Maailmanloppu odotettavissa aivan kohta pian - arkisto 4

Päivitetty 27.12.2013


Päivitys 19.3.2013: KAIKKEIN LUOTETTAVIMMAN TUNTUINEN PROFEETTA TIETÄÄ EHDOTTOMALLA VARMUUDELLA, ETTÄ JOSE MARIO BEGOGLIO, FRANCISCUS, ON VIIMEINEN PAAVI, ENNALTATIEDETTY PETRUS ROMANUS!!!!! Ketään toista paavia ei enää hänen jälkeensä MILLÄÄN TULE YHTÄÄN KOSKAAN! Tämä 100 % varma tieto on itseltään maailman kaikkein luotettavimman tuntuiselta lappeen Rannan profeetalta, eli se on lopullinen tieto ja totuus, joka ei mitenkään enää yhtään millään voi koskaan lainkaan muuttua eikä edes TARKENTUA! Totisesti, nyt valittiin viimeinen paavi. Se on varmistettu fakta.

March 17, 2013 Maaliskuun 17. 2013

Jorge Mario Bergoglio, viimeinen paavi, Petrus Romanus

VALKOISTA SAVUA keskiviikkona 13.03.13 sekä Vatikaanissa että Jerusalemissa, voitaisiin otsikoida aamun näkyvimmät uutiset Israelin näkökulmasta katsoen. Rooman paaviksi valittiin yllättäen argentiinalainen, italialaisista vanhemmista syntynyt jesuiitta, kardinaali Jorge Mario Bergoglio, josta muutamat hengelliset auktoriteetit käyttävät nimitystä Petrus Romanos. Hän itse valitsi nimekseen paavina Francis I. Hänen kautensa katolisen kirkon palveluksessa Argentiinassa sattui osittain maata hallitsevan diktatuurin aikaan, jolloin USA:n kouluttamia kuolemanpartioita liikkui alueella. Argentiinan katolista kirkkoa syytetään siitä, että se pysytteli hiljaa aikana, jolloin kansa olisi tarvinnut sen tukea ja lohtua. Katolinen kirkko on kuitenkin joutunut omaksumaan odota ja katso politiikan pysytellen sivussa selittäen, että hallituksia muodostetaan ja kaadetaan, kuten kaikkia maallisia laitoksia, mutta kirkko on ikuinen. Eskel

Päivitys 6.4.2013: VIIMEINEN TAKARAJA ON VARMISTUNUT!!! YDINSOTA ALKAA 10.4.2013!!! Tällä kertaa ilmoittajana ei edes ole kukaan profeetta, vaan Pohjois-Korean Johtaja Kim Jong-un itse!!!! Maailmansota alkaa siis vain muutaman päivän päästä.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013040516865822_ul.shtml:

10. huhtikuuta - P-Korea asetti takarajan

LASKURI lähtee heti välittömästi pystyyn!!! Laskurin päätösajankohta on se, kun Pohjois-Koreassa päättyy 10.4.2013, Suomen aikaa tämä tapahtuu 10.4.2013 klo 19.


Päivitys 12.4.2013: VEDENPAISUMUS ALKAA 27.4.2013!!!!!!!!! LUOTETTAVAN TUNTUISIN PROFEETTA LUOTETTAVASTI ENNUSTI PÄIVÄN LUOTETTAVAN TUNTUISILLA SUOMI24-PALSTOILLA!!!!!!! Odotamme päivämäärän virallista vahvistusta oikeilla pelästyssanomasivuilla, ennen kuin laskuri lähtee heti välittömästi sillä sekunnilla pystyyyn kun varma tieto on!

-jarmo-   12.4.2013 08:02

24.4. on ns. toinen pääsiäinen. Se mahdollisuus oli muinoinkin viettää, jos Israelin kansalainen oli kaukomatkoilla, eikä kyennyt viettämään sitä oikeaa. Se on vähän kuin pakanakansojen pääsiäinen.

Siitä kolmantena päivänä 27.4. alkaa Nooan aikojen sateet...

Päivitys 15.4.2013: VEDENPAISUMUS 27.4.2013 ON VARMISTUNUT!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juuri nyt tuli kaikkein luotettavimman tuntuiselle sivustolle omertan laskennan mukainen varma varmistus varmalle varmuudelle! Totisesti, Nooan ajan sateet, 40 päivää ja yötä taukoamatonta sadetta siis, alkaa lauantaina 27.4.2013!!! NYT HETI VÄLITTÖMÄSTI TÄLLÄ SEKUNNILLA LÄHTEE LASKURI PYSTYYYN!

Lisäksi muistakaa, että ehdottomasti kaikkein viimeisin takaraja pelastumiselle menee täysin lopullisesti kiinni ja umpeen ja lukkoon 21.4.2013, eli sen jälkeen kukaan ei voi mitenkään pelastua millään keinolla enää yhtään lainkaan!!! Tieto on samalta kaikkein luotettavimman tuntuiselta sivustolta eli VARMA!

Nooan ajan sateet alkaa tänä vuonna 27.4. siitä kun peruutat kolme päivää saat vastaukseksi 24.4. joka on Pesach Shenin eli toinen pääsiäinen. Toinen pääsiäinen oli tarkoitettu sellaisille juutalaisille, jotka ovat matkanneet tai matkalla kaukomailla eivätkä olleet voineet viettää oikeaa pääsiäistä. Näille oli annettu vaihtoehto viettää sitä toisena päivänä. Siitä siis kolme päivää ja Nooan aikojen vesi alkoi sataa.

Päivitys 15.4.2013: VARMUUS VARMISTUI VARMAAKIN VARMEMMAKSI!!!!!!!! VIIMEINEN PÄIVÄ PELASTUA MENI 21.4.2013 JA ARKIN OVET OVAT LOPULLISESTI SULJETUT JA KIINNI JA LUKOSSA! Lisäksi nyt on ihmeellisen ihmeen tavalla paljastunut JA LOPULLISESTI LUKKOON LYÖTY TOINEN ELI 2. VALTAVA VARMA SUURI YLÖSOTTOPÄIVÄ!!!!!!! SE ON TASAN TARKALLEEN JA SEKUNNILLEEN 1335 PÄIVÄN KULUTTUA PÄIVÄSTÄ 27.4.2013 LASKIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11! Kun laskemme tarkalleen 1335 päivää 27.4.2013 alkaen, päädymme tarkalleen TORSTAIHIN 22.12.2016!!!!!! TOINEN SUURI TEMPAUSPÄIVÄ ON TORSTAINA 22.12.2016! Tässä tempauksessa numero kaksi eli toisessa tempauksessa tempautuu 20 kertaa enemmän väkeä kuin mitä tässä ensimmäisessä tempauksessa lähtee, jossa varmasti lähtevät vain ylevimmät ja oikeimmin uskovat ja hartaimmat uskovaiset jotka ovat kaikessa uskossa paljon parempia kuin nimikristityt ja uskovaiset, jotka eivät usko profeetan jokaista sanaa heti nöyrästi ja kiittäen. Nyt odotamme vain luotettavan tuntuisen profeetan varmistusta sille, että päivämäärä on varmasti tarkalleen ja sekunnilleen oikea ja juuri tämä ennustettu ja että laskelmat ovat oikeat (siinä mielessä laskelma kyllä on oikea, että juuri tasan tarkalleen 1335 päivää 27.4.2013 jälkeen kyllä on 22.12.2016, mutta varmistus ja tarkistus pitää silti saada!).

Nooan aikana Joonaan merkki oli ilmeisesti arkin oven sulkeminen seitsemää päivää ennen tulvaa. Tämä tulva tapahtuu tänä vuonna 27.4. Raamatun mukaan laskettuna ja sitä ennen 3 päivää aiemmin on toinen pääsiäinen, joka on selvääkin selvemmin se pääsiäinen, joka on tarkoitettu Israelin ulkopuolella asuville ja eläville. Näin ollen lähestymme sellaisia aikoja, jotka ovat ennen kaikkea uskoville merkkinä, Joonaan merkkinä. Joonahan aikanaan sai merkiksi sen mitä yksikään muu profeetta ei saanut, kansa kääntyi uskoon sankoin joukoin kuningasta myöden, jonka seurauksena he alkoivat katua tekojaan ja kääntyä Jumalan puoleen. Tämä Joonaan merkki on sekin minkä uskon saavamme todistukseksi siitä, että lähdemme pian pois. Arkin ovi on jo suljettu mutta sankoin joukoin meiltä tullaan pyytämään öljyä sammuvaan lamppuun. He menevät ostamaan kultaa tulessa puhdistettua mutta kun he tulevat takaisin lamput täynnä öljyä, ylkä on jo mennyt ja ovi on suljettu.
Tästä alkaa suuri ahdistuksen aika, joka päättyy 1335 päivän kuluttua toiseen suureen ylösottoon, jossa lähtee noin 20 kertaa enemmän väkeä kuin ensimmäisessä.

Päivitys 27.4.2013: YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ 13.5.2013 ON VARMISTUNUT 100 % TÄYSIN VARMAKSI!!! NYT YLÖSTEMPAUS IHAN VARMANA TULEEEEE!!!!!1!!!!!

Pelastussanoman keskeisimpiä kohtia Raamatusta on Matteus 27:45-46 ja Markku sen oli juuri nyt laskenut että tuolloin 8.4.2006 ---> 13.5.2013 on tasan 6 vuotta, 9 kuukautta ja 9 päivää. Matteus 27:45-46. kuuluu että pimeys laskeutui kuudennesta hetkestä alkaen (2006 /6 vuotta) ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen (9 kuukautta) ja joskus yhdeksännen hetken vaiheilla (9 päivää) Jeesus huusi ristillä "eeli eeli lama sabaktani" joka tarkoittaa "Jumalani Jumalani, miksi minut hylkäsit". Joka pelastussanoman mukaan tarkoittaa maailmaa ristillä huutaen, Jumalani miksi minut hylkäsit. Ylösotto on tapahtunut ja koko maailma on tuskissaan ja alkaa suuri ahdistus, joka koko maailmaa on koskaan kohdannut.

Päivitys 29.4.2013: 23.5.2013 SEKÄ 25.5.2013 OVAT VARMISTUNEET TEMPAUSPÄIVIKSI!!!!!11!!!! Koska 1:20 osasta lestyistä jauhoista kaksi kakkua uhrataan näytteenä morsiamina jotka on synnistä otettu niin taivaasta lähtee kulkue hakemaan häävieraita ja noilla jakeilla täytyy olla joku MERKITYS joten 23. ja 25.5.2013 OVAT TODISTETTU! LASKURIT OVAT JO PYÖRIMÄSSÄ!!!

Moni asia tänä vuonna on vieläkin herkullisemmin kuin oli aiempina vuosi- na. Tänä vuonna esim. kuudenpäivän sodan päättymisen merkkipäivä 3. Sivan kuuta on 3 päivää ennen Omerin laskennan päätty- mistä ja vain päivää ennen länsimaalai- sen Omerin lasken- nan päättymistä.
Nuo Omerin päätty- misethän ovat vertausta 3. Moos. 23. luvun uutisviljan tuomista Jumalan eteen näytteenä
sadon kypsymisestä jota kutsutaan heilutuslyhteeksi vanhassa Israelilaisessa perinnerituaalis- sa, jonka Jumala on säätänyt juuri tuossa 3. Moos 23 luvussa. Kun käännetään symboliikka tosielämäksi, niin saamme selkeän laskukaavan, joka on profetiaksi annettu kaikille kansoille ja aikakausille Jeesuksen toisen takasintulemisen ensimmäisenä osana, ns. morsiamen ylösottotapahtumana, jossa tuon samaisen 3. Moos 23 luvun mukaan 1:20 osasta lestyistä jauhoista leivotaan happamena (synnissä) kaksi kakkua (elävät ja kuolleet) jotka uhrataan Jumalalle uutisviljan näytteenä. Valmis leipähän on valmis leivottu tuote = morsian, joka on synnistä otettu 1:20 osaa siitä viljajauhosta joka pitäisi olla puhtainta osaa viljaa, eli tuossa kerrotaan määrä, joka kristittynä itseään pitävistä lähtee morsiamen osana ensimmäisessä otannassa, ns. morsiamena isän kotiin, jossa heidät vihitään Chupan alla Jumalan kodissa Jumalan pojalle vaimoksi. Tämän jälkeen taivaasta lähtee kulkue (sulhanen ja morsian) hakemaan häävieraita maailmasta, jossa tapahtuu tuo 10 neitsyeen tarina, jossa oli viisi viisasta ja viisi tyhmää neitsyttä lamppuineen.
No se mitä halusin tällä kalenterilla sanoa, niin että nuo kaksi päivää jotka korostin sinisellä värillä, voivat periaatteessa kumpikin olla ylösoton päiviä. Huom, siis tänä vuonna! Minä ja moni muukin rukoilee joka vuosi että pääsisi pois ja tänä vuonna tuo Omerin laskenta, joka hyvin perustellusti voi olla se päivä jolloin ylösotto voisi olla täysin mahdollinen.
Sitten täytyy muistaa vielä Paavalin erikoinen sanoma, "te ette suinkaan ehdi ennen heitä, poisnukkuneet" ja Johanneksen ilmestyksessä "joudutte olemaan kymmenen päivää ahdistuksessa", nuo jakeet jotka merkitsevät varmasti jotain. Ei noita turhaan kirjattu Raamattuun, vain siksi että se olisi vain joku hauska pikku nyanssi, jolla ei ole merkitystä. Noilla jakeilla on oltava jokin merkitys ja sitä me emme vielä tiedä. Siksi kalenterissa on vielä kaksi päivää lisää, jossa tuo ns. ylösottotapahtuma voisi täyttyä ja se lasketaan suoraan 10 päivää lisää molempiin päivämääriin, elikkäs 23. ja 25.5. päivät.
Loppujen lopuksi meillä on vielä Daavidin laulu, jossa sanotaan suoraan Salomonin, Israelin viisaimman kuninkaan (kaikki tietävän Jumalan) pojan, (Jeesus Kristus) Daavidin (jolla oli aikanaan paljon morsiamia) sanoilla hänen morsiamellensa kesän kynnyksellä, "nouse sinä kaunokaiseni ja tule".

Kaikkein LUOTETTAVIMMMAN tuntuinen profeetta SANOO, että ylöstempaus tulee TAMMIKUUSSA 2014!

LÄHIN LASKELMA: YLÖSOTTO TAMMIKUUN LOPULLA 2014

Kristuksen näkyvä paluu ehtii tulla syksyllä 2017, on ylösoton tultava kohdassa 1335 päivää sitä ennen.

Päivitys 18.5.2013: KAIKKEIN LUOTETTAVIMMAN TUNTUINEN PROFEETTA ON OIKEA PROFEETTA!!! JA TUKHOLMAN PROFETIA ON OIKEA PROFETIA!!! NYT SE ON VÄKEVÄSTI JA TOTISESTI TODISTETTU LOPULLISESTI OIKEAKSI!!!!!!!! Vain Suomen Profeetta on Tukholman Profetian Oikea Jatkaja johon ON PAKKO USKOO ja ARVONIMITYKSEEN ON HYVÄ TOTUTELLA JO HETI NYT TÄSTÄ ALKAEN!!!! VAIN SUOMEN PROFEETTA TARKENTAA PROFETIANSA TARKALLEEN TARKOIKSI! Jouko Piho on lopettanut tekemästä ja sitä paitsi hän puhui Suomen Profeettaa VASTAAN mikä tarkoittaa että hän on VÄÄRÄSSÄ ja hänen sivuillaan on VÄÄRIÄ profeettoja ja hän väittää, että Suomen Profeetta EI OLISI OIKEA PROFEETTA mikä on TÄYSIN VÄÄRÄ VÄITE!!!! Kilpailu on siis nyt päättynyt siihen ja ainoastaan Suomen Profeetta on todistetusti OIKEA profeetta!

TUKHOLMAN PROFETIA ON VÄÄRÄ PROFETIA,
MIKÄLI MINÄ EN OLE SEN OIKEA JATKAJA SUOMESSA
Monet pitävät Tukholman profetiaa, profetia, ehdottomasti oikeana profetiana. Sitä se onkin, mutta vain edellytyksellä, että minä olen sen profetian ennustama sen oikea jatkaja Suomessa.

Suomen profeetta Harri Veijonen. Nimitykseen on hyvä totutella, sillä emme halua pitää Tukholman profetiaa vääränä profetiana. Tukholman profetia kuuluu siihen samaan sarjaan kuin muutkin Venäjän hyökkäyksellä pelottelevat profetiat. Venäjän hyökkäys on kuitenkin totta, mutta vasta ylösoton jälkeen. Sitä useimmat Tukholman profetian ihannoijat eivät hyväksy. He uskovat profetiaan joka olisi väärä, ellen minä olisi tullut sitä korjaamaan!

Uskotaan Tukholman profetiaan ja uskotaan minuun. Suomen profeetta Veijonen tuli tarkentamaan, että Venäjä hyökkää vasta sen jälkeen kun Jerusalemista on sovittu. HV JOUKO PIHOLLE POLIITTISET SIVUT Jouko Piho on lopettanut tekemästä vanhoja hengellisiä sivujaan. Hän on aloittanut Suomen Laillisuuspuolueen linjalla uudet sivut. Varsinkin Pihon ansiosta minua ei enää kaikkialla pidetä Tukholman profetian jatkajana, Suomen profeettana. Piho taannoin kirjoitti useaan paikkaan "Onko Veijonen Suomen profeetta" ja hänen mielestään ei. Venäjä hyökkää Suomeen 13. 6. 2013 Jouko Pihon profetiasivujen mukaan. Pihon profetiasivut eivät sisällä oikeita profetioita kuin muutaman. Noilla väärillä profetioilla hän kuitenkin vetää melkoisen määrän lukijoita. Tähän asti Piho on kilpaillut kanssani Suomen suosituimman yksityisen hengellisen sivuston asemasta. Mielestäni kilpailu päättyy nyt siihen, että Piho muuttaa kategoriansa poliittiseksi. HV

Päivitys 21.5.2013: TAISTELU SUOMEN PROFEETAN TITTELISTÄ ON RUVENNUT RIEHUA!!!!! Suomen Profeetan ylevän korkeata arvonimeä kilvoitellaan nyt äärimmäisellä ankaruudella! Kaikkein luotettavimman tuntuiset profeetat Suomessa haluavat kaikki päästä tähän mahtavaan asemaan, koska ovathan palkinnotkin tuhatvuotiskaudella tunnetusti upeat: Suomen Profeetta on kaikkein rakastetuin, ylistetyin, kunnioitetuin, mahtavin, korkein, kirkkain ja suurin sielu, Kristuksen ylipappi ja -tuomari, jonka sana on laki ja jonka jokaista toivetta ja jokaista pienimpääkin halua kaikki noudattavat ja jonka jalkojakin naiset suutelevat. Taistelun ratkaisee osaltaan luotettavan tuntuisimpien profeettojen mahtavat sanan säilät, jotka ylpeän uljaana törröttävät nyt pystyssä kun kamppailu internetin sivustoilla ja keskustelupalstoilla riehuu, ja toisaalta lopullisesti se ihmeellinen ennustus, joka ennustaa sen aivan ihan pian kohta koittavan ylöstempauksen päivämäärän tarkalleen sekunnilleen oikein! Kun tämä tapahtuu, oikea profeetta tietysti tempautuu ja väärät jäävät kitkerän happamina maan päälle Lopun aikojen hirvittäviin kidutuksiin, joista ei mitenkään koskaan enää voi pelastua jos on sanonut puolikkaan sanasenkin oikeaa Suomen Profeettaa vastaan sillä se on Pyhän hengen pilkkaa josta ei mitenkään millään voi pelastua yhtään!

Seuraavassa otteita kaikkein luotettavimman tuntuisten profeettojen tämänhetkisistä lausunnoista koskien sitä, kuka on oikea Suomen Profeetta ja paras ennustaja ja hartain jatkuvassa tempausvalmiudessa elävä kaikkein hartain seurakuntalainen!

Ensinnäkin tämä erittäin luotettavan tuntuinen profeetta ennustaa varmana tietona sen kaikkein suurimman profeetan tulon, minkä ennustaminen tietysti osoittaa sen, että sen ennalta ennustanut on kaikkein suurin Suomen Profeetta koska osasi nöyrimmistä nöyränä ennustaa sen kaikkein suurimman profeetan tulon josta ei kukaan etukäteen tiennyt lainkaan yhtään mitään! Lisäksi kumotaan toisen erittäin luotettavan tuntuisen profeetan profetiat.

Myös luste on selvästi erottumassa kimppuina ja morsiamen katse on käännettynä taivasta kohti. Morsian on hiljaa kammiossaan kädet ristissä ja odottaa herkeämättä kun toiset julistavat olevansa koko maailmankaikkeuden suurimpia profeettoja ja Tukholman profetiakin on vain ilmoitus hänen tulemisestaan. Tuo kyseinen herra, Harri Veijonen sivustollaan nimitti itse itsensä Suomen profeetaksi, vieläpä lievästi uhkaillen lukijakuntaa ajatukseen pakolla tottumisella, joka sekään ei ole Jumalan tapa ilmaista itsensä nimittämän profeetan kansikuvaa. Hui, kuinka Lappeenrannan miehen mopo keuliikin taas ja pahasti. Miten miehen lie käy kun ovet sulkeutuvat, olen miettinyt sitäkin tässä ja ollut jo pitkään hyvin huolissani, lähinnä säälien häntä. Olen oikeasti huolissani H.Veijosesta hyvin vakavasti ja toivon hänelle kaikilta lukijoiltani esirukousta, jotta hän pääsisi eroon itsensä korottamisen ikeestä. Onhan hän sentään julistanut Jeesuksen Kristuksen tietä julkisesti koko ajan, enkä siksikään voi ymmärtää H.Veijosta kyseisessä edesottamuksessaan. Hänhän korottaa itsensä aivan käsittämättömän ylimielisen röyhkeällä tavalla ohi Jumalan asettaman harmonisen luonnollisuuden, joka tulee olemaan sen oikean profeetan tulemisen merkkinä.

Sen oikean Suomen profeetan nousu tulee täysin puun takaa kaikille yllätyksenä ja kun hänen julistuksensa alkaa, ei kenellekään jää epäselväksi kuka kyseessä tulee olemaan. Häntä alkaa seurata valtava herätys sekä toisia uusia julistajia mihin ikänä hän meneekin. Silti kukaan ei häntä ennen sitä päivää ole seurakunnissa koskaan nähnyt, hän ei ole internetissä kirjoittanut riviäkään minnekään uskonnollisväritteisille sivuille, eikä hän ole yhdessäkään mediassa koskaan puhunut sanaakaan. Hän nousee itsensä Jumalan asettamana täysin puskista mutta täydessä Jumalan sotavarustuksessa ja sellaisessa hengen voitelussa, jota kaikki vain hämmästelevät heti alkumetreiltä alkaen. Hän on nöyrä, nöyristä nöyrin, hän on menettänyt enemmän kuin kukaan voi kuvitella ja hän tietää myös miksi niin on ja se tekee hänestä vielä nöyremmän. Hän ei julista itse olevansa mitään eikä mikään, päin vastoin, hän julistaa mitättömyyttään, korottaa Jeesusta Kristusta ja hän teoillansa sen näyttää, missä hengessä hän on. Hän ei tule Lappeenrannasta, vaan Inarin järven rannoilta. Hän on se toinen säkkipukuinen profeetta josta puhutaan Raamatun viimeisessa kirjassa. Pohjolan valo.

Seuraava erittäin vahvasti luotettavan tuntuinen profeetta kumoaa vastaprofetiallaan edellisen, häntä paljon mitättömämmän pienemmän ylimielisen röyhkeäksi paljastuneen profeetan profetioinnit ja varoittaa ankaran vakavasti ottamasta luotettavan tuntuisen profeetan ennustuksia vakavasti!

PELASTUSSANOMAN JARMO EKLUND HERMOSTUI

Kuten arvata saatoin, pienemmät profeetat hermostuivat, kun tulivat siihen käsitykseen, että väitän Tukholman profetiaa vääräksi. Oma vikansa kun eivät hyväksy minua Tukholman profetian jatkajaksi. Ilman minun osuuttani se profetia on väärä!

Pelastussanoman Jarmo paljastui pieneksi profeetaksi, joka alkoi mollata minua. Veijonen "korottaa itsensä aivan käsittämättömän ylimielisen röyhkeällä tavalla ohi Jumalan asettaman harmonisen luonnollisuuden, joka tulee olemaan sen oikean profeetan tulemisen merkkinä". Pienille profeetoille ei vain yksinkertaisesti kelpaa totuus, että minä olen se Suomen profeetta, jota tunnustustani he sitten nimittävät itsensä korottamiseksi jopa ylimielisen röyhkeäksi!

PELASTUSSANOMALTA TÄYTTÄ HUUHAATA SUOMEN PROFEETASTA

"Sen oikean Suomen profeetan nousu tulee täysin puun takaa kaikille yllätyksenä ja kun hänen julistuksensa alkaa, ei kenellekään jää epäselväksi kuka kyseessä tulee olemaan. Häntä alkaa seurata valtava herätys sekä toisia uusia julistajia mihin ikänä hän meneekin. Silti kukaan ei häntä ennen sitä päivää ole seurakunnissa koskaan nähnyt, hän ei ole internetissä kirjoittanut riviäkään minnekään uskonnollisväritteisille sivuille, eikä hän ole yhdessäkään mediassa koskaan puhunut sanaakaan. Hän nousee itsensä Jumalan asettamana täysin puskista mutta täydessä Jumalan sotavarustuksessa ja sellaisessa hengen voitelussa, jota kaikki vain hämmästelevät heti alkumetreiltä alkaen. Hän on nöyrä, nöyristä nöyrin, hän on menettänyt enemmän kuin kukaan voi kuvitella ja hän tietää myös miksi niin on ja se tekee hänestä vielä nöyremmän. Hän ei julista itse olevansa mitään eikä mikään, päin vastoin, hän julistaa mitättömyyttään, korottaa Jeesusta Kristusta ja hän teoillansa sen näyttää, missä hengessä hän on. Hän ei tule Lappeenrannasta, vaan Inarin järven rannoilta. Hän on se toinen säkkipukuinen profeetta josta puhutaan Raamatun viimeisessa kirjassa." (Pelastussanoma)

Varoitan ottamasta vakavasti Pelastussanoman Jarmon tällaisia kirjoituksia! HV

Ja lopuksi nöyrimmistä nöyrin profeetta, jonka Puolue on kaikkein suurin ja mahtavin ja saa ylivertaisen huikean enemmistön vuoden 2015 eduskuntavaaleissa, mikä luonnollisesti tarkoittaa sitä, että nöyrän vaatimattomana tämä profeetta automaattisesti on Suomen Johtaja ja Pääministeri joka tarkoittaa käytännössä että Suomen Profeetta, kumoaa edellisen profeetan sanat ja hänen käsityksensä olemisestaan Suomen ainoa oikea Profeetta ja yhdistää profeetallisen sanoman maalliseen tarkasteluun ja politiikkaan.

Ensinnäkin nämä uudet sivut eivät ole poliittiset sivut, siis vain poliittiset sivut, vaan aion käsitellä täällä eri aiheita kuten vanhoillakin sivuillani, kuten profetioita, lopunajan tapahtumia, Israel-asiaa, Karjalan palautusta ja esirukousaiheita jotakin mainitakseni. On minulla varsinaiset poliittisetkin sivut osoitteessa http://www.suomen-laillisuuspuolue.fi .

Mitä tulee Tukholman profetiaan, pidän sitä oikeana, mutta en usko, että Harri Veijonen on profetiassa mainittu Tukholman profetian jatkaja.

Mitä tulee Venäjän hyökkäykseen Suomeen 13.6.2013, niin olen julkaissut sen sisältöisen sanoman vanhojen sivujeni http://www.kolumbus.fi/jouko.piho osiossa Profetioita 3. Olen kuitenkin tuonut julki sen, että minä en tiedä, tapahtuuko juuri tuolloin miehitystä. Jossain vaiheessa Venäjä tulee miehittämään osan Suomesta, mutta en tiedä ajankohtaa.

Minä uskon, että sivuillani on enemmän oikeita profetioita kuin vain muutama. Niiden aika ei vain ole vielä tullut.

Mitä tulee kilpailuun, niin minä en ole kilpaillut enkä kilpaile Harri Veijosen kanssa mistään asiasta, en myöskään Suomen suosituimman yksityisen hengellisen sivuston asemasta. Meillä kaikilla on oma tehtävämme ja paikkamme.

Ja kerran vielä, minä en ole muuttamassa kategoriaani poliittiseksi, vaan jatkan näillä uusilla sivuillani samaan tapaan kuin ennenkin. Suomen Laillisuuspuolueen sivut ovat sitten asia erikseen. Ne ovat yksinomaan poliittiset sivut. Etusivu - www.suomen-laillisuuspuolue.fi www.suomen-laillisuuspuolue.fi

Olen samaa mieltä Harri Veijosen kanssa siitä, että en usko Jarmon usein esille tuoman Inarin ihmisen olevan se tuleva Suomen profeetta. Toistan vielä, että toivon ja rukoilen, että tämän profeetan aika, oli hän kuka tahansa, tulisi pian. Minä en tiedä kuka hän on.

Mitä tulee minun sivujeni poliittisuuteen, niin olen jo kymmenen vuotta tuonut esille sivuillani sekä ajankohtaisia poliittisia ja yhteiskunnallisia asioita ja niiden kommentointiani että myös profetioita ja muuta hengellistä aineistoa. Minun sivustoni, sekä vanha (www.kolumbus.fi/jouko.piho) että uusi sivusto (www.jouko-piho.fi), eivät siis ole vain hengellisiä sivustoja. Jos sellaista etsii, niin niitä löytyy kyllä netistä.

Minä yhdistän sekä hengelliset sanomat että asioiden maallisen tarkastelun. Jostain syystä Harri Veijonen katsoo tätä ratkaisuani jotenkin kielteisesti ikään kuin hänen sivustonsa olisi vain hengellinen, vaikka hän tekee samaa kuin minäkin eli tuo esiin sivuillaan ajankohtaisia politiikan tapahtumia.

Tämä kirjoitus kuitenkin heti välittömästi kumotaan kiistatta täysin edellistä edeltävän luotettavan tuntuisen profeetan sivuilla.

Jo Pihon entisillä sivuilla oli politiikkaa ei vain Suomen Laillisuuspuolueesta vaan jopa Venäjän vastaisesta Pro Karelia-järjestöstä. Pihon toimiessa Suomen Laillisuuspuolueen johtajana politiikka on mukana hänen sivuillaan automaattisesti. Sivuja jotka näin selkeästi sisältävät politiikkaa en pidä hengellisinä sivuina. Piho itse tunnustaa, että uudet sivut eivät ole "vain poliittiset sivut" ovat siis myös poliittiset sivut. HV

Päivitys 22.5.2013: YLÖSTEMPAUSPÄIVÄ ON TARKENTUNUT ja lopullisesti vihon VIIMEINEN takaraja tempaukselle on 30.5.2013!!!!!!!!! LASKURI LÄHTI HETI PYSTYYN, NYT ON VARMA TIETO! VENÄLÄISEN RULETIN PANOSPESÄSTÄ ON JO AMMUTTU KAIKKI TYHJÄT LUODIT POIS JA JÄLJELLÄ ON VAIN JA AINOASTAAN JA PELKÄSTÄÄN PAM!!!

Omerin laskentaan tuli siis yksi mahdollinen helluntai lisää, eli tuo parin päivän takainen 19.5. joka on siis joidenkin laskujen mukaan mahdollinen Omerin päätöspäivä. Siihen voidaan vielä laskea 10 päivää lsiää, jotka ilmestyskirjan seurakunnille kertova enkeli on sanonut että joudumme ahdistuksessa olemaan nuo 10 päivää.
Ahdistuksen alkamisen merkkinäkin voidaan pitää Oklahoman pyörremyrskyä, joka aika hyvin voisi kuvastaa koko ahdistuksen alkojen alkamista pyörremyrskyn lailla. Tuo pyörremyrsky iski juuri 19.5. päivälle. Noh, tämä nyt oli olettamusta mutta toisaalta miks ei olisi tottakin? Olihan tuo pyörremyrsky USA:ssa maailmanhistorian voimakkain tunnettu myrsky, joka siis rikkoi kaikki ennätykset.
Omerin laskentaan tuo 19.5. mukaan siis voidaan lisätä ne 10 päivää, joka osuu 29. päivälle mutta 3. Mooseksen 23:15-17 puhuu yhden päivän ylittävästä, (seitsemän viikkoa, eli 50 päivästä) eli mentäisiin 30.5. saakka.
Noh, tämä kaikki on siis aina pelkkää spekulointia, eikä kenekään ole edes syytä ottaa lukuja vakavasti. Nämä laskelmat ovat vain omaksi ilokseni ja kyllä minä tiedän että moni muukin haluaa kuulla mitä joku on saanut laskettua. Odottamistahan tämä oikeasti on.
Joidenkin ystävien kanssa minulla on tapana hieman filosofoida mitä odottaminen on. Monet nimittäin tuomitsevat päivämäärien tutkimisen ja se on minusta peräti pöyristyttävää, etteikö muka saisi tutkia ja etsiä ratkaisua sille rakkaimmalle hetkelle mitä koko elämältä toivoo.
Moni ajattelee ettei se tapahdu minun aikanani, koska onhan tuota jo odotettu kohta 2000 vuotta eikä sitä ole vielä tapahtunut jne. pessimistisesti. Mutta ajatteles näin: Jos sinä tunnustat että se 100% varmasti tapahtuu joskus, jonain päivänä yllätyksellisesti, niin miksi luulet ettei se voisi sinun aikanasi tapahtua ja juuri tänä keväänä, jos kerran uskot 100% varmasti että se jonain päivänä tapahtuu. Jos et usko että se tapahtuisi sinun aikana, et voi uskoa että se tapahtuisi koskaan. Tämä johtuu siitä, että mitä pidemmälle odotusaikamme pitenee, sitä lähempänä sen todellinen päivä tulee ja "poks" se tulikin yhtäkkiä. Vertasin sitä mm. Markulle venäläisenä rulettina, jossa rullarevolverissa on yksi panos ja viet sen ohimolle, vedät liipaisimesta ja kuuluu "klik", sitten vielä "klik" ja vielä "klik" ja vieläkin kerran kuuluu vain "klik"... tämän jälkeen ei ole enää odotettavissa kuin maksimissaan yksi "klik" ja sitten viimeistään se yksi ainokainen "PAM". Niin yksinkertaista se on. Mitä pidemmälle me menemme, sitä lähempänä sitä päivää me olemme.
Meillä on siis käsillä laskennallisisa päiviä huominen 23.5. ja sitten se 10 päivää juutalaisen kalenterin helluntain jälkeisestä päviästä joka on 25.5. ja lopuksi vielä ilmeisesti 30.5.2013

Päivitys 10.6.2013: YLÖSTEMPAUKSEN AJANKOHTA TARKENTUI!!! UUSI TEMPAUSPÄIVÄ ON HUHTIKUUSSA 2016

Tässä yritystä laskea missä vaiheessa tulee "1335 päivää jäljellä". Kolmen ja puolen vuoden puolivälikohta tulee kesäkuun lopussa 2016. 45 päivää ennen sitä olisi valerauha ylösottoineen. Huhtikuun puolivälissä 2016 voisi siis olla ylösotto

Tämä myöskin osoittaa, että profeetan profetioiden profetiointi osui taas jälleen tarkalleen sekunnilleen kohdalleen!!!! Ekstrapoloidusta kaaviollisesta kuvasta, jossa näkyy profeetan profetioiden tarkentumiset, näkee heti myös varman tarkentumisen vuoden 2016 alkuun (kohta "RAPTURE»"). Nyt on varmasti varma tempauspäivä ennaltatiedossa!!! Pystymme myös varautumaan tuleviin tarkentumisiin helposti kaaviota seuraamalla.Päivitys 30.6.2013: ON TÄYSIN VARMAA että PERES JA GORBA ALLEKIRJOITTAVAT VALERAUHANSOPIMUKSEN JA TULEE YLÖSTEMPAUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111!1! Peres on kohta 90-vuotias ja Gorbakin reippaasti päälle 80, mutta HEIDÄN ON VÄLTTÄMÄTÖN PAKKO NIMENOMAAN ALLEKIRJOITTAA!!! Niin EI siis tapahdu, että jompi tai kumpi KUOLISI ennen kuin allekirjoittaisi. Sehän tarkoittaisi, että luotettavin profeetta olisikin ollut valehteleva VALEPROFEETTA, ja näin EI MITENKÄÄN MILLÄÄN VOI YHTÄÄN OLLA KOSKAAN!!! Sellainen ajatus on SAATANAN PERKELEESTÄ!

Raamatun selitykseni mukaan mm. Peres ja Gorba allekirjoittavat Jerusalemin valerauhasopimuksen ja seurakunta lähtee. HV

Päivitys 1.7.2013: PELASTUSSANOMA MYÖNTÄÄ KAIKKI LUOTETTAVAN TUNTUISET PROFETIAT OIKEIKSI!!!!! Toisin sanoen muut luotettavan tuntuiset profeetat eivät anna vääriä profetioita, eli pelastussanoma on HÄVINNYT kamppailun Suomen Profeetan ylevän korskeasta tittelistä, joka tietysti ei tällä hetkellä ole mitenkään ylevän korskea suinkaan, vaan Suomen Profeetta on kaikkein halveksituin, parjatuin, herjatuin, alhaisin ja kurjin, ja vasta tuhatvuotiskaudella hän on suurin, ylevin, komein, kunnioitetuin, rakastetuin ja mahtavin Kristuksen ylipappi ja -tuomari, jonka jalkojakin naiset suutelevat, eli missään nimessä luotettavimman tuntuiset profeetat eivät ole ylpeitä, mikä on aina syytä tarkentaa.

Yksikään profetia, josta tunnistaa sekä halun johtaa Jeesuksen luo, että uskon Jeesukseen Kristukseen, että rakkauden Häneen, ei voi olla väärä.

Päivitys 3.7.2013: ENSIMMÄINEN YLÖSOTTO ON JO MENNYT!!!! Nyt se on siis tapahtunut tarkalleen ennustetulla tavalla, joka on sellainen tapa, jota ei edes huomata! "Ne" ovat onnistuneet peittelemään ja salaamaan koko tempauksen! Tempaus luultavasti siis tapahtuikin jo tämän vuoden toukokuussa, johon olikin ennaltatiedetty huikean ennätyksellinen määrä tempauksia. Jos spekuloimme, että tempaus oli toukokuussa, niin nythän on alkanut seitsemän vuoden lopun ajat. Ensinnäkin 1260 päivän kohdalla eli suunnilleen kesäkuun puolivälissä 2016 Inarinjärven mies ja joku toinen säkkipukuinen tapetaan Jerusalemin kaduille, ja 1335 päivän kohdalla eli elokuun loppupuolella 2016 tapahtuu toinen ylöstempaus. Sitten on kolmen ja puolen vuoden itkun ja hammastenkiristysten hirvittävä aika, kunnes Jeesus palaa elokuussa 2019. Tuhatvuotiskausi päättyy näin ollen vuonna 3019, joka on muuten hartaan kristityn J.R.R.Tolkienin "Taru sormusten herrasta" -kirjassa JUURI SE VUOSI, JOLLOIN PAHA LOPULLISESTI KUKISTETAAN!!!!! Tällaisen yhteensattuman todennäköisyys on täysin mahdoton! Tämä on siis vahva todiste tämän ennustuksen puolesta!

Oletetaan nyt ihan aluksi, että ensimmäinen ylösotto on mennyt, jota seuraa Venäjän hyökkäys Suomeen ja samalla "yhden hetken menestys", joka on käsitykseni mukaan suuri herätysliikehdintä joka alkaa Suomen Lapin perukoilta peittäen lopulta koko maailmaa kattavaksi, kunnes antikristus/peto sen lopulta tuhoaa (hän on voittava heidät) ja sen rippeet pakenevat vuorille piiloon. Daniel lopputekstit, "autuas se joka kestää ja odottaa 1335 päivää". Se tarkoittaa pakana- kansojen päättymistä, toista ylösottoa.

Tätä edeltää kaksi asiaa, 1260 päivän kohdalla säkkipukuiset, toinen kotimaisesti ja tuttavallisesti Inarinjärven mies, "Pohjolan Valo" ja toinen joku alkuperäisjuutalainen, en tiedä, Room. 11. puhutaan näin: "Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista". Heidät kaksi lopulta tapetaan Jerusalemin kaduille ja kolmantena päivänä he nousevat kutsusta ylös Taivaaseen Isän luo. Kuukauden kuluttua 1290 päivän kohdalla koko Israelin on piirittänyt kaikkinaiset sotajoukot ja peto itse asettunut Pyhälle paikalle julistaen olevansa Jumala.


Päivitys 2.8.2013: NYT SEN ON JO PAKKO tulla! Nyt TOTISESTI, todellakin on aivan kaikkein viimeisin hetki ennen IHAN JUSTIINSA JUURI KOHTA AIVAN HETI PIAN TULEVAA YLÖSOTTOA!!!!! Näin on OLTAVA!

Joku on saanut profetian jossa olisi enää yksi lammas, kaiketi viimeinen joka löytyi ilman kaitsijaa. Jeesus pelasti siis viimeisen. On muutenkin mielenkiintoiset ajat kaikenkaikkiaan, koska maailman tilanne näyttää siltä että kohta morsian on otettava pois. Pakko!

Päivitys 14.8.2013: HIRVITTÄVÄ SANDAALI ON KEHITTYMÄSSÄ PROFEETALLISISSA PIIREISSÄ!!!!!! GOOGIN SOTA ON VAARASSA SIIRTYÄ 1000 VUODEN PÄÄHÄN!!! Nimimerkki Saara aloitti luotettavan tuntuisilla suomi24-palstoilla väittämään VASTAAN kaikkein luotettavan tuntuisimmalle profeetalle, että Googin sota olisikin tuhatvuotisen valtakunnan lopussa!!!

-jarmolle- olisikohan Gogin sota tuhatvuotisen valtakunnan

1Saara | 11.8.2013 21:54 lopussa? Silloin täsmäisi Israeliin tuo "turvassa, ilman muureja ja salpoja"...

luehan:

7. Kun tuhat vuotta tulee täyteen, päästetään saatana vankilastaan,

8. ja se lähtee liikkeelle, kiertää maan neljä kolkkaa ja johtaa kansat harhaan. Se eksyttää niin Gogin kuin Magogin ja kokoaa kansat sotaan, ja joukkoja on kuin meren rannalla hiekkaa.

9. Ne nousevat maan tasangolle ja saartavat pyhien leirin ja rakastetun kaupungin. Mutta taivaasta iskee tuli, ja se tuhoaa ne kaikki.

10. saatana, noiden kansojen eksyttäjä, heitetään samaan rikinkatkuiseen, tuliseen järveen kuin peto ja väärä profeetta, ja siellä niitä kidutetaan yötä päivää, aina ja ikuisesti. (Ilm. 20:7-10)

Teuvo Kopran selitys tuosta:

Päästyään vapaaksi saatana lähtee tekemään viimeisen yrityksen tuhota Jumalan ikuiset suunnitelmat. Ihmisille tulee jälleen kiusauksia, koska saatana on vapaana. Kiusaukset eivät tosin koske niitä, jotka jo ovat kerran kuolleet ja saaneet ylösnousemusruumiin.

Saatanalla on jälleen suuri sota suunnitteilla. Ihmisiä kokoontuu paljon. saatana yrittää hyökätä Jerusalemin kimppuun, mutta Jumala lähettää tulen taivaasta ja tuhoaa hänen sotajoukkonsa. saatana heitetään tulijärveen, jossa Antikristus ja Väärä profeetta ovat kahdestaan olleet jo tuhat vuotta, joten he saavat seuraa.

Mutta näin EI VOI olla. Silloin luotettavimman tuntuinen profeetta olisi ollut VÄÄRÄSSÄ ennustaessaan että Googin sota tulee aivan pian. Ja luotettavimman tuntuinen profeetta ei IKINÄ ole ollut väärässä koskaan yhtään mistään! Lisäksi tämän viisastelun aloitti NAINEN ja kuten tiedämme, naisen pitää vaieta seurakunnassa eikä pidä suvaita sitä, että nainen saarnaa tai opettaa. Luotamme siis siihen, että profeetta päätyy tuomitsemaan Saaran väärän mielipiteen vääräksi. Hirvittävien katastrofien ja sotien on PAKKO tulla aivan pian. Miten muuten kaikki profeetan kanssa hiukankin eri mieltä olivat saisivat rangaistuksensa (paitsi tietysti iankaikkinen kidutusrangaistus helvetissä on selviö, mutta tokihan kärsimyksen ja kidutuksen PITÄÄ alkaa jo täällä maan päällä, koska profeetan epäily on Pyhän hengen pilkkaa ja siitä on säädetty kaikkein ankarin mahdollinen rangaistus).


Päivitys 19.8.2013: UUTTA VARMAA TIETOA TUHATVUOTISKAUDELTA!!!!!! Pyhän Kaupungin, 2500 × 2500 km, keskus on täydellä varmuudella Jerusalemissa.

-jarmo-15.8.2013 19:15

En tiedä moniko ateistiporukastanne ymmärtää tai tietää teologiasta sen vertaa, koska ei adventistitkaan sitä tajua, että tuhatvuotinen valtakausi vietetään tässä maailmassa ja maapallolla ja tänne perustetaan Pyhä Kaupunki joka on kooltaan 2500 km x 2500 km ja sen keskiosa on varmasti Jerusalemissa.

Seuraavat Raamatun paikat tukevat väitettä:
Joh. ilm. 19:20-21
Sakarja 14
Hesekiel 47
Jesaja 65:17-25
Joh. ilm. 20:1-6

Sen jälkeen sa_tana päästetään irti (kukaan ei tiedä, yksin isä sitä aikaa ja hetkeä) joka alkaa villitsemään Googin ja Maagogin ja kaikki kansat Jerusalemia vastaan, joka lopulta nostetaan pois maan päältä ja kaikki Pyhät sen mukana. Taivaalta sataa maan päälle tulta ja tulikiveä, jonka seurauksena kaikki saatanan kätyrit tuhotaan tämän itsensä kanssa.

Sen jälkeen Jumala luo maan uudelleen, joka on kestävä ja ikuinen.

Tuhatvuotiskaudella Jeesus vertauskuvallisesti värvää työntekijöitä ja maksaa heille kaikille päivän palkan yhden denarin kullekin. Tuo on toki vain vertaus, joten tuhatvuotiskaudella tuskin rahaa tullaan käsittelemään missään muodossa. Silloin vallitsee oikeudenmukaisuus ja Jumalan laki ja järjestys Jeesuksessa Kristuksessa. Silloin ei ole muita tuomioistuimia kuin Jeesuksen Kristuksen papit ja tuomarit, joiden oikeudenmukaisuus on suoraan pyhimmästä.

Pilkkalaulut siis alkakoon ja jatkukoon siihen päivään saakka.

Nyt voimme jo ryhtyä ruveta hahmottelemaan tuhatvuotiskauden maailman karttaakin!!!! Tässä kaaviollinen kuva kaupungista, joka täydellä varmuudella kaikkein luotettavimman tuntuisen profeetan mukaan perustetaan tarkalleen tähän paikkaan tarkalleen tämän kokoisena!


Huikean jännittävää! Puolet Mustamerestä, Välimerestä ja Punaisesta merestä jää Kaupungin alle. Mikä vieläkin mielenkiinnostavampaa, muslimien pyhä kaupunki Mekka katoaa kun Kaupunki tulee. Se tietenkin oikein onkin, että se murskataan tuusan nuuskaksi Kaupungin alle. Saudi-Arabia ja Egypti ovat myös kokonaan Kaupungin alla. Tuhatvuotiskaudella emme siis enää voi ihailla pyramideja tai sfinksiä, mutta nehän olivatkin pakanoiden tekosia, ja niiden tilalla on määrättömästi upeampi taivaallinen Kaupunki! Turkki on kokonaan kaupungin alla, mikä totta kai on täysin oikein.

Kyllä kelpaa näin upeassa kaupungissa profeettojen olla, ovathan he kaikkein ylistetyimpiä, rakastetuimpia, kunnioitetuimpia, suitsutetuimpia, parhaita sieluja, Kristuksen ylipappeja ja -tuomareita joiden jalkojakin naiset suutelevat, vaikka tietysti nyt tällä hetkellä he ovat vielä kaikkein pilkatuimpia, parjatuimpia, syrjityimpiä, viheliäisimpiä, halveksituimpia ja kurjimpia koska niin harva uskoo näitä täysin varmoja Jumalan itsensä ilmoittamia profetioita.


Päivitys 23.8.2013: ENNUSTUS ON TARKENTUNUT!!!! Ylöstempaus tulee AIVAN TÄYSIN VARMASTI TAMMIKUUSSA 2016!!!!!11!!!!!!!

TILANNEKATSAUS

1. USA:n johdolla Lähi-Idän rauhanneuvottelut jatkuvat. Rauha ylösottoineen tulee, muttei kuitenkaan vielä 9 kk:ssa.
2. En ole tiennyt ylösottoa edeltäviä tapahtumia ainoastaan oikein vaan myös niiden tapahtumajärjestyksen! Tämänhetkinen tapahtumajärjestys on se, että kun Jerusalemista on käyty neuvottelemaan Antikristus tulee.

3. Tämänhetkisen käsityksen mukaan Antikristus ilmestyy, rauha ylösottoineen tulee tammikuussa 2016.

Harri Veijonen

Nyt vain odotamme silmä herkeämättömän kovana TARKENTUVAA PÄIVÄMÄÄRÄÄÄ jotta jokainen voi olla juuri oikealla hetkellä TEMPAUSVALMIUDESSA!!!!!!!!!!!!1!! Muuten joutuisi olemaan KOKO AJAN tempausvalmiudessa ja siihen EI MITENKÄÄN KUKAAN PYSTY! TÄLLÄ HETKELLÄ PÄIVÄMÄÄRÄ OLI NIMENOMAAN TARKALLEEN 18.1.2016 MUTTA SE VOI VIELÄ  T A R K E N T U A ! 


Päivitys 29.8.2013: SE ALKAA MUUTAMAN PÄIVÄN SISÄLLLÄ!!!!!! Nyt on uutta VARMAA TIETOA!! Kun USA hyökkää Syyriaan, hyökkää Venäjä Saudi-Arabiaan toisen ja Israel Iraniin toisen luotettavan tuntuisen profeetan mukaan! Lisäksi selvisi profetioiden TARKOITUS!!!! Ne ovatkin tarkoitetut LÄLLÄTTÄMÄÄN VAHINGONILOSTA HERRASSA niille, jotka EIVÄT päässeetkään ylöstempaukseen mukaan! Niiden tarkoitus ei koskaan olekaan ollut ikinä ennustaa yhtään mitään päivämäärää (paitsi niinä kertoina kun ne ovat ennustaneet nimenomaan päivämääräää)!!!!!!!

Armon määrämitan täytyy näköjään olla toivottoman pitkä ja tietysti, kuten eilen jo ystävälleni kerroinkin, että ei ne profetiat sinänsä vielä tee sitä päivää, vaan oikea ajankohta. Profetioiden merkitys on ihan toinen, ei ne vahvista odottajaa, vaan jäävät todistuksena niille, jotka eivät uskoneet tai jopa pilkkasivat profetioita. Ajankohta täytyy olla se oikea ja maailman on mentävä niihin lähtökuoppiin, jossa kaikki on valmista.
Skenaario voisi olla seuraavanlainen: Ensinnäkin, muutama profetia kuuluu Iranista siten että kun Israel sinne hyökkää, se tapahtuu iranilaisille täytenä yllätyksenä ja Israelin onnistuminen on melkeinpä täydellinen. Itse näin kyllä hieman erilaista unta muutama yö sitten. Israel oli hyökännyt Iraniin, tuli uutisista mutta siellä sanottiin ettei pommit olleet tuhonneetkaan kaikkia ydinkäsittelylaitoksia maan alla, vaan sinne olisi jäänyt vielä jotain.
No mutta joka tapauksessa, nyt USA uhoaa hyökätä Syyriaan. Tämä olisi se oivallinen tilaisuus Israelin iskeä samaan aikaan Iranin ydinvoimalaitoksia vastaan ja sen kaikkeen ilmapuolustukseen. Se saisi täydellisen yllätysmomentin, kun kaikkien katseet kohdistuvat USAN ohjusiskuun Syyriaa vastaan. Siinä kuin siivellä Israelin isku Iraniin voisi onnistua täydellisesti.
No tämähän johtaisi siihen että koko maailmanrauha joutuisi vaakalaudalle ja kaikkien presidenttien kädessä on ydinohjussalkku ja punainen nappi, sen kannen ollessa auki painamista varten.
Tällaiseen tilanteeseen siinä kohtaa vääjäämättä koko planeetta joutuisi ja kaiken lisäksi, Raamatussa on ennustettu tuo tilanne heti ylösoton jälkeen. Neljä enkeliä menee maan neljälle kulmalle pitämään sodan tuulista kiinni, ettei se vielä vahingoittaisi maata, ennen kuin kaikkien Jumalan lasten otsaan on painettu sinetti. Siis ahdistuksen ajat alkaisivat, toisin sanoen morsiamen ylösotto olisi silloin jo tapahtunut, jopa samana päivänä.
Olav Rodgen näystä: He kolkuttavat suljetun oven takana: "Herra, Herra, avaa ovesi meille!" Kaiken lisäksi kuuluu hirveä huhu, että kolmas maailmansota saattaa puhjeta milloin tahansa. Diplomaattiset suhteet Idän ja Lännen välillä ovat katkenneet.
Tähän vielä Lisään Libyan diktaattori Gaddafin ja Egyptin diktaattori Mubarakin poistuttua, jää Assad kolmanneksi poistujaksi pedon tieltä. Pedon edestä reväistään kolme sarvea tai hammasta, anyway. Näin jäisi vielä Paavalin sanoille selitys, ...kunhan ensin otetaan pois se joka pidättää, eli morsian. Sitten ilmestyy tuo laiton, joka korottaa itsensä Jumalaksi.

Tässä siis saattaisi olla ihan muutaman päivän sisällä tuleva tapahtumaketju.


Putin antoi määräyksen massiivisesta iskusta Saudi-Arabiaan, jos länsi hyökkää Syyriaan

Teheran, 28.8. ( FNA ) -- Venäjän presidentinvirasto antoi keskiviikkona Venäjän federaation asevoimille "kiireellisten toimien muistion", jossa presidentti Vladimir Putin määrää hyökkäyksen ??Saudi-Arabiaa vastaan siinä tapauksessa, että länsi toteuttaa uhkaamansa iskut Syyriaan, kertoivat tiedotusvälineet torstaina.

Putinin määräykseen perehtyneet Kremlin lähteet sanovat, että Putin oli "raivoissaan", keskusteltuaan elokuun alussa Saudi-Arabian prinssi Bandar bin Sultanin kanssa, joka varoitti, että jos Venäjä ei hyväksy Assadin hallinnon tappiota Syyriassa, Saudi-Arabia päästää valloilleen valvonnassaan olevat t.et.eeniterroristit aiheuttamaan joukkokuolemia ja kaaoksen talviolympialaisissa, jotka on suunniteltu pidettäväksi 7.-23.2.2014 Sot.issa", kertoi EU Times -lehti ja viittasi whatdoesitmean.com -sivuston raporttiin.

Libanonilainen päivälehti As-Safir vahvisti tämän ällistyttävän Venäjän kohdistuneen kiristysyrityksen ??ja kertoi, että prinssi Bandar oli luvannut turvata Venäjän laivastotukikohdan Syyriassa, jos Assadin hallinto on kukistuu, mutta hän vihjasi myös tšetšeeniterroristien mahdollisiin iskuihin Venäjän talviolympialaisten aikana Sotshissa. "Jos pääsemme sopimukseen, voin antaa takuun talviolympialaisten suojelemisesta ensi vuonna. Olympialaisia uhkaavat tšetšeeniryhmät ovat meidän hallinnassamme", hän uhosi.

Prinssi Bandar lisäsi, että tšetšeenit toimivat Syyriassa työkaluna, joka voidaan kytkeä päälle ja pois. "Nämä ryhmät eivät pelota meitä. Käytämme niitä Syyrian hallintoa vastaan, mutta niillä ei ole roolia Syyrian poliittisessa tulevaisuudessa. "

Brittiläinen Telegraph News Service kertoi torstaina, että Saudi-Arabia on salaa tarjonnut omalta osaltaan Venäjälle mahdollisuutta hallita maailman öljymarkkinoita ja turvata Venäjän kaasusopimukset, jos Kreml luopuu Assadin hallituksen tukemisesta. Putin sanoi vastauksessaan, ettei Venäjän suhtautuminen Assadiin koskaan muutu. "Syyrian kansan puolesta puhuu parhaiten maan hallitus", hän korosti.

Päivitys 3.9.2013: VAKAVA TILANNE ON HANKALA!!! KIRJOJEN HAUTAAMINEN EI ONNISTUQ!!!!!! Itsekin hankin juuri aivan äskettäin hyviä kirjoja kuten niiden joukossa peräti jopa luotettavan tuntuisen profeetan itsensä julkaiseman "Jerusalemista sovittaessa Jeesus tulee pilveen" ja tietenkin HAUTASIN heti nämä KAIKKI kirjat ja kymmeniä muita talteen maan alla jotta VIHAN, ITKUN JA HAMMASTENKIRISTYKSEN AIKOINA ihmisille olisi hengellisesti ravitsevaa ja hyvää luettavaa. MUTTA KIRJAT EIVÄT SÄILYKÄÄN HAUDATTUNA!!!!!! Jostain ihmeen kumman syystä Jumala ei suojellut näitä kirjoja. Kaivoin kirjat esiin kun luin luotettavan tuntuinsen profeetan ilmoituksen siitä että kirjat eivät säilykään haudattuina ja totisesti, KIRJAT OLIVAT TUHOUTUNEEET!!!!!

Tämä on nyt erittäin huolestuttava asia. Miten me saamme hyviä kirjoja säilymään vihan aikoihin luettavaksi!!!? Ei näitä voi pitää kirjahyllyssä koska poliisivoimat tulevat hakemaan ne pois ja ne poltetaan! Onko ideoita tai ehdotuksia, miten saamme kirjat säilymään!!?!?!?!!!!!!!!

KIRJOJEN HAUTAAMINEN EI ONNISTU

Taannoin kehoitin pyrkimään tallettamaan vihan aikaa pakoon hyviä kirjoja maan alle. Kai tämä oli monille ennestäänkin selvää, hautaaminen maan alle ei onnistu. Tämä on nyt kongreettisesti testattu. Vaikka muovilaatikot suljettaisiin hyvin, vesi kuitenkin virtaa laatikoihin ja tuhoaa paperitavaran. Kokeilussa menetin satakunta hyvää kirjaa. HV

Päivitys 20.9.2013: YLÖSTEMPAUS ON IHAN AIVAN JUURI KOHTA PIAN JUSTIINSA MILLÄ HETKELLÄ HYVÄNSÄ!!!!!!11!!!! Aina tolkuttoman luotettavan tuntuinen pelästyssanoma väkevästi todistaa että tämä todistaa 21.9. YK:n päivä ja YK:n yleiskokouksen tärkein päivä 26.9. jolloin viimeistään lausutaan "nyt on rauha, ei mitään hätää" joka tarkoittaa että ylöstempaus on silloin juuri äskettäin MENNYT!!!!

YK:n meneillään olevasta yleiskokouksesta jossain vaiheessa kuulemme nämä sanat "nyt on rauha, ei mitään hätää" ja isot suurvaltojen päämiehet taputtelevat toisiaan ystävällisesti selkään, niin tiedämme että aikamme on tullut.
Silloin jokainen uskova käsittää nuo kuuluisat sanat ja sydän rinnassa hypähtää. Saattaa vielä olla että erään lopunaikojen merkkihenkilönkin ilmestyminen tulee samoihin aikoihin. Kukapa sen voisi tietää? Joka tapauksessa YK:n 68. yleiskokouksen tärkeimmät päivät sijoittuvat 26.9. ympärille ja arvioitu ylösottomahdollisuus voisi olla periaatteessa milloin vain. Nuo sanat "nyt on rauha, ei mitään hätää" on oltava silloin lausuttu.

Päivitys 30.9.2013: LUOTETTAVAN TUNTUINEN PROFEETTA VAHVISTAAA!!! USA:N LÄNSIRANNIKKO TUHOUTUU HIRVITTÄVÄN VALTAVASSA MAANJÄRISTYKSESSÄ 3.10.2013!!!!!!!!!!!!! Nyt saimme erittäin luotettavan tuntuisen PROFETIAN asialliselta suomi24-sivuston profetiapalstalta!!! Maanjäristys ennustettu 3.10.2013 tapahtuvaksi USA:n länsirannikolla, jopa voimakkuuskin ilmoitetaan, 9,7 Richteriä ihan etukäteen! Kolme itsenäistä lähdettä on sanonut, että Herra ilmoitti heille maanjäristyksen tulevan länsirannikolle torstaina, lokakuun 3. päivänä vuonna 2013. Kaksi lähdettä sanoi, että voimakkuus on 9,7 Richterin asteikolla. (Tarkoittanee momenttimagnitudia koska alkuperäisellä Richterin asteikolla ei voida mitata noin suuria maanjäristyksiä. Herra ei vielä ole siirtynyt käyttämään momenttimagnitudia.)

Mikä PARASTA, luotettavan tuntuinen suomalainenkin profeetta VAHVISTAA tämän ihanan tapahtuman todeksi!

-jarmo- 27.9.2013 21:48

WOW!! Aika täristys... kaatuu koko länsirannikko, huh!
-jarmo- 28.9.2013 14:25

Mitä tuon länsirannikon kaatumiseen tulee, niin kun sieltä nappaa Kristuksen morsiamen ansin turvaan, niin sinne jää melkoinen joukko koko USA:n pahinta rikollisjoukkoa, syntiä synnin päälle ja kaikkea mitä maan päällä ei tarvittaisi. En siis tiedä onko se surullista että ihmisiä kuolee, vai iloinen asia että syntisyys katoaa?
234rtfg 28.9.2013 20:33

Iloitse ihan vapaasti. Mikä voisikaan olla iloisempi asia, kuin satojen tai tuhansien syntisten julma ja armoton kuolema.
-jarmo- 28.9.2013 21:40

...vai loputon syntisyys, joka sisältää satoja ja tuhansia murhia jatkuvasti, puhumattakaan muusta rikollisuudesta, raiskaukset, abortit, muut seksuaalirikokset, ryöstöt, pahoinpitelyt, varkaudet, haureudet, petokset, huumeiden ja päihteiden käyttö, loputon valehtelu ja vääristely ja lukemattomat muut vääryydet? Joka lopulta ylittää moninkertaisesti koko länsirannikon asukasmäärän.

Onko parempi leikata käsi jossa on kuolio, vai antaa kuolion tappaa koko ruumis?

NYT SE SIIS VIHDOIN LOPULTA TODELLAKIN ALKAA! KAIKKIEN LUOTETTAVAN TUNTUISTEN PROFEETTOJEN HARTAASTI ODOTTAMA ANTIKRISTUS ON VIIMEINKIN SAAPUMASSA KOSKA KATASTROFIT ALKAVAT!!!! JA ONHAN PAREMPI LEIKATA KÄSI, JOSSA ON KUOLIO!

USA:n länsirannikon aikavyöhyke on PDT (Pacific Daylight Time) joka on 11 tuntia jäljessä Suomen aikaa. Maanjäristys on siis viimeistään varmuudella tapahtunut keskiviikkona 4.10.2013 klo 11. Laitamme laskurin tähän viimeiseen mahdolliseen hetkeen, jolloin maanjäristyksen on alettava. Ja SE TULEE, KOSKA LUOTETTAVAN TUNTUINENKIN PROFEETTA ON KOLMEN SUORAAN HERRALTA TIEDON SAANEEN LISÄKSI TÄMÄN VAHVISTANUT!


Päivitys 5.10.2013: ENNUSTETTU PÄIVÄ TARKENMNTUI!!!!!!!!!! Maanjäristyksen päivä "3 lokakuuta" tarkoittikin oikeasti juutalaisen kalenterin mukaista 3. päivää!!! Eli päivä on 3 Cheshvan eli tuleva maanantai 7.10. Mutta Rosh Hashanan alkaminen roikkuu kuunsirpin näkymisestä joten ehdottoman varma viimeinen takaraja tälle täysin ehdottomasti vihonviimeiselle mahdollisuudelle tänä vuonna on 8.10.2013! Silloin kuvainnollisesti tilanne on viimeistään alla oleva! Näin mailasi Markku ja luotettavimman tuntuinen profeetta vahvistaa faktan oikeaksi!


Vielä yksi mahdollinen tälle vuodelle, Rosh Hashana juhla on 13 kk vuodessa ensi maanantai

Tuli muuten aamulla, mieleen, kun 3. päivä meni eikä järistystä tullut...... mikä kolmas päivä se oikeastaan on.... lokakuussa oleva kolmas päivä..... voisiko olla "juutalaisen kalenterin kolmas päivä", 3 Cheshvan, joka on tuleva maanantai. Nyt alkava juutalainen kuukausi on kaikenlisäksi mahdollinen oikea Rosh Hashana juhla..........

No pääpointti siinä on, että voiko syysjuhlat olla ennen syyspäivän tasausta, nimittäin tämän vuoden Rosh Hashana oli ennen sitä ja auringon asennon mukaan se oli käytännössä kesän puolella. Onko siis odotettava ensin että aurinko siirtyy pohjoiselta pallonpuoliskolta eteläiselle (joka on merkkinä syksyn tulolle), ennenkuin Rosh Hashanaa voi juhlia?! Rosh Hashanan aikaan juhlitaan sadon korjuun päättymistä ja kesällä sato on vielä korjaamatta, on siis päästävä ensin syksyyn! Syyspäivän tasaus oli 22. syyskuuta ja vasta sen jälkeen voidaan olla syksyssä!

Raamatun ensi lehdillä kuvataan lisäksi, että nimenomaan aurinko ja kuu näyttää ajan merkit.

"Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, kolmas päivä. Ja Jumala sanoi: "Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia,"

Voidaan siis Sanan mukaisesti katsoa aurinkoa.. näyttäisikö se meille oikean ajan!

Juutalaisethan korjaavat kalenteriaan silloin tällöin ylimääräisellä kuukaudella sovittaakseen kuukalenterin auringon mukaiseen kiertoon.

Tänä vuonna kuukautta ei lisätty...olisiko pitänyt, koska silloin Rosh Hashana olisi tullut syyspäivän tasauksen jälkeisen uuden kuun aikaan, mikä on 6.10. Sirppi täytyy tietysti näkyä, joten tuota päivää ei voi ihan tarkasti tietää. Rosh Hashana (uusi vuosi) päivä voi siten olla 6,7 tai 8.10, riipuen siitä milloin sirppi näkyy.

Scott tuossa videossa lisäksi todistaa, että juutalaisia kalentereita on lukematon määrä ja kaikki poikkeaa toisistaan. Ainoa luotettava kalenteri on siis aurinko ja kuu taivaalla!

Aiemmin oli mahdollista keskustella profetioista vieraskirjassani, mutta Suomen nykyinen laki asettaa keskustelupalstojen ylläpitäjät vastuuseen kaikista kirjoituksista, joten vieraskirjassa ei enää sallita uusia kirjoituksia. Vieraskirja poistettaneen tarpeettomana lähiaikoina.
(Mr. Niilo Paasivirta)

(Laskuri käynnistetty 26.6.2006)