Joulupukistien pyhät kirjoitukset

Päivitetty 25.11.2005

Ensinnäkin tärkeä huomautus: minä en ole joulupukisti! En ole sellaista missään väittänyt, ja joka väittää minua joulupukistiksi, tekee törkeän kunnianloukkauksen erittäin raskauttavien asianhaarojen vallitessa. Tässä dokumentissa ainoastaan välitän viestin, eli kerron joulupukistien pyhistä kirjoituksista ja niissä esitetyistä totuuksista.

Pyhistä kirjoituksista ja uskomisesta

Joulupukistien pyhät kirjoitukset on kirjoitettu Joulupukin antamassa innoituksessa, eli ne ovat Joulupukin sanaa, eli ne ovat kirjaimellisesti totta. Tämä kerrotaan joulupukistien pyhissä kirjoituksissa.

Joulupukistien mukaan, kun olet saanut viestin Joulupukilta, sinun on siitä lähtien uskottava Joulupukkiin. Ja koska luit nämä sanat, sinulle on nyt välitetty viesti Joulupukilta. Sinun on siis nyt uskottava Joulupukkiin, tai muuten olet tuhma.

Lisäksi se, joka on epäuskoinen Joulupukkiin, on ateisti, koska häneltä puuttuu usko ainoaan oikeaan Jumalaan eli Joulupukkiin.

Tuhmat ja kiltit lapset

Joulupukkiin uskovat, joihin olet nyt liittynyt, koska luit Joulupukilta välitetyn viestin, jaetaan tuhmiin ja kiltteihin lapsiin. Lapset ovat kaikki ihmiset, eli kaikki ihmiset, eli myös sinä. Lapsia ovat myös kaikki eläimet. Niitä ei tosin jaeta tuhmiin ja kiltteihin.

Joka on epäuskoinen Joulupukkiin, vaikka on saanut viestin Joulupukista, on tuhma.

Joulupukki on Jumala

Tärkein fakta, joka selviää joulupukistien pyhistä kirjoituksista, on tietenkin se, että Joulupukki on ainoa oikea yksi Jumala. Eli aina, kun näet jossain sanan "Jumala" (engl. "God"), tuolla tavalla isolla alkukirjaimella kirjoitettuna, se viittaa aina Joulupukkiin.

Joulupukki asuu Korvatunturilla

Joulupukistien pyhät kirjoitukset myöskin todistavat kiistatta, että Jumala - eli Joulupukki - asuu Suomessa, Korvatunturilla.

Joulupukki näyttäytyy Joulun aikoihin

Jokaisen Joulun aikoihin - eli Suomessa yleensä noin lokakuun alusta aina päivämäärään 24.12. asti - Joulupukki saapuu keskuuteemme, ja hänet voi nähdä kuljeskelemassa ainakin suurimmissa kaupungeissa, ostoskeskuksissa, ja joskus muuallakin. On tietenkin varottava valepukkeja. Oikea Joulupukki voi silti olla kuka tahansa Joulupukin asuun pukeutunut. Vasta-argumentti joulupukistien pyhien kirjoitusten todistamalle faktalle, että oikeakin Joulupukki näyttäytyy Joulun aikoihin, jäänee ilmestymättä. Sillä joulupukistien pyhät kirjoitukset ovat aina oikeassa.

Joulua muuten vietetään Joulupukin kunniaksi. Senhän näkee jo juhlan nimestäkin - Joulu - joka on Joulupukin nimen alkuosa.

Joulupukin syntymäpäivästä ollaan vielä epätietoisia, koska tieteellinen todistus puuttuu.

Joulupukismin tieteellinen todistus

Koska 0=1, on Joulupukki tieteellisesti todistettu oikeaksi matematiikan keinoin. Yliopistoissa on siis opetettava joulupukismia, koska se on totta.

Joululaulut

Joululaulut pohjautuvat joulupukistien pyhiin kirjoituksiin. Niissä annetaan joulupukismin mukaisia ohjeita. Esimerkiksi:

"Ei itkeä saa, ei meluta saa" - kiltit lapset eivät siis itke eivätkä melua. Jos itket tai meluat, olet joulupukismin mukaan tuhma. Sama laulu kertoo myös, että "Nyt nimien kirjaan merkitään taas: tuhma vai kiltti, ajatelkaas!" ja "Taas pienet tontut liikkuu ja muistiin merkitsee, niin Joulupukki tietää saa, kuka lahjat ansaitsee". Toisin sanoen, pienikokoiset tontut tarkkailevat, kuka on joulupukismin mukaisesti tuhma, ja hänen nimensä merkitään Nimien kirjaan.

"Tääll' on myöskin kiltit lapset, kirkassilmät, silkohapset." - kilteillä lapsilla on kirkkaat silmät ja silkohapset eli siististi kammatut suorat hiukset.

"Jouluruokaa tarjoo kunnon väki" - joulupukismin mukaan kunnolliset ihmiset tarjoavat jouluruokaa.

"Taas Liisa nakellut on niskojaan, ja Pekka kiusaa siskojaan, ne kirjaan merkitään." - niskojen nakkeleminen on joulupukismin mukaan tuhmaa, samoin siskojen kiusaaminen.

"Voi, jos jostain saada voisin suuren puurokauhan, sillä antaa tahtoisin mä maailmalle rauhan!" - jokaisen joulupukistin velvollisuus on etsiä Joulumaan pyhää Puurokauhaa. Tämä pyhä esine tuo maailmanrauhan.

Eräs joulupukisteja erityisesti loukkaava virhe on väittää Joulupukin jakavan lahjat reellä. Joululaulu nimittäin sanoo: "Petteri siitä asti pulkkaa pukin kiskoen johtaa sen riemuisasti luokse lasten kilttien." Joulupukilla on siis pulkka eikä reki.


(Mr. Niilo Paasivirta)