Uudet ohjeet työpaikkojen henkilöstöhallinnolle!

18.10.2000

Nyt luvatut uudet, Oikeat Ohjeet työpaikkojen henkilöstöhallinnolle ovat vihdoin ilmestyneet. Näillä kysymyksillä (perusteluineen) voidaan seuloa kaikilta Suomen työpaikoilta heti automaattisesti pois kaikki kannattamattomat työntekijät. Näillä ohjeilla lama poistuu ja Suomi lähtee uuteen nousuun!

Ensinnäkin, työnhakijan ulkoinen olemus on syytä tarkastaa perusteellisesti mutta vaivihkaa. Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota siihen, onko työnhakijalla jotain tunnuksia, esim. "rauhanmerkkejä" tai muuta soopaa. Tuollainen on nimittäin selvä osoitus siitä, ettei ko. tyyppiä saa palkata mihinkään työhön.

Farkut tai lenkkitossut johtavat automaattisesti työnhakijan hylkäykseen, koska ne osoittavat, että kyseessä on vain kypsymätön penikka. "Vapaa" asuste t-paitoineen ei myöskään kelpaa. Jokainen normaali suomalainen mies tulee työhaastatteluun siisti arkipuku ja solmio päällä!

On sanomattakin selvää, että väärä rotu on tietenkin ehdottoman kielteinen argumentti henkilön työhönottoa vastaan. Siitä olisi seurauksena vain lukemattomia ongelmia, ja ko. työntekijä karkoittaisi kuitenkin suurimman osan kotimaisista asiakkaista.

Seuraavaksi käsittelemme työhaastattelussa kysyttäviä kysymyksiä. Toki muitakin kysymyksiä kannattaa esittää "hämäykseksi", mutta nämä kysymykset ovat ne tärkeimmät, joilla saamme oikeasti selville, onko ko. henkilöstä työntekijäksi.

Oletko käynyt armeijan?
Jos henkilö ei ole vielä käynyt armeijaa, hän on menossa sinne kohta, jolloin ei tietenkään kannata palkata. Jos henkilö ei muuten ole käynyt armeijaa, ei missään nimessä voida palkata. Ensinnäkin, sivarit ovat tunnetusti laiskoja vastuunpakoilijoita - koska eivät menneet armeijaan, kuten jokainen heteroseksuaalinen normaali suomalainen mies. Totaalikieltäytyjärikollisista ei kannata puhuakaan, linnakundeja ei milloinkaan ole syytä palkata. Jos henkilö on käynyt armeijan aseettomassa palveluksessa, hänellä on selvästi joku outo neuroosi aseiden kanssa tms. eikä mielisairaita todellakaan kannata palkata. Jos henkilö on saanut vapautuksen, hän ei taatusti ole työkykyinen. Tästä huomaamme, että tämä tärkeä kysymys on yksi tärkeimmistä, sillä karsitaan helposti suuri osa epäkelvoista työnhakijoista.
Oletko homo?
Homot eivät ensinnäkään sovi missään nimessä mihinkään luotettavuutta ja salassapitoa vaativiin työtehtäviin, sillä homoja on helppo kiristää. Ulkovaltojen agentit ovat aina valmiina luottamustehtävissä olevien homojen varalta. Toiseksi, homoille tulee kuitenkin AIDS ja muita tauteja, joten turha palkata sellaista, kun se kuitenkin lähtee kohta sairaslomalle ja kuolee. Lisäksi homot ovat aina kähmimässä normaaleja miehiä ja ajattelevat alati seksiä. Tällainen iljettävyys turmelee työpaikan ilmapiirin. Lisäksi muut työntekijät eivät voi tuoda esim. lapsiaan milloinkaan työpaikalle, koska siellä on homo.
Oletko kokeillut huumetta?
Jos henkilö myöntää kokeilleensa huumetta, hän on jo astunut sille porttiteorian mukaiselle turmion tielle, joka johtaa katuojaan, ja saastaisiin vessoihin piikittämään heroiinia suoneen. Lisäksi huumehemmo varastaa kuitenkin työpaikalta tavaraa, ostaakseen niillä huumetta. Sitten on tietysti sekin seikka, että huumenarkkari joutuu kuitenkin kohta vankilaan tai kuolee yliannostukseen. Tai pahimmassa tapauksessa saa flashbackin ja raivohulluuskohtauksen työpaikalla. Muut työntekijät eivät taatusti viihdy työpaikalla, jolla on epäluotettava narkkari, joka on suoranainen aikapommi, joka voi tehdä ihan mitä tahansa yhtäkkiä.
Mitä mieltä olet pakolaisista?
Pakolaisten hyysääjät ovat vihreitä, sosiaalitanttoja tai muuta "vaihtoehtoväkeä". Sellaiset puunhalaajat ovat ensinnäkin haitallisia työpaikan ilmapiirille, kitisten alati jostakin "epäkohdasta". Lisäksi, nämä värivammaisten ystävät haluavat aina tuoda kaikenlaista ulkomaalaista tuttavaansa työpaikoille varastelemaan, tai peräti ehdottavat sellaisten palkkaamista. Kyllä Suomessa on työtä suomalaisille, tänne ei mitään ulkomaalaisia kannata tuoda viemään niitä vähiä työpaikkoja, joita meillä on jäljellä! "Pakolaisten ystävä" työpaikalla tuo työntekijöiden mieleen myös sen tosiseikan, että kaikenlaiset pakolaiset vievät valtavat summat kalliita verovaroja, ja syövät suurimman osan kaikesta sosiaaliturvasta.
Minkä puolueen jäsen olet?
Sosialidemokraatit veivät maamme EU:n liittovaltioon, joka hävittää jopa itsenäisen maamme oman rahayksikön. Tuo on vain yksi niistä lukuisista syistä, joiden perusteella demaria ei kukaan rehti työnantaja enää milloinkaan palkkaa. Kokoomus on se oikea puolue, jonka jäsenenä olo antaa jo vahvan suosituksen siitä, että tämä jämerä, kantaaottava mies kannattaa palkata. RKP:n svenskatalande bättrefolkia emme palkkaa, eikä tietenkään Vihreitä ja muita "virheitä".
Oletko ollut työttömänä?
Työttömänä loisineet henkilöt ovat mitä todennäköisemmin jo menettäneet kyvyn tehdä sitä suomalaista, ahkeraa ja vastuullista työtä, joka nosti maamme sodan jälkeen takaisin maailman teollisuusmaiden kärkipäähän. Työttömät ovat tottuneet laiskottelemaan kaiket päivät, ja työhaastatteluunkin ne tulevat sillä asenteella, ettei töitä oikeasti edes haluta. Niinpä työtöntä ei missään nimessä sovi palkata töihin.
Onko sinulla autoa?
Vain auton omistaja on syytä ottaa työhön. Jos henkilöllä ei ole autoa, hänellä on vakavia taloudellisia ongelmia, tai sitten ko. henkilö on hurahtanut terroristijärjestöihin (luonnonsuojelijat, kettutytöt jne.) ja "ympäristöä suojellakseen" kulkee jalan, polkupyörällä tai linja-autolla. Tämä yksinkertainen kysymys karsii suuren osan epäkelvoista työntekijöistä. Lisäksi suomalainen autoileva mies on aina hyvä työntekijä, koska hänellä on kilpailuvietti ja rohkeus yhä tallella, ja hän on tottunut ankaraan kadun lakiin.

(Mr. Niilo Paasivirta)