Noituus viettelee nuoria!

25.5.2001 (päivitetty 17.2.2007)

Varoitus vanhemmille (17.2.2007)

Pahimmat noituutta, okkultismia ja mystiikkaa sisältävät tuotteet ovat tällä hetkellä:

Vanhemmat: tarkkailkaa lapsianne! Aina kun yllä mainittuja asioita ilmenee, on syytä huoleen. Erityisen vaaralliseksi nämä asiat tekee se, että ne ovat lasten ja nuorten keskuudessa tavattoman suosittuja ja alkuun niiden harrastaminen ei aiheuta näennäisesti mitään pahaa, kunnes lapsi tai nuori sitten liukuu syvemmälle noituuteen ja saatananpalvontaan.

Oikealla oleva pieni kuva löytyi internetistä. Se osoittaa havainnollisesti, kuinka pahasti sekaisin nämä nuoret ovat. Useiden eri uskontojen merkkejä on piirretty pentagrammin sisään. Ja alimmaksi on vieläpä sijoitettu "Charmed" (Siskoni on noita) TV-sarjan tunnussymboli - tämä todistaa sen, että olin täysin oikeassa kun jo kauan sitten varoitin ko. sarjasta. Onpa tuolla vielä kristillisyydenkin symboli, ikäänkuin kristinusko olisi mitenkään verrannollinen muihin uskontoihin, jotka eivät ole totta (kristinusko on totuus). "Kaikki jumalat ovat yksi jumala" on kaikin puolin täysin älytön väite, jota eivät edes buddhalaiset, saati juutalaiset tai muslimit, allekirjoita!

Noituus viettelee nuoria!

Viime aikoina julkisuudessa ja Internetissä on yhä enemmän alkanut esiintyä "wiccoja" ja "uuspakanoita", jotka ovat erään 50-luvulla kehitetyn "uskonnon" jäseniä, jotka kutsuvat itseään "noidiksi". Nämä noidat ovat poikkeuksetta nuoria teinityttöjä, joita musta magia viehättää. Noidat harjoittavat öisin okkultistisia rituaaleja. Tämä uusnoituus-muoti on vain osa ns. "New Agea", joka on eräitten kristinuskon vastaisten organisaatioiden kansainvälinen operaatio, joka tähtää maailmanhallitukseen.

Wiccalaisuus eli "luonnonmukainen" noituus menee Suomessakin eteenpäin aikamoisella vauhdilla. Monien varsin viattomina pitämät Witch (noita) -lehdet ja Harri Potter -kirjat ja -elokuvat ovat omalta osaltaan inspiroimassa pienimpiäkin lapsiamme noituuden harrastamiseen ja luomassa pohjaa myöhemmälle pahan ja pimeyden voimien palvomiselle.
- Blomqvist-Lyytikäinen, Siltanen: Pahan riivaamat¹

Sinänsä väärien uskontojen harjoittaminen on maassamme vielä toistaiseksi vapaata. Valitettavasti vääräuskoiset eivät osaa käyttää tätä vapautta oikein, esimerkiksi "wicat" pyrkivät häpäisemään maamme kristittyjä juhlia pakanarituaaleillaan. Tässä kirjoitelmassa paljastan nyt noitien salaisuuksia ja niihin liittyviä vaaroja. Internet on tulvillaan tällaista pahaa materiaalia. Niihin tutustuessa täytyy muistaa, että kyseessä ovat selkeät, tarkoitushakuiset valheet.

Epäluuloja herättää erityisesti wiccalaisten omituinen, perverssi innostus alastomuuteen. Seurasin tutkimuksieni yhteydessä kun nuoret tytöt hyppivät öisin metsässä alasti nuotion ympärillä! Todisteeksi sain valokuvia ja videokuvaa, jotka postitin poliisille ja Hannu Karpolle, lisäksi vein seurakuntamme papille kopiot. Tuollainen irstailu suorastaan häpäisee näiden tyttöjen puhtaan, siveän vartalon. Olen ottanut selville tyttöjen nimet ja osoitteet, ja käyn jokaisen luona henkilökohtaisesti, tai vähintäänkin puhumassa heidän vanhempiensa kanssa. Toivottavasti tästä alkaa ko. tyttöjen eheytyminen kunnon kristityiksi kansalaisiksi.

Pelottava rituaali on "kuolleiden henkien kutsuminen" pyhäinpäivän tienoilla. Noidat tanssivat, jälleen alastomina, okkultististen välineiden ympärillä ja toivovat saavansa manattua kuolleita esiin. Vanhemmat, ajatelkaapa, mitä lapsillenne voi tapahtua tämmöisen "uskonnon" piirissä! Usein pahat henget suorastaan odottavat tällaisia "riittejä", joiden yhteydessä ne voivat ottaa lapset haltuunsa. Lisäksi juuri tämä "rituaali" loukkaa törkeästi pyhäinpäivää eli on siis jumalanpilkkaa, joka on rikoslaissamme ankarasti kielletty. Tästäkin rituaalista on hyvälaatuista videokuvaa - todisteet on toimitettu poliisille.

Vanhempien olisi syytä olla erittäin huolissaan näiden nuorten tyttöjen sielun ja mielen terveydestä! Pahojen voimien kanssa ei kannata ruveta leikkimään. Raamattukin varoittaa vakavasti näistä asioista sekä niistä tulevista seurauksista. Paholainen on alati valmiina turmelemaan mustien voimien kanssa leikkivät nuoret. Se on kuulkaa karmea näky, kun mielisairaalaan joutunut saatananpalvojatyttö riuhtoo lepositeissä raivohulluna.

Wicca-noituuden sääntöihin kuuluu, että "kokelas" sitoutuu pitkäksi aikaa vain tähän "uskontoon" ja noudattaa "ylipapittarien" ja "ylipappien" auktoriteettia mitään kyselemättä. Tämä sitoumus käsitetään "omistautumisena", "vihkiytymisenä" tai "hakemuksena". Tässä tullaan käytännössä siis tahdottomiksi orjiksi. Koko elämä pyörii okkultismin ja palvontarituaalien ympärillä.

Kummallisena pidän wiccalaisten "feminismiä". Heillä se tarkoittaa siis lesbolaisuutta, minkä Raamattumme tuomitsee ankarasti. Erään wiccatytön huolestuneet vanhemmat soittivat minulle, kun heidän tyttönsä vietti epäilyttävän paljon aikaa tyttöystävänsä kanssa omassa huoneessaan lukkojen takana. Eräänä iltana varustauduin videokameralla, ja vara-avaimen turvin teimme yllätystarkastuksen ko. tytön huoneeseen. Näky oli todella irstas ja rivo, enkä tahdo sitä tässä yhteydessä sen tarkemmin kuvailla. Otimme yhteyttä myös "tyttöystävän" vanhempiin, ja molempien tyttöjen vanhemmat onneksi aloittivat ankarat mutta välttämättömät kurinpitotoimenpiteet. Molemmat tytöt on nyt parannettu noituudesta ja eheytetty Jeesuksen avulla myös homoseksualismista.

Noitien touhuihin kuuluvat kiinteänä osana "rituaalivälineet". Tärkein niistä on veitsi "athame", joka on "maskuliininen symboli". Tämän touhun vaarallisuutta kuvaakin hyvin se, että terävä veitsi on tärkein esine. En uskalla edes kuvitella mitä pöyristyttävää moisen "maskuliinisen" veitsen kanssa puuhataan. Muita välineitä ovat puinen sauva, malja, ruoska (jolla "palvojia" ruoskitaan rituaaleissa!), värikkäät nauhat, kiekko jossa on pentagrammisymboli, ja niin edelleen. Vanhempien kannattaa tarkkailla, onko lapsilla tällaisia kapistuksia, ja ryhtyä ankariin toimenpiteisiin mikäli todisteita löytyy.

Magian tekee nimenomaan pseudo-tieteeksi virheellinen ja primitiivinen tulkinta säännönmukaisuuksista, jotka ohjaavat tapahtumia. Uusnoituudessa magian harjoittamisen lähtökohtana on omituinen näkemys, että maailmankaikkeudessa kaikki tapahtumat, asiat ja ilmiöt ovat muka vuorovaikutussuhteessa toisiinsa. Universumin olemus on wiccojen mukaan jonkinlaista "energiaa, joka on jatkuvassa liikkeessä". Tuollaista huuhaata voi lukea internetistä loputtomiin. Totuudenhan me kristityt kuitenkin tunnemme: Jumala vaikuttaa kaikessa, ja "magia" yms. perustuu demonien apuun. Kaikki okkultismi, itse asiassa kaikki toiminta, joka tähtää kauemmas Jumalasta, houkuttelee demoneja.

Totisesti, Raamattu on oikeassa, kun se kehoittaa pitämään lapsille tiukat rajat. Myös ruumiillinen kuritus olisi Raamatun mukaan joskus välttämätöntä. Näkisinkin pahana asiana sen, että lakimme estää kristillisen kasvatuksen. Isä: jos huomaat tyttäresi kiinnostuvan harhaopeista, olisi velvollisuutesi sitoa tyttö sängylle ja antaa oikein kunnon piiskaus paljaille pakaroille, mikäli lakimme sen sallisi. Ilman vitsaa ei nuorta tyttöä voi johdattaa pois noituuden viettelyksistä! Rankaisu tapahtuu tytön omaksi parhaaksi, sen hän vielä itsekin ymmärtää myöhemmin. Tietenkään en halua kehoittaa rankaisemaan vitsalla, koska lakimme kieltää sen, ja Raamattumme käskee noudattamaan lakia.

Vanhemmat: mikäli lapsenne on suistumassa noituuden pauloihin, ensimmäinen asia, mitä tulee tehdä, on hävittää kaikki rituaalivälineet ja asettaa lapsi kotiarestiin. Jumalan ja Jeesuksen rukoileminen avuksi on myös erittäin tärkeää. Temppelistä voitte myös hakea pyhää vettä, ja pirskottaa rukoillessa lasta sillä. Olen itse nähnyt, kun pahimmissa tapauksissa pyhä vesi ensin suorastaan kiehuu lapsen iholla!

Lopuksi tärkeä varoitus: manaustoimenpiteisiin vanhempien itsensä ei milloinkaan ole syytä ryhtyä, sillä ne toimenpiteet vaativat henkilön, jolla on vankka kokemus ja syvä usko. Valtionkirkkojemme papeilla ei kerta kaikkiaan voi olla mitään tietoa näistä asioista, joten heidän puoleensa ei ole syytä kääntyä. Maallikoiden ei kannata ruveta tekemisiin pahojen voimien karkoittamisen kanssa, sillä siihen liittyy aina omat vaaransa. Tärkeää on myös osata tähän asiaan liittyvät oikeat rukouskaavat ja menetelmät perinpohjaisesti. Useimmilla ihmisillä ei ole sitä taitoa ja kokemusta, jota pahan pois manaaminen vaatii. Etsikää siis ammattilaisten apua.

Uutta tietoa 25.5.2001

Sontaluukku esittää kuulemma sarjaa "Siskoni on noita", jonka noitatytöt ovat wiccoja! Sarja on erittäin suosittu teinityttöjen keskuudessa, jotka opiskelevat sarjasta mm. noituuden teknikoita. Missä vaiheessa noituus on Suomen TV:ssä sallittu? Seurakuntamme alkaa välittömästi toimenpiteisiin, mm. keräämään addressia, jotta tuollainen turmiollinen sarja lopetettaisiin heti!

Päivitys 7.7.2006

Nuorten kertomuksien mukaan wicca-touhuihin kuuluu myöskin hautakivien kaatamista ja eläinten (etenkin kissanpentujen) uhraamista. Tämähän on jo Suomen lainkin mukaan täysin laitonta toimintaa! Miksei poliisi puutu asiaan? Olen kuullut myös vihjailuja siihen suuntaan, että rituaaleissa syötäisiin vauvoja. Tätä väitettä tosin pitää vielä hieman tutkia lisää, ennen kuin sen voi vahvistaa todeksi. Kyseessähän voi olla sairas nuori, jonka noituuteen osallistumisen aiheuttamat harhakuvitelmat ovat edenneet jo liian pitkälle.

"Siskoni on noita" -TV-sarjaa muuten on esitetty uusintana jatkuvalla syötöllä tänä viiden vuoden aikana, joka on kulunut tämän Oikean Mielipiteen ensimmäisestä ilmestymisestä. Tämä todistaa, että noituudella on lasten ja nuorten keskuudessa edelleen suurta kysyntää. Kävin myös internetin puolella tarkistamassa: google-hakukone löytää wicca-sanan suomenkielisiltä sivuilta peräti 21 800 kertaa! Myöskään täällä Kuokkalassa ei noituus ole valitettavasti ahkerasta toiminnastamme huolimatta vähentynyt. Harva se päivä voi nähdä mustiin pukeutuneita, kalpeita ja mustalla meikillä "somistautuneita" nuoria naisia, joilla on mukanaan okkultistisia symboleja ja ihollaan pakanallisia tatuointeja. (Oikealla kuva tyypillisestä noita-asusta.)

Kannattaa myös aina muistaa, että Suomen laissa - aivan, tässä meidän nykyisessä laissamme, ei tarvitse edes puhua 1734 laista! - on alunperin ollut maininta noituudesta. Rikoslain 42 luvun 8 § kuului näin: Joka maksusta harjoittaa tietäjäntointa, loihtimista tahi muuta senkaltaista taikausta, vetäköön sakkoa [enintään kaksisataa markkaa]. Alunperin noituutta on vielä pidetty vaarallisena asiana. Nythän on niin, että jos tämä laki olisi yhä voimassa, voitaisiin noitia tuomita vähintäänkin sakkoihin. Onhan nimittäin aina niin, että kun täysi-ikäinen noita lähtee opettamaan lapsille ja nuorille noituutta, hän ottaa siitä maksun tavalla tai toisella (usein niin sanotusti "luonnossa"), joten kyseessä olisi rikos.

Mitä tapahtuu noituudessa (11.7.2006)

Rebecca Brownin kirjasta² löytyy havainnollinen kaaviokuva siitä, mitä noituudessa oikeasti tapahtuu:

Ajatelkaapa, että tuollaista sitten harjoittavat alaikäiset lapsetkin! Kannattaa tosiaan miettiä, onko tuollainen touhu tervettä ja mitä tuollaisten voimien kanssa pelehtiville tapahtuu.

Kuvallisia todisteita noituudesta (9.10.2006)

Muutamat kiihkeinä uskoa kaipaavat nuoret ovat rukoilleet minulta todisteita noituuden olemassaolosta, jotta he voisivat saada varmuuden totuudesta ja tulla totiseen kristinuskoon. Minä olen aina ollut kaikkien nuorten hyvä ystävä, joten aion toteuttaa näiden epätoivoisena itseään etsivien nuorten toiveet ja hankin todisteita. Jyväskylän metsissä on jäljellä vielä useita wiccojen rituaalipaikkoja. Tässä tapauksessa onkin siis siunaus, että seurakuntamme partiot eivät ole vielä ehtineet hävittää ihan kaikkia niistä! Kunhan ehdin, käyn nimittäin ottamassa näistä noitien paikoista valokuvia. Näin muutama nuori ehkä pelastuu! Tässä näytteeksi yksi kuva, joka havainnollistaa noitien rituaalipaikkojen tyypillistä ulkonäköä:


Kuvia on siis tulossa, hyvät nuoret...rukoilkaa kärsivällisyyttä.

Lähdeteoksia

Nämä kirjat ovat suositeltavaa luettavaa, kunhan muistaa, että kyseessä eivät tietenkään ole Oikeat Mielipiteet ja osaa erottaa näissäkin kirjoissa olevat virheelliset ajatukset, jotka poikkeavat ainoista Oikeista Mielipiteistä.


(Mr. Niilo Paasivirta)