Ulkosuomalaiset ovat vellihousuja!

24.5.2001

Nyt on aika sanoa totuus noista "suomalaiksiksi" itseään kutsuvista vastuunpakoilijoista, jotka ovat siirtyneet armaasta isänmaastamme muihin maihin, ja vieläpä hankkineet "kansalaisuuden" niistä. Kukaan oikea suomalainen ei tällaista touhua hyväksy, etenkin kun nuo takinkääntäjät yhä vieläkin kehtaavat kutsua itseään suomalaisiksi!

Noiden "suomalaisten" touhut ovat todella omituisia. Kun internetistä etsii hakukoneella "ulkosuomalaisten" sivuja, heti ensimmäiseksi listautuu suuri määrä kansantanhu-yhdistyksiä. Noiden entisten suomalaisten mielestä siis tanhuaminen tekee heistä muka automaattisesti suomalaisia! Tässäpä heille pieni uutinen: jokainen normaali suomalainen mies pitää kansantanhua aika epäilyttävänä puuhana. Onko se muka normaalia, että hypitään sukkahousuissa ja punaisissa asuissa viulunkitkutuksen tahdissa?

Seuraavaksi katsoin USA:n "suomalaisten" eli "finnien" järjestämän juhlan kotisivuja. Siellä ohjelmassa näytti myöskin olevan enimmäkseen tanhuamista, mutta lisäksi kuorolaulua, kansanmusiikkia, naisvoimistelua, ja - nukketeatteria! Tuo tuommoinen osoittaa kyllä kirkkaasti sen, että suomalaisuuden ydin on näiltä "suomalaisilta" kerta kaikkiaan unohtunut.

Ko. kokouksessa pidetään "saunakonferenssi". Ilmeisesti siellä sitten joku luennoi suomalaisesta saunasta luentosalissa. Että sillä tavalla tuolla onnen ja vapauden ihmemaassa "saunotaan"! Jokainen oikea suomalainen kyllä nauraa moiselle touhulle. Kyllä asia on niin, että jos haluaa olla suomalainen, niin osaa sen saunomisen jo ihan luonnostaankin.

Jokainen oikea suomalainen on elänyt ja kestänyt ankaran, pitkän ja syvän laman! Noilla ulkomaalaisilla ei ole aavistustakaan ruokajonoista, terveydenhuollon rappiosta, köyhyydestä ja kurjuudesta, jota me oikeat suomalaiset täällä suomessa olemme saaneet kestää vuosia, ja joka jatkuu yhä. Mutta oikea suomalainen kestää. Syödään sitten vaikka pettuleipää, mutta kerjuulle ei lähdetä!

Antaapa vellihousujen tanhuta onnenmaassaan. Mutta kun ikää karttuu, ja elämän tyhjyys ja onttous pullasuttumaassa pikkuhiljaa kirkastuu, niin eipä mitään lohtua siellä ole tarjolla. Isänmaa on pelkkä muisto vaan, sinne ei koskaan enää ole paluuta. Kolkko ja ikävä on ulkosuomalaisten kohtalo, mutta me emme heitä sääli. Itse he ovat väärät valintansa tehneet, ja kosto niistä on oikeutettu.


(Mr. Niilo Paasivirta)