Kuri ja Järjestys!

1.11.1998

Nyt tämä viherterroristien jatkuva saivartelu alkaa jo kerta kaikkiaan mennä kaiken inhimillisen sietokyvyn viimeisen rajan yli! Nämä sivarit, kettutytöt, ekopojat, yhteiskunnan saastaiset loiset, nuo kommunistit, häiritsevät jo vakavasti sitä perustaa, jolle yhteiskuntamme koko hyvinvointi rakentuu! Kansalaiset, eikö jo olisi viimeinkin aika nousta vastarintaan! Perustakaamme katupartioita, lähtekäämme vapaaehtoisesti vartiotehtäviin, ja ennen kaikkea vastustakaamme kaikin mahdollisin tavoin tätä "uutta maailman järjestystä"!

Ekoterroristit hyökkäävät kaikkea mahdollista vastaan! Yksityisautoilu tahdotaan tehdä mahdottomaksi! Metsäteollisuutemme on tuhottava, koska puita ei saisi enää kaataa ollenkaan, eikä metsiä saisi hoitaa! Metsästäjät eivät saisi kaataa ylimääräisiä hirviä ollenkaan - tästä olisi seurauksena vakava ekologinen katastrofi, mutta sehän ei näitä viherpeukaloita kiinnosta! Suurpetoja olisi saatava joka paikkaan, mitä siitä jos ne vaikkapa pistävät poskeensa muutaman lapsen - nämä ekoihmisethän asuvat kuitenkin kaupungin ydinkeskustassa, eikä heillä ja heidän lapsillaan ole mitään vaaraa! Turkistarhat, sekä niistä elävät perheet, on tapettava! Homoseksualistiset perversiot olisi suorastaan laillistettava - ja ilmeisesti sitten pedofilia, nekrofilia, ja kaikki muukin - ja tokihan raiskaajien mielihalut olisi suvaittava, eikös niin?

Ekoterroristit haluavat, että polttoaine- ja energiaveroja nostettaisiin nykyisistä äärimmäisen suurista kerrassaan järjettömiksi. Niinpä, eihän siitä heille mitään haittaa olisi. He asuvat jo kaikki suurimpien kaupunkien keskustassa, jossa kaikki palvelut ovat kävely- tahi pyöräilymatkan päässä. Mutta heillä ei ole kerta kaikkiaan mitään ymmärrystä siitä, että tämän hyvinvoinnin heille tuottamiseksi tarvitaan autoja. Paljon. Rehdit rekkamiehet ajavat vuorokausikaupalla, jotta juuri näille viherpiipertäjillekin saataisiin ruokaa ja muuta tarpeellista.

Yksityisautoilu sitten, sehän on heidän mielestään kaikkein hirvein rikos maailmassa! Nopeusrajoitukset on laskettava järjettömän alas, ilmeisesti niin alas, että nämä ekotytöt ja -pojat pääsisivät sotkemaan polkupyörillään autojen ohi! Nykymaailmassa tarvitaan nopeutta - jos liikemies ei ole siellä, missä pitää, menevät kaupat sivu suun. Raha menee sitten ulkomaille eikä Suomeen. Tämä lienee heidän tavoitteensakin; ilmankos viherterroristeja johdetaan ulkomailta. He ovat täysin sokeita, eivät ymmärrä, että heidän johtajansa pelaavat omaan pussiinsa!

Metsä on ekoterroristien mielestä kaikkein pyhin asia mitä maailmassa on! Minkäänlaista metsän hoitoa, puhumattakaan siitä, että käytettäisiin puuta, ei voida kuvitellakaan! Metsäteollisuus on heidän mielestään suuri Saatana itse! Se on tuhottava, eli Suomen hyvinvointi on tuhottava. Ulkomailta johdettu Uusi Maailmanjärjestys voi ottaa vallan, kun mahdollisimman moni maa on ensin ajettu syvään taloudelliseen lamaan. Uuden Maailmanjärjestyksen parhaita palvelijoita ovat juuri nämä ekoterroristit.

Sudet, karhut ja muut suurpedot olisi näiden kettupoikien ja -tyttöjen mielestä levitettävä koko maahamme ja kaikkialle - tietenkin lukuun ottamatta suurten kaupunkien keskustoja, joissa nämä ekoterroristit itse elävät. Heidän mielestään on vain luonnollista, että sudet syövät maaseudulla pikkulapsia koulumatkalla. Ovathan heidän omat lapsensa kuitenkin hyvässä turvassa kaupungin keskustassa. Yhtään suurpetoa ei saisi ikinä ampua - ihmisten teloitus on heidän mielestään paljon kivempaa. Jos he saavat uuden maailmanjärjestyksen Suomeen, niin sittenpä he saavatkin nauttia siitä ihanuudesta. Ensimmäiseksi teloitetaan rehelliset ja asioista tietävät Suomalaiset, ja sitten - tietenkin - nuo ekoterroristit itse. Hehän voisivat muuten kapinoida uutta järjestystä vastaan. He ovat niin naiiveja, etteivät käsitä tätä selvää tosiasiaa - ensimmäiseksihän uusi hallinto aina teloittaa edellisen vallan kumonneet. Ja uudet vallanpitäjäthän tulevat olemaan ulkomaalaisia, joille ei Suomen ali-ihmisten, orjakansan, henki ole minkään arvoinen.

Puolustusvoimamme on heidän mielestään lopetettava välittömästi! Varusmiespalvelus pitäisi tehdä vapaaehtoiseksi, eli käytännössä Suomen Puolustusvoimat tulisi lopettaa. Tämä järjetön idea on heille annettu ulkomaisen johdon toimesta. Mitä tahansa saivarteluja voidaan käyttää argumentteina tämän tolkuttoman ajatuksen puolesta. Totuushan on kuitenkin se, että Puolustusvoimia vastustetaan, jotta saataisiin tilalle ulkomaiset sotilaat, sellaiset, jotka työskentelevät tuon samaisen ulkomaisen johtoportaan alaisuudessa.

Kansamme moraalinen selkäranka on ekoterroristien mielestä murskattava. Tämä operaatio on jo alkanut. Ensimmäiseksi he saivat homoseksuaalisuuden, tuon kuolemansynnin, lailliseksi! On käsittämätöntä miten tämä saattoi tapahtua. Nyt rehellisten kansalaisten on toimittava ripeästi ja päättäväisesti, ennenkuin seuraava askel, homoseksualististen, sairaiden, avioliittojen rekisteröinti sallitaan! Sellainen loukkaisi kaikkea sitä, mitä vakaasti kristitty kansamme on aina pitänyt kaikkein pyhimpänä. Avioliiton pyhyys saisi korjaamattoman, hirvittävän, saastaisen tahran, ja uskontomme perusta romahtaisi! On kerrassaan mielipuolista, että tuollaista uskomme häpäisyä saa esittää julkisesti ilman rangaistusta! Koska laissamme kerran Jumalan pilkkaa koskeva pykälä on, olisi sitä sovellettava käytäntöön ja mitä kiireellisimmin! Mikäli kansamme aina tunnetusti erittäin korkeana pidetty siveellinen ynnä moraalinen taso romahtaa, on seurauksena kauhistuttava rappio. Raamatusta voimme lukea mitä tuollaisesta hirveydestä seuraa! Jumalan kosto! Jos pahalle antaa pikkusormen, se vie koko käden, ja kaiken muunkin! Mikäli homoseksualistien perversiot sallitaan, mikään ei enää heille sen jälkeen riitä, vaan pian vaaditaan jo pedofilian, sukurutsan, raiskaamisen ja ruumiiden makaamisenkin sallimista!

Näiden viherterroristien mielestä suuri saatana, kaiken pahan alku ja juuri ovat markkinavoimat. Eli kaupalliset yritykset, ne joiden rehellisten suomalaisten työläisten ansiosta näillä viherpeukaloillakin on nykyinen hyvinvointinsa, unohtamatta tietenkään sotiemme veteraaneja, joita "sodanvastustajat", jotka ilmeisesti haluaisivat maahamme ulkomaiset sotilaat kotimaisten sijaan, myöskin nykyään halveksivat niin kovin kaikkitietäväisinä! Tämä alkaa jo kerta kaikkiaan pistää vihaksi!

Ekohippien mielestä kaikki kaupalliset yritykset olisi tuhottava, ja maassamme palattava kivikauteen. He siis haluaisivat nykyisen yhteiskunnan tilalle anarkistisen, väkivaltaisen, ja isoimman oikeuteen perustuvan villin erämaan, jossa ei olisi lakia, ei terveyden- tai vanhustenhuoltoa, ei teitä, ei autoja, jossa niillä ihmisillä, joita enää eloon jäisi, olisi aina nälkä ja kylmä, ja jossa taudit ja petoeläimet riehuisivat täysin vapaana vailla mitään vastustusta. Tämä, tämä on näiden ekoterroristien ihannemaailma! Jos he haluavat ihannemaailmansa, hehän voivat muuttaa Siperiaan. Siellä sellainen idylli jo löytynee valmiina.