Suomen täytyy osoittaa terrorismin vastaisuus!

11.12.2001

Miksi Suomi suojelee ja vaalii jatkuvasti terroristeja? Kyllä maassamme olisi nyt erittäin kiireellisesti otettava USA:n vahvoista toimista mallia, jotta Suomen imago terroristien suojelureservaattina puhdistuisi.

Ensimmäinen toimenpide on luonnollisesti Suomen perustuslain muuttaminen siten, että Suomen puolustusvoimien upseereista koottu pikasotatuomioistuin voi niin Suomessa kuin missä tahansa muussa maassa tuomita rikollisia täysin valtuuksin. Myös kuolemanrangaistus on oltava mahdollinen.

Pikasotatuomioistuimessa ei tarvita turhanaikaisia asianajajia ja muuta saivartelijaa. Siellä katsotaan, miten asiat ovat, ja tuomio tulee sen mukaan, ja vankilaan tai teloituskomppanian eteen mennään heti eikä vasta joskus kuukausien päästä. Tällä USA:n mallillahan terrorismi lähtee välittömästi karsiutumaan.

Tarvittaessa suomalainen pikasotatuomioistuin voi toimia missä tahansa maassa: Ruotsissa, USA:ssa, Venäjällä jne. Vain tällä tavalla pääsemme toimimaan terrorismia vastaan täydellä teholla. Suomalaisten on otettava nyt asiat tiukasti omiin käsiinsä. YK:t ja muut turhanaikaiset paperinpyörittelyvirastot voimme unohtaa.

Pikasotatuomioistuimista on monella tavalla siunausta myös täällä Suomessa: eipä enää kaiken maailman kettutytöt ja muut anarkistit riehu, kun siitä joutuukin heti tuomiolle. Isänmaamme EU:n häpäisy ja muu yhteiskuntamme vastainen toiminta loppuu kuin seinään.


(Mr. Niilo Paasivirta)