Puoluekatsaus, osa IV: Vihreät!

11.3.2007

Koska olen eräs maamme kiistattomista vaikuttajista, olisi mille tahansa puolueelle jäsenyydestäni mitä erinomaisinta hyötyä. Toistaiseksi olen torjunut kaikkien puolueiden lähettämät epätoivoiset anomukset liittymisestään minuun. Kieltäytymiseeni on tietenkin selkeä syy: en ole vielä perehtynyt kaikkien puolueiden ohjelmiin ja ideologiaan, jotta voisin valita, mikä puolue liittyy minuun.

Tätä epäkohtaa alan nyt poistaa merkittävällä työllä, joka tulee epäilemättä kestämään kauan, mutta se on välttämätöntä maamme koko poliittisen kentän kannalta. Eli aion tutustua perinpohjaisesti kaikkien puolueiden ideologiaan ja ohjelmaan, ja kommentoida niitä näin julkisesti, täydellisen puolueettomana ja vailla ennakkoluuloja, kuten aina. Tähän mennessä on jo käsitelty ja huonoksi havaittu mm. Suomen kristillinen liitto, Kokoomus ja Ruotsalainen kansanpuolue.

Tällä kertaa käsittelyssä ovat Vihreät. Näin heti alkajaisiksi on tietenkin todettava, että tälle "puolueelle" paljon sopivampi nimi olisi Virheät, koska tämän "puolueen" koko taival on heti alusta alkaen ollut yhtä suurta virhettä kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Virheä puolue ei alunperin ollut lainkaan puolue. Se aloitti toimintansa terroristijärjestönä. Tämä kiusallinen fakta yritetään ohittaa mahdollisimman vähillä maininnoilla puolueen kotisivuilla. Siellä mainitaan vain "ympäristöaktivistit" ja keksitään siihen samaan lauseeseen mahdollisimman paljon kaikenlaisia muita ryhmiä, jottei alku näyttäisi niin nololta. Sinne on listailtu feministejä, vammaisjärjestöjen edustajia sekä "vaihtoehtokulttuurien" ihmisiä. Tosiasia on kuitenkin se, että Virheä puolue lähti siitä, kun kettutyttömäiseen tapaan terrorisoitiin rehellisiä suomalaisia yrittäjiä ja työntekijöitä. Ohjeet oli saatu kommunisteilta, joiden tarkoituksena oli vahingoittaa länsimaisia demokratioilta. Mitään merkittävää tästä ei tietenkään seurannut, koska noiden "luontoaktivistien" toiminta oli aivan marginaalista.

Sen verran julkisuutta kuitenkin saatiin, että tähän virherhörhöjen joukkoon saatiin ekoterroristien lisäksi mukaan pahimpia telaketju-pähkinänsärkijäfeministejä, itämaisiin okkultismeihin hairahtuneita hörhönuoria, ulkomaisista (etenkin tummaihoisista) miehistä pitäviä "vaihtoehtokulttuuri"-tyttöjä, jonkin verran kommunisteja, paljon homoja ja lesboja ja muita kieroutuneita perverssejä, armeijaa pelkääviä arkoja nuoria, anarkisteja jne. Ja pääasiassa tällainen väki edelleenkin äänestää Virheitä. Se, että joissakin kunnissa jopa 9 % väestöstä on tällaista, on osoitus yhteiskuntamme rappiosta ja etenkin nuorison selvästä turmeltumisesta.

Tarkastellaanpa seuraavaksi Virheiden vaaliohjelmaa, josta osa on luettavissa heidän web-sivuillaan - tietysti rivien välistä pitää osata lukea myös touhun todelliset tarkoitusperät ja ajatusten lähtökohdat. Mitään omia ajatuksiahan Virheillä ei ole, vaan kaikki heidän toimintamallinsa ja "ideansa" on lainattu muualta.

Suurin osa Virheiden ohjelmasta näyttää pohjautuvan ns. ilmastonmuutokselle. Ilman tätä ilmastonmuutosta Virheillä ei olisikaan kai mitään virkaa. Mutta ilmastonmuutoksesta ei ole mitään tieteellistä näyttöä.

Väitetään harhaanjohtavasti, että esim. IPCC:n raporttien takana olisi 2 500 maailman johtavaa ilmastotutkijaa. Se, että tutkija on kirjoittanut raporttiin katkelman omalta kapealta erikoisalueeltaan, ei merkitse sitä, että hän allekirjoittaisi koko raportin, tai varsinkaan poliittisesti värittyneen tiivistelmän. Myös Venäjän tiedeakatemia on ilmoittanut selväsanaisesti, että ilmastonmuutoksen estämiseksi neuvotellulta Kioton sopimus ei perustu tieteelle. Yhdysvalloissa yli 17 000 tiedemiestä ja tutkijaa on allekirjoittanut vetoomuksen Kioton sopimuksen torjumiseksi, koska ihmisen aiheuttamasta kasvihuoneilmiön voimistumisesta ei ole vakuuttavia tieteellisiä todisteita. Allekirjoittajista lähes puolet on luonnontieteilijöitä ilmastomuutosta sivuavilta tieteenaloilta.

IPCC totesi itsekin pseudotieteensä rajoitukset: "Ilmastotutkimuksessa ja mallinnuksessa meidän on pakko tunnustaa, että olemme tekemisissä yhteen kytkeytyneen, epälineaarisen ja kaoottisen systeemin kanssa, ja että siksi tulevan ilmaston pitkän aikavälin ennustaminen ei ole mahdollista."

"Vihreä politiikka on rohkeaa. Se tarjoaa ratkaisuja aikamme vaikeimpiin ongelmiin: ilmastonmuutokseen, ihmisten eriarvoistumiseen ja työelämän epävarmuuteen." Eli puolue tarjoaa ratkaisua ei-mihinkään - ilmastonmuutosta ei ole näytetty toteen. "Ihmisten eriarvoistuminen ja työelämän epävarmuus" tarkoittaa, että Virheät haluavat siirtää vieläkin enemmän tuloja meiltä hyvätuloisilta kaikenlaisille loisille ja hamppareille. Tämähän on hyvin epäoikeudenmukaista ja juurikin eriarvoistaa ihmisiä. Miksi hyvin menestyvää ihmistä pitää rangaista suoranaisilla sakoilla siitä, että hän on älykäs ja taitava! Tämäkö on sitä "rohkeutta" - että uskalletaan riistää ihmisiä oikein törkeästi ja epäoikeudenmukaisesti? Virheiden "rohkeus" näkyy tietenkin myös maanpuolustuksen vastustamisena; puolustusmäärärahoja on aina vain ja pelkästään laskettava ja siviilipalvelusta aina vain lyhennettävä, ja siis rangaistava taas epäoikeudenmukaisesti niitä, jotka haluavat puolustaa isänmaata aseellisessa varusmiespalveluksessa.

Kaikkien aikojen järjettömin idea on ns. perustulo. Tämä ei tietenkään ole Virheiden oma idea, koska he kopioivat kaikki ideansa muualta, mutta he ovat nyt kommunistien kanssa kaikkein äänekkäimmin julistamassa perustulon autuutta. Perustulo tarkoittaa, että täysin ansiotta maksetaan kaikille työttömille ja muille hampuuseille esim. 600 euroa kuukaudessa puhtaana käteen. Hyvätuloisilta kerätään tämän vastapainoksi "reilusti" vielä parikymmentä prosenttiyksikköä enemmän veroja. Eli yritetään kaikin keinoin vähentää työhaluja ja varsinkin riistää "tasa-arvoisesti" meiltä hyvätuloisilta mahdollisimman paljon rahaa. Tätä väitetään "yhdenmukaiseksi", kun kaikille maksetaan se 600 euroa. Sitä ei tietysti muisteta mainita, että se 600 euroa kerätään kuitenkin hyvätuloisilta heti pois ja jäljelle jääneistäkin tuloista vielä suurin osa.

Loanheitto näkyy olevan tärkeä osa Virheiden vaalikampanjaa. Ainoa keinohan Virheillä saada se oma naama puhtaammaksi onkin tervata muiden naamat. Kokoomusta nimitellään Virheiden sivuilla muukalaisvihaajien, kansalliskiihkoilijoiden ja homofoobikkojen puolueeksi. Virheiden mahtava "oikeudenmukaisuus" näkyy myös siinä, että Luhtanen (SDP) tuomitaan sivuilla syylliseksi pimeiden palkkojen maksamiseen. Virheiden tärkeä perusperiaate on selvästi siis "syyllinen kunnes toisin todistetaan".

Kovin vähän Virheät haluavat näköjään sivuillaan mainostaa omia ns. masinoijiaan, joiden toiminnan perustava ohjenuora on riistää "oikeudenmukaisesti" tekijänoikeudet kaikilta, jotka tekevät luovaa työtä. Etenkin kaikenlaiset akateemiset älypäät ovat kiihkeästi ajamassa tulojen poistoa muusikoilta. Ehkä niitä nyppii se, että he itse voivat saada mitään aikaan ainoastaan apurahoilla. Tekoviisas akateeminen kielenvääntely, etenkin humanistien sellainen, kun ei ikinä mihinkään hyödylliseen johda, eikä sitä kukaan vapaaehtoisesti lue tai kuuntele. Musiikin kuunteleminen sentään on joskus miellyttävääkin.

Jokaiselle politiikkaa pikkuriikkisenkään seuraavalle asia oli tietenkin jo aivan päivänselvä jo etukäteen. Mutta ehkäpä joku, joka oli vain harkinnut kannattavansa Virheitä, sai tästä jotain irti ja osaa tehdä oikean ratkaisun. Se oikea ratkaisu on äänestää melkeinpä mitä tahansa, kunhan ei Virheitä.


YLE:n MOT -ohjelman "Kasvihuoneessa viilenee - tätä et ole koskaan saanut kuulla ilmastonmuutoksesta" käsikirjoitus kertoo lisää ilmastonlämpenemismyytistä.


(Mr. Niilo Paasivirta)