Miksi nuoret telttailevat kaupungilla?!

19.11.2003

Viime aikoina nuorison keskuudessa on alkanut esiintyä yhä enemmän epätervettä USA:laisen kulttuurin ihannointia, joka heijastuu kummallisena epäsosiaalisena käytöksenä. Nuoret kerääntyvät joukolla, viikkokausia ennen uusinta Hollywood-elokuvan ensi-iltaa, elokuvateatterin ulkopuolelle asumaan telttoihin, jonottaakseen lippuja himoitsemaansa näytäntöön.

Etenkin okkultismiin pohjautuva "Taru sormusten herrasta", teininoituutta hehkuttava "Harri Potter", buddhalaista uskontoa ylistävä "Tähtien sota" sekä piratismia edistävä "Mustan helmen kirous" -elokuvasarjat ovat herättäneet nuorten pakkomielteitä. Näihin elokuvasarjoihin koukussa olevat lapset katsovat elokuvat kymmeniä kertoja, pukeutuvat suippokorvaisiksi demoneiksi ja harjoittavat elokuviin perustuvia roolileikkejä. Koko elämä alkaa pyöriä fantasian ympärillä, ja lapsen koulumenestys romahtaa. Se on kuulkaa hirveä näky, kun kaiken otteen todellisuuteen menettänyt nuori tyttö riuhtoo lepositeissä mielisairaalassa!

Sanomattakin on selvää, että "kettutytöt" ynnä muut "valistuneet" nuoret havaitsevat näiden läpikotaisin kaupallisten elokuvien yhden ainoan tarkoituksen, joka on rahan keruu (ja toisaalta okkultismin levittäminen), ja ryhtyvät boikotoimaan ja kampanjoimaan näitä vastaan? No, ei se ole selvää! Päinvastoin, uuspakanallinen viha kohdistuu ihan rehellisiin hampurilaisravintoloihin, joita sivumennen sanoen pitävät yllä ihan tavalliset suomalaiset. Sitten nämä nuoret toisaalta ihannoivat fanaattisella kiihkolla tuotteita, joiden kaikki tuotto menee takuuvarmasti suoraan ulkomaille, ylikansalliselle suuryhtiölle. Uskomatonta tekopyhyyttä!

Miksi nuoriso sitten vain palvoo Muinaisia eikä ole Pyhän Hengen innoittamassa tempausvalmiudessa? Jokainen voi hiljaa mielessään miettiä, mikä on syy, eikä sitä tarvitse tässä sen tarkemmin ryhtyä erittelemään. Syynä on tietysti huono kuri. Soden jälkeinen sukupolvi oli kehnoa, ja kurin ja järjestyksen löystyminen on, ulkomaisten vaikutteiden alati kasvaessa, yhä nopeutunut. Lisäksi nykyään on muotia parjata kristinuskoa kaikilla mahdollisilla tavoilla. Se se vasta sykähdyttää lapsen sydäntä, kun saa pilkata Jeesusta.

Loppujen lopuksi näiden kiimaisten wicca-nuorten mielessä on tietysti sekin ajatus, että telttajonossa voisi päästä harjoittamaan laitonta, avioliiton ulkopuolista haureutta. Mikäli okkultismi ja New Age -aatteet eivät sinänsä nuoria kiinnostaisikaan, lihan ilojen maistaminen on riittävä syy lähteä telttailemaan. Vanhemmat: älkää päästäkö lapsianne milloinkaan telttailemaan! Se on ensimmäinen askel sillä kaidalla turmion tiellä, joka johtaa nuoret teinityttöset alas rasvattua tankoa suoraan Helvetin iankaikkiseen kidutukseen!


(Mr. Niilo Paasivirta)