MTV3 on pettänyt Suomen kansan!

17.9.2006

Tänään jouduimme valtavaksi pettymykseksemme lukemaan hirveän uutisen: Formula 1 -autokilpailujen näköradiointi siirtyy maksullisille kanaville! MTV3-kanava on siis isänmaan petturi. Ajatelkaapa, millaista mallia nuorisolle tämän kaltainen toiminta antaa! Joka asiassa ajatellaan vain ja ainoastaan rahaa, rahaa, rahaa ja yhä lisää rahaa.

Tämä mielettömän ahne yhtiö haluaa riistää Suomen kansalta erään jaloimmista ja ylevimmistä kamppailu-urheilulajeista, joissa erityisesti suomalaiset ovat kautta aikojen aina menestyneet kunniakkaalla tavalla! Tästä jalosta urheilusta, Formula 1 -rallista, on ehkä jopa kamalan surkeassa velttouden ja tylsyyden tilassa oleva nuorisommekin saanut tähän asti jonkinlaista innoitusta peräti jopa mahdollisesti ehkä nousemiseen sieltä sohvan pohjalta ja jonkin tekemiseen!

Nyt, kun MTV3 riistää Suomen kansalta sille oikeutetusti kuuluvan katsontanautinnon, se aloittaa äärimmäisen huolestuttavan suuntauksen. Seuraavaksi varmaan jääkiekko siirretään maksullisille kanaville!!! Eikö mikään enää ole tässä maassa pyhää? Kaikki pitää häpäistä ja polkea lokaan oikein tahallaan! Miten ko. yhtiön johto kehtaa enää näyttäytyä julkisuudessa, kun he mielipuolisessa rahan himossaan turmelevat jopa urheilun? Pitääkö jokaisen johtokunnan jäsenen saada toinenkin kelohuvila Lappiin?

Tässä tapauksessa eduskunnan olisi nyt syytä ottaa kerrankin ryhdikkäästi ohjat käsiinsä! (Niin, huumorin kukkahan se on se kaikkein kaunein kukka. Huomasitteko kuinka huvittavaa on kun samassa lauseessa ovat sanat "eduskunta" ja "ryhdikäs"!) Päättäjien olisi puututtava asiaan ja siirrettävä Formula-oikeudet MTV3-kanavalta erikoislain voimalla jollekin toiselle, isänmaalliselle tv-kanavalle. MTV3-kanava olkoon tästä alkaen jokaisen rehellisen kansalaisen ehdottomassa boikotissa.


(Mr. Niilo Paasivirta)