Suomi on terroristimaa!

11.9.2002

Viime aikoina kansa on alkanut jo lopullisesti raivostua hallituksemme saamattomuuteen ja velttouteen. Miksi Suomi ei tee mitään terrorismin kitkemiseksi? USA on tällä menolla oikeutettu pommittamaan myös koko Suomi maan tasalle savuaviksi raunioiksi, jotta tännekin saadaan demokratia ja oikeanlainen hallitus.

Mitä Suomi muka on tehnyt terrorismin eteen? Ei mitään! Yhtään suomalaista sotilasta ei ole lähetetty Afganistaniin ampumaan terroristeja "silmien välliin". Yhtään pommikonetta tai hävittäjää emme ole sinne lähettäneet. Emme edes ole lahjoittaneet USA:lle aseita tai rahaa sotatoimia varten. Että isänmaamme ei osallistu sotatoimiin, on kristallinkirkas osoitus siitä, että Suomi tukee terroristeja.

Ja mitä se tällainen on olevinaan, että hallitus jatkuvasti puolustelee ja selittelee palestiinalaisten itsemurhaterroristien hirvittäviä tekoja, kun nämä räjäyttelevät itseään paikoissa, joissa on lapsia. Se ei kuulkaa ole mukava näky, kun pikkuvauva on räjähtänyt pieniksi palasiksi. Tällaisia tekoja Suomessa kuitenkin puolustellaan ja selitellään, ja paheksutaan, kun tekijöitä sitten etsitään ihan ase kädessä! Kyllähän niitä tekijöitä pitäisi vaikka sanomalehti-ilmoituksella hakea, jotta uhrien omaiset voisivat sitten haastaa nämä oikeuteen kuultaviksi.

Ja millä tavalla Suomi muka on muistanut New Yorkin hirvittävän terrori-iskun uhreja? Yhtään päättäjää ei ole lähetetty muistojuhliin. Minkäänlaisia muistotilaisuuksia ei ole suunniteltu. Työpaikoilla pitäisi pitää vähintään 100 minuutin hiljaisuus, mikä tekisi peräti yhden sekunnin jokaista terrori-iskun uhria kohti! Ja pitää myös muistaa, että tuossa iskussa menetettiin myös yli 50 miljardia euroa kallista rahaa! Sen rinnalla Sonera-umts -kohu on naurettavaa.

Vaan ei, täällä ei reagoida mihinkään terroristitekoihin yhtään millään tavalla. Tämä on selvä osoitus siitä, että Suomi on terroristimaa ja suojelee terroristeja. Sanomattakin on selvää, että nyt USA:lla on oikeus julistaa meille sota. Älkää tulko sitten minulle itkemään, kun sataa pommeja niskaan. Mitäs emme liittyneet NATOon ajoissa, kun vielä oli tilaisuus.


(Mr. Niilo Paasivirta)