Vegetaristien salaliitto!

23.6.1999

Viime vuosina olemme joutuneet lehdistä lukemaan yhä kiihtyvällä tahdilla erinlaisten ns. "eläinystävien" tempauksia, joissa tuhotaan rehellisen ihmisen elinkeino. Noiden "idealistien" toiminta perustuu ulkomaisen johtoklikin ylhäältäpäin antamiin "tietoihin" ja käskyihin. Nuorisomme on vaarassa! Vegetaristit, kettutytöt, eläinten vapautusarmeija ja muut "äärivihreät" ovat nyt nuorisomme keskuudessa suuria suosikkeja. Tuo tie on kuitenkin valheellinen ja se johtaa väistämättä turmioon!

Vegetaristit väittävät, että pelkkä kasvisravinto olisi muka terveellistä. Näinhän asia ei ole. Ihminen on sekaravinnon syöjä, joka tarvitsee myös kunnon lihaa ja proteiinia. Pelkkiä rehuja syövä ihminen kuihtuu ja näivettyy, ja rappio iskee ensimmäiseksi aivoihin, kuten voimmekin sylki roiskuen ulkomaisten johtajien "tietoa" paasaavista vegaanihörhöistä huomata.

Toinen järjetön väite on, että eläimet ovat tuntevia olentoja ja että niiden pitäisi saada kaikkien kasvaa luonnontilassa! Tämähän on kerta kaikkiaan tolkutonta. Eiväthän jalostetut tuotantoeläimet voisi mitenkään selvitä luonnossa. Toiseksi, Raamattu sanoo, että ihminen on nimenomaan luomakunnan herra ja hallitsee eläinkuntaa. Täten vegetaismi on myös uskontomme vastaista, lähennellen jopa Jumalanpilkkaa!

Eräitä vegetanistien väitteitä on, että häkkikanalassa kanat kärsivät, koska ne elävät luonnontilassa pienissä ryhmissä. Ehkäpä viidakkokanat tosiaan elävätkin. Mutta nyt on kyse häkkiin jalostetuista kanoista. Kun kokeiltiin, minkäkokoisen häkin kana haluaisi, siten että sillä oli mahdollisuus muuttaa häkkinsä kokoa, se valitsi lähes tarkalleen juuri häkkikanalan häkin kokoisen. Mutta voivathan vegaanit nyt aivan vapaasti ostaa "vapaan kanan munia", koska lattiakanaloitakin nyt on Suomessa runsaasti. Minusta vapaan kanan munat ovat paljon huonolaatuisempia. Antaapa vegaristien syödä ne pois, kun kerran moista moskaa halusivat.

Sairas on myös väite, että lypsylehmät pitäisi nyt heti välittömästi siirtää kirmaamaan vapaana luontoon. Kuinka jalostettu maitoa tuottava eläin luonnossa selviäisi? Kyllä sen paras paikka on nimenomaan navetassa, jossa se saa asianmukaisen ylöspidon. Eikä vegetaristeja tietenkään kiinnosta se, että lehmiä hoitaa sitä ammatikseen tekevä Suomalainen, ja hoitaa hyvin! EU:n "maatalouspolitiikka" on epäilemättä vegetaristien aikaansaannos. Heidän tavoitteenaan on autioittaa Suomen maaseutu. Jäisikö se luonnon haltuun? Ei, vaan sen ostavat sitten veganistien ulkomaiset rikkaat johtajat. Omaan käyttöönsä.

Jopa hunajantuotanto on vegenatsien kohteena. He nostavat esiin täysin järjettömiä kauhukuvia kuhnurien päiden leikkauksesta, kuningatarmehiläisen siipien silpomisesta, ja kaikenlaisesta muusta kidutuksesta. Vegeturistien harmiksi Suomen Mehiläishoitajaliitto on kuitenkin osoittanut väitteet täysin perättömiksi. Epäilemättä he kohta alkavat keksiä uusia väitteitä, kun vanhat eivät toimineetkaan.

Kaikki eläinkunnan tuotteet yritetään tolkuttomilla valheilla ja kieroiluilla osoittaa "pahoiksi". Esimerkiksi nämä tuotteet ovat vegetaristien mielestä hirvittävän pahoja, ja niiden kaikki käyttö pitäisi lopettaa välittömästi: liivate, villa, silkki, untuvat, nahka, viini, olut, sokeri, omenat, banaanit, leipä, murot ja perunalastut! Eikä siinä vielä edes ollut kaikki.

Mikäli vegetatiivit saavat aikaan lait, jolla Suomalaisia kielletään syömästä lihaa ja käyttämästä lähes kaikkia tuotteita, joita kaupassa ylipäänsä on, on se valtava taloudellinen voitto vegytistien ulkomaisille johtajille. Nimittäin, vegetanisti tarvitsee suuren määrän monenlaisia vitamiinipillereitä pysyäkseen hengissä! Näitä tuotteita tuottavat sitten kaikenlaiset tahot. B12-vitamini, rauta, kalsium, A-vitamiini, D-vitamiini, ja monet muut ovat sellaisia, joita vägäteristit joutuvat popsimaan!

Väitetään myös, että lihansyönti kuormittaa luontoa, ja että jos kaikki söisivät vain kasveja, kukaan ei näkisi nälkää. Väitettä ei ole viitsitty mitenkään todistaa tieteellisesti, ja vaikeaa se olisikin, sillä se on roskaa. Jos kaikki pelkästään viljelisivät kasveja, pitäisi tuhota viimeisetkin jäljellä olevat metsät viljelymaaksi! Epäilemättä ulkomailla sijaitsevilla vegaanijohtajilla kuitenkin olisi salaisia karjatiloja, jotta heillä riittäisi lihaa, jos maailman moinen vegetaristipsykoosi jotenkin valtaisi. Onneksi jokainen kunnollinen kristitty ihminen vastustaa tuollaista hörhöilyä, joten vegaanisalaliittolaisilla on melkoinen työ tappaa ensin kaikki kristityt, ennenkuin heidän uusi uljas maailmansa toteutuu.

Täysin järjettömillä perusteluilla ynnä ulkomaisen johtajaklikin antamilla ohjeilla nämä viherpiipertäjät toimivat kaikkea sitä vastaan, jota Isänmaamme ja uskontomme edustavat! Tarkastellaanpa maatamme, kun vegatistien vallankumous on toteutunut: maaseudulla ei asu ketään, paitsi rikkaat ulkomaalaiset käyvät kesähuviloillaan lomailemassa; ja he voivat tehdä mitä tahansa, sillä ketään ei maaseutu enää kiinnosta. He voivat kaikessa rauhassa metsästää ja kalastaa mielin määrin, tai vaikka polttaa metsiä huvin vuoksi.

Kaikki ihmiset ovat pakkautuneet kaupunkeihin. Kaupoissa ei ole juuri muuta kuin tofua ja luomunäkkiä - jotka tulevat ulkomailta - joten nälkä on hirmuinen. Mustan pörssin ruokakaupat toimivat vilkkaasti, ja tekevät aivan huikeata tuottoa ulkomaisten johtajien taskuun. Työttömyys lähentelee 50 prosenttia. Asumisahtaus on lähes käsittämätön: jokaisessa huoneessa asuu vähintään kaksi ihmistä. Syvimmistä syvin lama vallitsee kaikkialla. Mitään palveluita ei edes yritetäkään enää tuottaa. Jos ihmisiltä jää mustan pörssin jälkeen rahaa, se menee vitamiinipillereihin. Keripukki ja muut taudit vaivaavat. Harvalla suomalaisella on yli 20-vuotiaana enää hampaita. Suomen armeija on lamaantunut. Maamme on kypsä kenen tahansa vallattavaksi. Mutta kukaan ei enää huoli maata, joka on rutiköyhä, perinpohjin saastunut, ja jonka infrastruktuuri on täydellisesti rappeutunut (ulkomaiset vegaanijohtajathan tulevat mökeilleen mustilla helikoptereilla).

Raamattumme ennustaakin jotain tuonkaltaista. Se tarkoittaa, että lopun ajat ovat lähellä. Ehkäpä se on hyväkin asia, että Jeesus tulee pian. Oikeamieliset voivat sitten katsoa taivaasta, kun vegegaanit ja muut jumalattomat palavat iankaikkisesti helvetin liekeissä.


(Niilo Paasivirta)