Vappu ei ole kristillinen juhla!

27.4.2000

Kohta maassamme on jälleen vappu, tuo ns. "työväen juhla". Eivätkö ihmiset tule koskaan ajatelleeksi, mitä kaikkea tämä juhla sisältää, ja millä tavalla se symboloi maamme turmeltuneisuutta? Lisäksi vappu sisältää pakanallisia menoja! Tässä kirjoituksessa tahdon valottaa muutamia seikkoja, jotka kunnon kansalaisten tulisi ottaa huomioon juhliessaan.

En tietenkään halua missään tapauksessa leimata yhtä ihmisryhmää, mutta vapun kieroutunutta luonnetta edustavat kyllä kaikkein pahimmalla tavalla teekkarit. Heidän irstas bakkanaalinsa alkaa Helsingissä, jossa pakanallisin menoin "lakitetaan" alastoman naisen patsas. En ymmärrä, miten kristityssä valtiossamme voidaan sallia pakanalliset menot. Kaiken lisäksi media on jopa paikalla, ja tapahtuma välitetään kaikelle kansalle.

Nuo pakanalliset menot aloittavat sitten erään vuoden hirvittävimmistä juopottelujuhlista. Vappu ei maassamme ole lainkaan säilyttänyt alkuperäistä merkitystään - harva edes muistaa, mitä varten vappua juhlitaan. Sen sijaan vappu muistuttaa pakanajumalan, Dinoysoksen, muinaisia kulttimenoja. Ihmiset yrittävät tulla mahdollisimman juovuksiin ja harjoittaa esiaviollista seksiä, tahi kenties syyllistyä jopa aviorikoksen hirvittävään rikokseen.

Teekkarit kauppaavat kaiken lisäksi rumia lehtiä, jotka ovat täynnä ns. "teekkarihuumoria". Vanhemmat: teidän on syytä tietää, että nuo lehdet ovat saastaista tavaraa, täynnä pornokuvia ja rumia juttuja. Älkää milloinkaan antako lastenne lukea niitä! Jokainen kunnon kansalainen jättää teekkarilehdet ostamatta. Mielestäni maassamme voitaisiin aivan hyvin järjestää julkisia kirjarovioita, jotta kansalaiset voisivat osoittaa mielipiteensä erinäisistä julkaisuista. Tällaisella tapahtumalla olisi jo ehkä sen verran uutisarvoa, jotta oikeat mielipiteetkin pääsisivät vähän julkisuuteenkin.

En voi hyväksyä myöskään ns. "työväen" erilaisia tapahtumia, joissa täysin avoimesti käytetään punalippuja ja muita Neuvostoliiton symboleja. Onko maamme työläisväestö tosiaan niin tietämätön siitä, mitä kaikkea tuo valtio teki ja minkälaista työväen elämä todella oli? Jos olisin työläisluokkaa, en tosiaankaan kannattaisi itäblokin aatteita.


(Niilo Paasivirta)