Kaikki lapsille sopimaton on suodatettava pois yhteiskunnastamme!

7.3.2005

Kyllä ne ovat sitten sokeita! Nimittäin ministerimme ovat sokeita, kun nyt vasta äärimmäisen hitaasti ovat katatonisesta horrostilastaan heräilemässä asioihin, jotka me yhteiskuntamme asioita seuraavat ihmiset olemme jo huomanneet valovuosia sitten!

Nythän tämä populisti-ministeri ehdottelee jossain lehdessä "selainohjelmien asentamista" tietokoneisiin, jotta pahat Internet-sivut suodattuisivat pois niin kotona kuin kouluissa. Miten joku VOI olla noin pahasti jäljessä reaalitodellisuudesta, jossa Internetin hirvittävät syöverit on jo ajat sitten huomattu olevan tupaten täynnä kieroutuneen saataisisia perversio-orgioita hyvälaatuisilla värikuvilla ja videotiedostoina kuvattuna, samoin kuin terroristien pommiohjeita, pedofilien lastenmetsästysoperaatioita, väärää huumetietoa, yhteiskuntaamme vastustavaa toimintaa, homoseksualisuutta, jne.

Näköjään pitäisi ottaa suuri nuija ja pamputtaa niille päähän tieto, kun se ei MILLÄÄN ole alkanut mennä perille vaikka me valveutuneet kansalaiset olemme suorastaan HUUTANEET tästä asiasta kaikissa mahdollisissa paikoissa ja kaikilla forumeilla! Ja NYT VASTA YKSI, siis YKSI AINOA MINISTERI huomaa YHDEN, siis pelkästään YHDEN ainoan seikan! Seikan, jollaisia on kerta toisensa jälkeen yhä uudestaan ja uudestaan yritetty tuoda esiin.

Jos ne laiskat laardiläjät YHTÄÄN seuraisivat asioita tai peräti lukisivat Oikeita Mielipiteitä, niin olisimme jo AJAT SITTEN laittaneet suodattimet ihan joka paikkaan Internettiä. Niin, mitäpä siitä, että ei tehdä mitään. Eihän sillä olisikaan kuin vain pysäytetty muutama pedofili ja pommiräjähdys, jonka räjähteisiin haettiin reseptit Internetistä, jne. Eli ei mitään merkittävää?

Mutta se, että YKSI ministeri huomaa YHDEN asian, on tietenkin kokonaisuuden aivan naurettavan pieni itiö! Sillä onhan nyt selvää, että esimerkiksi kirjastosta olisi myös johdonmukaisesti otettava kaikki lapsille sopimattomat kirjat jälleen lukkojen taakse ns. "myrkkykaappiin". Näinhän tehtiin ennekin, hyvinä vanhoina aikoina. Tällä hetkellähän lapset voivat mennä suoraan hyllystä lukemaan niitä pahoja kirjoja!

Nyt voimmekin alkaa seurata, minkälaisia vastalauseita tähän päivänselvään asiaan alkaa tulla. Nimittäin se, joka on näistä asioista toista mieltä, kannattaa selvästi pedofiliaa ja terrorismia. Ja saammepa nähdä, koska seuraava ministeri "huomaa" jonkun "uuden" asian, jonka olen jo vuosia sitten esittänyt Oikeissa Mielipiteissä.


(Mr. Niilo Paasivirta)