Salaliitto pimittää totuuden maailmankaikkeudesta!

13.7.2000

Nyt tämä sotilasviranomaisten ja erinäisten tahojen (mm. skeptikot ja evouskovaiset) salaliitto mennä jo kerta kaikkiaan liian pitkälle! Miksi kansalta on salattava totuus? Miksi puhtaat energianlähteet ja ratkaisu kaikkiin maapallon ongelmiin on pimitettävä? Ufojen avaruusteknologia on ollut ihmisillä hallussa jo kohta 80 vuotta. Nyt salaliittolaiset itse voisivat jo vihdoin alkaa miettiä, mitä järkeä heidän touhuissaan on! Tässä artikkelissa esitän vain yleisesti tunnettuja faktoja, joten eiköhän salailu ole todistettu jo ihan turhaksi?

Maailmalla on oma ufojen vastainen varjohallituksensa, joka on istuttamassa kaikille ihmisille mikrosirua päähän hallittavuuden helpottamiseksi. Tuon aivojen etulohkoon sijoitettavan mikrosirun avulla meidät kytketään Tel Aviviin rakennettavaan jättitietokoneeseen. Sitten kun tietokoneteknikko painaa yhtä nappia, hän hallitsee meitä kaikkia. Kuuhun on myös sijoitettu mielenhallintalasereita, joilla voidaan kontrolloida ihmisten ajatuksia. Ihmisten muistia voidaan myös pyyhkiä kuin tietokonelevyltä. Näin totuus pysyy salassa.

Kuun varjoisella puolella asuu 50000 ihmistä ja Kuun takapuoli on vihreä. Maailman eliitti salaa ihmisiltä asioita, koska kaikki nykyiset opinkappaleet muuten sortuisivat, puhumattakaan taloudesta. Yleisesti jo tiedetään, että kuu ei ole mikään autio pölypintainen ilmaton kivimöhkäle. Humanoidit olivat siellä vastassa, kun ensimmäiset ihmiset saapuivat. "Ensimmäinen" kuulento oli suurta Hollywood-showta, kun tosiasiassa kuussa oli käyty jo kauan ennen sitä. Kuun varjoisella puolella eletään täyttä päätä. Siellä on humanoidien tukikohtia, teitä, siltoja ja kaupunkeja. Runsas rakennettu kasvisto pitää yllä elämää, avaruusolennothan eivät ole vuosituhansiin käyttäneet liharavintoa, he eivät tapa syödäkseen.

Varjohallituksen agenttien keskeisenä tehtävänä on mustamaalata ufoja. Eivät ne ole ufo-ihmisiä, jotka kaappaavat ja tekevät vauvoja maan lapsille, vaan ne ovat armeijoiden värväämiä lyhytkasvuisia agentteja, jotka ovat vetäneet kumipuvun päälleen. Maahan kohdistuu lähivuosina lavastettu ufohyökkäys, jonka avulla koko maapallon ihmiset saadaan yhden ainoan hallinnon alle. Kotieläinten ja ihmisten silpomiset ovat myös varjohallituksen salaliiton juonia. Salaliittolaiset kirjoittelevat myös ahkerasti nyysseihin ja webbisivuille, yrittäen tehdä totuudesta naurunalaista.

On suorastaan rikollista, että meille ei anneta oikeata tietoa avaruudesta, ufoista ja muiden planeettojen asukkaista. Kyseessä on maailmanlaajuinen salailu ja sensuuri, jossa pelko on sulkenut suut. Salaliittolaisten olisi nyt aika mennä itseensä: onko mitään järkeä enää jatkaa salailua? Kuitenkin niin monet tietävät jo asioista ja kreationismikin on jo hyvää vauhtia korvaamassa evouskonnon. Muutoksen voimat ovat jo lähteneet liikkeelle. Me kontaktihenkilöt toimimme johtajina tulevassa muutoksessa. Sitä ei voi enää varjohallitus mitenkään estää.

USA:ssa laaditun virallisen ohjelman mukaan asioista liikaa puhuvia painostetaan, sitten heidät tehdään naurunalaisiksi ja pahimmassa tapauksessa kidnapataan. Sama uhka on päällä muun muassa suomalaisten lehtien päätoimittajilla, ja ministereillä. Eipä lehdissä näy faktoja, että kuuhun on kaksi lentoa viikossa, Marsissa on työskennellyt tiedemiesryhmiä maasta useiden vuosien ajan, Saturnuksen kuuhun Titaniin rakennetaan parhaillaan jo toista suurkaupunkia, ihmisiä asuu jo Alfa Centaurissa, Siriuksella, Wolf 359:llä, Ross 154:llä jne!

Tärkein syy salailuun on se, että ulkoavaruudesta tulleiden tekniikka ja moraali on tuhansia vuosia meitä edellä. Oma egomme ja fysiikan lait kokisivat kerralla liian suuren mullistuksen. Nämä seikat eivät kuitenkaan oikeuta rikollista salailu- ja parjauskampanjaa! Kyllä ihmisille on totuus kerrottava pian. Olen saanut ennalta tietoa, että ensi vuonna tuleekin tapahtumaan merkittäviä asioita, joista ei ole vielä lupa puhua. Vanhat varjohallituksen salaliittolaiset eivät enää kauan jaksa estää totuuden tuloa ilmi. Liian moni on jo saanut telepaattisen kontaktin.

Pikkuhiljaa meille annetaan tietoa, mm. tv:n ja elokuvien välityksellä. Mutta mikrosiru jokaisen ihmisen aivoihin on vallanpitäjien tavoite, näin meitä hallittaisiin uusissakin olosuhteissa ja maailmoissa. Vaikka meillä on runsaasti todisteita kontakteista kuolleiden kanssa, telepatiasta ja uudestisyntymisestä, nämä tiedot kuitenkin pimitetään. Salaliitto on muuten vaihtanut nimensä GLOBAL:iksi. Euroopan Unionin jälkeen heillä on tavoitteena American Union, sitten Asian Union ja lopuksi Global Union, jolloin täydellinen maailmanvalta on saavutettu.

Maapallolla on käynyt runsaat sata erilaista humanoidia. Ruumis on heillä usein kuin klorofylliä, heiltä puuttuvat ruuansulatus ja sukupuolielimet jne. Salaisissa arkistoissa on humanoidien ruumiinavauspöytäkirjoja. Vain muutamat humanoidit muistuttavat ihmistä. Tärkeintä ei näin ollen ole ulkoinen olemus, vaan värähtelytaajuus, joka oliosta lähtee. Tämä värähtelyenergia ei koskaan kuole, vaan tulee uutena ihmisenä joukkoomme.

Esim. skeptikoiden ja evouskovien täytyisi ponnistella tavattoman ankarasti, jotta he saisivat värähtelytaajutensa nousemaan. Tietenkään he eivät ymmärrä toimia oikein, koska yksisilmäinen fanaattisuus estää henkistä kehitystä. Onneksi yhä useampi tietää jo totuuden maailmankaikkeudesta. Automaattikirjoitusta kannattaa jokaisen ihmisen kokeilla, sitä kautta oikeaa tietoa löytyy nopeasti.


(Niilo Paasivirta)