Ystävänpäivä turmelee nuorisomme!

2.2.2007

Viime aikoina jokainen asioita vähänkään seuraava rehellinen kansalainen on pannut merkillä, että vuosi vuodelta ns. "ystävänpäivää" lanseerataan Suomessa yhä aggressiivisemmin. Jos jonkinlaista korttia, kirjettä ja lahjaa mainostetaan ja tuputetaan tämän päivän "kunniaksi".

Harva kuitenkaan näyttää ymmärtävän, että kyseessä on ensinnäkin USA:sta tuotettu täysin läpikaupallinen "merkkipäivä", ja että sen takana on itse asiassa katolilaisuus. Tämä päivä nimittäin on jälleen taas kerran yksi niistä, jotka katolinen kirkko on omistanut pyhimykselle. Kyseessä on kahden Valentinus-nimisen pyhimyksen päivä, mutta katoliset eivät edes tiedä, että kumpi niistäkin on kyseessä. Sehän ei tietenkään estä tämän epäjumalan palvontamenoja (saatananpalvontaa).

Ja mikäpä voisikaan hivellä sen enempää katolista kirkkoa, että tämä sama päivä onkin alunperin lähtöisin pakanallisesta Roomalaisesta lupercalia-juhlasta. Tässä juhlassa nuoret miehet kokoontuivat yhteen ja uhrasivat vuohia ja koiran. Sen jälkeen nuoret kulkivat ympäriinsä vuohennahkoihin pukeutuneena ja löivät vastaantulijoita vuohennahkaisilla remmeillä, minkä uskottiin lisäävän hedelmällisyyttä. Lähes poikkeuksetta katolisten juhlapäivien takaa aina paljastuu jokin irstaita rituaaleja sisältävä pakanallinen juhla! Ei ihme, että katolinen kirkko tunnetaan jatkuvista seksiskandaaleista.

Suomen markkinoille ystävänpäivän toivat Suomen Punainen risti sekä Suomen posti. Molemmat laitoksethan ovat tunnettuja silmittömästä ahneudestaan. Jokainenhan muistaa, kuinka Suomen Punainen risti antoi ankarat moitteet Thaimassa ihmisiä auttaneille suomalaisille; siellähän oli autettu täysin väärin koska Suomen Punainen risti ei ollut saanut itse ensin kerätä rahaa ja vetää välistä suurinta osaa.

USA:ssa tämä päivä on nuorten keskuudessa erittäin ahdistava. Nuorten on pakonomaisesti lähetettävä ja etenkin vastaanotettava "Valentiineja", muuten hän on yksinäinen hylkiö ja on ansainnut koulutovereidensa pilkan ja kiusaamisen. Tämä on johtanut nuoria lukemattomiin itsemurhiin (D&D:n ja muiden turmiollisten harrastusten ohella).

Vanhempien tulisikin nyt ankarasti hiljaa mielessään miettiä, että haluavatko he todella tällaisen asian tulevan Suomeen ja että olisiko aika puhua nuorten kanssa vakavasti jotta tämä uhka voitaisiin torjua. Totisesti me emme tässä maassa kaipaa enää lisää Halloweeneja ja muita läpikaupallisia pakanajuhlia!


(Mr. Niilo Paasivirta)