Englanti saastuttaa Suomen maatalouden!

14.3.2001

Tänä aamuna jouduin hirvittäväksi kauhukseni lukemaan sanomalehti Keskisuomalaisen etusivulta tyrmäävän uutisen: lennettäessä Lontoosta Tukholman kautta Jyväskylään ei matkailijoiden kenkiä desinfioida kertaakaan! Sanomalehti Keskisuomalainen myös toteaa, että jokainen matkailija voi tuoda kengissään haluamansa määrän bakteereja Jyväskylään.

Nyt se sitten nähdään, mitä siitä seuraa, kun menimme liittymään Euroopan liittovaltioon EU:hun. Englanti, tuo iljettävä, saastainen tautipesäke, likaa ja turmelee kaikki EU-maat, mukaanlukien Suomen. Meillä viranomaiset eivät näköjään piittaa laisinkaan maataloudemme turmeltumisesta, kun kaikenlaiset matkailijat saavat tuoda bakteerit kengissään täysin vapaasti!

Tässä näemme selkeän kirkkaasti myös päättäjiemme oikeat tavoitteet. He haluavat tappaa maanviljelyn maastamme kokonaan. Sittenhän he voivat ostaa pakkohuutokaupoista maatiloja ja myydä ne ulkomaille kesämökeiksi! Suu- ja sorkkatauti- sekä hullun lehmän tautibakteerit päästetään tulemaan matkailijoiden kengissä joka paikkaan. Tämä osoittaa päättäjiltä niin pöyristyttävää piittaamattomuutta, että se lähentelee jo maanpetosta.

Ennen vanhaan tappavat taudit olivat tuttu vieras niin ihmisille kuin eläimillekin. Mutta niihin keksittiin kovat konstit; keinot, joista meidän pitäisi ottaa oppia nykyaikanakin - eikös historian tarkoitus ole nimenomaan opettaa?

Eli jokainen Englannista tuleva matkailija (Saastainen) on laitettava suoraan karanteeniin. Heidän matkatavaransa ja vaatteensa on syytä polttaa - nimellistä korvausta nuo saastaiset tautipesäkkeet voivat hakea myöhemmin valtiolta. Ensimmäiseksi alastomat laumat paimennetaan, täyssuojapukuihin ja umpikiertohengityslaitteisiin pukeutuneiden vanginvartijoiden toimesta, kuumaan täisaunaan ja desinfektiokylpyyn, jossa kaavitaan nahkat oikein kunnolla karkeilla harjoilla, niin että kaikki kuollut ihosolukko ja iljettävät bakteerit karisevat.

Bakteereja voi tappaa myös säteilyttämällä; tiedemiestemme tulisi kiireesti tutkia tätä vaihtoehtoa Saastaisten desinfioinnin parantamiseksi. Kun Saastaiset on perusteellisesti puhdistettu, heille jaetaan karkeat sairaalakaavut ylleen, ja viedään kulkutautikeskukseen 40 päivän karanteeniin yksinäisselleissä. Tämähän tapahtuu Saastaisten omaksi parhaaksi ja siunaukseksi. On tunnettua, että Jeesus auttaa sairaita, joten rukoilua ja hartaudenharjoitusta on syytä kannustaa.

Mikäli Saastainen on 40 päivän karanteenin jälkeen elossa, suoritetaan uusi puhdistus, ja sitten ko. henkilö voidaan erinäisin varauksin vapauttaa yhteiskuntaan. Luonnollisesti Saastaisten on pidettävä lain velvoittamana jotain selkeää merkkiä, esim. keltaista käsivarsinauhaa, jotta muut kansalaiset voivat välttää tartuntaa, joka saattaa olla mahdollinen vielä vuosikymmenien ajan; onhan tunnettua, että BSE iskee joskus vasta hyvin pitkien aikojen päästä.

Näillä ankarilla, mutta välttämättömillä toimenpiteillä, jotka on välittömästi aloitettava, voimme vielä ehkä suojella osaa maanviljelyltämme iljettävien Saastaisten tuomalta tuholta. Jokaisen suomalaisen velvollisuus on osallistua Saastaisten torjuntaan! Koti, uskonto, isänmaa olkoot korkeimmat asiat mielessämme, kun varustaudumme maamme puolustamiseen vainolaista vastaan!


(Mr. Niilo Paasivirta)