Noituus on räjähtämässä käsiin!

4.4.2007

Eivät näköjään lukuisat varoitukseni (mm. Oikeat Mielipiteet "Noituus viettelee nuoria!", "Virpominen on pakanallinen riitti!" ja "Suomessa sallitaan noituus!") ole yhtään kerrassaan millään tavalla vaikuttaneet päättäjiin lainkaan! Kukaan ei mitään sano missään, vaikka Kaustisilla kokoontuu keskiviikkona pääsiäistä rienaamaan noin 200 noitaa "kansalliseen trullikokoukseensa".

Tämä on ehkä ensimmäinen julkinen noitasapatti, joka oikein Suomen viranomaisten tuella julkistetaan ja pidetään täysin avoimesti. Totisesti tämä on nyt lopullinen osoitus siitä, kuinka alas tämä maa on vajonnut ja kuinka kaikki pyhä pitää polkea lokaan. Mitä pyhempiä asioita voidaan saastuttaa, sen parempi. Noituus on totisesti lopullisesti sallittu ja hyväksytty asia näillä lakeuksilla.

"Kansantaiteenkeskuksessa" pidettävässä trullikokouksessa kuunnellaan "noitamainen juhlaesitelmä" ja muistellaan trullien "omaa kansanperinnettä". Tunnetusti noitien "kansanperinteeseen" kuuluu mustaa magiaa, uhrimenoja, ihmisten myrkyttämistä, juoruilua ja pahan puhumista, uhkailua, kiristystä, ilkivaltaa, prostituutiota, ihmiskaupaa, huumeiden käyttöä, lesbolaisuutta, pakanuutta, šamanismia ja kaikkea mahdollista muuta pahuutta mitä vain voi kuvitella. Noitasapatteihin kokoonnuttiin vanhoina aikoina tekemään pakanallisia taikoja, joiden tarkoituksena oli esim. varastaa karjaonni muilta tai pilata oluenpano. Noitasapatissa harjoitettiin irstaita perversioita ja ihmissyöntiä. Erityisesti lasten liha oli suosittu ruokalaji.

Tässä tapauksessa osaan jo ennaltatietää, mitä päättäjät vastaavat, kun närkästyneet kansalaiset heille asiasta valittavat. "Tämähän on vain harmintonta hauskaa", "tämähän on vain hauskaa kansanperinnettä", "tämähän on vain roolipeliä eli larppausta" ja niin edelleen. Päättäjiä ei varsinkaan millään tavalla kiinnosta se, mitä noidat, niin vanhan ajan kuin nykyajankin noidat, ovat Suomessa tehneet. Suomessa ei ollut koskaan ns. noitavainoja, vaan täällä tuomittiin ihan oikeita noitia, jotka olivat todistetusti syyllistyneet kaikenlaiseen pahaan. Nykyajan saatananpalvojat puolestaan mm. häpäisevät hautoja, syyllistyvät törkeisiin pahoinpitelyihin, seksirikoksiin ja murhiin, ja käyttävät ja myyvät huumeita.

Pitäisikö nyt kerrankin päättäjien mennä itseensä ja miettiä, millainen malli tässä annetaan nuorille tytöille. Jos kukaan ei sano yhtään mitään tällaista touhua vastaan, sehän tarkoittaa, että noituus on tästä eteenpäin täysin hyväksyttyä. Seuraavaksi varmaankin aletaan luterilaisessa kirkossa harjoittaa julkisesti noituutta, koska sehän on nyt kaikin puolin hyväksyttyä.


(Mr. Niilo Paasivirta)