Suomen kansalla on oikeus taistella terrorismia vastaan!

5.10.2001

Miksi RATA:n julkaisema terroristilista sensuroitiin välittömästi suuren yleisön ulottumattomiin? Kerrassaan hävytöntä toimintaa! Juuri, kun jokainen Suomen kansalainen olisi kerrankin voinut aloittaa henkilökohtaisen työn terrorismin vastustamiseksi, se mahdollisuus riistettiin meiltä.

Jokaisen terroristin ja hänen sukulaisensa nimi, osoite, puhelinnumero, valokuva ja muut tiedot on julkaistama Suomen valtion toimesta välittömästi. Vain, jos jokainen kansalainen on valppaana, voidaan terrorismi torjua. Suomeen pyrkivät tahi Suomessa jo asuvat terroristit tai heidän sukulaisensa on välittömästi suljettava turvasäilöön.

Armeijan käyneille eli rehellisille suomalaisille olisi annettava oikeus sotilasaseen kantoon. Näin kriisitilanteessa meillä olisi aina suuri joukko päteviä, reippaita taistelijoita välittömästi saatavilla, kaikkialla Suomessa. Samalla pääsisimme huumerikollisuudesta eroon, kun sitä vastustasivat aseistetut kansalaiset. Julkaistavalle listalle voitaisiinkin terroristien lisäksi muuten ottaa kaikki huumerikoksista tai pedofiliasta epäillyt.

Kaikkialle Suomeen olisi perustettava aseistettuja kansalaispartioita, jotka vartioisivat vuorollaan öisillä kaduilla. Tämä olisi siunaukseksi myös nuorisollemme, koska häiritsevät nuorisoainekset voitaisiin heti ottaa kiinni tai eliminoida. Huumediilereillä ei olisi minkäänlaisia mahdollisuuksia syöttää enää huumetta lapsillemme. Yössä vaanivat namusedät jäisivät kiinni saman tien.

Miksi päättäjät eivät luota Suomen kansaan? Kyllä Suomen kansa on valmis henkilökohtaiseen taisteluun terrorismia ja huumeita vastaan. Minkä takia päättäjät siirtävät kuitenkin päätösvaltaa jonnekin ulkomaille yhä enemmän? Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä, miksi näin tapahtuu. Syynä ovat tietysti muhevat palkkiot, joita ko. "poliitikot" keräilevät eri tahoilta.


(Mr. Niilo Paasivirta)