Miksi tarokkikorttien mahtia ei hyödynnetä yhteiskunnassamme!

1.1.2003

Jouduin hiljattain lukemaan iltapäivälehdestä artikkelin, jossa ammattitaitoinen tarokkikortteja käyttävä ennustaja käytti lahjojaan täysin tyhjänpäiväisten julkkisten hyväksi.

Nythän on niin, että kun Yhdysvalloissa kerran on mahdollisuus oppia tulevaisuuden tapahtumien katsominen tarokkikorteista, miten päättäjämme voivat jättää tämän erinomaisen menetelmän täysin huomiotta, niin että kunnollisten ennustajien täytyy turvautua roskalehtien saastapalstojen tekemiseen elantonsa hankkimiseksi!

Jokainen asioihin perehtynyt älykäs ihminenhän tietää, että USA on suuri edelläkävijä ESP:n soveltamisessa valtion tarpeisiin. Me kaikki tunnemme USA:n etäkatseluprojektin, jossa saavutettiin merkittäviä tuloksia kylmän sodan aikana. Myös avaruusolennoilta saadut opit ovat heillä jatkuvassa käytössä.

Mutta täällä jääkylmässä perämaassa päättäjiämme näyttää kiinnostavan vain oma napa. Tarokkikorteista ennustamista voisi soveltaa erinomaisen monipuolisesti. Voisimme esimerkiksi katsoa maailmantalouden kehityssuuntia ennakolta, jotta voisimme varautua tulevaan tilanteeseen hyvissä ajoin!

Ehkäpä päättäjiä kiusaa tavattomasti se tosiseikka, että jos katsoisimme korteilla tulevien vaalien tuloksen, he huomaisivat, kuinka moni hyödytön populisti-julkkis tai ns. "ammattipoliitikko" ei edes tule valituksi! Nythän on niin, että valta tulee vaihtumaan. Vihdoinkin valituksi on tulossa Oikeat Mielipiteet sisäistäneitä henkilöitä. Tiedän tämän ennakolta, koska osaan itsekin hiukan korteista katsomista. Sitäpaitsi olen tutkinut myös puolueiden astrologiset kartat.

Sanomattakin on selvää, että kunhan komento vaihtuu, alamme myös soveltaa valtiomme asioihin etäkatselua, astrologiaa, tarokkikorteista ennustamista, selvänäköä, ennaltatietämistä, telepatiaa, kaivonkatsomista ja lukemattomia muita kiistatta oikeiksi ja toimiviksi todistettuja menetelmiä, joiden tehon eräät tahot haluavat omia tarkoitusperiään silmälläpitäen salata.

Onneksi saastalehdet ovat edes jollakin tavalla, vaikka toki naurettavalla ja ESP-kykyjä halveksuvalla tavalla lähteneet myös ajamaan asiaamme. Vuonna 2003 tulee tapahtumaan paljon merkittäviä asioita, joista minun ei tosin ole tässä vaiheessa lupa puhua. Mutta tiedemies-skeptikoiden salaliitolle tullaan lyömään luu kurkkuun, sen voin sentään kertoa!


(Mr. Niilo Paasivirta)