USA:n on huolehdittava valloituksistaan!

27.1.2003

Jokainen sivistynyt eurooppalainen on epäilemättä huomannut, että USA on valloittanut viime aikoina useita valtioita, ja aikoo jatkossa valloittaa niitä vielä lisää. Tämähän on vain hyvä asia - noille rutiköyhille ja kommunistien pilaamille terroristivaltioille ei USA:n tulosta voi olla kuin ainoastaan hyötyä.

Mutta sitä ei kukaan järkevä ihminen voi ymmärtää, että USA jättää valloituksensa saman tien oman onnensa nojaan! Entisaikaan, rehellinen valloittajavaltio kyllä otti valloitetun valtion suojelukseensa ja rehdisti liitti maan itseensä.

Sanomattakin on selvää, että näin ollen USA:n tulee ottaa kaikki valloittamansa maat, kuten Japani ja Afganistan, osavaltioikseen. Vain tällä tavalla voimme konkreettisesti luoda näihin kehitysmaihin sen tuhansien vuosien aikana kehittyneen maailman korkeimman ja parhaimman länsimaisen sivistyksen, jonka hedelmistä me täällä EU:ssakin nautimme.

Länsimainen kulttuuri on kaikista kulttuureista ylivoimaisesti paras ja sivistynein. Tämän osoittaa se, että yksilönvapaudet, sananvapaus, hyvinvointi ja jokaisen ihmisen vapaa valinta tehdä juuri sitä, mitä haluaa, ja jokaiselle tasapuolisesti tarjoutuva mahdollisuus menestyä ovat olleet kulttuurimme kirkkaimpana ohjenuorana jo lähes 300 vuoden ajan!

Ajatelkaapa, miltä vaikkapa afganistanilaisesta pikkupojasta tuntuisi, jos hänet otettaisiin länsimaisen sivistyksen pariin! Hän luulisi varmasti tulleensa taivaaseen. Kaupat ovat täynnä laadukkaita elin- ja muita tarvikkeita, kenen tahansa ulottuvilla. Hän voisi mennä MacDonalds-sikahampurilaiselle, ja saada ravitsevan ja herkullisen aterian edullisesti - eikä hänen tarvitsisi tehdä edes kokonaista työtuntia ansaitakseen siihen rahat!

Länsimainen kulttuuri on kaikkia muita korkeammalla myös henkisen kulttuurin osalta. Missä muualla maailmassa ihmiset voivat edes kuvitella sellaisia huikeita urheilutapahtumia kuin Superbowl tai nähdä koko maailman ylivoimaisesti parhaiden taiteilijoiden teoksia? Aivan, vain USA:ssa ja EU:ssa. Muu maailma on auttamatta jälkeenjäänyt kaiken henkisen ja ruumiinkulttuurin alueella. Vain länsimainen sivistys on rakentunut jo tuhansien vuosien ajan, alkaen muinaisesta Kreikasta.

Jokainen rehti ja reipas isänmaamme EU:n kansalainen on siis väistämättä yhtä mieltä siitä, että EU:n ja etenkin USA:n on liitettävä muut valtiot länsimaisen sivistyksen piiriin. Meidän ei tule sallia barbaarisen komennon jatkumista paikallisin voimin, vaan ainoa ratkaisu on tuoda länsimaiset johtajat jokaiseen valloitettuun maahan.

Näillä eväillä tulemme etenemään kohti Maailman Yhdysvaltoja. Näin olen lausunut perustan MY:lle, ensimmäisenä koko maailmassa. Maailma tulee vielä muistamaan huikean, vuosikymmeniä aikaansa edellä olevan näkemykseni. Kun valitsemme MY:n ensimmäistä presidenttiä, jokaisen äänestäjän on syytä muistaa, kuka tämän idean ensimmäisenä toi rohkeasti julki. Nimitän täten itseni myös MY:n ensimmäiseksi presidenttiehdokkaaksi.


(Mr. Niilo Paasivirta)