Vanhemmat: tarkkailkaa lastenne vaatetusta!

18.8.2009

Kaikkihan me jo tiedämme, että mikäli lapsella tai nuorella on mustat vaatteet tai korsetti, kyseessä on saatananpalvonta. Mutta monet muutkin merkit lasten itse valitsemassa vaatetuksessa kertovat paljon lapsen tilanteesta. Vanhempien kannattaa siis tarkkailla sitä, mikäli tosiaankin sallivat lasten pukeutua itse. Aina parempi olisi tietysti pukea lapsi tai nuori asiantuntijoiden suosittelemalla tavalla, mutta kun tiedämme nykyajan vanhemmat, niin käytännössä tämäkin asia jätetään heitteille. Onneksi vaatetuksesta kuitenkin kasvatukseen perehtynyt henkilö voi suorastaan lukea rivien välistä, mitä lapsen tai nuoren elämässä on tekeillä.

Lenkkitossut, mikäli ne eivät ole vanhempien lapselle tai nuorelle ostamat, osoittavat, että lapsi on alkanut näpistellä ja varastaa kaupoista tavaraa. Kuten Ääni- ja kuvatallennetuottajien eli ÄKT:n apulaisjohtaja Tommi Kyyrä on sanonut: "jos joku teini voisi downloadata lenkkarit, hän tekisi sen". Lenkkitossut on siis lähes poikkeuksetta varastettu kaupasta. Tällaisille teille lähtenyt lapsi olisi hyvä saada mahdollisimman nopeasti kiinni varkaudesta mahdollisimman julkisella ja häpeällisellä tavalla, mieluimmin niin, että myös koulussa kaikki tietäisivät tapauksesta. Mikään muu kuin ankara nöyryytys ja häpeä saattaa vielä kääntää tällaisen pikkurikollisen takaisin kaidalle tielle.

Paita, jossa on tekstiä tai kuvia, on useimmiten paha merkki. Teksti tuskin koskaan on Raamatusta tai muusta hyvästä kirjasta, vaan se on jonkin saatananpalvontabändin nimi tms. Samoin kuvat, vaikka näyttäisivät ihan tavallisilta, sisältävät usein jotain pahaa. Usein ne liittyvät johonkin raaistavaan TV- tai elokuvaviihteeseen, peleihin tai pahimmassa tapauksessa animeen eli hentaihin. Hiljattain myös pedofilit saivat levitettyä kansainvälisen pedofiliringin symbolin eli ns. pedobearin Seppälän paitoihin jne. ja se toimii kohdemerkkinä pedofileille. Kaikenlaiset karhupaidat ovat siis erittäin paha juttu ja ne tulee heti ottaa lapselta pois ja polttaa.

Mikäli lapsella on ns. poolopaita, silloin on todellakin syytä huoleen. Kukaan lapsi tai nuori ei milloinkaan laita sellaista paitaa vapaaehtoisesti päälle, vaan sillä peitetään taatusti kaulassa olevat ns. fritsut eli lemmenpuremat! Poolopaita on siis varma merkki siitä, että lapsi tai nuori käy salaa ns. bileissä eli alaikäisten juhlissa, joissa tanssitaan jumputtavan musiikin tahdissa hurmioon asti. Niissä myös juopotellaan, harrastetaan seksiin johtavia leikkejä kuten ns. "räsypokkaa", "pullonpyöritystä" ja "7 minuuttia taivaassa". On myös mahdollista, että joku pedofili on internetissä vietellyt lapsen, jos tällä on poolopaita.

Minihame tai navan paljastava toppi tai muu seksiasu on merkki siitä, että lapsi on todella vakavissa ongelmissa. Yleensä liian varhainen seksuaalisuuden näytteleminen liittyy johonkin todella vakavaan ongelmaan seksuaalialueella, josta lapsi ei häpeän takia uskalla kertoa. Jossain aivan lähipiirissä saattaa myös vaania pedofili, joita nykyään on kaikkialla; esimerkiksi Englannin puistoissa vaanivat pedofilit ja Air Francen lennoille ne tulevat kähmimään yksin lentokoneeseen tulleita lapsia.

Huivi päässä on nykypäivinä merkki siitä, että lapsi tai nuori on hurahtanut väärään uskontoon. Näillä on erittäin agressiivisia käännytyskampanjoita, joiden kohteena ovat erityisesti lapset ja nuoret.


(Mr. Niilo Paasivirta)