Koiranomistajat haistattavat taas kakat ihmisillä!

25.3.2002

Näin kukkeimman kevään kynnyksellä voimme jälleen nähdä kaiken sen iljettävän saastan, joita eräät henkilöt vuosi toisensa jälkeen levittävät ahkerasti kaduillemme ja jalkakäytävimmille. Koiranomistajien käsittämätöntä halua asetella ulosteitaan kaikkialle, missä kunnollisten ihmistenkin pitäisi päästä kulkemaan, ei voida ymmärtää kuin yhdellä tavalla.

Sanomattakin on selvää, että koiranomistajat saavat tyydytystä siitä, että heidän lemmikkiensä ulostekasat löyhkäävät inhottavasti kaikkialla. Koiranomistajat, milloin eivät ole levittämässä saastaansa, tietenkin vahtivat ikkunoissa, toivoen näkevänsä kun joku ihminen astuu heidän levittämäänsä jätökseen.

Voiko maailmankaikkeudessa olla mitään inhoittavamman vastenmielistä kuin koiranomistaja? Ei, kyllä tuollaiset ulosteista tyydytyksensä saavat kieroutuneet psykopaatit ovat kerta kaikkiaan iljettävintä, mitä kukaan normaali ihminen voi kuvitella.

Tästä todistavat myös jatkuvat uutiset siitä, kun koira on taas jossain tappanut tai raadellut ihmisen, niin että tälle jää ikuiset, ulkonäön turmelevat arvet koko loppuiäksi. Tai sitten esimerkiksi lasketaan tahallaan raivohullu koiralauma riehumaan kaupungin keskustaan! Ja tätä sitten puolustellaan ja selitellään vaikka miten.

Internetin keskustelupalstoilla esiintyy myös jatkuvasti häirikköjä, jotka riehuvat kymmenillä tekaistuilla nimillä kaikkialla, missä koiranomistajien ulostevimmaa käsitellään. Nämä häiriköt mm. kehuskelevat hormonimuskeleillaan, vankilatuomioillaan, ja uhkaavat usuttaa koiransa ihmisten kimppuun!


(Mr. Niilo Paasivirta)