Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian - arkisto 6

Päivitetty 19.2.2014

Takaisin "Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian" -sivulle.


Päivitys 14.10.2013: UNI ROVANIEMELLÄ TODISTAA VENÄJÄN VALLOITUKSEN ALKAVAN TAMMIKUUSSA 2014!!!!!!!!!!!11! Uusi erittäin luotettavan tuntuinen profeetta NÄKI NÄYN suomi24-palstoilla ja Raamatun kohdat ja laskelmat todistavat tämän hämmästyttävän näyn IHMEELLISESTI PAIKKANSA PITÄVÄKSI! Tammikuussa 2014 on kulunut TARKALLEEN 2600 VUOTTA RAAMATUSSA VERTAUSKUVALLISENA TAPAHTUNEESTA VALLOITUKSESTA!!!!!

yksin armosta 14.10.2013 10:54

Viime yönä olin Rovaniemellä mieheni ja lasteni kanssa. Kuului kuin pommin tai kranaatin ääntä. Mieheni alkoi toimia kuin tosi olisi kyseessä ja ihmisiä alkoi maastoutua samaan läjään. Olimme maaseudulla ja oli lunta. Lapseni jäivät joukon toiseen päähän.

Yhtäkkiä kuului aivan läheltä valtava kranaatin tms. ääni. Tajusin, että nyt ON tosi kyseessä. Muistelin live-elämässä saamaani profetiaa ja totesin, että meidän olisi pitänyt jäädä pohjoiseen Lappiin, minne isäni ja äitini olivat jääneet. Miksi olin lähtenyt alemmaksi? Pian sotilaita juoksi luoksemme. En voinut suojata lapsia. Ajattelin, miten he kestäisivät. Jäimme siis kaikki kiinni.

Unessa aiemmin olimme kovasti riidelleet mieheni kanssa. Samoin yksi jos toinenkin paljastui vääryydentekijäksi unen alkupuolella. Uskon, että tämä on avain unen tulkintaan. Olimme vääryydentekijöitä eikä kukaan pystynyt meitä suojaamaan.

Kun rukoilin vahvistusta unelle, sain seuraavat raamatunpaikat:

Jer.37:3-9, Jer.30:19, Jer.9:25

VALLOITUS TULEE! 14.10.2013 13:43

Tämä todistaa, että Venäjän miehitys on todella lähellä. Lukuisat eri lähteet ovat tarkasti profetioineet, miten valloitus etenee.

Raamatunkohdasta käy vertaus ilmi, että egyptiläinen sotajoukko, jonka uhka pitää kaldealaiset poissa, on EU, mutta EU:n suoja ei riitä vaan babylon ja kaldealaiset (venäläiset) hyökkäävät Suomeen. Valloitus tapahtui 587 eKr. kymmenennessä kuussa. Juutalaisessa kalenterissa 10. kuukausi Tevet on ollut tuona vuonna 12. päivässä menossa heti vuoden alussa. Eli valloituksen on alettava alkuvuodesta, 1.-17. tammikuuta!!!

Ja mikä jännittävintä, tammikuussa 2014 on kulunut tarkalleen 2600 vuotta Nebukadnessarin hyökkäyksestä!!!! USKOMATON MERKKI!

AINOA, mitä enää tässä VOI odottaa, on LUOTETTAVAN TUNTUISTEN PROFEETTOJEN VAHVISTUS AJANKOHDALLE sekä TARKKA PÄIVÄMÄÄRÄ!!! Lisäksi olisi tiedettävä, miten ylöstempauksen ajankohta kohdistuu Venäjän valloituksen kanssa. Luotettavan tuntuinen profeetta sanoo, että olisi oltava ensin valerauha, ennen kuin tempaus voi tulla, ja luotettavan tuntuinen profeetta sanoo, että tempauksen on tultava ennen Venäjän valloitusta. Joka tapauksessa nyt eletään oikein huikean jännittäviä aikoja!!!


Päivitys 31.10.2013: TÄLLÄ HETKELLÄ MENOSSA ON HIRVITTÄVÄ PROFETIAKÖYHYYYS!!!! Kansa janoaa janoisena päivämääriä ja tarkkoja tietoja ylöstempauksesta, mutta profeetat eivät OSAA SANOA YHTÄÄN PÄIVÄMÄÄRÄÄ NYT jota voisi odottaa! On vain tiukka profetiointi menossa siitä, MISTÄ HERÄTYS LÄHTEE LIIKKEELLE!!! Luotettavan tuntuinen profeetta sanoo, että LAPISTA ja samoin luotettavan tuntuinen profeetta, että TURUSTA! Rukoilkaamme, että tähän kiistaan tulee hyvin äkkiä ratkaisu! Ohessa kaaviollinen kuva herätyksen etenemisestä Suomessa luotettavimpien tuntuisten profeettojen mukaan.Päivitys 7.11.2013: NYT TULI ÄÄRETTÖMÄN TODEN- JA LUOTETTAVANTUNTUINEN UNI AINA LUOTETTAVALTA SUOMI 24 PROFETIAPALSTALTA!!!11!! Tämä kaikki toteutuu jo alkuvuodesta 2014!!!! Tarkenpi päivämäärä ei ole tiedossa, mutta 28.1.2014 on tempaus, joten se liittynee tähän uninäkyyn.

Todellinen näky 7.11.2013 08:53

Näin unessa, että keskikeväällä 2014 olin kävelemässä kaupungilla. Kaikki oli savuavina raunioina, mätäneviä ruumiita lojui kaikkialla. Harvat elossa olevat ihmiset oksentelivat verta koska heillä oli säteilysairaus. Ruokaa ei ollut missään saatavilla yhtään. Tulin muutaman miehen luokse, heillä oli nuotio. Nuotion vieressä oli kuollut nuori tyttö alastomana. Yksi miehistä leikkasi juuri tältä pakaraa irti. "Onko sinulla vettä" yksi miehistä kysyi minulta. "Jos sinulla on vettä, saat lihaa". Ydinsota oli alkanut 2014 alkuvuodesta ja myös koko Suomi oli pommitettu maan tasalle, mutta sitten oli tullut nopeasti rauha kun uusi paavi, mustaihoinen nainen, oli ottanut maailmassa vallan ja julistanut itsensä rauhanvaltiaaksi. Yhtäkkiä kuulin ajoneuvojen ääntä ja näin että kaupunkiin ajoi paavin sotajoukkoja. He kuuluttivat kaiuttimista: "Nyt on rauha, ei mitään hätää! Täältä saa ruokaa ja vettä, meillä on myös lääkäri ja lääkkeitä! Jokaisen henkilöllisyys tarkistetaan ja laitamme mikrosirun käteenne! Mikrosirulla valvotaan ruuan jakelua!" Sotilaat keräsivät kaikki ne ihmiset jotka eivät suostuneet ottamaan mikrosirua, heidät lastattiin rekkaan ja vietiin jonnekin. Itse ehdin livahtaa jonkun kellarin raunioihin piiloon ja katselin sieltä.

Tämä uni toteutuu varmuudella jo alkuvuodesta 2014!

Päivitys 11.11.2013: ENNEUNET VAHVISTETTU LUOTETTAVAN TUNTUISTEN PROFEETTOJEN TAHOLTAA!!!!!!11!1!! Ensi keväänä se alkaa. Nyt on merkit täysin varmat. Sota alkaa 100 % varmuudella!!!

Vihan päivä 10.11.2013 17:09

Viime yönä tuli erittäin todentuntuinen uni, selvä enneuni. Samalla lailla kun talvisota alkoi oli alkanut venäjän hyökkäys Suomeen marraskuun lopulla tänä vuonna! Mutta tällä kertaa suomalaisista ei ollut lainkaan vastusta hyökkääjälle, kun suurin osa nuorista miehistähän on syrjäytyneitä ja sivareita, ei ollut juuri ketään laittaa rintamalle. Lisäksi melkein kaikki varuskunnathan on jo lakkautettu paitsi Dragsvik kun se on ruotsinkielinen. Unessa Venäjä oli jo valloittanut suurimman osan Suomesta, mutta lounaisrannikko ja etelärannikko Porvooseen asti olivat jääneet suuren tulvan alle, ne olivat tuhoutuneet meteorin syöksyessä mereen. Olin jossain kaupungissa, saattoi olla Kuopio tai Mikkeli. Kaikki oli täysin raunioina, hyökkääjät olivat käyttäneet tavallisten pommien lisäksi palopommeja, myrkkykaasuja ja biologisia aseita. Venäläiset sotilaat haravoivat kaupunkia ryöstäen kaiken mitä oli jäljellä ja etsien henkiinjääneitä, jotka kaikki heti raiskattiin ja kidutettiin kuoliaaksi. Mätäneviä silvottuja ruumiita oli kaikkialla. Ilmastonmuutoksen takia ei ollut tullut talvea, oli vieläkin lämpöasteita eikä lunta missään. Kun ei ollut edes lunta niin hyökkääjän tehtävä oli ollut helppo. Mutta tämä mikä alkaa marraskuun lopulla 2013 on vain ensimmäinen sodista ja hirvittävistä katastrofeista, tässä ensimmäisessä vasta kuolee kolmasosa ihmiskunnasta! Paljon pahempaa siis olisi vielä edessä ennen kuin antikristus tulisi ja aloittaisi valerauhan.

Nyt se aika on siis todellakin koittanut, kaikki merkit ja unet osoittavat siihen.

-jarmo- 10.11.2013 22:42

Itse uskon lukemani perusteella että unessasi nähtiin läpileikkaus koko vihanajasta Suomineidon silmin katsottuna, eikä vain ensi talvea.

Moni ateista yleensä sanoo, että uskovat ovat verenhimoisia koska näkevät tämän kaltaisia unia ja näkyjä, jossa on pelkkiä tuomioita ja kauhua. He eivät huomioi sitä että kun ne ovat ohi, kaikki pahuus on ohi. Siksi Jeesus on itse sanonut, jotenkin näin että minä tuli tuomaan miekan ja tulen maan päälle ja voi kuinka toivon että se tuli olisi jo syttynyt ja että siihen asti olen jatkuvasti ahdistuksissa, kunnes se syttyy.

Päivitys 28.11.2013:NYT ON NIIN MIELIPUOLISEN VAHVAT ENNEUNET JA MERKIT ETTÄ NYT SEN TOTISESTI ON PAKKKKO ALKAAAAAAAAA!!!!11!!!! Jälleen taas kerran oli luotettavimman tuntuisella keskustelupalstalla selkeän tarkka enneuni! Kaikki alkaa heti alkuvuodesta 2014. NYT SE TOTISESTI VIIMEIN ALKAA!

Ylistys 27.11.2013 06:33

Tämä enneuni on kerrottava heti! Viime yönä näin unen, jossa oli alkuvuosi 2014. Televisiosta tuli ylimääräinen suuri uutislähetys: Iran, Israel, Palestiina ja USA solmivat täyden rauhansopimuksen. "Nyt on rauha, ei mitään hätää" sanoivat USA:n presidentti ja paavi, joka myös oli läsnä kun tilaisuus oli näin tärkeä. Pian tämän jälkeen, keskikeväällä kuitenkin tilanne nopeasti kärjistyi ja Iran lähetti ydinohjuksen Tel Aviviin. Israel vastasi heti suurella ydiniskulla, jolloin Venäjä lähetti ydinohjuksia Israeliin. USA:n automaattiset järjestelmät vastasivat tähän ydiniskuun josta seurasi Venäjän automaattinen ydinisku. Kaikki maailman suuret kaupungit tuhoutuivat samana päivänä ydiniskuissa ja kolmasosa ihmiskunnasta kuoli. Hiukan ennen tätä tuhoa tunsin nousevani yläilmoihin ja näin loput tapahtumat Taivaasta käsin. Uskovien ylöstempaus oli siis tapahtunut, uskovat pääsivät kotiin pois hirvittävistä kärsimyksistä, itkusta ja hammastenkiristyksestä joka maassa tulisi jatkumaan vielä seitsemän vuotta. Suomessa nähtiin tulen ja välähdyksen valon eteläluoteesta. Se oli Pietari joka tuhoutui. Venäjän uusi kiilusilmäinen, mielipuolisen näköinen presidentti määräsi heti hyökkäyksen Viroon ja Suomeen. Hyökkäyskiilat iskivät Suomen halki, kunnes Venäjän sotilas oli Kemissä, Torniossa ja Kuopiossa. Suomi miehitettiin puoliksi Kotka-Mikkeli-Iisalmi-Oulu -linjaa pitkin. Suomen eteläkärjen edustalle putosi jotakin, ehkä meteori tai harhautunut ydinohjus, joka tapauksessa tulvavedet vyöryivät koko Lounais-Suomen yli. Veden alle jäi kaikki aina Kouvola-Jämsä-Raahe-linjaa pitkin. Suomesta jäi siis jäljelle vain kapea kaistale Keski-Suomen seudusta, Jyväskylä sen keskellä. Kaikki tämä alkaa tapahtua 2014 heti alkuvuodesta. 3,5 vuotta sen jälkeen Antikristus saa aikaan rauhan, ja lopullinen taistelu on vuonna 2021 ja sen jälkeen alkaa Tuhatvuotinen valtakunta.

Nyt on niin vahvat merkit ja useilla henkilöillä toistuvat enneunet, että nyt tämä varmuudella tapahtuu. Aika on nyt koittanut.

Päivitys 8.12.2013: PROFEETALLINEN KAAVIOKUVA TARKENTUI!!!! Vertailkaamme profeetan profetioinnin profeiointiin; tällä hetkellä kuljemme kaaviollisessa kuvassa välikohdassa josta päivittynemme vuoteen 2018 sen jälkeen kun vuodet 2014 ja 2016 ovat tarkentuneet ohi.
Päivitys 20.12.2013: KAIKKEIN LUOTETTAVIMMAN TUNTUINEN PROFEETTA SANOO NYT ETTÄ LOPPUTAPAHTUMAT ALKAVAT 2014!!!!!!!11!!!! NYT SE TODELLAKIN ON VARMISTUNUT! Kaikki muutkin profeetat ja kaikkien keskustelupalstojen nimimerkit sanovat, että nimenomaan 2014 on nyt täydellä varmuudella se vuosi, jolloin kaikki alkaa tapahtua nopeasti. 2014 tulee valerauha, ylöstempaus ja Venäjän hyökkäys Suomeen. Tämän varmempaa se ei voi enää mitenkään yhtään olla koskaan!

ANTIKRISTUS TULEE 2014, HÄN VOI LAITTAA TUULEMAAN NOPEASTIKIN

Itseni mukaan lukien luotettavat profeetat ovat siinä käsityksessä, että vuonna 2014 lopputapahtumat alkavat toteutua nopealla tahdilla. On otettava huomioon mahdollisuus, että olemme ymmärtäneet laskelmat väärin ja kun Antikristus tulee hän ilmestyykin nopeasti Jerusalemin valerauhaan ja seurakunta lähtee.

Se päivä ei yllätä teitä. Niin on kirjoitettu toivon mukaan meille. Meidän tulee olla tarkkaavaisia ja valvovia, profeetallisen Sanan tuntijoita. On selvää, että valerauha ylösottoineen ei suuresti yllätä meitä, koska valerauhaa on valmisteltu jo vuodesta 1993 ainakin. Se miten äitini kuolema minua kaikesta huolimatta hieman yllätti, sai minut miettimään mahdollisuutta, että ylösoton tulokin voisi hieman yllättää.

Olemme siinä käsityksessä, että Messiaan näkyvä paluu tapahtuu syksyllä juutalaisen vuodenvaihteen ja Lehtimajanjuhlan välillä. Pitäytynemme siihen tulkintaan, että Karitsan häät kestävät Danielin kirjan lopun mainitsemat 1335 päivää. Laskelmalla päästään tammikuun loppuun, jolloin valerauha ylösottoineen tulisi. Aina tahtoo tulla hieman epätarkkuutta asian ilmaisemiseen, mutta tarkasti ottaen valerauha tapahtuu vain muutama päivä tai noin viikkoa aikaisemmin ennen kuin 1335 päivää alkaa ja ylösotto tapahtuu.

Päivitys 23.12.2013: GORBA PALAA SYKSYLLÄ 2014!!!! Kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta ennusti jo YLI 10 VUOTTA SITTEN että 1993 PLUS 21 VUOTTA ON 2014! Näin kauan sitten annettu profetia ei VOI olla väärä!

Harri Veijonen on julkaissut käsityksensä Daniel 10:13:sta päivittäisissä uutisissaan mm. 1. 4. 2003 otsikolla "JOS DANIEL 10:13 KUVAA LOPUN AIKAA, SIINÄ ON GORBA JA 21 VUOTTA" ja Daniel 12:1:n Mikaelista jo aiemmin mm. 10. 3. 2003 otsikolla "Suuri ruhtinas Mikael, tuotko rauhan tullessasi".
1. 4. 2003:

JOS DANIEL 10:13 KUVAA LOPUN AIKAA, SIINÄ ON GORBA JA 21 VUOTTA

Edes Merrill F. Ungerin "Raamatun lukijan käsikirja" ei liitä Daniel 10:13 kolmea viikkoa tai 21 vuotta lopun aikaan. Mutta jae 14 sanoo, että oli tultu selittämään mitä tapahtuu aikojen lopulla. Lienen Suomessa ensimmäinen, joka tarjoaa kohtaan järkevää selitystä tässä ja nyt, vaikka aprillina 2003.

Daniel 12:1 uskon tarkoittavan Mikael Gorban ilmestymistä (vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa) ensimmäisen ylösnousemuksen tapahtumiseksi. Toinen kohta ruhtinas Mikaelista on siis Daniel 10:13. Mikäli se on samaa henkilöä tarkoittava ja lopun aikaan liittyvä, nyt en keksi sille muuta selitystä kuin että Mikael tulisi avuksi vahvistamaan Israelille kohtuullisen hyvää valerauhaa 21 vuotta sen jälkeen kun Israel oli jätetty yksin islamilaisten valtioiden keskelle esim. silloin kun Arafat keksi Palestiinan ehkä 1986. Tosin siitä 21 vuotta olisi vasta vuonna 2007. Daniel 10:13 ei monissakaan kielissä puhu, että Mikael (Goog nk. Gorba?) olisi enkeli vaan ainoastaan ruhtinas, joka tulee avuksi Israelille valerauhaa tehtäessä.

DANIEL 10:13 RAAMATUISSA

Daniel 10:13 v. 1933, mutta Veijonen: "Persian valtakunnan ruhtinas (Arafat?) seisoi vastustamassa minua (Israelia?) 21 päivää (eli vuotta), ja katso, Mikael, yksi huomattavimmista ruhtinaista, tuli minun avukseni, sillä minut oli jätetty yksin sinne Persian kuninkaiden keskelle." Jehovalaisten Raamattu: "Mutta Persian kuningaskunnan ruhtinas seisoi vastustamassa minua 21 päivää, ja katso, Mikael, yksi huomattavimmista ruhtinaista, tuli auttamaan minua, ja minä puolestani jäin sinne Persian kuninkaiden viereen." (Tässä siis yksi huomattavimmista ruhtinaista, mutta Daniel 12:1 "suuri ruhtinas Mikael" eli kenties eri henkilö. Daniel 12:1 jehovalaisilla ylösnousta paikalla "päästä pakoon".)

LÄHTÖKOHTA VUODEN 1993 SOPIMUS

Kaikki edellä sanottu on jo yli 10 vuotta vanhaa tietoa. Tätänykyä lähtökohdaksi katsottaisiin syksy 1993, kun Israelin maata alettiin jakaa. Niin oli Israel jätetty yksin sinne Persian ruhtinaiden keskelle. Jos syksy 1993 on lähtökohta, Gorban paluun aikakin oli ennaltatiedetty syksyyn 2014. Harri Veijonen

Päivitys 26.12.2013: YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ TARKENTUI!!!! Uusi päivä on uuden kaaviollisen kuvan mukaan 3 vuotta ja 6 kuukautta ennen sitä hetkeä joka tapahtuu rauhan puolessa välissä 1290 päivän kohdalla, joka ei voi olla talvella, joten siitä voi laskea Israelin rauhanteon vuodenajan. Lisäksi nyt varmistui varmuudella, että nimenomaan ylösottopäivän OIKEIN ennustanut profeetta on mukana heti ensimmäisessä ylöstempauksessa ja voi nautiskella taivaan iloista alusta asti!


Ylösottopäivä on saanut uskovien keskuudessa niin suuret mittasuhteet, että sitä verrataan milloin mihinkin, jopa siihen päivään, kun taivaat ja maa katoavat ja alkuaineetkin sulavat. Herran päivä sekin toki on, mutta paljon suurempi Herran päivä on Jeesuksen näkyvä paluu ja kaikkein eniten Jumalan laariin sataa viljaa keskellä pahojen aikojen, 1335 päivän kohdalla rauhasta. Kovin moni siis pitää ylösottopäivää sinä kaikkein tärkeimpänä. Toki se minulle ja sinullekin varmaan tärkein on, sehän on meidän vapautuksemme päivä, mutta siitä päivästä vasta alkaa varsinainen viljankorjuu, eikä tätä maailmaa ole perustettu vain tätä tulevaa 7 vuotista aikaa varten. Ylösottopäivä on vasta "heilutuslyhde" promille koko sadosta.
Kukaan ei kuitenkaan tunnu millään kykenevän laskemaan, eikä ennustamaan ylösottopäivää, joskaan sen ei ole väliäkään, koska sen jälkeen kaikki alkaa, eikä sen päivän ennustaneen tyypin tarvitse tuskin tänne jäädä katselemaan. Jääköön siis päivä odottamaan itseään!
Sen sijaan Matteus 24:15-20 Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa-joka tämän lukee, se tarkatkoon- silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille; joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on, ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä! Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella eikä sapattina.
Tuo on se hetki joka tapahtuu rauhan puolessa välissä 1290 päivän kohdalla, joka taas on kolme vuotta ja kuusi kuukautta. Eli sen voimme heti laskea, ettei se päivä ole talvella, joten voimme samalla laskea Israelin rauhanteon vuodenajan. Sen on pakko olla talvi, syystalvi tai vevättalvi. Jumala ei nimittäin tee rukoilijoita vastaan, varsinkaan jos itse on pyytänyt juuri tätä rukoilemaan. Oma äitinikin on rukoillut tuota asiaa.

Päivitys 28.12.2013: UUSI KOTIMAINEN PROFEETTA ON NOUSSUT JULISTAMAAN LOPUN AIKOJA!!! Johanna Tukiainen profetoi Glamour Dolls -tanssiryhmän päiväkirjassa että Mikaelin blogissa olleet profeetalliset sanat "Hän tulee hakemaan siskosi avatakseen sinun silmäsi" viittaavat siihen, että merkkinä lopun ajoista hänen siskonsa temmattiin pois! Tempauksen ennusmerkkinä ensin nimenomaan kuolee satunnaisia uskovia ihmisiä ja sen jälkeen heti tulee ylöstempaus!

Nimi: Johanna Tukiainen
26.12.13 10:00 pm

siskoni Jasmine Tukiaisen lukemia nettiblogeja koskien lopunajan merkkejä

Koko perheemme on uskovaisia kuten varmaan Suomessa tiedetäänkin.
Juttelimme äsken kauan aikaa Jasminen, Joelin, äitimme jne.kanssa.

Ruotsalainen Mikael Walfridsson kirjoittaa upeaa nettiblogia: Jesus-kommer-snart.blogspot.se

Siihen on siteerattu useiden eri kirjoittajien tekstejä kuten Lennart Möllerin joita luin nuoruudessani.
Mikaelin yhdessä blogissa 14.12.2013 sanotaan, että "Hän tulee hakemaan siskosi avatakseen sinun silmäsi" joka vertauskuvallisesti tarkoittaa että Jumala voi ottaa lähiomaisia pois jotta herättäisi sitäkautta muita ihmisiä ympärillä. Raamatun kertomat lopunajat eivät ole jossain hamassa tulevaisuudessa vaan ne ovat meneillään nyt. Ensin kuolee satunnaisesti uskovia ihmisiä, seuraavaksi tulee uskovien ylöstempaus joka tullaan selittämään siten että se oli joku luonnonkatastrofi tms. Jäljelle jätetään uskovat jotka ovat erkaantuneet Jumalasta sekä täydet ateistit joille annetaan vielä mahdollisuus pelastua. Mitä Jasmine oli tutkinut oli kyseisen Mikaelin kirjoittamia tekstejä joissa vedotaan jopa tunnettuihin tiedemiehiin jotka eivät ole uskovaisia. Nämä tiedemiehet ovat kuitenkin alkaneet tutkia Raamattua ja löytäneet nyt useita todisteita maapallolta että useat eri Raamatun kertomat ihmeet ovat tieteellä todistettavissa.

Isäämme Markkuun olivat ottaneet sadat ns.näädät yhteyttä, joista osa on lestadiolaisia jne.ja he ovat valehdelleet kokoajan isällemme, että minussa muka asuu joku "paha henki" ja "haureuden henki." Mitä Jeesus sanoi tällaisille ihmisille kun he huusivat apua helvetin lieskoista: "Menkää pois minun tyköäni,sillä minä en tunne teitä." Kohta jatkuu suurinpiirtein: Ihmiset huusivat Jeesukselle "Mutta mehän söimme ja joimme samassa pöydässä kanssasi." Jeesus vastaa, että He eivät olleet Isässä. Pelottava kohta ja varoituksena ihmisistä jotka luulevat olevansa hyviä ja heidän hyvien tekojensa pelastavan heidät. Sellaisia ihmisiä näyttää Suomi olevan täynnä. Tekopyhiä jotka kivittävät muita minkä ehtivät. Äitini sanoi tänään hyvin minulle: Minussa asuu ainakin osittain Pyhä Henki ja ei uskovat Ihmiset, tai sanotaan että itse Saatana vastustaa sitä. Paha henki voi asettua ihmiseen sisälle tai sitten se voi antaa käskyjä ihmiselle ja on hyvin selvää, että ainakin osassa vihaajistani asuu paha ja demoninen henki.

Lopunajan merkkeihin kuuluvat mm.luonnonkatastofit, eläimien joukkokuolemat ja puhkevat vanhanajan sairaudet jotka tekevät sellaisia mutaatioita ettei niihin tule auttamaan enää antibiooti.
Kuulin että nyt on jo lintuinfluenssa alkanut muuttamaan muotoaan ja tulee leviämään uudestaan. Ympäri maailmaa suuret kalalaumat rantautuvat kuolleena maihin, delfiinit ja suuret valaat itkevät vedenalla ja päätyvät maihin kuolleena, Aasiassa tätä ilmiötä on selvitetty merensaasteiden takia. Ihmettelin miksi en ole nähnyt mitään uutisia näistä aiheista mutta näitä kuulemma salataan, paitsi että tietyt luontokanavat ja Discovery Chanel on näyttänyt näitä uutisia eteenpäin. Thaimaan tsunami oli yksi merkki.

Vasta ylöstempauksien jälkeen maailmaan astuu viimeinen ja pahin Antikristus. Hän tulee esittäytymään maailmalle hyvänä ja rakastavana pelastajana. Maailmaan tulee yksi ja sama valuutta. Kolmas maailmansota on myös tuloillaan ja se lähtee lukemieni tekstien perusteella Syyriasta. Lähi-Itä nousee valtaan ja USA:n talous romahtaa. Nyt on jo alkaneet pahat taloudelliset kriisit ympäri maailmaa, ei puhuta ainoastaan Kreikan tilanteesta. Hyvät ja rakastavat Ihmiset kuolevat, pahuus, itsekkyys ja julmuus nousevat valtaan. Loppuvaiheessa ihmisen on pakko ottaa mikrosiru, joka käsittääkseni tulee ottaa otsaan tai käsivarteen. Se tulee olemaan pedon merkki 666.
Sitä ei saa ottaa, vaikka kuolisi nälkään. Ilman sitä merkkiä ei voi ostaa eikä myydä.

Ihmiset jotka nyt kuolevat, eivät mene suoraan taivaaseen tai helvettiin. He menevät odotuspaikkaan odottamaan lopullista tuomiota. Ihmiset jotka kuolivat uskossa ja Jumalassa, kuten Julia, pääsevät Uuteen Maailmaan joka kokonaan uudelleen. Blogien mukaan tämä maapallo tuhotaan täysin. Tiedemiesten mukaan on olemassa tuhansittain eri aurinkokuntia joista emme tiedä mitään.
Uusi maailma tulee olemaan jossain näistä aurinkokunnista joihin pääsee ainoastaan Jumalan omat ihmiset. Siellä jokaisella tulee olemaan tunnistettava ruumis, sama ulkonäkö kuin oli täällä maailmassa, joten tunnistamme sitten rakkaamme. Tämä elämä jossa nyt elämme on vain lyhyt asema kohti iänkaikkisuutta. Olin itse kuolemaisillani vain pari päivää sitten, mutta nähtävästi aikani ei ollut vielä, koska Jumala salli että minut löydettiin tajuttomana ja vietiin sairaalaan. Toisaalta jos ei olisi nykyajan lääketiedettä, olisin kuollut 30 vuotiaana malariaan. Tämän suuren surun keskellä toivon, että olisin kuollut. Sitä näyttää toivovan myös monet suomalaiset. Olisin päässyt Julian luokse. Me olimme läheisempiä kuin kukaan ihminen pystyy ymmärtämään.

Olen niin pettynyt miehiin, etten usko enää löytäväni ketään. Kirjoitan nyt tänne ylös, että Juha itse muistaa tämän. Sovimme yhdessä että jos kumpikaan meistä ei löydä ketään todellista rakkautta, olemme yhdessä hänen kanssaan platonisessa suhteessa loppuelämämme. En ole rakastellut kenenkään kanssa yli vuoteen ja aloin huomaamaan, että siihen tottuu. Nukun vain mielummin ihmisen vieressä jota rakastan, kuin rakastelen ihmisen kanssa joka ei rakasta minua. Julialla oli sama asia, vaikka hänellä olisi ollut jonoksi asti miehiä varsinkin ulkomailla. Julialle antoi pyyteetöntä rakkautta hänen mopsinsa Bonzo joka makasi myös Julian vieressä kun hän kuoli.
Suomi on täynnä itsekkäitä, julmia ja pahansuopia ihmisiä, enkä aio tulevaisuudessa asua siellä enää. Ja muistakaa nyt että Johanna Tukiainen joka tällä hetkellä kirjoittelee Facebookissa, ei ole minä. Hän on ottanut identiteettini haltuunsa. Siitä syystä myös Seiska Live sivuni ovat olleet väliaikaisesti suljettuna jotta eräs ihminen ei pääse siellä riehumaan ja esittämään minua.
Kuulin, että Helsingin Sanomissa oli kaunis juttu Juliasta, samoin Iltasanomat kirjoittivat kauniisti.
Älkää näädät ja pahansuovat Ihmiset, kuten Mia Oksanen, esittäkö mitään surunvalitteluja meille.
Se loukkaa meitä koska te olitte osasyyllisiä Julian ennenaikaiseen kuolemaan. Pyytäisin myös, että Seiska poistaa Arton surunvalittelut netistä. Arto ei ollut koskaan läheinen Julian kanssa eikä tuntenut häntä. Julia halveksui ja inhosi Artoa, joten viimeistään tässä vaiheessa teidän tiettyjen henkilöiden pitäisi vaieta.

- Johanna Tukiainen

Johanna Tukiaisen kolmas sisko eli Jasmine Tukiainen ennustaa facebookissaan myös päivämäärän!!!

Jasmine Tukiainen
2 tuntia sitten lähellä paikkaa Kista, Sweden via matkapuhelin Jag Jinxar, allt kommer att ändras, börjar 15/4-14 - 15/4-15 därefter förändras nåt stort i världshistorien. Kom ihåg datumet o säg då att jag hade fel. kärlek till alla.
Tykkää · Jaa

Eli ilmeisesti aikavälillä 15.4.2014-15.4.2015 tapahtuu merkittäviä - luultavasti juuri suurimman isosiskon ennustamia - asioita!

VIELÄ UUTTA TIETOA!!!!!!!!!!!!!!!!!11!!!!! Upean glamourisesssa nettiblogissa, jota Tukiaisen siskot suosittelevat, Jesus-kommer-snart.blogspot.se, ANNETAAN TEMPAUSPÄIVÄMÄÄRÄ 15.4.2014!!!!!!! SE ON ENSIMMÄINEN "VERIKUU" joka on ihmeellisesti tarkalleen pääsiäisenä 2014, 15.4.2014!!! Nyt lähtee heti VÄLITTÖMÄSTI laskuri pystyyyn tähän päivämäärääääÄÄÄÄN! Onhan sen osoittanut vahvasti oikeaksi satunnaisen uskovaisen Julian tempaus, joka oli merkki OIKEILLE uskovaisille joissa ei asu paha haureuden ja näädän henki sisällä!!! On huomattava, että Suomessa tempaus tulee vasta viimeistään 16.4.2014 klo 1 aamuyöllä koska Ruotsin aika on tunnin jäljessä Suomen ajasta joten laskuri osoittakoon tuohon viimeiseen mahdolliseen hetkeen!

Den första blodröda månen inträffar i påsken den 15 april 2014, och den andra den 8 oktober på lövhyddohögtiden 2014. Den tredje blodröda månen är igen på påsken den 4 april 2015, och den sista i lövhyddohögtiden den 28 september 2015.

Päivitys 29.12.2013: ANTIKRISTUS TULEE TÄYSIN VARMASTI VUONNA 2014!!!11!!!! Kaikkein luotettavimman tuntuinen profeetta sanoo nyt TÄYSIN EHDOTTOMALLA 100 % VARMUUDELLA, että lopputapahtumat ALKAVAT vuonna 2014. Nyt se on AIVAN TÄYSIN VARMAA. MIKÄÄN EI MITENKÄÄN VOI ENÄÄ MILLÄÄN TARKENTAA TÄTÄ ENNUSTUSTA KOSKAAN YHTÄÄN! Nyt se on lopullisesti lukkoon lyöty, varmistettu ja tarkennettu lopullisesti. 2014 on se vuosi.

VUOSI 2014: ANTIKRISTUS TULEE, GORBA PALAA VALTAAN SYKSYLLÄ

Katoamaan ehtimätön sukupolvi on jo ehtinyt siihen ikään (2014-1917=97) ja Daniel 10:13 on sellaisessa vaiheessa (1993+21=2014), että vuoden 2014 tapahtumien ennaltatietäminen vaikuttaa poikkeuksellisen helpolta. Elinvuosia ei ole jäljellä yhtään ylimääräistä ja 21 vuoden lähtökohdaksi (Daniel 10:13) ei ole vuoden 1993 jälkeen varteenotettavia vuosilukuja niin että lopputapahtumien alkaminen on varmaa juuri vuonna 2014.

Päivitys 2.1.2014: KAKSI LUOTETTAVIMMAN TUNTUISTA PROFEETTAAAA VAHVISTAA 2014 TAPAHTUMAT!!! Sekä pelastussanoma että ystävämme ja veljemme Jari mailas VAHVISTAVAT VARMUUDEKSI tämän, KUULUISAN VALOKUVAAJAN ANTAMAN PROFEEETALLISEN listan 2014 TAPAHTUMISTAa!!!!!!!!!!! JÄTTIMÄINEN TERRORISTI-ISKU SOCHISSA TALVIOLYMPIALAISISSA ALOITTAAA KAIKEN! Tälle voimme VÄLITTÖMÄSTI HETI laittaa laskurin pystyyn! Sen ON TOTEUDUTTAVA 23. helmikuuta 2014 LOPPUUN MENNESSÄ! KUN TÄMÄ TOTEUTUU, MINKÄ PELASTUSSANOMA JA MAILAS OVAT VANNONEET TOTEUTUVAKSI, kaikki muu toteutuu myös! Tämä on nyt VARMA eikä MIKÄÄN voi mitenkään millään yhtään enää koskaan tarkentaa varmistettujen tapahtumien varmaa profetiaa! ASIA ON 100 % LUKKOON LYÖTY JA VARMISTETTU!

Vuosi 2014 menee vielä enemmän päin helvettiä kuin kulunut.

Talvikisoissa tapahtuu jättimäinen, satoja tappava terrori-isku. Syyrian sisällissota kääntyy lopuilleen, silmälääkäri Assad pääsee niskan päälle ja alkaa massateloittaa antautuneita vastustajiaan keskitysleireillä. Suomen talous alkaa uuden syöksyn, kun paljastuu yhä uusia korruptiotapauksia, nyt jo hallituksessa.

Populistit muodostavat iskujoukkoja suomalaisen suomen puolustamiseksi ja kahakoivat mamujen kanssa, ensin pesäpallomailoilla, sitten jo aseilla. Suomessa tapahtuu ensimmäiset poliittiset murhat vuosikymmeniin. Ruoan toimitukset kauppoihin takeltelevat ja nälkäiset väkijoukot hakkaavat keskusvarastoja vartioivia hengiltä.

Sairaahoito romahtaa eteläsuomessa ja massat alkavat työntyä pakolaisina pohjoiseen, syöden tieltään kaiken mahdollisen.

Polttoaineiden loppuminen halvaannuttaa liikenteen ja sähköntuotanto toimii vain tunnin iltaisin, useimmiten ei sitäkään. Ihmiset paleltuvat hengiltä jääkylmiin kerrostaloihin.

Talvivaaran todetaan saastuttaneen uraanilla tuhansia neliökilometrejä pohjavettä, säteilysairaat ostavat jodin loppuun apteekeista ja alkavat kuolla joukoittain. Hallitus antaa armeijalle hätätilaoikeudet ja iskujoukot poliisilla vahvistettuina alkavat tappaa väärin ajattelevia kansalaisia.

Työttömyys nousee 90:en prosenttiin ja ihmiset alkavat syödä toisiaan, kun varmuusvarastot löydetään tyhjinä ja todetaan, että venäjän mafia on varastanut ruoan.

Ihmiset menettävät toivonsa ja rikkaat lähtevät Ruotsiin, joka sulkee rajansa muilta -paitsi suomenruotsalaisilta.

Susilaumat leviävät Venäjältä syömään teiden varsille kuolleita kerjäläisiä.
Pääpopulistista tulee hallituksen huutoäänestyksellä kaikki oikeudet saava asiainhoitaja ja hän perustaa välittömästi leirejä, jonne taiteilijat, älymystö ja akateemiset henkilöt viedään kuolemaan nälkään tuottamattomina.

Lopulta Venäjä miehittää maan ja liittää sen jäljelle jääneet 350 00 asukasta itseensä.
Suomi lakkaa olemasta 11 kuukaudessa ja 13 päivässä.

Päivitys 8.1.2014: KARJALA PALAUTUUU!!!!!! Jumala ITSE HENKILÖKOHTAISESTI ILMOITTI PIHOLLE, ETTÄ YOU ARE THE LEADER OF FINLAND JA ETTÄ KARJALA JA PETSAMO PALAUTUVAT JA ETTÄ ANUS, VIENA JA KUOLLA LIITETÄÄÄN SUOMEEEEEEMN!!!!!!!!!!!!!! Kommenteissa hän sanoo EHDOTTOMALLA VARMUUDELLA, ETTÄ TÄMÄ 100 % VARMASTI TAPAHTUU 20 VUODEN SISÄLLÄ!!! Kaikki tämä on siis täysin varmasti tapahtunut viimeistään 8.1.2034 klo 00:48 mennessä. LUKKO PÄÄLLE JA AVAIMET TAIVAASSSA! TÄMÄ ENNUSTUS EI VOI MITENKKÄÄN YHTÄÄN KOSKAAN ENÄÄ MILLÄÄN TAVALLA TARKENTUA LAINKAAN!!!!!

Karjala palautuu ja suur-Suomi syntyy

Kirjoittanut Jouko Piho (8. tammikuu 2014, 00:48)

Minä uskon ja tiedän, että Karjala palautuu vielä Suomelle, ei uhoamalla eikä sodalla, vaan Jumalan tahdosta ja neuvottelemalla silloin kun aika on.

Uskon ja tiedän, että silloin Suomi saa takaisin myös Petsamon ja muut Suomelta vääryydellä riistetyt alueet.

Uskon ja tiedän, että silloin myös Aunus, Viena ja Kuola liitetään Suomeen.

Silloin suomensukuisten heimoaate yhdestä valtakunnasta ja suur-Suomesta vihdoinkin toteutuu. Suuren Suomen aate, jonka isovenäläiset imperialistit ja varsinkin Neuvostoliiton yliasemaa korostaneet kommunistit torjuivat veristen sotien voimalla, tulee sittenkin vielä ylösnousemaan historian haudasta, koska se on historiallinen oikeus ja koska Jumala on niin säätänyt.

Päivitys 8.1.2014: VÄLITÖN TEMPAUS ODOTETTAVISSA NYT HETI½!!!!!!!!!!!!!! OLEMME VÄLITTÖMÄSSÄ TEMPAUSODOTUSKESSA!! RODY SAI VARMAN VAHVISTUKSEN VÄLITTÖMÄLLE TEMPAUKSELLE JOKA TAPAHTUU NYT!!!! "Väestönlaskenta valtuutus Obamacare. Tempaus nyt." NYT SE TODELLAKIN HETIV ÄLITTÖMÄSTI TAPAHTUUUUU!!! TEMPAUS! TEMPAUS TULEE HETI NYT 1.1.2014!!!!!!!!! TÄYSIN VARMA TIETO!

Rody saanut tempaukselle vahvistuksen

Rody raptureCensus By Mandate Obamacare. Rapture Now.

"Väestönlaskenta valtuutus Obamacare. Tempaus nyt."

Rody sai uuden ilmestyksen Jumalalta. Hän pyysi vahvistusta tempaukselle ja sai kehoituksen lukea Luuk 2:1-7 jakeet.

"....kaikki maailma oli verolle pantava" (tämä oli samalla väestönlaskenta.... "Census" englanniksi.
sitten tämä kohta: "synnyttämisen aika tuli."

Englanninkielisessä Raamatussa osuvammin: "the days were accomplished" = AIKA TULI....

Tuo viittaa siihen, että meidän aika on tullut lähteä!

"...heille ei ollut sijaa majatalossa." = meille ei ole enää sijaa tässä maailmassa.

Obamacaren väestönlaskenta vastaa keisari Augustuksen väestönlaskentaa, koska Obamacaressa lasketaan väestö samalla periaatteella.

Ilmeisesti jossain Obamacare pykälässä käytetään tuota samaa sanaa CENSUS, joka tarkoittaa väestön laskentaa.

Jeesus tuli ensimmäisen kerran, kun Augustus määräsi väestönlaskennan ja nyt uusi Augustus (Obama) määräsi uuden väestön laskennan ja voidaan olettaa, että Jeesus tulee "pilviin" jälleen tämän laskennan aikana.

Obamacaren "väestönlaskenta" alkoi 1.1.2014 ja päättyy 31.3.2014.

Rodney uskoo, että tempaus tulee laskennan alussa (viittaa juliaanisen kalenterin uuteen vuoteen), joten olemme välittömässä tempauksen odotuksessa.

-Markku

Päivitys 11.1.2014: TEMPAUS TULI!!!!!! ARIEL SHARON ON KUOLLUT! KAIKKIEN LUOTETTAVAN TUNTUISTEN PROFEETTOJEN MUKAAN SE ON TÄYSIN 100% EHDOTTOMAN VARMA TEMPAUSMERKKI KOSKA RABBI OLI ENNALTATIENNYT SEN! Nyt ylöstempaus on lopullisesti vihdoin tapahtunut ja lopun ajat ovat menossa. Tästä eteenpäin emme siis tule näkemään luotettavan tuntuisten profeettojen sivuilla LAINKAAN mitään yhtään päivityksiä koskaan ainuttakaan enää IKINÄ, koska heidät on TEMMATTU POIS KOTIIN! Jos nyt joku profeetta vieläkin tarkentelee ennustuksia, niin ihmetelkäämme, miksei häntä olekaan temmattu ylös? Koska OLIMMEHAN JO TEMPAUSHETKEN AJASSA VALMIIKSI TÄYDELLÄ VARMUUDELLA!!!!!!!!111!!!!!! ja VÄLITÖN TEMPAUS oli AIVAN JUSTIINSA HETI TAPAHTUMASSAKIN!

ENNUSTTUKSIA EI TARVITSE YHTÄÄN LAINKAAN OLLENKAAN TARKENTAAAAAAA!!!!

Sharonin kuolema on Antimessiaan tulemisen merkki. Jo vuodenvaihdekirjoituksessani 31. 12. 2013 otsikoin: Vuosi 2014: Antikristus tulee. Gorba palaa valtaan syksyllä. Tuskin ennustusta tarvitsee tarkentaa mihinkään suuntaan, kun juutalaisten profetiatkin oikein ymmärrettynä vahvistavat samaa. HV

Nyt kaikki on täydellisesti, 100 % varmuudella täydellisen lopullista. Mihinkään ennustukseen ei enää KOSKAAN voi yhtään lainkaan tulla mitenkään femtosekunninkaan tarkennusta lainkaan. Sharonin kuolema lopullisesti täysin viimeisteli kaikkien luotettavimpien tuntuisten profeettojen kaikki ennusteet ja ne ovat nyt lopullisesti täysin lukkooon lyödyt, ja mitenkään ei yhtään enää koskaan millään voi lainkaan piiruakaan tarkentua enää mikään ennustus. Nyt viimeinkin on täysin lopullinen profetia täydellisen valmiina, ja mitään uutta ennustetta tai tarkennusta ei koskaan enää tule. Kaikki on nyt selvillä.


Päivitys 8.1.2014: MIES ON SAAANUT VAHVISTUKSEN!!!!!!!1!!!! TEMPAUS ON TÄNÄÄÄÄÄN!!!!! NYT TULI KUUMINTA HOTTIA TIETOA! Ariel Sharonin jälkeen heti tuli lumisade joten kevät tulee vasta tuhatvuotiskaudella ELI TEMPAUS ON NYT HETI VÄLITTÖMÄSTII!!!!! LASKURI ON HETI LAITETTAVA TÄMÄN PÄIVÄN VIIMEISEEN SEKUNTIIN ASTI!

mies on saanut vahvistuksen että tempaus on juliaanisen kalenterin lopussa (ilmeisesti 13.1.). Ariel Sharon oli hänen mielestään Metusalah ja hänen täytyi poistua ennen tempausta, niinkuin Nooana aikana ennen tulvaa. Jos kuulin oikein hän sanoi videon lopussa, että oli saanut Herralta tiedon, ettei hän ole täällä enää keskiviikkona.

RAPTURE IS THIS WEEK
http://youtu.be/DeT-dpbdmEE

-Markku

Ylöstempaushetki TARKENTUI vielä sen verran, että TÄYSIN LOPULLINEN, VIIMEINEN mahdollisuus on 14.1. Nyt se on VARMA! Tempaus on kaikkien kaikkein luotettavimman tuntuisten profeettojen tutkimien mahdollisten ennusmerkkien mukaan NYT. Tarkennamme laskurin 14.1. päivään vain sen varmuuden välttämisen ehkäisemiseksi, että tempaus EI TULISIKAAN TARKALLEEN 13.1. mutta äärettömän suurella todennäköisyydellä 13.1. on kuitenkin se aivan viimeinen takaraja. Joka tapauksessa on aivan TOIVOTONTA, ettei täysin lopullinen ja viimeinen hetki olisi viimeistään 14.1. viimeinen sekunti. Sen jälkeen EI MITENKÄÄNN VOI YHTÄÄN KOSKAAN LAINKAAN MIKÄÄN TARKENTUA MILLÄÄN!

Tosin toivon tietsyti että tuo paljon puhuttu 13.1. tai 14.1. menisi vielä oikein ja pääsisimme vihdoin pois. Mutta nyt ei auta paljon muuta kuin taas odottaa. Monena iltana olen vain todennut että tuli ilta ja tuli uusi aamu vain tullakseen taas uusi ilta ja uusi aamu... Päivät menee niin nopeasti nykyään, etten itsekään ymmärrä miksi. HYVÄ! ...koska haluan että se päivä tulisi PIAN!

Päivitys 19.1.2014: TÄYSIN LOPULLINEN VARMISTUS ON TULLUT!!! Nyt on TÄYSIN, LOPULLISESTI JA 100 % VARMAA, että 2014 ANTIKRISTUS TULEE. ON AIVAN TÄYSIN MAHDOTONTA ETTÄ ENNUSTUS VOISI MITENKÄÄN ENÄÄ YHTÄÄN LAINKAAN TARKENTUA IKINÄ KOSKAAN MILLÄÄN! Antikristus tulee täysin varmasti 2014. JOs tämä tästä muka tarkentuisi, mitä ei siis mitenkään enää voi tapahtua, niin sehän tarkoittaisi, että se, mitä profeetta puhui Herran nimissä, ei toteutuisi, ja se ei olisi Herran sanaa vaan väärän profeetan röyhkeää puhetta. (5. Moos. 18:22) ja näinhän ei tietenkään voi millään yhtään olla lainkaan! Koska nyt merkit ovat niin vahvat, että ei voi MIKÄÄN muuttua ennustuksessa, ei piiruakaan. Lukko on nyt päällä ja avaimet taivaassa, koskaan ei enää tarkennusta tule!

ANTIKRISTUKSEN TULON MERKIT


Antikristuksen valtakunnan jalat ovat syntyneet pohjoiseen - toteutunut 1917
Antikristus syntyy syntymämerkki päässä (Ilm 13:14) - toteutunut
Antikristus saa nimen Mikael (Daniel 12:1) - toteutunut
Kolme kuningasta reväistään nopeasti viimeisen, kymmenennen ensimmäiseksi tuloksi (Daniel 7:20) - toteutunut Brezhnev, Andropov, Chernenko
Antikristus on hallinnut vähäisemmässä kaudessaan (Ilm 17:10) - toteutunut 1985-1991
Antikristus parodioi Jeesuksen kuolemaa ja ylösnousemusta (Novum) 72 tunnin vankeudella - toteutunut 1991
112., viimeinen paavi tulee valtaan (Malachy) - toteutunut Fransiscus I 2013
Sharonin kuolema on Antikristuksen tulon merkki (Kaduri) - toteutunut
Antikristuksen valtakunta syntyy Neuvostoliiton jaloille - toteutumassa
Putin putoaa Gorban taas tulla - toteutuu 2014?
Gorba tulee valtaan juonilla valtioliiton johtoon - toteutuu 2014?
Se on yhtä kuin Antikristuksen (toinen, Ilm 17:8) tulemus (2 Tess 2:4)

Harri Veijonen 1986-2013

Päivitys 23.1.2014: JYVÄSKYLÄÄN ISKEE RAAMATTUMARSSI!!!! Kohta näemme valtavan uskoaan tunnustavien miesten joukon Jyväskylässä lähiaikoina!!! MIEHILLÄ ON RAAMATUT JA SUOMEN SINIRISTILIPUT!!!! Marssi toteutuu myös muualla Suomessa!

RAAMATTUMARSSI -> JYVÄSKYLÄ JEESUKSELLE!
Suomalainen Messu

Pohjalainen uskontunnustus by Lasse Heikkilä
http://www.youtube.com/watch?v=2FPTJX-EMvk&list=PLspH0kAmQvJLHVnZMgq9y77hMHhTqwU3N

Suomenlippu 2, 1 kpl

Tule mukaan suunnittelemaan Raamattumarssia, joka toteutetaan Jyväskylässä lähiaikoina!

Marssille osallistujien toivotaan ottavan marssille mukaan Raamattuja ja Suomen siniristilippuja!

Laulu Suomelle by Lasse Heikkilä
http://www.youtube.com/watch?v=YSAaQ9rh_vs&list=PLspH0kAmQvJLHVnZMgq9y77hMHhTqwU3N

Toivomme marsseja toteutettavan myös muualla Suomessa!

Päivitys 24.1.2014: AHDISTUKSEN AJAT ALKAVAT VARMUUDELLA 26.2.2014!!! Nyt se on VARMAA! Matemaattiset laskutoimitukset osoittavat ehdottoman varmasti nimenomaan tarkalleen keskiviikkoon 26.2.2014. Se on nyt lopullisesti lukkoon lyöty, varma päivä. Laskuri lähtee heti nyt pystyyyn !!!!

Sitten me laskimme vuodesta 2014 seitsemän vuotta eteenpäin, joka antoi vuoden 2021 ja haimme netistä, minä päivänä on Palmusunnutai on vuonna 2021 ja sehän on maaliskuun 21. päivä. Palmusunnuntaista taas olisi temppelin hävityksen päivään, Tisha be´av on 1290 päivää, joka on laskurin mukaan 1.8.2017 ja laskuri laskee vain viikon vajaaksi, eli 8.8.2017, eli onko palmusunnuntai sittenkin vuonna 2021 neljästoista päivä, jolloin hävityksen kauhistuksen asettaminen osuisi tasan oikeaan paikkaan, 1.8.2017 kohdalle, vai onko Tisha be´av viikkoa myöhemmin? Siitä kun lasketaan vielä 1290 päivää joka olisi laskukaavassa ahdistuksen ajan alku, joka olis näillä laskuilla 26.2.2014. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei sekään kerro vielä tempauspäivää. Se voisi olla aiemminkin ja toisaalta jos 10 päivää ollaan ahdistuksessa, niin se voiolla vasta 8.3.2014 vai menikö oikein?
Muuten kaikki täsmää aika hyvin.
Lopputulos 2580 vaivanaikojen päivää osuu 26.2. tähän kevääseen, joka on keskiviikko eikä minkään mikään päivä, eli hyvä päivä varkaalle.
Lopuksi totean saman minkä lähes joka vuosi olen todennut, ettei yksikään vuosi Jumalan kalenterin mukaan pääty 31.12. vaan jatkuu siitä vielä kevätpäivän tasauksen jälkeiseen laskevan kuun loppuun ja uusi vuosi alkaa vasta kun uusi kuu ilmestyy sirppinä Jerusalemissa.
Kerroin mailitse keskustelun Markulle yöllä ennen nukkumaanmenoa ja sitten hän aamulla olikin vastaillut: (mutta tuo 26.2. ei ole tempauspäivä, vaan ahdistuksen ajan ensimmäinen)

Päivitys 29.1.2014:

VALTAVAN SUURI MERKKI NÄKYY TAIVAAAALLLAAAA!!!! Tämä merkittävistä merkittävin merkki näkyy TÄYSIN VARMASTI taivaalla 23.9.2017!!!! KUN LASKEMME SIITÄ TASAN 3,5 VUOTTA TAKAPERIN NIIN MAALISKUU 2014!!!!!!!!!! 13.3.2014!!!! SIIHEN LASKURI HETI NYT VÄLITTÖMÄSTI PYSTYYIYUIYUUYYYUUUUN!!!!! JA LASKURI IHAN NYT HETI MYÖS PÄIVÄÄN 23.9.2017!!! VIDEO TODISTAA VARMAKSI, ETTÄ MERKKI NÄKYY TAIVAALLA SILLOIN!

Näkyi suuri merkki taivaalla, vaimo vaatetettu auringolla ja kuu hänen jalkojensa alla jne.

Vaimo vaatetettu auringolla ja kuu hänen jalkojensa allaJoh.ilm. 12:1 Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä.

http://youtu.be/v9LI0msmdc8

Tuossa videossa todistetaan, että tuo merkki näkyy taivaalla 23.9.2017.

Oletuksena on, että tämä merkki on ahdistuksen ajan puolivälissä. Kun tuosta merkistä lasketaan 3,5 vuotta taaksepäin saavutaan maaliskuulle 2014.
Laskin tarkan vähennyksen ja sain päivän 13.3.2014 (liite)

-Markku

Takaisin "Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian" -sivulle.


Aiemmin oli mahdollista keskustella profetioista vieraskirjassani, mutta Suomen nykyinen laki asettaa keskustelupalstojen ylläpitäjät vastuuseen kaikista kirjoituksista, joten vieraskirjassa ei enää sallita uusia kirjoituksia. Vieraskirja poistettaneen tarpeettomana lähiaikoina.
(Mr. Niilo Paasivirta)

(Laskuri käynnistetty 26.6.2006)