Naisia ei kaivata aseelliseen palvelukseen!

5.4.2000

Onhan selvää, että jokaisen suomalaisen miehen perinteinen, kunniakas pyhä velvollisuus on suorittaa aseellinen varusmiespalvelus, jotta jokainen mies pystyisi tarvittaessa puolustamaan Isänmaatamme. Tämän velvollisuuden ovat Suomen miehet kautta aikojen suorittaneet esimerkillisesti.

Mutta miten on asian laita nyt, kun naisetkin päästetään aseelliseen palvelukseen? Valitettavasti totuus on se, että asiat ovat huonosti. Naisten pääsy aseelliseen palvelukseen kuvastaa sitä pehmo-asennetta, jonka hipit, humanistit, vegaanit, sivarit ja muut New Age -liikkeen kannattajat ovat maahamme tuoneet. Kyllä aiemmin varusmiespalvelus oli niin kova paikka, ettei naisia olisi siihen voitu kuvitellakaan.

Ennen vanhaan suomen miehet siis kävivät oikein miesten koulun. Nykyisin tilanne on selkeästi huonompi. Palvelusaikaakin lyhennetään jatkuvasti aina vain lyhemmäksi. Kantahenkilökunta ei saisi oikeastaan edes antaa mitään käskyäkään, kun nykyiset pullamössövarusmiehet heti juoksevat itkien lähimmän sosiaalitantan luokse valittamaan simputuksesta. Epäilemättä tämä "uusi armeija" tulee jatkossa valitsemaan aliupseereiksikin yhä enemmän naisia, jotta pehmoilu jatkuvasti lisääntyisi.

Kuvitelkaapa tilannetta, että vihollinen hyökkäisi maahamme. Vastapuolen sotilaathan suorastaan nauraisivat itsensä kuoliaaksi, kun Suomen nykyinen pehmoarmeija olisi heitä vastassa! Itse en kuitenkaan luottaisi kuoliaaksi naurattamisen riittävän maamme puolustamiseksi.

Muistelkaamme sotien aikoja. Silloin naiset olivat myös mukana maanpuolustustyössä. Oikealla tavalla. Silloin oli Lottia, ei "amatsoneja" heilumassa eturintamassa ase kädessä. Ilman Lottien valtavaa työpanosta emme olisi ehkä voittaneet Talvisotaakaan! Missään nimessä maassamme ei nyt saisi siis häpäistä Lottien arvostusta päästämällä naisia aseelliseen palvelukseen.

Naisillehan voitaisiin asevelvollisuuden sijasta määrätä maanpuolustusvelvollisuus. Kyllä naisia tarvittaisiin huoltojoukoissa, sairaanhoidossa, sihteereinä, ja lukuisissa muissa tehtävissä, jossa ei aseisiin tarvitsisi koskea lainkaan, eikä jouduttaisi eturintaman äärimmäisen vaikeisiin olosuhteisiin, jotka eivät naisen luonteelle ja fyysiselle olemukselle ole lainkaan soveliaita.

Maamme väkiluku on myös uhkaavassa laskussa. Kehoitankin siis niitä naisia, jotka haluavat puolustaa maatamme, yksinkertaisesti tekemään paljon lisää lapsia! Siinä on hyvä asia, jonka jokainen terve ynnä hyvän suomalaisen perimän omaava nainen voi tehdä maamme puolesta. Tietysti lasten isäksi on ehdottomasti valittava puhdasverinen suomalainen mies.


(Niilo Paasivirta)