Parannusvoimat ja sielun olemassaolo todistettu Kuopiossa!

13.10.1999

MTV3:n ohjelmassa "45 minuuttia", 13.10.1999 näytettiin raportti venäläisten tiedemiesten tutkimusohjelmasta Kuopion yliopiston fysiologian laitoksella (sekä Pietarin hienomekaniikan ja optiikan instituutissa, teknillisellä yliopistolla). Heidän tuloksensa ovat hämmästyttäviä!

Kirlian-kuvauksen ja muiden mittausmenetelmien avulla nämä tiedemiehet ovat todistaneet että parannusvoimia todella esiintyy! Potilaiden tila kohentui, ja parantajan aura heikkeni väliaikaisesti parantamisen jälkeen.

Venäläinen professori Konstantin Korotkov on tutkinut myös kuolleita ihmisiä Kirlian-kuvausmenetelmällä. Esimerkiksi vanhuuteen kuolleen ihmisen energiataso laski verraten nopeasti, kun taas itsemurhan tehneen ihmisen taso pysyi jopa päiviä ylhäällä. Tämä todistaa sielun hitaan siirtymisen pois fyysisestä ruumiista. On siis todistettu, että kuolema ei olekaan kaiken loppu.

Nyt lyötiin vihdoin tiedeuskovaisille luu kurkkuun. Tämähän on maailmanlaajuinen sensaatio! Kuopion yliopiston fysiologian laitos voi olla ylpeä tieteellisestä läpimurrosta. Kenties saamme Suomeen Nobelin palkinnonkin, tai ainakin voimme ylpeillä sillä, että Suomella oli merkittävä osuus sielun ja parannusvoimien olemassaolon todistamisessa!

Todistuksesta seuraa epäilemättä fysiikan lakien täydellinen mullistus! Ehkä voimme kohta kehittää laitteita, joilla voimme nähdä sielut, kenties matkata tuonpuoleiseen! Ja ajatelkaapa, kuinka paljon parannusenergiaa kehittävästä laitteesta olisi hyötyä esimerkiksi sairaaloissa!


Copyright © 1999 (Niilo Paasivirta) ()