Totuutta opetetaan USA:ssa - muttei Suomessa!

10.11.2005

Kansasin osavaltion Koululautakunta äänesti selkein 6-4 äänin, että osavaltion kouluissa opetetaan tästä lähtien vihdoinkin tieteellistä teoriaa eli luomisteoriaa uskonnon (evoluutio) sijasta. Milloin Suomessa aletaan vihdoinkin opettaa kouluissa tiedettä? Eivätkö päättäjät yhtään lainkaan seuraa mitään uutisia?

Älykäs suunnittelu (ID eli ns. Intelligent Design) on matemaattisesti oikeaksi osoitettu validi tieteellinen teoria. Sen sijaan evolutionismia ei ole koskaan todistettu oikeaksi, joten se on täyttä roskaa ja ateisti-uskontoa. Sen opetus tulee siis kiireesti lopettaa ja evoluutiota käsittelevät sivut on revittävä kaikista oppikirjoista pois.

Ehkäpä kouluissamme aletaan pian opettaa myöskin toista tieteellistä oppia eli astrologiaa. Se pohjautuu kristinuskon tavoin vuosituhantisiin perinteisiin, ja lisäksi se on osoitettu mm. tilastoilla oikeaksi (esimerkiksi ns. Mars-efekti). Lisätietoa löytyy kirjoituksestani "Astrologia on totta!".

Kunhan ateisti-saatananpalvoja-evouskovaiset saadaan eliminoitua lastemme kimpusta, alkaa vihdoin todellinen tieteen voittokulku maassamme! Katsotaanpa vaikka USA:ta, se on yltänyt mahtaviin saavutuksiin juuri sen ansiosta, että maan kaikissa johtotehtävissä on aina ollut pääasiassa kreationisteja (tiedemiehiä).


(Mr. Niilo Paasivirta)