Lopullinen niitti ns. "open sourcen" ruumisarkkuun!

31.7.2001

Nyt Microsoft lyö vihdoin sen aivan viimeisen, lopullisen niitin vaahto suussa 60-luvulle jumiutuneiden ns. "open source" -fanaatikkojen ruumisarkkuun. Nyt pääsemme kaikkialla maailmassa viimeinkin aivan kokonaan eroon linuxeista ja muista hakkerien purkkaviritelmistä, kun Microsoft Windows XP tulee.

Windows XP Home Edition, Windows XP Professional, sekä Windows XP 64-Bit Edition korvaavat viimeinkin kaikki vanhat surkeat käyttöjärjestelmät koko maailmassa, jokaisessa tietokoneessa, jokaisessa palvelimessa. Enää ei linuxfanaatikkojen, tuon alati pienemmäksi kutistuvan mikroskooppisen pienen ääriryhmän vaahtoamisella ole kärpäsenliankaan verran yhtään mitään merkitystä missään!

Microsoft Windows XP Koti Editio antaa sinulle vapauden kokea enemmän kuin koskaan ajattelit mahdolliseksi kotitietokoneella ja Internetissä. Windows XP Koti Editio avaa myös henkilökohtaisen tietokoneesi lukon sen täydelle potentiaalille. Opiskele ominaisuudet, jotka voivat auttaa sinut tekemään hämmästyttäviä asioita Windows XP:llä!

Digitaaliset valokuvat nauhoittavat elämän muistot helposti saataville, järjestykseen ja jaettavaksi. Kaikki-yhdessä-paikassa musiikki tarjoaa löytämisen, lataamisen, tallennuksen ja toiston korkeimman laatuiselle digitaaliselle musiikille. Video sisältää kaiken mitä tarvitset kun teet, jaat, ja nautit videoista sinun tietokoneellasi. Henkilökohtainen nautintojärjestelmä antaa suuret pelit ja korkea-laatuiset DVD videot.

Windows XP Koti Editio asettaa myös täysin uudet standardit riippuvuudelle ja yksinkertaisuudelle. Koet uuden tason luotettavuudessa joka auttaa sinun tietokonettasi pysymään ylhäällä ja käynnissä. Jos jotain menee pieleen, sinä voit nopeasti vierittää systeemin takaisin siihen tilaan jossa se oli silloin kuin kaikki oli hyvin.

Upouusi Windows moottori sallii tietokoneesi käsitellä montaa eri aktiviteettiä samanaikaisesti ilman että yksikään sykäys menee hukkaan! Uusi, yksinkertaisempi visuaalinen suunnittelu antaa sinun käyttää sinun tietokonettasi sillä tavalla kuin haluat. Jos jaat tietokoneesi muiden käyttäjien kanssa, voitte jokainen nauttia sinun omista henkilökohtaisista asetuksistasi.

Merkittävä innovaatio on myös Windows XP:n täydellinen turvallisuus & yksityisyys -ominaisuus. Windows XP Koti Editio suojaa automaattisesti tietokoneesi laittomalta haulta, kun sinä olet Internetissä! Windows XP toimittaa Internet-turvallisuuden uuden Internet Yhteys Palomuurin muodossa. Jo vuosia, yritysverkot ovat olleet mahdollisia suojaamaan itsensä ulkopuolisilta hyökkäyksiltä palomuureja käyttäen. Nyt Microsoft ensimmäisenä maailmassa tarjoaa saman turvallisuuden kuluttajille Internet Yhteys Palomuuri Suojauksen avulla, joka tekee sinun tietosi, tietokoneesi, ja perheesi tiedot turvalliseksi tunkeutujilta heti kun käynnistät Windows XP:n käytön!

En tässä artikkelissa voi luonnollisestikaan muuta kuin esitellä noin lyhyesti eräitä merkittävimpiä uutuuksia, joita Microsoftin uusi loistava käyttöjärjestelmä, Windows XP sisältää. Nyt on kuitenkin jokaiselle ajattelevalle ihmiselle kristallinkirkasta, että Windows XP korvaa lopultakin kaikki riemunkirjavat systeemit Internetissä sekä kaikkialla maailmassa. Linuxpeelojen kotkotuksilla ei ole enää mitään painoarvoa, koska on selvää, että Windows XP on se lopullinen murskavoitto kaikista muista.

Sanomattakin on selvää, että esittämäni totuus tietenkin sattuu kipeän viiltävästi juuri eräisiin pieniin "vaihtoehtopiireihin", joissa sivumennen sanoen on paljon viherpipertäjiä, kettutyttöjä, kommareita, kannabisnarkkareita ja muuta roskaväkeä. Työnantajat: olkaapa siis valppaina, ja laittakaa ylös niiden nimet, jotka alkavat trollata asiattomuuksia "vastineena" tähän artikkeliini. Emmehän halua noita epäluotettavia hippejä IT-alan työpaikoille?


(Mr. Niilo Paasivirta)