Suomen vaalijärjestelmä on huono!

30.1.2006

Taas se nähtiin, kuinka tämä kansa on niin huono ja tyhmä. Ei tämä Suomen rahvas, varsinkaan kaupunkien hippi-kommarit, ymmärrä mitään asiaa. Muuten oikea ehdokas olisi tullut valituksi. Nyt tuli taas väärä tulos. Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä, miksi taas kävi näin, eikä sitä tarvitse tässä sen kummemmin ryhtyä selvittämään.

Kun tutkimme Tilastokeskuksen karttoja vuoden 2006 presidentinvaalien tuloksesta, näemme havainnollisesti, että suunnilleen 10 % maamme pinta-alasta valitsi taas presidentin. Onko tämä reilua, kun maaseutu on kuitenkin maamme suola? Kyllä Suomen henki ja elämä on aina ollut ihan muualla kuin pääkaupungin hienohelmojen klubeilla tai ruotsinkielisen rannikon homppelien purjehdus-ompeluseuroissa.

Miksemme siis noudata hyvää esikuvaa ja vaihda vaalijärjestelmäämme oikeudenmukaiseksi? Kun maailmalta kuitenkin löytyy etenkin presidentinvaaleja ajatellen mitä parhain, demokraattisin ja onnistunein vaalijärjestelmä, nimittäin USA:n vaalijärjestelmä.

Nytkin kun olisimme valinneet alueelliset valitsijamiehet, jotka kaikki tulisivat ehdokkaan hyväksi, olisi saatu valittua oikea ehdokas, eikä taas sosialistia. Tännekö muka tulisi työpaikkoja, kun yritysten verotusta yhä vain kiristetään lisää ja lisää äärimmäisiin korkeuksiin. Kyllä seuraus on se, että työttömyys tulee vain lisääntymään, kun jokainen järkevä, rehellinen yritys siirtää tuotannon halvempiin maihin.

Kuutta laihaa vuotta siis seuraa toiset kuusi laihaa vuotta. Ja tietenkin kansa tulee syyttämään meitä korkeimmassa yritysjohdossa toimivia, jotka todellisuudessa yrittävät kaikin mahdollisin keinoin edes säilyttää osan työpaikoista! Mutta katsotaan vaan, niin eiköhän tämä tyhmä kansa kohta eduskuntavaaleissakin äänestä SDP:tä suurimmaksi puolueeksi.


(Mr. Niilo Paasivirta)