SOKERI ON PORTTI KOVEMPIIN HUUMEISIIN!

1998

Tutkimukset ovat osoittaneet, että kaikki heroiinin, LSD:n, amfetamiinin, etanolin ja muiden kovien huumeiden käyttäjät ovat aloittaneet nauttimalla ensin sokeria.

Tätä valkoista, kiteistä jauhetta sokerin orjat saavat Suomessakin - uskomatonta mutta totta - ostaa mistä tahansa ruokakaupasta! Sokerin eri lajit: ruokosokeri, hedelmäsokeri, siirappi, fariinisokeri ja muut ovat kaikki yhtä vaarallisia! Vaaratonta sokeria ei ole, vaikka järjestäytynyt rikollismafia jopa MAINOSTAA tätä kauhistuttavaa huumetta televisiossa täysin avoimesti!

Sokeria valmistetaan tehtaissa eräistä kasveista. Se on keinotekoisesti puhdistettua ja väkevöityä! Poliisi ei kuitenkaan puutu tähän huumetehtailuun vaikka on siitä hyvin tietoinen. Sokeri ei siis ole luonnontuote, vaan keinotekoinen väkevä huume.

Sokeri maistuu hyvältä. Siihen syntyy erittäin nopeasti voimakas psyykkinen ja fyysinen riippuvuus! Aluksi sokerin käyttäjästä tuntuu hyvältä, mutta verensokerin laskiessa käyttäjän on pakko ottaa aina uusi, suurempi annos. Näin käyttäjä on jäänyt "koukkuun". Jotta käyttö näyttäisi "viattomalta", sokeri on yleensä piiloitettu muihin elintarvikkeisiin.

Esimerkkinä kerrottakoon USA:lainen väärinkäyttäjä, joka joi vahvasti sokeroitua Pepsi-nimistä huumejuomaa yli 40 tölkkiä päivässä! (Lähdeviite tulee kunhan löydän sen...)

Sokeria saa kaikista kaupoista, mutta ei siinä vielä kaikki. Sokeria on lisätty suuri määrä lapsille myytäviin makeisiin! Järjestäytynyt rikollisuus tahtoo kaikista Suomalaisista sokerin orjia jo heti lapsesta alkaen!

Tätä vaarallista huumetta voidaan myös käyttää vielä vaarallisemman kovan huumeen valmistuksessa. Nimittäin alkoholin. Tämän sokerin avulla valmistettavan huumeen käyttäjiä kuolee Suomessa vuosittain tuhansia sen aiheuttamiin tauteihin, väkivaltaan ja onnettomuuksiin. Myöskin sepalus auki hukkuneiden määrä lisääntyy joka vuosi!

Viranomaisten olisi mitä pikimmin ryhdyttävä ankariin toimenpiteisiin, jotta tämän erittäin vaarallisen huumeen jakelu ja käyttö saataisiin loppumaan!

Sokerin salakuljettamisesta ja myymisestä tulisi rankaista pitkillä ehdottomilla vankilatuomioilla USA:n oivan esimerkin mukaisesti! Sokerin käytön ja hallussapidon tulisi olla ankarasti rangaistavia tekoja ilman lieventäviä asianhaaroja. Sokerinarkomaaneille täytyisi perustaa hoitolaitoksia, jotta heidät voisi laittaa pakkohoitoon vankilatuomion sijasta.

Lainsäätäjät huomio! Myös Teidän lapset voivat jo olla sokerin orjia!


Niilo Paasivirta