Skeptismin uhrien tuki yhdistyksen kotisivu

Päivitetty 26.3.2003


This is the home page of the Association of the Victims of Skepticism, for now in finnish only (sorry).

Uutta: ryhmäterapiaistunnot antavat eheyttävää hoitoa.

Melko uutta: yhdistyksemme skeptismistä eheytymis -palvelussa on nyt tarvittaessa paikalla myös antroposofeja, Steiner-opettajia, luomuviljelijöitä, evolutionisteja ja MOT-toimittajia.

Mikä on SkUTu?

SkUTu eli Skeptismin Uhrien Tuki on toistaiseksi rekisteröimätön yhdistys, jonka tavoitteena on tukea tieteellisen maailmankuvan uhreiksi joutuneita viattomia ihmisiä. SkUTu järjestää uhreille lahjoitusvaroin terapiaa (kts. alla), jolla pyritään parantamaan heidät entiselleen.

Yhdistyksen toiminta alkaa heti kun jäseniä ja varoja on riittävästi.

SkUTu-Terapia

SkUTu:n terapia alkaa sillä, että uhri ottaa meihin yhteyttä ja haluaa parantua skeptismistään. Tärkeintä on nimenomaan halu parantua, ilman sitä ei saada pysyviä tuloksia, vaan uhri vajoaa takaisin tieteelliseen, ateistiseen maailmankuvaan ja evopimeyteen.

Skeptismin uhri on usein tuskainen ja ahdistunut. Häneltä on riistetty uskontonsa, ystävämme avaruudesta, ehkä hänen rakas Urantia-kirjansakin on hänelle osoitettu muka perättömäksi, ehkä hänen kaivonkatsomistaitonsa on romutettu "rehellisessä" kokeessa, ehkä evouskovaiset ovat väkivaltaisesti käännyttäneet häntä, jne.

  1. Ensimmäinen asia on tietysti tilanteen kartoitus. SkUTu:n luotettava asiantuntija haastattelee uhria E-mittaria apuna käyttäen mahdollisten engrammien selvittämiseksi. Astrologimme laatii tarkan ja täydellisen astrologisen kartan ja selonteon siitä. Uhrista otetaan täydelliset aura- ja kirlian-valokuvat. Selvänäkijämme ja astraalimatkaajamme hankkivat tietoa uhrin sielusta ja astraaliruumiista. Käytämme myös hypnoosihaastattelua, siten tarkistamme mm. uhrin aikaisemmissa elämissä kokemat traumat.
  2. Kun tilanne on selvitetty, valitaan sopiva lääkehoito ja terapia, jotka palauttavat mm. kehon, astraaliruumiin, chakrat, auran, tonaalin ja naguaalin, etiäisen, sielun ja thetanin niiden alkuperäiseen vetreään kuntoon. Homeopatialääkkeet muodostavat SkUTu:n lääkehoidon perustan. Erilaiset fyysiset terapiat ovat hoidossa myös vahvasti mukana, kuten: akuhieronta, akupainelu, akupunktio, aromaterapia, korvakynttilät, kuhnekylvyt, moksa, vyöhyketerapia ja väriterapia vain muutamia mainitakseni. Ja jos lapsuudesta on päässyt unohtumaan pedofiliakokemuksia, terapeuttimme kyllä kaivavat ne esiin - jos ei muualta niin vaikka edellisistä elämistä.
  3. Uhrin sielun hoito on toki myös tärkeätä. OOBE-asiantuntijamme neuvoo kuinka tehdään tervehdyttäviä astraalimatkoja. Meillä on myös päivystämässä mm. evankelis-luterilaisia, ortodokseja, katolisia, mormoni- yms. pappeja, jehovan todistajia, lestadiolaisia, iriadamant-intiaaneja, teosofeja, vapaamuurareita, kelttiläisiä druideja, saatananpalvojapappeja, satanisteja, suomalaiseen muinaisuskoon perehtyneitä shamaaneja, kansanedustajia, skientologeja, christian scientistejä, muslimeja, juutalaisia, kreationisteja, amisheja, uusnatseja, pakanoita, astrologeja, wiccoja, velhoja, noitia, mustia maagikkoja, valkoisia maagikkoja, antroposofeja, Steiner-koulun opettajia, luomuviljelijöitä, viljaympyrätutkijoita, Mensan jäseniä, MOT-toimittajia, evolutionisteja, atk-suunnittelijoita, pahkintologeja, Joulupukisteja ja buddhalaismunkkeja, mikäli uskonnollinen maailmankuva kaipaa vahvistusta.
  4. Mikäli skeptikkojen "järjelliset perustelut" ovat saaneet tosiasiat hiipumaan mielestä, järjestämme uhrille apua yhdistyksen päivystäviltä ufotutkijoilta, vampyyrin- ja kummitustenmetsästäjiltä, meedioilta, selvänäkijöiltä, astrologeilta, kreationisteilta, grafologeilta, kirkkoon kuulumattomilta profeetoilta, sosiaalidarwinisteilta, ESP-tutkijoilta, evolutionisteilta, salaliittoteoreetikoilta ja lukemattomilta muilta rajatiedon asiantuntijoiltamme. Järjestämme uhreille yhdessä muiden, skeptismistä parantuneiden ihmisten, kanssa myös mm. kaivonkatsomis-, astraalimatkailu- ja kuolemanrajakokemuskursseja. Tervetuloa mukaan!
  5. Uusi ryhmäterapiaohjelmamme sisältää intensiivistä ryhmähoitoa. Tällä hetkellä suosituin ryhmä suorittaa ilmaston lämpenemisen kieltämistä. Tässä ryhmässä on mukana niin politiikan kuin teollisuudenkin huippunimiä, joita emme tietenkään intiimisuojan takia voi tässä mainita.
  6. Terapia on luonnollisesti ilmaista pl. yhdistyksen jäsenmaksut, kurssimaksut ja vapaaehtoiset lahjoitukset.

(Mr. Niilo Paasivirta)