Suomi nousuun 2013!

3.12.2012

Viime aikoina olemme olleet pakotettuja lukemaan kaiken maailman toimittajien ja muiden tietämättömien listoja omituisista vihervasemmisto-hippi-keinoista, jolla muka tämä maassamme oleva syvä lama ja jättiläismäinen suurtyöttömyys saataisiin loppumaan ja velat maksettua. Nuo kirjoitukset ovat niin kaukana todellisuudesta, että on jo aikakin jonkun kertoa myös totuus ja ne todelliset keinot, jotka tähänkin asti ovat maamme pelastaneet.

Ensinnäkin, oleellisin ja tärkein asia on keskittyä nuorten pahoinvointiin kaikin mahdollisin keinoin! Vain näin meidän varttuneiden edut ja eläkkeet saadaan tulevaisuudessakin säilytettyä sovitulla tavalla, josta ei pidä tinkiä piiruakaan, eikä ole sivumennen sanoen mitään syytäkään. Jokainen ajatteleva ihminen sen jo tietää ja se on sanomattakin selvää, miksi. Siksi, että juuri me varttuneet ihmiset olemme ankaralla työllä, väsymättömällä uurastuksella ja kaikkemme uhranneena nuorille ja maahanmuuttajille tällaisen länsimaisen sivistyneen hyvinvointivaltion luoneet! Siksi me olemme kaiken hyvän myös ansainneet. Meidän eläkeikäämme ei siis tarvitse eikä pidä laskea, mutta nykyinen nuoriso elää yltäkylläisyydessä ja ylenpalttisen hyvässä hoidossa, joten heidän eläkeikäänsä on kyllä varaa laskea ja avarakätisesti! Kyllä nykynuoret jaksavat helposti tehdä työtä 70- tai 75-vuotiaaksi. Muistakaamme, että kun me olimme nuoria ja eläkeikä asetettiin 65 vuoteen, oli ajatuksena se, että tuskin kukaan niin vanhaksi eläisikään että pääsisi eläkkeelle! Nykynuorilla, joiden eliniänodote on huomattavasti 80 vuoden paremmalla puolella, ei siis pitäisi olla minkäänlaista syytä valittaa.

Tärkeä kysymys on nuorison opiskelu. Voiko mitään niin velttoa ollakaan kuin opiskeleva nuori? Opiskelua venytellään ja vanutellaan vuosikausia, kun rahaa tulee taikaseinästä ja huoleton opiskelijaelämä puoli-ilmaisessa asunnossa voi jatkua loputtomiin. Ratkaisuhan on päivänselvä: opintotuet kokonaan pois ja heti! Ei meillä nuoruudessamme ollut minkäänlaisia opintotukia. Jokainen penni oli ansaittava itse. Kuitenkin meidän opiskelumme tulivat valmiiksi kohtuudellisessa ajassa. Siihen jopa oli kannustimena ja syynä se, että mitään tukia ei kerta kaikkiaan saanut! Oli yksinkertaisesti pakko ahkeroida, koska mitään ei saanut ilmaiseksi. Nuoret ovat jo aivan liiaksi tottuneet vaatimaan ja saamaan kaikenlaisia etuja ja yhteiskunnan palveluja, ilman että he olisivat valmiit panostamaan samassa mitassa omalla ahkeruudellaan.

Loputon lorviminen yliopistoissa ja ammatti- sun muissa korkeakouluissa on saatava loppumaan. Tiukat opintoviikkovaatimukset jokaiselle lukukaudelle, ja opiskelujen kestolle ehdoton yläraja, jota ei millään verukkeella saa ylittää. On rohkeasti otettava käyttöön myös erottamiset oppilaitoksista mikäli vastaan tulee ongelmatapaus. Pitää muistaa, että kyllä meillä Suomessa täytyy ja saakin olla myös kouluttamattomia nuoria, koska onhan ns. paskatyötkin tehtävä.

Yritysmaailman menestyksen takaa hyvä kilpailukyky. Ja kokemuksen syvä rintaääni tietää kertoa meille, mitkä ovat keinot parhaan kilpailukyvyn saavuttamiseen ja ylläpitoon. Ne ovat pääomaverotuksen alentaminen, ylimmän johdon ja johtokunnan palkkojen, palkkioiden ja etuisuuksien tuntuva nostaminen, jokaisen tarpeettoman työntekijän karsiminen, työttömyysetuuksien leikkaus ja karsinta kaikin keinoin, sekä tuloverojen nosto, joka kannustaa tekemään töitä kovemmin jotta käteen jää enemmän rahaa. Näinä aikoina silti myös kova palkkamaltti ja nollakorotuslinja on täysin aiheellinen. Ammattiliitot lähtekööt mukaan yhteisiin talkoisiin talouden edistämiseksi tai vaihtoehtoisesti suistakoot sitten maamme täydelliseen kurimukseen jos he kerran niin halusivat. Uudet ns. nollatyösopimukset ovat erinomainen tulevaisuuden ratkaisu. Eli, työntekijät kutsutaan töihin vain tarvittaessa ja muulloin niille ei tarvitse maksaa lainkaan yhtään palkkaa.

Ehdottoman tärkeää on myös tukea suuria pankkeja nykyisessä velkakriisissä. Jokainen liikenevä euro on annettava Kreikalle, Portugalille, Espanjalle ja Italialle, jotta tärkeät suuromistajien sijoitukset eivät missään nimessä vaarannu. Ovathan suuromistajat myös suurimmat työpaikkojen luojat, seikka, mitä kiittämätön rahvas ei useinkaan jaksa muistaa.

Julkisen sektorin säästöt ovat tietenkin tärkeä asia. Nykyinen linja on oikeastaan aika hyvä, mutta rohkeampiinkin toimenpiteisiin voitaisiin ryhtyä. Kuntauudistus on ajettava läpi kaikin keinoin. Kun jokainen turha, kallis kyläkoulu ja paikallis-terveyskeskus - jotka sivumennen sanoen eivät ketään lääkäriä työpaikkana voi kiinnostaa - saadaan karsittua rohkeasti pois, säästyy valtavasti rahaa. Ylipäänsä tuntuu siltä, että rahvas ravaa terveyskeskuksissa hakemassa sairaslomaa kaikenlaisilla verukkeilla. Siksi terveyskeskusmaksuja on rohkeasti nostettava ja jokaisesta käynnistä pitää maksaa. Aiheettoman käynnin koko kustannukset voisi hyvinkin sälyttää kävijälle kokonaisuudessaan.

Patalaiskaan nuorisoomme tehoaa selvästikin vain ankaruus ja kovuus. Työtöntä nuorta ei tule lainkaan enää suvaita; työttömyyskorvauksen vastineeksi on järjestettävä mitä tahansa puuhaa, vaikka sitten ojankaivuuta ja sen ojan täyttämistä jos ei mitään muuta löydy. Yhtään nuorta ei saa enää päästää passivoitumaan ja masennusta kehittelemään, se on estettävä vaikka sitten pakkokeinoin. Karensseja työstä kieltäytymisestä on pidennettävä ja sosialitoimistojen on alettava tiiviiseen yhteistyöhön työ- ja elinkeinotoimistojen kanssa, jotta jokainen laiska nuori saadaan kiinni housut kintuissa! Nuorisoon käytettäköön rangaistuksia, kieltoja ja valvontaa. Silloin nuori tuntee olonsa turvalliseksi, kun hänelle on annettu tiukat rajat ja kun hän tietää olevansa jatkuvan tarkkailun alaisena.

Etenkin pienituloisten verotusta on kiristettävä. Heitä on kaikkein eniten ja heiltä saa siis eniten rahaa kerättyä. Hyviä keinoja ovat etenkin tasaverojen kuten arvonlisäverojen nosto kautta linjan. Ruoka ja asuminen ovat totta kai kalliita ja niin niiden pitää ollakin. Luuleeko joku siivooja tai sairaanhoitaja, että hänellä on oikeus prameaan omakotitaloon tai vuokra-asuntoon Helsingin keskustassa? Ei se niin mene. Tehkööt ensin ankarasti töitä ja edetköön urallaan, niin mekin aikoinaan teimme jotta korkean elintasomme saavutimme. Lisäksi monet omalla työllään rikastuneet omistavat näitä vuokra-asuntoja ja he ovat myös tulonsa ansainneet.

Pienyrittäjiltä voidaan selvästi ottaa lisää rahaa pois. Heillä kun sitä tuntuu olevan. Ajellaan hienoilla autoilla ja asustellaan komeissa omakotitaloissa. Ennen vanhaan vain oikeasti rikkailla ihmisillä oli tällainen elintaso, eli jossain on nyt selvästi kiristämisen varaa. Mahtavatko useimmat pienyrittäjät oikeasti työllistää ketään muuta kuin hädin tuskin itsensä? Kyllä tukemme kohde tulee olla suuret yritykset ja pörssiyhtiöt. Ne ovat tärkeimpiä.

Kuten tiedämme, maassamme vallitsee hirvittävän kammottava työvoimapula, jonka paikkaamiseksi tarvitsemme pian 200000 korkeasti koulutettua ulkomaalaista. Siksi pakolaiskiintiötä olisi nostettava ja Suomen pitää ottaa paljon lisää maahanmuuttajia. Tästä ihme ja kumma jopa vihervasemmisto on samaa mieltä, että tarvitsemme paljon pakolaisia jotta työvoimapula helpottaa! Tosin ehdottamillani keinoilla saamme kyllä omasta nuorisostammekin ehkä joskus vielä työntekijöitä. Helppoa se ei tietenkään ole. Siihen asti ottakaamme oikein kovasti paljon pakolaisia. He myös rikastuttavat suomalaisen rahvaan kulttuuria ja ovat suuri voimavara.

Kaivostoiminta on mahtava rahasampo ja tuo työpaikkoja ja sitä kautta hyvinvointia. Nyt olisi entistäkin rohkeammin ja Talvivaaran pikku lirauksesta - joka sivumennen sanoen oikeiden asiantuntijoiden ja tiedemiesten mukaan todellakin oli pikkujuttu - pelästymättä etsittävä malmia ja muita kaivostuotteita ympäri maata. Pari-neljä ydinvoimalaa olisi myös hyvä perustaa. Niitä kannattavat lämpimästi myös Vihreät, koska ydinvoima on käytännössä saasteeton energiamuoto ja se vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä. Suomen selkäranka on teollisuus ja ydinvoimalat tukevat tätä selkärankaa!

Eivätköhän päättäjät pian jo sovella kaikkia näitä esittämiäni keinoja. Yleensä vie noin 10 vuotta, kun päättäjät huomaavat jonkin Oikean Mielipiteen olleenkin aivan täysin oikeassa (kuten kaikki Oikeat Mielipiteet tietenkin ovat) ja, kuten niin monasti ennenkin, jo kilvan sitä esittelevät, luonnollisestikin omana ideanaan ja alkuperäislähteelle mitään arvoa antamatta. Mutta tämähän se on meidän yhteiskunnallisten todellisten visionäärien ja taustavaikuttajien kohtalo.


Copyright © Oikeat Mielipiteet™ 2012 Niilo Paasivirta