Windows 7™ korvaa kaikki vanhat käyttöjärjestelmät!

8.4.2008

Nyt se tulee! Microsoftin uusin käyttöjärjestelmä, Windows 7™, on kerrassaan aivan ylivoimainen kaikkiin aiempiin käyttöjärjestelmiin nähden ja se ilman muuta korvaa kaikki aiemmat käyttöjärjestelmät kaikkialla maailmassa ihan täysin kokonaan! Windows 7:ssä on perustavaa laatua oleva uusi virtuaalinen alusta sekä kokonaan uusi, mullistava käyttäjän rajapinnan paradigma. Tällaiseen eivät näppyläiset open source -fanaatikkohipit pystyisikään!

Live Services™ korvaa aiemmat käyttöjärjestelmät, joissa joka ohjelman joutuu joka koneelle erikseen asentamaan. Window 7 -käyttäjä voi kätevän näppärästi käyttää omistamiaan - ja vain omistamiaan - sovelluksia mistä tahansa päin maailmaa, sillä Live Services™ -palvelussa ovat kaikki käyttäjän ohjelmatiedostot, kotisivut, fontit, omat tiedostot, tekstit, kirjanmerkit jne. Microsoftin Live Services™ huolehtii kaikista tiedoistasi.

Näppäimistöt jäävät Windows 7:n myötä myös toivottoman vanhanaikaisina ja hitaina pois kokonaan, sillä kaikki tiedon syöttö tapahtuu automaattisesti kätevän helposti puheentunnistuksella tai käsikirjoituksen tunnistuksella.

Windows 7:ssä ovat kaikki mahdolliset ominaisuudet ja sovellukset heti valmiina, joten enää ei tarvita mitään open sourcea tai Microsoftin ulkopuolisia ohjelmistoyrityksiä, jotka ovat muutenkin jo aikansa eläneitä ja aivan turhia, koska Microsoftin sovellukset ovat kiistatta ylivertaisesti kaikkein parhaita joka tapauksessa. Lisäksi hakkeroivat piraatti-rikolliset kopioivat eniten juuri muiden ohjelmistoja, koska Microsoftin sovellukset ovat liian tehokkaasti suojattuja ja turvallisia hakkerien kohteiksi.

Windows 7 lopettaa siis viimeinkin ohjelmistopiratismin kokonaan. Myös musiikin, elokuvien ja muun median luvaton kopiointi loppuu vihdoin tykkänään. Piraattien silmitön ahneus on jo ajanut levy-yhtiöt ja elokuvayhtiöt kaikkien aikojen suurimpaan kriisiin. Tuomioita piratismista olisi kovennettava erittäin ankarasti ja tekijänoikeuskorvauksia kautta linjan äärettömästi suurennettava. Vieläkin isompi osa tekijänoikeusmaksuista tulisi ohjata suoraan Microsoftille, joka on aina toiminut pyyteettömästi piraatti-rikollisia vastaan.

Suomen ja EU:n tulee tehdä Windows 7:stä ainoastaan yksi päätös, joka on päättää käyttää nimenomaan Microsoftin käyttöjärjestelmiä ja sovelluksia kaikkialla EU:ssa ja panostaa vain ja pelkästään Microsoftiin.


(Mr. Niilo Paasivirta)