Työttömyys puoliksi hetkessä!

18.4.1998

Mikseivät päättäjät huomaa mitä ilmeisimpiä tosiseikkoja? Onhan maassamme jo pitkään ollut oivallista, helppoa yritystoimintaa, jonka avulla voisimme puolittaa työttömyyden hetkessä! Ja mikä parempaa: entisten työttömien elintasokin nousisi huomattavasti! Muutamassa kuukaudessa jokainen heistä yltäisi hyvin pienellä työpanoksella jopa yli 10.000 markan kuukausituloihin!

Ratkaisu työttömyyteen on tietenkin: verkostomarkkinointi! Suomessa toimii jo useita erinomaisia, tunnettuja verkostomarkkinointiyrityksiä. Työttömien tarvitsee vain liittyä mukaan tähän rehtiin toimintaan. Tunnettuahan on, että sangen vähäisellä työpanoksella verkostomarkkinointiketjun jäsen saavuttaa hyvät kuukausitulot. Uusimpien verkostomarkkinointiketjujen jäsenien ei tarvitse tehdä oikeastaan mitään, ja rahantuloa ei voi estää!

Jos vielä työvoimatoimistotkin tulisivat mukaan tähän ideaan, niin verkostomarkkinointityötä pakoileville työttömille saataisiin heidän hyvin ansaitsemansa karenssiaika joka kerta kun laiskuuttaan kieltäytyisivät rehellisestä työnteosta!

Toiseksi, nämä työllistetythän luokiteltaisiin heti työn aloittamisesta alkaen yksityisyrittäjiksi, eikä heille enää ikinä tarvitsisi maksaa kallista työmarkkinatukea.


(Niilo Paasivirta)