Suomen syntinen kesä!

3.5.2000

Näin kuumimpien kesähelteiden kynnyksellä täytyy jälleen muistuttaa seikasta, joka tullee jälleen turmelemaan maamme nuorisoa tänä kesänä!

Olen kuntopolkupyöräilyä harjoittaessani pannut merkille kesän mitä huolestuttavimman vaikutuksen kansamme moraaliseen ryhtiin! Pyöräreittini kulkee usein parinkin uimarannan ohitse, ja niillä olen havainnut jälleen tämän sangen huolestuttavan ilmiön, joka liittyy nimenomaan kesäaikaan.

Kansallammehan on ollut vakaa, kristitty vakaumus, joka on tuonut mukanaan ankaran siveellisyyden ja muut erinomaiset hyveet. Mutta viime vuosina kansamme siveydentaju on himmentynyt yhä pahemmin. Onhan nimittäin selvää, että sellainen meininki, jota uimarannoilla nykyään näkee, ei kuulu Raamattua ohjenuoranaan noudattavan rehdin Suomen kansalaisen elämään.

Huolestuin syvästi, kun näin jo nyt rannoilla ja puistonurmikoilla loikoilemassa mitä niukimpiin bikineihin pukeutuneita nuoria naisia. Nuo naiset eivät kenties edes ajattele tekevänsä syntiä. Mutta jo pienikin ripaus kristittyä sivellisyyttä sanoo heti, että vartalon paljastaminen tuolla tavalla on ilman muuta synti! Kun bikinit ovat sitä luokkaa, että hekumallisesta, sorjasta vartalosta on vain pieni prosentti peitettynä, ja että rinnat näytetään auliisti lähes nännejä myöten jokaiselle miehelle, on selvää, että seurauksena on synnillisiä ajatuksia. Ja Jeesushan on sanonut, että jo syntinen ajatus on yhtä paha kuin itse synnin tekokin!

Tulen jatkossa tarkkailemaan uimarantoja erittäin tarkasti sen varalta, että naiset heittäisivät jopa bikinien yläosankin pois. Sellainen viettelys on nimittäin jo laissammekin määritelty ankaraksi rikokseksi, ja tuossa vaiheessa on jo mahdollista puuttua syntiin viranomaisenkin toimesta. Ja silloin oikeamieliset saavat koston, kun syntinen itsensä paljastava kärrätään putkaan, ja tuomiossa langetetaan ankarat sakot tahi peräti ehdotonta vankeutta. On valitettavaa, että vain näillä keinoilla voimme nykyaikana enää ryhdistää kansamme moraalista selkärankaa.

Kaupunkimme järjestyssäännötkin jo kieltävät epäsiveellisen käytöksen julkisuudessa! Poliisin olisi siis toimittava. Jokaiselle uimarannalle olisi hyvä saada pysyvä tarkkailu, tai mikäli se ei ole mahdollista, niin vähintäänkin kiertävä tarkkailija, joka kävisi uimarantoja läpi. Tämän tarkkailijan ei tarvitsisi tietenkään edes olla poliisi, hänhän voisi kutsua poliisit paikalle.

Todisteeksi tarkkailijan tietenkin tulisi ottaa valokuvia näistä siveettömästi esiintyvistä syntisistä perversseistä. Moraalista ryhtiä nostaisi, mikäli näiden irstaiden naisten kuvat julkaistaisiin sanomalehdissä! Silloin nuorisomme osaisi varoa näitä huonomaineisia naisia, jotka epäilemättä iltaisin ja öisin metsästävät ravintoloissa viattomia nuoria esiaviollisen seksin harjoittamista varten.


(Niilo Paasivirta)