Suomeen on saatava lisää ydinvoimaloita!

2.10.1999

Eikö hallituksemme olisi nyt aika kerrankin tehdä jämäkästi PÄÄTÖS, ja jättää eduskunnan viherkanojen kotkotukset omaan arvoonsa. Onhan nimittäin jo kiistatta tullut selväksi, että maamme tulevaisuus on nimenomaan ydinvoimassa.

Maamme jatkuva taloudellinen kasvu vaatii tehokasta ja edullista energiaa. Kaikki tiedemiehet myöntävät laskelmien osoittavan, että kaikkein edullisimmaksi ja tehokkaimmaksi tulee juuri ydinvoima. Jos olisimme aloittaneet viidennen ydinvoimalan rakentamisen silloin, kun asia oli ajankohtainen, ei maamme olisi vajonnut syvään lamaan ollenkaan! Ajatelkaapa, kuinka paljon siunausta tästä olisi maallemme ollut. Nyt meillä on puoli miljoonaa hyödytöntä loista, ja työvoimapula!

On kerrassaan naurettavaa, kun kaikenlaiset asioista mitään tietämättömät "viherpeukalot" saarnaavat energian kulutuksen vähentämisestä. He eivät voi käsittää, että kaikki hyvinvointimme perustuu teollisuuteen, joka tarvitsee entistä enemmän energiaa! Onkohan noiden hippien takana ehkä jotain ulkovaltojen intressejä? Epäilemättä eräille maille sopisi sangen hyvin, että Suomesta tulisi kehitysmaa.

Ensimmäiseksi noilta "luonnon arvojen kannattajilta" saa kuulla, kuinka tuulivoima on se, joka tuo autuuden ja on kaikista ylivoimaisesti paras. Mitään tutkittua tietoa ei heiltä kuitenkaan löydy. Kyllä teollisuus tarvitsee sen verran sähköä, ettei sitä millään pikku tuulimyllyillä synny! Tuulivoima on lisäksi erittäin kallista.

Kun tuulivoima on osoitettu mahdottomaksi, sitten nuo vihertävät kääntyvätkin yllättäen aurinkoenergian kiihkeiksi kannattajiksi! Ikäänkuin täällä kaukana pohjoisessa aurinko paistaisi niinkuin heidän ihannemaissaan, kuten vaikkapa rutiköyhissä Afrikan valtioissa. Aurinkovoima lienee kaikkein kalleinta mitä voi kuvitella, ja sen teho Suomessa on surkea.

Sitten kun heille mainitsee yhden järkevänkin "ekologisen" tavan tuottaa energiaa, eli vesivoiman, niin siitäpä syntyy heti vaahto suusta roiskuen pidetty hirvittävä kiihkopuhe! Onhan selvää, että mitään Suomessa virtaavaa vettä ei koskaan ikinä saa kukaan ihminen käyttää mihinkään! Maamme on oltava umpiryteikköistä erämaata, jossa vain suurpedot hallitsevat!

Mutta unohtakaamme nuo ekohörhöt, ei heillä ole mitään merkitystä. Kyllä oikeat päätökset tehdään ihan muualla. Ja oikea päätös maassamme on päivänselvästi ydinvoima. Miksi sen kanssa vieläkin jahkaillaan?

Ehkäpä uusi presidenttimme tuo vihdoinkin muutoksen. Presidenttiehdokkailta on ehdottomasti kysyttävä, kannattavatko he lisäydinvoiman rakentamista! Jokainen rehellinen suomalainen äänestää presidentiksi juuri sitä miestä, joka kannattaa ydinvoimaa! Siinäpä oiva vinkki vaalikampanjaan.


Copyright © 1999 (Niilo Paasivirta) ()