Eroon maamme surkimuksista!

14.11.1999

Tänään jouduin Sanomalehti Keskisuomalaisesta lukemaan, että maamme kansalaisista noin kolmannes on pankkien asiakasvaatimusten alapuolella! Kuinka tuollainen tilanne on voinut päästä syntymään? Syynä ei voine olla pelkästään lama. Kyllä asiassa on muutakin.

Tiedän tosiseikkana, että suurin osa elleivät peräti lähes kaikki tuosta kolmanneksesta ovat työttömiä surkimuksia ja maamme loisia. Lama on pelkkä tekosyy, totuus on se, että noilla saamattomilla mitättömyyksillä ei vaan ole mitään halua edes tehdä mitään töitä, vaan elellä mukavasti kallilla verovaroilla.

Pankit ovatkin oikeilla linjoilla. Pois vaan tuollaiset köyhimykset pankeista, nehän kuluttavat parempien ihmisten aikaa! Pankkien olisi syytä myös alkaa organisoida teloituskomppanioita, jotka raivaisivat tuon turhan väestönosan yhteiskunnastamme. Miksi niiden pitäisi antaa kituutella verovaroilla yhtään pidempään? Kun ei työ maistu, niin henki pois vaan!

Ruumiit voimme käyttää vaikkapa turkiseläinten rehuksi. Näin noista loisista olisi kerrankin hieman hyötyä yhteiskunnallemme! Terveeltä pohjalta Suomen talous lähtisi taas erittäin hyvin nousemaan, ja pääsisimme eroon kaikenlaisista valittajista.


Copyright © 1999 (Niilo Paasivirta) ()