Julkiset keskustelupalstat on saatava kuriin!

28.7.2000

Tänään sanomalehti Keskisuomalainen otsikoi etusivun pääuutisessaan näyttävästi: "MTV3:n tekstisivut pursuavat törkeyksiä"! MTV3 on avannut teksti-TV -sivuilleen tekstiviestichatin, johon ihmiset kalliista maksusta voivat lähettää viestejä. Viestien sisältö on seksuaalisia törkeyksiä ja henkilökohtaisia herjauksia.

MTV3:n sensuuri ei toimi kuin aamukahdeksasta iltakymmeneen. Tätä perustellaan sillä, että "lapset eivät öisin lue sivuja"! Kerta kaikkiaan naurettava perustelu. Kun julkiseen keskusteluun lähdetään, se on pidettävä kurissa!

Kuulemma valmisteilla on nyt vihdoinkin uusi laki, joka korjaa nykyisen riemunkirjavan tilanteen julkisilla Internet- tms. keskustelupalstoilla. Ilman muuta on selvää, että laki tulee edellyttämään vastuullisen toimittajan jokaiselle keskusteluforumille.

Tällä varmistetaan viimeinkin se, etteivät esimerkiksi huumehörhöt enää pääse julistamaan huumeiden autuutta, skeptikot pilkkaamaan Jumalaamme, tai luonnonsuojelijat eli kettutytöt yllyttämään törkeisiin rikoksiin. Kun vastuullinen toimittaja seuloo viesteistä kaikki asiattomat, vääriä mielipiteitä sisältävät viestit, puhdistuu lopultakin myös Internetin kauhistuttavin loukko eli ns. nyyssikeskustelu.

Kyllä kansan kannattaisi ennemmin lukea sanomalehtiä kuin näitä täysin anarkian vallassa olevia "keskustelupalstoja". Sanomalehdissä on hyvät toimittajat, jotka ovat asiantuntevia ja koulutettuja. Mitään huumehörhöilyjä, jumalanpilkkaa tai törkeyksiä ei sanomalehdissä milloinkaan esiinny. Julkisia herjauksia emme myöskään ikinä joudu sanomalehdistä lukemaan. Myös kaikki faktat ovat aina tieteellisesti tarkastettuja.

Lakiin voitaisiin kuitenkin varmuuden vuoksi sisällyttää myös sanomalehtien ennakkotarkastus. Erinäiset lehdet nimittäin harrastavat kaikenlaista parjausta ja kristinuskomme vastaisuutta. Näin saataisiin viimeisetkin saastan pesäkkeet raivattua pois maastamme. On perustettava uusi ministeriö ja ministerin virka. Tähän virkaan ei olisi valittava poliitikkoa, vaan joku valveutunut, rehdiksi tunnettu Suomen kansalainen, joka on tehnyt pyyteetöntä työtä siveettömyyttä, epäkristillisyyttä ja anarkiaa vastaan jo vuosia.

Kansalaisten kannattaa lukea Internetistä Oikeat Mielipiteeni, (http://www.ilmatar.net/~np/opinions/), joissa olen jo vuosien ajan esittänyt näitäkin asioita, mutta päättäjät eivät ole viisaita varoituksiani kuunnelleet! Nyt on jo myöhäistä itkeä kun maito on jo maassa. Neuvoillani keskustelupalstat olisi saatu kuriin jo kauan sitten. Ajatelkaapa maamme mainetta ulkomaalaisten silmissä? Onko ulkomailla muka tämmöistä "vapaata chattailua", joka tarkoittaa huumehörhöjen, homojen, luonnonsuojelijoiden, pedofilien ja jumalanpilkkaajien täysin rajoittamatonta riehumista?

Vaarana on tietysti, että laiton tekstiviestichattailu ja keskustelu siirtyvät "maan alle" eli pienten salaisten piirien jutteluksi. Tämän estämiseksi olisi kännykkäliikennettä tarkkailtava yleisemminkin. Tietokoneilla voidaan niin tekstiviestien kuin puheenkin tarkkailu suorittaa automaattisesti. Jokainen kännykkäkeskustelu ja -viesti pystytään helposti tallentamaan myöhempiä rikosoikeudellisia toimenpiteitä varten. Kännykkää voisi suorastaan kutsua pedon merkiksi, joka on Raamattumme mukaan merkki lopun ajoista.

Nythän tietysti skeptikot, luonnonsuojelijat, homot, pedofilit, jumalanpilkkaajat, ateistit, huumehörhöt, kannabiksenlaillistajat, pakolaisten hyysääjät ja muut ääriryhmät nousevat äänekkäästi vastustamaan tätä asiallista kirjoitustani. Vastauksista näemmekin, ketkä ovat kaikkein kiihkeimmin yhteiskuntamme vastaisia aineksia.


(Niilo Paasivirta)