Paras mies voittakoon Suomen presidentinvaaleissa 2006!

19.1.2006

Nyt, kun kommunistiagitaattorien provokaatioista huolimatta vaalit saatiin onnistuneesti toiselle kierrokselle, on jokaisen ajattelevan kansalaisen valittava oikea ehdokas, jota äänestää. Tässä kirjoituksessa en millään tavalla yhtään asetu kummankaan ehdokkaan puolelle, vaan esitän kiihkottomasti tosiseikat, joiden perusteella jokainen älykäs, isänmaallinen kansalainen äänestää juuri oikeaa miestä Suomen Tasavallan uudeksi presidentiksi.

Aivan tuoreen gallupin mukaan toisen ehdokkaan kannatus on erinomaisen jyrkässä laskussa, kun taas toisen ehdokkaan kannatus on suuressa nousussa. Jokainen voi itse hiljaa mielessään miettiä, kuinka korkealle oikean ehdokkaan kannatus vielä nouseekaan, ja kannattaisiko siis juuri häntä äänestää. Onhan suuri häpeä, jos on äänestänyt häviävää ehdokasta, eikä sellaista tyyppiä pidetä sen jälkeen kovin suuressa arvossa.

Myös vasemmiston kannattaa äänestää oikeaa ehdokasta, joka on työväen puolella ja josta tulee työväenkin presidentti. Sanomattakin on selvää, kumpi ehdokas on selkeästi työväen presidentti, eikä tätä työväen presidentin nimeä siis tässä mainita, koska, kuten sanottu, tässä ei lainkaan asetuta kummankaan puolelle.

Kansan on myös syytä panna tarkoin merkille, jos esimerkiksi vaikka toisen ehdokkaan kampanjapäällikkö aloittaa loanheittokampanjan, näin hypoteettisena esimerkkinä vain. Siitä heti tietää, että on äänestettävä sitä toista, parempaa ehdokasta, joka ei milloinkaan minkäänlaiseen loanheittoon ole koskaan syyllistynyt.

Maailmanrauhaa ylläpitää tällä hetkellä ainoastaan suuri supervalta, jolla on eräs sotilasliitto, jonka jäsenyyttä toinen ehdokas selvästi enemmän ehkä kannattaa. Jokainen rehti, isänmaallinen kansalainen, jota maailmanrauha kiinnostaa, siis luonnostaan osaa valita jollain perusteilla juuri sen oikean miehen Suomen Tasavallan Presidentiksi.

Selvää on myös, että oikeiston kannalla olevat rehelliset kansalaiset osaavat valita oikean ehdokkaan täysin puolueettomina. Päättämättömien vellihousujen siinä välissä, jonka puolueen nimeä ei tässä yhteydessä kannata edes mainita, on syytä ottaa mallia älykkäämmistään eli seurata tässä asiassa nimenomaan oikeistoa.

Jokainen voi itse hiljaa mielessään miettiä näitä asioita, ja nyt kun muutama seikka on täysin kantaa ottamatta ja puolueettomasti käyty läpi, kaikki osaavat varmasti jo valita oikean miehen, jota äänestää. Kunhan presidentti on valittu, hän kyllä muistaa kaikkia häntä äänestäneitä ja tukeneita.


(Mr. Niilo Paasivirta)