Turun sanomat levittää taas disinformaatiota!

12.2.2006

Jälleen se taas nähtiin, kuinka Turkulaiset ovat väärässä. Turun Sanomat nimittelee röyhkeän törkeästi Oikeita Mielipiteitä "pakinoiksi", vaikka toimittajalle nimenomaan tarkalleen painotettiin ja oikein rautakangesta vääntäen opetettiin kädestä pitäen, että Oikeat Mielipiteet ovat tosiasioita.

Oikeat Mielipiteet ovat nimensäkin mukaisesti tarkalleen minun oma mielipiteeni kaikista asioista. Tavallisiin mielipiteisiin nähden Oikeissa Mielipiteissä on se ratkaisevan tärkeä ero, että ne ovat oikeita totuuksia, ja ne kaikki on perinpohjaisesti todistettu tarkan tieteellisesti.

Oikeat Mielipiteet ovat tarkalleen tieteellisesti perusteltuja tosiasioita. Ne eivät missään nimessä ole temppuilua, draamallista ironiaa, metaforia, paatosta, vitsejä, parodiaa, litotesta¹ eivätkä satiiria!

Tämä siis kaikille toimittajille tiedoksi. Toki ymmärrämme, että Turkulaiset toimittajat ovat aina erikoistapaus, joten heidän ei tarvitse vaivata pientä sievää päätään näillä asioilla. Heille suosittelen pitäytymistä suloisten kissanpentujen ja muiden tyhjänpäiväisten aiheiden parissa.


Litotes (kreik.), puhetaidollinen kuvio, jossa näennäisesti vähentävä lisäsana itse asiassa saa korostavan merkityksen. Esim. "ei huonosti" = "hyvin".)


(Mr. Niilo Paasivirta)