyi hyvät matemaattiset laskelmat 13.6.2011 tempausta koskien. Profeetan mukaan 1:20 uskovaisista temmataan, minkä hän selvensikin palstalle, joten nyt on arviot todellisista tempausmääristä. Mielenkiintoista on hedelmöittyneiden alkioiden ja sikiöiden tempaus, se on varmasti maailmanhallitukselle kova paikka.

-jarmo-
30.3.2011 20:010

Saanhan tarkentaa tempauksen 1:20 osaa lestyjä jauhoja tarkoittavaa profetiaa. Se on sentään tulkinaa suoraan Raamatusta:

Maailmasta pelastuu vain 1/3 osaa, josta ensimmäiseen tempaukseen pääsee mukaan 1:20 mutta siis kristityistä.

Eli kristittyjä kun on vain se 1/3 osaa maailman väestöstä.

Laskinko oikein, että jos maailmassa on 2 miljardia kristittyä, niin tällä laskukaavalla ensimmäinen ylösotanta voisi olla siinä sadan miljoonan ihmisen luokkaa, joka katoaa kuin varas olisi vienyt heidät.
Lopunajan laskenta
31.3.2011 06:370

Ei ole 2 miljardia. Unohdit vähentää katoliset (1,1 miljardia) - hehän eivät ole kristittyjä koska palvovat useita jumalia kuten paavia ja Neitsyt Mariaa jumalattarena. Samoin ortodoksit pitää poistaa laskuista (225 miljoonaa), anglikaanit (77 miljoonaa) ja ilman muuta mormonit (13 miljoonaa) ja jehovan todistajat (6 miljoonaa).

Jää 579 miljoonaa. Tästä on pakko vähentää ainakin puolet pois, HYVIN varovaisesti arvioiden se määrä varmasti on pelkkiä tapakristittyjä, ei lainkaan uskossa. Varmasti voisi vähentää vielä paljon enemmänkin.

Eli jää 290 miljoonaa. Tästä 1:20 on 14,5 miljoonaa. On kyllä ihme, jos noinkin paljon lähtee ensimmäisessä tempauksessa 13.6.2011.

Suomen tilannehan on huono; täältä ei juuri oikeita kristittyjä löydy. Jos nyt vähennetään ainakin tuo sama prosentti mitä kristityiksi itseään väittävistä maailmanlaajuisesti, niin voitaisiin päätyä siihen, että uskossa on suomalaisista korkeintaan 750000, sekin erittäin korkea arvio. Tästä 1:20 on 37500 henkeä.

13.6.2011 kyllä nousee suuri häly, ei varmasti sen takia, että etenkin niitä kaikkein vihatuimpia, parjatuimpia ja vainotuimpia uskovaisia lähtee paljon, vaan siksi, kun valtaosa vauvoista temmataan. Tässä mielessä ym. luvut voivat olla lähellä kuitenkin, kun lasketaan vauvat. Ja sitten tietenkin kaikki äidin kohdussa olevat hedelmöittyneet alkiot ja sikiöt temmataan - ihmiselämähän alkaa hedelmöittymishetkellä, kuten tiedämme, joten näitä viattomia ei voida jättää.

Maailmanhallituksella tulee olemaan kova selittely, miten 13.6.2011 tapahtumat saadaan sitten selitettyä pois.

Päivitys 9.4.2011: VARMA YLÖSOTTOPÄIVÄ 15.8.2011 ON TARKENTUNUT SYYYSKUULLE 2011!!!! Nyt vain odotamme jokainen millisekunti, että profeetta tarkentaisi tarkalleen sekunnilleen tarkalleen kohdalleen sen tarkan, oikean tempauspäivän, jotta saisimme laskurin pystyyyn!!!!

Lisäksi nyt on TARKKA, VARMA ENNUSTUS siitä, että DAMASKOKSEEN PUTOAA POMMEJA ENSI VIIKOLLA!!!! Profeetta ei tosin ole jostain ihmeen kumman omituisesta merkillisestä syystä muistanut lainkaan laittaa päivämäärää, jolloin tämän ensi viikon pommituksen ennusti! Mutta johtopäätellen siitä, että profeetan edellinen merkintä on 5.4.2011 ja tämä uusi merkintä on ilmestynyt sen jälkeen, tarkoitettaneen viikkoa 15, eli 11.4.-17.4. aikana pommitusten pitäisi alkaa! Palmusunnuntai sattuu olemaan 17.4. joten liekökö sillä on erityismerkitys tälle ennustukselle? Jatkossa toivomme, että profeetta laittaa kuitenkin tarkalleen myös selkeästi aina päivämäärät näkyviin, koska ennustuksissa on kaikkein tärkeintä, että ne on aina annettu sekunnilleen tarkalleen kohdalleen, koska eihän muuten voi erotella saastaisella kaksihaaraisella hunajaa tiukkuvalla käärmeen kielellä törkeästi valehtelevia, Saatanaa palvovia valeprofeettoja oikeista, luotettavan tuntuisista profeetoista!

SYYSKUUN 2011 PALESTIINA JA JEESUKSEN TULEMUS
Facebook/Reino Savola: # Isoja kysymyksiä: a. pakotetaanko (Dan.9:27 käyttämä higbir verbi oikeastaan tarkoittaa, tehdä rauha vahvemman oikeudella) Israel rauhaan? Esim. PA julistaa valtion -67 rajoille ja aivan ilmeisesti saa YK:n tuen siihen. Takarajanahan on syyskuu. b. Israel myöntyy siirtymäkauden sopimukseen (paljolti pakotettuna), josta Netanjahu ja muutkin ovat puhuneet, välttääkseen PA:n yksipuolisen valtio-julistuksen, joka olisi mitä ilmeisimmin huonompi vaihtoehto Israelille ja ainakin ajaisi karkeasti yli suvereenin valtion oikeuksien. -- Kansojen sydämissä Israel on jo jaettu...c. Jumala taas kerran viheltää pelin poikki jollain tapaa ja siirtää koko jako-operaatiota suursodalla tai mullistuksilla, jolloin maanjako tulisi myöhemmin. Mutta Jooelin mukaan maanjako tulee jossain vaiheessa, jolloin viimeistään Jumalan viha nousee konkreettisena kansoja vastaan..Näytä lisää
# Make Aalto: Näin on. PA ei koskaan voi tehdä rauhaa Israelin kanssa vaan aselevon joka kestää korkeintaan 10v. Odotan aselepoa joka määriteltäisiin 7 vuoden mittaiseksi.

# Reino Savola: ?..sehän se 7v on tarkkailussa ollut jo vuosia. Se olisi Danielin 9:27 täyttymys ja voimakas pasuuna lopun ajoista. Yonggi Cho sanoi näin: 'ne jotka Euroopassa lukevat päivälehdestä, että Lähi-Idässä on tehty monenkeskinen 7v. rauhansopimus, ovat jääneet pois ylöstempauksesta'. Ajatus perustuu olettamukseen, että '7v. Vaivanaika' alkaa ko. sopimuksesta ja ennen sitä on srk:n tempaus. Jääpi nähtäväksi. Hal Lindseyllä muistaakseni samantyyppinen tulkinta.

Kommentti: Samaan tapaan opettaa Harri Veijonen. Siis valerauha ylösottoineen jo syyskuussa 2011!
PUTOAAKO ENSI VIIKOLLA POMMEJA DAMASKOKSEEN?

Putoaako ensi viikolla pommeja Damaskokseen? Kysyy maanantaina saksalaisen Zeit viikkolehden otsikko. Miksi ei? Syyrian presidentti Bashar Al-Assad on ollut jo pitkään rikka amerikkalaisten silmässä. Koska kynnys, joka koskee voimankäytön aloittamista, laskee koko ajan maailmassa, niin on täysin mahdollista, että vielä yksi Naton .humanitaarinen. operaatio aloitetaan. Libyan päätöslauselmaa voidaan pitää ennakkotapauksena, joka antaa vapaat kädet Syyrian, Jemenin tai Saudi Arabian vastaisille toimille. Syitä, kuten hallituksen vastaiset mielenosoitukset ja kapinallisten aseelliset esiintymiset, löydetään aina. (Venäjän Ääni)

Päivitys 21.4.2011: täysin varman maailmanloppu- ja tuomiopäivän laskuria 21.5.2011 klo 10 aamulla on tarkennettu, koska ko. ajankohta on Suomen ajassa 22.5.2011 klo 4 aamulla.


Päivitys 6.5.2011: TARKKUUS ON TARKENTUNUT TARKEMPAAKIN TARKEMMAKSI!! Täysin varmaa tietoa on nyt, että lopun ajan 7 vuotta ovat tarkalleen sekunnilleen ennustetut 2016 - 2023 jKr.! Hämmästyttävän tarkasti kaikkein luotettavimman tuntuisen profeetan profetia on jälleen erehtymättä tarkentanut lopullisen, viimeisen lukkoonlyödyn ajankohdan entistäkin tarkemmaksi! Profeetan profetioiden profetiointi osui jälleen taas tarkalleen sekunnilleen millilleen kohdalleen ja se jatkuu aina viimeiseen Harmageddonin päivämäärään asti!

Jeesuksen paluun viimeinen vuosiviikko 2016-2023

Jeesus kastettiin noin 23 jKr noin 30 vuotiaana. Näin täysi kaksi vuosituhatta tulee noin 2023 jKr.

Jerusalem viikunapuun merkkinä Jeesuksen opettana lehteen vuonna 1967 ns. kuuden päivän sodassa ja samoin Israelin pääkaupungiksi, jakamattomaksi vaikka pakanakansat tulevatkin hyökkäämään ja sotimaan Israelin Pyhää Herraa vastaan.

Seitsemän vuosiviikkoa vuodesta 1967+49 päädytään vuoteen 2016 ja edelleen kahdeksas vuosiviikko lisättynä Herran Päiväksi 2016+7 päädytään 2023. Näin päädymme mahdolliseen viimeiseen vuosiviikkoon Danielin ja Ilmestyskirjan ja Jeesuksen opettamien merkkien kautta vuosiksi 2016 - 2023 jKr.

Päivitys 10.5.2011: uutta tietoa Osaman paluusta!!!! Koska USA upotti mereen, niin Osama nousee taas merestä takaisin! Osaman oikea ilmestyminen tapahtuu täydellä varmuudella 3.6. hän ilmestyy rannalle! Raamattuhan sanoo "Ja minä näin pedon nousevan merestä". Eli jokainen, joka epäilee tätä tarkkaa ennustusta, puhuu Raamatun vastaisesti! Sitäpaitsi Osaman löytyminen ja uudet tiedot jne. ovat itse asiassa se tarkalleen tarkkojen ennustusten mukainen ilmestyminen, joka oli tarkasti sekunnilleen millilleen ennustettukin!

Omasta mielestäni Osaman löytämistä, USA:n iskua, hänen kuolemaa ja näitä uusia julki tuotuja videoita nyt esitellään auliisti, voidaan hyvin myös pitää hänen "ilmestymisenään" Ilman muuta hänen kuolleista nouseminen täytyy myös tapahtua, kuinkas muuten... rannalle? On olemassa mahdollisuus mitata ahdistusten ajan alkaminen Osaman oikeasta ilmestymisestä. Ilmestyskirjassa mainitaan kuinka me joutuisimme olemaan 10 päivää ahdistuksessa. Tuo aika on mitattavissa pedon ilmestyspäivästä. Jos ylösotto tapahtuu 13.6. niin 3.6. peto ilmestyisi?

Päivitys 15.5.2011: VAHVISTUS TARKALLE TARKENNUKSELLE ON TARKENTUNUT SEKUNNINTARKKAAKIN MILLINTARKEMMAKSI!!!!!!! Gorba PALAA 2012 ja YLÖSOTTO ON TARKALLEEN ENNUSTETULLA TAVALLA TAMMIKUUSSA 2014! Nyt meillä VIHDOIN on tarkka, LOPULLINEN varmuus ajoituksesta! Nyt ei MIKÄÄN VOI YHTÄÄN PIIRUAKAAN KOSKAAN MILLÄÄN TAVALLA ENÄÄ TARKENTUA IKINÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA LAINKAAN! Muussa tapauksessahan kyseessä olisi VALEHTELEVA VALEPROFEETTA, jonka ennustukset eivät toteudu!!!

Seurakunnan ylösotto tapahtuu Jerusalemista sovittaessa, mutta yhä on epävarmaa milloin tämä sopiminen tapahtuu. Olen vuosia sanonut, että Gorban paluun ja ylösoton välillä on kaksi vuotta. Jos niin olisi ja Gorba tulisi, ajankohta olisi etukäteen kohtalaisen ajoissa tiedossa. Aivan helppoa ylösoton ajankohdan määrittely ei ole ollut minullekaan. Gorban paluu 2012 ja ylösotto tammikuussa 2014 voisi vielä olla toteutuva asia. Mikäli vihan aika kestääkin 7 vuotta eikä 1335 päivää, ylösoton ajankohta olisi syksyllä.

Päivitys 19.5.2011: TEMPAUSVARMUUS 13.6.2011 ON VARMISTETTU JÄLLEEN TAAS KERRAN VIELÄKIN VARMEMMAKSI!!! Tämä päivä on jo niin monesti mainittu, että nyt ei enää MITENKÄÄN voi peruuntua tempaus 13.6.2011. Se on nyt täysin varma.

Sen sijaan Harold Campingin ja Family Radion ennustama ylöstempauspäivä 21.5.2011 (Jeesuksen tuleminen on muuten heidän mukaansa 21.10.2011) ei kuitenkaan millään sovi yhtään tähän, koska tempauksen pitäisi tulla ensin.

Muistakaa myös, että tuhatvuotiskaudella morsiamet eli ylöstemmatut, tempauksen oikein ennustaneet profeetat ovat kaikkein ylevimpiä, mahtavimpia ylituomareita ja Kristuksen ylipappeja sekä kaikkein rakastetuimpia, kunnioitetuimpia ja pidetyimpiä henkilöitä joita on olemassa.

On siitä mielenkiintoinen, että se perustuu vedenpaisumuksen alkamiseen. Veden nousu kesti 5 kuukautta, jolloin tultaisiin 21. lokakuuta tienoille, jolloin nousu päättyy. Ei tuossa muuten mitään ihmeellistä olisi... arvata voi ja ennustaakin monella tapaa, mutta komeetta Eleninin vaikutus päättyy juuri tuossa 21 lokakuun aikaan ja sen suurimmat mahdolliset tuhoajat on syyskuussa. Onko siis komeetalla sittenkin jotain tekemistä tässä ajassa? No en ihan vedenpaisumusta odota, mutta onko Familyradion ennustuksessa jotain sittenkin? Mahdollinen ahdistuksen ajan alku.... sekään ei ihan sovi, koska tempaus pitäisi tulla ensin... kesäkuussa 13. päivä. Ei ihan sovi, mutta jotain tuossa on ????
Tämän jälkeen muistutan, keitä/kuka morsian on! He ovat Kristuksen pappeja ja tuomareita. Heidän tehtävänään on edustaa tuhatvuotiskaudella Kristusta oikeudenmukaisena, rakastettuna, kunnioitettuna ja pidettynä henkilönä.

Päivitys 22.5.2011: YLÖSTEMPAUS TAPAHTUU TÄNÄÄN 21.5.2011!!!!! Näin on Harold Camping laskenut ja laskelmat pohjautuvat tarkasti Raamattuun, joten niissä ei mitenkään voi olla yhtään virhettä missään koskaan! Maanjäristykset alkavat maailmassa kaikkialla aina 21.5.2011 klo 18 paikallista aikaa.


Päivitys 22.5.2011 PEDON ILMESTYMISPÄIVÄ ON VARMISTUNUT!!!!!!!! Koska Titanicin kapteenin sikarilaatikko oli suunniteltu 40 havannalaista sikaria varten ja siinä oli koristeena valkoinen tähti eli "valon tuoja" Lusifer, voidaan naurettavan helposti laskea Osaman surmaamisen päivästä 1.5.2011 pedon ilmestymispäivä, joka on täydellä varmuudella 9.5.2011.


Tämä ei tosin sovi siihen, että silloin seurakunta joutuisi olemaan ahdistuksessa 3.6.2011 alkaen ja heitä heitettäisiin vankiloihin jo ennen TÄYSIN varmaa ylöstempauspäivää 13.6.2011! Silti, mikään näin selvistä merkeistä ei kuitenkaan mitenkään millään voi olla väärin! Ei! Sellainen epäilyskin voi olla profeettojen pilkkaa, mikä on Pyhän hengen pilkkaa, mitä ei ikinä koskaan millään saa anteeksi!!!

Oheisessa rasiassa on White Star Line -risteily-yhtiön tunnus ja Titanicin kapteenin Edward John Smithin nimikirjaimet. Laatikko on suunniteltu 40 havannalaista sikaria varten ja valkea tähti on "valon tuoja" Lusifer.
Laivan kapteenihan upposi mereen ja näin ollen kun vertaan tämän maailman tulevaan äärimuslimi kapteeniin, niin hänetkin toki upotettiin mereen, josta hän nousisi rantaan.
Sikarin tuntijat tietävät sikareiden tarkoituk-sen ja rituaaliset tavat. Sikari on aina palkinto itseltä itselle hienostotyyliin. Sikaria ei pol-teta ansiotyöstä palkkiona vaan jonkin ratsas-tus, tai vaikka golf-kierroksen päätteeksi, eli se on äärimmäisen itsekeskeinen ökykliimaksi.
Tuo neljänkymmenen sikarin laatikon löytymi- nen on aika iso juttu, joka kuvastaa Raamatun mukaan odotuksen ja valmistautumisen aikaa. Jeesus antoi esimerkin omaa valmistautumistaan omaan työhönsä olemalla elämäntyönsä edeltävät 40 päivää erämaassa. Osaman lupauksessa on 40 tyhjän läpi-itsekkään lupauksen tyhjä laatikko (oliko liian kaukaa haettu?). Joka tapauksessa Jeesuskin vain ilmestyi silloin kuin tyhjästä 40 erämaapäivänsä jälkeen ja ensitöikseen saapui joen varteen, jossa Johannes kastoi ja Jumalan henki tunnusti poikansa. Luultavasti saatankin tunnustaa samalla tavalla omansa.
Tuossa edellisessä jutussani mainitsinkin Paavalin lauseen Raamatussa: "jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton". Mikä tai ketkä ovat se pidättäjä? Elossa olevat vai kuolleet pyhät?

Nyt kun me tiedämme Osaman surmaamisen päivän, joka on 1.5.2011 niin siitä on äärimmäisen helppoa laskea pedon ilmestymispäivä. Se osuisi tällä laskukaavalla 9.5. kohtaan.
Nyt on vain sellainen kummallinen yhtälö, että jos ylösotto olisi tosiaan 13.6. niin nämä luvut eivät yksikään täsmäisi toistensa kanssa alkuunkaan. Tarkoitan että jos seurakunta joutuu olemaan 3.6. alkaen ahdistuksessa ja muutamia heitetään vankiloihin jne. niin mikä on 3.6. vai eikö 3. Mooseksen kirjan 23:15-17 profetia pidäkään paikkansa. Se olisi perin outoa! Ainoa mikä voi olla selityksenä tälle, on taas Paavalin sanat Tessalonikalaisille, että "ette te suinkaan ehdi ennen heitä, jotka ovat poisnukkuneet" Siinä on selitys tietysti taas vaikka mille.

Sen sijaan Laulujen laulu 2:10-13 täytyy pitää paikkansa, joten silloin kaikki alkukesä käy.
Eikä tämä sivusto ennusta mitään erityistä päivää, vaan kertoo mikä voisi olla mahdollista tutkimalla ja ymmärtämällä. Sen sijaan tämän sivuston tärkein juttu on Jumalan armollisen pelastussanoman julistus sen jälkeen niille, jota tänne jäävät kun ylösotto on tapahtunut. Mielestäni moni kavahtaa liikaa jos joku kertoo päivistä tai ajoista. Tutkikaa ja ottakaa!

Päivitys 24.5.2011: HENKINEN YLÖSTEMPAUS TAPAHTUI KUIN TAPAHTUIKIN 21.5.2011!!!!11!!!1!! Harold Camping ei erehtynyt millään tavalla missään asiassa lainkaan yhtään koskaan! Päivämäärä 21.5.2011 oli juuri se 100 % varmaksi täysin vahvistettu oikea päivämäärä, mitä hän oli koko ajan sanonutkin, ja jokainen joka ei uskonut päivämäärään 21.5.2011, on edelleenkin täydellä varmuudella tuomittu käristymään Helvetin tulessa iankaikkisessa kidutuksessa! Tuomiopäivä on parhaillaan meneillään kunnes lopullinen maailmanloppu tulee 21.10.2011. Tämä on täysin varmaa, Harold Camping sanoo. Siitä ei ole minkäänlaista epäilyksen varjoakaan.

Eli laskuri lähtee nyt välittömästi heti pystyyn. Kuten ylöstempaus 21.5.2011, maailmanloppukin tapahtuu aina klo 18 paikallista aikaa. Ja tämä täysin varma päivämäärähän on 21.10.2011. Se on nyt täysin lopullisesti varmistettu ja lukkoon lyöty, joten mitään erehtymisen vaaraa ei mitenkään millään yhtään voi olla lainkaan.

"The whole world is under Judgment Day and it will continue right up until Oct. 21, 2011 and by that time the whole world will be destroyed," said Camping.

"On May 21, this last weekend, this is where the spiritual aspect of it really comes through. God again brought judgment on the world. We didn.t see any difference but God brought Judgment Day to bear upon the whole world."

(About the followers who sold everything they had to advertise 21st May 2011:)
"They should have relied on God and not me," Camping said. "Family Radio is not in the business of financial advice."

Päivitys 15.6.2011: ylöstempaus tapahtuu 1.8.2011!!! 13.6.2011 tempauksen jälkimmäinen päivä osuu tarkalleen elokuun 1. päivälle! Myös 23.6. on pieni mahdollisuus, mutta elokuun päivä näyttää nyt kuitenkin varmalta, joten sille laskuri heti välittömästi nyt pystyyn!!! Sitäpaitsi 23.6. ei ole maanantai, ja sehän oli jo täysin varmaa, että tempaus voi tulla ainoastaan pelkästään vain lainkaan maanantaina, ei koskaan milloinkaan muuna viikonpäivänä!


Otamme koko 3. Mooses 23 luku, joka kokonaisuudessaan koskettaa Jumalan Israelin kansalle antamaa uhrimenorituaaleja. Tuossa 3. Moos. 23 luvussa on osa joka koskettaa selvästi Exodusta Egyptistä, joka on yhtä kuin (morsian=Israelin kansa) ylösottoa (Egypti=jumalaton maailma). Tämä on kokonaan symboliikkaa, tottakai, eikä kenenkään tarvitse sitä välttämättä ymmärtääkään, eikä ole niin edes tarkoituskaan:
3. Mooses 23:9-13 Ja Herra puhui Moosekselle sanoen: "Puhu israelilaisille ja sano heille: Kun te tulette siihen maahan, jonka minä teille annan, ja leikkaatte sen viljaa, niin viekää papille viljastanne uutislyhde. Ja hän toimittakoon sen lyhteen heilutuksen Herran edessä, että hänen mielisuosionsa tulisi teidän osaksenne; sapatin jälkeisenä päivänä pappi toimittakoon sen heilutuksen.
Ja sinä päivänä, jona teidän lyhteenne heilutus toimitetaan, uhratkaa virheetön, vuoden vanha karitsa polttouhriksi Herralle, ja siihen kuuluvaksi ruokauhriksi kaksi kymmenennestä lestyjä jauhoja, öljyyn sekoitettuna, uhriksi, suloiseksi tuoksuksi Herralle, sekä siihen kuuluvaksi juomauhriksi neljännes hiin-mittaa viiniä. Yllä puhutaan Jeesuksen uhraamisesta 2000 vuotta sitten "virheetön vuoden vanha karitsa" jonka yhteydessä ruokauhriksi tuo tuttu kaava, kaksi kymmenennestä lestyjä jauhoja, mutta huom. öljyyn sekoitettuna. Matteus 27 luvussa puhutaan samaan aikaa nousivat monien pyhien ruumiit ylös taivaaseen ja näyttäytyivät vielä monille. Eli kun Jeesus kuoli, niin tapahtui yksi kuolleiden pyhien ylösotto haudoistaan, eikä eläviä otettu tuolloin.
Tästä hypätään tähän hetkeen:
3. Mooses 23:14-15 Älkääkä syökö uutisleipää, paahdettuja jyviä tai tuleentumatonta viljaa ennen sitä päivää, jona tuotte Jumalallenne uhrilahjan. Se olkoon teille ikuinen säädös sukupolvesta sukupolveen, missä asuttekin. Sitten laskekaa sapatin jälkeisestä päivästä, siitä päivästä, jona toitte heilutuslyhteen, seitsemän täyttä viikkoa,
Jumala kertoo symbolisesti, että hän ei aio ottaa ennen uhrilahjaa ketään. Tuossa mainitaan kaikki kolme, uutisleipä=morsian, paahdettuja jyviä=(kultaa tulessa puhdistettua) häävieraat ja lopuksi vielä tuleentumatonta=pellon reunoille jäänyt vilja, joka otetaan Jeesuksen saapuessa.
Jakeessa 15 mainitaan heilutuslyhde, joka viittaa pääsiäisen jälkeiseen päivään. Siitä päivästä käsketään laskemaan 7 viikkoa. Tuo laskeminen tapahtuu siis joka vuosi ja se täytyy aloittaa raamatullisesta ajanlaskusta Israelin kalenterin mukaan.
3. Mooses 23:16-17 laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri. Sieltä, missä asutte, tuokaa heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, Herralle uutislahjaksi.
Tässä tulee kompastuskivi: Onko tuo päivä pääsiäisen jälkeinen 7 viikkoa + yksi päivä, vaiko 7 viikkoa ja 50 päivää. Ensimmäinen osui tänä vuonna 13.6. ja tuo jälkimmäinen osuu siis tänä vuonna elokuun 1. päivälle. Lisäksi kun on olemassa Paavalin ennustamat "te ette suinkaan ehdi ennen heitä, sillä pois nukkuneet ehtivät ensin" ja lisäksi Johanneksen ilmestyksessä tuo kymmenen päivää ahdistuksessa, teksti, joka lupaa meille 10 päivää jostain ja jos se jostakin on 13.6. niin 23.6. on mahdollisuus myös tuohon.

Päivitys 22.8.2011: VARMA YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ ON VARMISTUNUT VARMAAKIN VARMEMMAKSI!!!!11!!!!! Elein/Nibiru/PlanetX tulee NASAn laskelmien mukaan 18-28.9.2011, ahdistus alkaa 29.9.2011 jo aiemmin ennaltatiedetyllä tavalla ja Elein/Nibiru/PlanetX tulee myös 19.3.2012 ja alkukesällä 2012 ja näin ollen laskelmien mukaan tempaus tulee siis tarkalleen ja sekunnilleen ja millilleen 10.10.2011!

Rosh hashana eli uusivuosi on tishri-kuun 1. (29.9.2011). Siitä alkaa juutalainen kalenterivuosi 3. Moos. 23:24.

Jom kippur eli (suuri) sovituspäivä on tishri-kuun 10, (8.10.3022). Silloin juutalainen paastoaa syömättä ja juomatta koko vuorokauden. Temppelissä suoritettiin silloin kahden syntipukin uhraaminen kansan puolesta. 3. Moos.16:7- 31.

Sukkot eli lehtimajajuhla on tishri-kuun 15..22. (13-20.10.2011). Samalla se on suurin sadonkorjuujuhla syksyllä maallisen vuoden alkupuolella. Seitsemänä päivänä temppelissä uhrattiin 70 sonnia ja vesiuhreja. Koko aikana pyritään asumaan lehtimajoissa. 3. Moos. 23:34.43; 4. Moos. 29:12.34.

Simchat tora eli lain ilojuhla päättää lehtimajajuhla-ajan tishri-kuun 22. (20.10.2011) Se on 8. päivä Israelissa, muualla eli galutissa se on seuraava eli 9. päivä. Sinä päivänä luetaan Tooran (Mooseksen kirjat) viimeiset jakeet ja aloitetaan sen lukeminen alust.

Ahdistus alkaa 1.10.2011 ja siitä kymmenen päivää, ollaan 10.10.2011 kohdalla, joka yllättäen onkin juurikin maanantai. Siitä jos lasketaan kolme päivää, jonka aikana tapahtuisi siirtyminen hääseremoniaan. Tuona aikana morsian puhdistetaan liasta ja verestä, kyyneleet pyyhitään, vaatetetaan ja tälle laitetaan koruja sekä kruunu päähän, jonka jälkeen morsian viedään Chupan alle vihille. Sen kolmen päivän jälkeen alkaa lehtimajan juhla, joka kuvastaa kaikkea sitä, mikä on morsiamelle sopivaa. Sen jälkeen morsian ja ylkä valmistautuvat hääkulkueen aloittamiseen, jossa kutsutaan morsiamen häihin häävieraat. Osa kutsutuista on tyhmiä ja osa viisaita neitsyitä.

Päivitys 14.9.2011: Nyt on raikasta uutta tuoretta profetiaa maailman kaikkein luotettavimman tuntuisen lappeen Rannan profeetan sivuilla!!! Komeetta Elenin ensinnäkin aiheuttaa valtavan maanjäristyksen temppelivuorella niin että Kalliomoskeija uppoaa maan uumeniin! Mutta sitä ennen Obama menee Denverin lentokentän alaisiin bunkkereihin piiloon komeettaa!!!! Tälle on tarkka, varma päivämääräkin, se on tiistaina 27.9.2011. Laskuri lähtee siis nyt heti välittömästi pystyyyn! Tämä tapahtuu viimeistään silloin kun Denverissä kello on 23:59:59, eli Suomen ajassa klo 8:59:59 keskiviikkoaamuna. Mikäli Obama ei astu bunkkeriin viimeistään tuolloin, profetia varmasti tarkentuu, sillä valehtelevasta valeprofeetasta ei koskaan milloinkaan yhtään mitenkään voi ikinä olla kyse!

ELENIN UPOTTAA KALLIOMOSKEIJAN

Elenin aiheuttaa maanjäristyksen temppelivuorella niin että Kalliomoskeija painuu maan uumeniin. Pitänee tämäkin vaihtoehto täällä mainita pohtiessamme miten saada Kalliomoskeijan kohta vapaaksi kolmannen juutalaistemppelin tulla. HV
OBAMA BUNKKERIIN 27. SYYSKUUTA

Obama bunker 27 september USA:n presidentti pelkää Elenin tuhoja ja menee bunkkeriin 27.9. 2011.

Päivitys 26.9.2011: YLÖSTEMPAUS TAPAHTUUU 30.9.2011!! !!!!!11! Nyt meillä on TÄYSIN VARMAT MERKIT! Pelastussanoma on tällä kertaa nyt aivan täysin varma siitä, että ylöstempauksen on aivan välttämättä pakko väistämättä tapahtua 30.9.2011 mennessä!!!!!!!!!!!!! HETI LASKURI AIVAN NYT VÄLITTÖMÄSTI TÄLLÄ SEKUNNILLA PYSTYYN! VARMA TEMPAUSHETKI ON ENNALTATIEDOSSA! Tämä on ihmeellistä Pyhän hengen johdatusta, sillä aiempi tarkentumaton profetia oli pelkästään tarkalleen ainoastaan ja vain sitä mieltä, että vain pelkästään ainoastaan MAANANTAI voi mitenkään olla ylöstempauspäivä yhtään koskaan ja jokainen joka yhtään mitään muuta koskaan väittää milloinkaan on VALEHTELEVA VALEPROFEETTA! Mutta nyt ennustus on TARKENTUNUT että se VOIKIN olla SILTI perjantaikin 30.9.2011!!!

Valtavan moni asia viittaa nyt siihen että ylösotto tapahtuu 29-30.9.2011!

Ros hashana on esimerkiksi, päivä ja hetki jota ei voi tietää: Rosh Hashana, viimeisen trumpetin juhla. Juhlan alku määräytyy siitä että uuden kuun jälkeen kuun sirppi täytyy näkyä, jotta juhla voisi alkaa. Tänä 2011 vuonna se olisi 29-30.9.
Lähitunnit kertovat Palestiinan ja YK:n päätöksistä ja päätöslauselmasta, miten Jerusalemista sovitaan. TÄRKEÄ HETKI!!! Tuo hetki on jopa niin tärkeä, että kaikki riippuu oikeastaan siitä, sovitaanko Jerusalemista, vai siirretäänkö sitä jälleen ja se aika saa jatkoa.
Kuinka pitkä on Jumalan kärsivällisyys, vai joko tämä oli yhtäkkiä tässä? Sana yhtäkkiä on myös erityisen tärkeää, koska se herättää.
Jeesus tulee kuin varas yöllä ja sellaiset, jotka pitää sitä harhaoppina, katuvat vielä sanojaan. Jeesus todella käy varastamassa morsiamen salaa, äkkiarvaamatta ja silmän räpäyksessä.

Niin ja ajatelkaas Kreikkaa, EU:a ja USA:a, kuinka kaikki siinäkin ovat osumassa tismalleen kuun vaihteeseen 30.9. ja sen jälkeen. Kaikki voi olla juuri sortumassa. Wilkersonin ennustus maasta Välimeren rannalla, joka menee konkurssiin ja siitä vain 3 viikkoa, eikä dollarilla saa enää mitään, se on arvoton paperinpala. Mitä sitten???!!! Voi vaan kuvitella... oma näkynikin on juuri ennen kuin alkoi 2008 USA:n konkurssiaalto, kertoo oman tarinansa: LINKKI ja katso tuolta päiväyksen 24.10.2008 kohdalta juttu ja näky maailman taloudesta.

Entäpä Iran, joka on lähettänyt sotalaivojaan Suetsin kanavan yli tälle puolelle, sekä Turkkia, joka valvoo Israelin ympäristöä USA:n valmistamilla NATO hävittäjillään. Kaikki viittaa Israelin saartoon, joka on Raamatussa selvästi lopunajan viimeisimpiä merkkejä.

Päivitys 4.10.2011: NYT SE ON AIVAN TÄYSIN VARMAAAAAA!!!!!!!!!!! TEMPAUS TULEE 7.10. KLO 17:59:59! YLÖSTEMPAUKSEN TÄYSIN VARMA, TARKKA PÄIVÄMÄÄRÄ JA AIKA ON VARMISTUNUT AIVAN TÄYSIN SEKUNNILLEEN VARMAKSI, NYT! NYT SE TODELLAKIN VIHDOIN ON VARMA! Muussa tapauksessahan kyseessä olisi valehteleva valeprofeetta, ja mitenkään ei koskaan missään tapauksessa kerta kaikkiaan millään voi mitenkään olla koska nyt perustelut ovat niin TÄYDELLISET! Lisäksi nyt on KAIKKI PELISSÄ, tämä on lopullinen ennustus, joka EI  V O I   mitenkään YHTÄÄN enää KOSKAAN MILLÄÄN MUUTTUA! TEMPAUS ON VARMISTUNUT TÄYDELLISELLÄ VARMUUDELLA! LASKURI LÄHTI AIVAN HETI VÄLITTÖMÄSTI NYT PYSTYYN! Jokainen voi nyt helposti ajoittaa tempausvalmiuden tarkalleen 7.10. perjantai-iltaan aavistuksen hitusen ennen klo 18:aa. Nyt kannattaa tarkistaa, että kellot ovat sekunnilleen ajassa, jotta tempausvalmius on parhaimmillaan tarkalleen ilmoitettuna aikana. Sitä ennen voi vielä rypeä kaikissa mahdollisissa synneissä mitä vain voi kuvitella mielin määrin. Kiitos profeetalle, että meille tuli nyt nämä ihanat syntiset kolme vuorokautta käyttöön, koska hän kertoo tarkalleen sen ainoan hetken, jolloin on pakko olla tempausvalmiudessa. Sen muutaman sekunnin ajan kyllä jokainen jaksaa helposti olla!

Markku mailaa:
http://youtu.be/Wu6pKM4J2Cg


Tässä videossa kaveri selittää kuinka hän muiden mukana ihmetteli , ettei merkit pitäneet paikkaansa (nainen vaatettu auringolla taivaalla, elenin ym) Hän rukoili ja sai PH:lta vastauksen: "ajattele kymmentä päivää mikä on pasuuna juhlan ja Jom kippurin välissä".Rosh Hashana juhlassa viimeinen pasuuna soi ja kuuluu huuto: "Ylkä tulee.

Rosh Hashana tunnetaan juhlana jolloin: "OVI ON AVOINNA".

Kaikki odottivat tempausta silloin (tyhmät ja viisaat):Matteus:

"Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.'"Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon. (Rosh Hashana) Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat'.Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.' (tätä aikaa nyt elämme 10 päivää Rosh Hashanan ja Jom Kippurin välissä)Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin. (Jom Kippur juhla)Jom Kippur tunnetaan juhlana jolloin OVI SULJETAAN!!!!!!Ymmärsit varmaan!!!! OVI ON AVOINNA 10 PÄIVÄN AJAN JA SE SULJETAAN Jom Kippurin aikaan.Tempaus siis tulee juuri ennen Jom Kippurin alkua joka on 7.10 klo 18.Lyhyesti ovi aukaistaan Rosh Hashana juhlassa ja suljetaan Jom Kippurin alkaessa.

Loogista vai mitä!!!!!Niin ja siinä on se 10 päivän vankeusaikakin!

Nyt se pitkä odotus sitten viimeinkin lopultakin päättyy. Elämme viimeisten hetkien viimeisiä aikoja, 10 päivän väliä Rosh Hashanan ja Jom Kippurin välissä. Tästä alkaakin sitten seitsemän vuoden mittainen Antikristuksen hallinto.


Päivitys 12.10.2011: YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ VARMISTUI JÄLLEEN VARMAAKIN VARMEMMAKSI!!!!!!!11!!! ON varmistunut sekunnilleen millilleen piirulleen tarkasti, että ylöstempaus tapahtuu tammikuussa 2014. Gorban väistämätön, varma paluu valtaan on merkki tästä. Ja Gorbahan palaa aivan juuri kohta piakkoin valtaan (2012), se on ennustettu! Tämä ennustus on nyt varma, tarkka, ja lukkoon lyöty, eikä se koskaan voi ikinä enää yhtään muuttua mitenkään millään tavalla lainkaan! Muutenhan kyseessä olisi valehteleva profeetta, jonka profetiat eivät toteudu, ja näinhän ei toki mitenkään pysty lainkaan olemaan koska profeetta on kaikkein luotettavimman tuntuisin!

Nyt puhutaan, että rauha mahdollisesti tehdään vuonna 2012, mutta minä olen vuosia väittänyt, että seuraava mahdollisuus rauhalle ylösottoineen on vasta tammikuussa 2014. Vuosi 2012 pitäisi siinä tapauksessa olla antikristuksen tulon vuosi. En edelleenkään tiedä muuta vastinetta sellaiselle tulolle muuta kuin Gorban paluu valtaan. HV

Päivitys 19.10.2011: 21.10. ALKAA VARMISTUA VARMAAKIN VARMEMMAKSI!!! Jouko Pihokin on nähnyt varman ennusunen, että tarkalleen sekunnilleen millilleen 21.10. räjähtää YDINPOMMI!

15.9.2011
Jouko Pihon uni 10.9.2011
Näin 10.9.2011 unta, jossa kaukana taivaanrannassa näkyi suuri sienenmuotoinen ydinräjäytyspilvi. Ajattelin mielessäni "Nytkö se sitten alkoi?" Sen jälkeen avautui kuin suuri taulu, jossa oli isokokoinen päivämäärä 21.10.

Päivitys 20.10.2011: 21.10.2011 Jouko Pihon ja Harold Campingin 100 % varmuudella ennustama maailmanloppu tulee klo 18 Jerusalemin aikaa. Eli Suomen ajassa klo 19. Laskuria on tarkennettu niin että se osoittaa tähän hetkeen.


Päivitys 29.11.2011: YLÖSTEMPAUS TULEEEE VARMUUDELLA 28.5.2012! Koska Comalcalcon kivi sanoo, että "se" saapuu, ja kun lasketaan sapatin jälkeisestä päivästä, jona tuotiin heilutuslyhde, seitsemän täyttä viikkoa, ja 50 päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti, ja tuodaan heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottava happmena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja, on selvää, että ylöstempaus tulee maanantaina 28.5.2012, kertoo pelastussanoma! Kun ylösotto tapahtuu 28.5. niin siitä peruuttamalla 10 päivää jotka ollaan ahdistuksessa, saadaan Israelin valerauhan tai pedon ilmestymisen päiväksi 18.5. Laskuri ylöstempaukseen lähtee heti nyt välittömästi pystyyyn!


Päivitys 28.12.2011: NYT ON TARKKA, VARMA KARTTTA UUUDESTA MAAILMANJÄRJESTYKSESTÄ KAIKKEIN LUOTETTAVIMMAN TUNTUISEN PROFEETAN ENNALTATIETÄMÄNÄ!!!!!! Uuden maailmanjärjestyksen kymmenen unionia näkyvät nyt tarkalla varmuudella tarkan oikeasti Jouko Pihon julkaisemassa lopullisessa kartassa, jonka superjohtajaksi nousee Antikristus. EU oli näistä unioneista ensimmäinen. (http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/89091-uuden-maailmanjarjestyksen-kartta)

Verrattuna alkuperäiseen aiempaan karttaan, jonka erittäin luotettavan tuntuinen profeetta ennaltatiesi, kartta on MUUTTUNUT! Näinhän ei koskaan voi mitenkään yhtänä olla, koska profeetat Jumalalta tietonsa suoraan saavina eivät voi lainkaan erehtyä koskaan milloinkaan missään asiassa yhtään. Uuden kartan mukaan Suomi on edelleen mukana EU:ssa mutta Norja ja Islanti jäävät edelleen kaikkien unionien ulkopuolelle. Samoin Tanskan itsehallintoalue Grönlanti, tietyt osat Pohjois-Kanadaa, Kanadan Nova Scotia sekä Newfoundland, Huippuvuoret, eräät Venäjän arktiset saaret ja ilmeisesesti myöskin Antarktis. Nämä ovat nyt siis niitä paikkoja, joihin kannattaa muuttaa, jos haluaa varmistaa, ettei joudu ottamaan mikrosirua mikä tarkoittaa iankaikkista kidutusrangaistusta Helvetissä.

Uusi kartta:

Alkuperäinen kartta:


Päivitys 11.1.2012: YLÖSTEMPAUS TULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE AIVAN TÄYSIN VARMASTI VARMUUDELLA 4.6.2012! Koska lasketaan sapatin jälkeisestä päivästä jona toitte heilutuslyhteen seitsemän täyttä viikkoa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti, jolloin tuodaan heilutusleiväksi kaksi kakkua, jotka on leivottana happamena kahdesta kymmenenneksestä lestyjä jauhoja ja pääsiäistä vietetään Juliaanisen kalenterin mukaan 6.-9.4.2012 ja koska Mooseksen kirjat on tehty juutalaisen kalenterin ympärille, on täysin varma ylösottopäivä tarkentunut täysin varmasta ylösotosta 28.5.2012 päivään 4.6.2012. NYT SE ON LOPULTAKIN VIHDOIN TARKALLEEN SEKUNNILLEEN LOPPUUN LYÖTY! MIKÄÄN EI IKINÄ, EI KOSKAAN EIKÄ MILLOINKAAN VOI YHTÄÄN PIIRUAKAAN MITENKÄÄN MUUTTAA TÄTÄ PÄIVÄMÄÄRÄÄ MILLÄÄN! Se ON NYT VARMA, LOPULLINEN!

Koska tempauksia on KAKSI, myös 28.5.2012 tempaus sittenkin juuri tulleiden tietojen mukaan toteutuu koska se on tietysti niistä toinen!!! Suomi24-palstoilla luotettavan tuntuinen nimimerkki kirjoitti:

-jarmo-    11.1.2012 06:34

Siitä syystä, että tempauksia on kaksi. Olen tutkinut asiaa pitkään ja mikään muu teoria ei oikein tahdo lyödä muuten kättä, kuin että on kaksi tempausta. Ensimmäinen, josta nimenomaan puhuit, on morsiamen poisittaminen ennen ahdistusta ja toinen on ahdistuksen aikana.
Jesaja kirjoittaa aivan viimeisissä luvuissa tuhatvuotiskaudesta, jossa ihmiset elävät lähes yhtä kauan kuin nooan aikana. Nuorin kuolee vasta 200 vuotiaana jne. ja ensimmäisessä ylösotossa lähteneet eivät koskaan kuole.

Päivitys 16.1.2012: YLÖSTEMMMATTUJEN TARKKA MÄÄRÄ ON TARKASTI SELVILLÄ!!!! Koska Italiassa karille ajaneessa loistoristeilijässä oli 4 229 ihmistä, mikä vastaa tarkalleen maailman väkilukua, ja heistä katosi 50-70, ja koska profeetta on päätynyt laskelmissaan 70 tai 72 kadonneeseen, ja koska laiva ajoi karille 13. päivänä perjantaina Italian rannikolla, ja Paavalin evankelioimisen päämäärä oli Rooma, ovat vertauksen pelastuneet maan päälle tempauksessa jääviä ihmisiä ja kadotetut ovat temmattuja!

Koska maapallon väkiluku on tällä hetkellä suunnilleen seitsemän miljardia (tämä raja saavutettiin juuri äskettäin tai se saavutetaan hyvin pian), ja tempaukseen pääsee joko 70/4229 tai 72/4229, on temmattujen lopullinen määrä noin 115,9 tai 119,2 miljoonaa sielua. Prosentteina luvut ovat 1,655 % tai 1,703 %. Määrä on yllättävän suuri! Suomen väkiluku oli joulukuun lopussa tasan 5375276, eli jos tempaus olisi tullut tuolloin, olisi tempautunut 88973 tai 91515 sielua. Joka tapauksessa on siunaus, että meillä on nyt ennaltatiedossa tarkka tempausmäärä, joten siihen voidaan jo nyt alkaa varautua.


Päivitys 4.3.2012: MAAAPALLO TUHOUTUUUUU 15.2.2013!!!!1!!!!! TAPPAJA-ASTEROIDI DA14 OSUU NASAN MUKAAN MAAHAN JA TUHOAA SEN!!!!!!!!!!1!!!!!!! Tiedemiehet sanovat, että asteroidia ei ehditä enää millään keinolla torjua ja että tuho on varma. Se osuu maapalloon ja valtava räjähdys tuhoaa KAIKEN! Törmäys tapahtuu 19:26 UT, eli Suomen aikaa klo 21:26.


Aiemmin oli mahdollista keskustella profetioista vieraskirjassani, mutta Suomen nykyinen laki asettaa keskustelupalstojen ylläpitäjät vastuuseen kaikista kirjoituksista, joten vieraskirjassa ei enää sallita uusia kirjoituksia. Vieraskirja poistettaneen tarpeettomana lähiaikoina.
(Mr. Niilo Paasivirta)

(Laskuri käynnistetty 26.6.2006)