Sosialiturva on hyvinvointimme perusta!

25.2.2000

Viime aikoina valveutuneet kansalaiset ovat alkaneet huolestua yhteiskunnassamme yhä äänekkäämmin esiintyvistä ns. "porvareista", joiden mielestä esimerkiksi työttömien pitäisi mennä työttömyyskorvauksen vastineeksi töihin, ja köyhille ei saisi antaa rahaa vaan kaikki rahat pitäisi antaa rikkaille!

Nuo "porvarit" ovat tietenkin kaikki jo valmiiksi rikkaita tai ovat erittäin hyvin palkatuissa paperinpyörittelyviroissa, joissa ei tarvitse tehdä yhtään mitään oikeaa työtä. Heillä ei ole mitään yhteyttä tavallisen kansalaisen elämään! Usein nuo "porvarit" vieläpä asuvat ulkomailla, jotta heidän ei edes tarvitsisi nähdä koskaan ketään köyhää likaista suomalaista.

Totuus on kuitenkin se, että sosialiturvan tai työttömyyskorvauksen saajista lähes 100% on rehellisiä kansalaisia. Rikkaat ja ylenpalttisuudessa elävät arvostelijat ja rötösherrat kuulevat ehkä joskus epämääräisiä huhuja joistain erittäin harvinaisista yksittäistapauksista, joissa sosialiturvaa on käytetty väärin. Sellaisesta tapauksesta voidaankin sitten valtamedioiden avustuksella nostaa hirvittävä skandaali! (Eihän nyt joku muutaman miljoonan tai miljardin markan kavallus tai veropetos ketään kiinnostaisikaan, tai esimerkiksi satojen tuhansien markkojen kuukausieläkkeet, joita eräätkin nostelevat palkkansa lisäksi.)

Koska kansa on nyt selkeästi kantansa ottanut, ja maahamme on valittu sosiaalidemokraattinen, kansan asialla oleva presidentti, olisi päättäjien aika ottaa tämä viesti vastaan, ja lopettaa köyhien sortaminen. Työttömyyskorvaukset ja sosiaaliturva on nostettava tasolle, jolla niiden varassa elävä voi todella elää ilman jatkuvaa huolta rahojen riittämisestä!

Sosiaaliturvan arvostelijoita vastaan olisi nostettava rohkeasti syytteitä, kenties ryhmäkanteita, kansanryhmää vastaan kiihoittamisesta tahi maanpetoksesta. Niiden fasistien olisi syytä muistaa, että suurin osa Suomen kansasta on pienituloista. Eikä kansan kärsivällisyys enää riitä kovin pitkälle.

Tietenkin salaliittolaisten suunnitelmiin ruokamellakat jne. sopisivat oikein hyvin. Siinä olisi hyvä tekosyy tehdä Suomesta poliisivaltio. Raahataan kansanjohtajat salaisen poliisin vankiloihin kidutukseen, ja mellakkapoliisit voivat hakata mielenosoittajat kaduilla murskaksi kuin Etelä-Afrikassa vanhoina hyvinä aikoina. Kumiluodit, vesitykit ja kyynelkaasu ovat ne "porvareiden" aseet, jotka tällä menolla otetaan seuraavaksi käyttöön!


(Niilo Paasivirta)