Maailmanloppu tulee!

27.12.1999

Lopultakin on koittanut se pelätty aika, tuomion päivä, jota kaikki kunnon kristityt toki odottavat kiihkeästi - onhan aika heidän päästä taivaan iloon, kun syntiset puolestaan heitetään helvetin tuleen kärsimään iankaikkisesti! Nyt on siis aivan viimeinen hetki saada synnit anteeksi! Vuosituhannen vaihde on Raamatussamme selkeästi ilmoitettu maailmanlopun aluksi. Pian tulee olemaan maailmamme viimeinen päivä!

Jokaisen kunnollisen suomen kansalaisen on nyt aika huoltaa aseet ja kerätä helposti kuljetettavaa matkamuonaa, vettä ynnä leiriytymistarvikkeet. Sillä Raamatun ilmoituksen mukaan kristityt lähtevät Harmageddonin tasangolle suureen taisteluun antikristuksen joukkoja vastaan! On varustauduttava sotaan. Kenelläkään kunnon kristityllä, joka on mielipiteitäni lukenut sekä niiden hyviä ohjeita noudattanut, ei kuitenkaan ole mitään pelättävää. Harmageddonin taistelussa kaatuneet sankarit pääsevät taivaan iloon!

Maailmanlopussa neljä ilmestyskirjan ratsastajaa riehuvat maan päällä: sota, nälkä, rutto ja kuolema! Jokaisen suomalaisen kristityn on siis kiireesti varustauduttava, ainakin kolmea ensimmäistä voimme torjua itsekin. Sotaan varustaudumme asein, nälkään kokoamalla ruokavarastoja, ruttoa vastaan toimimme pidättäytymällä esiaviollisesta haureudesta, sekä karttamalla saastaisia. On näkyvissä selviä merkkejä, että maailmanlopun rutto tulee olemaan AIDS, jota vastaan paras ase ovat selkeästi olleet Raamatun ohjeet koko ajan!

Antikristuksen joukot ovat jo valmistautuneet - oletko sinä? Antikristuksen vaikutus on ollut asioista perillä oleville jo selkeästi näkyvissä koko 90-luvun. Ajatelkaapa: hautakivien kaatajat, kettutytöt ja muut ekoterroristit, ateismin ja kirkosta eroamisen jatkuva suosio, väärää sanaa julistavat lahkolaiset ja muut eksyttäjät sekä väärät profeetat, suuret pedofiiliryhmittymät, kaikkialla jatkuvasti riehuvat sodat, maanjäristykset, tulvat, myrskyt ja lukuisat muut katastrofit, AIDS, rotumellakat. Seuraava askel on maailmanlaajuinen tuho, suurten meteorien sekä ydin- ja bakteerisodan muodossa!

Onneksi Suomessa on suurimmaksi osaksi kristitty, reipas ja rehti kansa, jonka merkittävä osa tulee selviytymään maailmanlopusta kunnialla, sekä elämään herramme ilossa, tuomiopäivän jälkeen seuraavassa iankaikkisen ilon paratiisissa! Katukaa ja valmistautukaa siis nyt! Maailmanlopun jälkeen siihen ei enää ole mahdollisuutta, vaan kaikki syntiset tulevat kärsimään iankaikkisen kidutuksen helvetin hirvittävissä liekeissä, kun taas oikeauskoiset pääsevät paratiisiin!


(Niilo Paasivirta)